» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 148 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Arm Holdings är ett brittiskt multinationellt teknikföretag som specialiserar sig på design och licensiering av halvledare och programvara. Företaget är känt för sina ARM-processorer, som används i majoriteten av världens smartphones och många andra elektroniska enheter. Arm Holdings har en unik affärsmodell där de skapar och licensierar chipdesigner och teknik till andra företag, som sedan tillverkar och säljer de fysiska chipen. Detta gör att Arm kan fokusera på innovation och utveckling av nya teknologier utan att behöva investera i dyr tillverkningsinfrastruktur.

Senaste nytt kring Arm Holdings

AI-chipstillverkare Nvidia och andra AI-aktier tar stryk

AI-chipstillverkaren Nvidia (NVDA) såg sina aktier dyka på fredagen efter att deras viktiga hårdvarupartner Super Micro Computer (SMCI) meddelade sitt nästa rapporteringsdatum utan att ge preliminära resultat. Nvidia-aktien sjönk i takt med andra framstående AI-aktier. På aktiemarknaden idag sjönk Nvidia-aktien med 10% till 762. Super Micro-aktien störtdök med 23,1% till 713,65. Aktier i Nvidias rival Advanced Micro Devices (AMD) sjönk med 5,4% till 146,64. Aktierna i Astera Labs (ALAB), Broadcom (AVGO), Marvell Technology (MRVL), Micron Technology (MU) och Microsoft (MSFT) sjönk också.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade igår
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Arm Holdings siktar på att minska energiförbrukningen i datacenter

Chipdesignföretaget Arm Holdings planerar att ta samma energieffektiva datoranvändning till datacenter som de gjorde för mobila enheter. Arm-aktien har stigit i år på förväntningar om att företaget kan expandera bortom sin smartphone-fästning till marknader som servrar för att köra artificiell intelligens-applikationer. Arm är allt mer efterfrågat när datacenter vill minska sin massiva energiförbrukning, enligt Arm-chefen Rene Haas. Stora molndatatjänstleverantörer vänder sig till Arm-teknologi för att sänka sin energiförbrukning. Arm-aktien sjönk dock 12% till 107.56 på onsdagen.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 18 april

Två AI-infrastrukturföretag med starka tillväxtutsikter

Investering i företag som levererar infrastrukturen bakom artificiell intelligens (AI) kan vara en lönsam strategi. Två företag framhävs särskilt: Arm Holdings och Super Micro Computer. Arm Holdings, som har levererat över 30,6 miljarder chips under sitt räkenskapsår 2023, har en betydande marknadsandel inom teknikmarknaden. Företagets intäkter ökade med 14% till 824 miljoner dollar i kvartalet som slutade 31 december. Super Micro Computer, som levererar högpresterande servrar och datalagringssystem, har också sett en stark tillväxt, med en försäljningsökning på 103% till 3,7 miljarder dollar under sitt andra kvartal för räkenskapsåret 2024.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 12 april

Dow Jones, S&P 500 och Nasdaq framåt i förtidig handel på onsdag. Nvidia och Taiwan Semiconductor rapporterade starka försäljningssiffror för Q1, drivet av efterfrågan på AI. Delta Air Lines rapporterade starka resultat och signalerade en breakout. Google och Intel aviserade nya AI-chip, vilket minskade deras beroende av Nvidia-chip. Tesla fortsatte att vinna på Elon Musks robotaxi-uttalande. Aktiemarknaden var generellt uppåt på tisdag, men investerare var försiktiga inför onsdagens inflationssiffror.

Investor´s Business Daily fördjupade 10 april

Microsoft planerar att lansera AI-datorer för att konkurrera med Apple

Microsoft Corp förbereder sig för att presentera sitt ambitiösa koncept ´AI-datorer´ vid en händelse i Seattle nästa månad. Företaget siktar på att överträffa Apples M3-drivna MacBook Air med nya Arm Holdings Plc-drivna Windows-bärbara datorer. De kommande enheterna, drivna av Qualcomm Inc´s Snapdragon X Elite-processorer, förväntas överträffa Apples erbjudanden när det gäller CPU-prestanda, AI-accelererade uppgifter och app-emulering. Microsoft planerar att släppa konsumentversioner av Surface Pro 10 och Surface Laptop 6 utrustade med Snapdragon X Elite-processorer. Dessa enheter kommer att innehålla exklusiva AI-drivna Windows-funktioner.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 april

AI-aktier kan vara övervärderade, enligt hedgefondförvaltaren Ken Griffin

Hedgefondförvaltaren Ken Griffin ifrågasätter den höga värderingen av aktier i AI-företag. Han tror att produktivitetsvinster från AI kanske inte kommer att uppfylla marknadens förväntningar. Även om han ser fördelar med AI, är han skeptisk till att AI kommer att ersätta mer avancerade jobb. Tre aktier som har fördubblats på bara sex månader och som alla är beroende av en stark framtid inom AI inkluderar Nvidia, Arm Holdings och SoundHound AI. Men om AI inte blir så transformativt som förväntat, kan detta underminera investeringstesen bakom många stigande aktier.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 april

Dow Jones, S&P 500 och Nasdaq framtid kommer att öppna på söndag kväll. Nvidia och flera AI-chipföretag arbetar på att bygga upp sina baser. Aktiemarknaden drog tillbaka förra veckan, men de stora indexen studsade tillbaka på fredagen. Investorer bör följa noga och överväga inkrementella köp. Nvidia föll förra veckan men är nära att skapa en ny bas. Broadcom, Taiwan Semiconductor och nyligen börsnoterade Astera Labs arbetar också på potentiella baser, medan ARM Holdings redan har en. Super Micro Computer, som är nära knuten till AI-chips, skapar också en bas. Tesla drog sig tillbaka på grund av svaga leveranser för första kvartalet och andra negativa rubriker, men aktierna hoppade på fredag kväll när Elon Musk sa att Tesla skulle avtäcka en robotaxi den 8 augusti.

Investor´s Business Daily fördjupade 7 april

Här är mina 3 bästa aktier inom artificiell intelligens att köpa just nu

Investeringstrender kommer och går, men vissa trender håller i sig och skapar förmögenheter för investerare. Ett exempel är övergången till molnbaserad databehandling. Amazon Web Services (AWS), Microsofts Azure och Alphabets Google Cloud genererade sammanlagt 64 miljarder dollar i intäkter för dessa företag under förra kvartalet. Artificiell intelligens (AI) är den senaste trenden som investerare ser fram emot. Men det betyder inte att alla AI-aktier är bra köp. Flera kommer inte att generera den framgång som översätts till livsförändrande förmögenhet för investerare.

Direktlänk Dela EMEA Tribune fördjupade 5 april

SiMa.ai samlar in 70 miljoner dollar för att lansera sin andra generationens AI-chipset

Silicon Valley-baserade startupen SiMa.ai har samlat in 70 miljoner dollar i en förlängd finansieringsrunda för att lansera sitt andra generationens inbyggda ML-system-på-chip (SoC) plattform, som är särskilt byggd för multimodala generativa AI-processer. Enligt Gartner förväntas marknaden för AI-stödjande chip globalt mer än fördubblas till 119,4 miljarder dollar fram till 2027 jämfört med 2023. SiMa.ai, som riktar sig till marknadssegmentet mellan 5W-25W energianvändning, lanserade sitt första ML SoC för att ge AI och ML genom en integrerad mjukvaru-hårdvarukombination. Detta inkluderar dess egna chipset och mjukvara utan kod som kallas Palette.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 4 april

Microsoft och OpenAI planerar att investera upp till $115 miljarder i AI-superdator

Microsoft och OpenAI planerar att investera mellan 100 och 115 miljarder dollar i en ny superdator kallad Stargate, i syfte att utveckla infrastrukturen för generativ artificiell intelligens (AI). Projektet, som förväntas bli online år 2028, är i sin tredje fas av fem. Stargate kan komma att kosta 100 gånger mer än vad det kostar att bygga ett stort datacenter idag. Investerare kan dra nytta av detta genom att investera i Arm Holdings, som kan få ett uppsving av Microsofts anpassade chips baserade på Arms design.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 4 april

AI-relaterade aktier sjunker på tisdagen

Flertalet aktier relaterade till artificiell intelligens (AI) sjönk på tisdagen, inklusive halvledarspecialisten Advanced Micro Devices (AMD), AI-programvarutillverkaren C3.ai, chipdesignern Arm Holdings och chipstillverkaren Micron Technology. Inga företagsspecifika nyheter kunde förklara prisfallet, vilket tyder på att investerare fokuserar på bredare ekonomiska utvecklingar. Federal Reserve (Fed) planerar att sänka räntorna, men Fed-ordförande Jerome Powell antydde att banken inte har bråttom att göra det. Starka tillverknings- och jobbdata tyder på att inflationen fortfarande inte är under kontroll, vilket kan påverka AI-sektorns tillväxt.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Nvidias största AI-investering avslöjad: Arm Holdings

Nvidia har avslöjat sina investeringar i flera aktier inom artificiell intelligens (AI), efter att ha lämnat in sitt första 13F-formulär till Securities and Exchange Commission (SEC) den 14 februari. Nvidia har investerat i fem företag: Nano-X Imaging, TuSimple Holdings, SoundHound AI, Recursion Pharmaceuticals och Arm Holdings. Arm Holdings är det största innehavet, värt cirka 253 miljoner dollar. Nvidia försökte förvärva Arm Holdings för 40 miljarder dollar 2020, men affären stoppades av regulatorer 2022. Arm Holdings gick sedan till börsen i september 2023.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 28 mars

Dow Jones-futures stiger lätt, Trump Media & Technology Group och Tesla uppvisar vinster

Dow Jones-futures steg något under natten, tillsammans med S&P 500-futures och Nasdaq-futures. Aktiemarknadsrallyt hade en relativt lugn tisdag, med Nasdaq som ledde en blekning mot stängning för lätta förluster. Trump Media & Technology Group (DJT), ägt av Donald Trump, steg kraftigt på tisdagen, då Truth Social började handlas under DJT-tickern efter att dess SPAC-sammanslagning slutförts. Tesla (TSLA) hade en anständig vinst, men stötte på nyckelmotstånd. Googleägaren Alphabet (GOOGL) och ServiceNow (NOW) flörtade intradag med köpsignaler. På nackdelen föll Nvidia (NVDA) något när AI-chipaktier tog en paus, med Arm Holdings (ARM) kraftigt nedåt.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 27 mars

Två AI-aktier levererar verkligt värde och bör förbli starka i decennier

Tekniktunga Nasdaq-indexet har nyligen nått nya höjder, drivet av investerare som söker en del av AI-boomen och stora vinster i aktier som Microsoft och Nvidia. Invesco QQQ Trust, som spårar Nasdaq-indexet, är bara 2,5% från sitt nya högsta, efter att ha stigit 63% sedan början av 2023. Två företag som är goda exempel på framgång är Arm Holdings och Palantir Technologies. Arm Holdings, som är avgörande för halvledarmarknaden, designar arkitekturen för chips och licensierar dem till andra företag. Palantir Technologies har tillbringat det senaste året med att bevisa att det är lönsamt och utöka sitt kommersiella fotavtryck.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 22 mars

Dow Jones Framtidsutsikter: Federal Reserve-mötet, Nvidia och Microsofts AI-evenemang dominerar kommande vecka

Dow Jones futures kommer att öppna på söndag kväll, tillsammans med S&P 500 futures och Nasdaq futures. Under den kommande veckan kommer Federal Reserve-mötet och AI-evenemang från Nvidia och Microsoft att vara i fokus. Börsmarknaden hade en blandad vecka, med små förändringar för Dow Jones och S&P 500, medan Nasdaq och small-cap Russell 2000 drog sig tillbaka under deras 21-dagars linjer. Federal Reserve kommer att träffas på tisdag-onsdag, med beslutsfattare som ger sina senaste prognoser för Fed räntesänkningar på onsdag eftermiddag. Nvidia kommer att hålla en fyra dagars GTC-konferens från måndag, med en ny AI-chip och en mängd andra AI-meddelanden. Microsoft kommer att hålla sitt ´New Era Of Work´-evenemang den 21 mars, med presentation av AI-funktioner och mer.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 16 mars

AI-aktier har blivit extremt populära under 2024, med företag som Nvidia och Super Micro Computer i spetsen. Nästan varje AI-aktie har ökat i värde efter sina inkomstrapporter detta år, inklusive Arm Holdings, Taiwan Semiconductor, ACM Research och nyligen Dell Technologies. På torsdag kommer Broadcom att rapportera sina inkomster efter marknadens stängning. Broadcom, en diversifierad halvledartillverkare, har ökat med 21% hittills i år, vilket indikerar att företaget också har gynnats av den ökande AI-trenden. Broadcom är inte känt för GPUs eller chips som används för träning och inferens, vilka är de stora databehoven för AI-applikationer. Istället är Broadcoms styrka nätverkschips som gör att AI-komponenter kan arbeta tillsammans. Företagets ledning förväntar sig robust tillväxt inom nätverk under räkenskapsåret 2024, vilket delvis drivs av en expansion av AI-acceleratorer på molninfrastrukturtjänster. Det förutspår också att generativ AI-intäkt kommer att förbättras från 15% av halvledarintäkterna 2023 till 25% 2024. Broadcoms aktie ser ut att vara ett bra långsiktigt köp, trots att företaget inte upplever den typ av explosionsartad tillväxt som Nvidia och Super Micro Computer har sett.

Yahoo Finance fördjupade 6 mars

Nvidia köper aktier i fem AI-företag, SoundHound AI leder loppet

Nvidia, världens största halvledarföretag, har köpt aktier i fem AI-företag: Arm Holdings, Nano-X Imaging, Recursion Pharmaceuticals, Tusimple Holdings och SoundHound AI. Arm Holdings fick den största investeringen på över 147,3 miljoner dollar. SoundHound AI, som utvecklar röstigenkänning och konversationell AI-teknologi, har dock haft den bästa aktieutvecklingen med en ökning på 180% hittills i år. SoundHound AI:s kundlista inkluderar stora företag inom gästfrihet och bilindustri, som använder företagets teknik för att skapa virtuella assistenter och hantera kundbeställningar och förfrågningar.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 4 mars

C3.ai:s aktier stiger efter starka kvartalsresultat

AI-programvaruföretaget C3.ai:s aktier steg med 24% till en sexmånaders högsta nivå på torsdagen efter att företaget levererat tredjekvartalsresultat som överträffade Wall Streets förväntningar och justerat sin helårsomsättningsprognos på grund av stark efterfrågan från företag. Företagets aktier har ökat med 227% sedan slutet av 2022, vilket värderar det till 4,46 miljarder dollar. Företaget meddelade också att Chief Accounting Officer Hitesh Lath kommer att ta över rollen som finanschef från och med den 1 mars, och ersätter Juho Parkkinen.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 29 februari

Högflygande AI-aktier kan sjunka 20% eller mer under de kommande 12 månaderna

AI har haft en stor inverkan på aktier inom AI-chip och mjukvaruindustrin. Men vissa av dessa aktier kan vara på väg mot en tuff period. Enligt Wall Street kan dessa AI-aktier sjunka 20% eller mer under de kommande 12 månaderna. Arm Holdings, en ledare inom AI-chips, har mer än fördubblat sina aktier det senaste året, främst tack vare AI. Men många på Wall Street tror att Arm Holdings framgångar snart kan avta. Palantir Technologies, en ledare inom AI-mjukvara, har också sett stora vinster. Trots detta är Wall Street inte entusiastisk över aktiens framtid. Båda företagens aktier anses vara övervärderade.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 25 februari

Nvidia sätter nytt rekord för marknadsvärde på en dag, Kinas bostadspriser fortsätter att sjunka

Marknaden rör sig idag: Asiatiska marknader följer Wall Streets uppgång, Nvidia driver AI-feber, oljepriser sjunker, Kinas bostadspriser sjunker; fokus på tyska BNP och StanCharts resultat. S&P 500 når rekordhög nivå drivet av Nvidias optimism. Nvidia gjorde rubriker genom att uppnå en anmärkningsvärd ökning av marknadsvärdet på en dag med 277 miljarder dollar. Under tiden upplevde Kina en långvarig nedgång i priser på nya bostäder under januari. Federal Reserve-policymakers betonade att varje övervägande av räntesänkningar är för tidigt i detta skede. Med inga betydande amerikanska ekonomiska utsläpp vänder uppmärksamheten till Tysklands BNP-data och resultatrapporten från StanChart. Här är fem viktiga punkter för din dag. Nvidias ökning med 277 miljarder dollar sätter nytt rekord för marknadsvärde på en enda dag. Nvidia gjorde historia i en enda handelssession genom att uppnå en rekordbrytande ökning av marknadsvärdet. Chiptillverkarens aktiekurs sköt i höjden med 16,4 procent, vilket resulterade i en anmärkningsvärd ökning på 276,7 miljarder dollar av dess totala värdering. Denna värdeökning överträffade marknadsvärdet för konkurrenter som Advanced Micro Devices och finansiella jättar som Bank of America, bara några miljarder dollar kort om Nestlés värdering. Enligt Financial Times överträffade denna prestation det tidigare rekordet som sattes av Meta tidigare i månaden, vilket uppgick till 196,8 miljarder dollar. Nvidias extraordinära ökning av marknadsvärdet på en dag står nu som den största i Wall Streets historia. Kina ser fortsatt nedgång i priser på nya bostäder. I januari såg Kina sin sjunde raka månad av sjunkande priser på nya bostäder, trots ökade ansträngningar från policymakers att återställa förtroendet för den skuldsatta sektorn. Enligt Reuters beräkningar från National Bureau of Statistics (NBS) data, föll priserna med 0,3% från föregående månad och var nere 0,7% jämfört med ett år tidigare. Federal Reserve-guvernörer förespråkar försiktighet med räntesänkningar. Enligt Federal Reserve-guvernör Christopher Waller kan det vara klokt för amerikanska policymakers att vänta med att sänka räntorna några månader till. Han föreslår att denna fördröjning skulle tillåta dem att bättre förstå om den senaste ökningen av inflationen signalerar en potentiell inbromsning i att uppnå stabila priser eller bara är en tillfällig fluktuation. På samma sätt sade Federal Reserve-guvernör Lisa Cook att när inflationen modererar och arbetsmarknaden stabiliseras, verkar riskerna för ekonomin nu vara balanserade mellan positiva och negativa utfall. Men hon betonade att det är för tidigt att överväga att sänka räntorna i detta skede. Storbritanniens konsumentmoral tar oförutsedd träff i februari: GfK. Brittisk konsumentstämning upplevde sin första nedgång på fyra månader i februari, rapporterade Reuters. Undersökningen visade att hushållen var mindre optimistiska om sina senaste finansiella situationer och den bredare ekonomiska utsikterna. GfK:s konsumentförtroendeindex, en långvarig undersökning i Storbritannien, minskade med 2 poäng till -21. Detta tal föll under förväntningarna hos ekonomer som undersöktes av Reuters, som hade förutspått en liten förbättring till -18. Asiatiska marknader speglar övernattningen på Wall Street. S&P 500 ökade 2,11% till 5 087,03 poäng. Dow Jones Industrials sköt upp 1,18% till 39 069,11 poäng, vilket markerar dess första stängning över 39 000 poäng. Nasdaq Composite lade till 2,96%, stängde på 16 041,62 poäng. Nvidia-aktier hoppade med 16,4% till 785,38 dollar. Andra företag, som ses som förmånstagare av AI-boosten, upplevde också betydande ökningar. Nvidias rival Advanced Micro Devices, serverkomponentleverantören Super Micro Computer och Arm Holdings såg hopp mellan 4,2% och 32,9%. Stora tech- och tillväxtaktier som Alphabet, Microsoft och Meta Platforms klättrade mellan 1,1% och 3,9%. Asiatiska aktier följde också Wall Streets uppåtgående trend, med Japans marknad stängd för en helgdag på fredagen. Nikkei-futures indikerade en uppgång på cirka 300 poäng. Kinas blue-chips CSI300 ökade med 0,4% på fredagen, vilket markerar en veckovinst på 4,0% och studsar tillbaka cirka 10% från femårs-lägsta för två veckor sedan. Hongkongs Hang Seng-index klättrade med 0,8%. Oljepriser föll efter att tidigare ha klättrat på grund av försörjningsrädsla mitt i pågående fientligheter i Röda havet och en märkbar ökning i amerikanska råoljelager. Brent lättnade med 0,4% till 83,37 dollar, medan amerikansk råolja sjönk med 0,5% till 78,24 dollar per fat. Spotguldpriset förblev platt på 2 026,07 dollar.

Direktlänk Dela City A.M. fördjupade 23 februari

Nvidia når marknadsvärde på $2 biljoner efter att ha överträffat Wall Streets förväntningar

AI-chiptillverkaren Nvidia nådde en marknadsvärde på $2 biljoner på torsdagen efter att ha överträffat Wall Streets förväntningar. Aktien har stigit med nästan 57% i år och har varit en central del av Wall Streets vinster. Nvidias framgångar har även lyft andra företag inom chipsektorn. Bolaget, som kontrollerar cirka 80% av marknaden för high-end AI-chip, rapporterade en ökning av intäkterna för fjärde kvartalet med mer än trefaldigt jämfört med föregående år, till $22,10 miljarder. Dock har analytiker uttryckt oro över att USA:s restriktioner på chipförsäljning till Kina kan skada företagets intäktstillväxt.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 22 februari
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Nvidia Corp förutspår intäkter över förväntan, aktiekursen ökar

Halvledarföretaget Nvidia Corp, vars chipp anses vara guldstandarden inom AI-industrin, förutspår intäkter över förväntan för det första kvartalet. Bolagets aktier steg med cirka 12% i förhandeln på torsdagen, vilket förde företaget närmare en marknadsvärdering på 2 biljoner dollar. Nvidia-aktier tredubblades under 2023 och har ökat med nästan 40% i år på grund av växande entusiasm över affärspotentialen för artificiell intelligens. Företagets ökade marknadsvärde har gett det betydande inflytande i viktiga index, inklusive S&P 500. Bolaget har också sett stora ökningar i intäkter och vinst i takt med en AI-boom som har drivit efterfrågan på dess chipp.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 22 februari

AI- och halvledaraktier stiger efter Nvidias starka kvartalsrapport

Artificiell intelligens och halvledaraktier ökade efter att det amerikanska chipdesignföretaget Nvidia slog Wall Streets förväntningar på fjärde kvartalets intäkter och resultat på onsdag och projicerade ´fortsatt tillväxt´ 2025 och framåt. Nvidia-leverantören Taiwan Semiconductor Manufacturing Company hoppade så mycket som 2,05% i torsdagens morgonhandel. Aktier i serverkomponentleverantören Super Micro Computer steg med 11,42% i onsdagens efterhandel. Efter Nvidias vinst rapport, rusade konkurrenter Advanced Micro Devices och SoftBank-stödda brittiska chipdesignern Arm Holdings med 4,08% respektive 7,87% i efterhandeln.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 22 februari

Nvidia rapporterar kraftigt ökade intäkter, aktiemarknaden återhämtar sig

Dow Jones futures var oförändrade efter timmar, medan S&P 500 futures och särskilt Nasdaq futures steg när Nvidia rapporterade kraftigt ökade intäkter och starka prognoser. Aktien i Nvidia hoppade efter timmar, vilket också gav lyft till Advanced Micro Devices, Arm Holdings och en rad AI-spel inklusive Super Micro Computer, Palantir Technologies och Microsoft. Utöver Nvidia rapporterade även Synopsys och Teslas rivaler Rivian Automotive och Lucid Motors sina resultat. Aktiemarknaden föll mycket under onsdagen men blev blandad tack vare en återhämtning under den sista handelstimmen. Palo Alto Networks kraschade på svaga prognoser, vilket slog mot cybersäkerhetsbolag och väckte oro inför Nvidias resultat.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 22 februari

Intel siktar på att bli chip-tillverkare för väst

Stora företag som Nvidia och Qualcomm kommer sannolikt att samarbeta med Intel för förpackning och/eller waferkapacitet. Detta tycks gå obemärkt förbi. Tre huvudskäl till att vara optimistisk för Intel: ledarskapet av VD Pat Gelsinger, företagets starka ekosystem och Intels ambitiösa foundry-verksamhet. Open AI:s VD Sam Altman har nyligen uppmanat till upp till 7 biljoner dollar för att utveckla kiselchipstillverkningskapacitet som kan driva artificiell intelligens. Intel siktar på att vara chip-tillverkaren för väst, medan Altman vill omforma den globala leveranskedjan och industrin för AI-chips. Det är kanske dags att fråga om det är en tillfällighet att Altman, Microsofts VD Satya Nadella, USA:s handelsminister Gina Raimondo och en mängd globala halvledarledare kommer att samlas på onsdag på Intels foundry-event i San Jose, Kalifornien.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 21 februari

Nvidia investerar i fem andra AI-företag

Nvidia har rapporterat en enorm tillväxt på nästan 1 800% under de senaste fem åren, drivet av investerares entusiasm för artificiell intelligens (AI). Bolaget förväntar sig att rapportera en omsättning på 20 miljarder dollar i det fjärde kvartalet 2024, en ökning med 231% jämfört med föregående år. Nvidia håller även aktier i fem andra AI-företag, enligt bolagets första 13F-arkivering hos Securities and Exchange Commission. Dessa företag är Arm Holdings, Recursion Pharmaceuticals, SoundHound AI, TuSimple Holdings och Nano-X Imaging.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 19 februari

SoftBank överväger att skapa 100 miljarder dollar AI-chipföretag

Aktien för SoftBank Group Corporation steg då grundaren Masayoshi Son överväger att skapa ett chipföretag värt 100 miljarder dollar som skulle tillhandahålla AI-möjliggörande halvledare. Aktierna i den Tokyo-baserade techinvesteraren ökade med upp till 3,2 procent efter att det rapporterats att miljardären på 66 år söker finansiering för en satsning på AI-chip för att konkurrera med Nvidia Corp. Projektet, kodnamn Izanagi, skulle syfta till att bygga ett AI-chipföretag som skulle komplettera Arm Holdings Plc, chipdesignföretaget där SoftBank innehar en majoritetsandel. Om Son lyckas, skulle chipprojektet inte bara överträffa Microsoft Corp:s satsning på OpenAI utan även utgöra ungefär en femtedel av den globala halvledarmarknaden.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 19 februari

Stora teknikföretag går samman för att bekämpa skadlig AI-användning i val

Stora teknikföretag, inklusive Adobe, Amazon, Google, IBM, Meta, Microsoft, OpenAI, TikTok och Elon Musks X, har frivilligt kommit överens om att förebygga skadlig användning av artificiell intelligens (AI) för att störa demokratiska val globalt. Avtalet, som tillkännagavs vid Munich Security Conference, fokuserar på hotet från AI-genererade deepfakes. Tolv ytterligare företag, inklusive chatbot-utvecklare Anthropic och Inflection AI, röstklon-startup ElevenLabs, chipdesigner Arm Holdings och säkerhetsföretagen McAfee och TrendMicro, har också anslutit sig till initiativet. Nick Clegg, chef för globala frågor för Meta, betonade det gemensamma ansvaret att ta itu med utmaningarna med AI-teknik.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 17 februari

Nvidias inkomstrapport kan bli en tuff test för AI-febern på aktiemarknaden

Nästa veckas inkomstrapport från chipmakaren Nvidia kan bli en tuff test för ett av marknadens hetaste namn och för den AI-feber som har drivit upp värdena på amerikanska aktier de senaste månaderna. Nvidias aktier har ökat med mer än 46% sedan 1 januari. Dess ökning i marknadsvärde på 570 miljarder dollar är mer än tre gånger Intels marknadsvärde. Nvidia, vars chipp anses vara guldstandarden inom AI-industrin, har ökat nästan 240% under 2023. Nvidias vinster har stått för mer än en fjärdedel av S&P 500:s ökning i år. Nu är Nvidia det tredje mest värdefulla företaget på Wall Street efter Apple och Microsoft. Andra AI-fokuserade aktier har också ökat i år, inklusive Super Micro Computer Inc, som har ökat 182% i år, och Arm Holdings, som har ökat nästan 71%. Nvidia kommer att släppa kvartalsresultat den 21 februari. Wall Street förväntar sig en vinst på 4,56 dollar per aktie, och en ökning av kvartalsintäkterna till 20,378 miljarder dollar från 6,05 miljarder dollar för ett år sedan, enligt genomsnittet av 33 analytikers uppskattningar, baserat på LSEG-data. Aktier i Meta Platforms, en annan medlem av gruppen, har ökat 34% i år, medan Apples har fallit med 5%. Tesla-aktier har fallit nästan 20% efter att elbilstillverkaren varnade för ´märkbart lägre´ försäljningstillväxt i år och krympande marginaler.

Direktlänk Dela The Edge Malaysia fördjupade 17 februari

Nvidia förväntas avslöja kvartalsresultat, kan påverka AI-marknaden

Nästa veckas rapport från chiptillverkaren Nvidia kan bli en verklighetskontroll för ett av marknadens hetaste namn och för den artificiella intelligensfeber som har hjälpt till att driva upp värdena på amerikanska aktier de senaste månaderna. Nvidias aktier har stigit med mer än 46% sedan 1 januari. Dess ökning på marknadsvärdet med 570 miljarder dollar är mer än tre gånger så mycket som Intels marknadsvärde. Nvidia kommer att släppa sina kvartalsresultat den 21 februari. Wall Street förväntar sig en vinst per aktie på 4,56 dollar och en ökning av kvartalsintäkterna till 20,378 miljarder dollar från 6,05 miljarder dollar för ett år sedan.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 17 februari

Investering i Arm Holdings kan ge stora vinster tack vare AI-driven tillväxt

Investerare har köpt halvledaraktier i stor utsträckning på senare tid, då denna sektor är väl positionerad för att dra nytta av spridningen av artificiell intelligens (AI). Nvidia har varit en tidig vinnare på denna marknad, men ett annat företag, Arm Holdings, spelar också en central roll på AI-chipmarknaden. Arm tillverkar inte egna chips, utan licensierar sina chippdesigner och arkitektur till halvledarföretag och enhetstillverkare. Aktierna i Arm sköt upp med hela 48% på en enda dag efter att företaget släppte sina resultat för tredje kvartalet i räkenskapsåret 2024. Arm förutspår en intäktsökning på 38% jämfört med föregående år för fjärde kvartalet.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 15 februari

AI-aktier faller på tisdagen, inklusive Arm Holdings och Microsoft

Investorers entusiasm för artificiell intelligens (AI) kan vara på väg att kylas av efter att aktier i AI-företag som Arm Holdings och Microsoft föll på tisdagen. Arm Holdings aktie föll med 19,5% efter att ha stigit med 104% under de senaste fyra handelssessionerna. Microsofts aktie föll efter rapporter om att tidiga användare av företagets AI-assistent ifrågasätter dess värde. Andra chipmakare med exponering mot AI-boomen, som Advanced Micro Devices (AMD) och Nvidia, upplevde också volatila rörelser på tisdagen.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 13 februari

SoftBank-aktier stiger på Arm Holdings framgång

SoftBank Group Corp. aktier har ökat för tredje dagen i rad, drivet av den explosiva rallyn för dess Arm Holdings Plc., chipdesignern som nästan fördubblats i värde sedan den förra veckan argumenterade för hur den kommer att gynnas av boom inom artificiell intelligens. SoftBanks aktier steg så mycket som 11% på tisdag, till den högsta nivån sedan maj 2021. SoftBank behöll en andel på cirka 90% i Arm när det tog företaget till börsen förra året. Arm´s aktier steg 29% på måndag, vilket ökar dess vinster till mer än 90% sedan den rapporterade finansiella resultat den 7 februari.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 13 februari

Arm Holdings aktie fortsätter att stiga kraftigt

Arm Holdings fortsatte sin kraftiga uppgång på måndagen, vilket markerar den fjärde raka handelsdagen med ökning. Arm-aktien sköt i höjden tillsammans med andra AI-temaaktier som Nvidia och Super Micro Computer. Under måndagens handel sköt Arm-aktien upp mer än 20% till 140,21 efter att ha nått ett rekordhögt 164 tidigare under sessionen. Förra veckan sköt Arm-aktien i höjden efter att chipdesignföretaget överträffat Wall Streets förväntningar för sitt tredje kvartal och gav en optimistisk prognos för den nuvarande perioden.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 13 februari

Arm Holdings aktier skjuter i höjden, överträffar nu Nvidia

Aktierna i chipdesignföretaget Arm Holdings sköt i höjden på måndagsmorgonen och företagets värderingar överträffar nu chipjätten Nvidia. Företaget slog de finansiella tredje kvartalsprognoserna förra veckan. Bob O´Donnell, president och chefsanalytiker på TECHnalysis Research, LLC, och Charles Shi, verkställande direktör och senioranalytiker på Needham & Company, diskuterade Arms senaste katalysatorer. Shi kallade företagets senaste värderingar för ´ett huvudbry´ i jämförelse med företag som har prioriterat artificiell intelligens mycket längre.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 13 februari

SoftBanks aktier stiger kraftigt tack vare Arm Holdings framgångar

SoftBank Group Corp. aktier har stigit för tredje dagen i rad på grund av den explosiva rallyn för dess Arm Holdings Plc., chipdesignern som nästan fördubblats i värde sedan den förra veckan presenterade hur den kommer att dra nytta av den artificiella intelligens-boomen. SoftBanks aktie steg med upp till 11% på tisdagen, till den högsta nivån sedan maj 2021. SoftBank behöll en andel på cirka 90% i Arm när företaget börsintroducerades förra året. Arm´s aktier steg 29% på måndagen, vilket ökade dess vinster till mer än 90% sedan det rapporterade finansiella resultat den 7 februari.

Direktlänk Dela Mint fördjupade 13 februari

Senaste uppdateringar som påverkar Arm Holdings

I en nyligen publicerad video diskuteras de senaste uppdateringarna som påverkar Arm Holdings (ARM -2,68%). Videon erbjuder mer information om situationen och uppmanar tittarna att prenumerera och klicka på den speciella erbjudandelänken nedan. Aktiekurserna som användes var eftermarknadspriserna den 8 februari 2024. Videon publicerades den 8 februari 2024.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 9 februari

Arm Holdings aktier rusar på starka prognoser för AI-teknik

Aktierna i brittiska chiptillverkaren Arm Holdings steg med mer än 55% på torsdagen, drivet av starka prognoser för efterfrågan på företagets teknik för att designa chip för artificiell intelligens. Detta skulle ge företaget ett marknadsvärde på över 100 miljarder dollar. Företagets teknik används inte direkt i AI-arbetet, men företag som Nvidia väljer det för centrala processorer som kompletterar deras AI-specifika chip. Arm säljer ritningar och annan immateriell egendom för att skapa datorchip som driver de flesta av världens mobiltelefoner, inklusive Apple.

Direktlänk Dela Channel NewsAsia fördjupade 8 februari

Arm Holdings Plc:s aktie skjuter i höjden efter starka inkomstresultat

Aktien för det brittiska halvledarbolaget Arm Holdings Plc ökade med över 20% i efterhandeln på onsdag efter att ha rapporterat starka inkomster och en positiv prognos i ljuset av ökad efterfrågan på artificiell intelligensbearbetning. Bolaget rapporterade justerade inkomster per aktie på 29 cent för det tredje kvartalet 2024, upp från 22 cent året innan. Intäkterna ökade med 14% till 824 miljoner dollar då företaget ökade sin marknadsandel inom moln- och fordonssektorn, och AI ökade dess licensintäkter. Arm förväntar sig nu intäkter på mellan 850 och 900 miljoner dollar för det fjärde kvartalet, vilket skulle kunna öka de totala intäkterna för 2024 till så mycket som 3,2 miljarder dollar. Bolaget började handla med amerikanska depåbevis (ADS) på Nasdaq i september efter att ha avknoppats från Japans SoftBank.

Direktlänk Dela Investopedia fördjupade 8 februari

Nvidias företagsinvesteringar nästan tredubblade 2023

Nvidias framgångsrika prestanda under förra året har hjälpt företaget att etablera sig som en stigande stjärna inom företagsinvesteringar. Chipmakarens startup-investeringar har nästan tredubblats 2023, rapporterade S&P Global. Specifikt har Nvidias årliga år-till-år-investeringar ökat med 280%, i skarp kontrast till en bred tillbakadragning bland andra teknikjättar som Microsoft, Alphabet och Meta. Nvidia deltog i 38 finansieringsrundor, vilket gjorde halvledarjätten till den fjärde största företagsinvestorn under året.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 31 januari

Dow Jones, S&P 500 och Nasdaq Futures stiger, Apple återtar marknadskronan från Microsoft

Dow Jones futures, S&P 500 futures och Nasdaq futures steg på fredagsmorgonen. Super Micro Computer (SMCI) hoppade över natten på starka preliminära resultat. Teknikbolag ledde vägen, med Nasdaq 100 som nådde en rekordhög. Taiwan Semiconductor (TSM) ledde chips högre på bullish 2024 vägledning. Apple (AAPL) hade en solid vinst, återtog sin marknadskap krona från Microsoft (MSFT) som gick upp i en köpzon. Tesla (TSLA) skar under senaste låga som Model 3 och Model Y-priser inverterar. Humana (HUM) guidade lägre på Q4 och 2023 vinst per aktie, citerar högre medicinska kostnader.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 19 januari

Året som gått: Stora historier, stora misslyckanden och stora rubriker inom venturevärlden

2023 var ett händelserikt år inom venturekapitalvärlden, med stora historier och stora misslyckanden. Kryptovalutabolaget FTX:s sammanbrott var en av de största startup-implosionerna någonsin, med grundaren Sam Bankman-Fried dömd för bedrägeri. AI-investeringar fortsatte att öka, med Microsofts rapporterade investering på 10 miljarder dollar i OpenAI som ett framstående exempel. Silicon Valley Bank, en ikonisk startup-bank, kollapsade, vilket ledde till oro över bankens likviditet och balansräkningsstyrka. Massuppsägningar fortsatte inom teknikföretag, med cirka 190 000 arbetare som förlorade sina jobb. Trots detta öppnade tech-IPO-marknaden igen efter nästan två år.

Direktlänk Dela Crunchbase News fördjupade 27 december

Arm Holdings CEO uttrycker oro över människors förlust av förmåga gentemot maskiner

Rene Haas, VD för Arm Holdings Plc, uttrycker sin oro över att människor förlorar förmågor gentemot maskiner när det gäller artificiell intelligens. Han betonar att det behövs en överstyrning, en bakdörr eller något sätt att stänga av systemet. Haas, som intervjuades från företagets bas i Cambridge, Storbritannien, uppskattar att 70% av världens befolkning på något sätt kommer i kontakt med Arm-designade produkter. Även om företaget nu ägs av Masayoshi Sons Softbank Group Corp. i Japan och är noterat i New York.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 10 december

Aktiemarknaden fortsätter stiga men stänger av från onsdagens toppar

Dow Jones framtid var oförändrad över natten, liksom S&P 500 och Nasdaq. Palo Alto Networks och Cisco Systems dök sent på vägledning med Walmart och Alibaba på kran. Aktiemarknadsrallyt ökade till tisdagens breda, kraftfulla vinster men stängde av väl från onsdagens intradagshöjder. Skattkostnaderna studsade tillbaka efter att ha dykt på tisdagen. President Joe Biden träffade Kinas Xi Jinping nära San Francisco på onsdag. Microsoft avtäckte en in-house AI-chip onsdag, tillsammans med en driven av Arm Holdings-designer. Microsoft AI-chips kommer att hjälpa till att minska Dow titanens beroende av Nvidia.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 16 november

Microsoft utvecklar två anpassade chips för att minska AI-kostnader

Microsoft har meddelat att företaget har utvecklat två skräddarsydda datorchips, Maia och Cobalt, för att minska kostnaderna för leverans av AI-tjänster. Maia-chippet kommer att användas för att påskynda AI-beräkningsuppgifter och kommer att vara grunden för företagets ´Copilot´-tjänst. Cobalt-chippet är en central processor (CPU) tillverkad med teknik från Arm Holdings och kommer att användas för att driva Teams, Microsofts företagsmeddelandeverktyg. Microsoft planerar också att erbjuda direktåtkomst till Cobalt för att konkurrera med Amazon Web Services ´Graviton´-serie av interna chips.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 15 november

Ukraina debuterar med markbaserad militär anti-tankrobot; Aleph bygger plattform för finansiell data; AI-genererade barnsexuella övergreppsbilder hotar; Microsoft slår försäljningsskattningar; Nvidia utmanar Intel med Arm-baserade processorer

Ukrainas försvarsteknikkluster Brave1 har utvecklat en markbaserad kamikazrobot, Ratel S, för Ukrainas väpnade styrkor, meddelade Ukrainas digitala transformationsminister Mykhailo Fedorov. Aleph bygger en plattform för att sammanföra disparat finansiell data. Enligt en undersökning från InterSystems anser 62% av finansledarna att förbättrad tillgång till siloade, distribuerade data kommer att vara en av deras främsta initiativ under de kommande 12 månaderna. Internet Watch Foundation varnar för att AI-genererade bilder av barnsexuella övergrepp kan översvämma internet. Microsoft överträffade Wall Streets prognoser för det första kvartalet i alla segment, med tillväxt i sina molnberäknings- och PC-verksamheter. Nvidia har tyst börjat utforma centrala bearbetningsenheter (CPU:er) som skulle köra Microsofts Windows-operativsystem och använda teknik från Arm Holdings.

Direktlänk Dela Yahoo Finance Canada fördjupade 25 oktober

Återupplivning av IPO-marknaden drivs av AI-rally och stabila räntor

Efter en nästan tvåårig paus har IPO-marknaderna återupplivats under andra halvan av 2023, hjälpt av ett robust AI-rally, modererande inflation och stabilitet i räntepolitiken. September inkluderade tre av de mest efterlängtade noteringarna i Arm Holdings, Instacart och Klaviyo. Dessa företag kan ge värdefulla insikter i framväxande trender och underteman inom halvledar-, AI- och SaaS-sektorerna. Marknadsvolatiliteten kommer troligen att bestå på kort sikt, men framgången med dessa noteringar tyder på en fortsatt uppgång i IPO-aktiviteten inför 2024. Arm Holdings, chipdesignföretaget som kontrolleras av SoftBank, var årets mest efterlängtade teknik-IPO och markerade den största IPO:n sedan el-lastbilstillverkaren Rivian 2021. Instacart, matleveransjätten, kom till den offentliga marknaden till ett mycket mer rimligt värdering på 10 miljarder dollar, även efter att ha prissatt sina aktier i toppen av sitt förväntade intervall på 28-30 dollar. Marknadsföringsautomatiseringsföretaget Klaviyo utmärker sig som ett företag som smidigt övergick från den privata till den offentliga marknaden utan att drabbas av en betydande minskning av sitt rekordvärdering.

Direktlänk Dela Global X ETFs fördjupade 16 oktober

Apple och leverantörer drabbas av oväntad försäljningsnedgång trots nya lanseringar

Apple Inc och dess huvudleverantörer i Taiwan upplever en betydande försäljningsnedgång trots nyligen lanserade iPhone och Android-enheter. Taiwan Semiconductor Manufacturing Co, den ledande kontraktstillverkaren av chip, upplevde en försäljningsminskning på 13,4%, en siffra som är oroande men bättre än först befarat. Arm Holdings Plc, ett ledande brittiskt halvledarföretag, står inför en potentiell utmaning på sin största marknad. Flera av dess kritiska tidigare anställda från dess kinesiska företag har grundat ett nytt chipdesignföretag, Borui Jingxin, med stöd av den lokala regeringen.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 12 oktober

Riskkapitaljätten Softbank har gjort stora vinster på sin investering i AI-företaget Arm Holdings, men dess andra stora AI-investering är mindre känd. Det handlar om mjukvaru- och robotikföretaget Symbotic, baserat i Wilmington, Massachusetts, där Walmart har en stor andel. Symbotic och Softbank har gått samman i ett joint venture kallat GreenBox Systems, som lovar att leverera AI-drivna logistik- och lagerlösningar till mindre företag. De anser att det är en marknad värd 500 miljarder dollar. Om det fungerar kommer GreenBox att nå företag som aldrig skulle ha råd med den flera miljoner dollar stora investeringen.

Consumer News and Business Channel fördjupade 7 oktober

Cathie Wood: Nvidia och Arm Holdings övervärderade, men AI har potential

Cathie Wood, chef för Ark Invest, har uttryckt att Nvidia och Arm Holdings är för högt värderade, trots att de fortfarande finns i hennes portfölj. Hon har sålt en stor del av sitt tidigare innehav i Nvidia under året. Wood köpte inte in sig i Arm Holdings inför deras börsintroduktion (IPO) förra veckan, och deras aktiekurs har sjunkit nästan 20% sedan dess. Hon uttryckte också att det kanske läggs för mycket vikt vid AI inom chipindustrin, men att AI generellt sett inte är övervärderad. Två av Arks största innehav, Tesla och UiPath, är AI-bolag.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 22 september

SoftBank planerar att investera i OpenAI för att utöka sin AI-portfölj

SoftBank planerar att ta ett steg längre in i världen av artificiell intelligens med en möjlig investering i OpenAI, enligt en rapport från Financial Times. Den japanska investeringsfirman vill omdirigera sin portfölj mot AI efter den framgångsrika börsintroduktionen av Arm Holdings, där SoftBank är majoritetsägare. SoftBanks växande intresse för AI-investeringar har väckts av styrelseordförande-VD Masayoshi Son.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 18 september

Stora teknikföretag sätter agendan för året

Den andra veckan i september markerar starten för teknikåret, med Apple Inc:s årliga iPhone-evenemang och Salesforce Inc:s populära konferens Dreamforce. De kommande veckorna kommer också att vara fyllda med teknikkonferenser från företag som Meta Platforms Inc., Microsoft Corp. och Oracle Corp. Dessutom förväntas chipdesignföretaget Arm Holdings Plc, ägt av SoftBank Group Corp., göra en börsintroduktion värderad till mellan $50 miljarder och $54,5 miljarder. Leveransstartföretaget Instacart planerar också en börsintroduktion värderad till $7,5 miljarder. Dessa affärer kan potentiellt ge en skjuts till den tekniska IPO-marknaden som varit lugn de senaste åren.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 11 september

Arm Holdings förbereder sig för börsnotering

Arm Holdings förbereder sig för att bli nästa stora chipaktie på marknaden när de förbereder sig för sin börsnotering. Arm har ännu inte bevisat att det är nästa Nvidia och bör inte prissättas som sådan.

Direktlänk Dela Barron´s fördjupade 22 augusti

Global rapport om maskininlärning i chipdesignmarknaden

Globala ´Machine Learning in Chip Design Market´ är en undersökningsrapport som studerar rätt och värdefull information om både befintliga och kommande konkurrenter. Rapporten skulle gynna spelare att utforma strategier för framtiden och få en stark position på den globala marknaden. Forskningen ger en uppfattning om olika marknadshämmare och marknadsdrivare i både kvantitativa och kvalitativa metoder. De stora aktörerna som täcks i marknaden för maskininlärning i chipdesign inkluderar Synopsys Inc., Cadence Design Systems, Inc., Mentor Graphics Corporation (Siemens AG), ARM Holdings plc, Xilinx, Inc., NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare