Facebook för företag 2

Dags att avancera! Du som redan jobbar med Facebook förstår möjligheterna att nå ut med ditt budskap. Detaljer är avgörande, men de är lätta att missa! Kursen hjälper dig diagnosticera varför du inte uppnår resultatet du vill ha och ger dig verktyg för att verkligen accelerera i dina strategier.

Nå dina mål

Detta är en avancerad kurs med många praktiska inslag. Vi fördjupar oss i hur man kan jobba med Facebook för att öka konvertering och bygga varumärke. Kursen är nischad mot dig som redan jobbar aktivt med Facebook, har bra koll på målgrupper och hur man skapar virala inlägg.

Vi lär dig följande

Du som befinner dig på en lägre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 1- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 600 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 600+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 15 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Anna Borg

Facebook för företag 2 är en utmärkt kurs där du får en fördjupad förståelse och insikt i olika möjligheter till utformning av annonsering och inlägg på Facebook. En stor fördel är att du får mycket konkreta tips som du snabbt kan komma igång med och använda efter kursen!

Jessica Blom Larsson

Facebook för företag två var en mycket givande kurs i mysig miljö, med mycket trevliga kurskamrater och en spännande och duktig föreläsare. Inte hade jag en aning om att det fanns så mycket att lära om Facebook :)

Mira Thimmayya · Malmö City

Superbra och intressant utbildning "facebook för proffs". Bra föreläsare och bra nivå på utdbildningen. Rekommenderas!

Henrik Ågotnes

Jag gick både steg 1 och steg 2 och blev mycket imponerad av både Rickard som föreläsare, men även upplägget och pedagogiken. Kombinationen av praktiska övningar, förklarande genomgångar, anekdoter och analyser passade mig perfekt. Blev också mycket imponerad av att man verkligen förstod kopplingen till "verkligheten" i allt man gjorde. Som en vanlig användare, helt utan tidigare erfarenhet av marknadsföring på Facebook, så blev jag nästan förvånad hur lätt det var att hänga med på båda stegen. De följer varandra på ett väldigt naturligt sätt och jag rekommenderar att man går båda. Jag förstår nu hur mycket tid och pengar man lägga i onödan i flera år, utan få den utdelningen man förväntar sig. Den här utbildningen ger många bra verktyg till att göra en förändring av detta. Rekommenderar Steg 1 till alla företag som vill överleva dagens konkurrens och steg 2 till dem som redan förstått detta.