» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 230 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

ChatGPT Plus är en prenumerationsplan för ChatGPT som kostar 20 dollar per månad. Prenumeranter får flera fördelar, inklusive generell tillgång till ChatGPT även under spetsbelastningstider, snabbare svarstider och prioriterad tillgång till nya funktioner och förbättringar. ChatGPT Plus är tillgängligt för kunder i USA och runt om i världen. OpenAI fortsätter att erbjuda gratis tillgång till ChatGPT för att stödja tillgänglighet för så många människor som möjligt. Sedan ChatGPT lanserades som en forskningsförhandsvisning har miljontals människor gett feedback och OpenAI har gjort flera viktiga uppdateringar. Användare har funnit värde över en rad professionella användningsfall, inklusive utkast och redigering av innehåll, brainstorming av idéer, programmeringshjälp och inlärning av nya ämnen. OpenAI planerar att förbättra och utöka denna tjänst baserat på användarnas feedback och behov. Företaget utforskar aktivt alternativ för lägre kostnadsplaner, affärsplaner och datapaket för större tillgänglighet​.

Senaste nytt kring ChatGPT Plus

Användning av DALL-E 3 inuti ChatGPT Plus för bildmodifiering

David Gewirtz har utforskat användningen av DALL-E 3 inuti ChatGPT Plus för att läsa och modifiera bilder. Han har testat funktionen genom att ladda upp tre bilder: en bild av hans bil, en bild av honom själv och ZDNET-logotypen. Han har gett DALL-E 3 instruktioner som ´sätt bil i stad´, ´gör det steampunk´ och ´låt bilen flyga´. Resultaten var blandade och DALL-E 3 misslyckades ofta efter två eller tre förfrågningar. Han kunde inte heller få ChatGPT Plus att utföra vissa uppgifter, som att sätta en bild av honom i en kontorsmiljö.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade igår

OpenAI introducerar SantaGPT, en AI-baserad julhjälpare

OpenAI har introducerat SantaGPT, ett AI-system som hjälper användare med julrelaterade frågor och uppgifter. SantaGPT, som är en chattbot drivs av GPT-4, är tänkt att sprida glädje och hjälpa med festliga presentidéer. Detta AI-verktyg är exklusivt för ChatGPT Plus-abonnenter och är tänkt att hjälpa användare att hitta de perfekta gåvorna för att göra denna jul glädjande och minnesvärd.

Direktlänk Dela August Man fördjupade igår

ChatGPT introducerar ´Gör det mer´-trenden med hjälp av DALL·E 3 och GPT-4

DALL·E 3 är en text-till-bild modell som kan generera bilder via text. Modellen är tillgänglig i ChatGPT för Plus och Enterprise-prenumeranter. Användare kan beskriva sin idé och ChatGPT kommer att återskapa den genom att generera bilder av den. Användare kan också skicka en uppföljande instruktion för att göra ändringar eller förbättringar av bilden. En ny trend som kallas ´Gör det mer´ har börjat, där användare ber ChatGPT att generera en bild med ökande känsla, handling eller beteende. Trenden blev viral på Twitter och TikTok.

Direktlänk Dela Followchain fördjupade 29 november

Ny trend ´gör det mer´ tar över sociala medier genom att ´missbruka´ ChatGPT:s generativa bildförmåga

En ny sociala medier-trend har tagit över TikTok och X (tidigare känd som Twitter) som ´missbrukar´ ChatGPT:s generativa bildförmåga. Det kallas ´gör det mer´ och innebär att man ber ChatGPT att generera en slumpmässig bild av något, och sedan fortsätter be chatboten att gradvis göra det mer: mer rasande, farligt, muskulöst, större, högre, mindre - vad som helst. Denna trend är ännu mer intensiv på TikTok, där den ofta åtföljs av den mörka och allvarliga tonen i Mozarts Requiem, och sedan kontrasteras med söta bilder på kattungar som gradvis blir mer och mer rasande.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 28 november

Använd ChatGPT för att förbättra brainstorming-sessioner

ChatGPT kan användas på olika sätt för att hjälpa till med brainstorming av problem, projekt eller idéer. Genom att anpassa ChatGPT efter ditt sätt att tänka kan du styra det att generera idéer som är i linje med dina mål. En effektiv metod är att anta en sexstegs brainstorming-ram inom ChatGPT. För de som prenumererar på ChatGPT Plus finns det en ännu mer praktisk strategi: att sätta upp en virtuell assistent för att automatisera brainstormingen. Dessutom kan du dra nytta av AI-diagram-plugin, vilket kompletterar ChatGPT. Detta verktyg hjälper dig att skapa visuella diagram, såsom trädstrukturer, för att organisera och förstå dina idéer.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 28 november

ChatGPT skapar enorma vattenflaskor i en ny internet trend

ChatGPT:s bildgenereringsverktyg, Dall-E, har skapat en ny trend på internet där användare ber boten att skapa bilder av objekt och sedan göra dem ´mer´. Trenden, kallad ´gör det mer´, började med att en användare bad Dall-E att skapa en enorm vattenflaska. Boten genererade flera bilder, var och en större än den föregående, till slut en flaska så stor att den uppslukade hela solsystem och galaxer. Andra har följt trenden, med bilder av allt från ramen som blir progressivt kryddigare till en kroppsbyggare som blir allt mer muskulös.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 28 november

ChatGPT-4 och DALL-E 3 omvandlar affärslandskapet genom AI-teknik

ChatGPT-4, en toppmodern AI-verktyg, förändrar affärslandskapet genom att erbjuda nya och dynamiska sätt att hantera innehållsskapande och lösa komplexa problem. En av de mest imponerande aspekterna av ChatGPT-4 är dess sömlösa integration med DALL-E 3, en avancerad AI-innovation som kan omvandla skriftliga beskrivningar till fantastiska bilder. Denna banbrytande funktion öppnar upp en värld av möjligheter, med praktiska och kreativa tillämpningar. Kombinationen av ChatGPT-4 och DALL-E 3 representerar ett betydande steg framåt i AI-drivna verktyg, och erbjuder användarna en aldrig tidigare skådad nivå av mångsidighet och kreativ frihet i deras digitala strävanden.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 26 november

OpenAI gör ChatGPT Voice-funktionen gratis för alla användare

OpenAI har gjort sin ChatGPT Voice-funktion, som tidigare endast var tillgänglig för ChatGPT Plus-prenumeranter, gratis för alla användare. Meddelandet gjordes av Greg Brockman, medgrundare av OpenAI, på Twitter. ChatGPT Voice låter användare interagera med AI via röstkommandon, och svar kan ges både i ljud- och textformat. Funktionen är endast tillgänglig via ChatGPT:s mobilapp, inte på webbläsare. Tekniken för röstigenkänning Whisper har gjort utvecklingen av ChatGPT Voice möjlig.

Direktlänk Dela Metro Americas fördjupade 26 november

OpenAI introducerar anpassade GPT-modeller och GPT-4 Turbo

OpenAI planerar att låta ChatGPT Plus-användare skapa sina egna GPT-modeller, vilket innebär att dessa anpassade modeller fungerar som personliga appar för specifika uppgifter. Ingen kodningsfärdighet krävs, vilket öppnar upp möjligheter för användare att tjäna pengar på sina anpassade chatbots. OpenAI introducerar också GPT-4 Turbo, en snabbare och mer kostnadseffektiv version av GPT-4. För företagsanvändare lanserar OpenAI Copyright Shield för att försvara dem mot upphovsrättsintrångsanspråk. Slutligen introducerar OpenAI en ny text-till-tal API som gör det möjligt för utvecklare att skapa realistiskt tal.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 24 november

ChatGPT introducerar röstchattfunktion

ChatGPT har introducerat en röstchattfunktion som låter användare interagera med chatboten genom röstkommandon. Tidigare var denna funktion endast tillgänglig för ChatGPT Plus och företagsanvändare med iPhones eller iPads, men nu kan alla användare, inklusive icke-betalande, använda den. Funktionen erbjuder fem distinkta röster: Breeze, Ember, Cove, Juniper och Sky. Användare kan följa en steg-för-steg guide för att dra nytta av ChatGPT:s nya röstfunktioner.

Direktlänk Dela The Mobile Indian fördjupade 23 november

OpenAI gör röstbaserade konversationer i ChatGPT tillgängliga för alla gratisanvändare

OpenAI har meddelat att den röstbaserade konversationsfunktionen i ChatGPT nu är tillgänglig för alla gratisanvändare utan någon avgift. Tidigare var denna funktion låst bakom ChatGPT Plus-prenumerationen, som kostar 20 dollar i månaden. För närvarande är röstfunktionen tillgänglig på ChatGPT-appen för Android och iOS. OpenAI har ännu inte rullat ut det på webbplattformen. Du kan aktivera denna funktion genom att gå till Inställningar och aktivera Röstalternativet. Du kan välja mellan fem olika röster: Breeze, Juniper, Ember, Sky och Cove.

Direktlänk Dela SamMobile fördjupade 23 november

OpenAI:s chatbot ChatGPT nu tillgänglig med röstfunktion för alla användare

OpenAI:s populära chatbot, ChatGPT, är nu tillgänglig med röstfunktion för alla användare via mobilappen. Röstchatt har funnits för ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter i några månader, men nu kan alla användare interagera med chatboten utan att behöva skriva sina förfrågningar. Alternativet är endast tillgängligt i appen, inte på ChatGPT:s webbplats. Användare kan välja mellan olika röster. Denna utveckling kommer i en turbulent tid för OpenAI, efter att de nyligen avskedade och sedan återinsatte sin VD och medgrundare Sam Altman.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 22 november

OpenAI lanserar DALL·E 3, en ny version av sin AI-bildskapande teknik

OpenAI har meddelat att DALL·E 3, den senaste versionen av sin AI-bildskapande teknik, nu är tillgänglig för kunder av ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise. DALL·E 3 förbättrar förmågan att införa detaljerade prompter för att skapa mer specifika bilder, såsom text, handdetaljer, ansikten, vyer, bildförhållanden etc. När det gäller upphovsrätt, är DALL·E 3 designad för att avvisa verk av levande konstnärer och ger skapare möjlighet att förhindra framtida träning med sina bilder.

Direktlänk Dela Blognone fördjupade 21 november

Skapa din egen AI-chatbot med OpenAI

Allt fler använder AI-chatbotar som personliga assistenter för arbete och fritid. OpenAI har skapat en GPT-builder som gör det möjligt att skapa en egen anpassad chatbot, utan att behöva kunna koda. Användaren guidas genom en konversation med GPT-buildern där de beskriver vilken typ av chatbot de vill skapa, ger den ett namn och profilbild, samt bestämmer vilken ton den ska ha. Detta är dock endast tillgängligt för användare som betalar för ChatGPT Plus. Populära anpassade GPTs kan bli en bra inkomstkälla för skaparna.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 21 november

OpenAI:s GPT-4 språkmodell ökar AI-kapabiliteter och popularitet

OpenAI:s språkmodell GPT-4 har blivit mycket populär på senare tid. Modellen förväntas förbättra AI-förmågor betydligt och erbjuda konsumenter oöverträffade nivåer av intelligent automation. Nya funktioner som läggs till i GPT-4 kommer endast att vara tillgängliga för betalande ChatGPT Plus-användare. Dessa inkluderar redigering, uppladdning och skapande av bilder på ChatGPT, samt den unika funktionen att generera AI-videor från text. Under en utvecklarlivestream analyserade Greg Brockman, president och medgrundare av OpenAI, styrkor och svagheter hos språkmodellen GPT-4. GPT-4 har en ordgräns som är åtta gånger högre än ChatGPT:s gratisversion, med en maximal gräns på 25 000 ord. OpenAI använde GPT-4 för att bygga en Discord-bot som kunde ta emot och visa meddelanden genom att integrera både text- och bildinmatningar. ChatGPT API kommer snart att möjliggöra för ChatGPT Plus-användare och utvecklare att delta i en gratis online-tävling med GPT-4-versionen av internet.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 21 november

Lösning på vanliga problem med ChatGPT-plugins

Sedan lanseringen 2022 har ChatGPT revolutionerat hur vi interagerar med AI, särskilt efter introduktionen av plugins 2021. Dessa plugins är tillägg som låter användare använda verktyget tillsammans med andra tredjepartsverktyg. Men det är vanligt att ChatGPT-plugins inte visas när man behöver dem. Detta kan bero på flera orsaker, som att man inte är prenumerant på ChatGPT Plus, att plugins inte är aktiverade, att ChatGPT:s chatthistorik inte är påslagen, att webbläsarens cache behöver rensas, att ChatGPT behöver uppdateras, att webbläsaren inte stöder ChatGPT:s plugins, eller att en VPN stör OpenAI. Om plugins fortfarande inte fungerar, rekommenderas att kontrollera internetanslutningen, ominstallera pluginet eller kontakta ChatGPT:s supportteam.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 20 november

OpenAI lanserar specialiserade versioner av AI-chattboten ChatGPT

OpenAI lanserar en no-code plattform för att utveckla specialiserade versioner av sin AI-chattbot ChatGPT. Företagets AI-agenter kommer att vara tillgängliga för köp i GPT Store inom de kommande veckorna. OpenAI har lovat att betala författare en ospecificerad summa baserat på hur många gånger deras GPTs används. ChatGPT Plus-användare och OpenAIs företagskunder kommer att få skapa GPTs för internt bruk. På OpenAIs första utvecklarkonferens, DevDay, tillkännagav företaget anpassade GPTs. Dessutom meddelade de att ChatGPT har nått 100 miljoner veckoanvändare.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 19 november

DALL-E 3, en modell för att omvandla text till bilder utvecklad av OpenAI, har blivit tillgänglig för användare av ChatGPT Plus. Detta innebär att användare inte behöver betala för ytterligare prenumerationer, som Midjourney eller LeonardoAI, för att generera bilder. DALL-E 3 skiljer sig från andra AI-verktyg eftersom det inte kräver att användaren lär sig att skriva prompts för att få bra bilder. Istället kan användarna snabbt beskriva vad de vill och DALL-E 3 skapar en prompt åt dem. Trots detta, finns det vissa begränsningar, såsom brist på karaktärskonsekvens i bilderna och vägran att generera bilder på grund av upphovsrättsskydd.

Venture Company fördjupade 18 november

Ökande efterfrågan på ChatGPT leder till tillfällig stängning av nya registreringar

Den växande fascinationen för generativa AI-verktyg ledde till att sökningar efter ChatGPT på Google nådde en global rekordhög nivå i november. Företagets betaltjänst ChatGPT Plus stängdes för nya anmälningar på grund av hög efterfrågan. OpenAI, som driver plattformen, meddelade att de tillfälligt stänger ner nya registreringar på grund av överkapacitet efter framgången med deras DevDay-konferens tidigare denna månad. Den ökande populariteten för ChatGPT kommer sannolikt att pressa konkurrenter att höja sitt spel, vilket kan leda till ökad efterfrågan på bättre och snabbare chips i smartphones.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 november

Användningsgränsen för GPT-4 och möjliga lösningar

Användningsgränsen för GPT-4 begränsar antalet inmatningsfrågor som användare kan göra inom en viss tidsram. Detta påverkar även betalande abonnenter av ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise. Ett sätt att lösa detta problem är att växla till ´standardmodellen´, GPT-3.5, men detta innebär att tillgången till premium serverbandbredd för tillfället är förlorad. Ett alternativ kan vara att byta till en annan AI-chatbot, som Bing Chat, som använder samma stora språkmodell som OpenAI. Microsoft har till och med sin egen AI-bildgenerator, Bing Image Creator.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 16 november

Microsoft lanserar egen chip och AI-assistent, OpenAI tillfälligt stoppar nya användare, Amazon varnar anställda om att missa befordran

Microsoft har introducerat sin egen AI-chip, Azure Maia 100, för att spara på kostnaderna samt AI-assistenten Copilot som kommer att integreras i alla företagets produkter och tjänster. OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar på ChatGPT Plus på grund av hög efterfrågan. Amazon varnar sina anställda att de kan missa befordringar om de inte återvänder till kontoret tre dagar i veckan. Asus har nyligen släppt en moderkort inspirerad av anime-serien ”Evangelion” men har fått negativ uppmärksamhet på grund av ett stavfel i logotypen. Forward Health har lanserat CarePod, en självständig medicinsk station drivet av AI.

Direktlänk Dela IT World Canada fördjupade 16 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus, användare säljer konton på eBay

OpenAI:s VD Sam Altman meddelade på onsdagen att företaget kommer att pausa nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av en kraftig ökning av efterfrågan. Som svar har vissa användare börjat sälja sina ChatGPT Plus-konton på eBay, dock till rabatterade priser. OpenAI, som snabbt har blivit en av Silicon Valleys största inkomstkällor, meddelade i februari att de lanserar betalnivåer som ChatGPT Plus. Företaget rapporteras närma sig en årlig omsättning på 1 miljard dollar.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 16 november

OpenAI:s chattbot, ChatGPT, blev snabbt populär vid lanseringen i november förra året. På grund av långa väntetider lade OpenAI till en prenumerationsplan, ChatGPT Plus, som kostar $20 i månaden. Den betalda modellen garanterar användare tillgång även under toppbelastning och erbjuder snabbare svarstider. Prenumeranter får också förtur till nya funktioner och förbättringar, inklusive OpenAI:s senaste uppdateringar som GPT-4, ChatGPT-tillägg, möjligheten att skapa anpassade chattbotar, DALL-E 3:s bildgenerering, internetåtkomst och mer. Trots att GPT-4 fortfarande kan göra misstag, beskriver OpenAI det som ´10 gånger mer avancerat än sin föregångare, GPT-3.5´.

ZDNet fördjupade 16 november

OpenAI pausar anmälningar till ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan

OpenAI har svårt att möta efterfrågan på sin prenumerationstjänst. Användare kan få tillgång till ytterligare funktioner och AI-chattassistenten via ChatGPT Plus, företagets betalda prenumerationsprogram. Men på grund av den överväldigande efterfrågan från de senaste funktionerna, suspenderar företaget anmälningar. OpenAI:s VD Sam Altman meddelade via X (tidigare Twitter) att de pausar anmälningar till ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan. Altman sa att ökningen i användning efter devday har överstigit vår kapacitet och vi vill se till att alla har en bra upplevelse. De som hoppades på att anmäla sig kan nu placeras på en väntelista.

Direktlänk Dela TechKrest fördjupade 16 november

OpenAI pausar tillfälligt registreringar för ChatGPT Plus på grund av hög efterfrågan

OpenAI har tillfälligt pausat registreringar för ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan. Företagets VD Sam Altman meddelade detta via ett inlägg på X (tidigare Twitter). Efter företagets nyligen avslutade DevDay-utvecklarkonferens har antalet användare som registrerar sig för OpenAI:s betalda ChatGPT Plus-tjänst ökat. Företaget har svårt att möta behoven och kraven från användarna som har registrerat sig för tjänsten. OpenAI kommer att meddela användarna via appen så snart prenumerationerna öppnas igen. Mer än hundra miljoner användare utnyttjar företagets tjänster och verktyg varje vecka. Över 90 procent av Fortune 500-företagen utvecklar för närvarande AI-drivna verktyg med hjälp av OpenAI:s plattform.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 16 november

OpenAI pausar tillfälligt prenumerationer för premiumversionen av ChatGPT Plus

Microsoft-stödda OpenAI har tillfälligt stoppat prenumerationer för premiumversionen av sitt populära AI-verktyg, ChatGPT Plus. Detta efter att företaget sett en kraftig ökning i verktygets användning efter OpenAI:s första utvecklarkonferens, OpenAI DevDay, som hölls den 6 november. På konferensen avslöjade OpenAI:s VD, Sam Altman, ytterligare funktioner för prenumerationstjänsten, inklusive att låta användare bygga anpassade versioner av ChatGPT för specifika användningsfall. Tidigare avslöjade företaget att cirka 100 miljoner människor använder OpenAI:s tjänster varje vecka, och över 90% av Fortune 500-företagen bygger verktyg på dess plattform.

Direktlänk Dela TipRanks fördjupade 16 november

Lösningar för att hantera interna fel i Midjourney AI

Användare av Midjourney, en av de bästa bildgeneratorerna, kan ibland stöta på tekniska problem som ´Väntar på att starta´-fel, ´Misslyckades med att bearbeta ditt kommando´ och interna fel. Denna guide syftar till att hantera interna fel genom att erbjuda insikter och steg-för-steg-lösningar. För att fixa det interna felet i Midjourney börjar man med att kontrollera om servrarna är nere. Om servrarna är nere är det bästa att vänta tills de är tillbaka online. Om problemet kvarstår, bör man prova ett annat prompt eller ge det lite tid och sedan starta om Midjourney.

Direktlänk Dela Stealth Optional fördjupade 16 november

OpenAI pausar nya prenumerationer för ChatGPT Plus

OpenAI har pausat nya användarprenumerationer för ChatGPT Plus. Beslutet kommer efter att företaget tillkännagav en rad nya funktioner för betalande prenumeranter under sin första utvecklarkonferens förra veckan. Användningen har ökat efter företagets utvecklardag och har överstigit kapaciteten, enligt OpenAIs VD Sam Altman. ChatGPT har nu 100 miljoner aktiva användare varje vecka, och mer än 92% av Fortune 500-företag använder ChatGPT. ChatGPT Plus kostar $20 i månaden och ger användare tillgång till GPT-4, som har högre noggrannhet än föregångsmodellerna.

Direktlänk Dela Quartz Media fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar till ChatGPT Plus på grund av ökad efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar till sitt program ChatGPT Plus på grund av ökad efterfrågan som belastar plattformen. Detta meddelades av företagets VD, Sam Altman, på sociala medier. Beslutet kommer efter en topp i konsumentefterfrågan efter tillkännagivandet av nya funktioner på företagets utvecklarkonferens, DevDay, den 6 november. Konsumenter kan fortfarande registrera sig för att få meddelanden om när prenumerationer blir tillgängliga igen. På DevDay delade företaget detaljer om sin nya AI-modell GPT-4 Turbo, som inkluderar utökade funktioner och kunskap.

Direktlänk Dela PYMNTS fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya prenumerationer på ChatGPT Plus på grund av hög efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat möjligheten för användare att registrera sig för nya prenumerationer på ChatGPT Plus efter en plötslig ökning av efterfrågan. Användare kan nu registrera sig på en väntelista för att bli meddelade när prenumerationer öppnar igen. Ökningen i användning efter DevDay har överstigit OpenAI:s kapacitet, enligt VD:n Sam Altman. OpenAI höll sin första utvecklarkonferens tidigare denna månad, nästan ett år sedan lanseringen av ChatGPT. Under DevDay tillkännagav Altman nya funktioner för AI-chattboten, särskilt inom ChatGPT Plus-prenumerationen.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan

OpenAI, ett ledande företag inom artificiell intelligens (AI), har tillfälligt stoppat nya registreringar för sin premiumtjänst, ChatGPT Plus, på grund av överväldigande efterfrågan som översteg företagets kapacitet. Ökningen i efterfrågan följde efter OpenAI:s första DevDay, vilket lade till en extra komplexitet till en utmanande vecka sedan den omfattande lanseringen av nya funktioner. OpenAI:s VD Sam Altman meddelade beslutet att pausa ChatGPT Plus-anmälningar genom en tweet. DevDay, OpenAI:s första utvecklarkonferens, syftade till att skapa förtroende hos utvecklare angående plattformens potential. En stor del av konferensen innebar lanseringen av GPTs, anpassningsbara chatbots designade för utvecklare på ett tillgängligt konsumentgränssnitt. Dessa GPTs är dock för närvarande begränsade till premiumanvändare, och Altman nämnde att publikbegränsningen implementerades från tisdagen. En bredare lansering av GPTs förväntas i slutet av november med introduktionen av GPT Store, även om tidslinjen nu verkar osäker på grund av de senaste utmaningarna som OpenAI står inför. Företagets utvecklargränssnitt, OpenAI API, upplevde partiella avbrott på onsdag morgon, vilket markerade det fjärde avbrottet sedan DevDay. Altman tillskrev händelsen till ökad användning.

Direktlänk Dela Tech Times fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya prenumerationer för ChatGPT Plus

OpenAI, skaparna av den revolutionerande AI-chattboten ChatGPT, har pausat nya prenumerationer för sin premiumversion, ChatGPT Plus. Företagets VD, Sam Altman, offentliggjorde detta överraskande drag via ett inlägg på X (tidigare Twitter) den 15 november. Detta beslut följer en anmärkningsvärd ökning i användarnas efterfrågan, särskilt efter att ha presenterat nya applikationsprogrammeringsgränssnitt (API:er) på OpenAI´s DevDay.

Direktlänk Dela Crypto Times fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya anmälningar till ChatGPT Plus efter DDoS-attack

OpenAI har överraskande nog pausat nya anmälningar till sin premiumabonnemangsplan, ChatGPT Plus, som kostar 20 dollar per månad. Detta påverkar inte användare som använder den kostnadsfria versionen av ChatGPT eller befintliga ChatGPT Plus-kunder. Beslutet togs efter att OpenAI drabbats av en intensiv DDoS-attack som ledde till att ChatGPT och dess API:er var nere i mer än en dag. Sam Altman, VD för OpenAI, meddelade att företaget pausar nya anmälningar till ChatGPT Plus för att säkerställa en smidig upplevelse för nya användare.

Direktlänk Dela The Paradise fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av överväldigande popularitet

OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar för den betalda versionen av ChatGPT, ChatGPT Plus, efter att intresset för tjänsten översteg företagets kapacitet. Detta skedde strax efter att företaget presenterade en rad nya funktioner på en utvecklarkonferens, inklusive en snabbare version av sin chattbot och tillgång till den nya GPTs-funktionen som låter användare skapa egna versioner av ChatGPT. Flera av dessa nya verktyg är begränsade till prenumeranter på ChatGPT Plus. OpenAI:s VD, Sam Altman, meddelade att de pausar nya registreringar för att säkerställa att alla får en bra upplevelse.

Direktlänk Dela Yahoo News UK fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya prenumerationer för ChatGPT Plus på grund av hög efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat nya prenumerationer på sin AI-chatbot ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan. ChatGPT Plus, som kostar $20 i månaden, erbjuder prioriterad åtkomst till ChatGPT och snabbare svarstider från AI-språkmodellen, samt prioriterad åtkomst till nya funktioner och förbättringar. Trots pausen i nya prenumerationer är grundversionen av ChatGPT fortfarande tillgänglig gratis. Ökningen av prenumerationer kan ha kommit från OpenAIs nyligen hållna utvecklarkonferens DevDay. Sam Altman, VD för OpenAI, uttryckte att de vill säkerställa en bra upplevelse för alla användare.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av ökad efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar för sin ChatGPT Plus-tjänst, ett beslut som återspeglar den ökande efterfrågan och intresset för AI-teknologi. Trots att detta kan verka som ett steg tillbaka, belyser det faktiskt de betydande framstegen och det offentliga intresset för AI. Företaget saktar ner för att hålla jämna steg med standarder. OpenAI avslöjade på sin första utvecklarkonferens framsteg som låter användare skapa anpassade AI-modeller, kallade GPTs, för specifika uppgifter. Detta gör det möjligt för även de utan kodningsfärdigheter att utveckla AI-verktyg för olika tillämpningar. Den kommande lanseringen av en GPT-butik av OpenAI, där användare både kan dela och tjäna pengar på sina anpassade AI-modeller, liknar Apples App Store. Denna modell kan demokratisera AI, göra det mer tillgängligt och främja en gemenskap av skapare och innovatörer. OpenAIs beslut att pausa nya ChatGPT Plus-prenumerationer är ett taktiskt drag för att säkerställa kvalitetstjänst mitt i växande efterfrågan.

Direktlänk Dela GizmoChina fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av överbelastning

OpenAI, företaget bakom den populära AI-chattboten ChatGPT, har pausat nya registreringar för premiumversionen av AI-verktyget, ChatGPT Plus, på grund av en kraftig ökning i användningen efter DevDay. Företagets VD, Sam Altman, meddelade detta via ett inlägg på X-plattformen (tidigare känd som Twitter) den 15 november. Enligt honom har plattformen överskridit sin kapacitet, vilket påverkar användarnas upplevelsekvalitet. Trots att nya registreringar tillfälligt är pausade, kan användare fortfarande kolla in inom appen för att få meddelande när prenumerationer öppnar igen.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 15 november

OpenAI pausar tillfälligt anmälningar till ChatGPT Plus på grund av högt användarantal

OpenAI har tillfälligt pausat anmälningar till sin tjänst ChatGPT Plus på grund av det höga antalet prenumerationer som följde efter företagets nyligen avslutade DevDay-utvecklarkonferens. Företagets VD, Sam Altman, meddelade att de arbetar på en lösning för att bättre kunna tillgodose behoven för det stora antalet användare. Användare kan fortfarande anmäla sig till tjänsten och kommer att meddelas via appen när prenumerationer öppnas igen. OpenAI avslöjade på sin första utvecklarkonferens att över 100 miljoner användare använder dess tjänster och verktyg varje vecka.

Direktlänk Dela Windows Central fördjupade 15 november

OpenAI:s GPT-4: Mer kraftfull och avancerad än sin föregångare

OpenAI:s mest kraftfulla stora språkmodell, GPT-4, har varit tillgänglig i flera månader via en prenumeration på ChatGPT Plus, som kostar $20 i månaden. GPT-4 har visat sig vara överlägsen den offentligt tillgängliga GPT-3.5, med mer exakta svar på frågor, AI-genererade bilder och dataanalys på ett ställe. GPT-4 kan fortfarande göra misstag, men om du söker smarta svar på utmanande frågor är GPT-4 svaret. Tekniska skillnader mellan den gratisversionen av GPT-3.5 och den betalda versionen av GPT-4 i ChatGPT Plus inkluderar bland annat att GPT-4 kan analysera text, bilder och röst, generera bilder, och svara med sin röst. GPT-4 kan också skapa en bild och utnyttja DALL-E 3:s förmågor för att göra det. OpenAI:s automatiska taligenkänningssystem Whisper är också inbyggt i ChatGPT mobilapp för Plus-prenumeranter. GPT-4 beskrivs av OpenAI som ´10 gånger mer avancerad än sin föregångare, GPT-3.5´, vilket gör att modellen kan förstå sammanhanget och skilja nyanser bättre, vilket resulterar i mer exakta och sammanhängande svar. Dessutom har GPT-4 en längre minneskapacitet än tidigare versioner. Medan GPT-3.5:s korttidsminne ligger runt 8 000 ord, sträcker sig GPT-4:s korttidsminne till cirka 64 000 ord, vilket förväntas öka till 128 000 inom de kommande veckorna. Den gratisversionen av ChatGPT kan inte komma åt internet, men ChatGPT Plus kan det. OpenAI integrerade nyligen en ´Browse with Bing´-funktion i GPT-4, vilket innebär att AI-chatten kan komma åt internet och ge information om aktuella händelser. Tillgången till ChatGPT-plugins är begränsad till dem med en Plus-prenumeration, eftersom du bara kan använda dem medan du använder GPT-4. Med plugins kan OpenAI och tredjepartsutvecklare arbeta med externa applikationsprogrammeringsgränssnitt för att göra ChatGPT-4 ´smartare´.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 15 november

OpenAI pausar registreringar för ChatGPT Plus på grund av enorm efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat nya användarregistreringar för sin ChatGPT Plus-prenumerationstjänst, som avslöjades av VD Sam Altman. Detta sker som ett resultat av den överväldigande efterfrågan efter lanseringen av nya funktioner och förbättringar under företagets första utvecklarkonferens förra veckan. De senaste funktionerna låter användare skapa anpassade versioner av ChatGPT, kända som GPTs, för specifika uppgifter utan någon kodningskunskap. OpenAI planerar att lansera en butik där användare kan upptäcka och tjäna pengar på anpassade GPTs som andra har gjort, likt Apples App Store. Användare kan fortfarande få tillgång till den kostnadsfria versionen av ChatGPT som använder GPT-3.5-modellen.

Direktlänk Dela NewsBytes fördjupade 15 november

OpenAI upphör tillfälligt registrering av nya användare för ChatGPT Plus på grund av hög efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat registreringen av nya användare för den betalade versionen av sin AI-chattbot ChatGPT på grund av överdriven efterfrågan. Detta meddelade företagets VD Sam Altman. Förra veckan introducerade företaget nya funktioner och uppdateringar som låter användare bygga egna versioner av ChatGPT för att lösa specifika problem. Dessa meddelanden ledde till en kraftig ökning av efterfrågan på OpenAI:s AI-verktyg och tjänster. OpenAI planerar också att lansera en marknadsplats där användare kan hitta andra användares förbyggda anpassade GPT:er och tjäna pengar på sina egna.

Direktlänk Dela Tech News Space fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya prenumerationer för ChatGPT Plus på grund av kapacitetsproblem

OpenAI har pausat nya prenumerationer för sitt ChatGPT Plus-program, meddelade VD Sam Altman i ett sociala medier-inlägg sent på tisdagen, citerande kapacitetsproblem på grund av en massiv ökning av användare efter en nyligen hållen utvecklarkonferens. Användare kan anmäla sig för att bli meddelade när prenumerationer öppnas igen, sa Altman. OpenAI, som är skaparen av de populära generativa artificiella intelligensplattformarna ChatGPT och DALL-E, lanserade en rad nya funktioner för sina plattformar under sin DevDay-utvecklarkonferens tidigare i november. Företagets beslut att pausa nya prenumerationer kommer efter att ChatGPT drabbades av en serie strömavbrott under den senaste veckan, vilket OpenAI sa orsakades av en ökning av användare, samt påstådda cyberattacker.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av ökad användning

OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av en ökning i användningen. Sam Altman, grundare och VD för OpenAI, uttryckte att de vill säkerställa en bra upplevelse för alla användare. OpenAI presenterade nya funktioner och uppgraderingar under sin första utvecklarkonferens förra veckan, vilket gjorde det möjligt för användare att skapa anpassade versioner av ChatGPT för specifika uppgifter. Företaget planerar också att lansera en GPT ´butik´ senare denna månad. Denna marknadsplats kommer att möjliggöra för utvecklare att tjäna pengar på sina skapelser baserat på användarengagemang.

Direktlänk Dela Hindustan Times fördjupade 15 november

OpenAI pausar nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av överväldigande efterfrågan

OpenAI har tillfälligt stoppat nya registreringar för ChatGPT Plus på grund av ett överväldigande intresse för nya funktioner som introducerades vid den senaste DevDay-konferensen. OpenAI har pausat nya ChatGPT Plus-prenumerationer efter en betydande ökning av användningen. Beslutet syftar till att säkerställa att nuvarande användare har en högkvalitativ upplevelse. Intresserade användare kan registrera sig för att bli meddelade när ChatGPT Plus-prenumerationer blir tillgängliga igen. Enligt ett nyligen inlägg av OpenAI:s VD Sam Altman, har den senaste ökningen i användningen efter DevDay-utvecklarkonferensen lett till kapacitetsutmaningar, vilket resulterat i beslutet att pausa ChatGPT Plus-registreringar.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 15 november

OpenAI pausar tillfälligt nya registreringar för ChatGPT Plus

Sam Altman, VD för OpenAI och grundare av ChatGPT, meddelade nyligen via Twitter att företaget tillfälligt stoppar nya registreringar för ChatGPT Plus. Detta beror på en betydande ökning av användningen efter en nyligen utvecklingsdag, vilket översteg den nuvarande kapaciteten. Beslutet syftar till att säkerställa att alla användare fortsätter att ha en högkvalitativ och sömlös upplevelse med ChatGPT. Trots den tillfälliga pausen försäkrade Altman intresserade användare att de fortfarande kan uttrycka sitt intresse för ChatGPT Plus genom att anmäla sig för att bli meddelade inom applikationen.

Direktlänk Dela Mashable India fördjupade 15 november

OpenAI fortsätter att generera förlust trots stora investeringar från Microsoft

OpenAI, ett av de mest erkända namnen inom AI, har ökat sitt värde sedan lanseringen av ChatGPT för nästan ett år sedan. Trots detta har företaget fortfarande en lång väg att gå innan det kan bli självförsörjande eller till och med generera vinst. OpenAI har haft ett framgångsrikt år där det rapporterades att företaget fick 10 miljarder dollar i investeringar från Microsoft och släppte flera populära generativa AI-tjänster. Trots framgångarna har OpenAI fortsatt att generera förlust, trots de miljarder dollar som Microsoft har investerat i företaget. OpenAI:s VD, Sam Altman, har tidigare klagat över de enorma kostnaderna för att driva tjänster som ChatGPT.

Direktlänk Dela IT Pro fördjupade 14 november

OpenAI introducerar GPT Anpassade Åtgärder och förbereder för lanseringen av GPT Store

OpenAI har introducerat en ny funktion, GPT Custom Actions, för ChatGPT Plus och Enterprise-användare. Med denna funktion kan användare skapa mer komplexa anpassade GPTs som kan säljas till andra ChatGPT-användare i den kommande GPT Store. API-nycklar är nödvändiga för att ansluta till ChatGPT och använda dessa anpassade åtgärder. Trots att processen kan vara lite knepig att ställa in för närvarande, förväntas OpenAI förfina den de kommande veckorna och månaderna. GPT Custom Actions gör det möjligt för användare att definiera anpassade åtgärder genom att integrera en eller flera API:er i GPT, vilket gör dem till kraftfulla verktyg för att interagera med verkliga applikationer.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 14 november

Säkerhetsproblem identifierade i betald version av ChatGPT Plus

Den betalda versionen av ChatGPT Plus inkluderar nu en Python-tolk, vilket underlättar kodning. Men denna isolerade miljö, som också används för att bearbeta kalkylblad, analysera dem och skapa diagram, är sårbar och tidigare identifierade attackmekanismer kan fortfarande reproduceras, bekräftade Avram Piltch, chefredaktör för Tom’s Hardware. Om du har ett ChatGPT Plus-konto kan du fortfarande reproducera den exploit som rapporterats av cybersäkerhetsexperten Johann Rehberger. En länk till en extern resurs infogas i ett chattfönster och botten tolkar instruktionerna på motsvarande sida på samma sätt som om den utförde direkta användarkommandon.

Direktlänk Dela Tech News Space fördjupade 14 november

OpenAI lockar Googles toppingenjörer med höga löner

OpenAI försöker locka till sig toppforskare från Google genom att erbjuda löner på upp till 83 crore rupier (över 10 miljoner dollar) per år. Detta är inte första gången OpenAI försöker anställa från Googles toppskikt. OpenAI planerar att sälja befintliga anställdas aktier, vilket värderar företaget till mellan 80 och 90 miljarder dollar. Om arbetstagare ansluter sig till OpenAI innan försäljningen genomförs, kan de få aktier precis innan värderingen ungefär tredubblas. OpenAI genererar främst intäkter genom prenumerationer på ChatGPT Plus samt genom att sälja användningen av sina AI-modeller till utvecklare och företag. Microsoft har investerat miljarder för att äga ungefär hälften av OpenAI.

Direktlänk Dela Business Today fördjupade 14 november

OpenAI lanserar verktyget för att skapa en anpassad version av ChatGPT

OpenAI har lanserat ´Create a GPT´, ett verktyg som låter användare skapa sin egen version av ChatGPT. Trots att detta är den första versionen av GPT Builder, är det en mycket lovande produkt. Det är fullpackat med funktioner, har alternativ för att dela din GPT med allmänheten och tar bara en stund att starta din anpassade GPT. För att använda verktyget måste du först prenumerera på ChatGPT Plus. ´Create a GPT´ är fortfarande i beta, vilket innebär att inte alla funktioner är fullt operativa och produkten är inte färdig. Det är också möjligt att din färdiga GPT kan raderas när en framtida uppdatering kommer.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 13 november

Kodtolken gör Python kraftfullt och ChatGPT ännu mer användbart

Den nyligen tillagda kodtolken gör Python mycket kraftfullt, eftersom det skriver den kod du faktiskt skriver och sedan kör dem i sandlådemiljöer. Min första dag med ett ChatGPT-konto, som hjälper till att få de nya funktionerna tillgängliga för användning på Twitter, var av Johann Rehberger. Genom att klistra in en tredjeparts-URL i chattfönstret kan du se på egen hand hur varje bot gör sitt bästa för att tolka instruktionerna på den webbsidan så det spelar ingen roll hur snabbt jag skrev in dem. Eftersom ChatGPT Plus har filuppladdnings- och kodtolkfunktionen producerar den faktiskt en virtuell maskin av Linux. Varje chattsession producerar en ny mobilapplikation med ett arkiverat hemkatalog. Om du inte ens har en kommandorad läser chattfönstret automatiskt med din telefon och ringer.

Direktlänk Dela Game News 24 fördjupade 13 november

Öka produktiviteten med dessa topp 5 ChatGPT-tillägg

ChatGPT-tillägg och produktivitet går hand i hand. Dessa enkla funktioner kan hjälpa användare att slutföra komplicerade uppgifter som kodning, dataanalys eller skapande av grafik. Alla ChatGPT-tillägg är generellt gratis och kräver inte prenumerationer. Men för att ladda ner eller integrera dessa funktioner måste användarna vara medlemmar i ChatGPT Plus, som kostar 20 dollar per månad. De fem topprankade ChatGPT-tilläggen är Argil AI Plugin, Deploy Script, Code Interpreter, MultiOn Plugin och Video Insights.

Direktlänk Dela YourStory Media fördjupade 13 november

Inom artificiell intelligens har OpenAI:s ChatGPT framträtt som ett kraftfullt verktyg som låter användare delta i interaktiva konversationer med en språkmodell. OpenAI erbjuder både gratis och betald tillgång till ChatGPT. Gratisanvändare får 50 tokens per minut och 60 minuters användning per rullande 24-timmarsperiod. En token refererar till en bit text, vilket kan variera i längd beroende på språket och innehållets komplexitet. För de som kräver mer omfattande användning erbjuder OpenAI en prenumerationsplan som kallas ChatGPT Plus, prissatt till $20 per månad.

Claytoncountyregister.com fördjupade 13 november

OpenAI lanserar ny uppdatering för ChatGPT PLUS-prenumeranter

OpenAI har lanserat en uppdatering för sina ChatGPT PLUS-prenumeranter, som ger tillgång till nya funktioner för anpassad GPT-utveckling. Uppdateringen inkluderar en ´Explorer´-knapp som tillåter användarna att skapa och hantera sina egna GPTs, samt integrera dem med Zapier för att utlösa eller skicka åtgärder. Användare kan också ladda upp filer för att bredda sin GPT:s kunskapsbas, och det finns möjligheter att namnge, beskriva och lägga till en logotyp för deras GPT. Dessutom har ´sidomarknader´ börjat dyka upp för GPTs, även om en officiell marknadsplats ännu inte lanserats.

Direktlänk Dela TestingCatalog fördjupade 12 november

Skapa din egen AI-klon med OpenAI´s ChatGPT

Sam Altman, VD för OpenAI, har meddelat att alla nu kan skapa sin egen AI-klon inom minuter med hjälp av ChatGPT, en del av OpenAI´s GPT-4. Med ChatGPT Plus kan prenumeranter skapa sina egna Generative Pre-trained Transformers (GPTs) som en del av sin månadsplan. Processen för att skapa en GPT innefattar att svara på frågor för att utforma din nya chatbot, ge den ett namn, konfigurera hur din GPT kommer att interagera med dig och vilka ämnen du är intresserad av. Slutligen definieras chatbotens personlighet och den är redo att användas.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 11 november

OpenAI släpper GPT Builder för att skapa anpassade chatbots

OpenAI släppte sin nya verktyg, GPT Builder, för alla ChatGPT Plus-prenumeranter. GPT Builder tillåter individer att bygga sina egna anpassade versioner av ChatGPT, företagets stora språkmodell (LLM) drivna chatbot. Verktyget fungerar genom naturligt språk: användaren behöver bara skriva in vilken typ av chatbot och kapabiliteter de vill ha, och ChatGPT Builder gör resten. I praktiken kräver byggandet av en GPT fortfarande uppmärksamhet och tidsåtagande från användaren. Potentiella användare kan hitta GPT Builder genom att bli en betalande prenumerant till ChatGPT Plus ($20/månad) eller ChatGPT för företag. Användarna kan sedan bygga sin egen GPT och dela den privat, semi-privat eller offentligt.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 11 november

Anpassade GPT:er introducerade på OpenAI DevDay

OpenAI DevDay introducerade en ny funktion, anpassade GPT:er, som är tillgängliga för fler användare. Anpassade GPT:er ger ChatGPT Plus och Enterprise-användare möjlighet att skapa en GPT med specifika instruktioner, ytterligare filer att hänvisa till, multimodala kapaciteter och anpassade åtgärder med tredjeparts-API:er. Användare kan bygga sina egna anpassade GPT:er på två sätt: Skapa eller Konfigurera. Anpassade GPT:er kan anpassas med naturligt språk istället för kodning eller att ställa in en detaljerad lista med parametrar. De kan också användas inom SEO och marknadsföring.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 10 november

OpenAI tillåter prenumeranter att skapa egna ChatGPT chatbots

OpenAI har avslöjat att prenumeranter nu kommer att kunna skapa sina egna ChatGPT chatbots för specifika uppgifter. Även om denna möjlighet ännu inte är tillgänglig, finns 16 GPTs skapade av OpenAI tillgängliga för folk att se hur de fungerar. Några av dessa GPTs är bekanta för alla ChatGPT-användare, som DALL-E som kan generera bilder baserat på din textbeskrivning och ChatGPT Classic som använder den senaste versionen av GPT-4 för en standardchatt. Andra är ägnade åt unika uppgifter som dataanalys, spelinstruktioner, förhandlingshjälp, kreativ skrivcoach och teknisk supportrådgivare. Dessa anpassade GPTs, och eventuellt möjligheten att skapa egna, är endast tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise prenumeranter som betalar $20 per månad.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 8 november

OpenAI lanserar mer kraftfull version av ChatGPT och möjlighet att skapa anpassade chattrobotar

OpenAI introducerade sin generativa AI-chattrobot, ChatGPT, för cirka ett år sedan. Vid lanseringen hade ChatGPT en begränsad kunskapsbas och var endast tillgänglig i en gratis version. Nu har OpenAI annonserat ankomsten av GPT-4 Turbo, en mer kraftfull version av ChatGPT. Företaget meddelade också att människor snart kommer att kunna skapa sina egna anpassade ChatGPT-chattrobotar, som kommer att vara sökbara i en slags PlayStore för AI-chattrobotar. OpenAI kallar dessa anpassade ChatGPT-chattrobotar för GPT. Dessa GPT är för närvarande endast tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-användare.

Direktlänk Dela The Hans India fördjupade 8 november

OpenAI lanserar specialversioner av ChatGPT kallade GPTs

OpenAI lanserade GPTs, specialversioner av ChatGPT, den 6 november 2023. Dessa skapades för specifika ändamål för att hjälpa användare i deras vardag, på specifika uppgifter, på jobbet eller hemma. Företaget har redan visat upp några GPTs på sin webbplats. Till exempel är Game Time designat för att lära ut brädspel till spelare i alla åldrar. Creating Writing Couch analyserar användarens skrivande och ger feedback om hur man kan förbättra sina färdigheter. Andra tillgängliga GPTs inkluderar Sous Chef som föreslår recept baserat på mat, Math Mentor som lär ut matematik och Tech Support Adviser som hjälper till med tekniska problem och instruktioner. Dessa GPTs är endast tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder. En ChatGPT Plus-prenumeration kostar $20 per månad. OpenAI lanserade anpassade instruktioner i juli 2023 som kunder kan använda för att göra vissa justeringar i ChatGPT. Utvecklare kan koppla GTPs till API:er för att integrera extern data. OpenAI planerar att lansera den officiella GPT Store senare denna månad. Kunden har kontroll över sina data när det gäller GPTs enligt OpenAI. Chatter med GPTs delas inte med deras skapare och användare har kontroll när tredjeparts API:er används av GPTs.

Direktlänk Dela gHacks Technology News fördjupade 8 november

OpenAI presenterar GPT-4 Turbo med förbättrade funktioner

OpenAI har avtäckt GPT-4 Turbo, som erbjuder svar med kunskap fram till april 2023, vilket är en betydande förbättring jämfört med föregångarens januari 2022. Kontextfönstret (mängden text du kan använda i dina prompts och konversationer) har ökat från cirka 3 000 ord till ungefär 300 sidor, vilket gör plattformen betydligt mer användbar för verkliga uppgifter. Uppgraderingen lovar att ta bort ´funktionsval´ från ChatGPTs rullgardinsmeny, så du behöver inte längre gissa om du vill ´Bläddra med Bing´ eller använda en plug-in eller använda standardmodellen; ChatGPT Plus kommer att ´bara veta´.

Direktlänk Dela SaskToday fördjupade 7 november

OpenAI:s ChatGPT förvandlas från generalist till specialist

OpenAI:s ChatGPT håller på att förvandlas från en generalist till en specialist, vilket kan vara den mest betydande utvecklingen i den korta historien av konsumentklassad AI. OpenAI:s VD Sam Altman avtäckte denna vecka specialiserade versioner av ChatGPT, s.k. GPTs, som i princip vem som helst kan bygga och till slut sälja i en GPTs-butik. Många människor är fortfarande intresserade, om än lite bekymrade, över den snabba uppgången av generativ AI-teknologi. GPTs ändrar dock detta och vi är på väg att gå från världen av generell AI till specifik AI, skräddarsydd för dina behov.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 7 november

OpenAI lanserar plattform för anpassade AI-chatbots

OpenAI har avslöjat en ny plattform som låter användare skapa anpassade versioner av ChatGPT för specifika användningsområden. Dessa anpassade versioner, kallade ´GPTs´, kommer att vara tillgängliga via företagets GPT Store. GPTs kan också användas av andra användare, men endast de som betalar. OpenAI kommer också att betala skapare baserat på hur mycket deras GPTs används. Användare kan börja skapa sina egna GPTs nu och dela dem offentligt. GPT Store kommer att lanseras senare denna månad.

Direktlänk Dela MobileSyrup fördjupade 7 november

ChatGPT Plus introducerar anpassningsbara GPTs

ChatGPT Plus har introducerat en ny funktion i sin medlemskapstjänst, som gör det möjligt att generera skräddarsydda GPTs (Generative Pre-trained Transformers). Dessa kan användas som anpassade chattbotar för specifika ändamål. Användare kan skapa dessa GPTs genom att ge ChatGPT instruktioner och kunskap, samt ställa in parametrar för om det är tillåtet att söka på webben efter svar eller om det ska hålla sig till endast data som tillhandahålls av användaren. Detta kan vara användbart för företag som vill ha en GPT som kan ge instruktioner baserat på företagets standardrutiner och kunskapsartiklar, eller för att skapa en GPT som kan svara på frågor om specifika ämnen, som till exempel Sagan om Ringen.

Direktlänk Dela Windows Central fördjupade 7 november

OpenAI lanserar anpassningsbara AI-chatbots

OpenAI, ledd av Sam Altman, har meddelat att de kommer att lansera anpassade versioner av sin AI-chatbot ChatGPT. Dessa AI-modeller, kallade GPTs, ger alla möjlighet att skapa en skräddarsydd version av ChatGPT för att vara mer hjälpsam i deras dagliga liv, på specifika uppgifter, på jobbet eller hemma. Till exempel kan GPTs hjälpa till att lära ut reglerna för alla brädspel, undervisa barn i matematik eller designa klistermärken. GPTs är tillgängliga idag för ChatGPT Plus och Enterprise-användare att prova, inklusive Canva och Zapier AI Actions. Företaget planerar att erbjuda GPTs till fler användare snart.

Direktlänk Dela Punjab News Express fördjupade 7 november

OpenAI lanserar skräddarsydda GPT-modeller för sin ChatGPT-plattform

OpenAI har lanserat en ny funktion för sin ChatGPT-plattform som gör det möjligt för prenumeranter att skapa skräddarsydda GPT-modeller. Denna banbrytande åtgärd syftar till att förenkla användarupplevelsen för kraftanvändare och företag, och erbjuda en mer intuitiv interaktion med AI. Tidigare var användare tvungna att manuellt infoga kommandon för att få önskade svar från ChatGPT. Nu kan prenumeranter på ChatGPT Plus och företagsnivåer kringgå denna omständliga process. OpenAI planerar även att lansera en marknadsplats för dessa anpassade GPTs, där verifierade byggare kan monetarisera sina anpassade GPTs.

Direktlänk Dela Coingape fördjupade 7 november

OpenAI presenterar flera nyheter och förbättringar, inklusive GPT-4 Turbo

Under sin första DevDay-konferens i San Francisco presenterade OpenAI flera nya tillägg och förbättringar, inklusive GPT-4 Turbo, en förbättrad version av sin flaggskeppsmodell. Företaget introducerade även GPTs, som låter utvecklare skapa anpassade versioner av ChatGPT som kombinerar instruktioner, extra kunskap och alla kombinationer av färdigheter. Exempel på GPTs finns tillgängliga idag för ChatGPT Plus och Enterprise-användare, inklusive Canva och Zapier AI Actions. Ytterligare innovationer inkluderade: en ny Assistants API, nya multimodala funktioner i plattformen, inklusive vision och bildskapande (DALL·E 3), och släppet av Whisper large-v3.

Direktlänk Dela IBL News fördjupade 7 november

OpenAI, skaparen av ChatGPT och andra AI-modeller, höll sin första utvecklarkonferens i San Francisco där de presenterade en ny grundläggande modell, mer överkomliga priser, anpassningsbara lågkodmodeller kallade GPTs och en butik för att distribuera dem. Microsofts VD Satya Nadella, vars företag har investerat miljarder i OpenAI, var en speciell gäst. Han pratade om hur Microsofts molnplattform, Azure, har förändrats i ljuset av de modeller som OpenAI har byggt. OpenAI introducerade sin applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) 2020 och hävdar nu att över två miljoner utvecklare använder specifikationen för att integrera modeller som GPT-4, GPT-3.5, DALL·E och Whisper i sina egna applikationer. Den nya modellen kallas GPT-4 Turbo, efterföljaren till GPT-4 som debuterade i mars och släpptes offentligt i juli. Den kan acceptera omfattande prompts - upp till 128 000 tokens eller cirka 300 sidor text - och mer modesta budgetar - den är prissatt 3x mindre för inmatningstokens och 2x billigare för utmatningstokens. GPT-4 Turbo har också mer aktuell kunskap om världen, åtminstone fram till april 2023, sa han. Altman lovade att mer ansträngning kommer att göras för att hålla GPT-4 Turbo aktuell - dess föregångare var medveten om aktuella händelser endast fram till september 2021 och utvecklare fann det något frustrerande. ´Vi kommer att försöka att aldrig låta det bli så föråldrat igen´, sa Altman. Den uppdaterade modellen är också bättre på funktionsanrop - den kan hantera prompts som begär flera uppgifter (t.ex. ´öppna podbaydörrarna sedan be om ursäkt och stäng av dig själv´) - och den är mer benägen att returnera rätt funktionsparametrar för sådana förfrågningar. Dessutom har API:et nu en parameter för att säkerställa att modellerna returnerar korrekt formaterade JSON-data. Och det finns en fröparameter som möjliggör reproducerbara utdata från modellen. Inom några veckor planerar OpenAI att stödja en funktion för att returnera loggsannolikheterna för de mest troliga utmatningstoken från GPT-4 Turbo och GPT-3.5 Turbo (också uppdaterad), vilket kan vara användbart för autokompletteringsapplikationer. GPT-4 Turbo kan också acceptera bilder som inmatning till Chat Completions API, och Images API kan generera visuell utmatning via DALL·E 3, och det finns ett nytt text-till-tal-API för att generera mänskligt klingande tal från textinmatning inblandat också. OpenAI introducerade ett nytt API kallat Assistants API, som är avsett att göra det lättare att bygga AI-assistenter. ´Assistants API inkluderar beständiga trådar, så de behöver inte räkna ut hur man hanterar ett långt konversationsträd, inbyggd återhämtning, kodtolk, en fungerande Python-tolk och sandlådemiljö, [och förbättrad funktionsanrop]´, förklarade Altman. Företaget demonstrerade också anpassningsbara, delbara AI-modeller kallade GPTs (som, om någon frågar, står för generative pre-trained transformer). ´GPTs är skräddarsydda versioner av ChatGPT för ett specifikt ändamål´, sa Altman. ´Du kan bygga en GPT, en anpassad version av ChatGPT, för nästan vad som helst. Lägg till instruktioner, utökad kunskap och åtgärder, och sedan kan du publicera den för andra att använda. Och eftersom de kombinerar instruktioner, utökad kunskap och åtgärder, kan de vara mer hjälpsamma för dig.´ GPTs, tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-användare, kan skapas utan kodning, via konversationell interaktion. För att demonstrera skapade Altman en på scenen för att ge grundare och utvecklare råd när de startar nya projekt. Värdet av det rådet testades dock inte. Senare denna månad planerar OpenAI att lansera GPT Store. Företaget avser att marknadsföra vissa GPTs som visar sig vara populära och kommer att erbjuda intäktsdelning baserat på användning. ´Intäktsdelning är viktigt för oss´, sa Altman. ´Vi kommer att betala människor som bygger de mest användbara och mest använda GPTs en del av vår omsättning.´ Altman lovade att ge ytterligare information inom kort; en talesman för företaget sparkade också ner på vägen när han frågade hur programmet kommer att fungera. Utan de specifika kontraktvillkoren är det för tidigt att säga hur OpenAIs arrangemang med utvecklare kommer att jämföras med det 15-30-procentiga system som Apple och Google tillämpar i sina respektive appbutiker. OpenAI sa också att det kommer att göra anpassade modeller för företag som har råd med det. ´Med anpassade modeller kommer våra forskare att arbeta nära ett företag för att hjälpa dem att göra en bra anpassad modell, speciellt för dem och deras användningsfall, med hjälp av våra verktyg´, sa Altman. ´Detta inkluderar att ändra varje steg i modellträningsprocessen, göra ytterligare domänspecifik förträning eller en anpassad eller efterträningsprocess, skräddarsydd för en specifik domän, och vad annars. Vi kommer inte att kunna göra det här med många företag för att börja. Det kommer att kräva mycket arbete och i förväntningarnas intresse kommer det åtminstone initialt inte att vara billigt.´

The Register fördjupade 6 november

Elon Musks nya AI-bot Grok AI lanseras av xAI

Elon Musk varnade nyligen för hoten från generativ artificiell intelligens (gen AI) mot mänskligheten. Nu har Musks nya företag xAI lanserat sin egna gen AI bot Grok AI. Grok AI tar inspiration från Douglas Adams ikoniska sci-fi-bok ´Liftarens guide till galaxen´ för att erbjuda kvicka och logiska svar på frågor. Grok körs på Grok-1, xAIs toppmoderna språkmodell som sägs vara betydligt kraftfullare. Den uppges ha uppnått 63,2% på HumanEval-kodningstasken och 73% på MMLU (Massive Multitask Language Understanding). Grok har full tillgång till innehåll som delas på X-plattformen, så att den kan lära sig de senaste händelserna runt om i världen.

Direktlänk Dela Deccan Herald fördjupade 6 november

OpenAI introducerar GPT Builder för att skapa AI-chattrobotar

OpenAI introducerade nyligen möjligheten att ladda upp PDF-filer och andra filformat på sin populära app, ChaGPT, som lanserades i november 2022. Enligt läckta funktioner kan ChaGPT snart låta användare skapa en chattbot. En av de mest framträdande funktionerna är en GPT Builder, tidigare känd som Magic Maker. Detta verktyg skulle tillåta användare att skapa sina egna AI-chattrobotar med en interaktiv gränssnitt. Användare kan ställa in språk, ton och skrivstil. Verktyget kan också tillåta användare att distribuera och dela chattrobotar.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 6 november

Brave lanserar AI-assistenten Leo med starkt fokus på integritet

Brave, en webbläsare baserad på Chromium med egen sökmotor, lanserar nu sin AI-assistent Leo. Leo är framtagen med starkt fokus på användarnas integritet och erbjuder betydligt mer omfattande skydd än konkurrerande AI-teknologier som ChatGPT. Brave använder inte användardata för att träna sin chattbot, och Leo sparar inte chatt-historik. Dessutom behöver man inte ha ett konto för att använda boten. Leo har testats i tre månader och rullas nu ut till alla Brave-användare med version 1.60 av webbläsaren. Stöd för Leo kommer att läggas till för både Android och iPhone under de kommande månaderna.

Direktlänk Dela TechKrest fördjupade 4 november

ChatGPT, OpenAI:s AI-textgenererande chatbot, har blivit en global sensation. Den kan skriva uppsatser, kod och mer, vilket ökar produktiviteten dramatiskt. Stora varumärken experimenterar nu med den för att generera reklam- och marknadsföringskopior, bland annat. OpenAI investerar också kraftigt i den. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Dessutom har OpenAI nyligen anslutit ChatGPT till internet för alla användare. Med integrationen av DALL-E 3 kan användare också generera både textuppmaningar och bilder direkt i ChatGPT.

TechCrunch fördjupade 3 november

Öka kapabiliteten hos ChatGPT med dessa topp 10 plugins

OpenAI erbjuder en betald prenumeration på ChatGPT Plus som ger tillgång till hundratals plugins för att utöka kapabiliteten hos AI-chattboten. Dessa plugins kan användas för att interagera med externa appar, tjänster och företag för att göra researrangemang, reservera ett bord på en restaurang, beställa matleverans, söka jobb, spela ett spel, spåra din kost eller lära dig ett nytt språk. Bland de nästan 900 plugins som finns och fler dyker upp varje dag, här är de bästa vi har hittat.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 3 november

ChatGPT Plus-användare rapporterar förlust av ´Browse with Bing´-funktionen

Flera prenumeranter på ChatGPT Plus rapporterar att funktionen ´Browse with Bing´ har försvunnit utan någon tidigare varning från OpenAI. Webbbläddring inom ChatGPT aktiverades ursprungligen förra sommaren men inaktiverades tillfälligt en vecka senare efter rapporter om att den användes för att kringgå betalväggar. I slutet av september meddelade OpenAI att de återinförde ´Browse with Bing´ som en beta-funktion. Det har varit allmänt tillgängligt för ChatGPT Plus-prenumeranter sedan 17 oktober. OpenAI har inte offentliggjort några tillkännagivanden som förklarar varför användarna igen förlorar webbläddringsfunktionen denna gång.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 3 november

Guide för att komma igång med ChatGPT Plus

ChatGPT Plus, en uppgraderad version av OpenAI:s AI-chatbot, erbjuder en rad funktioner för användarna. För att använda ChatGPT Plus behöver användarna först en Plus-prenumeration. Användare kan uppgradera till ChatGPT Plus genom att logga in på sitt OpenAI-konto och klicka på Uppgradera. ChatGPT Plus ger tillgång till GPT-4, samma modell som driver Microsofts Bing AI. ChatGPT Plus kan också bearbeta bilder på alla plattformar: webb, iOS och Android. Dessutom har OpenAI nyligen återanslutit ChatGPT till internet, vilket ger användarna möjlighet att använda funktionen Bläddra med Bing.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 3 november

Så här byter du Siri mot ChatGPT som röstassistent på din iPhone 15 Pro

Apple har introducerat Action Button på iPhone 15 Pro, en programmerbar knapp som ersätter den traditionella tyst-lägesknappen. Med den senaste iOS 17.2-uppdateringen kan användare nu ställa in Action Button som en översättare. Användare kan nu byta ut Siri mot ChatGPT som röstassistent genom Action Button. För att göra detta, ladda ner ChatGPT-appen, gå till iPhone-inställningar och navigera till Action Button-fliken. Därifrån kan du söka efter ChatGPT och välja alternativet ´Starta röstkonversation´. För att ChatGPT ska fungera fullt ut som röstassistent krävs en prenumeration på ChatGPT Plus som kostar $20 i månaden.

Direktlänk Dela Inverse fördjupade 3 november

OpenAI:s AI-chatbot ChatGPT når 100 miljoner användare globalt

OpenAI:s AI-chatbot ChatGPT har nått över 100 miljoner användare globalt, vilket gör den till den snabbast växande appen i historien. ChatGPT, som släpptes den 30 november 2022, är nu en multimodal artificiell intelligens med integration av DALL-E 3, AI-bildmodellen som driver GPT-4V ´Vision update´. OpenAI:s medgrundare Sam Altman meddelade via Twitter att tjänsten passerade 1 miljon användare bara fem dagar efter lanseringen. Trots utmaningar från Google Bard, Microsofts AI-drivna Bing och Anthropics Claude 2, fortsätter ChatGPT att växa och utveckla nya funktioner och funktionalitet.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 3 november

Bästa AI-verktygen för studenter

Artificiell intelligens (AI) har blivit allt mer integrerad i våra liv, och kan nu hjälpa till på utbildningsområdet. AI-verktyg kan hjälpa studenter med allt från att forska om ämnen, snabbt hitta fakta, korrekturläsa uppsatser och till och med skriva hela forskningsrapporter. Några av de bästa AI-verktygen för studenter inkluderar ChatGPT, Grammarly, Google Bard, Bing Chat, Nuance Dragon Everywhere, Otter.ai, Socratic och Copyscape. Dessa verktyg kan hjälpa till med allt från att förbättra texter, tillhandahålla åtkomst till den senaste informationen, transkribera föreläsningar, och till och med fungera som en AI-lärare.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 2 november

OpenAI avslöjar nya funktioner för filuppladdning och analys i ChatGPT Plus beta-version

OpenAI har introducerat banbrytande funktioner i den senaste beta-versionen av ChatGPT Plus, inklusive förmågan att ladda upp och analysera filer och fullständigt multimodalt stöd. Detta innebär att chattbotten nu intelligent kan härleda användares avsikter baserat på kontext, vilket eliminerar behovet för användare att manuellt välja lägen. Funktionerna liknar de som finns i ChatGPT Enterprise-versionen. Användare har delat skärmdumpar av interaktioner där de laddat upp olika medier, inklusive bilder av hundar och capybaror, och uppdragit åt ChatGPT att producera alternativa versioner, till exempel Pixar-stilversioner, med OpenAI:s bildgenereringsmodell, DALL-E 3.

Direktlänk Dela News Track Live fördjupade 2 november

OpenAI uppdaterar ChatGPT Plus för att stödja filuppladdning

OpenAI har tyst infört en uppdatering för ett begränsat antal betalande prenumeranter av ChatGPT Plus. Uppdateringen låter användare ladda upp PDF-filer, dokument och andra filformat till chatboten och ställa frågor om dem till ChatGPT. Trots att uppdateringen inte officiellt bekräftats, har skärmdumpar av den nya funktionen orsakat oro på internet. En del människor har uttryckt åsikten att detta kan potentiellt leda till kollaps för företag som baseras på användning av generativ AI för att läsa dokument. AI-forskaren Alex Ker påpekar att många start-ups kan bli föråldrade på grund av denna utveckling.

Direktlänk Dela Overclockers Russia fördjupade 2 november

Lista över de bästa AI-verktygen för företag publicerad

En lista över de bästa AI-verktygen för företag har publicerats. Verktygen inkluderar ChatGPT, Adobe Photoshop, Grammarly, Midjourney och Notion AI. ChatGPT, som hjälper till med att skriva e-post, marknadsföring och andra skrivprojekt, är gratis att använda men kan uppgraderas till ChatGPT Plus för $20 per månad. Adobe Photoshop, känd för sin bildmanipulation, kostar från $19.99 per månad. Grammarly, som hjälper till med stavning, grammatik och punktering, kostar från $540 per år för tre användare. Midjourney, en bildgenerator, kostar från $10 per månad. Notion AI, ett verktyg för projektledning och anteckningar, kostar $96 per användare, per år.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 2 november

OpenAI:s uppdatering kan hota AI-startups

AI-startups står inför frågan om de är företag eller bara en funktion. OpenAI har nyligen lanserat en uppdatering för en begränsad mängd betalande prenumeranter till ChatGPT Plus som tillåter användare att ladda upp PDF:er, dokument och andra filtyper till chattboten och ställa frågor till ChatGPT om dem. Genom framsteg inom generativ AI har AI PDF-läsare blivit ett populärt sätt att arbeta med stora dokument. Enligt AI-forskaren Alex Ker har detta orsakat oro online, då vissa menar att det kommer att driva företag som bygger på generativ AI för att läsa dokument ur verksamheten.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 31 oktober

Lösningar för att åtgärda inloggningsproblem med ChatGPT

Ett ökande antal användare av ChatGPT har rapporterat att de upplever felkod 1101 under inloggningsprocessen, vilket har lett till frågor om ChatGPT är nere eller om det är specifikt för deras egna konton. Detta är dock varken ett problem med användarkontot eller ChatGPT. För att åtgärda felkoden, som är kopplad till ett problem med Auth0:s servrar, bör användarna besöka Auth0:s serverstatussida för att se om de har erkänt problemet och arbetar på en lösning. Användare kan förhindra att detta inloggningsproblem uppstår i framtiden genom att prenumerera på ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela Stealth Optional fördjupade 31 oktober

OpenAI lanserar nya funktioner för ChatGPT Plus-prenumeranter

OpenAI, lett av Sam Altman, har lanserat nya betafunktioner för ChatGPT Plus-prenumeranter, vilket gör att de kan ladda upp dokument och engagera sig i textbaserade interaktioner tillsammans med multimodal support. Under helgen började ChatGPT Plus-prenumeranter rapportera på sociala medieplattformar som X (f.d. Twitter) och Threads att GPT-4 har uppdaterats, och det tillåter nu användare att göra två mycket efterlängtade saker: Ladda upp många typer av dokument och använda verktyg utan att byta. ChatGPT kan nu direkt chatta om PDF:er och andra dokumenttyper, inklusive datafiler, öppna en webbläsare, köra Python-kod och använda DALL-E 3 för att skapa bilder baserat på ditt prompt utan att välja ett läge.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 oktober

Pal - En billigare väg till GPT-4 med iPhone-appen A ChatBot Client

Pal - A ChatBot Client är en iPhone-app som ger dig tillgång till GPT-4-modellen till ett billigare pris än $20 ChatGPT Plus-prenumeration. Även om du kanske inte betalar något för den gratisversionen av OpenAI:s ChatGPT generativa AI-programvara, spenderar OpenAI pengar på att driva den. Därför kommer den gratis ChatGPT-versionen inte att ge dig tillgång till den bästa ChatGPT-upplevelsen. Om du vill ha varje funktion måste du betala $20 i månaden för ChatGPT Plus. Premiumversionen ger tillgång till den snabbare, mer sofistikerade GPT-4-språkmodellen. Pal kommer med fullt stöd för Markdown och Syntax highlighting. Förutom tillgång till GPT-4, låter Pal dig använda GPT-3.5 (den gratis ChatGPT) och Googles PaLM-chattmodell (liknar Bard). Du får också stöd för Dall-E bildgenerering. Dessutom kommer appen att visa dig tokenlängden och kostnaden för varje konversation. På så sätt vet du om du håller dig inom din budget.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 31 oktober

OpenAI lägger till nya beta-funktioner i ChatGPT Plus för att förbättra användarupplevelsen

OpenAI har lagt till nya beta-funktioner i ChatGPT Plus för att förbättra användarupplevelsen och vidare förbättra sin populära AI-chattbot. Det är värt att notera att ChatGPT Plus är en valfri prenumeration som ger tillgång till den avancerade GPT-4-modellen. Prenumeranter kan också dra nytta av ytterligare funktioner som ChatGPT Plugins och Code Interpreter. Enligt inlägg av ChatGPT Plus-medlemmar tillåter en av de nyligen utrullade beta-funktionerna att du laddar upp filer och arbetar med dem. Det finns också stöd för multimodal.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 31 oktober

OpenAI rullar ut nya funktioner för ChatGPT Plus-medlemmar

OpenAI har börjat rulla ut en mer strömlinjeformad metod för användning av ChatGPT. Det nya systemet låter AI:n automatiskt välja en modell, vilket låter dig köra Python-kod, öppna en webbläsare eller generera bilder med DALL-E utan extra interaktion. Dessutom kommer ChatGPT nu att låta dig ladda upp och analysera filer. De nya funktionerna är en del av de senaste betauppdateringarna för ChatGPT Plus-medlemmar och många prenumeranter har redan tillgång till ändringen. ChatGPT kan analysera filerna och ge information om dem - som att sammanfatta data, svara på frågor om det och till och med generera visualiseringar baserade på prompts.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 31 oktober

OpenAI planerar en uppdatering för ChatGPT för att förbättra dokumentanalys

OpenAI planerar en uppdatering för ChatGPT som kommer att göra det lättare att analysera dokument med hjälp av generativ AI. Den nya uppdateringen, som delas av kunderna till ChatGPT Plus och The Verge, låter användarna ladda upp flera typer eller format direkt i varje chatt som krävs för analys. Användare kan ladda upp text-, bild- eller ljudfiler och be chatboten om en annan uppgift. Till exempel kan användare ladda upp kalkylblad och be chatboten att generera ett diagram eller en rapport från den datan. Den nya uppdateringen för ChatGPT Plus blir allt populärare bland alla prenumeranter.

Direktlänk Dela Game News 24 fördjupade 30 oktober

OpenAI uppgraderar ChatGPT Plus med fler analysverktyg och dokumenthantering

OpenAI har introducerat en rad uppgraderingar till sin ChatGPT Plus-prenumerationstjänst som samlar alla generativa AI-chattbotens verktyg i en enda inställning och öppnar upp fler alternativ för dokumentanalys. Förbättringarna till OpenAIs GPT-4 stora språkmodell innebär att användare kan ladda upp PDF:er och andra typer av dokument samtidigt som AI analyserar data eller producerar bilder inom en enda konversation. Med ChatGPT:s verktygssamling behöver användaren inte längre växla varje verktyg separat, vilket tvingar dem att kopiera information mellan chattfönster för att kombinera funktioner. Användarna kan ladda upp ett foto och be om en variation av det. AI kan till och med lägga till ett objekt från en helt annan bild i sin nästa produktion. Verktygen är alla tillsammans, så en enda fråga kan be om information, diagram och visuella element alla på en gång och få ett hjälpsamt svar. Uppdateringen gör i princip olika engångsappar och plugins överflödiga som omsluter OpenAIs modeller. Till exempel är tredjeparts PDF-analysverktyg nu onödiga, givet ChatGPT:s nya inbyggda dokumentfunktioner. Tillgängligheten kan till och med göra AI-assistenten till en rival till Adobe Photoshop för grundläggande bildredigering. Detta verkar gälla även för de ChatGPT-plugins som OpenAI hypade upp så mycket när de debuterade. Man kan hävda att alla specialiserade tredjepartsplugins är föråldrade så länge som ChatGPT kan efterlikna funktionen på ett naturligt sätt.

Direktlänk Dela Voicebot fördjupade 30 oktober

OpenAI släpper bildmodell DALL-E 3 för ChatGPT Plus och Enterprise-användare

OpenAI har släppt och gjort sin bildmodell DALL-E 3 tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare. DALL-E 3 kan skapa unika, skarpare bilder från en enkel konversation. Modellen kan rendera komplicerade detaljer, inklusive text, händer och ansikten och svarar effektivt på omfattande och detaljerade instruktioner. Modellen undviker skadliga bilder, inklusive våldsamma, sexuella eller hatfulla innehåll. OpenAI erbjuder möjligheten för skapare att välja bort sina bilder från träning av deras framtida bildgenereringsmodeller. Inför den kommande OpenAI’s DevDay-konferensen nästa vecka har labbet släppt en multimodal version av ChatGPT-4 som låter användare ladda upp och analysera PDF-filer och olika dokumenttyper.

Direktlänk Dela IBL News fördjupade 30 oktober

AI-verktygen DALL-E 3 och Midjourney jämförs i bildskapande tester

AI-verktygen DALL-E 3 inom ChatGPT och Midjourney har jämförts i en serie bildskapande tester med Halloween-tema. DALL-E 3, som gör det enkelt att skapa bilder genom att bädda in ett text-till-bild-verktyg inom ChatGPT, vann fem av de åtta testerna, medan Midjourney vann de tre resterande. DALL-E 3 förlorade poäng för att den klonade Snoopy och Jack Skellington snarare än att använda dem som inspiration. Midjourney missade ibland delar av uppdraget helt och hållet, men returnerade åtminstone inte resultat som skulle kunna leda till licensproblem.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 30 oktober

OpenAI avslöjar nya betafunktioner för ChatGPT Plus-prenumeranter

AI-forskningsorganisationen OpenAI har presenterat nya betafunktioner för sina ChatGPT Plus-prenumeranter. Uppdateringarna inkluderar möjligheten för användare att ladda upp filer och arbeta med dem direkt inom plattformen. Dessutom introducerar uppdateringen multimodal support, vilket förenklar användarinteraktioner med systemet. Användare kan nu ladda upp och analysera filer direkt inom plattformen. Den avancerade dataanalysfunktionen gör att ChatGPT kan bearbeta och arbeta med uppladdade filer. ChatGPT kan nu interagera med olika filtyper, inklusive bilder.

Direktlänk Dela Digital Chew fördjupade 30 oktober

OpenAI:s nya AI-konstbildgenerator DallE 3 har integrerats i både OpenAI:s ChatGPT och Microsofts Image Creator. DallE 3 är stark i kreativa tolkningar och hanterar komplexa prompts, men är långsammare och har begränsningar i hastigheten. För att använda DALL-E 3 inom ChatGPT behöver du ett ChatGPT Plus-konto, som kostar 20 dollar i månaden. Du kan dock använda DALL-E 3 AI-modellen gratis för att skapa ett antal AI-genererade bilder med Microsoft Image Generator. Midjourney specialiserar sig på realism, hastighet och erbjuder större flexibilitet i aspektförhållandet och hastighetsgränserna.

Geeky Gadgets fördjupade 30 oktober

OpenAI introducerar nya funktioner för ChatGPT Plus-medlemmar, IIT och IIM antar hybridrekryteringsmetoder, LastPass upplever dataintrång

OpenAI har introducerat nya betafunktioner för ChatGPT Plus-medlemmar, vilket möjliggör för dem att ladda upp och analysera filer. Uppgraderingen inkluderar också multimodal support, vilket eliminerar behovet för användare att manuellt välja lägen. Denna funktion för med sig några av de kontorsfunktioner som finns tillgängliga i ChatGPT Enterprise till den individuella chatbot-prenumerationen. IIT och IIM har antagit hybridrekryteringsmetoder i svaret på post-Covid-eran. LastPass, ett lösenordslagringsföretag, upplevde nyligen ett dataintrång som resulterade i förlusten av 4,4 miljoner dollar i kryptovaluta från 80 plånböcker.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 30 oktober

OpenAI planerar att tillåta filuppladdningar för ChatGPT Plus-användare

För en månadskostnad på 20 dollar får ChatGPT Plus-prenumeranter prioriterad tillgång till interaktion med ChatGPT 4, OpenAIs senaste version av generativ AI, utan fördröjningar i svaren, även under högtrafik. ChatGPT Plus-användare kommer också att vara de första att få nya funktioner. OpenAI planerar nu att introducera en ny funktion som låter ChatGPT Plus-användare ladda upp filer som PDF-dokument och bilder. När den matas med data tar ChatGPT några minuter att analysera innehållet och vara redo att erbjuda förslag, sammanfatta innehållet och till och med producera data i attraktiv visuell form.

Direktlänk Dela Deccan Herald fördjupade 30 oktober

OpenAI introducerar nya funktioner i ChatGPT Plus

OpenAI har introducerat nya funktioner för ChatGPT Plus-medlemmar i sin senaste beta. Med den nya uppdateringen kan användare ladda upp en bild och be om att ändra den, allt inom 30 sekunder. Användare behöver inte längre välja lägen som ´Browse with Bing´ från GPT-4-rullgardinsmenyn. Chatbotten är inte begränsad till endast textfiler, utan kan direkt diskutera PDF-filer och andra dokumenttyper. ChatGPT Plus kostar 20 dollar i månaden och ger abonnenter allmän tillgång till ChatGPT, snabbare svarstider och prioriterad tillgång till nya funktioner och förbättringar.

Direktlänk Dela Business Insider India fördjupade 30 oktober

OpenAI släpper uppdaterad version av ChatGPT med tillgång till alla GPT-4 verktyg

OpenAI kommer att släppa en uppdaterad version av ChatGPT som ger användarna tillgång till alla GPT-4-verktyg, inklusive webbläsning och DALL·E 3, utan att behöva växla. ChatGPT har släppt en ny multimodal GPT-4-version som låter användare ladda upp och analysera olika dokumenttyper. GPT-4 All Tools inkluderar avancerad dataanalys, DALL·E 3, och inbyggda webbläsningsfunktioner. Vissa nya funktioner kan göra många tredjeparts ChatGPT-plugins föråldrade. OpenAI planerar att avtäcka ett nytt sätt att använda multimodal GPT-4 med tillgång till All Tools utan att växla och fler dokumentanalysfunktioner.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 29 oktober

OpenAI förbättrar sin chatbot med anpassade instruktioner

Den amerikanska uppstartsföretaget OpenAI har vidareutvecklat sin konversationsrobot ChatGPT med uppdateringar, lanseringen av GPT-4 och introduktionen av över 800 plugins. Nyligen introducerades ´Custom Instructions´, en ny funktion som lanserades i slutet av juli 2023 och som låter användare skapa anpassade direktiv för AI-verktyget. Funktionen har gjorts tillgänglig för alla användare, inklusive de som använder den gratis versionen. Användare kan nu ge ChatGPT anpassade instruktioner för mer exakta och relevanta svar.

Direktlänk Dela Referencement Internet Web fördjupade 29 oktober

ChatGPT: Ett populärt AI-verktyg för naturlig språkbearbetning

ChatGPT är ett allmänt tillgängligt verktyg för naturlig språkbearbetning som drivs av GPT-familjen av stora språkmodeller. Det ägs och underhålls av AI-startupen OpenAI, där Microsoft har investerat cirka 130 miljarder kronor sedan 2019. Mer än 180 miljoner människor använde ChatGPT i augusti 2023 och det tar emot cirka 10 miljoner dagliga förfrågningar. OpenAI spenderar cirka 7 miljoner kronor om dagen för att hålla ChatGPT igång. Det finns också alternativ till ChatGPT, inklusive Googles Bard och Anthropics Claude.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 28 oktober

Så använder du filuppladdningsfunktionen i ChatGPT

ChatGPT är ett kraftfullt artificiell intelligens-verktyg som kan utnyttjas för att analysera filer. Denna funktion är endast tillgänglig för ChatGPT Plus-prenumeranter, men det finns också ett gratisalternativ. För att använda funktionen, bör du först verifiera din prenumeration, gå till inställningarna, aktivera Beta-funktionerna och den senaste versionen av GPT. Därefter kan du ladda upp din fil för analys. Det gratisalternativet innebär att använda gratis tillägg för Google Chrome, som ´ChatGPT File Uploader Extended´.

Direktlänk Dela Amicopc.com fördjupade 28 oktober

OpenAI släpper sin senaste och kraftfullaste modell GPT-4

OpenAI har nyligen släppt sin senaste GPT-4-modell, som är mycket kraftfullare än något OpenAI tidigare har släppt. GPT-4 är den största språkmodellen OpenAI har utvecklat och den har även visuell förmåga. GPT-4 är multimodal, vilket innebär att den kan tolka inte bara text utan också bildinmatningar. Utöver det presterar den bra i resonemangstester och stöder cirka 26 olika språk. Dock är ChatGPT 4 inte tillgänglig för gratisanvändare. Du måste prenumerera på ChatGPT Plus för att testa GPT-4. Men i den här guiden visar vi enkla sätt att använda ChatGPT 4 gratis. Du kan få tillgång till den avancerade GPT-4-språkmodellen utan att betala något pris.

Direktlänk Dela Beebom fördjupade 27 oktober

OpenAI förbättrar ChatGPT Plus med webbsökning och bildskapande

OpenAI har gjort två stora justeringar till ChatGPT. De som betalar för företagets 20 dollar i månaden ChatGPT Plus-abonnemang kan nu få den att surfa på internet, även om ChatGPT är låst till Bing´s sökmotor. Prenumeranter kan också be chatboten att skapa bilder med hjälp av Dall-E 3 i beta. Tidigare 2023 kunde prenumeranter använda webbsökning för ChatGPT, märkt som ´Browse With Bing´. Funktionen drogs tillbaka av OpenAI efter att användare upptäckte att chatboten kunde kringgå online betalväggar. Två gratis alternativ till ChatGPT Plus är Microsoft Bing och Google Bard.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 25 oktober

OpenAI tampar med försäljningsproblem och konkurrens

OpenAI har haft en berg-och-dalbana sedan lanseringen av ChatGPT. Företaget har förvärvat miljontals användare, men har sett en nedgång i intäkter och rapporterat förluster, innan det slutligen lanserade ChatGPT Plus och Enterprise för att generera lite intäkter. Trots detta verkar företaget ha problem med försäljningen då kunder letar efter billigare alternativ. Salesforce och Wix, som var tidiga kunder, har börjat utforska andra alternativ. Salesforce undersöker öppna källmodeller och skapar sina egna lösningar, som Einstein GPT. Jayesh Govindarajan, senior vice president för AI på Salesforce, betonar vikten av kostnadseffektivitet i AI. Zoho, som för närvarande använder OpenAI-produkter, utvecklar sina egna kostnadseffektiva lösningar och förhandlar med NVIDIA om GPU-anskaffningar. Morgan Stanley testar Microsoft Azures erbjudanden och Wix testar öppna källmodeller och Googles erbjudanden för att minska kostnaderna.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 25 oktober

OpenAI släpper ny version av AI-konstgeneratorn DALL-E

OpenAI har lanserat den senaste modellen av sin populära AI-konstgenerator, DALL-E, som nu är tillgänglig för användare av ChatGPT-kontot. Företaget beskriver DALL-E 3:s bilder som mer visuellt slående och skarpare än sin föregångare. Den nya träningsmodellen är nu tillgänglig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare, med AI-verktyget som kommer att finnas tillgängligt via API och i Labs senare i år. OpenAI planerar också att utveckla ett digitalt verktyg för ursprungskontroll, med tidiga tester som visar en 99% träffsäkerhet vid identifiering av oredigerade DALL-E-bilder.

Direktlänk Dela Yahoo News Singapore fördjupade 25 oktober

Användning av AI för att skapa T-shirt-design: en frustrerande men rolig upplevelse

Författaren testade DALL-E 3 text-till-bild-system, som fungerar inom ChatGPT Plus, för att skapa en T-shirt-design med en robot. Trots att han gillade vissa av de genererade bilderna, var det svårt att få AI:n att skapa exakt det han ville ha. Författaren försökte även få AI:n att ändra färger för att matcha ZDNETs färgschema, men detta ledde till att en helt ny robot skapades. Slutsatsen var att även om DALL-E kan skapa intressanta bilder, behöver användaren vara flexibel och kanske inte få exakt vad de vill ha.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 23 oktober

ChatGPT stöder nu DALL-E 3: De topp 8 metoderna för att skapa bilder

OpenAI har nyligen publicerat en studie om DALL-E 3, ett text-till-bildgenereringssystem som nu är tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-användare. Studien fokuserar på de bästa metoderna för att formulera bildbeskrivningar, men ger inga detaljer om modellens implementering och träning. Användare av DALL-E 3 kan förbättra sin kreativitet för en rad användningsfall. Allt du behöver göra är att beskriva din bildidé så kortfattat som möjligt och låta modellen bygga den.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 22 oktober

OpenAI flyttar ´Browsing´-funktion ur beta, ger ChatGPT tillgång till hela internet

OpenAI har flyttat sin ´Browsing´-funktion ur beta, vilket ger ChatGPT tillgång till hela internet fram till dagens datum. ´Browsing´-funktionen är nu tillgänglig via Microsofts sökmotor Bing för alla användare av ChatGPT Plus och Enterprise. Funktionen ´Browsing´ för ChatGPT rullades tillbaka ut till Plus-användare i slutet av september. OpenAI kommenterade, ´ChatGPT kan nu surfa på internet för att ge dig aktuell och auktoritativ information, komplett med direkta länkar till källor.´

Direktlänk Dela Hot Hardware fördjupade 22 oktober

OpenAI flyttar sin ´Browsing´-funktion ur beta, tillgänglig via Microsofts Bing

OpenAI har flyttat sin ´Browsing´-funktion ur beta, vilket ger ChatGPT tillgång till hela internet fram till nuvarande datum. ´Browsing´-funktionen är nu tillgänglig via Microsofts Bing-sökmotor för alla användare av ChatGPT Plus och Enterprise. Medan den var i beta krävdes det att användare växlade alternativet ´Bläddra med Bing´ i sina inställningar. Nu när den har lämnat beta och inte längre kräver att användare växlar det på och av, undrar vissa vad som kommer att hända härnäst. OpenAI kan komma att stå inför fler rättsliga problem för upphovsrättsintrång.

Direktlänk Dela Hot Hardware fördjupade 22 oktober

OpenAI släpper ny version av AI-konstgeneratorn DALL-E

Företag kan nu använda den senaste modellen av den populära AI-konstgeneratorn DALL-E som en del av sitt ChatGPT-konto, meddelar utvecklaren OpenAI. DALL-E 3 beskrivs av företaget som mer ´visuellt slående´ och ´skarpare´ jämfört med sin föregångare, med mer detaljerade bilder. Den nya träningsmodellen är nu tillgänglig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare, och AI-verktyget kommer att finnas tillgängligt via API:et och i Labs senare i år. DALL-E 3 kan snabbt generera fotorealistiska bilder och grafik för användning och iteration via textbeskrivningar. OpenAI har också bekräftat att de arbetar på ett digitalt ägandebevisverktyg.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 22 oktober

ChatGPT stöder nu bildgenereringssystemet DALL-E 3

ChatGPT stöder nu DALL-E 3, ett system som genererar bilder från textprompter. Verktyget är tillgängligt på ChatGPT Plus och Enterprise. OpenAI har nyligen publicerat en studie om DALL-E 3, med fokus på de bästa metoderna för att formulera bildbeskrivningar. Studien nämner dock inget om modellens specifika genomförande och träning. Användare av DALL-E 3 kan nu utnyttja sin kreativitet för en rad användningsområden. Allt som behövs är en kort beskrivning av bilden och modellen bygger den. Modellens prestanda bedöms genom en rad uppgifter med mänskliga domare som använder ett specifikt gränssnitt och följer specifika riktlinjer.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 22 oktober

OpenAI:s DALL-E 3 begränsar användarens kreativitet för att förhindra skadligt innehåll

OpenAI har implementerat sin bildgenerator DALL-E 3 för ChatGPT Plus-prenumeranter, vilket ger användarna möjlighet att skapa AI-genererad konst. DALL-E 3 är mer avancerad än sina föregångare och kan återge händer, fötter och ansikten. Användare kan ge AI en idé för en bild och chatboten kommer att utveckla den idén och generera fyra beskrivningar att mata in i DALL-E 3. OpenAI har dock infört strikta begränsningar på DALL-E 3 för att förhindra generering av våldsamt, hatfullt eller vuxet innehåll. Dessa begränsningar har ibland lett till överkonservatism, vilket hindrar kreativt uttryck.

Direktlänk Dela Me.mashable.com fördjupade 22 oktober

OpenAI lanserar AI-bildskaparen DallE 3 med konversationsinstruktioner

OpenAI har släppt den senaste generationen av sin AI-bildskapare, DallE 3. Till skillnad från tidigare AI-konstgeneratorer, som Midjourney, kräver DallE 3 inte att användaren lär sig att skriva instruktioner för att skapa bilder. Istället kan man nu skriva enkla konversationsinstruktioner för att påbörja ritprocessen. Modellen tillåter användaren att skriva i klartext vad den vill att AI:n ska rita, och ytterligare frågor eller vägledning kommer att finjustera det efter behov. DallE 3 är integrerat i ChatGPT och kräver ett betalt abonnemang på ChatGPT Plus eller Enterprise för att kunna användas. Trots några begränsningar och små egenheter kan DallE 3 förstå inte bara de ord som används, utan också sammanhanget, känslorna och nyanserna bakom dem, vilket hjälper användaren att komma närmare sin ultimata kreativa vision.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 oktober

OpenAI implementerar avancerad AI-bildgenerator med strikta etiska riktlinjer

OpenAI har implementerat DALL-E 3, en avancerad AI-bildgenerator, för ChatGPT Plus-abonnenter. DALL-E 3 kan rendera händer, fötter och ansikten, och användare kan ge AI en idé för en bild som chatboten sedan genererar. Dock har OpenAI infört strikta etiska och säkerhetsriktlinjer som begränsar DALL-E 3:s förmåga att generera våldsamt, hatfullt eller vuxet innehåll. Dessa skydd är nödvändiga för att förhindra skadligt innehåll och missbruk, men kan ibland leda till överkonservatism som hindrar kreativt uttryck. Trots detta kunde vissa användare generera upphovsrättsskyddade bilder genom att ´lura´ AI:n.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 21 oktober

OpenAI publicerar studie om DALL-E 3, en uppgraderad AI-bildgenerator

OpenAI har publicerat en ny studie om DALL-E 3, en uppgraderad version av deras AI-bildgenerator. DALL-E 3 använder sig av ChatGPT:s naturliga språkbearbetningsförmåga för att generera grafik från användarnas omfattande textförslag. Den nya versionen är mer responsiv mot långa prompts, har skarpare visuella effekter och mer visuell information än OpenAI:s tidigare DALL-E 2-modell. DALL-E 3 är en text-till-bild-genererande teknik som nyligen gjorts tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare. Studien innehåller också tips för att effektivt använda DALL-E 3.

Direktlänk Dela News Heads fördjupade 21 oktober

OpenAI släpper DALL-E3 till ChatGPT Plus och företagsabonnenter

OpenAI har släppt DALL-E3, en ny modell av deras textbaserade bildgenerator, till prenumeranter på ChatGPT Plus och företagsabonnenter. DALL-E3 kan skapa bilder från naturligt språk och har förbättrats jämfört med den tidigare versionen, DALL-E2, genom att den kan tolka mänskliga kroppsdelar bättre och kan använda längre och mer beskrivande prompts för att mata bildgeneratorn. DALL-E3 har också införts i Bing Chat och Bing Image Generator. OpenAI har infört en flernivåsäkerhetssystem för att förhindra skapandet av olämpliga bilder och innehåll som liknar levande konstnärers verk.

Direktlänk Dela Softonic International fördjupade 21 oktober

OpenAI har lanserat sin avancerade bildgenereringsteknik, DALL-E 3, för ChatGPT Plus och Enterprise-användare. DALL-E 3 använder ChatGPT:s naturliga språkbearbetning för att förbättra bildkvaliteten och säkerhetsåtgärderna. Tekniken tillåter användare att generera fotorealistiska bilder från textinstruktioner. Microsoft blev den första stora plattformen att offentligt införa DALL-E 3, vilket integrerades sömlöst i Bing Search och Bing Chat förra månaden. OpenAI har tagit proaktiva steg för att säkerställa ansvarsfull användning av DALL-E 3 och har infört åtgärder för att förhindra återskapandet av specifika konstnärsstilar eller likheten hos offentliga personer.

News9 Live fördjupade 21 oktober

OpenAI utökar tillgången till sin text-till-bildgenerator DALL-E 3

OpenAI har utökat tillgången till sin avancerade text-till-bildgenerator, DALL-E 3, genom att erbjuda den till ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter. DALL-E 3, som avtäcktes förra månaden, använder ChatGPT:s förmåga att bearbeta naturligt språk för att skapa bilder baserade på detaljerade textuella uppmaningar från användare. Systemet syftar till att förbättra OpenAIs tidigare DALL-E 2-modell, med fokus på förbättrad visuell detalj, skarpare bilder och responsivitet till omfattande beskrivningar. Microsoft var den första stora plattformen som offentligt implementerade DALL-E 3, genom att integrera den med Bing Search och Bing Chat.

Direktlänk Dela IT Voice Media fördjupade 21 oktober

OpenAI utökar tillgången till DALL-E 3, sin senaste text-till-bild-modell

OpenAI har börjat utöka tillgången till DALL-E 3, den senaste versionen av sin text-till-bild-modell. DALL-E3 har utformats för att bättre förstå vad användare vill skapa, från en enkel mening till ett detaljerat stycke. Den är nu tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter. DALL-E 3 kan pålitligt återge detaljerade detaljer, inklusive text, händer och ansikten. Dessutom är den särskilt bra på att svara på omfattande, detaljerade prompts. DALL-E 3 är integrerad i ChatGPT-appen: Användare behöver bara beskriva vad de vill skapa och DALL-E 3 kommer att skapa en originalbild som kan justeras med kommentarer. OpenAI-teamet har implementerat nya säkerhetssystem för att förhindra att dess text-till-bild-modell skapar våldsamt eller skadligt innehåll. Medan användning av DALL-E 3 via ChatGPT kommer att kosta dig är den nya modellen också tillgänglig gratis via Microsofts Bing Image Creator.

Direktlänk Dela Thurrott fördjupade 20 oktober

ChatGPT lanserar konversationsläge för språkinlärning

OpenAI har lanserat en konversationsfunktion för ChatGPT Plus-prenumeranter som använder ChatGPT mobilapp. Användare kan aktivera ChatGPT:s konversationsläge och börja öva på det språk de väljer. ChatGPT erbjuder dynamiska konversationer, specifika scenarier och svar på specifika frågor, vilket gör det utmärkt för att lära sig och öva på ett nytt språk. Trots vissa begränsningar, som amerikanska accenter och ingen långsiktig struktur, ger det personlig språkinlärning och tillgång till kulturell och historisk kontext.

Direktlänk Dela How-To Geek fördjupade 20 oktober

ÖppnaAIs ChatGPT app upplever tillväxtavmattning trots rekordnedladdningar

OpenAI:s ChatGPT mobilapp nådde rekordnedladdningar i september med 15,6 miljoner installationer världen över. Trots detta saktade intäktsökningen ner till 20%, jämfört med 31% i juli och 39% i augusti. Denna nedgång kan indikera att ChatGPT närmar sig mättnad när det gäller antalet mobila användare som är villiga att betala för den uppgraderade prenumerationstjänsten ChatGPT Plus. Trots avmattningen i intäktstillväxten genererade ChatGPT fortfarande nästan $4,6 miljoner i bruttointäkter över sina iOS- och Android-appar världen över i september. Detta är mer än någon annan AI-chattbot-app, förutom Ask-AI, som tjänar mer tack vare kraftig annonsutgifter. ChatGPT:s nettointäkter är troligen lägre än bruttointäkterna, eftersom Apple Inc. och Alphabet Inc:s Google tar en del av intäkterna från in-app-köp. ChatGPT nettade runt $3,2 miljoner i september efter att Apple och Google tog sina delar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 oktober

OpenAI utökar tillgången till avancerat AI-bildskapande verktyg

OpenAI har utökat tillgången till sitt avancerade AI-bildskapande verktyg, DALL-E 3, genom att göra det tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter. DALL-E 3, som avtäcktes förra månaden, använder ChatGPTs naturliga språkbearbetningsförmåga för att generera bilder baserat på detaljerade textuella uppmaningar från användare. Microsoft blev den första stora plattformen att offentligt distribuera DALL-E 3 förra månaden. OpenAI erkänner vissa problem och säger att de har vidtagit åtgärder för att förbättra säkerheten och tillsynen för DALL-E 3.

Direktlänk Dela Chennai Print fördjupade 20 oktober

OpenAI lanserar DallE 3 AI-bildgenerator i ChatGPT Plus och Enterprise-paketen

OpenAI har officiellt meddelat tillgängligheten av DallE 3 AI-bildgenerator i både ChatGPT Plus- och Enterprise-paketen. DallE 3, OpenAI:s mest sofistikerade bildmodell hittills, ger ChatGPT förmågan att generera unika bilder från en konversation. Denna nya funktion låter användarna beskriva sin vision, och modellen kommer att ge ett urval av visuella bilder för förfining och iteration. OpenAI har implementerat ett flernivåsäkerhetssystem för att begränsa DallE 3:s förmåga att generera potentiellt skadliga bilder. OpenAI uppmuntrar användarfeedback för att förbättra systemet och informera forskningsteamet om osäkra utdata eller utdata som inte korrekt återspeglar uppmaningen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 20 oktober

OpenAI utvecklar verktyg för att identifiera bilder genererade av Dall-E 3

OpenAI har avslöjat att de arbetar på ett verktyg som kan identifiera om en bild har genererats av Dall-E 3. Dall-E 3 är nu tillgängligt för betalande prenumeranter av ChatGPT, vilket kombinerar två av företagets mest populära produkter. Bildskaparen är tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare, vilket ger dem möjlighet att få detaljerade bilder genom att helt enkelt skriva en beskrivning av vad de vill ha. OpenAI avtäckte Dall-E 3 förra månaden och hävdar att denna modell kan förstå ´betydligt mer nyans och detalj´ än dess tidigare system.

Direktlänk Dela Silicon Republic fördjupade 20 oktober

OpenAI integrerar DALL-E 3 i ChatGPT

OpenAI har meddelat att de kommer att integrera sin bildgenererings-AI-verktyg DALL-E 3 direkt i ChatGPT, vilket ger miljontals användare möjligheten att skapa vilken bild som helst med en enkel förfrågan. Företaget meddelade den nya integrationen via ett pressmeddelande som förklarar att endast en utvald grupp av ChatGPT-användare kommer att kunna använda denna nya funktion, specifikt de som har registrerat sig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise, två betalda prenumerationsmodeller. Dessutom förklarar företaget att DALL-E 3 drivs av företagets egen interna bildmodell och att den är mycket lyhörd för komplexa uppmaningar som kan producera visuellt slående och högdetaljerade bilder.

Direktlänk Dela TweakTown fördjupade 20 oktober

OpenAI lägger till internetbläddringsfunktion i ChatGPT

OpenAI har lagt till en internetbläddringsfunktion i ChatGPT. Funktionen introducerades ursprungligen i beta och nu har OpenAI bekräftat att ChatGPT Plus och Enterprise-användare kommer att kunna använda ´Browse with Bing´-funktionen från GPT-4-modellväljaren. Internetbläddringsfunktionerna lades till i OpenAIs populära generativa AI-chattbot i mars. OpenAI har lagt till plugins som hjälper chattboten att komma åt realtidsdata på webben med hjälp av sökmotorn Bing. Dessutom har pluginsen gjort det möjligt för ChatGPT att komma åt tredjepartskunskap.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 20 oktober

OpenAI utökar tillgången till sin AI text-till-bild-generator DALL-E 3

OpenAI har utökat tillgången till sin AI text-till-bild-generator, DALL-E 3. ChatGPT Plus och Enterprise-användare fick igår tillgång till DALL-E 3-modellen inom ChatGPT-appen. DALL-E 3 låter användare använda ChatGPT för att skapa utökade och mer visuellt beskrivande prompts för att styra bildgenereringen. Innan denna integration med ChatGPT, var Microsofts Bing Chat och Bing Image Generator de första plattformarna att erbjuda bredare offentlig tillgång till DALL-E 3. Kritiker har uttryckt oro över text-till-bild-generatorer som DALL-E, Midjourney och Stable Diffusion. OpenAI har vidtagit åtgärder för att säkerställa säkerheten och lämpligheten för bilder genererade av DALL-E 3.

Direktlänk Dela ReadWrite fördjupade 19 oktober

OpenAI:s senaste text-till-bild-modell, DALL.E-3, nu tillgänglig för alla betalande ChatGPT-användare

OpenAI:s senaste text-till-bild-genereringsmodell, DALL.E-3, är nu tillgänglig för alla betalande ChatGPT-användare. Den uppdaterade modellen, som nu kan förstå mer nyanserade textprompter, tillkännagavs förra månaden. Dock är en av de största förändringarna att OpenAI har integrerat DALL.E-3 direkt i ChatGPT, vilket innebär att användare kan kalla på bildgeneratorn AI direkt inom ChatGPT-appen. Detta sparar massor av kreativa brainstorminginsatser. Betatestning för DALL.E-3 började den 16 oktober, och nu är den allmänt tillgänglig för alla ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-prenumeranter.

Direktlänk Dela SlashGear fördjupade 19 oktober

OpenAI lanserar DALL-E 3 text-till-bildgenerator

OpenAI har lanserat sin senaste text-till-bildgenerator, DALL-E 3, för betalande kunder av ChatGPT Plus och Enterprise. DALL-E 3 kan bättre ta in sammanhang än DALL-E 2 och har fler skyddsåtgärder, som att den inte kan skapa bilder av offentliga personer. Den kan också arbeta med OpenAI:s populära chatbot, ChatGPT, genom att ta in långa, detaljerade prompts skapade av ChatGPT för att generera mer precisa bilder. DALL-E 3 är tillgänglig inom ChatGPT-appen. Microsofts Bing Chat och Bing Image Generator integrerade med DALL-E 3 förra månaden.

Direktlänk Dela The Messenger fördjupade 19 oktober

OpenAI lanserar bredare tillgänglighet för sin text-till-bild-generator DALL-E 3

OpenAI lanserar en bredare tillgänglighet för sin senaste text-till-bild-generator. Företaget ger ChatGPT Plus och Enterprise-kunder tillgång till den nya DALL-E 3-modellen som fungerar inom ChatGPT-appen. OpenAI har förberett en säkerhetsåtgärdsstack för modellen som gör den redo för en utvidgad lansering. DALL-E 3 tillkännagavs först förra månaden och OpenAI visade hur det förbättrade den tidigare DALL-E 2 genom att låta användare använda ChatGPT för att skriva längre och mer visuellt beskrivande prompts. DALL-E 3 lades till Bing Chat och Bing Image Generator, vilket gjorde Microsofts plattform till den första att introducera bredare allmän tillgång till modellen. OpenAI lovar att det har vidtagit mycket mer omfattande steg den här gången och tillhandahåller en webbplats som visar forskningen som lagts på DALL-E 3.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 19 oktober

OpenAI lanserar DALL-E 3, en AI-bildgenerator med förbättrade funktioner och säkerhetsprotokoll

Teknikföretaget OpenAI har nyligen meddelat lanseringen av nästa stora uppdatering av DALL-E. DALL-E är ett verktyg för bildgenerering som låter användare skapa bilder baserade på textbaserade prompts. Den första versionen lanserades i januari 2021, och nu har OpenAI äntligen lanserat DALL-E 3 för allmänheten - med vissa förbehåll. DALL-E 3 har förbättrad noggrannhet och snabbare hastighet vid generering av bilder från text. Den har också förbättrade säkerhetsprotokoll, inklusive förhindrande av generering av bilder som innehåller vuxet, våldsamt eller hatfullt bildmaterial. DALL-E 3 kan användas direkt genom Microsofts sökmotor, Bing.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 19 oktober

OpenAI tillkännager webbsökningsfunktion och DALL-E-integration för ChatGPT

OpenAI har meddelat att dess AI-chattbot ChatGPT nu har en webbsökningsfunktion, vilket gör att användare kan ´Söka med Bing´ direkt från GPT-4-modellväljaren. Dessutom har OpenAI integrerat sin senaste text-till-bild-modell, DALL-E 3, med ChatGPT, vilket möjliggör för användare att få bildsvar på sina förfrågningar. Tidigare var ChatGPT begränsad till data fram till september 2021. Dessa nya funktioner är tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-användare.

Direktlänk Dela MySmartPrice fördjupade 19 oktober

OpenAI gör DALL-E tillgängligt inom ChatGPT

OpenAI har nyligen gjort sitt text-till-bild generativa AI-verktyg, DALL-E, tillgängligt inom ChatGPT. DALL-E-funktionen är endast tillgänglig inom ChatGPT Plus och är för närvarande listad som beta, men behöver inte aktiveras i inställningspanelen. Användaren måste välja det från GPT-4-rullgardinsmenyn, och att välja det eliminerar åtkomst till Browse with Bing, ChatGPT Plugins och Data Analytics. Trots vissa begränsningar jämfört med dess fristående syskon och Midjourney, kännetecknas DALL-E inom ChatGPT av bekvämlighet.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupade 18 oktober

OpenAI gör DALL-E tillgänglig inom ChatGPT

OpenAI har gjort sin text-till-bild-generativa AI-verktyg, DALL-E, tillgängligt inom ChatGPT. DALL-E har länge varit tillgängligt via sitt webbgränssnitt på labs.openai.com men nyligen gjordes det tillgängligt inom ChatGPT. Funktionen är för närvarande listad som beta inom ChatGPT Plus och behöver inte aktiveras i inställningspanelen. Användare behöver bara mata in några kommandon för att se vad DALL-E kan göra.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 18 oktober

OpenAI lanserar DALL-E 3, en förbättrad AI text-till-bildgenerator

OpenAI har meddelat att deras förbättrade AI text-till-bildgenerator, DALL-E 3, nu rullas ut i beta. DALL-E 3 kommer att vara tillgänglig direkt från ChatGPT på webben och mobilen för utvalda användare. Även om det inte specificerades vem DALL-E 3 rullades ut till, delade OpenAI ursprungligen att modellen skulle rullas ut till ChatGPT Plus och företagskunder i oktober. Användare kan skriva in textbeskrivningar för att beskriva den nya konst de vill se avbildad i ChatGPT, där DALL-E 3 kommer att generera bilden på några sekunder.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 18 oktober

OpenAI lanserar ´Browse with Bing´ för ChatGPT och integrerar DALLE-3

OpenAI har officiellt lanserat den efterlängtade funktionen ´Browse with Bing´ för ChatGPT. Tidigare var den populära AI-drivna chatboten begränsad till data fram till september 2021, vilket gjorde den oanvändbar för att få information om de senaste händelserna i världen. I maj introducerade det Microsoft-stödda företaget Bing till ChatGPT, vilket tillät AI:n att använda sökmotorns omfattande indexeringsförmåga. ´Browse with Bing´ är för närvarande tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare, men OpenAI planerar att rulla ut det till alla inom en snar framtid. OpenAI har också integrerat den senaste versionen av text-till-bild-generatorn - DALLE-3.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 18 oktober

AI förvandlar innehållsskapande för YouTube-videor och podcasts

Artificiell intelligens (AI) förändrar snabbt hur innehållsskapare skapar videor och podcasts. AI används för allt från manusutveckling till voiceover, miniatyrbilder och redigering. Det finns många AI-verktyg på marknaden, men OpenAI´s ChatGPT dominerar konversationen. Microsoft har investerat miljarder i OpenAI, vilket gör ChatGPT till den inbyggda AI:n i Microsofts Bing-webbläsare. Andra AI-verktyg inkluderar Claude AI av Anthropic och Perplexity AI. BigVu är en prompter-plattform som låter användare ladda upp manus som kan läsas via en telefon, surfplatta eller datorskärm. För miniatyrbilder används AI-modeller som Dall-E från OpenAI och Midjourney. VidIQ och Tubebuddy hjälper till med att skapa videotitlar. Filmora är en populär redigeringsprogramvara med en gratis version. YouTube moderbolag Google har också investerat kraftigt i generativ AI.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 17 oktober

Adobe presenterar nya AI-produkter och tjänster på Adobe MAX-konferensen

Adobe, mjukvarujätten inom kreativa programvaror, har presenterat en rad nya AI-produkter och tjänster på sin årliga Adobe MAX-konferens i Los Angeles, inklusive sin helt nya ´Firefly Image 2´. Trots kritik från bidragsgivare till Adobe Stock-bildtjänsten, har Adobe fortsatt att omfamna generativa AI-tekniker. Firefly Image 2 erbjuder fler företagsvänliga funktioner och intensifierar konkurrensen med Canva. Adobe har också introducerat GenStudio, ett nytt generativt AI-drivet program som låter företag anpassa och finjustera Firefly för sina behov.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 17 oktober

Elon Musk kritiserar Sam Altman och OpenAI för att ´stjäla´ internet och sälja det via API-anrop

Elon Musk har än en gång riktat kritik mot Sam Altman, VD för OpenAI, efter anklagelser från en användare om att Altman effektivt stulit internet och återfördelar det genom API-anrop. Användaren anklagade Altman för att stjäla internet och sedan sälja tillbaka det till användare, ett API-anrop i taget. Musk, som medgrundade OpenAI 2015 och lämnade företaget 2018, kommenterade anklagelserna vilket ledde till en debatt om praxisen att skrapa och komprimera data från det öppna internet för att bygga kraftfulla AI-modeller. Diskussionen berörde också frågan om kostnaderna för att träna AI-modeller och om dessa kostnader kan rättfärdiga en sådan datamonetisering.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 oktober

OpenAI lanserar DALL-E 3 för ChatGPT Plus-användare globalt

OpenAI har börjat rulla ut sin nya text-till-bild-modell, DALL-E 3, till ChatGPT Plus-användare över hela världen. Modellen kan förstå textuella nyanser och abstrakta koncept, vilket gör det möjligt att översätta dem till exakta bilder. Det finns också ett sätt att använda DALL-E 3 gratis genom Bing Image Creator. Användare bör dock vara medvetna om att DALL-E 3 har en strikt innehållspolicy och kan vägra att generera bilder baserade på upphovsrättsligt skyddad konst eller våld.

Direktlänk Dela Beebom fördjupade 16 oktober

Generativ AI förändrar spelreglerna trots brister

Ett år efter introduktionen av ChatGPT har generativ AI förändrat sättet vi ser på teknik. Trots att produkterna är ofullständiga och imperfekta har de blivit framgångsrika på grund av deras banbrytande teknik. ChatGPT, som inte följde några trender och saknade en mobilapp vid lansering, blev en stor framgång. Trots sina hallucinationer och faktiska driftar var tekniken bakom ChatGPT så bra att den blev en vändpunkt i våra liv. På samma sätt har Midjourney, trots att den saknar en app eller webbplats, blivit drottning av generativ AI inom bildområdet. Bard och Claude har också haft framgångar trots sina brister. Dessa verktyg visar att tekniken i sig kan vara tillräckligt stark för att kompensera för andra brister.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 15 oktober

AI-chatboten ChatGPT kan hjälpa resenärer att hitta billiga flygbiljetter

ChatGPT, en AI-chatbot, kan hjälpa resenärer att hitta de billigaste flygbiljetterna. För att få de mest omfattande resultaten bör användare prenumerera på ChatGPT Plus, som kostar $20 per månad. När man prenumererat på ChatGPT Plus behöver man installera reseplugins som Expedia, Kayak eller Travel.com. Kayak-pluginet kan hantera förfrågningar om att hitta de billigaste flygbiljetterna och Expedia-pluginet fungerar på ett liknande sätt. Trip.com erbjuder också ett plugin för ChatGPT Plus. Om man inte har ChatGPT Plus kan man fortfarande använda ChatGPT för att hitta de billigaste flygbiljetterna, men man måste göra mer av jobbet själv.

Direktlänk Dela GoBankingRates fördjupade 15 oktober

ChatGPT Plus erbjuder högt värde för sitt abonnemangspris

ChatGPT Plus, den betalda versionen av OpenAI:s framgångsrika chatbot, erbjuder en mängd funktioner för sitt abonnemangspris på 20 dollar per månad. Dessa inkluderar tillgång till GPT-4, tredjepartsplugin, DALL·E 3, Browse with Bing och avancerad dataanalys. Abonnenter får också fördelar som prioriterad tillgång till nya utgåvor och stabilitet under driftstopp. GPT-4 ger bättre svar än GPT-3.5 tack vare sin förbättrade förståelse för komplexa mönster. DALL·E 3, OpenAI:s AI för bildgenerering, är mycket förbättrad jämfört med sin föregångare. Dessutom ger ChatGPT Plus användare möjlighet att utöka funktionaliteten genom tredjepartsplugin.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 14 oktober

OpenAI:s ChatGPT kommer att kunna bläddra i realtid på webben med Bing

OpenAI:s AI, ChatGPT, kommer att få tillgång till realtidsinformation på webben, vilket markerar en betydande förändring från tidigare begränsningar som begränsade dess informationsåtkomst till data fram till september 2021. Tidigare kunde endast de som hade premiumversionen av programmet bläddra i realtid på webben. Även bland ChatGPT Plus-användare krävde förmågan att ansluta till internet installation av tredjeparts webbläsarplugins. Motorn som driver denna funktion kommer uteslutande att vara Bing, Microsofts stora sökmotor och en viktig supporter av OpenAI. Denna strategiska samarbete visar stora spelares engagemang i branschen för att förbättra AI-förmågorna och utöka deras nytta.

Direktlänk Dela Sugbo Media fördjupade 14 oktober

Så kan AI hjälpa till att hitta billiga flygbiljetter

ChatGPT, en artificiell intelligens chattbot, kan hjälpa resenärer att spara pengar på flygbiljetter. Det finns fyra sätt att använda ChatGPT för att hitta de billigaste flygbiljetterna. Användare kan få mest omfattande resultat med ChatGPT Plus, en betaltjänst som kostar 20 dollar per månad. När du prenumererat på ChatGPT Plus kan du installera reseplugins som Expedia, Kayak eller Travel.com. Dessa plugins kan hjälpa dig att hitta de billigaste flygbiljetterna genom att ange specifika frågor. Det är dock viktigt att komma ihåg att detta är experimentell teknologi och resultaten kanske inte alltid är korrekta.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 14 oktober

ChatGPT kan nu generera bilder med AI

En användare X har avslöjat att den populära chattbotten ChatGPT, utvecklad av Elon Musks företag OpenAI, nu kan använda AI för att skapa bilder. Detta innebär att användare inte längre behöver använda MidJourney för att skapa bilder med AI. Funktionen är fortfarande i beta och endast tillgänglig för de som har registrerat sig för ChatGPT Plus och har GPT-4-programvaran.

Direktlänk Dela PPTV HD 36 fördjupade 13 oktober

CoinMarketCap lanserar en ChatGPT-plugin för uppdaterade data

Crypto data aggregator CoinMarketCap, ägt av kryptovalutabörsen Binance, har lanserat sin ChatGPT-plugin. Användare kan få tillgång till funktionen genom att logga in på sitt ChatGPT Plus-konto och aktivera pluginen. Tack vare denna funktion kan CoinMarketCap-användare nu få tillgång till uppdaterade data direkt från CoinMarketCap. Pluginen fungerar som en AI-kryptoanalytiker och kan svara på komplexa frågor direkt genom att använda CoinMarketCaps realtidskryptodata. Användning av CoinMarketCap ChatGPT-pluginen medför inga extra avgifter utöver den månatliga prenumerationsavgiften på $20 för ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela CoinJournal fördjupade 12 oktober

CoinMarketCap skapar plugin för AI-chatbot ChatGPT

CoinMarketCap, ägt av kryptovalutabörsen Binance, har skapat en ny plugin för AI-chatboten ChatGPT baserat på stora språkmodeller (LLM). Enligt ett uttalande den 11 oktober kan användare få tillgång till funktionen genom att logga in på sitt ChatGPT Plus-konto och helt enkelt aktivera pluginen, vilket gör att de kan ställa en mängd krypto-relaterade frågor till LLM. Det finns ingen extra kostnad för att använda pluginen, förutom den månatliga prenumerationsavgiften på 20 dollar för ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 11 oktober

Binance ägda CoinMarketCap skapar plugin för AI-chattbot ChatGPT

Kryptovalutaaggregatorn CoinMarketCap, som ägs av kryptovalutabörsen Binance, har skapat en plugin för den AI-baserade chattboten ChatGPT. Enligt ett tillkännagivande den 11 oktober kan användare få tillgång till funktionen genom att logga in på sitt ChatGPT Plus-konto och helt enkelt aktivera pluginen. Detta gör det möjligt för dem att ställa en mängd krypto-relaterade frågor till AI-modellen. Det tillkommer ingen extra avgift för att använda pluginen, förutom den månatliga prenumerationsavgiften på 20 dollar för ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 11 oktober

OpenAI introducerar röst- och bildkommandon till ChatGPT

OpenAI har lagt till funktioner i sin AI-chattbot, ChatGPT, som gör det möjligt att ge kommandon via röst och bilder. Med den nya röstfunktionen kan användare engagera i dialoger helt och hållet genom röst, vilket ökar plattformens anpassningsförmåga. OpenAI har samarbetat med professionella skådespelare för att tillhandahålla fem olika röster. Bildkommandofunktionen låter användare ladda upp bilder från sin kamera eller galleri och ställa frågor relaterade till dessa bilder. Dessa nya funktioner är för närvarande endast tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-användare.

Direktlänk Dela Newsd Media Private fördjupade 7 oktober

Bing Image Creator med DALL-E 3 förvandlar AI-genererade bilder

Bing Image Creator med DALL-E 3 kan skapa bilder från dina tankar, från en enhörning som handlar i ett köpcentrum till en robot klädd som en Bollywood-skådespelare. Verktyget har snabbt förändrat världen av AI-genererade bilder sedan OpenAI utrustade det med sitt mest kraftfulla kreativitetsverktyg, DALL-E 3. För att använda DALL-E 3 direkt behöver man vanligtvis ett ChatGPT Plus- eller Enterprise-konto, men med den senaste uppdateringen kan man använda DALL-E gratis genom Bing Image Creator. Allt man behöver är ett Microsoft-konto, som också är gratis.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 7 oktober

OpenAI, skaparna av världens mest populära AI-chatbot, ChatGPT, har utökat dess användningsområden genom att lansera ChatGPT-plugins. Dessa plugins bygger vidare på chatbotens nuvarande kapabiliteter och ger den tillgång till ett brett spektrum av kunskap och information från tredjepartsparter och webben. Bland de tillgängliga plugins finns PromptPerfect, Expedia, Instacart, Kayak, Klarna, Milo, OpenTable, Speak, Wolfram, Zapier, Link reader och Chatwithpdf. Användare behöver vanligtvis tillgång till ChatGPT Plus eller ChatGPT Enterprise för att använda dessa plugins.

PC Guide fördjupade 7 oktober

ChatGPT: En AI-chattbot av OpenAI - Gratis eller betald?

ChatGPT är en AI-chattbot-applikation skapad av OpenAI. Sedan lanseringen i november 2022 har den varit mer tillgänglig än någonsin med en gratis plan. Två betalda abonnemangsplaner har introducerats sedan dess - ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise. Användare kan ha en fråga-och-svar-stil mänsklig dialog med botten. Den kan till och med lösa kodningsproblem, skriva välskrivna uppsatser och diskutera filosofiska frågor kring AI. Det finns två versioner av modellen - en betald plan och en gratis plan. ChatGPT är fri att använda från OpenAI:s webbplats. Dock kan det bli betalt i framtiden.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 7 oktober

AI-industrin bevittnar intensiv konkurrens mellan ChatGPT och Claude AI-modeller

Konkurrensen inom AI-industrin mellan framstående ChatGPT och Claude AI-modeller intensifieras. Large Model Systems Organization (LMSO), som ansvarar för skapandet av Chatbot Arena, har uppdaterat sin leaderboard som visar hur varje AI-chattbot mäter sig mot sina konkurrenter. GPT-4, kraftverket bakom ChatGPT Plus och Bing AI, dominerar med högst poäng. Men längre ned på listan framträder en oväntad underdoghistoria. Anthropic´s Claude-modeller - Claude 1, Claude 2 och Claude Instant - presterar alla bättre än GPT-3.5, motorn som driver den gratisversionen av ChatGPT.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 6 oktober

AI tar stora kliv framåt med GPT-4 och DALL·E

I februari föreslog Sam Altman att vi kanske behöver börja tänka på en uppdatering av Moores lag: ´mängden intelligens i universum fördubblas var 18:e månad´. Detta förslag kom innan GPT-4 släpptes, och nu, bara 7 månader senare, har vi tagit ett stort kliv framåt. För många nya AI-användare lägger möjligheten att kunna använda bilder till en roligare interaktion med stora språkmodeller (LLM). Men detta paradigmbyte är så djupt att det är värt att förstå hur du kan samarbeta med ChatGPT för att helt förändra ditt sätt att lära, arbeta och skapa. Jag använder de senaste versionerna av DALL·E och en prenumeration på ChatGPT Plus (GPT-4 Vision, Advanced Data Analysis Beta).

Direktlänk Dela Niamh Kingsley fördjupade 5 oktober

OpenAI ger ChatGPT förmågan att se, höra och tala, lanserar GPT-4V

Den 25 september gav OpenAI ChatGPT förmågan att se, höra och tala, vilket gör den till en verkligt multimodal stor språkmodell. Därefter kom GPT-4V, som i grunden är GPT-4 men med syn. Denna funktion gör det möjligt för användare att mata in bilduppmaningar av nästan allt under solen och be GPT-4V att analysera dem. För närvarande är det endast tillgängligt för ChatGPT Plus-prenumeranter, och användare postar på sociala medier hur de använder och utnyttjar uppgraderingen. Vi har samlat de mest intressanta sätten världen använder GPT-4V-funktionerna. 1. Att göra utbildning tillgänglig. En X-användare postade en video av ChatGPT tolkade en diagram av en mänsklig cell från en 9: e klass bok.

Direktlänk Dela Interesting Engineering fördjupade 5 oktober

OpenAI introducerar DallE 3, en ny AI-konstgenerator

OpenAI har introducerat DallE 3, en ny AI-konstgenerator som är tillgänglig via Microsoft Bing Image Creator webbplats. Till skillnad från andra AI-bildgeneratorer, tillåter DallE 3 användare att skriva uppmaningar på ett mer konversationellt sätt, medan Midjourney kräver mer teknisk skicklighet för att ställa in och justera konstnärliga resultat. DallE 3 genererar fyra bilder per uppmaning, som kan sparas, laddas ner eller anpassas genom Microsofts designer-app. Trots vissa begränsningar, representerar DallE 3 ett betydande steg framåt inom området för AI-bildgeneratorer.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 5 oktober

ChatGPT förändrar arbete och personliga liv

2023 har utan tvekan varit året för ChatGPT, och det omvandlar redan vårt arbete och personliga liv. Trots dess snabba framsteg kan det vara överväldigande att veta var man ska börja. Vi har sammanställt fyra snabba och enkla färdigheter som tar bara minuter att lära sig, och startar dig på din väg till ChatGPT-mästerskap idag. Allt du behöver är fem minuters tid, och du kommer snart att skapa prompts, koda, och även perfektera ditt CV. Plugins är ett utmärkt sätt att lägga till extra funktionalitet till ChatGPT, i huvudsak ger verktyget tillgång till dina favoritprogram och appar. De flesta plugins är gratis, men du behöver premiumversionen av ChatGPT, ChatGPT Plus, för att köra dem. Detta kommer att kosta dig $20 i månaden.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 4 oktober

Microsofts AI-verktyg DALL-E 3 nu tillgängligt gratis via Bing

Microsoft Corp. meddelade idag att OpenAI LP:s DALL-E 3, ett artificiellt intelligensverktyg för bildskapande, nu är tillgängligt för användare via Bing Chat och Bing Create gratis. DALL-E 3, som lanserades av OpenAI den 20 september, genererar bilder av högre kvalitet och förstår användarens instruktioner mer exakt än tidigare versioner. Tidigare var DALL-E 3 endast tillgängligt för prenumeranter av ChatGPT Plus, den betalda versionen av OpenAIs generativa AI-tjänst. Nu när Bing erbjuder tjänsten gratis behöver de som vill använda tjänsten inte längre prenumerera på ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 4 oktober

OpenAI lanserar DALL-E 3, AI-verktyg som skapar bilder från text

OpenAI har presenterat nästa version av DALL-E, ett AI-verktyg som genererar bilder från texter. DALL-E 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i början av oktober via API. Den uppdaterade versionen av DALL-E är inbyggd i ChatGPT, vilket gör det möjligt att använda ChatGPT som en brainstormingpartner och förfinare av prompts. Det är också möjligt att be ChatGPT att göra justeringar i en specifik bild med bara några ord. Dessutom kan skapare nu ta bort sina bilder från träningsdata för OpenAI:s framtida bildgenereringsmodeller.

Direktlänk Dela NewVoice fördjupade 3 oktober

ChatGPT och Bing Chat integrerar DALL-3 för bildgenerering, men begränsar politiska bilder

Teknikvärlden fortsätter att utvecklas med den senaste funktionen från ChatGPT, som nu kan konkurrera med MidJourney och Stable Difussion i bildgenerering via en prompt, tack vare integration med DALL-3-modellen. Denna funktion tillåter generering av en mängd olika bilder direkt från vår fantasi. Men denna förmåga kan vara problematisk när det gäller att manipulera samhället. DALL-3 kommer initialt inte att vara tillgängligt för alla användare, utan endast för de som betalar för ChatGPT Plus. Ett samarbete mellan OpenAI och Microsoft har emellertid lett till att denna funktion också har implementerats i Bing Chat, där ingen prenumeration krävs. Dock har det uppmärksammats att vissa ord, som de som rör politiker, har censurerats.

Direktlänk Dela Mais Tecnologia fördjupade 3 oktober

OpenAI tillkännager nya funktioner för sin AI-chatbot

OpenAI kommer snart att erbjuda användare av sin AI-chatbot ChatGPT möjligheten att generera innehåll från bilder och skapa bilder från textfiler. Företaget meddelade också att roboten kommer att integreras med ljud. En av de nya funktionerna kommer att vara att generera diagram baserat på tabeller. Uppdateringarna kommer att släppas för företag och prenumeranter på ChatGPT Plus, en betaltjänst, inom de närmaste veckorna. OpenAI planerar att integrera alla sina AI-system i ett enda verktyg.

Direktlänk Dela Oglobo.globo.com fördjupade 3 oktober

OpenAIs AI-chattbot ChatGPT får ny webbsökningsfunktion, men kritiseras för bristande prestanda

OpenAI, företaget bakom AI-chatten ChatGPT, har meddelat att chattboten inte längre kommer att begränsas till data från före september 2021. I stället kommer den att kunna surfa på webben och ge insikter i aktuell data. Denna funktion är dock endast tillgänglig för betalande Plus- och Enterprise-kunder. En ny funktion kallad Browse with Bing har introducerats, vilket möjliggör webbsökning. Men enligt en artikel är denna funktion inte lika tillförlitlig eller omfattande som en annan plugin kallad WebPilot. Browse with Bing beskrivs som ´besviken´.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 2 oktober

OpenAI tillkännager nya multimodala funktioner för ChatGPT

OpenAI har tillkännagett nya multimodala funktioner för sin chattbot, ChatGPT, som nu kan se, höra och tala. Användare kan ha röstkonversationer eller dela bilder med ChatGPT i realtid. Röstfunktioner kommer att finnas tillgängliga på iOS och Android. Till skillnad från nuvarande röstassistenter drivs ChatGPT av mer avancerade stora språkmodeller, vilket innebär att du kommer att höra samma typ av konversationella och kreativa svar som OpenAIs GPT-4 och GPT-3.5 kan skapa med text. Användare kan ladda upp en bild av något och fråga ChatGPT om det. Multimodalt kommer att vara tillgängligt på alla plattformar.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 1 oktober

Forefront AI är en onlineplattform som erbjuder tillgång till fem olika stora språkmodeller (LLM) och låter användare anpassa befintliga AI-modeller efter sina behov. Forefront AI erbjuder även Personas, som är versioner av LLM:er tränade att svara som specifika individer eller fiktiva karaktärer. Trots att Forefront AI är mångsidig, kan det finnas nackdelar som långsamma svar och mindre noggrannhet med Personas jämfört med att använda LLM:er direkt genom ChatGPT. Forefront AI erbjuder flera betalplaner, med olika månadsavgifter, för att ge tillgång till premiumfunktioner.

MakeUseOf fördjupade 1 oktober

ChatGPT introducerar ny funktion för kodtolkning

Artificiell intelligens ChatGPT har introducerat en innovativ funktion kallad Code Interpreter. Funktionen gör att användare kan interagera med ChatGPT med hjälp av kommandon och koder istället för konventionell text. Code Interpreter kan lösa matematiska problem, visualisera och analysera data, konvertera filer till olika format och hantera dokument upp till 500 MB. Det kan också hantera Python-koder och bildmanipulering, men har ingen internetåtkomst. För att få tillgång till Code Interpreter måste användare prenumerera på ChatGPT Plus för $20 per månad. Trots utmaningar inom bioinformatik ser forskare fram emot Code Interpreters framtid.

Direktlänk Dela Roastbrief fördjupade 1 oktober

DALL-E 3, OpenAI:s AI-bildgenerator, tillgänglig för allmänheten via Microsofts Image Creator

Bara tio dagar efter att det offentliggjordes, verkar DALL-E 3 redan ha gjorts tillgängligt för allmänheten genom Microsofts Image Creator-verktyg som en del av dess webbläsarbaserade AI-svit. Digitala konstskapargrupper på Reddit och Twitter upptäckte tidigt på lördag morgon att betydligt förbättrade bilder och texttolkningsförmågor var tillgängliga genom Bing. Även om uppdateringen, som allmänt tros vara DALL-E 3, fortfarande inte är tillgänglig via OpenAI:s webbplats. DALL-E 3 är en mycket efterlängtad uppgradering till den oerhört populära DALL-E 2 AI-bildgeneratorn från OpenAI.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 30 september

OpenAI avslöjar ny AI-konstgenerator, Dall.E 3

OpenAI har avslöjat sin nya AI-konstgenerator, Dall.E 3, som kan användas gratis genom Bing Image Creator. Dall.E 3 är specifikt skapad för att förstå mer nyans och detaljer än sina föregångare, vilket gör att användare kan översätta sina idéer till exceptionellt precisa bilder. En unik funktion hos Dall.E 3 är dess integration med ChatGPT, en annan AI-modell utvecklad av OpenAI. Denna integration gör att användare kan använda ChatGPT som en brainstormingpartner och förfinare av prompts. Dall.E 3 har beskrivits som en Midjourney-dödare, överträffande andra AI-bildgeneratorer i varje användningsfall. OpenAI har även tagit steg för att begränsa Dall.E 3:s förmåga att generera våldsamt, vuxet eller hatfullt innehåll.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 30 september

Microsoft Bing erbjuder nu gratis tillgång till OpenAI:s Dall-E 3

Tidigare denna månad meddelade OpenAI lanseringen av Dall-E 3, den senaste versionen av sin text-till-bild-modell som levererar betydligt mer exakt output än Dall-E 2. Dall-E 3 förstår betydligt mer nyans och detaljer, vilket gör det möjligt för användare att enkelt skapa bilder de föreställer sig. DALL-E 3 är nu i forskningsförhandsvisning och kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober via API:et, och i Labs senare i höst. Men du kan få tillgång till Dall-E 3 idag gratis via Microsoft Bing. Bing Image Creator låter dig skapa en bild som inte existerar. Du kan bara skriva in en beskrivning av något, eventuellt ytterligare sammanhang som plats eller aktivitet, och en konststil, och Bing Image Creator kommer att skapa den åt dig. Bing Image Creator drivs nu av Dall-E 3 i backend, och den är tillgänglig för alla.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 30 september

OpenAI introducerar DALL-E 3, en AI-driven bildgenerator

OpenAI har avtäckt DALL-E 3, den tredje versionen av sin generativa AI text-till-bild-plattform. DALL-E 3 är inbyggd i ChatGPT, vilket innebär att användare kan använda ChatGPT för att hjälpa till att brainstorma, skapa och förbättra prompts för bilder. Plattformen förstår sammanhanget bättre och kan skapa exceptionellt precisa bilder. Dessutom har plattformen nya restriktioner för att begränsa skapandet av olämpligt innehåll och respektera skaparnas rättigheter och preferenser. DALL-E 3 kommer att bli tillgänglig i oktober för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare, och tillgänglig via API och i forskningslabb senare i höst.

Direktlänk Dela CMSWire fördjupade 29 september

ChatGPT kan nu se, höra och tala samt hjälpa till med att skriva CV

ChatGPT, en AI-utvecklad av OpenAI, har nu förmågan att se, höra och tala. Tidigare tränades ChatGPT fram till september 2021, men nu har den tillgång till realtidsinformation. För närvarande är denna funktion endast tillgänglig för ChatGPT Plus och företagsanvändare. Dessutom kan ChatGPT hjälpa till med att skriva CV. Användare kan mata in bakgrundsinformation om jobb, färdigheter och meriter, och ChatGPT kan omvandla denna information till ett professionellt, organiserat CV. ChatGPT kan också skapa anpassade prestationserklaringar och skriva ett övertygande professionellt sammanfattning.

Direktlänk Dela Cyber Kendra fördjupade 29 september

OpenAI Uppdaterar ChatGPT för Webbsökningar

OpenAI har uppdaterat sin AI-chatbot, ChatGPT, för att återigen kunna söka på webben och ge uppdaterade svar. Denna funktion, som tidigare drogs tillbaka i juli 2021 på grund av missbruk, har nu åtgärdats. ChatGPT använder Bing för webbsökningar och kan nu ge aktuell och auktoritativ information med direktlänkar till källor. För att använda denna funktion måste användarna vara prenumeranter på ChatGPT Plus, som kostar 20 dollar i månaden. Funktionen är fortfarande i beta och förväntas förbättras och uppdateras framöver.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 29 september

OpenAI förbättrar ChatGPT med internetåtkomst och nya funktioner

Konkurrensövervakaren i Storbritannien har uttalat att den växande marknaden för artificiell intelligens, inklusive chatbots som ChatGPT, kan öka produktiviteten och ekonomisk tillväxt över hela landet om den utvecklas ansvarsfullt. OpenAI, företaget bakom ChatGPT, tillkännagav den 27 september att chatboten nu kan komma åt aktuell information, vilket löser ett av de största problemen med den offentliga versionen av chatboten. Denna nya funktion, kallad ´browsing´, kan vara särskilt användbar för teknisk forskning, produktval eller semesterplanering. Funktionen är dock för närvarande endast tillgänglig för Plus och Enterprise-prenumeranter.

Direktlänk Dela Yahoo Sports Australia fördjupade 29 september

Falska ChatGPT-alternativ sprider skadlig programvara

Cyberbrottslingar utnyttjar begränsningarna i den kostnadsfria versionen av chatboten ChatGPT för att sprida skadlig programvara. De lurar användare att ladda ner en påstådd premiumversion av ChatGPT gratis, vilket kan innehålla skadlig programvara som används för datastöld. Cyble Research och Intelligence Labs (CRIL) har identifierat flera skadliga domäner och appar som utger sig för att vara ChatGPT, inklusive chat-gpt-pc.online, openai-pc-pro.online, chatgpt-go.online, pay.chatgptftw.com, ChatGPT1 och AI Photo. Användare uppmanas att vara försiktiga när de laddar ner tredjepartsappar, hålla sina enheter uppdaterade och överväga att använda ansedda antimalware-program.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 28 september

OpenAI uppdaterar ChatGPT med ´Browse with Bing´-funktion

OpenAI har släppt en uppdatering till sin konstgjorda intelligens ChatGPT som gör att den kan använda Microsoft Bing för att få tillgång till realtidsinformation från webben. Uppdateringen, döpt till ´Browse with Bing´, ger boten möjlighet att söka efter den senaste informationen online och är nu tillgänglig för premiumanvändare av ChatGPT Plus och Enterprise för en grundkostnad på 20 dollar per månad. OpenAI planerar att rulla ut den nya funktionen till alla användare ´snart´. Bing Chat har nyligen fått en imponerande bildgenereringsuppgradering för att sammanfalla med den senaste Windows 11 23H2-uppdateringen.

Direktlänk Dela Laptop Mag fördjupade 28 september

OpenAI´s ChatGPT kan nu surfa på webben för att ge aktuell information

OpenAI har meddelat att deras AI-chattbot, ChatGPT, nu kan surfa på webben för att ge ´aktuell och auktoritativ information´ som är mer aktuell än 2021. Funktionen Browse with Bing rullas ut till ChatGPT Plus och Enterprise-användare. Tidigare var ChatGPT begränsad till data från före september 2021 när den svarade på användarnas frågor. Browse with Bing-funktionen tar in Microsofts sökmotor i mixen, vilket möjliggör uppdaterade svar. OpenAI och Microsoft har ett partnerskap, vilket också ligger bakom Microsofts AI-drivna Bing-sökmotor.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 28 september

OpenAI återintroducerar Bing-baserad webbläsarfunktion för ChatGPT Plus-prenumeranter

ChatGPT Plus-prenumeranter får regelbundet tillgång till nya funktioner, som den senaste GPT-4-modellen och plugin-stöd. OpenAI introducerade tidigare Bing-baserade webbläsarfunktioner, men drog tillbaka dem efter att användare upptäckte ett fel med betalväggen. Nu är det tillbaka i betaform för premiumabonnenter, vilket betyder att de ´inte längre är begränsade till data före september 2021´, säger OpenAI. När OpenAI introducerade Bing till ChatGPT upptäckte användare snabbt att den nya webbläsarfunktionen kunde kringgå betalväggar. Detta är ett problem, eftersom det kan bryta mot Digital Millennium Copyright Act (DMCA).

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 28 september

ChatGPT får förmåga att surfa på webben för att generera realtidsresultat

ChatGPT, en av världens mest avancerade och använda chattbotar, har nyligen fått en uppdatering som gör att den kan surfa på webben för att generera resultat med aktuell data. Tidigare var dess kunskapsbas begränsad till data från före september 2021. Funktionen ´Browse with Bing´ lanserades i maj 2023, men inaktiverades kort därefter på grund av juridiska och upphovsrättsliga problem. Den nya uppdateringen verkar vara en förfinad version av samma produkt med flera förbättringar och buggfixar. Funktionen är dock låst bakom en betalvägg och endast tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare.

Direktlänk Dela SlashGear fördjupade 27 september

OpenAI återintroducerar webbläsarpluginet för ChatGPT med Bing AI-sökningsteknik

ChatGPTs webbläsarplugin är tillbaka, förstärkt av Bing AI-sökningsteknik. ChatGPT hade inaktiverat pluginet i juli. OpenAI återintroducerade webbläsarpluginet för ChatGPT den 27 september, vilket gör att AI kan generera svar bortom dess tidigare dataavsnitt och erbjuda internetbaserade referenser. ´Browse with Bing´-funktionen är nu tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare, vilket erbjuder internetcitat tillsammans med AI:s svar. Pluginet inaktiverades ursprungligen den 3 juli på grund av innehållsvisningsproblem, men har återställts efter användarfeedback och uppdateringar som säkerställer bättre webbplatsinteraktion och efterlevnad av robots.txt-direktiv.

Direktlänk Dela CMSWire fördjupade 27 september

ChatGPT introducerar röst- och bildkommandon

Från och med den 27 september 2023 kan användare av ChatGPT Plus och Enterprise interagera med chatboten med hjälp av bild- och röstkommandon och även höra dess svar i mänskliga röster. För att infoga bilder i kommandon, tryck på kamera- eller galleriikonen till vänster om meddelandefältet och ta eller välj en bild. Du kan också rita på bilden för att specificera var ChatGPT ska fokusera. För att börja använda röstläge, välj röstläge från ChatGPT-inställningar > Nya funktioner. Starta ett röstsamtal genom att trycka på hörlursknappen i det övre högra hörnet och välja en röst. ChatGPT låter dig välja mellan fem olika mänskliga röster.

Direktlänk Dela Nerds Chalk fördjupade 27 september

OpenAI förbättrar sin ChatGPT-plattform med nya funktioner

OpenAI har uppdaterat sin ChatGPT-plattform för att inkludera förmågan att höra, lyssna och tala, vilket ger användarna tillgång till nya funktioner. Användarna kommer snart att kunna interagera med botten inte bara genom textinmatning utan även via röstkommandon eller genom att ladda upp bilder eller dokument. ChatGPT kan nu analysera och tolka bilder och ge förslag baserat på vad den kan upptäcka inom det visuella innehållet. OpenAI planerar att lansera uppdateringen inom de närmaste två veckorna för ChatGPT Plus och företagsabonnenter. OpenAI har också begränsat tillämpningarna av ChatGPT:s nya funktioner till röstchatt för att minska riskerna för bedrägeri.

Direktlänk Dela Alaska Commons fördjupade 26 september

OpenAI lanserar DallE 3, en stor framsteg inom AI-konstgenerering

OpenAI har nyligen meddelat ankomsten av DallE 3, en betydande förbättring inom området AI-konstgenerering. Denna nya version av AI-drivna konstgeneratorn har utformats för att erbjuda en mer nyanserad förståelse för prompts, förmågan att skapa komplexa scener med specifika detaljer och en förbättrad tillgänglighet som öppnar upp nya möjligheter för skapande. DallE 3 kan förstå prompts på ett mer detaljerat och nyanserat sätt. Till skillnad från sin föregångare prioriterar Dall.E 3 inte de första orden i en prompt utan ger lika stor betydelse för alla delar av prompten. DallE 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i början av oktober.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 26 september

ChatGPT introducerar röstkommandon och bilduppladdningar

ChatGPT, den populära AI-chattboten, har släppt en uppdatering som låter användare ge kommandon genom röst och genom att ladda upp bilder. Detta gör att ChatGPT nu är mer än bara en textbaserad följeslagare online, med dessa interaktiva funktioner som tar den ett steg närmare att kunna replikera mänskliga interaktioner. Den nya funktionaliteten kommer först att finnas tillgänglig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare, som kommer att få tillgång inom de närmaste två veckorna. Röstuppdateringen kommer endast att finnas tillgänglig på ChatGPT-appar för Android och iOS.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 26 september

OpenAI uppgraderar ChatGPT för att se, höra och tala tillbaka

OpenAI, utvecklaren av ChatGPT-tekniken, har meddelat en uppdatering för ChatGPT som kommer att låta den se, höra och tala tillbaka till dig. Röst- och bildfunktionerna sägs erbjuda ett ´mer intuitivt gränssnitt´ genom att du kan ha en röstkonversation eller visa ChatGPT vad du pratar om. Funktionerna kommer att bli tillgängliga för ChatGPT Plus och Enterprise-medlemmar inom de närmaste veckorna, med röst endast tillgänglig på iOS och Android, medan bilder kommer att vara tillgängliga på alla plattformar. Funktionerna kommer sedan att bli tillgängliga för fler användare och utvecklare snart därefter.

Direktlänk Dela Gamereactor fördjupade 26 september

OpenAI lanserar stora uppgraderingar till ChatGPT för röst- och bildinteraktioner

Microsoft meddelade tidigare i år sin största investering på 10 miljarder dollar i OpenAI. OpenAI har nu meddelat lanseringen av nya funktioner i ChatGPT, vilket inkluderar att användare kan interagera med chattboten genom bilder och tal. De nya funktionerna kommer att vara tillgängliga för betalande medlemmar av ChatGPT Plus och Enterprise. Uppdateringen är ett viktigt steg i OpenAIs strävan att skapa artificiell intelligens som kan använda data på flera sätt, inklusive text, tal, bild och mer. Med den nya uppdateringen hoppas man att ChatGPT kommer att kunna erbjuda användarna bättre intuitiva interaktioner.

Direktlänk Dela Spiceworks fördjupade 26 september

AI-chattboten ChatGPT från OpenAI får röst- och bildigenkänning

OpenAI har meddelat att deras AI-chattbot, ChatGPT, får nya röst- och bildigenkänningsfunktioner. Användare kan nu tala direkt genom ChatGPT-appen och få svar i en AI-röst. Dessutom kan ChatGPT nu känna igen element på bilder och svara på frågor om dem. Till exempel kan användare ta ett foto av sitt skafferi och ChatGPT kan analysera vad som finns tillgängligt och ge motsvarande recept. Dessa nya funktioner kommer att rullas ut under de närmaste två veckorna till ChatGPT Plus och Enterprise-användare.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 25 september

OpenAI lägger till röst- och bildfunktioner till ChatGPT, Spotify använder tekniken för podcastöversättningar

OpenAI, företaget bakom ChatGPT, meddelade på måndagen att de lägger till röst- och bildfunktioner till sin generativa AI-plattform, som tidigare varit begränsad till skriftliga prompts. De nya funktionerna möjliggör för användare att ha konversationer med AI och till och med ´visa´ den vad de pratar om. Funktionerna rullas ut till ChatGPT Plus och Enterprise-användare under de kommande veckorna och kommer så småningom till Apples och Googles smartphone-operativsystem. I ett separat meddelande meddelade den svenska musikstreamingplattformen Spotify att de utnyttjar OpenAI-tekniken för att översätta podcasts till olika språk samtidigt som talarens stil bevaras.

Direktlänk Dela Bryan Times fördjupade 25 september

OpenAI:s ChatGPT tar nästa steg med förmågan att se, höra och tala

OpenAI har tillkännagett att den populära AI-chattboten ChatGPT nu kan se, höra och tala. Dessa funktioner är tillgängliga för ChatGPT Plus- och Enterprise-prenumeranter. ChatGPT har tagit nästa steg i sin utveckling och kan nu vara mer än bara textbaserad. Användare kan ha konversationer med sin AI-assistent och visa den bilder för att starta diskussioner. OpenAI planerar att lansera dessa nya funktioner under de kommande två veckorna. Plus-användare kommer att kunna ha röstkonversationer med ChatGPT och inkludera bilder i konversationer.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 25 september

OpenAI uppgraderar sin AI-chatbot för röst- och bildinteraktion

OpenAI LP uppgraderar sin AI-drivna chatbot för att användare ska kunna prata med den och ha konversationer om bilder. Företaget har samarbetat med professionella röstskådespelare för att skapa fem olika röster med mänskliga namn som användare kan välja mellan. OpenAI arbetar också med Spotify på en pilot för sin nya Voice Translation-funktion, som kommer att låta poddare översätta sina podcasts till andra språk med sina egna röster. Den nya röstfunktionen kommer att lanseras för ChatGPT Plus och Enterprise-användare på iOS och Android under de kommande två veckorna. OpenAI har också utvidgat sina bildfunktioner, så att användare kan ta bilder och sedan fråga AI:en om vad de ser.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 25 september

Så kopplar du ChatGPT till internet för att hålla den uppdaterad

ChatGPT har en informationsavgränsning till september 2021, vilket innebär att den inte har information om händelser efter det datumet. Men det finns sätt att kringgå detta genom att koppla ChatGPT till internet. Ett sätt är att installera en Chrome-webbläsartillägg som söker på internet för den information du frågade om och levererar resultaten till chatboten. Ett annat sätt är att uppgradera till ChatGPT Plus för att få tillgång till plugins och en officiell webbläsningsläge. Slutligen kan du använda Bing Chat, som använder samma språkmodell som ChatGPT men har förmågan att söka på internet.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 25 september

AI-chatboten kommer snart att kunna läsa text högt

OpenAI, ett startföretag inom artificiell intelligens, lanserar en funktion för sin ChatGPT-app som låter chatboten svara på talade frågor och kommandon med eget tal. Användare kommer att kunna välja en röst i chatbot-appen, med fem personligheter som ´Juniper´, ´Breeze´ och ´Ember´. ChatGPT kommer sedan att producera ljud av texten det genererar i den rösten. Funktionen kommer att vara tillgänglig för personer som prenumererar på OpenAI:s tjänst ChatGPT Plus för 20 dollar per månad och företagsanvändare.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 25 september

OpenAI utökar funktionaliteten för ChatGPT med nya tilläggsprogram

OpenAI har introducerat tredjeparts tilläggsprogram för sin generativa AI bot ChatGPT, vilket ger en mängd nya funktioner. Dessa tilläggsprogram kan söka information på webben, rita diagram, hantera reseplaner, interagera med Wikipedia och mer. För att få tillgång till dessa tilläggsprogram krävs en aktiv prenumeration på ChatGPT Plus, som kostar $20 per månad. Bland dessa tilläggsprogram finns det som fokuserar på PDF-filer. Tilläggsprogram som Ai PDF, AskYourPDF, Doc Maker och ScholarAI kan hjälpa användare att söka igenom, sammanfatta och söka i PDF-filer på sekunder.

Direktlänk Dela Wired UK fördjupade 25 september

Microsoft lanserar ambitiösa AI-initiativ, inklusive OpenAI:s DALL·E 3 och ny AI-assistent

Microsoft har meddelat en rad ambitiösa initiativ för att dominera inom artificiell intelligens (AI), bl.a. integrationen av OpenAI:s bildskapningsverktyg DALL·E 3 i sin sökmotor Bing, lanseringen av ´Copilot´, en ny AI-assistent som ersätter Cortana, och AI-uppdateringar till inbyggda Windows-appar som Paint och Photos. Företaget har också släppt Surface Laptop Studio 2, optimerad för tunga AI-arbeten. OpenAI:s senaste AI-erbjudande, DALL·E 3, är tänkt att revolutionera digital bildgenerering, med förbättringar som att eliminera behovet av promptteknik och producera mer exakta bilder baserade på användarbeskrivningar. DALL·E 3 förväntas rullas ut till ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober, med Microsoft som snart lägger till stöd till Bings AI Image Creator och Designer. Microsofts nya digitala assistent Copilot, planerad att debutera på Windows 11, är utformad för att ge personlig, sammanhangsmedveten assistans med hjälp av stora språkmodeller. Microsofts engagemang för att integrera AI över hela sitt ekosystem är tydligt.

Direktlänk Dela Nextgenhero.io fördjupade 24 september

OpenAI utvidgar ChatGPT med tredjeparts-plugin

OpenAI har öppnat upp för tredjeparts-plugin för sin generativa AI-bot ChatGPT. Dessa plugin kan söka information på webben, rita diagram, hantera resplaner, interagera med Wikipedia och mer. För att få tillgång till plugin krävs en aktiv prenumeration på ChatGPT Plus för $20 per månad. Ett särskilt fokus har lagts på PDF-plugin, som kan hjälpa användare att söka igenom, sammanfatta och söka i filer på sekunder. Bland de nya plugin finns Ai PDF, AskYourPDF, Doc Maker och ScholarAI.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 24 september

Microsofts Bing Image Creator integrerar OpenAI:s DALL-E 3

Microsofts Bing Image Creator har börjat införliva OpenAI:s nya DALL-E 3 text-till-bild-modell för förbättrad precision och kvalitetsoutput. Trots att DALL-E 3:s officiella lansering till ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter är planerad till oktober, utforskar redan vissa Bing Image Creator-användare dess avancerade funktioner. Bing Image Creator, med sin unika funktion att skapa icke-existerande bilder från användarbeskrivningar, drar nu nytta av DALL-E 3:s förbättrade kapabiliteter. OpenAI planerar att integrera sin ChatGPT chatbot med DALL-E 3, vilket innebär rikare funktionaliteter och en mer immersiv upplevelse i framtiden.

Direktlänk Dela WinBuzzer fördjupade 22 september

DALL-E 3 vinner över Midjourney i AI konstnärlig showdown

OpenAI har tillkännagivit DALL-E 3, den senaste versionen av deras AI-baserade visuella konstplattform, som inkluderar banbrytande funktioner som ChatGPT-integration. I en jämförelse mellan DALL-E 3 och den ikoniska AI-konstnären Midjourney, vann DALL-E 3 med 5 mot 3 i en serie utmaningar baserade på specifika bilduppmaningar. Trots att DALL-E 3 kommer att släppas för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare i oktober, har OpenAI redan släppt några DALL-E 3-skapelser. Artikeln noterar att dessa DALL-E 3-generationer är speciellt förberedda för tillkännagivandet.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 22 september

Googles AI-chattbot Bard får utökade sökfunktioner

Googles AI-chattbot Bard kan nu söka igenom din Gmail, Docs och Drive för att hjälpa dig att hitta information snabbare. Bard kan nu söka igenom din Gmail, Docs och Drive för att hjälpa dig att hitta information snabbare. Detta kan dock leda till integritetsproblem. Andra chattbotar som ChatGPT Plus har liknande funktioner, men Bard erbjuder en mer omfattande integration eftersom dessa är Google-ägda tjänster. Framtida uppdateringar av AI-chattbotar kommer troligen att inkludera mer samarbetsfunktioner, genom att personifiera upplevelsen och tillhandahålla hjälp genom minnen som går tillbaka års interaktioner istället för enskilda chattsessioner.

Direktlänk Dela Lifewire fördjupade 22 september

OpenAI lanserar Dall-E 3, en ny text-till-bild-verktyg

OpenAI har lanserat Dall-E 3, sitt senaste text-till-bild-verktyg, planerat att släppas i oktober för ChatGPT Plus och Enterprise-användare via API. Dall-E 3 kommer att vara bättre på att hantera mer komplexa uppmaningar med detaljerade beskrivningar och kommer att kunna skapa bättre skriven text inom bilden. OpenAI implementerar ytterligare skyddsåtgärder, begränsar verktyget från att generera våldsamt, vuxet eller hatfullt innehåll. Skapare kommer att ha möjlighet att utesluta sitt arbete från framtida text-till-bild-träningsverktyg. OpenAI står inför konkurrens från rivaler som Alibaba´s Tongyi Wanxiang, Midjourney och Stability AI.

Direktlänk Dela Business Today fördjupade 22 september

Microsoft integrerar OpenAI:s DALL.E 3 i Bing Image Creator

Microsoft planerar att integrera den senaste DALL.E 3-modellen från OpenAI i sin Bing Image Creator, vilket är ett betydande steg framåt för AI-driven bildgenerering. Integrationen kommer att förbättra den visuella attraktionen och noggrannheten i de genererade bilderna, särskilt i detaljer som fingrar och ögon. Microsoft integrerar också Microsoft Designer direkt i Bing, vilket förenklar redigeringsprocessen för användarna. Dessutom introducerar Bing en ny funktion som kallas Content Credentials. Denna funktion lägger till ett osynligt digitalt vattenmärke till alla AI-genererade bilder i Bing, inklusive tid och datum för originalskapandet. DALL.E 3 är för närvarande i ett forskningsförhandsgranskningsstadium och kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober, via API och i Labs senare i höst. Bing kommer också att leverera mer personliga svar baserat på användarnas sökhistorik. Slutligen kommer Bing Chat Enterprise att bli mer mobil och visuell. Sedan introduktionen för två månader sedan har Bing Chat Enterprise gjorts tillgänglig för mer än 160 miljoner Microsoft 365-användare utan extra kostnad. Nu kommer det också att finnas tillgängligt i Microsoft Edge mobilapp.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 september

OpenAI lanserar DALL-E 3: Ett AI-verktyg för bildsyntes integrerat med ChatGPT

OpenAI har tillkännagivit lanseringen av DALL-E 3, den senaste versionen av dess banbrytande AI-verktyg för bildsyntes. Denna version är fullt integrerad med ChatGPT, OpenAIs kända chatbot. Användare kan nu förbättra och justera bilduppmaningar genom realtidskonversationer med ChatGPT, vilket gör bildskapandeprocessen mer interaktiv och intuitiv. DALL-E 3 kommer först att göras tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i början av oktober via API. OpenAI planerar att sekventiellt släppa det till forskningslaboratorier och andra API-tjänster, även om en tidslinje för en gratis offentlig version förblir ospecificerad.

Direktlänk Dela Nextgenhero.io fördjupade 21 september

OpenAI avtäcker DALL-E 3, nästa generations AI-konstskapare

OpenAI har nyligen avtäckt DALL-E 3, nästa generationsversion av sin AI-konstskapare. Företaget meddelade att de som är registrerade för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise kommer att vara de första att uppleva DALL-E 3 i oktober. Det finns dock rykten om att vissa individer redan kan ha tillgång till denna teknik utan att ens inse det. Bing Image Creator, Microsofts generativa AI-konstmaster, lanserades i mars, med DALL-E som en integrerad del av sin applikation. En användare på X, tidigare känd som Twitter, frågade Mikhail Parakhin, en exekutiv på Bing och det nyligen utnämnda huvudet för Windows och Web Experiences-teamet, om den mycket efterlängtade uppgraderingen av Bing Image Creator till DALL-E 3:s kapabiliteter.

Direktlänk Dela On Microsoft fördjupade 21 september

Tekniknyheter: OpenAI avtäcker Dall-E 3, KG Mobility lanserar EV, VinFast godkänd för försäljning i EU, Uber rullar ut AI-assistent, Amazon avslöjar nya produkter, Nio lanserar smartphone

OpenAI har avtäckt den senaste versionen av sitt text-till-bild-verktyg, Dall-E 3, som kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober. KG Mobility har lanserat en elektrisk version av sin Torres SUV, kallad Torres EVX. VinFast har fått regulatoriskt godkännande att börja skicka EV till EU. Uber ska lansera en AI-driven assistent på sin matleveransplattform. Amazon har tillkännagett att de ska samarbeta med Italiens Safilo på nya Carrera-märkta smarta glasögon. Kinesiska EV-märket Nio har släppt en Android-smartphone.

Direktlänk Dela CMC Markets fördjupade 21 september

OpenAI introducerar DALL-E 3, ett mer användarvänligt och tillgängligt AI-artverktyg

OpenAI har introducerat DALL-E 3, ett efterlängtat artificiellt intelligensverktyg. En av de mest förväntade funktionerna var integrationen med ChatGPT, vilket nu gör det möjligt att generera visuella bilder med hjälp av ChatGPT genom DALL-E. DALL-E 3 har också förbättrat realismen av händer, vilket tidigare varit en utmaning. OpenAI har infört säkerhetsåtgärder för att förhindra missbruk, inklusive begränsningar för användning av vissa ord relaterade till våld och brott, samt förbud mot att generera bilder av igenkännbara individer. DALL-E 3 kommer att bli tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-användare i oktober.

Direktlänk Dela GizmoChina fördjupade 21 september

OpenAI lanserar tredje versionen av text-till-bild-motorn DALL-E

OpenAI, mest känt för sin framgångsrika textgenerator ChatGPT, har även en kapabel text-till-bild-motor som kallas DALL-E. Den andra versionen av DALL-E lanserades 2022 och nu får konstgeneratorn en översyn. OpenAI säger att DALL-E 3 förstår nyanserna i språket mycket bättre, vilket leder till mer exakta bilder. Det är också integrerat med ChatGPT, så du behöver inte komma på hela prompten själv. DALL-E 3 tar en textblock och omvandlar det till ett originalverk av AI-genererad konst. Det har dock varit påståenden om att datan som används för att träna dessa AI-modeller kan resultera i upphovsrättsskyddade element i de slutliga bilderna. OpenAI har stått inför rättsliga utmaningar för sin användning av personuppgifter i både ChatGPT och DALL-E. Användare av DALL-E 3 kommer att kunna ge ChatGPT en kort beskrivning av vad de vill ha, och den AI kommer att skapa en detaljerad prompt att mata in i DALL-E. Resultaten kan vara mycket mer tillförlitliga än andra system. DALL-E 3 genererar mer detaljerade och autentiska bilder. Den uppdaterade motorn har nya skydd för att förhindra den från att skapa våldsamt, vuxet eller olagligt innehåll. Den kommer också att vägra att imitera stilen på en levande konstnär eller återskapa offentliga personer. DALL-E 3 är i forskningsstadiet, och den kommer att släppas till ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter nästa månad.

Direktlänk Dela ExtremeTech fördjupade 21 september

OpenAI:s DALL-E 3 förväntas bli tillgänglig för allmänheten i slutet av 2023

OpenAI:s VD Sam Altman har meddelat att uppföljaren till DALLE-2, DALL-E 3, är officiellt här för forskare, men ännu inte tillgänglig för allmänheten. Vi förutspår att DALL-E 3 kommer att släppas (det vill säga vara tillgänglig för allmänheten) i slutet av hösten 2023. Tillgänglig för allmänheten betyder dock inte att den är tillgänglig gratis. Medan ChatGPT kommer att behålla en gratisversion för alltid, har DALL-E aldrig varit gratis, utan förlitar sig på ett betalt tokensystem. DALL-E 3 kommer att vara tillgänglig för allmänheten genom en prenumeration på antingen ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise. DALL-E 3 kommer att vara tillgänglig i Q4 2023 via OpenAI:s webbplats.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 21 september

OpenAI lanserar sin senaste AI-bildgenerator DALL-E 3

OpenAI:s senaste AI-bildgenerator DALL-E 3 är nu tillgänglig. Detta är dåliga nyheter för konkurrenterna Midjourney och Stable Diffusion från Stability AI. AI-genererade bilder har markerat en ny era inom digital konst. DALL-E 3 är nu tillgänglig i forskningsförhandsgranskning och kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober, via API:et och i Labs senare i höst. Medan du väntar är DALL-E 2 tillgänglig för alla att använda. Alla tre skapades (eller sam-skapades) av Aditya Ramesh, chef för DALL-E på OpenAI.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 21 september

OpenAI introducerar DALL-E 3, ett AI-verktyg för visuell produktion

OpenAI har introducerat DALL-E 3, ett AI-verktyg för visuell produktion. En av de mest efterlängtade funktionerna var integrationen av ChatGPT, vilket gör det möjligt att producera bilder via DALL-E med ChatGPT. Dessutom har DALL-E 3 förbättrat realismen i handrepresentationer och kommer att producera mer realistiska resultat än DALL-2, även med komplexa kommandon. OpenAI har också infört säkerhetsåtgärder för att förhindra missbruk, inklusive förbud mot användning av vissa våldsamma och brottsliga ord i kommandon och skapande av bilder av kända personer. DALL-E 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-användare i oktober.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 21 september

OpenAI lanserar Dall-E 3, en AI-baserad text-till-bild-verktyg

OpenAI har avtäckt Dall-E 3, den senaste versionen av sitt AI-baserade text-till-bild-verktyg som integrerar med ChatGPT-prompter. Dall-E 3 bygger vidare på Dall-E 2:s funktioner men kan ge mer precisa bilder med bättre förståelse för sammanhang. Verktyget förväntas bli tillgängligt för ChatGPT Plus & Enterprise-kunder via API i oktober. Lanseringen kommer i en tid då OpenAI:s text-till-bild-verktyg möter ökad konkurrens från teknikföretag som Alibaba, Meta och Midjourney. OpenAI har även lagt till fler skydd för att förhindra att verktyget genererar bilder som kan anses vara stötande.

Direktlänk Dela Investopedia fördjupade 21 september

OpenAI avtäcker den tredje versionen av sin AI-bildskapare DALL-E 3

Microsofts OpenAI har avtäckt den tredje versionen av sin AI-bildskapare DALL-E 3, som är tränad för att skapa bilder från textprompter. DALL-E är ett AI-system som kan skapa realistiska bilder och konst från en beskrivning i naturligt språk. DALL-E 3 är byggd inhemskt på ChatGPT, vilket innebär att användare kan använda AI-chattbotten för att skapa bilder samt för att förbättra sina prompter på ett konversationsmässigt sätt. DALL-E 3 kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i början av oktober.

Direktlänk Dela Gadgets Now fördjupade 21 september

OpenAI lanserar uppdaterad version av AI-bildgenereringsmodell DALL-E 3

OpenAI har meddelat en uppdaterad version av sin AI-bildgenereringsmodell DALL-E, nu DALL-E 3, som lovar mer detaljerade och fotorealistiska bildresultat jämfört med föregångaren DALL-E 2. Modellen kommer att bli tillgänglig direkt inom ChatGPT, med chatboten som kan generera detaljerade prompts för bildmodellen för att mer exakt producera de resultat som användarna söker. OpenAI hoppas att kombinationen av ChatGPT-gränssnittet och DALL-E 3 kan göra modellen lättare att använda utan användarutbildning. DALL-E 3 kommer att bli tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober, och för ChatGPT API-användare senare i höst.

Direktlänk Dela IT Pro fördjupade 21 september

OpenAI introducerar Dall-E 3, en avancerad text-till-bild-verktyg

OpenAI har introducerat Dall-E 3, det senaste text-till-bild-verktyget som planeras att släppas i oktober, tillgängligt först för ChatGPT Plus och Enterprise-användare via API. Dall-E 3 har förbättrade förmågor att hantera komplicerade prompts med detaljerade beskrivningar. Den nya modellen är utmärkt på att införliva väl skriven text i de genererade bilderna, som etiketter och skyltar, och adresserar tidigare begränsningar. OpenAI hävdar att Dall-E 3 kan omvandla nyanserade förfrågningar till mycket precisa och detaljerade bilder. OpenAI implementerar också ytterligare skydd för att förhindra generering av våldsamt, vuxet eller hatfullt innehåll.

Direktlänk Dela Mashable India fördjupade 21 september

OpenAI meddelar DALL-E 3, Bing Image Creator kan redan ha tillgång

OpenAI har officiellt meddelat DALL-E 3, nästa generationsversion av sin generativa AI-konstskapare. Personer som registrerat sig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-abonnenter kommer att vara de första att testa DALL-E 3 i oktober. Det är dock möjligt att vissa personer redan nu kan ha tillgång till DALL-E 3 utan att veta om det. Microsofts Bing Image Creator, som lanserades i mars och använde DALL-E som en del av sin ansökan, kan redan ha uppgraderats till DALL-E 3.

Direktlänk Dela Neowin fördjupade 21 september

ChatGPT kan inte direkt skapa Excel-kalkylblad men kan integreras med Excel

ChatGPT, den AI-språkmodellkonversationschatten från OpenAI, kan användas för informativa konversationer och kan till och med hjälpa till med PowerPoint-presentationer och Word-dokument. Men det kan inte direkt skapa ett Excel-kalkylblad eftersom det inte finns något MS Excel-plugin i ChatGPT Plugin Store. Men det finns integrationer mellan OpenAI LLM GPT-4 och olika Microsoft-produkter. ChatGPT är integrerat i Microsoft Azure och utvecklare kan integrera anpassade AI-drivna upplevelser direkt i sina egna applikationer. De bästa alternativen till ChatGPT för att integrera AI med Microsoft 365 är Microsoft Bot Framework, Botpress och Dialogflow.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 21 september

OpenAI uppdaterar sin AI-artgenerator Dall-E till version 3

OpenAI har uppdaterat sin AI-artgenerator, Dall-E, till version 3. Den nya versionen kommer med förbättrade grafiska förmågor och kommer att vara tillgänglig för betalande ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter i oktober. Dall-E 3 kan översätta nyanserade begäran till extremt detaljerade och korrekta bilder. Den nya versionen kommer också med en mängd säkerhets- och skyddsfunktioner, inklusive mjukvarulösningar för att förhindra att Dall-E 3 används för att generera bilder av verkliga levande offentliga personer eller konst i stil med en levande konstnär. Detta är ett försök att förhindra potentiella faror som konststöld, deepfake-videor och ´hämndporr´.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 21 september

OpenAI presenterar Dall-E 3, den senaste versionen av sitt text-till-bild-verktyg

OpenAI presenterade på onsdagen Dall-E 3, den senaste versionen av sitt text-till-bild-verktyg som använder sin populära AI-chatbot ChatGPT för att hjälpa till att fylla i prompts. Dall-E 3 kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober via API. Verktyget kan översätta detaljerade förfrågningar till extremt detaljerade och korrekta bilder. OpenAI sa att den senaste versionen av verktyget kommer att ha fler skydd, till exempel att begränsa dess förmåga att generera våldsamt, vuxet eller hatfyllt innehåll. OpenAI står inför flera rättsliga utmaningar, inklusive en stämning från en handelsgrupp för amerikanska författare på uppdrag av författare som John Grisham och ´Game of Thrones´-författaren George R.R. Martin.

Direktlänk Dela Gadgets 360 fördjupade 21 september

OpenAI lanserar uppgraderad version av DALL-E med ChatGPT-integration

OpenAI har idag meddelat lanseringen av DALL-E 3, ett förbättrat text-till-bild-verktyg som använder kraften i ChatGPT för att förenkla uppmaningar. DALL-E 3 innehåller ChatGPT, OpenAIs populära AI-chattbot, vilket gör att användare som prenumererar på premiumplaner som ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise kan begära och förfinade bilduppmaningar genom samtal med chattbotten. Resultaten tillhandahålls direkt inom chattappgränssnittet. OpenAI har planerat lanseringen av DALL-E 3 för premium ChatGPT-användare i oktober.

Direktlänk Dela Top Buzz Trends fördjupade 21 september

OpenAI avtäcker Dall-E 3, en text-till-bild-verktyg med fler säkerhetsfunktioner

OpenAI avslöjade på onsdagen Dall-E 3, den senaste versionen av sitt text-till-bild-verktyg som använder sin populära AI-chatbot ChatGPT för att hjälpa till att fylla i prompts. Dall-E 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober via API:et. Användare kan skriva in en begäran om en bild och justera prompten genom samtal med ChatGPT. OpenAI sa att den senaste versionen av verktyget kommer att ha fler skyddsåtgärder, såsom att begränsa dess förmåga att generera våldsamt, vuxet eller hatfullt innehåll. Verktyget har också skyddsåtgärder för att avvisa begäranden om bilder på en offentlig person med namn eller bilder i stil med en levande konstnär. OpenAI sa att skapare kunde välja att inte använda något eller allt av sitt arbete som används för att träna framtida text-till-bild-verktyg.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupade 21 september

OpenAI introducerar Dall-E 3, en kraftfullare AI för bildgenerering

OpenAI har revolutionerat teknikindustrin med sin innovativa AI-chatbot, ChatGPT, som kör på GPT-3.5. Några månader senare introducerade Microsoft sin egen AI-verktyg, Bing AI, som kan generera bilder från textmeddelanden, en funktion som ChatGPT saknar. Bing AI drivs av OpenAI:s Dall-E och används idag av människor över hela världen för att generera AI-bilder. OpenAI har nyligen introducerat Dall-E 3, som är ännu kraftfullare än sin föregångare och kan generera mer detaljerade bilder från textmeddelanden. Dall-E 3 har integrerats med ChatGPT, vilket innebär att användaren inte behöver vara särskilt skicklig på att skriva instruktioner. Dall-E 3 kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-abonnenter, som båda är betalversioner av ChatGPT. Efter detta kommer en API-tjänst att implementeras.

Direktlänk Dela The Hans India fördjupade 21 september

OpenAI förbereder lanseringen av DALL-E 3, en förbättrad AI för text-till-bild

OpenAI förbereder sig för att lansera den tredje versionen av DALL-E, sitt AI-system för text-till-bild, som rapporteras förbättra sina föregångares kapabiliteter och kan generera resultat inom ChatGPT-appen. DALL-E 3 är ´betydligt bättre´ på att förstå en användares avsikt, särskilt om uppmaningen är lång och detaljerad. Systemet har också förbättrats för att skapa element som dess föregångare och andra AI-generatorer har problem med, som avbildningar av händer och texter i bilder. OpenAI planerar att släppa DALL-E 3 nästa månad till ChatGPT Plus och företagskunder.

Direktlänk Dela Engadget fördjupade 21 september

OpenAI avslöjar Dall-E 3, en text-till-bild-verktyg

OpenAI avslöjade på onsdagen Dall-E 3, den senaste versionen av sitt text-till-bild-verktyg som använder sin mycket populära AI-chattbot ChatGPT för att hjälpa till att fylla i prompts. Dall-E 3 kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober via API. Användare kan skriva in en begäran om en bild och justera prompten genom samtal med ChatGPT. OpenAI sa att den senaste versionen av verktyget kommer att ha fler säkerhetsåtgärder, till exempel att begränsa dess förmåga att generera våldsamt, vuxet eller hatfullt innehåll.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 21 september

OpenAI släpper DALL-E 3 med fokus på etik och konstnärsrespekt

OpenAI har släppt den senaste versionen av DALL-E, DALL-E 3, som försöker balansera mellan bättre bildgenerering och respekt för konstnärerna som möjliggör det. Framsteg inkluderar hur DALL-E 3 tolkar ord och uppmaningar. DALL-E 3 kommer också att minska skadlig bildgenerering, genom att vägra förfrågningar som ber om en offentlig person med namn och vägra att generera bilder med hjälp av konststilen hos en levande konstnär. DALL-E 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och Enterprise-användare från och med oktober.

Direktlänk Dela How-To Geek fördjupade 21 september

OpenAI avtäcker DALL·E 3, en revolution inom text-till-bild-syntes

OpenAI har avtäckt sin senaste skapelse, DALL·E 3, vilket markerar ett betydande framsteg inom text-till-bild-syntes. Modellen erbjuder en oöverträffad nyans i förståelsen och översättningen av komplexa prompts till exakta bilder. DALL·E 3 skapar levande, uttrycksfulla bilder som är visuellt tilltalande och exceptionellt trogna textprompts. Tidigare system ignorerade ofta specifika ord eller beskrivningar, vilket tvingade användarna att experimentera med prompts. Med den nya modellen blir detta problem ett minne blott. DALL·E 3 är inbyggd i ChatGPT och integreras sömlöst med chatboten. Användarna kan nu brainstorma med ChatGPT för att förbättra prompts och uppnå önskat visuellt resultat. OpenAI planerar att göra DALL·E 3 tillgänglig för ChatGPT Plus och företagskunder i början av oktober.

Direktlänk Dela Coingape fördjupade 20 september

OpenAI presenterar tredje versionen av DALL-E, en AI som skapar bilder från text

OpenAI har presenterat DALL-E 3, en ny version av sin generativa artificiella intelligens som skapar bilder från text. De stora nyheterna är dess integration i ChatGPT och ökade säkerhetsåtgärder. DALL-E 3 kan skapa bilder från text och var den första generativa AI som blev känd. Nyheterna med DALL-E 3 fokuserar på fyra olika pelare: större lätthet att skapa prompts, integration i ChatGPT, större säkerhet för att undvika oetiska eller olagliga skapelser och större respekt för konstnärer. DALL-E 3 lanseras i oktober, inom de betalda versionerna ChatGPT Plus och ChatGPU Entreprise. OpenAI har inte meddelat när det kommer att vara tillgängligt att prova gratis.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 20 september

OpenAI lanserar DALL-E 3, en AI-modell för bildsyntes

OpenAI har tillkännagivit DALL-E 3, den senaste versionen av sin AI-bildsyntesmodell med full integration med ChatGPT. DALL-E 3 renderar bilder genom att noggrant följa komplexa beskrivningar och hantera generering av text inom bild (som etiketter och skyltar), vilket utmanade tidigare modeller. Den kommer att vara tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i början av oktober. DALL-E 3 skapar nya bilder baserade på skriftliga beskrivningar, kallade prompts. Den tränas troligtvis på miljontals bilder skapade av mänskliga konstnärer och fotografer, en del licensierade från lagerwebbplatser som Shutterstock.

Direktlänk Dela Ars Technica fördjupade 20 september

OpenAI introducerar DALL·E 3, en stor förbättring inom text-till-bildgenerering

OpenAI presenterade på onsdagen sin senaste innovation, DALL·E 3, en stor förbättring från dess föregångare, DALL·2, som kommer att omdefiniera text-till-bildgenereringslandskapet. Integrerad med ChatGPT, har DALL·E 3 inte bara förbättrad bildprecision, utan erbjuder också en unik synergi med ChatGPT för idégenerering och förfining av uppmaningar. DALL·E 3 kommer att lanseras för ChatGPT Plus och Enterprise-kunder i oktober, både via API och Labs. Alla bilder som genereras är exklusiva egendom för användarna, vilket eliminerar alla hinder för återutgivning eller försäljning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

OpenAI lanserar den tredje versionen av DALL-E, integrerad med ChatGPT

OpenAI har annonserat den tredje versionen av sitt generativa AI-verktyg, DALL-E 3, som är direkt inbyggt i ChatGPT. Den uppgraderade versionen erbjuder bättre återskapande av bilder, mer exakta resultat, innehållsfiltrering och kraften i ChatGPT. DALL-E 3 syftar till att omvandla användarnas idéer till en visuell form med ett knapptryck. Tidigare behövde användarna lära sig något som kallas ´Prompt Engineering´, men med DALL-E 3 kan användarna helt enkelt be ChatGPT att komma med lämpliga prompts. DALL-E 3 kommer att vara tillgängligt för ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise-användare från oktober.

Direktlänk Dela Appuals fördjupade 20 september

OpenAI lanserar tredje generationen av sin AI-konstgenerator DALL-E

Konkurrensen inom AI-bildgenerering ökar. Vi rapporterade nyligen att Microsoft Paint kan få en AI-driven konstgeneratorfunktion, medan Adobe har släppt Firefly generative AI för Photoshop, Illustrator och Express. Idag har OpenAI meddelat den tredje generationen av sin populära AI-konstgenerator, DALL-E. Den nya versionen, kallad DALL-E 3, kommer med betydande uppgraderingar för att förbättra säkerheten och göra verktyget mer tillgängligt och samarbetsvänligt. En nyckelfunktion är integrationen av DALL-E med OpenAI:s konversationsagent ChatGPT. Användarna kommer snart att kunna använda ChatGPT för att hjälpa till att utforma textprompter för att styra DALL-E:s bildgenerering istället för att behöva utveckla sina egna detaljerade prompter. OpenAI kommer att rulla ut tillgången till DALL-E 3 under de kommande månaderna, med början med ChatGPT Plus och Enterprise-prenumeranter i oktober. Företaget gav ingen tidslinje för en helt offentlig utgivning.

Direktlänk Dela Neowin fördjupade 20 september

OpenAI introducerar DALL-E 3, en förbättrad AI-bildgenereringsmodell

OpenAI har introducerat DALL-E 3, sin senaste text-till-bildgenerator. Den nya modellen erbjuder förbättrade funktioner, inklusive förmågan att generera läsbar text direkt i bilder, något som var svårt med DALL-E 2. DALL-E 3 förbättrar också förståelsen för de rumsliga relationer som användare inkluderar i sin prompttext, vilket gör att beskrivande prompts kan renderas mycket mer exakt. Modellen kommer också att vara tillgänglig för OpenAIs betalda prenumerationstjänst ChatGPT Plus och dess nya ChatGPT för företagsplaner, vilket innebär att företagskunder nu kommer att ha möjlighet att generera bilder med text för sin marknadsföring eller interna material.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 20 september

OpenAI introducerar DALL·E 3, en förbättrad AI-bildgenerator

OpenAI har introducerat DALL·E 3, en ny version av sin konstgjorda intelligens (AI) generation modell. DALL·E 3 är en förbättring av företagets tidigare modell, DALL·E 2, och har överträffat konkurrerande alternativ som Midjourney och Stable Diffusion. DALL·E 3 har en förbättrad förmåga att generera bilder från text och har integrerats med den populära ChatGPT chattbotten. Denna integration gör det möjligt för användare att ge mindre tekniska textindikationer för att generera bilder. DALL·E 3 är för närvarande tillgänglig för intern användning, men kommer att vara tillgänglig för användning via ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise från oktober.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 20 september

OpenAI uppgraderar sitt text-till-bild-verktyg DALL-E med AI-chattbot

OpenAI har avslöjat en uppgraderad version av sitt text-till-bild-verktyg, DALL-E, som använder ChatGPT - OpenAIs viral AI-chattbot - för att lindra smärtan av att skapa prompts. DALL-E 3 använder ChatGPT för att hjälpa till att fylla i prompts. Genom ChatGPT kan prenumeranter på OpenAIs premium ChatGPT-planer, ChatGPT Plus och ChatGPT Enterprise, skriva in en begäran om en bild och finslipa den genom samtal med chattbotten - och få resultat direkt inom chatten. DALL-E 3 genererar också högkvalitativa bilder som mer exakt återspeglar prompts, speciellt när det gäller längre prompts. Dessutom har DALL-E 3 nya mekanismer för att minska algoritmisk bias och förbättra säkerheten.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 20 september

ChatGPT: AI-verktyget som revolutionerar kommunikation

ChatGPT, en AI-driven storskalig språkmodell utvecklad av OpenAI, används för allt från att öka produktiviteten till att hjälpa till att hitta diagnoser för medicinska gåtor. ChatGPT står för ”Chat Generative Pre-trained Transformer”. Användare kan använda en grundläggande version av ChatGPT gratis på chat.openai.com, eller uppgradera till ChatGPT Plus för 20 dollar i månaden för tillgång till ChatGPT-4, den senaste modellen med snabbast svarshastighet. ChatGPT kan svara på frågor, ge information och hjälpa till med skrivuppgifter. Trots detta varnar experter för att lita på AI-baserade verktyg för saker där man behöver vara 100% faktiskt korrekt.

Direktlänk Dela USA Today fördjupade 18 september

Canva introducerar ny plugin för ChatGPT Plus-användare

Canva har lagt till en ny funktion för ChatGPT Plus-användare, den betalda versionen av chatboten, kallad Canva-plugin. Med denna plugin kan användarna skapa olika designelement, som bilder, tabeller, grafik och till och med korta videor. Användarna kan välja från olika designmallar, som affischer och flygblad, och ChatGPT hjälper till att skapa en anpassad design genom att placera användarens text och idéer i mallen. Canva har även tillkännagett en rad AI-uppdateringar för att påskynda designprocessen, inklusive text-till-bild, magisk radergummi, magisk redigering och översättning, samt Beat Sync för sömlös musiksynchronisering med videoinnehåll.

Direktlänk Dela SocioBits fördjupade 17 september

ChatGPT: Hur man får och använder plugins

ChatGPT är ett kraftfullt och mångsidigt chatbot-ramverk som gör det möjligt att skapa engagerande och naturliga konversationer med användare. En av funktionerna som gör ChatGPT unikt är dess förmåga att använda plugins, vilka är moduler som utökar funktionaliteten och kapabiliteterna hos chatboten. För närvarande är ChatGPT-plugins i testfasen och det enda sättet att få tillgång till dem är genom att gå med i väntelistan. Användare som använder ChatGPT Plus kan ha större chans att bli accepterade på väntelistan först. Dessutom kan du skapa dina egna plugins om du har viss programmeringskunskap.

Direktlänk Dela Tech´n Club fördjupade 15 september

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise, en mer säker och kraftfull version av sin AI-lösning

OpenAI har lanserat ChatGPT Enterprise, en mer säker och kraftfull version av sin generativa AI-lösning. Den nya versionen, som annonserades den 28 augusti 2023, lovar företagsklassig säkerhet och sekretess. OpenAI menar att denna företagslösning representerar den ´mest kraftfulla´ versionen av ChatGPT hittills, med fler funktioner än ChatGPT Plus. ChatGPT Enterprise har utvecklats för att vara mer tillgänglig för företag i alla storlekar. Den erbjuder företagen prioriterad tillgång till GPT-4 LLM, vilket ger dubbel så snabb prestanda som vanligt. Dessutom kommer företagspaketet inte att ha några användargränser och erbjuder ett utökat sammanhangsfönster på cirka 32 000 tokens (eller 25 000 ord).

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 15 september

Start-up företaget Anthropic har introducerat en prenumerationsversion av sin konstgjorda intelligens (AI) chatbot, Claude.ai. Den nya tjänsten, kallad Claude Pro, erbjuder användare snabbare och mer tillförlitlig tillgång till Claude chatbot under rusningstid, samt exklusiva funktioner som inte finns i den gratisversionen. Prenumerationsavgiften är $20 i månaden, samma pris som OpenAI tar ut för sin premium chatbot-tjänst, ChatGPT Plus. Båda företagen tävlar om uppmärksamheten och lojaliteten hos miljoner ivriga användare som har blivit fascinerade av moderna chatbots förmåga att engagera sig i naturliga och intelligenta samtal på en mängd olika ämnen.

VentureBeat fördjupade 15 september

ChatGPT Enterprise: En omfattande guide till OpenAIs nya AI-lösning

OpenAI har lanserat ChatGPT Enterprise, en uppgraderad version av ChatGPT med fokus på företagsanvändare. Denna version lovar företagsklassig säkerhet och integritet, och är tänkt att göra ChatGPT mer tillgängligt för företag av alla storlekar. Mer än 80% av Fortune 500-företagen använder redan ChatGPT, men många har tidigare avrått från att använda konsumentversionen på grund av brist på säkerhet. ChatGPT Enterprise har utvecklats med feedback från över 20 företag och erbjuder bland annat prioriterad tillgång till GPT-4 LLM, ingen användargräns och utökad kontextfönster på cirka 32 000 tokens.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 15 september

Claude 2 och GPT-4 - två framstående AI-språkmodeller med olika fokus

I den snabbt utvecklande världen av AI-språkmodeller utmärker sig två modeller - Claude 2 från Anthropic och GPT-4 från OpenAI. Claude 2, utvecklad av ett företag grundat av tidigare OpenAI-anställda, fokuserar starkt på att skapa en ”hjälpsam, ofarlig och ärlig” AI. Å andra sidan lutar GPT-4, OpenAIs senaste erbjudande, mer mot avancerade resonemangsförmågor och en bredare tillämpningsomfattning. Båda modellerna har funnit sin väg in i verkliga applikationer, med Claude 2 integrerad i tjänster som Notion AI och DuckDuckGo´s DuckAssist, och GPT-4 tillgänglig via ChatGPT Plus och som ett API för utvecklare.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 14 september

Den officiella webbplatsen för ChatGPT kräver en månatlig betalning på 20 euro för att använda den senaste versionen. Dock finns det gratis alternativ tillgängliga. Dessa inkluderar Bing Chat, en modifierad version av ChatGPT som är tillgänglig gratis via Microsofts sökmotor Bing. HuggingFace är en webbplats där olika artificiella intelligenser samlas, inklusive ChatGPT-4. Ora.sh erbjuder också flera AI, inklusive en version av ChatGPT-4, men begränsar användare till 10 meddelanden per dag. Poe, en webbplats skapad av Quora, erbjuder också tillgång till ChatGPT-4, men begränsar användare till en fråga per dag. Slutligen, Merlín är en tillägg för Google Chrome som också erbjuder tillgång till ChatGPT-4.

La Vanguardia fördjupade 13 september

Open Interpreter: Ett öppen källkodsalternativ för AI och maskininlärning

I den ständigt utvecklande världen av artificiell intelligens och maskininlärning är sökandet efter effektiva, användarvänliga och säkra verktyg en konstant strävan. Ett sådant verktyg som har gjort avtryck i AI-gemenskapen är Open Interpreter, ett öppen källkodsalternativ till den tidigare omdöpta ChatGPT Code Interpreter, nu känd som Advanced Data Analysis-funktionen. Open Interpreter är ett mångsidigt verktyg som låter stora språkmodeller (LLM) köra kod på olika språk som Python, Javascript, Shell och mer, lokalt på din dator. Medan ChatGPT Plus erbjuder avancerad dataanalys, har användare rapporterat vissa begränsningar. Open Interpreter, å andra sidan, är ett verktyg som körs på din dator och samlar inte in data, vilket gör det till ett säkrare alternativ för dem som arbetar med känslig data. Dessutom har det inga begränsningar på användningstid eller filstorlek, vilket gör det till ett mer flexibelt verktyg för omfattande projekt. Open Interpreter kan även automatisera uppgifter som att gruppera filer baserat på deras typ och byta namn på filer, vilket gör det till ett mer mångsidigt verktyg. Användare behöver ladda ner Python och följa installationsinstruktionerna som tillhandahålls. Dessutom är en skrivbordsapplikation för närvarande under utveckling, vilket kommer att göra verktyget ännu mer tillgängligt och användarvänligt.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 13 september

Claude 2, en ny ChatGPT-rival med fördelar

Claude 2 är den senaste rivalen till ChatGPT som kan vara värd att överväga. Liksom ChatGPT är Claude 2 gratis för användare men kan ha en fördel över OpenAIs mjukvara direkt. Claude 2 motsvarar ChatGPTs GPT-4-modell, som endast är tillgänglig för användare som betalar den månatliga prenumerationen på 20 dollar för ChatGPT Plus. Claude 2 anses också vara en mer etisk generativ AI, byggd på en konstitution som bör skydda användaren. Claude 2 har också några stora fördelar över ChatGPT, som bör vara viktiga för alla som inte vill betala för en premium generisk AI-upplevelse. Claude 2 är inte heller ansluten till det levande internet, men det är utbildat på en nyare databas, fram till december 2022. Detta är över ett års extra data för Claude 2, vilket kan vara en enorm fördel. En annan stor fördel med Claude 2 över ChatGPT är stödet för att ladda upp filer till Anthropic-servrarna. Claude 2 kan bearbeta fler ord än ChatGPT. Generativa AI-produkter kan erbjuda gratis tillgång till användare, men de kostar pengar att köra. Därför har de begränsningar på antalet ord de kan bearbeta åt gången. ChatGPT stöder prompts på 8 000 tokens, 12,5 gånger färre än Claude 2. Med Claude 2 kan du använda 100 000 tokens i en prompt, vilket motsvarar cirka 75 000 ord per prompt.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 10 september

Anthropic introducerar betalprenumeration för AI-chatten Claude Pro

Anthropic, företaget bakom den välkända AI-chatten Claude 2, introducerar nu en betalprenumeration för att erbjuda ännu mer avancerade funktioner. Den nya prenumerationen kallas Claude Pro och erbjuder användare upp till fem gånger mer användning än den senaste gratismodellen, Claude 2. Dessutom kommer Claude Pro att erbjuda längre konversationer, mer meddelanden, prioriterad åtkomst under högtrafikperioder och tidig tillgång till nya funktioner. Prenumerationen kostar 20 dollar per månad och är tillgänglig nu.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 10 september

OpenAI:s ChatGPT Plus erbjuder tillgång till hundratals plugins

OpenAI:s ChatGPT Plus erbjuder tillgång till hundratals plugins som utökar AI-chattbotens förmågor. Dessa plugins kan användas för att interagera med externa appar, tjänster och företag för att göra researrangemang, boka ett bord på en restaurang, beställa matleverans, söka jobb, spela ett spel, spåra din kost eller lära dig ett nytt språk. För att få tillgång till ChatGPT:s plugins krävs en ChatGPT Plus-prenumeration, som kostar 20 dollar i månaden. Några av de bästa pluginsen inkluderar AI Quest, A Review Summary, A-to-Z Video Summary, Calorie Coach, HiCollectors Finder, Kayak, Music, Podcast Search, Timeport och What to Watch.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 9 september

Claude 2 överträffar ChatGPT som generativ AI

Claude 2, en ny chatbot liknande OpenAI´s ChatGPT, har gjort stora framsteg för att skilja sig från ChatGPT. Anthropic erbjuder nu Claude Pro, vilket kan leda till att användare avbryter sina prenumerationer på ChatGPT Plus. Claude 2 fyller i många luckor som ChatGPT har, även i dess premiumversion. Claude 2 är också mer etisk än ChatGPT, då Anthropic håller sig till högre standarder än andra AI-system. Dessutom kan Claude 2 läsa och analysera uppladdade filer och bearbeta fler ord än ChatGPT, vilket förbättras med en prenumeration på Claude Pro.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 9 september

Claude Pro vs ChatGPT Plus: Jämförelse mellan AI-chattrobotar

Claude har lanserat sin premiumtjänst, Claude Pro, en version av sin Claude 2 chattrobot riktad mot avancerade användare. Den har en månadsavgift på 20 dollar och är en direkt konkurrent till OpenAIs ChatGPT Plus. Claude Pro kan bearbeta upp till 100K tokens av information, medan ChatGPT Plus, drivet av GPT-4, hanterar 8,192 tokens. Claude Pro har en fördel när det gäller kontext, men ChatGPT Plus är överlägset när det kommer till noggrannhet. Claude Pro är uppdaterad med information fram till 2023, medan ChatGPT Plus är tränat med data så nyligen som 2021. ChatGPT Plus har även fler funktioner och är tillgängligt i över 140 länder, medan Claude Pro är begränsat till användare i USA och Storbritannien.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 9 september

AI-verktyg förbättrar studenters inlärning och arbetsflöde

AI-verktyg för studenter blir allt mer populära och släpps dagligen. En vanlig missuppfattning är att generativ AI kan skada utbildningen genom att främja fusk. Men om de används korrekt kan dessa verktyg förbättra studenternas inlärning och transformera arbetsflödet avsevärt. Bing Chat, Quizlet, ChatPDF, Duolingo och Socratic är några av de AI-verktyg som kan hjälpa studenter att förbättra sin inlärning och arbetsflöde. Dessa verktyg kan hjälpa studenter att hitta källor för uppsatser, spara tid på läsning och syntetisera idéer i en uppsats.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 8 september

Användare kan ansluta ChatGPT till internet trots inaktiverad ´Bläddra med Bing´-funktion

En av de mest användbara funktionerna i ChatGPT Plus var möjligheten att surfa på webben med Bing, men OpenAI inaktiverade denna funktion i juli. Anledningen var att många användare hade hittat ett sätt att kringgå betalväggar på olika webbplatser. I väntan på att funktionen ska återaktiveras finns det andra sätt att ansluta ChatGPT till internet. Användare kan använda webbläsartillägg, som WebChatGPT, eller plugins som KeyMate.AI Search. Dessa verktyg erbjuder olika sätt att ansluta till internet och dra nytta av GPT-4:s generativa kraft.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 8 september

Claude, ChatGPT:s konkurrent, erbjuder nu en betalversion med premiumfunktioner

ChatGPT:s konkurrent, Claude, har nu en betalversion med premiumfunktioner. På torsdagen tillkännagav Anthropic Claude Pro, för 20 dollar i månaden. Det råkar också vara samma pris som ChatGPT:s betalversion, ChatGPT Plus. Med en Claude Pro-prenumeration får användare 5 gånger mer användning än den kostnadsfria versionen av Claude.ai, plus möjligheten att skicka många fler meddelanden. Användare får också prioriterad tillgång till Claude.ai under högtrafikperioder och tidig tillgång till nya Claude-funktioner. Claude är en generativ AI-chattbot, drivs av Anthropics stora språkmodell, Claude 2. Claude Pro är tillgänglig i USA och Storbritannien.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 7 september

Anthropic lanserar premium prenumeration för AI-chattbot Claude 2

AI-startupen Anthropic, grundad av tidigare OpenAI-anställda, har lanserat sin första konsumentinriktade premium prenumeration, Claude Pro, för sin AI-drivna chattbot, Claude 2. För 20 dollar i månaden i USA eller 18 pund i Storbritannien får kunderna 5 gånger mer användning än den kostnadsfria nivån Claude 2 erbjuder, samt möjlighet att skicka fler meddelanden, prioriterad tillgång till Claude 2 under högtrafikperioder och tidig tillgång till nya funktioner. Claude Pro kostar lika mycket som OpenAI:s ChatGPT Plus, OpenAI:s betalplan för ChatGPT - en konkurrent till Claude 2.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 7 september

OpenAI:s AI-chattbot ChatGPT tar världen med storm

OpenAIs AI-chattbot ChatGPT har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer baserat på korta textprompter. Stora varumärken experimenterar med den och använder AI för att generera reklam- och marknadsföringskopia. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAIs laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. OpenAI har nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 7 september

Så gör du ChatGPT snabbare

Artikeln ger råd om hur man kan snabba upp AI-chattboten ChatGPT. När ChatGPT blir långsam kan det vara frustrerande för användare som förväntar sig snabba svar. Här är några alternativ för att göra ChatGPT snabbare: Kontrollera ChatGPT-serverns status, säkerställ en snabb och stabil internetanslutning, använd en kraftfullare enhet, uppgradera till ChatGPT Plus, rensa webbläsarens cache, inaktivera VPN, utforska olika OpenAI API:er, undvik spetsbelastningstider, förenkla dina frågor, ge tydliga inmatningar, undvik komplicerade frågor eller uppgifter, var tålmodig under spetsbelastningstider, använd ett alternativ till ChatGPT.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 7 september

AI-chattbotar testas för att skapa WordPress-plugin

AI-chattbotar har öppnat upp en värld av möjligheter för människor att prova på projekt de kanske inte tagit sig an på grund av brist på erfarenhet. Författaren testade sex AI-chattbotar för att skapa en enkel WordPress-plugin: GPT-4 för ChatGPT Plus-prenumeranter, GPT-4 via Microsoft Bing AI, PaLM 2 via Google Bard, Claude 2 via Anthropic´s webbplats med ett gratis konto, Meta´s Code Llama och Llama 2 via Perplexity Labs med ett gratis konto. Resultaten visade att ChatGPT, Bard, Bing och Claude genererade PHP-kod som skapade inga problem under installationen, aktiveringen eller avaktiveringen av den nya ordantal-pluginen. Llama krävde dock hjälp från andra AI-chattbotar.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 7 september

Frågor som ChatGPT inte kan svara på

OpenAIs ChatGPT, en AI-chattbot med hundratals miljarder till hundratals biljoner parametrar, kan inte svara på alla frågor trots sin omfattande förståelse för vår värld. Begränsningarna inkluderar innehåll som främjar hat, våld, olaglig verksamhet, skadlig programvara, högriskaktiviteter och bedräglig verksamhet. Dessutom kan ChatGPT inte svara på frågor om aktuella händelser eller realtidsdata, men detta har ändrats med introduktionen av ChatGPT Plus, som ger direkt tillgång till internet. Trots detta kan ChatGPT inte svara på frågor om olagliga droger, brottslig verksamhet, hatiska frågor, frågor som riskerar användarnas integritet och konfidentialitet eller kränker immateriella rättigheter.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 5 september

ChatGPT erbjuder avancerade verktyg för att skapa diagram och tabeller

ChatGPT, en generativ AI-chattbot, erbjuder flera metoder för att skapa diagram och tabeller. I den kostnadsfria versionen kan användare skapa tabeller, men inte diagram. Med tillägget Advanced Data Analysis (tidigare ´Code Interpreter´) till ChatGPT Plus kan användare skapa både diagram och tabeller. Det finns också möjlighet att använda olika diagramtillägg med ChatGPT Plus, men dessa tar användaren ut ur ChatGPT-gränssnittet och använder externa tjänster. Advanced Data Analysis producerar relativt fula diagram, men det kompenserar med sin informationsvärde.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 5 september

Användare kan ansluta ChatGPT till internet med hjälp av plugins och tillägg

OpenAI har nyligen inaktiverat funktionen ´Browse with Bing´ i ChatGPT på grund av att den visade innehåll från betalväggssajter. Detta har lett till att användare söker alternativa sätt att ansluta ChatGPT till internet. Med hjälp av ChatGPT-plugins, Chrome-tillägg och enkla alternativ kan användare ansluta ChatGPT till internet. Detta ger användarna tillgång till den senaste informationen om alla ämnen, vilket gör ChatGPT ännu mer användbart. Användare kan ansluta ChatGPT till internet med hjälp av tre enkla metoder: KeyMate.AI Search Plugin, WebChatGPT Extension och Microsoft Bing Chat.

Direktlänk Dela Beebom fördjupade 5 september

Så installerar och använder du ChatGPT-plugins

Artificiell intelligens utvecklas ständigt och OpenAI´s ChatGPT är i framkant av denna revolution. Med introduktionen av plugins till ChatGPT Plus-versionen kan användare nu förbättra denna AI-chattbots förmågor, vilket gör den mer mångsidig och användarvänlig. ChatGPT-plugins är förbättringar som läggs till AI-chattboten för att utöka dess funktioner. För närvarande finns det 263 plugins tillgängliga, med fler som läggs till dagligen. Det är viktigt att notera att dessa plugins är designade exklusivt för GPT-4 och är inte kompatibla med det fria ChatGPT-3.5-systemet.

Direktlänk Dela Daily News Gallery fördjupade 4 september

Avancerad version av ChatGPT, kallad GPT-4, nu tillgänglig

En avancerad version av AI-verktyget ChatGPT, kallad GPT-4, är nu tillgänglig. Verktyget, som utvecklats av OpenAI i San Francisco, kan svara på frågor, berätta historier, skapa uppsatser och till och med skriva kod. En gratisversion av ChatGPT (GPT-3.5) finns tillgänglig för alla på ChatGPT:s webbplats. En mer avancerad version, ChatGPT-4, är tillgänglig för betalande prenumeranter. Trots verktygets möjligheter har det också väckt kontroverser. Många skolor har förbjudit användning av ChatGPT eftersom elever kan använda det för att fuska och vissa länder har blockerat sina medborgares tillgång till webbplatsen.

Direktlänk Dela BBC Science Focus fördjupade 3 september

Problem med ChatGPT Plus? Här är några felsökningssteg

Om du är en ChatGPT Plus-prenumerant och har aktiverat beta-funktionen för plugins, men pluginsen inte visas, kan problemet kanske bero på din webbläsare. Du kan försöka stänga och öppna om webbläsaren för att se om det löser problemet. Om det inte fungerar, kan du prova att rensa webbläsarens cache, vilket kommer att logga ut dig från ditt ChatGPT-konto. Om problemet kvarstår kan du prova att inaktivera webbläsarens tillägg ett i taget, använda en annan webbläsare eller starta om datorn innan du kontaktar OpenAI för support.

Direktlänk Dela Samachar Central fördjupade 2 september

OpenAI lanserar ny version av populära ChatGPT, känd som GPT-4

OpenAI släpper en ny version av deras populära ChatGPT, känd som GPT-4. Teknologin ChatGPT använder artificiell intelligens (AI) för att generera uppsatser, berätta historier och till och med skriva kod. Medan alla kan använda den kostnadsfria versionen av ChatGPT Login-webbplatsen, är GPT-4 endast tillgänglig för premiumkunder via ChatGPT Plus. Skolor har börjat förbjuda ChatGPT eftersom det kan användas av studenter för att fuska. Andra nationer har också begränsat sina medborgares tillgång till ChatGPT-webbplatsen. Trots detta har ChatGPT:s tillgänglighet sedan lanseringen förra året lockat miljontals användare och mycket debatt.

Direktlänk Dela UrbanMatter fördjupade 2 september

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise, en kraftfullare version av sin AI

Användningen av plattformar med fokus på artificiell intelligens har ökat kraftigt under de senaste månaderna. Användare över hela världen använder olika applikationer och plattformar för att automatiskt generera text, bilder eller till och med programmeringskod. En av pionjärerna är ChatGPT, en produkt av OpenAI, som växer och lyckas över hela världen. Nu presenterar OpenAI en version av sin AI med vissa fördelar jämfört med det ursprungliga förslaget, ChatGPT Enterprise. Denna version rullas ut först för att låta företag få ut det mesta av alla de verktyg som presenteras här. Fokus för den nya versionen är att erbjuda alla användare mer säkerhet och sekretess.

Direktlänk Dela World Nation News fördjupade 2 september

OpenAI har lanserat en företagsversion av ChatGPT, som ger företag obegränsad tillgång till den kraftfulla GPT-4-versionen av chatten. Enligt en rapport från Center for Countering Digital Hate kan populära generativa AI-modeller ge skadliga råd som uppmuntrar till ätstörningar. Pak´nSave, en rabattlivsmedelskedja i Nya Zeeland, erbjuder en webbapp som använder OpenAI:s GPT-3.5 för att generera recept. Appen har dock visat sig kunna generera farliga recept om den matas med olämpliga ingredienser. Google Cloud har under sitt årliga Next-evenemang presenterat flera nya AI-innovationer, inklusive nya verktyg för företag och en AI-driven samarbetspartner.

AI Business fördjupade 1 september

Eventuell bugg begränsar meddelanden i ChatGPT

Användare av ChatGPT har nyligen stött på ett meddelande som säger att de har nått sin gräns för meddelanden per 24 timmar, vilket har orsakat oro och debatt. Meddelandet har dykt upp även för användare som inte nödvändigtvis varit tunga användare av plattformen, vilket har gjort situationen förvirrande. Situationen förvärras av att detta även har påverkat betalande kunder av ChatGPT Plus. Trots oro för att detta skulle kunna vara ett tecken på en ny policy som begränsar användningen, tyder bevisen på att det är mer troligt att det är en bugg.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 1 september

ChatGPT Plus och OpenAI:s kodinterpreter kan göra fantastiska saker, men de ställer också stora frågor om datasäkerhet. För att ChatGPT Plus ska kunna bearbeta dina data behöver den tillgång till dem, vilket kan innebära en stor risk. OpenAI har introducerat en ny nivå av köpbar ChatGPT-tjänst, ChatGPT Enterprise, som löser många av dessa bekymmer genom att inte använda kundens prompter och företagsdata för att träna OpenAI-modeller och genom att tillhandahålla dataskydd för data i transit och i vila. Dock har ingen prissättning avslöjats ännu.

ZDNet fördjupade 31 augusti

OpenAI lanserar betalversionen ChatGPT Plus med extra funktioner

AI-chattbotten ChatGPT, som har varit tillgänglig gratis i flera månader, har nu en betalversion kallad ChatGPT Plus. Den nya versionen ger användare fem huvudsakliga fördelar jämfört med den kostnadsfria versionen. Dessa inkluderar konsekvent tillgång till ChatGPT även under perioder av hög efterfrågan, tillgång till det nyligen lanserade språkmodellen GPT-4, tillgång till ChatGPT-plugins, en hastighetsoptimerad språkmodell kallad Turbo och prioriterad tillgång till nya funktioner. Många prenumeranter har rapporterat högre timgränser, även om OpenAI inte offentligt har offentliggjort detta som en funktion. ChatGPT Plus kostar $20 per månad.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 31 augusti

OpenAI:s ChatGPT Enterprise hotar överlevnaden av SaaS-startups

OpenAI har introducerat ChatGPT Enterprise, en AI-chatbot som kan ersätta kundtjänstjobb och hotar överlevnaden av många SaaS-startups. ChatGPT Enterprise kommer med ett nytt administrationskonsol som låter företag hantera teammedlemmar enkelt och erbjuder domänverifiering, SSO och användningsinsikter. Den erbjuder också företagsnivåsäkerhet och sekretess, obegränsad höghastighetsåtkomst till GPT-4, avancerade dataanalysfunktioner och en mängd andra funktioner. OpenAI planerar även att lansera fler verktyg för specifika roller, som dataanalytiker, marknadsförare och kundsupport. Flera företag, inklusive Bito, Yuma och Baselit, har utvecklat produkter runt ChatGPT, men deras överlevnad kan nu vara i fara.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 30 augusti

AI hjälper till att hitta en lokal bilverkstad

En bilägare använde AI-verktyget ChatGPT Plus för att hitta en lokal mekaniker till sin 13 år gamla Ford. Genom att använda WebPilot-pluginen kunde ChatGPT Plus analysera Yelp och Google recensioner för att identifiera den mest populära mekanikern i bilägarens stad. AI-verktyget hade dock vissa svårigheter med att korrekt tolka sökresultaten, och behövde mer specifika instruktioner för att ge korrekta resultat. Slutligen rekommenderade AI-verktyget en verkstad som bilägaren var mycket nöjd med.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 30 augusti

Advanced Data Analysis: En revolutionerande plugin för SEO-proffs

Advanced Data Analysis, tidigare känd som Code Interpreter, är en officiell OpenAI-plugin som använder Python för att tillåta filuppladdningar och nedladdningar. Den är tillgänglig för ChatGPT Plus och Enterprise-användare som en beta-funktion. Denna plugin är en stor fördel för SEO-experter. Den låter oss utnyttja den senaste och bästa AI-teknologin för att hjälpa oss analysera stora filer mycket snabbare. Advanced Data Analysis på ChatGPT är endast tillgänglig för betalande kunder som använder ChatGPT Plus eller Enterprise.

Direktlänk Dela Search Engine Land fördjupade 30 augusti

OpenAI siktar på att generera 1 miljard dollar i intäkter genom försäljning av ChatGPT till företag

Forskningsföretaget OpenAI, som omvandlades till ett företag, förväntar sig nu att generera intäkter på 1 miljard dollar under de kommande 12 månaderna genom försäljning av sin ChatGPT till företag. OpenAI har lanserat ChatGPT Enterprise, vilket ger företag möjlighet att använda den mest kända chatten, med företagsnivåsäkerhet och sekretess, med obegränsad höghastighetsåtkomst till GPT-4. Microsoft har hjälpt OpenAI att lära sig göra affärer och tjäna pengar. Dock, för att bli lönsamt, måste företaget täcka de 700 000 dollar det spenderar varje dag för att driva ChatGPT.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 30 augusti

Google lägger till ´Duet AI´ till Meet & Workplace, Apple meddelar ´Wonderlust´-event, OpenAI på väg att generera $1Bn i intäkter, WhatsApp lanserar ny app för Mac

1) Google lägger till ´Duet AI´-funktionen till Google Meet och Workplace-appar. Denna AI-funktion kan utföra många användbara uppgifter för deltagare i Google Meet, som att ta anteckningar i realtid under mötet, skapa en sammanfattning av mötet och prata med Google chatbot privat för att få detaljer om mötet. 2) Google lanserar ett nytt verktyg för att upptäcka AI-genererade bilder, kallat SynthID. Verktyget kan detektera och autentisera AI-genererade bilder genom att bädda in en unik identifierare i bildens pixlar. 3) Apple har meddelat datumet för sitt speciella evenemang ´Wonderlust´, där iPhone 15-serien och Apple Watch Series 9 kommer att lanseras. 4) OpenAI, skaparen av ChatGPT, är på väg att generera 1 miljard dollar i intäkter. Företagets intäktstillväxt drivs av ökad efterfrågan på dess AI-programvara. 5) WhatsApp lanserar en ny app för Mac-användare med extra funktioner.

Direktlänk Dela Techpluto fördjupade 30 augusti

OpenAIs ChatGPT förändrar AI-landskapet genom att skriva uppsatser, kod och mer

ChatGPT, OpenAIs AI-chattbot som genererar text, har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mer, vilket ökar produktiviteten. Stora varumärken experimenterar med den, och använder AI för att generera annonser och marknadsföringsmaterial. ChatGPT har nyligen förstärkts av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAIs laboratorier. Betalande användare av ChatGPT har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen kopplat ChatGPT till internet med plugins tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 29 augusti

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise för företagsanvändning

OpenAI har lanserat ChatGPT Enterprise, en specialiserad version av sin AI-drivna chattbotapplikation som är utformad för företagsapplikationer. Den har samma funktioner som standard ChatGPT, inklusive att skriva e-post, utkast till uppsatser och felsöka kod. Dessutom har företagsversionen extra funktioner, inklusive förbättrade sekretessåtgärder, avancerade dataanalysfunktioner, förbättrad prestanda och förbättrade anpassningsalternativ. OpenAI har inte avslöjat prisinformation, men kostnaden kommer att påverkas av varje företags individuella användning och användningsfall.

Direktlänk Dela Chiang Rai Times fördjupade 29 augusti

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise för företagsanvändning

OpenAI introducerar ChatGPT Enterprise, en version av sin AI-drivna chatbot-applikation anpassad för företagsanvändning. ChatGPT Enterprise har samma funktioner som ChatGPT, som att utforma e-postmeddelanden, skriva uppsatser och felsöka kod, men inkluderar tilläggsfunktioner som förbättrad sekretess och dataanalysfunktioner, förbättrad prestanda och anpassningsalternativ. Den nya administratörskonsolen låter organisationer hantera anställdas användning, integrera enkel inloggning, verifiera domäner och få tillgång till användningsstatistik. OpenAI betonar att modeller i ChatGPT Enterprise inte kommer att tränas på företags- eller användningsdata och att alla samtal med ChatGPT Enterprise är krypterade.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 29 augusti

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise för företagsanvändning

OpenAI har lanserat en ny version av sin berömda AI-chatbot, kallad ChatGPT Enterprise. Den nya versionen lovar större processer och kapabiliteter, med fokus på snabbare hastigheter för användarna. Syftet är att erbjuda obegränsad tillgång till ChatGPT för massiv användning, särskilt för företagsändamål. ChatGPT Enterprise erbjuder en bredare process för AI-chatboten och presenterar en kraftfullare version av tekniken än ChatGPT Plus. OpenAI betecknar ChatGPT Enterprise som sin mest kraftfulla version av AI-chatboten, med fokus på företagsfunktioner tillgängliga i olika aspekter att överväga från en applikation.

Direktlänk Dela Tech Times fördjupade 29 augusti

OpenAI lanserar ChatGPT Enterprise, en AI-driven chatbot för företag

OpenAI har lanserat ChatGPT Enterprise, en företagsfokuserad version av företagets AI-drivna chatbot-app. Den nya tjänsten kan utföra samma uppgifter som ChatGPT, som att skriva e-post, utkast till uppsatser och felsöka datorprogram, men den inkluderar också ´företagsklassade´ sekretess- och dataanalysfunktioner, förbättrad prestanda och anpassningsalternativ. Den nya admin-konsolen låter företagen hantera hur anställda inom en organisation använder ChatGPT och erbjuder integreringar för enkel inloggning, domänverifiering och en instrumentpanel med användningsstatistik. ChatGPT Enterprise drivs av GPT-4, OpenAI:s flaggskepps-AI-modell.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 28 augusti

OpenAI introducerar finjusteringsfunktion för GPT-3.5 Turbo

OpenAI har introducerat en finjusteringsfunktion för sin GPT-3.5 Turbo-modell, som driver den kostnadsfria versionen av ChatGPT, dess populära stora språkmodell (LLM). Den nya funktionen kan låta utvecklare och företag anpassa modellen för specifika användningsområden. Detta breddar tillämpningsområdet för ChatGPT och presenterar ett starkare affärsfall för LLM genom att minska driftskostnaderna. Senare i år planerar OpenAI att utöka liknande finjusteringsfunktioner till GPT-4, modellen bakom den starkare ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela BD Tech Talks fördjupade 28 augusti

Idomoos officiella ChatGPT-plugin gör text-till-video mer tillgängligt än någonsin. Nu kan användare enkelt omvandla alla ChatGPT-svar till en komplett, användbar video på några sekunder med Lucas AI Video Creator-plugin. Med Lucas kan man skapa en unik video med alla nödvändiga tillgångar, inklusive manus, voiceover, filmklipp och en interaktiv CTA-knapp. Plugins som Lucas utökar ChatGPT:s förmågor från att bara ge ett text-svar till att stödja en rad uppgifter. Lucas-pluginfördelar inkluderar: användarvänlighet, snabba redigeringar, hög kvalitet, hastighet och variation. Lucas har skapat hundratusentals videor för SMB:er, ideella organisationer och enskilda användare.

Martech Cube fördjupade 28 augusti

GPT-4 är en artificiell intelligens (AI) stor språkmodell utvecklad av OpenAI som kan efterlikna mänskligt tal och resonemang. Den tränar på en omfattande bibliotek av existerande mänsklig kommunikation, från klassiska litteraturverk till stora delar av internet. GPT-4 kan lösa skriftliga problem eller generera originaltext eller bilder. OpenAI tillkännagav släppet av GPT-4 den 14 mars 2023. Den offentliga versionen av GPT-4 är tillgänglig på ChatGPT portal webbplats. För en individ kostar ChatGPT Plus prenumeration 20 dollar per månad att använda.

TechRepublic fördjupade 27 augusti

OpenAI utökar ´Custom Instructions´ funktionen för alla ChatGPT-användare

OpenAI har utvidgat sin ´Custom Instructions´ funktion till alla ChatGPT-användare, förutom de i Storbritannien och EU. Funktionen tillåter användare att mottaga personliga svar från den virtuella assistenten, anpassade till deras preferenser. I sin slutgiltiga version kommer modellen att ta hänsyn till anpassade instruktioner varje gång den svarar, vilket gör det onödigt att specificera preferenser eller information för varje konversation. OpenAI varnar dock för att ChatGPT under betaperioden inte alltid kommer att tolka de anpassade instruktionerna perfekt.

Direktlänk Dela ActuIA fördjupade 26 augusti

ChatGPT är en avancerad chattbot skapad av OpenAI, med förmågan att generera mänsklika textkonversationer. Användare kan använda ChatGPT genom att besöka webbplatsen chat.openai.com eller genom att ladda ner mobilappen för Android eller iPhone. Användare kan skapa ett gratis konto på OpenAI:s webbplats för att använda ChatGPT gratis. Dessutom finns det en ´ChatGPT Plus´-prenumerationsplan för $20 per månad, som erbjuder tillförlitlig tillgänglighet när efterfrågan är hög, snabbare svarshastigheter och prioriterad tillgång till nya funktioner som ChatGPT-plugins. ChatGPT Plus ger nu tillgång till GPT-4, en uppgraderad modell som är mer kapabel än GPT-3.5-modellen i den gratis versionen av ChatGPT.

How-To Geek fördjupade 26 augusti

Interagera med PDF-dokument med hjälp av ChatGPT och AskYourPDF

ChatGPT och dess innovativa plugin-lösning AskYourPDF kan hjälpa användare att interagera effektivt med långa PDF-dokument och extrahera relevant innehåll. Användare kan ladda upp sin PDF och initiera ChatGPT för att enkelt interagera med dokumentet. För att installera AskYourPDF ChatGPT plugin behöver användaren en ChatGPT Plus-prenumeration. Genom att följa en serie steg kan användare sedan ladda upp och extrahera data från en PDF. Trots dess breda tillämpningar har AskYourPDF plugin några begränsningar, till exempel kan det inte bearbeta PDF-filer större än 50 MB och det kan inte bearbeta PDF-bilagor från molnlagringstjänster som Google Drive och Dropbox.

Direktlänk Dela Newsd Media Private fördjupade 26 augusti

OpenAI lanserar ny version av ChatGPT, ChatGPT 4

OpenAI har lanserat en ny version av sin artificiella intelligens, ChatGPT 4, efter den gamla versionen ChatGPT 3.5. Den nya versionen är lätt att logga in på och är populär och efterfrågad för skrivande. Journalister använder ofta det för att få grundläggande information. Med hjälp av ChatGPT börjar människor nu använda Google mindre för att söka efter information, och använder istället ChatGPT. Den nya versionen har också hjälpt många att lära sig engelska, eftersom språket är automatiserat men orden och meningsstrukturen är perfekta. ChatGPT 4 kan inte användas gratis, men den tidigare versionen GPT-3.5 kan användas gratis. För att använda GPT-4 måste du uppgradera till Plus, vilket kostar $20 per månad.

Direktlänk Dela Badisoch fördjupade 25 augusti

Idomoo lanserar ChatGPT-plugin för text-till-video-konvertering

Idomoo har lanserat en officiell ChatGPT-plugin som gör text-till-video mer tillgänglig än någonsin. Användare kan nu enkelt omvandla vilket ChatGPT-svar som helst till en komplett, användbar video på några sekunder med Lucas AI Video Creator-plugin. Pluginen som Lucas utökar ChatGPTs kapaciteter bortom att bara ge ett text-svar till att stödja en rad uppgifter, såsom att skapa en video. Lucas-pluginens fördelar inkluderar: enkelhet att använda, snabba redigeringar, hög kvalitet, hastighet och mångfald. Lucas har till dags dato skapat hundratusentals videor för SMB:er, ideella organisationer och individuella användare.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 25 augusti

Idomoos ChatGPT-plugin gör text-till-video mer tillgängligt

Idomoos officiella ChatGPT-plugin gör text-till-video mer tillgängligt än någonsin. Användare kan nu enkelt omvandla vilket som helst ChatGPT-svar till en komplett, användbar video på sekunder med Lucas AI Video Creator-plugin. Lucas skapar en unik video med alla nödvändiga tillgångar, inklusive manus, voiceover, filmklipp och en interaktiv CTA-knapp. Plugin:er som Lucas utökar ChatGPT:s förmågor bortom att bara ge ett text-svar till att stödja en rad uppgifter, som att göra en video. Plugin:er är för närvarande tillgängliga för GPT-4-användare som en del av ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 24 augusti

Idomoos AI-plugin Lucas gör text-till-video mer tillgängligt

Idomoos officiella ChatGPT-plugin, Lucas, gör omvandlingen av text till video mer tillgänglig än någonsin. Användare kan nu enkelt omvandla vilket som helst ChatGPT-svar till en komplett, användbar video på sekunder med Lucas AI Video Creator-plugin. Lucas skapar en unik video från en enkel textprompt, inklusive manus, voiceover, filmklipp och en interaktiv CTA-knapp. Lucas-pluginet är för närvarande tillgängligt för GPT-4-användare som en del av ChatGPT Plus.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 augusti

AI-assisterat skrivande och publicering med OpenAI och Kindle Direct Publishing

AI förändrar litteraturen och publiceringsvärlden. Med plattformar som OpenAIs ChatGPT och Playground kan författare omforma sitt skrivande. Men när målet är att publicera dessa AI-assisterade manuskript via Kindle Direct Publishing (KDP) finns det en rätt sätt att gå tillväga. OpenAI Playground erbjuder tillgång till modeller som GPT-3 och GPT-4 och möjlighet att ladda upp bakgrundshistorier och kontextavsnitt för ChatGPT att minnas och använda. KDP erbjuder en oöverträffad plattform för författare som siktar på Amazons digitala bokhyllor. Nyckelinsikter inkluderar att använda ChatGPT som ett hjälpmedel, inte en krycka, originalitet är nyckeln och undvika plagiering och noggrannhet.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 21 augusti

OpenAI lanserar filuppladdningsfunktion för ChatGPT

OpenAI har nyligen lanserat en uppdatering till sin konversations-AI ChatGPT som gör det möjligt för användare att arbeta mer effektivt med sina egna data. Den nya funktionen tillåter uppladdning av flera filer samtidigt, vilket är en stor förbättring från den tidigare versionen som endast tillät en fil i taget. ChatGPT kan nu hantera en mängd olika filformat, men är optimerad för enklare datafiler som text- och CSV-filer. Användare kan nu dyka djupt in i sina data direkt inom ChatGPT, oavsett om det gäller att söka sammanfattningar av omfattande dataset, få insikter eller till och med generera visuella tolkningar. Denna avancerade funktion är tillgänglig för användare som har valt den betalda versionen av ChatGPT, ChatGPT Plus, för 20 dollar i månaden.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 21 augusti

OpenAI lanserar webbläsarfunktion och plugin-funktion för ChatGPT Plus

OpenAI meddelade nyligen lanseringen av en webbläsarfunktion för ChatGPT Plus-prenumeranter i USA, vilket revolutionerar användarupplevelsen. Två nya funktioner står i centrum för denna beta-fas: webbläsning och plugins. Webbläsarfunktionen låter ChatGPT söka på internet för att svara på frågor om aktuella ämnen och händelser, medan plugin-funktionen låter ChatGPT använda tredjepartsplugins som användare aktiverar. ChatGPT Plus-användare kommer att få tidig tillgång till dessa experimentella funktioner via en ny beta-panel i sina inställningar. OpenAI har gett instruktioner för att hjälpa användare att navigera i de nya funktionerna.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 21 augusti

AI-chatboten ChatGPT har meddelat att den släpper en av sina premiumfunktioner, Custom Instructions, gratis för alla användare. Funktionen ger användarna möjlighet att ge specifika instruktioner till chatboten när den svarar på frågor, vilket ger användarna större kontroll över interaktionen med ChatGPT. Användare kan nu ställa in specifika preferenser och krav som ChatGPT kommer att följa när den ger svar. Tidigare var denna funktion endast tillgänglig för prenumeranter på ChatGPT Plus.

Teknologi Indonesia fördjupade 19 augusti

ChatGPT Plus erbjuder reseplanering och bokning genom tredjepartsplugins

ChatGPT Plus, en plattform skapad av OpenAI, erbjuder användare möjligheten att planera nästan alla aspekter av en resa på ett ställe. Tjänsten, som kostar $20 per månad, ger tillgång till beta-versioner av ett växande antal tredjepartsplugins. Dessa inkluderar företag som Expedia, Kayak, Skyscanner, Omio och GetYourGuide. Pluginsen låter chatboten dra specifik realtidsinformation från respektive företag och inkludera den i svaren. Utan plugins kan ChatGPT endast svara på allmänna frågor baserade på data från 2021. OpenAI meddelade i maj att det kommer att släppa plugins för över 70 tredjepartswebbplatser.

Direktlänk Dela Skift fördjupade 17 augusti

Lista över de bästa gratis AI-utbildningarna publicerad

En lista över de bästa gratis AI-utbildningarna har sammanställts, med fokus på generativ AI och hur man kan utnyttja det samt grundläggande koncept inom artificiell intelligens. Många av dessa kurser är utformade för att vara introduktionskurser och riktade till nybörjare. Kurserna är: Googles Generative AI Learning Path (10 kurser), Microsofts ”Transform Your Business With AI”-kurs, LinkedIns ”Career Essentials In Generative AI”-utbildning, ”IBM: AI Foundations for Everyone”-utbildning, Digital Partners ”Fundamentals of ChatGPT”-utbildning, Phil Ebners AI Crash Course (Udemy).

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 17 augusti

GPT-4 kan bli online-moderator för att förbättra digitala plattformar

GPT-4, det stora språkmodellen (LLM) bakom ChatGPT Plus, kan snart få en ny roll som online-moderator. Utvecklaren OpenAI föreslår att detta steg kan presentera en ”mer positiv vision av framtidens digitala plattformar”. Enligt OpenAI tillåter användningen av artificiell intelligens (AI) som GPT-4 snabbare policyändringar, vilket minskar cykeltiden från månader till timmar. GPT-4 kan också tolka regler och nyanser i innehållspolicydokumentation och omedelbart anpassa sig till policyuppdateringar, vilket leder till mer konsekvent märkning. Trots potentialen för jobbförluster kan användningen av AI för att lindra den mentala påfrestningen på överarbetade innehållsmoderationsteam ha positiva resultat.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 16 augusti

Lösningar på vanliga problem med Chat GPT

Flera faktorer kan bidra till att Chat GPT inte fungerar eller laddas korrekt. Här är sex vanliga orsaker att överväga: 1. Hög trafik: Överdriven användarbegäran kan överbelasta ChatGPT:s servrar. 2. Korrupt webbläsarcache eller cookies: Skadad cache eller cookie-data kan hindra korrekt webbplatsfunktionalitet. 3. Serverproblem: Tekniska problem på ChatGPT:s server kan leda till driftstörningar. 4. Underhållsläge: Tillfällig otillgänglighet kan uppstå under underhållsperioder för ChatGPT:s programvara. 5. Dålig internetanslutning: En stabil internetanslutning är avgörande för sömlös ChatGPT-drift. 6. VPN-konfiguration: Felaktigt konfigurerade VPN-inställningar på din enhet kan påverka ChatGPT:s prestanda. En systematisk strategi för felsökning kan hjälpa till att lösa dessa problem.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 15 augusti

Google förbättrar sin chatbot Bard AI med avancerade resonemang och matematiska förmågor

Google fortsätter att förbättra sin chatbot, Bard AI, med nyligen uppdateringar som syftar till att förbättra dess avancerade resonemang och matematiska förmågor, och går bortom att förlita sig på stora språkmodeller för förutsägelser. Förbättringarna bidrar till Bard´s övergripande förbättring, med hjälp av GPT-4 och ChatGPT Plus teknologier. Google har även investerat i att förbättra Bard´s matematiska och logiska förmågor, med fokus på matematiska problem och utfört kod. Andra förbättringar inkluderar integration av avancerade förutsägelsemotorer, introduktion av fler föreslagna sökämnen, och möjligheten att redigera data i Google Sheets.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 15 augusti

OpenAI lanserar prenumerationsplan för ChatGPT Plus

OpenAI har tillkännagivit att de kommer att lansera en prenumerationsplan för ChatGPT. Denna tjänst är avsedd för dem som vill få exklusiva fördelar när de använder OpenAI:s stora språkmodell. För 20 dollar i månaden kommer prenumeranter att få garanterad tillgång till ChatGPT även under högtrafiktider, snabbare svarstider och prioriterad tillgång till de senaste funktionerna och förbättringarna, som GTP-4. En av de senaste uppdateringarna inkluderar en ny ´anpassad instruktions´-funktion som skapar en personlig upplevelse med ChatGPT genom att mata in anpassade instruktioner för pågående och framtida konversationer med chatboten.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 14 augusti

ChatGPT: En revolutionerande konversations-AI från OpenAI

ChatGPT, en konversationsartificiell intelligens (AI) lanserad i november 2022 av AI- och forskningsorganisationen OpenAI, har snabbt blivit populär och är den snabbast växande appen i internethistorien. ChatGPT fungerar liknande automatiska kundtjänstchattar och är designad att ge mänskliga svar på frågor och uppmaningar. Användare kan använda den grundläggande versionen av ChatGPT gratis på chat.openai.com. För mer avancerade funktioner finns en betalversion kallad ChatGPT Plus. Denna prenumeration ger tillgång till GPT-3.5 och GPT-4.0 och erbjuder plugins för extra fördelar som språköversättning och jobbsökning.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 14 augusti

AI-boten Claude erbjuder unika funktioner och förmågor

AI-boten Claude, utvecklad av startupföretaget Anthropic, har överraskande förmågor, inklusive några som inte finns i den fria versionen av ChatGPT. Claude kan läsa, förstå och agera på text du matar den med eller filer du laddar upp. Du kan ställa frågor till Claude om alla ämnen och få omedelbara svar. Claude kan analysera upp till 75 000 ord åt gången, vilket är 10 gånger mer än vad ChatGPT kan hantera. Claude kan sammanfatta långa transkript, klargöra komplexa skrifter och generera listor med idéer och frågor. Dessutom kan Claude hjälpa till att strukturera ostrukturerade anteckningar i ordnade tabeller.

Direktlänk Dela Fast Company fördjupade 14 augusti

ChatGPT rullar ut anpassade instruktioner för gratisanvändare

ChatGPT gratisanvändare kan nu använda anpassade instruktioner på GPT-3.5-modellen, en funktion som tidigare var begränsad till ChatGPT Plus (GPT-4) användare. Användare i Storbritannien och EU kommer dock att behöva vänta lite längre på att denna funktion ska rullas ut i deras regioner. Anpassade instruktioner gör det möjligt för användare att specificera sina preferenser eller krav för ChatGPT vid generering av svar. Detta eliminerar behovet av att upprepa information i varje konversation. OpenAI, skaparen av ChatGPT, säger att modellen kommer att ta hänsyn till användarnas anpassade instruktioner i varje konversation.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 13 augusti

OpenAI integrerar kodtolk i ChatGPT för filkonvertering

OpenAI har nyligen integrerat sin kodtolk i den populära tjänsten ChatGPT, vilket öppnar upp för en mängd nya applikationer och funktioner. En av de mest uppmärksammade funktionerna är filuppladdningsfunktionen, som kan användas för att utföra en rad olika uppgifter, till exempel konvertering av filformat som PDF till CSV, felsökning av programmeringskoder, utförande av komplex dataanalys och mycket mer. I artikeln går man djupare in på en av dess imponerande funktioner: konvertering av GIF-filer till MP4 med hjälp av ChatGPT. Denna nya funktion möjliggör enkel konvertering av GIF till MP4, vilket öppnar upp för en värld av kreativa möjligheter.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 12 augusti

OpenAI rullar ut anpassade instruktioner för ChatGPT-användare på gratisplanen

ChatGPT, den generativa AI-chattboten från OpenAI, kommer ihåg information om användare över chattar. Funktionen var tidigare begränsad till Plus-prenumerationen, som kostar 20 dollar i månaden. Nu rullas funktionen ut till ChatGPT-användare på gratisplanen, med undantag för EU och Storbritannien, som har starkare integritetsfunktioner. OpenAI har uppdaterat sina release notes för ChatGPT för att meddela att nästan alla ChatGPT-användare på gratisplanen nu får stöd för anpassade instruktioner. Användare kan ge ChatGPT så mycket eller så lite information de önskar, eller ingen om de inte behöver det att komma ihåg saker om dem.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 11 augusti

OpenAI utökar ChatGPT med anpassade instruktioner för alla användare

OpenAI har meddelat att anpassade instruktioner, en funktion som tidigare var exklusiv för ChatGPT Plus-prenumeranter, nu officiellt kommer till alla, oavsett om de betalar för ChatGPT Plus eller inte. Anpassade instruktioner är i grunden ett sätt för dig att förenkla dina uppmaningar. Det låter dig lägga till olika krav och preferenser som chatboten måste ta hänsyn till när den svarar på någon uppmaning du ger den. Om du vill prova anpassade instruktioner, logga bara in på ChatGPT, klicka på ditt namn och välj ´anpassade instruktioner´.

Direktlänk Dela How-To Geek fördjupade 11 augusti

OpenAI gör anpassade instruktioner för ChatGPT gratis för alla användare

OpenAI har nyligen gjort sin funktion för anpassade instruktioner i ChatGPT gratis för alla användare. Denna funktion, som tidigare var låst bakom betalväggen för ChatGPT Plus, ger användarna mer kontroll över AI-svaren och personaliserar deras AI-upplevelse. Anpassade instruktioner ger användarna möjlighet att förhandsfylla ChatGPT med kontextuell kunskap om sig själva, till exempel yrke, plats, intressen och mål. Funktionen är dock för närvarande inte tillgänglig i EU och Storbritannien, men användare kan fortfarande använda VPN för att få tillgång till funktionen.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 11 augusti

OpenAI utökar ´anpassade instruktioner´-funktionen till alla användare

OpenAI har meddelat att funktionen ´anpassade instruktioner´, som ursprungligen endast var tillgänglig för ChatGPT Plus-prenumeranter, nu har utökats till att inkludera alla användare, inklusive de på den fria nivån. Denna nya funktion ger användarna mer kontroll över hur AI-chatten svarar på deras prompts. Användare kan nu specificera sina preferenser och krav på ChatGPT:s svar, vilket eliminerar behovet av att skriva om instruktionsprompts för varje interaktion. OpenAI har även introducerat flera andra förbättringar till ChatGPT.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 11 augusti

OpenAI ansöker om varumärket GPT-5 trots att de för närvarande inte arbetar på det

Artificiell intelligens (AI) utvecklas snabbt och OpenAI:s chatbot, ChatGPT, fortsätter att förbättras. OpenAI har nyligen ansökt om att registrera varumärket GPT-5, vilket visar deras engagemang för att främja denna teknik. Den kostnadsfria versionen av ChatGPT använder för närvarande GPT-3.5, en språkmodell utformad för att förstå och generera text på ett sätt som liknar mänsklig kommunikation. I mars 2023 släppte OpenAI GPT-4, en mer avancerad version av ChatGPT. Efter lanseringen ansökte företaget om varumärket GPT-5 den 18 juli. Dock betonade OpenAI:s VD, Sam Altman, att de för närvarande inte arbetar på GPT-5. Användare kan fortfarande använda GPT-4, den mest avancerade modellen från OpenAI hittills, men endast genom en prenumeration på ChatGPT Plus. De som föredrar att inte betala kan välja Microsofts Bing-chat, som också är baserad på GPT-4 och är gratis att använda.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 10 augusti

ChatGPT, OpenAIs AI-chattbot, har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer med korta textprompter, vilket ökar produktiviteten. Stora varumärken experimenterar med den, till exempel för att generera annons- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAIs labb. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg som finns tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

TechCrunch fördjupade 10 augusti

Anpassade instruktioner på ChatGPT nu tillgängliga för gratisanvändare, förutom i Storbritannien och EU

Anpassade instruktioner på ChatGPT gör slutligen sin väg till gratisanvändare på GPT-3.5-modellen. Funktionen, som tidigare rullades ut för dem i ChatGPT Plus (GPT-4), är nu tillgänglig förutom för dem i Storbritannien och EU. Anpassade instruktioner tillåter användare att lägga till preferenser eller krav som de vill att ChatGPT ska överväga vid generering av sina svar. Instruktionerna kan vara så enkla som ett enda ord eller fras, eller de kan vara mer komplexa, vilket ger detaljerad information om användarens preferenser eller krav. AI-chatten har fått en hel del uppdateringar på senare tid.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 10 augusti

OpenAI lanserar ny funktion för att förbättra AI-chattboten ChatGPT

OpenAI har lanserat en ny funktion, Custom Instructions, för sin AI-chattbot ChatGPT. Funktionen, som baseras på feedback från användare i 22 länder, tillåter användare att instruera chattboten att förbättra svar baserat på deras specifika behov och preferenser. Användare kan till exempel informera chattboten om sin yrkesroll och sedan instruera den om hur de vill att den ska svara. Funktionen är för närvarande tillgänglig för ChatGPT Plus-användare i USA och på webbläsaren, iOS-appen och Android-appen. OpenAI planerar att expandera funktionen till alla användare de kommande veckorna.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 10 augusti

ChatGPT: En inblick i fördelarna och begränsningarna med AI-chatbots

ChatGPT, en AI-chatbot som introducerades i november 2022, har visat sig vara en intressant startpunkt för de som utforskar fördelarna med generativ artificiell intelligens. Detta verktyg kan avsevärt minska tiden det tar att slutföra vissa uppgifter. Trots detta har ChatGPT några anmärkningsvärda begränsningar som dess huvudkonkurrenter, Google Bard och Microsoft Bing Chat, har övervunnit. Först och främst citerar ChatGPT inte sina källor, vilket gör det omöjligt att helt lita på dess information. För det andra sträcker sig ChatGPT:s data endast fram till 2021, medan Bard och Bing Chat båda kan surfa på webben för nyheter och aktuell information. I nuläget är ingen generativ AI-chatbot en Editors´ Choice-vinnare eftersom de alla har allvarliga nackdelar.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 10 augusti

OpenAI lanserar Code Interpreter för ChatGPT Plus

OpenAI har lanserat Code Interpreter, en officiell plugin för ChatGPT som använder Python för att tillåta filuppladdningar och nedladdningar. Produkten är tillgänglig för ChatGPT Plus-användare som en betafunktion. Detta är en stor fördel för SEO-professionella, eftersom det möjliggör snabbare analys av stora filer. Code Interpreter är för närvarande endast tillgänglig för betalande kunder som använder ChatGPT Plus. För att komma igång med det finns det fyra steg att följa. Dessutom finns det fem sätt att använda Code Interpreter för SEO, vilket inkluderar visualisering av intern länkning, serverlogganalys, identifiering av teman i sökord, optimering av titlar och meta-beskrivningar samt automatisering av omdirigeringskartläggning.

Direktlänk Dela Search Engine Land fördjupade 9 augusti

OpenAI lanserar Code Interpreter för ChatGPT Plus

OpenAI har utvecklat en plugin som heter Code Interpreter för sin chattbot och gjort den tillgänglig för alla prenumeranter på ChatGPT Plus. Code Interpreter tillåter ChatGPT att exekvera kod, med möjlighet att få åtkomst till användaruppladdade filer. Verktyget kan analysera data, bygga diagram, utföra matematiska beräkningar och mer. Med ett brett utbud av verktyg och stor minneskapacitet kan AI skriva kod i Python och hantera filer upp till 100 MB. Ett av de potentiella användningsområdena för Code Interpreter är datavetenskap.

Direktlänk Dela Gagadget fördjupade 9 augusti

Installation och användning av AskYourPDF-plugin i ChatGPT

AskYourPDF är ett plugin för ChatGPT som låter användare extrahera information från PDF-filer på ett interaktivt sätt. Användare kan ladda upp sin PDF-fil till AskYourPDF:s databas och få en dokument-ID-länk, eller använda URL:en till deras PDF-filer för att börja interagera med dem. Pluginet kan tolka PDF-filen för både generell och specifik information. Genom att enkelt ladda upp din PDF och uppmana ChatGPT kan du interagera med dokumentet och endast extrahera det innehåll som är relevant för dig. Denna guide är utformad för att hjälpa dig installera och använda AskYourPDF-pluginet med ChatGPT.

Direktlänk Dela Nerds Chalk fördjupade 8 augusti

Så använder du AI-chattboten ChatGPT på din iPhone eller Android

ChatGPT är den mest populära AI-chattboten på planeten, känd för sina kraftfulla naturliga språkförmågor och förmåga att engagera sig i långa konversationer. För iPhone-användare finns det en officiell mobilapp för ChatGPT. För att installera den, sök efter ChatGPT i Apple App Store, verifiera att utgivaren är ´OpenAI´, och följ installationsprocessen. Du kan logga in med ett befintligt OpenAI-konto eller skapa ett nytt. Android-användare kan för närvarande använda den mobilresponsiva webbversionen av AI-verktyget, även om en dedikerad app är under utveckling. Det är också möjligt att lägga till webbversionen av ChatGPT som en genväg på hemskärmen på din Android eller iPhone.

Direktlänk Dela Online Tech Tips fördjupade 8 augusti

OpenAI avslöjar fem stora uppgraderingar för ChatGPT

OpenAI har avslöjat att deras populära chatbot, ChatGPT, kommer att få fem betydande uppgraderingar inom en snar framtid. Dessa förbättringar kommer att gälla både premiumabonnemanget ChatGPT Plus och den kostnadsfria versionen av plattformen. Uppdateringarna syftar till att förbättra den övergripande användarupplevelsen och kommer att vara tillgängliga för användare från och med den 7 augusti. Uppgraderingarna inkluderar hjälp med att starta konversationer, föreslagna svar, minne av tidigare valda modeller, möjlighet att ladda upp och analysera data över flera filer och introduktionen av tangentbordsgenvägar.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 8 augusti

OpenAI uppdaterar ChatGPT med nya funktioner för att förbättra användarupplevelsen

Microsoft-ägda OpenAI har meddelat en rad uppdateringar för sin ChatGPT-språkmodell. Uppdateringarna inkluderar exempelfrågor, föreslagna svar och uppföljningsfrågor, samt en standardinställning för den senaste versionen av GPT-4. Dessa funktioner syftar till att förbättra användarupplevelsen för betalande prenumeranter av ChatGPT Plus. Dessutom har OpenAI lagt till stöd för flera filuppladdningar för alla Plus-användare som använder OpenAI Code Interpreter-plugin. Användare har lovordat uppdateringarna för deras förmåga att ge standard- och föreslagna frågor, vilket gör det textbaserade gränssnittet mer användarvänligt.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 7 augusti

OpenAI uppgraderar sin ChatGPT Chatbot med nya funktioner

OpenAI har meddelat att dess ChatGPT chatbot kommer att få fem betydande uppgraderingar de kommande dagarna. Vissa av dessa kommer att vara för premiumabonnemanget ChatGPT Plus ($20/månad), men andra kommer att vara tillgängliga på den kostnadsfria versionen av plattformen. Uppdateringarna inkluderar exempel på prompts, föreslagna svar, standard GPT-4 för plusanvändare, möjligheten att ladda upp flera filer och att stanna inloggad. OpenAI tillkännagav också en sjätte uppdatering i form av tangentbordsgenvägar. Dock har det framförts oro över att den nya funktionen att stanna inloggad kan innebära en säkerhetsrisk.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 7 augusti

OpenAI:s avancerade chatbot ChatGPT integreras i teknikföretags produkter och tjänster

ChatGPT är en avancerad chatbot utvecklad av OpenAI som använder artificiell intelligens för att generera text i svar på användarprompts. Den drivs av GPT-4 språkmodellen, en djupinlärningsalgoritm känd för att producera mänskliknande text. ChatGPT släpptes till allmänheten den 30 november 2022 och har både gratis och betalda versioner. Flera teknikföretag och sökmotorer har integrerat ChatGPT i sina produkter och tjänster, inklusive Microsoft, Looking Glass och Solana. ChatGPT kan användas för ett brett spektrum av uppgifter, från programmering och skrivande av manus till att generera e-postsvar och bloggidéer. Den kan även hjälpa till med mer avancerade ändamål som att felsöka kod och lösa komplexa problem. Trots detta har ChatGPT stött på kontroverser relaterade till innehållsgenerering, desinformation och förtal.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 7 augusti

Användare möter problem med att använda ChatGPT Plus och få tillgång till GPT-4-modellen

Många användare upplever svårigheter med att använda ChatGPT Plus och få tillgång till GPT-4-modellen. Trots att de har köpt ChatGPT Plus på flera konton, kan de inte använda det genom Playground. Istället för GPT-4 ser de bara alternativ för GPT-3 och GPT-5. Problemet förvärras när de försöker använda GPT-4 genom Python-kod, eftersom det konsekvent returnerar felmeddelandet: ”openai.error.InvalidRequestError: Modellen gpt-4 existerar inte eller du har inte tillgång till den”. Trots att de har korrekta API och alla gränser inom acceptabla parametrar, är orsaken till detta problem okänd.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 6 augusti

OpenAI introducerar nya funktioner för ChatGPT

OpenAI har nyligen introducerat flera nya funktioner för ChatGPT. En av dessa funktioner inkluderar exempel på prompts, föreslagna svar och uppföljningsfrågor, vilket syftar till att förbättra användarupplevelsen och ge mer vägledning under konversationer med AI-chatten. En annan märkbar funktion är standardinställningen för ChatGPT Plus-abonnenter, där betalande abonnenter inte längre behöver manuellt växla till den senaste eller mest avancerade offentligt tillgängliga OpenAI-storspråksmodellen varje gång de startar en ny chatt. OpenAI har också utökat stödet för flera filuppladdningar för alla ChatGPT Plus-användare när de använder OpenAI Code Interpreter-plugin.

<