» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 230 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Arlington, Texas är en stad i USA som ligger mellan Dallas och Fort Worth i delstaten Texas. Staden har en befolkning på cirka 400 000 invånare och är därmed den sjunde största staden i Texas. Arlington är känt för sina sportevenemang och attraktioner, bland annat AT&T Stadium, hem för NFL-laget Dallas Cowboys, och Globe Life Field, hem för MLB-laget Texas Rangers. Här finns också Six Flags Over Texas, en populär nöjespark. Arlington erbjuder även högre utbildning genom University of Texas på Arlington, som är en del av University of Texas-systemet.

Senaste nytt kring Arlington, Texas

Ny maskinlärningsmodell förbättrar cancerprognoser med 30%

En professor och hans doktorand vid University of Texas i Arlington har publicerat en ny modell för att förutsäga överlevnad från cancer som de säger är 30% mer effektiv än tidigare modeller för att förutsäga vem som kommer att botas av sjukdomen. Denna modell kan hjälpa patienter att undvika behandlingar de inte behöver samtidigt som den låter behandlingsteam fokusera på andra som behöver ytterligare ingrepp. Forskningen stöds av ett stipendium från National Institute of General Medical Sciences.

Direktlänk Dela The University of Texas at Arlington fördjupade 20 november

WWE och UFC slås samman till TKO Group Holdings i historisk affär

WWE, ägt av Vince McMahon, och UFC, ägt av Dana White, har gått samman för att bilda TKO Group Holdings i en historisk affär värd flera miljoner pund. Båda företagen har toppatleter inom sina respektive sporter och underhållningsformer, med superstjärnor som CM Punk, Ronda Rousey och Brock Lesnar som har uppträtt i båda. AI ChatGPT har skapat en lista med drömmatcher mellan WWE och UFC, inklusive Conor McGregor mot Brock Lesnar och Roman Reigns mot Jon Jones. AI:n föreslog också att evenemanget skulle äga rum på AT&T Stadium i Arlington, Texas.

Direktlänk Dela Daily Star fördjupade 17 september

Texas Rangers använder generativ AI för att förbättra prestanda

Texas Rangers, ett av fem MLB-lag som inte har vunnit en World Series, leder för närvarande en överraskande konkurrenskraftig AL West och kan ha dragit nytta av generativ AI. Rangers har ett team av dataingenjörer, dataanalytiker och datavetare som arbetar med att analysera data för att få en fördel på planen. Alexander Booth, biträdande forsknings- och utvecklingschef för Texas Rangers, diskuterade lagets investeringar i data, analys och AI. Enligt Booth har Rangers stora dataoperationer genomgått en omvandling de senaste åren, vilket har sammanfallit med en explosion av nya datakällor och en övergång till Databricks molnbaserade system. Rangers använder generativ AI för att bearbeta och analysera ostrukturerade data, främst relaterade till spelarutveckling.

Direktlänk Dela Datanami fördjupade 5 juli

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare