» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 135 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

OpenAI skjuter upp lanseringen av GPT Store till nästa år

OpenAI har haft en turbulent tid de senaste veckorna. Trots detta ville OpenAI lansera GPT Store denna månad, en butik som skulle inkludera skräddarsydda GPTs skapade av olika användare på ChatGPT AI-plattformen. Planerna på att lansera GPT Store för ChatGPT denna månad har dock skjutits upp till nästa år. I ett nyligen skickat e-postmeddelande till användare som prenumererat på GPT-byggverktyget bekräftades att GPT Store har försenats. Lanseringen av GPT Store förväntas nu ske tidigt 2024.

Direktlänk Dela Beebom fördjupar idag

Kan AI hjälpa till att lösa konflikter?

På Remembrance Sunday hedrade kung Charles III, i en tradition startad av hans farfars far för mer än 100 år sedan, de som har tjänat och offrat genom att lägga en krans vid Cenotaph. Några dagar innan ceremonin intervjuades Sir Donald McCullin, en av Storbritanniens mest framstående fotografer, på BBC Radio Four. McCullin, som bevittnat globala grymheter i över sex decennier, uttryckte sin besvikelse över att ingenting har ändrats trots hans arbete. Samtidigt hölls en konferens om artificiell intelligens (AI) vid Bletchley Park. Tekniksekreterare Michelle Donelan hävdade att AI redan förbättrar liv, medan Elon Musk varnade för att AI är ett av de största hoten mot mänskligheten. Artikeln diskuterar möjligheten att använda AI för att hitta lösningar på människors konstanta behov av att förstöra varandra.

Direktlänk Dela Yahoo News UK fördjupar idag

AI-applikationen Habsura bakom Israels attacker mot Gaza

En artificiell intelligensapplikation vid namn Habsura används för att identifiera mål för Israels attacker mot Gaza. Habsura, som betyder ´Bibeln´ på hebreiska, identifierar snabbt mål baserat på inmatad data och används för att medvetet attackera civil infrastruktur. Det har angetts att det var känt hur många civila som skulle dödas vid varje träff. Efter vapenvilan har Israel riktat attacker mot hundratals platser i Gaza, vilket har ökat det civila dödstalet och förvärrat situationen. Forskning tyder på att den israeliska armén har ökat sina attacker mot civila bosättningar jämfört med tidigare attacker, och att den syftar till att utöva civil press på Hamas genom att attackera civil infrastruktur.

Direktlänk Dela Oi Canadian fördjupar idag

Ökning av bedrägerier i Oklahoma under högtiderna, nya AI-bedrägerier väcker lagstiftares uppmärksamhet

Bedragare i Oklahoma letar efter offer under semestern, med nya metoder för att stjäla pengar. Enligt talespersonen för BBB, Celia Surridge, inkluderar toppbedrägerier under semestern sociala medier, missade paket, falska presentkort och falska webbplatser. Ett nytt bedrägeri som involverar artificiell intelligens har nu dykt upp där bedragare kan kopiera någons röst och låtsas vara ett familjemedlem i nöd. Rep. Josh Harder har introducerat Artificial Intelligence Accountability Act, som syftar till att hålla teknikföretag ansvariga.

Direktlänk Dela Newson6.com fördjupar idag

USA:s president varnar för farorna med artificiell intelligens

USA:s president Joe Biden har utfärdat en exekutiv order som varnar för farorna med artificiell intelligens (AI), särskilt inom utvecklingen av förödande vapen och cyberattacker. Ordern definierar ramverket för stark federal intervention, inklusive övervakning av företag som utvecklar AI-produkter och möjligheten att tvinga företag att överge vissa initiativ. Samtidigt har AI-baserade ´deepfakes´ börjat dyka upp i Indien, designade för att påverka väljare och skapa offentlig oenighet. Indien är i framkant för globala ansträngningar att främja AI:s legitima tillväxt utan att låta den skapa någon destruktiv effekt. Vid nästa G20-möte i Brasilien kommer behovet av globala AI-regler att vara en viktig punkt på dagordningen.

Direktlänk Dela Lokmat Times fördjupar idag

Artificiell intelligens revolutionerar vardagen: Avslöjar påverkan och framtida möjligheter

Artificiell intelligens (AI) har utvecklats till en kraftfull kraft som formar olika aspekter av vårt dagliga liv. Från personliga rekommendationer på streamingplattformar till prediktiva textförslag i meddelandeappar, AI är sömlöst integrerat i våra rutiner. Detta blogginlägg utforskar AI: s djupgående inverkan på vardagen och dyker in i de spännande möjligheterna som ligger framför oss. Utvecklingen av smarta assistenter, som Siri och Alexa, går utöver enkel uppgiftsexekvering. AI-algoritmer driver innehållsrekommendationer på plattformar som Netflix och Spotify. AI spelar också en roll inom hälso- och sjukvården, från diagnostik till personliga behandlingsplaner. Framtida möjligheter inkluderar AI i utbildning, självkörande bilar och etiska överväganden i AI.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Maskininlärning i halvledartillverkning: Marknadsforskningsrapport 2023-2030

Marknadsforskningsrapporten för maskininlärning i halvledartillverkning ger all information relaterad till branschen. Den ger en överblick över marknaden, inklusive dess definition, applikationer och utvecklingar, samt tillverkningsteknik. Rapporten spårar alla nyligen utvecklingar och innovationer på marknaden. Den ger data om hinder vid etablering av företaget och vägleder för att övervinna kommande utmaningar och hinder. Marknadsaktörer som profileras i denna rapport inkluderar IBM, Applied Materials, Siemens, Google(Alphabet), Cadence Design Systems, Synopsys, Intel, NVIDIA, Mentor Graphics, Flex Logix Technologies, Arm Limited, Kneron, Graphcore, Hailo, Groq, Mythic AI. Rapporten inkluderar också en analys av hur aktiviteter som fusioner formar marknadens framtid.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupar idag

Konkurrens mellan AI-mynt: RNDR mot TAO

Artikeln undersöker två framstående AI-projekt, RNDR och TAO, och deras unika lösningar för beräkningskraft och decentralisering av maskininlärning. RNDR, som hanterar bristen på kvalitativ beräkningskraft inom AI, möjliggör för GPU-ägare världen över att sälja sin beräkningskraft, vilket ger en decentraliserad lösning på bristen på datorkraft. TAO, å andra sidan, syftar till att demokratisera själva maskininlärningen. TAO ger en plattform för handel med specialiserade AI-modeller, vilket underlättar samarbete och innovation. Båda projekten har unika egenskaper, tokenomics och marknadsdynamik som är viktiga för att förstå för individer inom olika branscher som navigerar i AI-landskapet.

Direktlänk Dela Crypto News Bytes fördjupar idag

En introduktion till artificiell intelligens och dess teknologier

Artificiell intelligens (AI) är ett snabbt växande område som fokuserar på att skapa intelligenta maskiner som kan utföra uppgifter som vanligtvis kräver mänsklig intelligens. Det innefattar utveckling av datorsystem som kan lära sig, resonera och fatta beslut, vilket efterliknar mänskliga kognitiva förmågor. AI-system är utformade för att analysera och tolka stora mängder data, identifiera mönster och göra förutsägelser eller rekommendationer baserat på den insamlade informationen. AI-teknologier har en betydande inverkan inom olika branscher och områden, revolutionerar sättet uppgifter utförs och driver innovation.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Nvidia är Wall Streets topputförare 2023, tack vare sin satsning på AI

Nvidias aktier har stigit 226% hittills i år, vilket har lagt till cirka 850 miljarder dollar till dess marknadsvärde och gjort det till det bäst presterande lagret i S&P 500 under 2023. Jensen Huang, VD för Nvidia, har kallats en visionär för att ha satsat sitt företag på AI långt innan tekniken blev mainstream. I en ny profil av The New Yorker avslöjade Huang en rad detaljer om sig själv och sitt företag. Bland annat att Nvidia har en agil företagsstruktur, vilket innebär att Huang deltar i alla aspekter av verksamheten, vilket resulterar i att Huang svarar på hundratals e-postmeddelanden varje dag.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupar idag

Banbrytande ceremoni för STEM City USA - Baltimore AI och Metaverse Training Center

Under helgen representerade Ty Oliver Taborn, verkställande vicepresident och generalkonsul på Career Communications Group, STEM City USA vid den banbrytande ceremonin för STEM City USA - Baltimore AI och Metaverse Training Center vid PS 103. Bland de framstående personerna som deltog i evenemanget fanns Al Hathaway, VD för Beloved Community Services Corporation, senator Ben Cardin och entreprenören LaRian Finney. Centret planerar att vitalisera det historiska distriktet genom att återutveckla Public School 103, som brann 2016, till Thurgood Marshall Amenity Center. Skolan blev känd när det avslöjades att Thurgood Marshall, den första afroamerikanska domaren i USA: s högsta domstol, hade gått i skolan som barn. Utöver att undervisa unga människor om etik och lag, planerar staden också att införa ett utbildningsprojekt inriktat på flyg, flygplatsledning och gästfrihet. Hathaway nämnde att de planerar att introducera människor till STEM City och metaverset, som är utformade för att tillhandahålla professionella utvecklingsverktyg och resurser genom en interaktiv virtuell gemenskap. Det digitala communitycentret syftar till att samla utbildnings-, hälso- och karriärresurser på ett ställe och är avsett att överbrygga den ekonomiska klyftan som plågar underbetjänade samhällen.

Direktlänk Dela Blackengineer.com fördjupar idag

Amazon Web Services (AWS) har investerat 1,25 miljarder dollar i AI-startupen Anthropic. Detta har tolkats som ett försök av AWS att hålla jämna steg med Microsoft och Google inom AI-området. AWS, som är världens dominerande molnleverantör, har dock kritiserats för att inte vara tillräckligt utrustad för att vinna i den nya fasen av molntjänster, kallad Cloud 2.0, där företag måste konkurrera baserat på hur väl deras mjukvara och andra verktyg stöder AI. AWS VD, Adam Selipsky, har dock inte förnekat att företaget försöker komma ikapp. Anthropic kommer att göra AWS till sin primära molnleverantör och kommer att använda AWS egna AI-chip för att träna och distribuera framtida modeller.

Fortune Media fördjupar idag

Ord för året 2023 och autenticitetskrisen

Merriam-Webster tillkännagav att deras ord för året 2023 var ´authentic´, över en månad innan året var slut. Detta var dock sent jämfört med Collins English Dictionary som tillkännagav sitt ord för året, ´AI´, redan den 31 oktober, och Cambridge University Press som följde efter den 15 november med ´hallucinate´. Termerna verkar vara relaterade till artificiell intelligens, med ´authentic´ som också faller under den kategorin. Merriam-Websters ord för året har valts under de senaste 20 åren, och 2023 representerade enligt förlagets redaktör Peter Sokolowski ´en slags autenticitetskris´. Detta val påverkades även av antalet online-användare som sökte upp ordets betydelse under året. Frågor kring autenticitet har även uppstått inom andra områden, som musik och teknik. Detta kompliceras ytterligare av framsteg inom artificiell intelligens.

Direktlänk Dela Thorold Today fördjupar idag

AI saknar fortfarande medvetande och humor, säger Kanadas industriminister

Kanadas industriminister Francois-Philippe Champagne skrattade åt ett skämt av en robot på en AI-konferens i Montreal förra hösten. Trots mycket diskussion om artificiell intelligens (AI) kan utveckla ett eget medvetande eller inte, har AI ännu inte utvecklat något eget medvetande eller sinne för humor. Beroende på vad man tror om detta klassificeras man antingen som en doomer, som varnar för att AI blir människans fördärv, eller en boomer, som ser det som vår frälsning.

Direktlänk Dela Svenska Dagbladet fördjupar idag

Google planerar att införa annonser i sin AI-drivna sökupplevelse

Google planerar att införa annonser i sin AI-drivna sökupplevelse, även känd som Search Generative Experience (SGE). Under ett samtal belyste Google att de ser SGE som en potentiell produkt som kan ersätta sökverksamheten. Google har också betonat vikten av att annonsörer fortfarande har möjlighet att nå potentiella kunder genom sina sökresor. Trots att annonserna är relevanta kan det vara frustrerande om de visas ofta. Google är medveten om denna möjlighet och ser till att produkten fungerar bra och att annonserna övergår smidigt.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupar idag

Larry Summers betonar vikten av OpenAI:s arbete och förespråkar samarbete med regeringen

Larry Summers, nyligen utnämnd till styrelsemedlem i artificiell intelligens-startupen OpenAI, uttryckte att företagets arbete är ´extraordinärt viktigt´. Han betonade vikten av att OpenAI fungerar som ett ´företag med samvete´. Summers, tidigare finansminister i USA, menade att OpenAI måste vara beredda att samarbeta med nyckelmyndigheter kring regleringsfrågor, nationella säkerhetsfrågor och teknikutvecklingsfrågor. Summers blev officiellt medlem i OpenAI:s styrelse denna vecka, efter en turbulent ledningskonflikt som fångade Silicon Valleys uppmärksamhet.

Direktlänk Dela Mint fördjupar idag

Mamma och dotter kämpar för bättre skydd mot AI-genererade nakenbilder

En mamma och hennes 14-åriga dotter kämpar för bättre skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och andra kvinnliga klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Samtidigt undersöker tjänstemän en händelse där en tonårig pojke påstås ha använt artificiell intelligens för att skapa och distribuera liknande bilder av andra studenter - också tonårsflickor - som går på en gymnasieskola i förorten Seattle, Washington. Enligt en analys av den oberoende forskaren Genevieve Oh publicerades mer än 143 000 nya deepfake-videor online i år, vilket överstiger alla andra år tillsammans. Berörda familjer pressar lagstiftare att införa robusta skyddsåtgärder för offer vars bilder manipuleras med hjälp av nya AI-modeller. Förespråkare och vissa juridiska experter kräver också federal reglering som kan erbjuda enhetligt skydd i hela landet och sända ett starkt budskap till nuvarande och blivande förövare.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupar idag

Windows Copilot nu tillgänglig för alla Windows-användare

Microsoft har meddelat att Windows Copilot nu är tillgängligt för alla Windows-användare, inte bara de på Windows 11. Tidigare krävdes det att användare var en del av Insider-programmet och genomförde en rad systemkonfigurationer för att använda Copilot på Windows 10. Nu, tack vare en ny frivillig uppdatering för Windows 10, kan användare få Copilot utan att behöva göra något. Användare bör gå till Windows Update och klicka på ´sök efter uppdateringar´-knappen. Om de har den valfria kumulativa uppdateringen kallad KB5032278 behöver de installera den och de har Windows Copilot på deras Windows 10.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupar idag

Lanseringen av Googles AI-modell Gemini skjuts upp till 2024

Lanseringen av Googles efterlängtade AI-modell, Gemini, har skjutits upp, rapporterade The Information. Geminis debut sköts till början av 2024 på grund av problem med att hantera icke-engelska uppmaningar. Den ännu inte släppta AI:n sägs ha oslagbara text- och bildgenereringsförmågor. Gemini har beskrivits som nästa generation av AI och multimodal, vilket innebär att den kan bearbeta flera typer av data och sägs ha kapacitet att förstå och generera text och bilder samt andra typer av innehåll - som webbplatser - baserat på en skiss eller skriftlig beskrivning. Två anonyma källor rapporterade att tidigare oannonserade lanseringsevenemang - ursprungligen planerade att äga rum nästa vecka i New York, Washington och Kalifornien - har tyst omplanerats till början av 2024 på grund av oro över att AI:n inte var tillförlitligt bra när det gällde att svara på vissa icke-engelska uppmaningar och förfrågningar. Trots att den ännu inte har släppts för offentligt bruk, sägs Gemini starkt överträffa OpenAI:s GPT-4 eftersom den använder betydligt mer beräkningskraft än sin konkurrent.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupar idag

ChatGPT förändrar AI-landskapet och skapar debatt om dess inverkan

Ett år efter lanseringen av ChatGPT har AI-landskapet utvecklats, vilket återspeglas i marknadsindex och dess moderbolags turbulenta resa. Trots kaoset har ChatGPT förvandlat industrier och väckt debatter om dess konsekvenser. ChatGPT uppstod under en utmanande period för teknikindustrin, och blev den snabbast växande konsumentappen i historien. Det har lett till en AI vapenkapplöpning, omformat tekniksektorn och startat ett budkrig om toppbegåvningar. Jeff Clune, datavetenskapsprofessor, noterar att ChatGPT har gjort livet lättare globalt, och visat sin potential bortom nuvarande kapaciteter.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Finansiella institutioner förväntas fördubbla sina utgifter på AI fram till 2027

Finansiella institutioner och centralbanker runt om i världen förväntas fördubbla sina utgifter på artificiell intelligens (AI) fram till 2027. I juni 2023 hade JPMorgan Chase & Co. 3 600 AI-relaterade jobbannonser. AI erbjuder enorm potential för finanssektorn, men medför också nya risker som stöld, bedrägeri och cyberbrott. OpenAI´s ChatGPT, som lanserades i november 2022, har snabbt fått över 100 miljoner användare och används professionellt av nästan hälften av alla hedgefonder. Även centralbanker ser potentialen med AI, men är försiktiga med riskerna.

Direktlänk Dela International Monetary Fund fördjupar idag

AI förändrar kreativa branscher

Artificiell intelligens (AI) förändrar kreativa branscher som konst, musik, design och berättande. AI-algoritmer kan skapa unika konstverk och utmana traditionella föreställningar om författarskap och originalitet. Inom musik kan AI skapa melodier och hela kompositioner, och revolutionera musikproduktionen. AI-verktyg blir oumbärliga inom design, förbättrar kreativa förmågor och effektiviserar arbetsflöden. AI bidrar även till berättarkonst genom att generera artiklar, dikter och manus. Trots utmaningar och etiska överväganden som originalitet, inbyggda fördomar i algoritmer och potentiell arbetslöshet, är AI en kraftfull allierad till mänsklig kreativitet.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Från tapeter till hyperrealistiska bilder

Artikeln beskriver olika fotografiska bilder, inklusive en modefotografering av modeller i 3D-utskrivna klänningar, en bild av en vacker, Etruskisk 2020 Porsche 911 med anpassade hjullock, en parfymannons med en parfymflaska placerad på en glaspedestal med prismor och guld i bakgrunden, en bild av en kvinnlig rymdfarare i en vit, hudtät rymddräkt på Mars, en närbild av en afroamerikansk flicka stående bredvid en ny silver SUV och en bild av en kvinna i ett snöigt landskap.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

AI-startupen Anthropic lanserar Claude AI, en konkurrent till OpenAI´s ChatGPT

AI-startupen Anthropic, grundad av tidigare medlemmar av OpenAI, har introducerat sin version av AI-chattboten ChatGPT, kallad Claude AI. Claude AI skiljer sig från ChatGPT genom att ha tränats för att följa en uppsättning konstitutionella AI-principer, som motsättning till omänsklig behandling och stöd för frihet och integritet. Claude AI har också några begränsningar jämfört med ChatGPT, som tillgång till internet och möjligheten att tolka eller skapa bilder. En premiumversion av Claude AI, som ger användaren mer data, erbjuds för 20 dollar i månaden.

Direktlänk Dela Lifehacker Australia fördjupar idag

ChatGPT: OpenAI:s innovativa verktyg för programmering

ChatGPT, drivet av OpenAI:s GPT-3.5, står i framkant för teknologisk innovation och erbjuder programmerare ett mångsidigt verktyg för olika kodningsuppgifter. Det kan generera kodsnuttar, hjälpa till med algoritmdesign, förbättra problemlösning och integrera sömlöst i utvecklarens arbetsflöde. ChatGPT fungerar som en virtuell medarbetare, och kan till och med slutföra hela kodblock. Integrationen av ChatGPT i din utvecklingsmiljö eller kodredigerare ger realtidsassistans. Dock rekommenderas försiktighet vid hantering av känslig eller proprietär kod.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Ett år med ChatGPT: Fem sätt AI har förändrat världen

OpenAIs AI-chatbot ChatGPT lanserades för ett år sedan och har snabbt blivit den snabbast växande appen någonsin, med över en miljard användare via Microsofts Bing-sökning, Skype och Snapchat. Tekniken har förändrat världen på fem sätt. 1. AI-säkerhet: ChatGPT har tvingat regeringar att inse att AI innebär betydande utmaningar. 2. Jobbsäkerhet: ChatGPT och andra generativa AI-verktyg har ändrat diskussionen om jobbsäkerhet. 3. Uppsatsernas död: Utbildningssektorn reagerade med viss fientlighet på ChatGPT:s ankomst. 4. Upphovsrättskaos: Författare blev upprörda över att stora språkmodeller som ChatGPT tränades på hundratusentals böcker, nedladdade från webben utan deras medgivande. 5. Desinformation och felinformation: En utmaning på kort sikt är användningen av generativa AI-verktyg som ChatGPT för att skapa desinformation och felinformation.

Direktlänk Dela Tech Xplore fördjupar idag

AI förbättrar innehållshanteringssystem, enligt ButterCMS-grundaren

Kinesiska företag skyndar sig att utveckla AI-tjänster efter lanseringen av amerikanska OpenAI´s ChatGPT. Innehållshanteringssystem (CMS) är digitala metoder för att hantera skapande och ändring av digitalt innehåll och är därför kärnan i många företag. Jake Lumetta, grundare och VD för ButterCMS, förutspår att AI kommer att förbättra innehållsskapande och automatisera CMS. Han tror att AI kommer att hjälpa marknadsförare att skräddarsy innehåll för kundernas unika preferenser, beteenden och historik. Personalisering är en prioritet för konsumenter, med 77 procent av kunderna prioriterar företag med en personlig användarupplevelse eller tjänst.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupar idag

Aider och Microsoft Autogen: Verktyg för programmering med stora språkmodeller

När det gäller programmering kan de verktyg man väljer göra stor skillnad i hur snabbt och effektivt man kan slutföra sina projekt. Två verktyg som har fångat utvecklares uppmärksamhet är Aider och Microsoft Autogen. Dessa verktyg är särskilt användbara för de som arbetar med stora språkmodeller (LLMs) som OpenAI:s GPT-4. Aider omvandlar enkla meningar till kod, vilket är bra när man behöver arbeta snabbt och exakt. Autogen är mer än bara en kodgenerator, det är ett helt system som låter LLMs hålla koll på konversationer. Båda verktygen kan konfigureras för att arbeta med LLMs på egen hårdvara, vilket kan hålla data privata och kanske spara pengar jämfört med att använda molntjänster.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupar idag

Amazon lanserar AI-driven chattbot som svar på konkurrenter

Amazon har lanserat Q, en företagschattbot drivs av generativ artificiell intelligens (AI), som svar på konkurrenter som har lanserat populära chattbotar. Q kan bland annat syntetisera innehåll, strömlinjeforma daglig kommunikation och hjälpa anställda med uppgifter som att generera blogginlägg. Amazon har även investerat upp till 4 miljarder dollar i AI-startupen Anthropic och lanserar nya tjänster, inklusive en uppdatering för assistenten Alexa för mer mänskliga konversationer. Trots detta rankades Amazon längst ned i ett index från Stanford University som mätte transparensen hos de tio främsta grundläggande AI-modellerna.

Direktlänk Dela Omaha World-Herald fördjupar idag

Generativ AI, med dess förmåga att skapa ny data från befintliga, kan revolutionera olika sektorer, från att skapa realistiska bilder och videor till att generera text som liknar mänskligt språk. Den kan analysera stora mängder data och identifiera mönster som människor kanske missar, vilket kan leda till banbrytande lösningar. Generativ AI kan förbättra mänsklig kreativitet genom att erbjuda nya perspektiv och idéer. Det ekonomiska potentiella värdet av generell AI (Gen AI) är stort och varierat. Enligt en rapport från PricewaterhouseCoopers kan AI bidra med upp till $15,7 biljoner till den globala ekonomin fram till 2030.

The Sunday Guardian fördjupar idag

Tesla lyfter fram sin neurala nätverk för Full Self-Driving i AI-rekryteringskampanj

Tesla har lyft fram sitt omfattande neurala nätverk för Full Self-Driving (FSD) beta, denna gång som en uppmaning till rekrytering för personer intresserade av att arbeta med företagets artificiella intelligens (AI) team. På fredagen delade Tesla AI en post med en video från biltillverkarens fordon, följt av jobbannonser, inklusive två AI Research Scientist roller. Tesla skriver också att ´Tesla AI bygger nästa generations autonomi på ett enda grundläggande videonätverk som direkt styr bilen´.

Direktlänk Dela Teslarati fördjupar idag

Artificiell intelligens förvandlar fastighetsbranschen

Fastighetsbranschen står inför en stor omvandling med ankomsten av artificiell intelligens (AI). AI har potential att revolutionera olika aspekter av branschen, från fastighetslistor till kundengagemang. En av de viktigaste fördelarna med AI, känd som generativ AI, är dess fyra C: kundengagemang, skapande av originalinnehåll, kortfattadhet och kodningslösningar. Gen AI kan lägga till mellan $110 och $180 miljarder i värde till fastighetsmarknaden enligt forskning från McKinsey Global Institute. Fastighetsföretag behöver fokusera på flera viktiga områden för att fullt ut utnyttja kraften i AI.

Direktlänk Dela Off Plan Property Exchange fördjupar idag

Investeringar i AI-aktier har ökat under 2023, då AI-teknologin har fått genomslag. Nvidia, Palantir och Alphabet är tre företag som förväntas ge betydande avkastning. Nvidia, som ligger i framkant för AI-applikationer, har sett en enorm ökning av aktiekursen, med en uppgång på 227% hittills i år. Palantir har lyckats bevisa värdet av sina produkter, med en ökning av kommersiella kunder med 37% under tredje kvartalet. Alphabet har också visat på stark tillväxt, trots redan högt marknadsvärde, med aktiekursen upp 55% sedan början av året.

The Motley Fool fördjupar idag

USA:s flygvapen och rymdstyrkor pressar på för AI-utveckling för att möta säkerhetsutmaningar

USA:s flygvapen och rymdstyrkor är fast beslutna att utveckla och distribuera artificiell intelligens (AI) för att möta säkerhetsutmaningar från Kina och andra motståndare, enligt flygvapenminister Frank Kendall. Han underströk att USA behåller en fördel, men den minskar då Kina och andra motståndare aggressivt använder AI. Flygvapnets stabschef, general David Allvin, påpekade att flygvapnet måste moderniseras för att möta dagens säkerhetshot. Detta innebär att AI och maskininlärning integreras i nya förmågor som smälter samman med uppdragsbehov och beprövade teknologier.

Direktlänk Dela Eglin Air Force Base fördjupar idag

Förbättra ditt AI-spel med dessa ChatGPT-plugins

ChatGPT har blivit en hörnsten i AI-interaktion inom olika områden. Här är en närmare titt på 8 av de bästa tillgängliga ChatGPT-plugins. WebPilot revolutionerar hur användare interagerar med webben, och tillåter naturliga konversationer med webbinnehåll. Smart Slides är en fördel för alla som behöver skapa PowerPoint-presentationer, och sparar tid jämfört med att skapa bildspel från grunden. Wolfram-pluginet integrerar de omfattande resurserna från Wolfram Knowledgebase. Zapier ansluter ChatGPT med tusentals andra appar, vilket möjliggör direkt uppgiftsexekvering inom ChatGPT. Ask Your PDF är utformad för att göra det enkelt att extrahera information från PDF:er.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Brasilianska stadsrådsmedlemmar röstar ovetande igenom lag skriven av AI

Stadsrådsmedlemmar i den brasilianska staden Porto Alegre röstade ovetande igenom en lag skriven av chattroboten ChatGPT. Ramiro Rosário, en medlem av stadsrådet, avslöjade att han hade bett ChatGPT att skriva ett förslag för att säkerställa att skattebetalare inte behöver betala för att byta ut vattenförbrukningsmätare. Han presenterade förslaget utan att avslöja dess ursprung, då han trodde att det inte skulle få en chans att röstas på om han berättade att det hade skrivits av artificiell intelligens. Detta är inte första gången ChatGPT har använts för att skriva lagstiftning.

Direktlänk Dela Mashable Southeast Asia fördjupar idag

ChatGPT: AI-teknikens dubbelkantiga svärd

ChatGPT, en AI-baserad chattbaserad applikation, lanserades den 30 november 2022 och har sedan dess uppnått 13 miljoner dagliga användare. Dess framgång understryker kraften i ett välutformat användargränssnitt. Trots dess framgångar, avslöjar ChatGPT också generativ AI:s dubbelkantiga svärd. Dess förmåga att väva övertygande språk avslöjar också potentialen för desinformation och bedrägeri. Diskussioner om reglering för att hantera oro för bedrägeri, immateriella rättigheter och diskriminering ökar, vilket gör de etiska ansvarsområdena för att navigera i denna AI-frontlinje avgörande.

Direktlänk Dela Wonderful Engineering fördjupar idag

OpenAI skjuter upp lanseringen av GPT Store till 2024

OpenAI har beslutat att skjuta upp lanseringen av sin GPT Store till början av 2024, enligt ett mejl som The Verge har sett. Företaget introducerade sitt GPT Builder-verktyg i början av november, vilket ger användarna enkel möjlighet att skapa egna anpassade AI-bots. OpenAI hade också sagt att det snart skulle släppa GPT Store för användare att lista sina GPT:er och potentiellt tjäna pengar på dem. Lanseringen var ursprungligen planerad till november. Efter den oväntade avskedandet av OpenAIs VD Sam Altman, som sedan återinsattes, gick inte månaden som planerat.

Direktlänk Dela Engadget fördjupar idag

Veckans tekniknyheter: Amazon´s re:Invent konferens, Fidelity´s ransomware katastrof, Sam Altman återvänder till OpenAI, Neuralink samlar in pengar, SpaceX förvärvar ett fallskärmsföretag

Under den senaste veckan har flera viktiga händelser ägt rum inom teknikindustrin. Amazon höll sin årliga re:Invent konferens, med fokus på AWS. Fidelity upplevde en ransomware katastrof vilket har orsakat oro bland husägare och potentiella köpare. Sam Altman har officiellt återvänt som VD för OpenAI efter en turbulent vecka. Neuralink, som utvecklar implanterbara chips som kan läsa hjärnvågor, har samlat in ytterligare $43 miljoner i riskkapital. SpaceX har förvärvat fallskärmsföretaget Pioneer Aerospace för $2,2 miljoner. Dessutom lanserade Tesla officiellt Cybertruck och Black Friday försäljningen nådde rekordnivåer på $9,8 miljarder i USA.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupar idag

73-årig toppolitiker studerar AI vid George Mason University

Don Beyer, 73, är inte genomsnittsstudenten vid George Mason University. Han är en ledande lagstiftare om AI-politik i kongressen. Beyer, som tycker att AI är fascinerande, insåg att han kunde anmäla sig till datavetenskapskurser vid universitetet. Han tar nu grundkurser som kommer att leda honom till en masterexamen i maskininlärning. Beyer är vice ordförande för både den tvärpolitiska kongressens AI-kaucus och en nyare AI-arbetsgrupp som startats av The New Democrat Coalition. Han var också medlem i tidigare talman Kevin McCarthys arbetsgrupp om AI.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupar idag

ChatGPT: Ett ovärderligt verktyg för att förbättra bloggskrivning och innehållsskapande

I den digitala eran är förmågan att konsekvent producera högkvalitativt och engagerande innehåll en avgörande färdighet. ChatGPT blir ett ovärderligt verktyg för bloggare, innehållsskapare och företag. ChatGPT:s förmåga att förstå och generera mänsklika texter gör det till en exceptionell tillgång inom bloggskrivning. Det kan hjälpa till med att generera engagerande ämnen, utveckla fångande rubriker, strukturera inlägg, skapa lockande introduktioner, skapa engagerande innehåll för sociala medier, föreslå relevanta nyckelord för SEO-optimering, förbättra läsbarheten, generera idéer för gästbloggning, formulera svar på bloggkommentarer, skapa en innehållskalender, utveckla e-postnyhetsbrev, sammanfatta branschnyheter, formulera intervjufrågor, skapa how-to-guider, generera bloggminiatyrbilder, brainstorma interaktiva innehållsidéer, skriva produktrecensioner, föreslå samarbeten med andra bloggare, analysera konkurrenters bloggstrategier och planera innehåll för speciella händelser eller helgdagar.

Direktlänk Dela Unite.AI fördjupar idag

AI-chattrobotar kan läcka personlig information, enligt forskare

Enligt en grupp forskare från Google DeepMind, Cornell University och fyra andra universitet kan generativa AI-chattrobotar som ChatGPT läcka stora mängder träningsdata, inklusive personligt identifierbar information, om de uppmanas att upprepa samma ord om och om igen. Genom att uppmana ChatGPT att upprepa ord som ´dikt´, ´företag´, ´skicka´, ´göra´ och ´del´ oändligt, kunde forskarna få chattroboten att återge minnesdelar av sin träningsdata. Data som forskarna kunde extrahera från ChatGPT på detta sätt inkluderade personligt identifierbar information om dussintals individer, explicit innehåll, direkta stycken från böcker och dikter samt URL:er, unika användaridentifierare, bitcoin-adresser och programmeringskod.

Direktlänk Dela Dark Reading fördjupar idag

AI i modern krigföring: Israels användning av ´The Gospel´

Israels användning av AI-systemet ´The Gospel´ har revolutionerat landets militära strategi. Systemet, som använder maskininlärning för att identifiera mål, har ökat takten på målidentifiering dramatiskt, vilket gör att Israels försvarsstyrkor (IDF) kan gå från att identifiera 50 mål per år i Gaza till 100 mål dagligen. ´The Gospel´ analyserar och tolkar stora mängder data, inklusive drönarfilm, övervakningsdata och avlyssnade kommunikationer. Trots dess förmåga att minska civila skador finns det fortfarande debatt om AI:s roll i modern krigföring.

Direktlänk Dela Deccan Herald fördjupar idag

Ny marknadsstudie om utvecklingstjänster för maskininlärning släppt

En ny marknadsstudie av Global Market Vision om marknaden för utvecklingstjänster inom maskininlärning har släppts. Rapporten ger en djupgående analys av den globala marknaden, inklusive kvalitativa och kvantitativa insikter, historiska data och uppskattade prognoser om marknadsstorlek och andel under prognosperioden. Rapporten är segmenterad utifrån typer, slutanvändare, applikationer och regionala marknader. Rapporten innehåller även detaljerad information om stora spelare och ger data om det nuvarande marknadsscenario samt kommande marknadsmöjligheter eller utmaningar.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupar idag

AI-nyheter: Presidenten varnar för deepfakes, AI-laser utvecklad för hjärthälsa, AI-företag för indiska kunder och mer

Även på en lördag fortsätter den artificiella intelligenssektorn att vara en aktivitetsnav. Den 2 december bevittnade vi flera stora tillkännagivanden och uppmaningar till säkerhet inom AI. I den första nyheten sa president Droupadi Murmu att medan användningen av AI gör människors liv lättare, utgör dess missbruk för att skapa deepfakes ett hot mot samhället. I andra nyheter har forskare skapat en AI-driven laser kamera som kan detektera en persons hjärtslag på avstånd och identifiera indikatorer för potentiella hjärt-kärlsjukdomar. Ola´s grundare och VD, Bhavish Aggarwal, sa att Krutrim Si Designs kommer att vara ett AI-företag skräddarsytt för indiska kunder, som använder landets dataresurser. En mor och hennes 14-åriga dotter kämpar för förbättrade skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och hennes klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Australien, tillsammans med sina Aukus-allierade, planerar att använda teknologier som AI, drönare och djuprymdsradar för att motverka Kinas aggression i Stilla havet.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupar idag

Amazon-aktier återhämtar sig starkt efter stora förluster

Amazon-aktier har ökat med 76% hittills 2023, en anmärkningsvärd återhämtning efter att ha förlorat nästan hälften av sitt värde 2022. Företagets senaste kvartalsresultat var imponerande, med intäkter och vinst som överträffade konsensusprognoserna. Företagets fria kassaflöde ökade till 21,4 miljarder dollar under de 12 månaderna fram till 30 september, jämfört med ett negativt värde på 19,7 miljarder dollar föregående år. E-handelsverksamheten förbättras snabbt och Amazon Web Services fortsätter att stabiliseras. Dessutom kan Prime Video bli en betydande inkomstkälla.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupar idag

Google lanserar AI-drivet verktyg för Google Sheets

Google har annonserat att de kommer att lansera ett AI-drivet verktyg, kallat ´Enhanced Smart Fill´, för Google Sheets-användare under 2023. Funktionen, som endast kommer att vara tillgänglig för Google Duet-prenumeranter som betalar 30 dollar i månaden, är utformad för att hjälpa användare att spendera mindre tid på manuell organisering och analys av data. Med hjälp av AI kommer Sheets nu automatiskt att upptäcka om det finns ett samband mellan data i celler. Google hävdar att Enhanced Smart Fill kommer att hjälpa till med att formatera adresser, strukturera telefonnummer och e-postadresser, kondensera text och mer.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupar idag

Rajnikanth tar sig an flera superhjältar i stilfulla strider

Rajnikanth har tagit sig an en rad superhjältar och skurkar, inklusive Wolverine, Spider-Man, Deadpool, Batman, Thanos, Superman, Hulk, Iron Man, Thor och Joker. I varje strid visar Rajnikanth upp sin unika stil och karisma, vilket bevisar att även superhjältar behöver läxa upp i stil. Rajnikanth tar striderna till nya höjder med sin oslagbara karisma och visar att en knäppning inte är något jämfört med hans signaturstil. I Gotham tar han Joker med sin egen humor.

Direktlänk Dela Times Now News fördjupar idag

Ökat AI-fusk i högre utbildning

Artificiell intelligens (AI) används alltmer för att fuska i högre utbildning, enligt en granskning av Sveriges Radio. Över 90 studenter har hittills i år varnats eller stängts av för otillåten användning av AI-styrda textrobotar som ChatGPT. Flest fall av fusk har upptäckts vid Stockholms universitet, men fusk har också upptäckts vid universitet och högskolor i Uppsala, Göteborg, Karlstad, Jönköping, Linköping, Luleå, Linnéuniversitetet, Lund, Kristianstad, Skövde, Örebro och Mitthögskolan. Pontus Kyrk, jurist på Universitetskanslersämbetet, uttrycker förvåning över situationen.

Direktlänk Dela Strengnäs Tidning fördjupar idag

Framsteg inom medicinsk AI: Medprompt-metoden utmanar traditionell modellträning

En ny studie kring GPT-4, en stor språkmodell (LLM), visar att strategisk uppmaning kan ge bättre resultat än traditionell modellträning inom medicinska sammanhang. Studien introducerar en överraskande förändring där GPT-4, trots att det är en generalistmodell, kan nå anmärkningsvärda höjder inom medicinska uppgifter genom skicklig uppmaning. Detta utmanar tidigare dominerande specialiserade modeller. Medprompt-studien använder tre banbrytande tekniker för att förbättra GPT-4:s medicinska kapabiliteter utan extra träning. Dessa resultat understryker effektiviteten och noggrannheten som smart uppmaning kan ge till medicinska LLMs.

Direktlänk Dela Psychology Today fördjupar idag

Microsoft gör Windows Copilot tillgängligt för alla Windows-användare

Microsoft har meddelat att Windows Copilot, som tidigare bara var tillgängligt för Windows 11, nu kommer att finnas tillgängligt för alla Windows-användare, inklusive Windows 10. För att använda Copilot i Windows 10 tidigare, var användare tvungna att vara en del av Insider-programmet och göra en rad konfigurationer i systemet. Med den senaste frivilliga uppdateringen för Windows 10 kan användare nu få Copilot utan att behöva göra något alls. Microsoft har lanserat en ny frivillig patch för Windows 10 som introducerar Copilot till operativsystemet.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupar idag

Artificiell Allmän Intelligens (AGI) är inte möjligt

Artificiell Allmän Intelligens (AGI), en form av AI som kan förstå, lära sig och tillämpa kunskap över ett brett spektrum av uppgifter, diskuteras flitigt. Trots detta hävdar författaren att AGI inte kommer att bli verklighet. Anledningen är att vi fortfarande inte fullt ut förstår mänsklig intelligens. AGI handlar inte bara om att förbättra algoritmer eller öka processorkraften, utan om att replikera den nyanserade och ofta irrationella naturen hos mänskligt tänkande och resonerande.

Direktlänk Dela Medium fördjupar idag

Google förklarar hur det hanterar AI-genererat innehåll på YouTube

I en tid då deepfakes ökar i Indien har Google förklarat hur det kommer att hantera användare på YouTube som inte avslöjar syntetiskt eller AI-genererat innehåll på plattformen. Företaget kommer att använda en kombination av maskininlärning och mänskliga bedömare för att säkerställa att användarna informeras om de tittar på syntetiskt eller AI-genererat innehåll. YouTube har nyligen meddelat att innehållsskapare måste avslöja allt modifierat eller syntetiskt innehåll de delar på plattformen. Användare kommer också att kunna begära borttagning av AI-genererat eller annat syntetiskt innehåll som replikerar en igenkännbar individ.

Direktlänk Dela ABP News Network fördjupar idag

AI-modell för att förutsäga benförlust vid parodontit presenteras vid Global Healthcare Summit

Under 2nd Elets Global Healthcare Summit & Awards i Dubai presenterade Dr Mohammed Aljohani, direktör för Saudi Arabiens hälsovårdsministerium, en AI-modell för att förutsäga benförlust vid parodontit. Modellen, som utvecklats för att skilja mellan normala och onormala tillstånd, har nått en noggrannhet på 95%, men målet är 99%. Modellen tränades med 1 700 bilder och utnyttjar Visual Geometry Groups 16-lagersramverk, anpassat för ändamålet. Utmaningar inkluderar dataobalans och att förhindra överanpassning. Framtida forskning och utveckling behövs för att förbättra modellerna, särskilt när det gäller databalansering och utvidgning till 3D-bildteknik.

Direktlänk Dela Ehealth.eletsonline.com fördjupar idag

A2Z Market Research publicerar rapport om automatiserad maskininlärningsmarknad

Automatiserad maskininlärning är processen att automatisera uppgifterna att tillämpa maskininlärning på verkliga problem. A2Z Market Research har publicerat en rapport som representerar processen att samla in, analysera och tolka data om en automatiserad maskininlärningsmarknad. Detta är ett avgörande steg i utvecklingen av en affärsstrategi eller lansering av en ny produkt, eftersom det hjälper företag att få en djupare förståelse för den automatiserade maskininlärningsmarknaden, identifiera kundbehov och preferenser och bedöma konkurrensen inom IT- och telekommunikationsindustrin.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupar idag

Tonårsflickor utsatta för AI-genererade nakenbilder: Mamma och dotter kämpar för bättre skydd

En mamma och hennes 14-åriga dotter kämpar för bättre skydd för offer efter att AI-genererade nakenbilder av tonåringen och andra kvinnliga klasskamrater cirkulerade på en gymnasieskola i New Jersey. Liknande incidenter har inträffat på andra sidan landet, där en tonårspojke anklagas för att ha använt artificiell intelligens för att skapa och distribuera liknande bilder av andra studenter. Dessa fall har återigen riktat uppmärksamheten mot explicit AI-genererat material som skadar kvinnor och barn. Enligt en analys av oberoende forskaren Genevieve Oh har över 143 000 nya deepfake-videor publicerats online i år. Familjer och juridiska experter uppmanar till federala regleringar för att ge enhetligt skydd över hela landet.

Direktlänk Dela ABC News fördjupar idag

EU:s AI-förslag går in i slutstadierna av lagstiftningsprocessen

På onsdag kommer EU:s AI-förslag att gå in i de slutliga stadierna av lagstiftningsprocessen. Propositionen är ett försök att reglera artificiell intelligens (AI) baserat på dess förmåga att orsaka skada. Den är dock nu i riskzonen på grund av interna meningsskiljaktigheter om vissa centrala aspekter av det föreslagna lagstiftningen, särskilt de som rör reglering av AI-modeller som tränas på massiva datamängder. Dessa system är extremt dyra att bygga och det finns bara cirka 20 företag globalt som har råd att delta i detta spel. Tidigare verkade många medlemmar i Europaparlamentet fast beslutna att inkludera denna nivå av granskning i AI-lagstiftningen, men nyligen har de franska, tyska och italienska regeringarna förespråkat mindre intrångsfull reglering av grundmodeller.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupar idag

Google skjuter upp lanseringen av Gemini AI på grund av språkproblem

Google har diskret försenat den offentliga debuten av Gemini, en konversationell artificiell intelligens som syftar till att konkurrera med OpenAI, till januari, enligt två personer med insikt i beslutet. Google VD Sundar Pichai beslutade nyligen att skrota en serie Gemini-evenemang, ursprungligen planerade till nästa vecka i Kalifornien, New York och Washington, efter att företaget upptäckte att AI inte pålitligt hanterade vissa icke-engelska frågor. De planerade evenemangen skulle ha markerat Googles viktigaste produktlansering för året.

Direktlänk Dela The Information fördjupar idag

AI och dess påverkan på framtida jobb

Förra våren vittnade OpenAI:s VD Sam Altman inför en senatsunderkommitté om behovet av att reglera AI-industrin. Han förutsåg att AI kommer att ha en inverkan på jobb, men var optimistisk om hur bra framtida jobb kommer att vara. Detta ledde till en diskussion om George Lucas första långfilm, THX 1138, en dystopisk berättelse om framtiden och arbetsplatsdramatik. Filmen skildrar en värld där grundläggande mänskliga funktioner som känslor, sex och familj är förbjudna, ersatta av statligt tvingade droger som kontrollerar massorna. Alla klär sig i vitt, alla har rakade huvuden och alla arbetar för något större gott för samhället, även om vad det exakt är extremt oklart.

Direktlänk Dela Electronic Design fördjupar idag

AI väljer Ethereum, Polkadot och Solana som bästa kryptovalutor att investera i inför nästa altseason

En kryptovalutabullmarknad är på gång, med Bitcoin, Ethereum och andra kryptovalutor som skär nya prisrekord. Bitcoin dominerar med en marknadskapitalisering på 1,426 biljoner dollar. AI-systemet ChatGPT har valt ut tre altcoins för tre olika investerarprofiler inför nästa altseason. För konservativa investerare valdes Ethereum (ETH) tack vare dess ledande position som smart kontraktsplattform. För aggressiva investerare valdes Polkadot (DOT) på grund av dess potential att koppla samman olika blockchain-projekt. För högt aggressiva investerare valdes Solana (SOL) tack vare dess höga genomströmning och låga transaktionskostnader.

Direktlänk Dela Finbold fördjupar idag

AWS re:Invent-konferensen visar framsteg inom generativ AI och serverless-funktionalitet

Under den senaste Amazon Web Services (AWS) re:Invent-konferensen i Las Vegas, presenterade företaget flera gen-AI-erbjudanden, inklusive en ´bring-your-own-model´-strategi och Amazon Q, en gen AI-driven assistent. AWS presenterade också framsteg inom serverless-funktionalitet för olika datatjänster. Bland de mer än 400 utställarna fanns företag som Giant Swarm GmbH, ChaosSearch Inc., Stonebranch Inc., Massdriver Inc., ThatDot Inc. och DayZero Software dba Superblocks, som alla presenterade innovativa lösningar inom molnteknologi och datatjänster.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupar idag

AI-styrning och policyer ger effektivare och etiska operationer

Dedikerade AI-policyer hjälper organisationer att effektivare hantera AI-styrning, dataanvändning och etiska bästa praxis. AI-styrning, som innebär övervakning, reglering och hantering av AI-modeller och användning, antas snabbt av organisationer över hela världen. En omfattande AI-policy som betonar alla områden av AI-styrning kan leda till mer hanterbar, förklarlig AI och en mer etisk och framgångsrik verksamhet som helhet. AI-policyer kan variera mellan organisationer men inkluderar generellt visioner för AI-användning och tillväxt i organisationen, information om relevanta lagar och etiska överväganden, godkända verktyg och tjänster för AI-utveckling och utplacering, definierade roller och ansvar samt standarder för AI-modellprestanda.

Direktlänk Dela Compliance Week fördjupar idag

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare