» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 232 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Asa Hutchinson är en amerikansk politiker som tillhör Republikanska partiet. Han föddes den 3 december 1950 i Bentonville, Arkansas. Hutchinson är för närvarande guvernör i delstaten Arkansas, en position han har innehaft sedan januari 2015. Innan han blev guvernör tjänstgjorde han som kongressledamot för Arkansas tredje distrikt, samt i olika positioner inom federala myndigheter, inklusive som chef för Drug Enforcement Administration (DEA) och som undersekreterare för säkerhet inom Department of Homeland Security. Han har också varit en framträdande förespråkare för skolreform och ekonomisk utveckling i Arkansas.

Senaste nytt kring Asa Hutchinson

AI-teknik används i politiska kampanjer inför valet 2024

AI-industrin har blomstrat de senaste åren och börjar nu ta sig in i politiska diskussioner inför valet 2024. Policymakare börjar ställa frågor om hur man balanserar fördelarna och riskerna med tekniken. Donald Trump har under sin tid som president etablerat American AI Initiative och använt AI-teknik i sin kampanj. Ron DeSantis har använt AI i en kampanjannons och varnat för politiska agendor bakom AI. Nikki Haley ser AI som ett nationellt säkerhetshot om det hamnar i fel händer. Vivek Ramaswamy anser att företag behöver vara ansvarsfulla i hur de utvecklar AI, medan Chris Christie ser AI som en möjlighet att utöka produktiviteten. Doug Burgum vill använda AI för att göra den federala regeringen mer effektiv och Asa Hutchinson har lanserat en chatbot som svarar på väljarnas frågor om hans kampanj.

Direktlänk Dela Nation fördjupade 24 november

Presidentkandidat Asa Hutchinson använder AI-chattbot för att förklara politiska ståndpunkter

Den republikanska presidentkandidaten Asa Hutchinson använder en AI-chattbot för att ge insikt i sina politiska ståndpunkter, en utveckling som imponerar och oroar teknik- och mediaexperter. Chattboten, som heter ´Ask Asa´, är förprogrammerad med Hutchinsons tidigare kommentarer, intervjuer och tal och kan generera svar på politiska frågor. Trots detta varnar experter för riskerna med AI, inklusive spridningen av desinformation och påverkan på väljaruppfattningar. Hutchinson är den enda presidentkandidaten som har avtäckt ett sådant verktyg.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 20 november

AI blir en allt viktigare fråga för presidentkandidaterna 2024

Artificiell intelligens (AI) blir en allt viktigare fråga på kampanjstigen för presidentkandidaterna inför 2024. President Joe Biden undertecknade den 30 oktober en exekutiv order som han kallade ´Säker, säker och pålitlig utveckling och användning av artificiell intelligens´. Demokratiska presidentkandidaten Marianne Williamson är skeptisk till AI, medan republikanska kandidaten Vivek Ramaswamy är orolig för riskerna men säger att vi inte kan förbjuda dess användning. Flera kandidater har ännu inte uttalat sig om artificiell intelligens.

Direktlänk Dela WMUR-TV fördjupade 6 november

New Yorks borgmästare använder AI för att skicka förinspelade samtal på olika språk

New Yorks borgmästare, Eric Adams, har använt artificiell intelligens (AI) för att skicka förinspelade samtal på spanska, mandarin, urdu och jiddisch till stadens invånare. Rösten i meddelandena efterliknar borgmästaren men genereras med AI-programvara från företaget ElevenLabs. AI används redan för att fabricera röster, insamlingsbrev och ´deepfake´-bilder av händelser som aldrig ägt rum. Inför valet 2024 uppmanas valda tjänstemän och kandidater att inte använda AI för att vilseleda väljare. Lagstiftare försöker uppdatera våra lagar, men att vänta på att de ska lyckas är inte ett alternativ för det AI-valet som redan är igång, enligt experter inom teknik och val.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 26 oktober

Första republikanska presidentvalsdebatten 2024 präglas av kaos

Den första republikanska presidentvalsdebatten inför 2024 års val var kaotisk. De åtta kandidaterna matades av energin från den livliga publiken i Milwaukee, som upprepade gånger överröstade kandidaterna med jubel och burop när de Vita huset-hoppfulla diskuterade över Donald Trump (som hoppade över debatten för att göra en onlineintervju med Tucker Carlson istället), abort, Ukraina och klimatförändringar. Ekonomiska frågor som hög inflation, bostadskrisen, studielåneskulder och socialförsäkringar fick lite eller ingen skärmtid under denna första debatt. Fox News moderatorer Bret Baier och Martha MacCallum kämpade för att hålla både publiken och kandidaterna i schack, med GOP-konkurrenterna som avbröt varandra och talade utöver sin tilldelade tid per fråga under hela natten.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 24 augusti

2024 presidentkandidaters finansieringsrapporter avslöjar utmaningar och framgångar

De senaste kampanjfinansieringsrapporterna för presidentkandidaterna 2024 visar att Floridas guvernör Ron DeSantis spenderade nästan 8 miljoner dollar under de första sex veckorna av sin kampanj och förlitar sig starkt på stora bidragsgivare för att finansiera sitt arbete. En stor del av hans bidragsgivare har redan gett det maximala tillåtna beloppet. Detta kan innebära problem för DeSantis, som har svårt att matcha det djupa stödet från små bidragsgivare som Donald Trump byggde upp under sina fyra år som president. Andra rivaler verkar ha mer framgång med att koppla upp sig med småbidragsgivare, även om de summor de samlar in är mycket mindre än de som DeSantis fått. Trumps medarbetare har sagt att han samlade in 35 miljoner dollar genom sin gemensamma insamlingskommitté.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 16 juli

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare