» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 336 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Cisco Systems är ett amerikanskt multinationellt teknikföretag med huvudkontor i San Jose, Kalifornien. Företaget grundades 1984 av Leonard Bosack och Sandy Lerner. Cisco är världsledande inom nätverksutrustning och telekommunikation och erbjuder produkter och tjänster inom områden som routing, switching, trådlösa system, säkerhet, video, samarbetsverktyg och datacenter. Företaget är känt för att ha utvecklat Internets ryggrad genom sina nätverksprodukter. Cisco är också engagerat i forskning och utveckling, samt samarbetar med utbildnings- och regeringsorganisationer för att främja teknik och innovation.

Senaste nytt kring Cisco Systems

Marknaden för smarta flygplatsteknologier förväntas överstiga 10,7 miljarder dollar 2024

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com kommer den globala omsättningen för marknaden för smarta flygplatsteknologier att överstiga 10,7 miljarder dollar 2024, med stark tillväxt fram till 2034. Integrationen av artificiell intelligens (AI) och maskininlärning (ML) revolutionerar driften av smarta flygplatser, med förbättrad säkerhet och hotdetektering. Utmaningar inkluderar höga initiala investeringskostnader och brist på utbildad personal. Rapporten täcker marknadssegment som komponenter, storlek, slutanvändare, tillämpningar och teknologi.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupade 15 februari
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Nvidia, Taiwan Semiconductor och Microsoft: Tre tillväxtaktier att köpa nu

Nvidia kan snart överträffa både Alphabet och Amazon i börsvärde och närma sig en värdering på 2 biljoner dollar. Företaget har sett en enorm efterfrågan på artificiell intelligens (AI), vilket har lett till en blomstrande datacenterverksamhet. Nvidia förväntar sig att rapportera en rekordomsättning på 20 miljarder dollar i det fjärde kvartalet 2024. Taiwan Semiconductor Manufacturing, en tillverkare av halvledare, har också sett en ökad efterfrågan på grund av AI och globala 5G-utbyggnader. Microsoft, som implementerar AI-lösningar för sina kunder, väntas bli det första företaget med ett börsvärde på 4 biljoner dollar.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 11 februari

Elastic-aktien stiger i takt med företagets fokus på artificiell intelligens

Över hälften av företagen på Fortune 500 använder programvara från Elastic för att driva sina sökfunktioner och andra datamolnsbehov. Elastic har nyligen fokuserat på att introducera dessa företag för en form av artificiell intelligens (AI). Elastic, som är baserat i San Francisco, erbjuder vad de kallar sökdrivna lösningar. Elastic-aktien steg med mer än 30% den 1 december, efter en vinst rapport som överträffade Wall Streets förväntningar. Sedan dess har Elastic ökat med cirka 10% mer. Wall Street-analytiker tror att företaget kommer att gynnas när företagskunder vänder sig till det för produkter som kan skapa nytt innehåll och idéer, kända som generativ AI.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 2 februari

AI: Företag att hålla ögat på 2024

Under 2023 definierades vinnarna och förlorarna inom AI av hur de kunde tjäna pengar på tekniken. Nvidia framstod som den klara ledaren, med sina produkter som driver tillväxten av stora språkmodeller. Andra vinnare inkluderade Microsoft, Alphabet och Amazon.com, som kapitaliserade på inriktningen mot molnbaserad AI. Förväntningarna för 2024 är att företag som kan kapitalisera på implementering av AI kommer att tjäna pengar. Marknadsanalytiker förväntar sig att företag kommer att öka sina investeringar i AI-strategier för att uppnå större produktivitet och effektivitet. IBM, ServiceNow, AMD, Salesforce, Cisco Systems och Dell Technologies är alla företag som erbjuder spännande potential inom AI. Trots ekonomisk osäkerhet kommer företagens investeringar i AI att vara betydande. AI kommer att vara den viktigaste trenden 2024, formar ekonomin och leder till betydande företagsutgifter.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 30 januari

Rapport undersöker status och framtid för Telecom Artificial Intelligence Software, Hardware och Services Market

En rapport undersöker nuvarande status och analyserar framtida trender för marknaden för Telecom Artificial Intelligence Software, Hardware och Services. Rapporten utforskar marknadsmöjligheter och bedömer marknaden baserat på tillgängliga data. Rapporten ger detaljerad information som hjälper marknadsaktörer att förstå och analysera industrin. Rapporten analyserar stora exportörer och importörer, ger en översikt över industrin och bedömer dess framtida potential. Nyckelspelare på marknaden inkluderar NVIDIA, Alphabet, Cisco Systems, IBM, Sentient Technologies, Intel och Jibo.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 25 januari

AI i telekommunikation förväntas växa snabbt till 2032

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom telekommunikation förväntas värderas till 918,6 miljoner dollar 2022 och 10,399,9 miljoner dollar 2032, med en CAGR på 27,5% från 2022 till 2032. Användningen av AI i telekommunikation växer eftersom telekomorganisationer använder AI i olika aspekter av sin verksamhet, som att förbättra kundlojalitet och organisatorisk styrka. En av de stora framstegen inom AI i telekommunikation är användningen av chatbots och menialhjälpare för att hantera en stor volym av installation, underhåll och felsökningsstöd. Dessutom kan AI minimera fritid och underhållsarbete kan utföras snabbt med hjälp av medveten teknik och IoT-strategier.

Direktlänk Dela Market Research Blog fördjupade 9 januari

AI-marknaden för callcenter upplever betydande förändringar

Call Center Artificial Intelligence (AI) -marknaden har upplevt betydande förändringar de senaste åren, främst drivna av tekniska framsteg och förändrade konsumentpreferenser. Det finns en ökande efterfrågan på innovativa lösningar som effektiviserar processer och ökar effektiviteten. Detta har lett till en ökning av utvecklingen av spjutspetstekniker och programvaruapplikationer skräddarsydda speciellt för denna marknadssegment. Dessutom finns det ett växande fokus på hållbarhet, vilket uppmuntrar företag att anta miljövänliga metoder och erbjuda produkter som överensstämmer med miljömedvetenhet.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 8 januari

Året som gått: Stora historier, stora misslyckanden och stora rubriker inom venturevärlden

2023 var ett händelserikt år inom venturekapitalvärlden, med stora historier och stora misslyckanden. Kryptovalutabolaget FTX:s sammanbrott var en av de största startup-implosionerna någonsin, med grundaren Sam Bankman-Fried dömd för bedrägeri. AI-investeringar fortsatte att öka, med Microsofts rapporterade investering på 10 miljarder dollar i OpenAI som ett framstående exempel. Silicon Valley Bank, en ikonisk startup-bank, kollapsade, vilket ledde till oro över bankens likviditet och balansräkningsstyrka. Massuppsägningar fortsatte inom teknikföretag, med cirka 190 000 arbetare som förlorade sina jobb. Trots detta öppnade tech-IPO-marknaden igen efter nästan två år.

Direktlänk Dela Crunchbase News fördjupade 27 december

Före detta Cisco Systems VD, John Chambers, varnar för att en bubbla kan vara på väg inom artificiell intelligens (AI). Chambers, som nu är grundare och VD för riskkapitalföretaget JC2 Ventures, menar att det investeras så mycket pengar i AI att det kommer att leda till en bubbla och att det kommer att finnas riktiga katastrofer inom den. Han diskuterar också den senaste ledningskrisen hos OpenAI och menar att det visar hur skört det kan vara inom teknikindustrin. Chambers tror dock att företag som Microsoft, Google, Meta och Amazon kan vara ledande inom nästa generation av AI.

Investor´s Business Daily fördjupade 5 december

Cybersäkerhetsaktier i fokus bland investerare

Höga profilhackningsincidenter och intresset för artificiell intelligens (AI) driver investerare mot cybersäkerhetsaktier. Fem cybersäkerhetsaktier är medlemmar i IBD 50-listan över tillväxtaktier: CrowdStrike (CRWD), Zscaler (ZS), Qualys (QLYS), Cloudflare (NET) och SentinelOne (S). Forskningsföretaget Gartner förutser en 14% ökning av företagens utgifter för cybersäkerhet 2024, till 215 miljarder dollar. Dessutom förväntas utgifterna för molnsäkerhetsprodukter och tjänster hoppa nästan 25% till 7 miljarder dollar. Samtidigt har Securities and Exchange Commission nya offentliggöranderegler som kräver att företag rapporterar hackningsincidenter inom fyra arbetsdagar om de har en väsentlig inverkan på verksamheten.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 5 december

Maskininlärning i bankmarknaden förväntas nå 21,99 miljarder dollar till 2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom bankväsendet uppgick till cirka 1,99 miljarder dollar 2021 och beräknas nå 21,99 miljarder dollar till 2031, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,2% under prognosperioden från 2022 till 2031. Maskininlärning erbjuder bankindustrin framgång på grund av en betydande ökning av säkerheten. Chatbots, som replikerar diskussioner som svar på ofta ställda frågor, är framtiden för cybersäkerhet inom bankväsendet. Dessutom kan de vid behov lägga till mer åtkomst eller återställa förlorade lösenord.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 november

Aktiemarknaden fortsätter stiga men stänger av från onsdagens toppar

Dow Jones framtid var oförändrad över natten, liksom S&P 500 och Nasdaq. Palo Alto Networks och Cisco Systems dök sent på vägledning med Walmart och Alibaba på kran. Aktiemarknadsrallyt ökade till tisdagens breda, kraftfulla vinster men stängde av väl från onsdagens intradagshöjder. Skattkostnaderna studsade tillbaka efter att ha dykt på tisdagen. President Joe Biden träffade Kinas Xi Jinping nära San Francisco på onsdag. Microsoft avtäckte en in-house AI-chip onsdag, tillsammans med en driven av Arm Holdings-designer. Microsoft AI-chips kommer att hjälpa till att minska Dow titanens beroende av Nvidia.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 16 november

Amazon döms att betala 46,7 miljoner dollar för patentintrång, G7 publicerar uttalande om digital konkurrens

En Delaware-jury har bestämt att Amazon måste betala 46,7 miljoner dollar till VB Assets för att ha intrångit i flera patent som täcker taligenkänning och språkbearbetningsteknik. G7-medlemmar publicerade ett uttalande om digital konkurrens, med åtaganden för att hantera problem kring framväxande teknologier som AI. Arvingarna till fotbollsikonen Diego Maradona vann en varumärkesstrid mot hans tidigare advokat. OpenAI meddelade att det kommer att betala kostnaderna för rättsprocesser kopplade till upphovsrättsintrång. Nike har stämt New Balance och Skechers för patentintrång. Värdet på musikupphovsrätt översteg 40 miljarder dollar 2022.

Direktlänk Dela IPWatchdog fördjupade 10 november

AI-företag möter utmaningar men visar fortsatt styrka

Artificiell intelligens (AI) teknologin växer, men möter också utmaningar som geopolitisk oro och kommande kvartalsrapporter. Dessa utmaningar påverkar företag som Arista Networks (ANET), Nvidia (NVDA), Meta Platforms (META) och Cisco Systems (CSCO), som alla har investeringar i AI. Trots dessa utmaningar har dessa företag inkluderats i IBD Leaderboard och IBD Big Cap 20, vilket visar på stark institutionell efterfrågan. Även om marknadskorrigeringen har påverkat dessa företag, arbetar Arista för att handlas över sina 50-dagars rörliga genomsnitt, vilket Meta redan gör. Framtida intäktsrapporter kan ge både hopp och osäkerhet.

Direktlänk Dela Investor´s Business Daily fördjupade 23 oktober

AI inom energimarknaden förväntas nå $19,8 miljarder år 2031

Artificiell intelligens (AI) inom energimarknaden uppskattades vara värd $4 miljarder år 2021 och förväntas nå $19,8 miljarder år 2031, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 17,4% mellan 2022 och 2031. Ökande molnbaserade lösningar och tillämpningar av robotik i återkommande och riskfyllda uppgifter bidrar till marknadstillväxten. AI används för att förbättra hanteringen av elnät, inklusive att förutse elbehov, optimera energidistribution och hantera nätstabilitet. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar ABB ltd., Accenture plc, Amazon Web Services Inc., Autogrid Systems, Inc., C3.ai, Centrica plc, Cisco Systems Inc., General Electric, HCL Technologies, Huawei Technologies Co., Ltd., IBM Corporation, Intel Corporation, Mitsubishi Electric och Schneider Electric och Senseye.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 10 oktober

AIoT-lösningar förväntas uppleva betydande tillväxt mellan 2023 och 2031, enligt 360 Research Reports

Enligt en ny marknadsstudie från 360 Research Reports förväntas den globala marknaden för lösningar inom ´Artificial Intelligence Of Things´ (AIoT) att växa avsevärt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar marknadens storlek, egenskaper och tillväxt, och bryter ner den efter typ, tillämpning och konsumtionsområde för AIoT-lösningar. Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp, Google Inc, General Electric, Xiaomi Technology Co. Ltd, ABB Ltd, Apple Inc, Symantec Corporation, SK Telecom, CloudMinds, Analog Devices Inc, Cisco Systems, Fujitsu Ltd, Tellmeplus, Huawei Technologies Co. Ltd, STMicroelectronics och Baidu Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 4 oktober

AI-aktier: Applied Digital kontra SentinelOne

AI-aktier som Nvidia och Microsoft har stigit kraftigt det senaste året. Applied Digital, som hyr ut datacenter till AI-företag, såg sin aktie stiga nästan 230% men handlas nu bara 25% över sitt IPO-pris. SentinelOne, ett cybersäkerhetsföretag som vill ersätta alla mänskliga analytiker med AI-algoritmer, har upplevt ett årsnedgång på 10% och ligger mer än 50% under sitt IPO-pris. Applied Digital förväntar sig att generera mellan $385 miljoner och $405 miljoner i intäkter under räkenskapsåret 2024, vilket skulle representera en tillväxt på 595% till 631% jämfört med $55 miljoner under räkenskapsåret 2023. SentinelOne förväntar sig en tillväxt på 43% till $605 miljoner under räkenskapsåret 2024.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 1 oktober

Global artificiell intelligens på stadionmarknaden förväntas växa med en CAGR på +30,4% 2023-2029

En ny rapport från Market Intelligence Data visar att den globala marknaden för artificiell intelligens i stadion kommer att växa med en robust CAGR på +30,4% under perioden 2023-2029. Rapporten ger en detaljerad analys av marknadens dynamik och framväxande trender. Några av de nyckelspelare som profilerats i studien inkluderar Allgovision Technologies Pvt., Byrom Plc, Centurylink, Cisco Systems, Dignia Systems, Ericsson Ab, Fujitsu, Gp Smart Stadium, Hawk-Eye, Huawei Enterprise, IBM Corporation, Inspur Technologies, Intechnology Wifi, Intel Corporation, Locbee, NEC Corporation och andra framstående spelare. Rapporten inkluderar också en segmental analys av marknaden baserat på typ och tillämpning.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 29 september

Betydande tillväxt förutspås för AI inom telekommunikationsindustrin 2023-2031

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom telekommunikationsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten analyserar nuvarande trender och framtidspotential för branschen, och undersöker bland annat tillverkningsmetoder, produktspecifikationer och kostnadsstrukturer. Några av de största tillverkarna av AI inom telekommunikation inkluderar Intel Corporation, Cisco Systems, AT&T, Google Inc., Sentient Technologies, Nuance Communications, IBM, Infosys, Microsoft Corporation och H2O.ai. Rapporten undersöker även hur COVID-19 och regionala konflikter, som kriget mellan Ryssland och Ukraina, har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Cybersäkerhet dominerar företagstekniknyheterna denna vecka

Cybersäkerhet dominerade företagstekniknyheterna denna vecka, då Cisco Systems Inc. köpte Splunk Inc. och två av de ledande namnen inom cybersäkerhet, CrowdStrike Holdings Inc. och Google LLC:s Mandiant, höll sina årliga evenemang. Dessutom lanserades två initiala offentliga erbjudanden, inklusive Klaviyo inom programvara som en tjänst, men priserna sjönk efter initial investerarentusiasm. Under tiden fortsatte generativ artificiell intelligens att svepa över allt. Och Intel Corp. visade tecken på liv med nya teknologier.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 23 september

AIoT-lösningar marknad förväntas växa årligen till 2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för Artificiell Intelligens av Saker (AIoT) lösningar kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på regioner, tillämpningar (konsument, företag, industri, regering) och typer (hårdvara, mjukvara, firmware, stödjande teknologier). Bland de största tillverkarna av AIoT-lösningar globalt finns Siemens AG, SoftBank Robotics Holding Corp., Google Inc., General Electric, och Xiaomi Technology Co. Ltd. Marknaden förväntas växa betydligt i Nordamerika och Europa under prognosperioden, drivet av hög teknologi och närvaron av stora spelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 september

AI-industrin växer: Hur man kan bli miljonär genom att investera i en AI-fokuserad ETF

Artificiell intelligens (AI) är i fokus för vissa investerare för närvarande, och med god anledning. Tekniken driver några blockbusteravkastningar på aktiemarknaden i år, ledd av halvledarjätten Nvidia, som såg aktiekurserna tredubblas i värde 2023 och skjuta upp dess värdering över 1 biljon dollar. AI-industrin är fortfarande mycket ung, och mer värdeskapande kommer troligen att komma när tekniken utvecklas. Att välja vinnarna och förlorarna i en snabbt växande industri som AI kommer att vara extremt svårt, även för de mest erfarna investerarna. För detaljhandelsinvesterare kan det vara bättre att göra en bred satsning på sektorn än att försöka hitta de enskilda aktierna som faktiskt kommer att bli de stora AI-vinnarna. Exchange-traded funds (ETF:er) kan vara det bästa AI-spelet. ETF:en Global X Artificial Intelligence and Technology (AIQ -1,22%) äger aktier i 87 olika företag med en koppling till AI-industrin. Med investerare som fokuserar kraftigt på AI 2023 är ETF:en upp imponerande 39% hittills 2023, mer än dubbelt så mycket som den bredare S&P 500-indexet. Investerare bör inte förvänta sig den nivån av avkastning varje år, men det finns ett argument för att investera 500 dollar per månad i denna AI-fokuserade ETF kan mycket väl göra dig till miljonär på lång sikt.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 21 september

Den globala marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen värderades till 915,93 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en CAGR på 58,59% under prognosperioden, vilket når 14573,26 miljoner USD 2027. Dynamiska spelare på marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen (Intel Corporation, CloudMinds Technologies, AIBrain, SAP SE, Microsoft Corporation, Siemens, Cisco Systems, IBM Corporation, Oracle Corporation, DataRPM, Sight Machine, Alphabet, Ubtech Robotics, Preferred Networks, Rockwell, Automation, NVIDIA Corporation, General Electric Company, General Vision, Mitsubishi Electric Corporation, Citrine Informatics, Skymind, Vicarious) driver marknadens tillväxt inom ICT-sektorn under prognosperioden 2023-2030.

Digital Journal fördjupade 18 september

Kunstig intelligens inom tillverkningsmarknaden: Framtida växande trender och prognoser från 2023 till 2030

Den senaste forskningsrapporten för marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning (2023-2030) är uppdelad i olika typer [Hårdvara, Mjukvara, Tjänster] och applikationer [Bil, Energi och Kraft, Läkemedel, Tunga metaller och maskintillverkning, Halvledare och elektronik, Mat och dryck]. Rapporten fokuserar på en noggrann analys av nyckelspelare, inklusive [IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Nvidia Corporation], bland andra. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, vilket når 23149,62 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Ny rapport om marknaden för videoanalys och artificiell intelligens publicerad av 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Videoanalys och Artificiell Intelligens Marknad´ för slutanvändare (BFSI, stadsövervakning, kritisk infrastruktur, utbildning, gästfrihet och underhållning, tillverkning, försvar och gränsövervakning, detaljhandel och konsumentvaror, trafikledning, transport, andra), typer (TYPE1), region och global prognos till 2023-2030. Rapporten presenterar kvalitativa och kvantitativa perspektiv på SWOT- och PESTLE-analys baserat på geografiska regioner och industrisegment. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek för videoanalys och artificiell intelligens, segmentstorlek (huvudsakligen inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Dessutom tillhandahåller rapporten detaljerad kostnadsanalys, leveranskedja.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

AIoT-marknaden: Framtidsutsikter 2023-2031

En forskningsrapport om den globala marknaden för ´Artificial Intelligence of Things (AIoT)´ visar på olika kommersiella möjligheter under de kommande åren, tillsammans med optimistiska intäktsprognoser. Marknaden för AIoT har vuxit från USD miljoner till USD miljoner mellan 2017 och 2022. Med en CAGR på procent beräknas denna marknad nå USD miljoner 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Bland de stora spelarna på AIoT-marknaden finns företag som Analog Devices Inc., Hewlett Packard Enterprise, Sharp Global, Pinnacle Solutions, Inc., Amazon Inc., NXP, IBM Corporation, Axiomtek, Huawei Technologies Co. Ltd. och Cisco Systems.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Snabb tillväxt förväntas på marknaden för artificiell intelligens för säkerhet mellan 2023 och 2030

Marknaden för artificiell intelligens (AI) för säkerhet är en av de snabbast växande och det är avgörande för aktörer på marknaden att först göra en grundlig analys av sektorn. Forskningsrapporten analyserar AI för säkerhetsmarknaden globalt för perioden 2023 till 2030. Huvudkonkurrenterna på marknaden inkluderar Juniper Network, Inc, Cisco Systems Inc, Facebook Inc, Broadcom Inc. (Symantec Corporation), Xilinx, Inc, Samsung Electronics Co., Ltd, IBM Corporation, Fortinet, Inc, ThreatMetrix Inc (RELX Group), F-Secure Corporation, Micron Technology, Inc, Nvidia Corporation, Tech Mahindra Limited. Marknaden är segmenterad baserat på slutanvändarindustri (regering och försvar, detaljhandel, BFSI, tillverkning, hälso- och sjukvård, fordons- och transport, andra), typ (nätverkssäkerhet, applikationssäkerhet, molnsäkerhet) och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om ´Artificial Intelligence in Manufacturing Market´ förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på tillämpningar som halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning, mat och dryck, och andra. De största företagen på marknaden inkluderar SAP SE, General Vision, Alphabet, AIBrain, Oracle Corporation, Cisco Systems, Preferred Networks, Vicarious, IBM Corporation, Citrine Informatics, Siemens, Mitsubishi Electric Corporation, Microsoft Corporation, CloudMinds Technologies, General Electric Company, Rockwell, Automation DataRPM, Sight Machine, NVIDIA Corporation, Intel Corporation och Skymind Ubtech Robotics. Rapporten täcker en forskningsperiod från 2018 till 2028 och förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning kommer att nå USD 23295,36 miljoner 2028, från USD 1449,28 miljoner 2022, med en CAGR på 58,86% under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Framtida tillväxt inom AI inom tillverkning förväntas vara betydande fram till 2031

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förutspår betydande tillväxt fram till 2031. Rapporten betonar att integration av innovativa teknologier och kreativa lösningar kommer att driva marknadens tillväxt. Bland faktorer som bidrar till denna tillväxt nämns ökade personliga utgifter, global urbanisering och en utbredd adoption av avancerade teknologier. Rapporten ger även detaljerad analys av nuvarande marknadstillstånd, nyckelindustriaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtutsikter.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Betydande tillväxt förväntas för AIoT-marknaden mellan 2023 och 2030

En ny forskningsrapport förutspår en betydande tillväxt för marknaden för Artificial Intelligence of Things (AIoT) mellan 2023 och 2030. Rapporten, som sträcker sig över 122 sidor, ger en djupgående analys baserad på regioner, applikationer (stora företag, små och medelstora företag (SME)) och typer (mjukvara, hårdvara, integrerade plattformar, tjänster). De största tillverkarna av AIoT globalt inkluderar Sharp Global, Hewlett Packard Enterprise, Axiomtek, NXP, Amazon Inc., Analog Devices Inc., Cisco Systems, Huawei Technologies Co. Ltd., IBM Corporation och Pinnacle Solutions, Inc. Marknaden förväntas växa betydligt i Nordamerika och Europa på grund av hög teknologisk adoption och närvaron av stora aktörer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 13 september

AIoT-lösningar Marknadsomfattning efter trendprognos 2031

En marknadsforskningsrapport om Artificial Intelligence Of Things (AIoT) Solutions ger en översikt över branschutveckling, tillväxtmöjligheter och trender fram till 2031. Rapporten innehåller en detaljerad analys av företagets affärsområde, inklusive appliceringar som konsument, företag, industri och regering, och typ som hårdvara, mjukvara, firmware och stödjande teknologier. Rapporten ger företag den information de behöver för att fatta informerade beslut om sina affärsstrategier och potentiella tillväxtområden. Bland de företag som håller toppositionen i rapporten finns Fujitsu Ltd., Google Inc., SK Telecom, ABB Ltd., och Apple Inc.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

AIoT-marknadsrapport 2023 ger omfattande översikt

En nyligen publicerad rapport om marknaden för Artificial Intelligence of Things (AIoT) ger en omfattande översikt över dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender, marknadssegmenteringar efter typ [programvara, hårdvara, integrerade plattformar, tjänster] och applikationer [stora företag, små och medelstora företag (SMEs)], de drivande komponenterna, regional analys och rapportens övergripande omfattning. Den tar även upp effekterna av COVID-19 och Ryssland-Ukraina-kriget på AIoT-marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

AIoT-lösningar marknadens utveckling 2023-2028

En global forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och inkomstprognoser för ´Artificial Intelligence Of Things (AIoT) Solutions Market´. Rapporten täcker tillämpningar (konsument, företag, industri, regering), företag som har etablerat officiella ekonomiska band med organisationen, och individuella rådgivare från hela världen. De stora spelarna som täcks i rapporten inkluderar Siemens AG, SK Telecom, Tellmeplus, Analog Devices Inc., Cisco Systems, Baidu Inc., SoftBank Robotics Holding Corp., Fujitsu Ltd., Google Inc., Apple Inc., ABB Ltd., General Electric, STMicroelectronics, Huawei Technologies Co. Ltd., CloudMinds, Symantec Corporation och Xiaomi Technology Co. Ltd. Rapporten fokuserar på AIoT-marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknadsrapport för AI-baserad cybersäkerhet: betydande tillväxt förväntas mellan 2023 och 2030

En omfattande forskningsrapport på 121 sidor om marknaden för AI-baserad cybersäkerhet har släppts. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19-pandemin, och ger en översikt över nuvarande situation i varje region. Bland de ledande företagen på marknaden finns FireEye, Amazon Web Services, IBM, Microsoft, Micron Technology, McAfee, Nvidia, Juniper Networks, Crowdstrike Holdings, NortonLifeLock, Checkpoint Software Technologies, Imperva, LogRhythm, Palo Alto Networks, Intel, Sophos, Fortinet och Cisco Systems. Den globala marknaden för AI-baserad cybersäkerhet förväntas öka betydligt under prognosperioden mellan 2023 och 2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

AIoT-marknaden växer globalt och förväntas nå betydande värden till 2029

AIoT-marknaden har bevittnat en tillväxt från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med en CAGR förväntas denna marknad nå USD miljoner 2029. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Dessutom tillhandahåller rapporten strategier för företag att övervinna hot som COVID-19 utgör. Teknisk innovation och framsteg kommer att optimera produktens prestanda ytterligare, vilket gör att den kan förvärva ett bredare spektrum av applikationer på nedströmsmarknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

AIoT-marknaden växer globalt fram till 2029

Marknaden för lösningar inom Artificial Intelligence Of Things (AIoT) har vuxit från USD miljoner till USD miljoner mellan 2017 och 2022. Med en årlig tillväxttakt (CAGR) beräknas marknaden nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att hantera hot som COVID-19 utgör. Teknisk innovation och utveckling kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör att den kan erhålla en bredare rad tillämpningar på nedströmsmarknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Global Telecom Artificial Intelligence Software, Hardware and Services Marknadsrapport 2023-2030

En rapport ger viktig statistisk information om marknadsstatusen för Telecom Artificial Intelligence Software, Hardware and Services. Rapporten erbjuder en omfattande överblick av den globala marknaden för Telecom Artificial Intelligence Software, Hardware and Services från 2023 till 2030, inklusive alla betydande parametrar. Nyckelfaktorer som driver marknadens tillväxt på både nationell och lokal nivå presenteras också. Rapporten innehåller prognoser för marknadsstorlek i termer av värde, samt marknadsandel per region och segment, regionala marknadspositioner, segment- och landsväxtmöjligheter, nyckelföretagsprofiler, SWOT-analyser, produktportföljer och tillväxtstrategier. Nyckelföretag som verkar på marknaden inkluderar NVIDIA, Alphabet, Cisco Systems, IBM, Sentient Technologies, IBM, Intel och Jibo.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Marknadsforskningsrapport för konstgjord intelligens i tillverkning

En marknadsforskningsrapport om konstgjord intelligens i tillverkning ger tillförlitliga data för att stödja marknadstillväxten och hjälpa kunder att fatta viktiga beslut. Rapporten innehåller omfattande studier och analyser utförda av experter inom olika områden. Bland de stora företagen som påverkar marknaden för konstgjord intelligens i tillverkning inkluderar IBM, SAS, SAP SE, Siemens, Oracle, Microsoft, Mitsubishi Electric Corporation, Huawei, General Electric Company, Intel, Amazon Web Services, Google, Cisco Systems, PROGRESS DataRPM, Salesforce, NVIDIA och Autodesk. Marknaden förväntas se en solid utveckling tack vare stimulering av konsumtion i olika marknader.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 2 september

Dell Technologies aktier når rekordhögt efter höjda årsprognoser

Aktierna i Dell Technologies Inc steg med 22,2% och nådde en rekordhög nivå på fredagen efter att företaget höjt sina helårsfinansiella prognoser, hjälpt av artificiell intelligens (AI) och stabiliserad efterfrågan på datormaterial efter en flera månader lång nedgång. Aktien handlades sist på $68,75 efter att ha nått en topp på $70,28. Dell rapporterade en andra kvartalsintäkt och EPS över analytikernas uppskattningar. Minst 10 analytiker höjde sina målpriser för Dells aktier efter rapporten.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 1 september

AI för cybersäkerhetsmarknaden förväntas växa fram till 2032, enligt rapport

Artificiell intelligens (AI) för cybersäkerhetsmarknaden väntas växa betydligt fram till 2032, enligt en rapport. Rapporten ger en detaljerad studie av marknaden, inklusive huvudsegment, nyckelregioner och konkurrenssituation. Den segmenterar AI för cybersäkerhetsmarknaden baserat på komponent, driftstyp, branschvertikaler och geografi. Rapporten ger också en djupgående studie av segmenten tillsammans med en detaljerad regional analys. Bland de ledande företagen på marknaden finns McAfee LLC, SolarWinds, IBM Corporation, Microsoft Corporation, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Systems Inc., Forcepoint LLC, Citrix Systems, Intel Corporation och Symantec Corporation.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 26 augusti

AIaaS-marknaden växer kraftigt

Marknaden för Artificial Intelligence as a Service (AIaaS) har sett en betydande tillväxt och omvandling de senaste åren. AIaaS hänvisar till leverans av artificiell intelligens-funktioner som en molnbaserad tjänst. Detta gör att företag av alla storlekar kan dra nytta av avancerade AI-verktyg och teknik utan behov av omfattande intern infrastruktur eller expertis. Marknaden för AIaaS har snabbt expanderat på grund av den ökande adoptionen av AI inom olika branscher. Ledande aktörer inkluderar Amazon Web Services, Google, Microsoft, IBM, Oracle, SAP, Salesforce, Intel, Nvidia, Alibaba Cloud, Baidu, Tencent Cloud, Hewlett Packard Enterprise, Cisco Systems, Dell Technologies och andra.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 25 augusti

AI inom cybersäkerhetsmarknaden förväntas nå 68,36 miljarder dollar till 2029

Marknaden för artificiell intelligens inom cybersäkerhet förväntas nå 68,36 miljarder dollar till 2029, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,4 procent. AI har blivit en viktig lösning för cybersäkerhet, med förmågan att snabbt analysera stora datamängder och spåra hot. Nordamerika står för 40,7% av den totala omsättningen 2022, med stora företag som IBM och Cisco Systems Inc. som bidrar till regionens dominans. Asien och Stillahavsområdet upplever snabb tillväxt på grund av ökande cyberattacker och strikta cybersäkerhetspolicys.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 11 augusti

Artificiell intelligens i stadionmarknaden förväntas växa till 2027

Rapporten ´Artificiell intelligens i stadionmarknaden´ har släppts av Mr Accuracy Reports. Rapporten förutspår en stadig tillväxt för AI i stadionmarknaden, drivet av ökad efterfrågan på marknadsinformation och hållbara trender. Rapporten studerar både intern och extern AI i stadion baserat på kategorier och erbjuder en grundläggande översikt över industrin, inklusive definitioner, klassificeringar och applikationer. Toppföretagen i rapporten inkluderar Allgovision Technologies Pvt., Gp Smart Stadium, Cisco Systems, Byrom Plc, Fujitsu, Centurylink, Huawei Enterprise, Ericsson Ab, Dignia Systems, Hawk-Eye, Locbee, Nxp Semiconductors Nv, Ibm Corporation, Tech Mahindra, Nec Corporation, Intel Corporation, Inspur Technologies, Schneider Electric Sa, Ntt Corporation, Intechnology Wifi, Ucopia, Vix Technology och Volteo.

Direktlänk Dela Tha Sports Junkies 101 fördjupade 7 augusti

Ökande efterfrågan och tekniska framsteg driver tillväxten för AI i Big Data Analytics och IoT-marknaden

Den ökande efterfrågan och framsteg inom teknik driver den imponerande tillväxtbanan för AI inom Big Data Analytics och IoT-marknaden. Marknaden förväntas expandera betydligt mellan 2023 och 2031, med ökade investeringar och strategiska partnerskap. Tillväxten kommer att drivas av tekniska framsteg, ökad miljömedvetenhet och behovet av effektiviserade operationer. Ledande företag som Amazon, Apple Inc, Google Inc, Microsoft Corporation, CISCO Systems Inc, IBM Corporation, NVIDIA Corporation, Intel Corporation, Veros Systems Inc och Infineon Technologies AG profileras i marknadsrapporten.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 6 augusti

Två AI-tillväxtaktier att köpa nu för att dra nytta av den förväntade marknadsuppgången

S&P 500-indexet har återhämtat sig kraftigt från sina låga nivåer i björnmarknaden tack vare minskad inflation, bättre än förväntade vinster och entusiasm kring artificiell intelligens (AI) som har förbättrat investeraresentimentet 2023. Indexet ligger nu bara 6% under sitt rekordhöga, vilket innebär att det är på randen till en ny tjurmarknad. Här är två AI-tillväxtaktier att köpa nu: 1. Microsoft: Ledaren inom företagsprogramvara. 2. Arista Networks: Ledaren inom höghastighetsdatacenterbrytare.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 20 juli

MIT-forskare skapar ny dataskyddsmetrik för att skydda känsliga data i maskininlärningsmodeller

Forskare vid MIT har skapat en ny dataskyddsmetrik, Probably Approximately Correct (PAC) Privacy, och byggt en algoritm baserad på denna metrik som automatiskt kan bestämma den minsta mängd slumpmässighet som behöver läggas till en maskininlärningsmodell för att skydda känsliga data, som känsliga lungskanningsbilder, från en motståndare. PAC Privacy kräver mycket mindre störning för att skydda känsliga data än andra metoder. Detta kan hjälpa ingenjörer att skapa maskininlärningsmodeller som bevisligen döljer träningsdata, samtidigt som de bibehåller noggrannheten i verkliga inställningar.

Direktlänk Dela American Association for the Advancement of Science fördjupade 15 juli

Enligt undersökningen State of the CIO för 2023 räknar 91 procent av IT-cheferna med oförändrade eller ökade budgetar detta år. Investeringar kommer att riktas mot dataanalys, artificiell intelligens (AI) och förbättring av kundupplevelsen. IT-säkerhet och riskhantering är också högt prioriterade. Utvecklare fokuserar på att förbättra sina färdigheter inom moln, blockkedjor och maskininlärning. AI kommer att skapa nya säkerhetshot, men kan också vara en del av lösningen. Generativ AI kommer att hjälpa företag att utvinna värdefull information från sina data.

International Data Group Sweden fördjupade 8 juli

Node4 förvärvar ThreeTwoFour för att förbättra säkerhets- och omvandlingsförmågor

Node4 har köpt ThreeTwoFour för att förbättra sina säkerhets- och omvandlingsförmågor. ThreeTwoFour kommer att fungera som en konsultativ del av Node4:s säkerhetspraxis. Node4, grundat 2004 och baserat i Derby, Storbritannien, har expertis inom molnbaserade tjänster och digital transformation. ThreeTwoFour, grundat 2019 och baserat i London, Storbritannien, har expertis inom informationssäkerhet och teknikriskhantering. ThreeTwoFour kommer att stärka Node4:s lösningar och tjänster, särskilt inom finansiella tjänster och offentliga sektorn.

Direktlänk Dela MSSP Alert fördjupade 6 juli

Telekom AI-programvara, hårdvara och tjänster marknadsrapport 2023

En ny rapport från MarketsandResearch.biz analyserar den globala marknaden för telekom AI-programvara, hårdvara och tjänster fram till 2023. Rapporten ger en detaljerad inblick i marknaden och täcker allt från etablering till förväntad tillväxttrend. De största marknadsaktörerna, global försäljningstillväxt, faktorer som påverkar och begränsar marknadstillväxten samt en djupgående analys av marknadssegmenteringen presenteras. Rapporten inkluderar också en analys av nuvarande fakta och statistik om produktion och användning på marknaden. Företag som nämns i rapporten inkluderar NVIDIA, Alphabet, Cisco Systems, IBM, Sentient Technologies, Intel och Jibo.

Direktlänk Dela Sleter Football Club fördjupade 29 maj

Rapport förutspår tillväxt för AI inom telekommunikation

En ny rapport från MarketsandResearch.biz ger en detaljerad analys av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom telekommunikation. Rapporten förutspår marknadstillväxt för perioden 2023-2029 och diskuterar de viktigaste leverantörerna som verkar på marknaden, inklusive Alphabet, Cisco Systems, IBM, Intel och Microsoft. Rapporten täcker även faktorer som kan driva tillväxten av den globala AI-marknaden inom telekommunikation under den aktuella perioden och kommande år.

Direktlänk Dela Sleter Football Club fördjupade 29 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare