LinkedIn för företag

Kurs med Linda Björck

Oavsett vad du vill nå ut med – en tjänst, en produkt, ett varumärke – är LinkedIn ett fantastiskt redskap för att kostnadseffektivt nå ut med ditt budskap mot precis rätt målgrupp. Vi hjälper dig navigera i nätverksdjungeln för att hitta din väg mot nya kunder. Efter avslutad kurs kommer du direkt få användning av dina nya kunskaper i LinkedIn.

Nå dina mål

Kursen är riktad till dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med LinkedIn, och som nu vill komma i gång och skapa resultat. Med rätt hantering så hjälper dina kontakter dig att nå ditt mål. Vi visar dig hur du kan sänka kostnader, utöka ditt nätverk och synlighet, och rikta ditt budskap mot rätt målgrupp – på ett kostnadseffektivt sätt.

Vi lär dig

Vi erbjuder även kurser i Facebook, Instagram och Google Analytics.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 600 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Linda Björck

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Röster från tidigare deltagare

Susanna Åkeräng · Speed Group

Bra utbildning i LinkedIn med stor möjlighet att ställa frågor och där med få med sig exakt den kunskap man själv efterfrågar. Lagom stor grupp och väldigt bra utbildare (Linda Björck) som också har ställt upp och svarat på frågor efter kursen - tacksamt! Kan verkligen rekommendera utbildningen!