» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 132 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Demi Lovato är en amerikansk sångerska, låtskrivare och skådespelerska. Hon föddes den 20 augusti 1992 i Albuquerque, New Mexico. Demi blev känd genom Disney Channel, där hon medverkade i filmen ´Camp Rock´ och TV-serien ´Sonny with a Chance´. Hon har släppt flera framgångsrika album, bland annat ´Don´t Forget´, ´Here We Go Again´, ´Unbroken´, ´Demi´, ´Confident´ och ´Tell Me You Love Me´. Lovato är också känd för sitt engagemang i mental hälsa och kampen mot ätstörningar. Hon har vunnit flera priser och utmärkelser för sin musik och sitt humanitära arbete.

Senaste nytt kring Demi Lovato

YouTube lanserar AI-musikverktyg ´Dream Track´

Enligt en rapport från CNBC har YouTube lanserat ett AI-musikgenereringsverktyg som låter användare härma toner och infall från moderna popvokalister. Verktyget, kallat Dream Track, har utvecklats i samarbete med nästan ett dussin populära musiker, inklusive T-Pain, Sia och Demi Lovato. Dream Track skapar autogenererade låtar från grundläggande textprompter. Trots att artificiell intelligens ofta kritiseras i kreativa kretsar, har spridningen av AI-tjänster ökat på senare år. Dream Track kommer att rullas ut i begränsad kapacitet, med bara 100 amerikanska skapare som får beta-åtkomst och kommer att vara begränsad till 30 sekunder långa låtar inom YouTube Shorts.

Direktlänk Dela Giant Freakin Robot fördjupade 25 november

Sony Music saknas i YouTubes AI-röstkloningsexperiment ´Dream Track´

YouTube har lanserat ett nytt experiment, ´Dream Track´, som möjliggör för skapare att klonar röster från kända stjärnor med hjälp av AI-teknik. Röster från flera välkända artister som är kontrakterade till Warner Music Group och Universal Music Group finns tillgängliga på plattformen. Sony Music Entertainment, världens näst största skivbolag, har dock inte gett något godkännande till experimentet. Sony Music har varit i diskussioner med YouTube om licensiering av ´Dream Track´, men har ännu inte gått med på att delta. Detta trots att Sony Music har visat intresse för att experimentera med generativ AI-musikplattformar, som nyligen meddelat i ett projekt med David Gilmour, The Orb och AI-företaget Vermillio.

Direktlänk Dela Music Business Worldwide fördjupade 24 november

Drama på OpenAI: VD sparkad och återanställd, Microsoft steg in för att stödja

OpenAI:s styrelse sparkade VD:n Sam Altman på grund av meningsskiljaktigheter kring säkerhetsfrågor. Många toppchefer på OpenAI avgick, vilket ledde till risk för personaluppror. Microsoft ingrep och uttryckte stöd för OpenAI och vilja att anställa Altman och andra som lämnat företaget. Kort därefter återanställde OpenAI Altman och många anställda återvände. En del av OpenAI:s avtal att ta tillbaka Altman innebär skapandet av en ny styrelse. Korea Advanced Institute of Science and Technology har tillkännagivit en ny AI-modell för att förutsäga socioekonomiska situationer i svårtillgängliga platser som Nordkorea. A121 Labs säkrade en förlängning på 30 miljoner dollar på sin tidigare tillkännagivna finansieringsrunda. Meta har tillkännagivit planer för två nya generativa AI-verktyg för bildredigering och videoklippsskapande. Nya AI-verktyg och appar inkluderar Off/Script, Google Holiday Shopping AI-verktygssvit, Google Dreamtrack, Luminar Neo och Grok.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 22 november

Google DeepMind skapar AI för att generera musik

Google DeepMind har utvecklat en ny modell, Lyria, som kan skapa musik med instrument och sång i olika genrer. YouTube och Google DeepMind samarbetar på två AI-experiment för musik, inklusive Dream Track, som låter användare skapa 30-sekunders soundtracks för YouTube Shorts i stil med sina favoritartister. DeepMind använder också SynthID för att märka AI-genererat ljud på ett sätt som är ohörbart för människor, och detta vattenmärke kan användas för att spåra ursprunget till AI-genererad musik och förhindra missbruk. Dream Track är redan i händerna på några YouTubers, och den skapar 30-sekunders spår som imiterar artister som Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Sia, T-Pain, Troye Sivan och Papoose.

Direktlänk Dela Androidcentral.com fördjupade 20 november

AI-verktyg börjar konkurrera med riktiga artister genom att skapa musik

AI-verktyg börjar konkurrera med riktiga artister genom att skapa visuella mästerverk och skriva manus för pjäser. Nu har det även börjat röra sig in på musikområdet. AI-musikgeneratorer som YouTube Dream Track och Adobe Project Sound Lift har nyligen lanserats. Dream Track, utvecklat av Googles DeepMind-division, hjälper skapare att generera egen musik för sociala medier. Adobe Project Sound Lift kan automatiskt separera olika komponenter av en ljudspår i distinkta lager, vilket gör det möjligt för skapare att redigera dessa lager separat. Andra AI-musikgeneratorer som är tillgängliga just nu inkluderar Mubert, Soundful, Aiva och Splash Pro.

Direktlänk Dela August Man fördjupade 19 november

YouTube lanserar AI-verktyg för musikskapande

YouTube har utvecklat ett nytt AI-verktyg, Dream Track, som låter användare generera en 30-sekunders musikspår som efterliknar sångare. När en användare nynnar en låt på plattformen och väljer en artist som visas i verktyget, skapas ett originalkort soundtrack med den AI-genererade rösten av den artisten i ett YouTube Short-inlägg. YouTube samarbetade med nio artister för projektet, inklusive Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan. YouTube fortsätter att införa nya regler för AI-innehåll. Nya riktlinjer kräver att skapare avslöjar om de använt generativ AI för att skapa realistiska videor.

Direktlänk Dela Fox 5 New York fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-verktyg för musikalisk kreativitet

YouTube har utvecklat ett nytt AI-verktyg, Dream Track, som låter användare auto-generera en 30-sekunders musikspår som efterliknar sångare. När en användare nynnar en låt på plattformen och väljer en artist som visas i verktyget, skapas ett original kort soundtrack med den AI-genererade rösten av den artisten i ett YouTube Short-inlägg. YouTube samarbetade med nio artister för projektet, inklusive Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan. YouTube har också infört nya regler för AI-innehåll.

Direktlänk Dela Fox 10 Phoenix fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-experiment för att skapa sångklipp med superstjärnors röster

YouTube har lanserat ett nytt experimentellt AI-verktyg som låter utvalda användare skapa sångklipp med AI-genererade röster av superstjärnor som Demi Lovato, Sia och John Legend. Verktyget, kallat Dream Track, lanserades officiellt som en tidig betaversion tillgänglig endast för cirka 100 utvalda skapare i USA. Det är oklart om eller när den nya funktionen kommer att bli allmänt tillgänglig. Funktionen är ett direkt samarbete med några av branschens största upphovsrättsinnehavare, vilket markerar första gången några av världens största artister och musikföretag har godkänt att deras musik används för röstkloner.

Direktlänk Dela Rolling Stone fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-verktyg för Premium-prenumeranter

YouTube lanserar nya AI-verktyg för sina musikcentrerade skapare, tillgängliga endast genom Premium-abonnemanget. YouTube meddelade officiellt tillgång till AI-chattboten och det generativa AI-verktyget för Premium-prenumeranterna för att sammanfatta kommentarssektioner. Plattformen gjorde tillkännagivandet via ett blogginlägg, där företaget avslöjade några detaljer om sitt nya experimentella AI-verktyg för YouTube Shorts som kallas Dream Track. Enligt företaget använder AI-verktyget ´Google DeepMinds mest avancerade musikgenereringsmodell hittills, Lyria.´ Företaget har även samarbetat med nio artister exklusivt för detta experiment. Dessa inkluderar Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan.

Direktlänk Dela KnowTechie fördjupade 17 november

Google avslöjar AI-verktyg som skapar låtar i stilen av kända sångare

Google har avslöjat ett experimentellt AI-verktyg, Dream Track, som skapar original låtar i stilen av utvalda kända sångare. Verktyget är bland flera nya utvecklingar som teknikjätten presenterade på torsdagen vid skärningspunkten mellan musik och AI. Nio artister, inklusive Charlie Puth och John Legend, har anslutit sig till Googles projekt. Företaget testar Dream Track (som för närvarande endast kan användas i YouTube Shorts) i kombination med andra AI-musikverktyg. Dessa verktyg är under utveckling med Googles dotterbolag DeepMind med hjälp av AI-musikgenereringsmodellen Lyria. Google har avtal på plats med alla nio deltagande sångare för Dream Track-experimentet och arbetar med UMG och andra musikindustrins partners för att monetarisera tekniken.

Direktlänk Dela National Public Radio fördjupade 17 november

Google testar AI-drivna musikskapande verktyg på YouTube

Google testar nya artificiell intelligens (AI) funktioner på YouTube, vilket ger användarna möjlighet att enkelt skapa musikaliska kompositioner med bara en textprompt eller en nynnad melodi. Teknikjätten fördjupar sig i AI-drivna musikskapande med introduktionen av Dream Track för Shorts och Music AI-verktyg, en svit av funktioner som ger YouTube skapare att skapa originalkompositioner med hjälp av enkla textprompter eller nynnande melodier. De experimentella funktionerna drivs av Lyria, en generativ musikmodell utvecklad av Googles DeepMind-avdelning. Dream Track är redan i händerna på en utvald grupp amerikanska innehållsskapare på YouTube. Detta verktyg är utformat för att automatiskt generera 30-sekunders ljudklipp, som imiterar de distinkta stilarna hos samarbetande musikaliska artister.

Direktlänk Dela News9 Live fördjupade 17 november

AI-musikgeneratorn Lyria från Google DeepMind kan skapa låtar i kända artisters stil

Google DeepMind har lanserat Lyria, deras mest avancerade AI-musikgenereringsmodell hittills, som kan skapa 30-sekunders YouTube Shorts i stil med artister som T-Pain, Sia, Demi Lovato och Troye Sivan. Användare kan skriva in ett ämne och välja en artist, och verktyget skriver texten, producerar bakgrundsspåret och sjunger låten i den valda musikerns stil. Dessa AI-verktyg är främst avsedda att hjälpa till att odla idéer och testa nya sätt för artister att koppla upp sig med sina fans. Generativ AI skapar dock en digital minfält när det gäller upphovsrätt.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-verktyget Dream Track i samarbete med Google DeepMind

YouTube har nyligen lanserat ett nytt AI-verktyg vid namn Dream Track. Verktyget, som utvecklats i samarbete med Google DeepMind, låter användare ange en kort prompt och välja bland deltagande artister för att skapa en 30 sekunder lång låt. Denna låt kan sedan användas för att ladda upp i en YouTube Shorts-video. Dream Track kommer initialt att vara tillgängligt för ett fåtal skapare. Bland de tillgängliga artisterna finns John Legend, Demi Lovato, Alec Benjamin, Charlie Puth, Chalie XCX, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan.

Direktlänk Dela ClutchPoints fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-drivet verktyg för att skapa musik i kända artisters stil

YouTube lanserar ett nytt AI-drivet verktyg, ´Dream Track´, som låter användare skapa ljudinspelningar i stil med några av dagens mest kända musiker, inklusive John Legend, Demi Lovato, T-Pain och Sia. Verktyget gör det möjligt för användare att generera korta spår på upp till 30 sekunder i rösten och stilen hos en deltagande artist. Vid lansering kommer cirka 100 skapare i USA att ha tillgång till verktyget. Det kommer att vara begränsat till YouTube Shorts, plattformens korta videodelningsfunktion. Lanseringen kommer när YouTube, som ägs av Alphabet, försöker dra nytta av korsningen mellan AI-teknik och musik.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 17 november

YouTube lanserar AI-baserat musikexperiment ´Dream Track for Shorts´

YouTube har gett användarna en förhandstitt på sitt första AI-baserade musikexperiment, ´Dream Track for Shorts´. Verktyget låter användare skapa anpassade låtar med ett system som härmar populära artister som Charlie Puth, för att användas som soundtrack till deras YouTube Shorts. Experimentet är utformat för att utforska hur AI kan skapa djupare kopplingar mellan artister och skapare. En liten grupp av amerikanska skapare kommer att få tillgång till experimentet för att skapa unika soundtracks på upp till 30 sekunder för deras Shorts. Musik AI-verktygen drivs av Lyria, Google DeepMinds mest avancerade musikgenereringsmodell.

Direktlänk Dela Cord Cutters News fördjupade 16 november

YouTube lanserar AI-verktyg för musikskapande

YouTube har avslöjat ett nytt AI-experiment för plattformen. Dream Track kommer att låta användare skriva ut en idé och sedan välja från ett karusell av artister för att skapa ett 30 sekunders YouTube Shorts-ljudspår med den artistens röst. YouTube skapar också ett musik AI-verktyg som kommer att låta dig göra saker som att omvandla ditt hummande till en gitarriff. I går meddelade YouTube att Premium-prenumeranter skulle kunna få tillgång till både dess AI-chattbot och generativa AI-verktyg för att sammanfatta kommentarsektioner.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 16 november

YouTube lanserar AI-verktyg för att skapa anpassade låtar med kända artister

YouTube lanserar ett AI-verktyg som låter användare skapa anpassade korta låtar med hjälp av kända artister. Verktyget, kallat Dream Tracks, låter användare skriva in en kort prompt och välja en deltagande artist. AI:n skapar sedan en låt på upp till 30 sekunder som användare kan inkludera i en YouTube Shorts-video. Verktyget kommer initialt att vara tillgängligt för en utvald grupp av skapare. Bland de nuvarande deltagande artisterna finns Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan.

Direktlänk Dela The Hollywood Reporter fördjupade 16 november

Google introducerar AI-verktyg för musikskapande på YouTube

Google har introducerat nya generativa AI-verktyg för YouTube, vilket möjliggör skapandet av musikspår endast med hjälp av en textbeskrivning eller en enkel melodi. Det första verktyget, Dream Track, är redan tillgängligt för ett litet antal YouTube-skapare i USA och kan automatiskt skapa korta 30-sekunders musikspår i stil med kända artister. Verktyget kan imitera nio olika artister som har samtyckt till att samarbeta med YouTube. YouTube presenterade även andra AI-verktyg för musik, kallade Music AI Tools, som låter användare skapa musikspår.

Direktlänk Dela Gadget Tendency fördjupade 16 november

YouTube och Google DeepMind utvecklar AI-musikexperiment

YouTube har meddelat nya AI-musikexperiment som de utvecklar tillsammans med Google´s DeepMind. Det mest intressanta testet är Dream Track i YouTube Shorts. Användaren skriver en idé i skaparprompten och väljer en deltagande artist, sedan producerar den ett originalmusikstycke på upp till 30 sekunder med den AI-genererade rösten av den artisten. Nio artister har gått med på att samarbeta med Dream Track-experimentet: Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan. Dream Track drivs av Lyria, Google DeepMinds mest avancerade musikgenerationsmodell hittills. Verktyget är för närvarande endast tillgängligt för en liten grupp artister och skapare.

Direktlänk Dela Variety Media fördjupade 16 november

Youtube presenterar AI-genererad musik i samarbete med kända artister

Youtube har visat en kommande funktion som kan skapa ny musik baserad på textbeskrivningar eller nynnade melodier. Dessa AI-genererade musiksnuttar kan ha AI-sång som imiterar artisters röster, i samarbete med artisterna. Tio kända artister, inklusive John Legend, Sia, T-Pain, Troye Sivan, Demi Lovato och Charli XCX, har valt att låna ut sina röster till Youtube. Funktionen kallas Dream Track och baseras på modellen Lyria från Deepmind, en AI-utvecklare som Google förvärvade 2014. Deepmind har också presenterat Music AI Tools, ett verktygssats designat i samarbete med artister och producenter.

Direktlänk Dela Swedroid fördjupade 16 november

YouTube avslöjar AI-verktyg för att imitera popstjärnor

YouTube har avslöjat ett artificiellt intelligensverktyg, Dream Track, som låter användare imitera popstjärnor som Demi Lovato och John Legend. Verktyget låter användare skapa korta låtar genom att beskriva egenskaper inklusive lyriskt innehåll och stämning. Nio artister har tillåtit att deras röst ´klonas´ av programvaran, inklusive Charli XCX, Troye Sivan, T-Pain och Sia. För närvarande har cirka 100 skapare i USA fått tillgång till verktyget, som endast kan användas för att lägga till ljudspår på videor på YouTube Shorts. YouTube släppte två provvideor skapade med Dream Track, med imitationer av Charlie Puth och T-Pain.

Direktlänk Dela BBC fördjupade 16 november

Google avtäcker sin mest avancerade AI-musikmodell, Lyria

Google har avtäckt sin mest avancerade musikgenereringsmodell hittills, kallad Lyria, som utvecklats av Google DeepMind. Lyria är utformad för att generera högkvalitativ musik med instrument och sång, och ger användarna mer nyanserad kontroll över utdatastilen och prestanda. Google har också släppt detaljer om två nya AI-experiment i partnerskap med YouTube. Det första experimentet, Dream Track, är ett experiment med YouTube Shorts. Det andra experimentet fokuserar på en uppsättning Music AI-verktyg som Google säger att det designar med artister, låtskrivare och producenter för att hjälpa till att förstärka deras kreativa processer.

Direktlänk Dela Music Business Worldwide fördjupade 16 november

Google testar generativa AI-funktioner för musikskapande på YouTube

Google testar nya generativa AI-funktioner för YouTube som möjliggör för användare att skapa musikspår genom enkla nynnade melodier eller textprompter. Den första funktionen, Dream Track, introducerades redan till en utvald grupp skapare på plattformen. Verktyget kan efterlikna stilen hos nio olika artister som har samarbetat med YouTube för att hjälpa till med dess utveckling. YouTube visar också nya verktyg som kan producera musikspår från en användares nynnade melodi. Dessa spår är avsedda att användas med YouTubes TikTok-liknande Shorts-tjänst.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 16 november

YouTube lanserar AI-drivet musikskapande verktyg ´Dream Track´

YouTube introducerar en innovativ funktion kallad ´Dream Track´, som låter utvalda ´Shorts´-skapare i USA skapa originalmusikklipp med AI-genererade röster från kända artister. Funktionen drivs av Google DeepMinds mest avancerade musikgenereringsmodell, Lyria. Bland artisterna som medverkar finns Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Sia, T-Pain, Troye Sivan, Papoose och Alec Benjamin. YouTube har också lanserat en policy som kräver att skapare avslöjar om de har laddat upp modifierat eller syntetiskt innehåll som ser realistiskt ut, inklusive videor som använder AI-verktyg.

Direktlänk Dela NewsBytes fördjupade 16 november

YouTube lanserar Dream Track: låter användare skapa låtar med AI-röster baserade på populära artister

YouTube lanserar ett nytt verktyg, Dream Track, som låter användare skapa låtar med AI-röster baserade på populära artister som Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, Sia och flera andra. Dream Track kommer att skapa 30 sekunders låtsnuttar som användare kan använda i sina YouTube Shorts. YouTube har samarbetat med Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan, som är de första att låta AI återskapa deras röster för Dream Track. Utvalda skapare i USA har fått tillgång till Dream Track för att experimentera med och använda i sina Shorts. YouTube avslöjade även andra AI-verktyg. Deras Music AI Incubator team utvecklar ett nytt verktyg som kommer att omvandla röstinspelningar till instrument.

Direktlänk Dela RouteNote fördjupade 16 november

YouTube testar AI-funktioner för musikskapande

YouTube, som ägs av Google, meddelade att de testar nya AI-funktioner som låter människor skapa musikspår med hjälp av en textprompt eller en enkel nynnad melodi. Företaget introducerade Dream Track, ett experiment på YouTube Shorts som drivs av Google DeepMinds mest avancerade musikgenereringsmodell hittills, Lyria. Nio artister, inklusive Alec Benjamin, Charlie Puth, Charli XCX, Demi Lovato, John Legend, Papoose, Sia, T-Pain och Troye Sivan, har valt att samarbeta i detta experiment. YouTube experimenterar också med AI-verktyg som kan skapa musikspår från en nynnad melodi.

Direktlänk Dela Punjab News Express fördjupade 16 november

YouTube lanserar AI-experiment med röstkloner av kända artister

YouTube lanserar en ny funktion, Dream Track, som låter utvalda användare skapa musik med AI-genererade vokaler från flera framstående artister, bland annat Demi Lovato, Charli XCX, John Legend och Troye Sivan. Experimentet låter användare göra en låtförfrågan genom att beskriva egenskaper som låtens stämning eller koncept, och AI:n genererar musiken. Dream Track låter nio artister låna ut sina röster och kommer endast att vara tillgängligt för en liten grupp användare. YouTube meddelade också att de kommer att lansera fler AI-musikverktyg senare i år.

Direktlänk Dela Rolling Stone fördjupade 16 november

YouTube testar AI-genererade sångröster av kända artister i begränsad provning

YouTube har inlett ett samarbete med musikartister som John Legend och Sia för att erbjuda AI-genererade versioner av deras sångröster som soundtracks för skaparvideor. Med en musikgenereringsmodell skapad av Googles AI-enhet producerar den Google-ägda videoplattformen unika 30-sekundersklipp i en begränsad testning. Experimentet, kallat Dream Track, har öppnats för en liten grupp amerikanska skapare som använder dess Shorts-funktion. YouTube planerar också att producera AI-genererade resultat som att nynna en melodi och omvandla den till en gitarriff, eller att ta en poplåt och göra den till en reggaetonlåt, och hoppas kunna testa sådana verktyg senare i år. Dream Track-provningen drivs av Lyria, en musikgenererings AI-modell skapad av Google DeepMind, Googles AI-enhet baserad i London.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 16 november

YouTube lanserar AI-musikverktyg och möjliggör borttagning av deepfake-innehåll

YouTube meddelade att musikpartners kan begära borttagning av deepfake-innehåll baserat på deras artisters sång- eller rappstämmor. Denna möjlighet kommer initialt endast att vara tillgänglig för skivbolag eller distributörer som representerar artister som deltar i YouTubes tidiga AI-musikexperiment. YouTube presenterade sitt ´Music AI Incubator´ i augusti med Universal Music Group och en grupp artister och producenter inklusive Anitta, ABBA:s Björn Ulvaeus och Max Richter. Det första experimentet kallas ´Dream Track in YouTube Shorts´ och använder teknik från Googles AI-fokuserade dotterbolag DeepMind. Nio artister gör AI-genererade versioner av sina röster tillgängliga för en liten grupp utvalda amerikanska skapare att använda i sina YouTube Shorts-videor.

Direktlänk Dela Music Ally fördjupade 16 november

Google lanserar AI-verktyget Dream Track för YouTube Shorts

Google lanserar Dream Track, ett AI-verktyg som kan generera låtar, inklusive text, melodi och ackompanjemang, i stil med sju olika artister, inklusive Charlie Puth, Demi Lovato, Sia och T-Pain. Verktyget, som är utvecklat av Google Deepmind, kan hjälpa Google att locka användare från TikTok, där AI-verktyg för att lägga till visuella eller ljudmässiga effekter är mycket populära. Dream Track använder en AI-algoritm kallad Lyria. Google undersöker hur artister vars arbete hjälpt till att träna dess musikgenererande algoritmer kommer att få en del av framtida annonsintäkter genererade av videor med AI-genererat ljud.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 16 november

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare