» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 230 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Discord är en kommunikationsplattform som utvecklats för att underlätta interaktion mellan användare genom text, röst och videochatt. Ursprungligen skapad för gamers, men används nu av olika grupper och organisationer. Discord erbjuder serverar där användare kan skapa eller gå med i grupper baserat på gemensamma intressen. Inom dessa serverar finns det text- och röstkanaler som möjliggör kommunikation mellan medlemmar. Discord är tillgängligt på flera plattformar, inklusive Windows, Mac, Android och iOS. Användare kan anpassa sina profiler och använda bots för att förbättra upplevelsen.

Senaste nytt kring Discord

Användning av DALL-E 3 inuti ChatGPT Plus för bildmodifiering

David Gewirtz har utforskat användningen av DALL-E 3 inuti ChatGPT Plus för att läsa och modifiera bilder. Han har testat funktionen genom att ladda upp tre bilder: en bild av hans bil, en bild av honom själv och ZDNET-logotypen. Han har gett DALL-E 3 instruktioner som ´sätt bil i stad´, ´gör det steampunk´ och ´låt bilen flyga´. Resultaten var blandade och DALL-E 3 misslyckades ofta efter två eller tre förfrågningar. Han kunde inte heller få ChatGPT Plus att utföra vissa uppgifter, som att sätta en bild av honom i en kontorsmiljö.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade igår

Midjourney: En AI-plattform för att skapa konst genom bildmanipulation

Midjourney är en AI-plattform som omvandlar naturliga språkprompter till levande bilder genom att använda maskininlärningstekniker. Plattformen, som lanserades i juli 2022, tillät ursprungligen användare att generera upp till 25 bilder utan kostnad. Men nu har Midjourney övergått till en prenumerationsmodell efter den initiala gratisanvändningen. Användare kan välja planer baserat på deras behov av bildgenerering, integritetspreferenser och önskad köflexibilitet. Bilder som genereras genom Midjourney anses vara allmän egendom, vilket gör det möjligt för andra användare att remixa, uppgradera och manipulera dem.

Direktlänk Dela CryptoCoinNews fördjupade 30 november

Discord Nitro erbjuder en månads gratis provperiod av Midjourney

Från den 27 november till den 27 december 2023 kan Discord Nitro-medlemmar hävda en månads gratis provperiod av Midjourneys grundplan. Det är viktigt att notera att prenumerationen inte förnyas automatiskt efter den fria månaden, men du kan välja att fortsätta med en betald plan om du vill. För att få gratis provperiod måste du vara en aktiv Discord Nitro-medlem, och du bör inte för närvarande vara en aktiv Midjourney-prenumerant. Följ stegen för att lösa in erbjudandet.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 29 november

Pika Labs lanserar AI-verktyg för videoproduktion

Pika Labs har lanserat Pika 1.0, ett nytt AI-verktyg för videoproduktion. Verktyget, som lanseras bara sex månader efter företagets start, syftar till att demokratisera videoproduktion genom att göra avancerad AI tillgänglig för alla. Med funktioner som Text-till-Video, Bild-till-Video och Video-till-Video-konverteringar, låter Pika 1.0 användare omvandla och förbättra videor på olika sätt. Verktyget är nu tillgängligt både på Discord och via webben på mobila och stationära plattformar. Pika Labs har också meddelat att de har samlat in totalt 55 miljoner dollar i finansiering.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 29 november

Pika Labs, AI-videoverktygsstart-up, värderas till mellan 200 och 300 miljoner dollar

Demi Guo och Chenlin Meng, två Stanford Ph.D. studenter, grundade Pika Labs för att utveckla ett lättanvänt AI-videogenereringsverktyg. Sedan starten har cirka 500 000 människor provat programvaran, som nu används för att skapa miljontals nya videor varje vecka. Denna snabba tillväxt har lockat investerare och start-up-företaget har samlat in 55 miljoner dollar över tre finansieringsrundor. Den senaste rundan, en serie A på 35 miljoner dollar från Lightspeed Venture Partners, värderar Pika Labs till mellan 200 och 300 miljoner dollar.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 28 november

Förståelse och lärande kring generativ AI och dess roll i högre utbildning

Generativ AI (GenAI) som ChatGPT, baserat på stora språkmodeller (LLM), revolutionerar hur vi tänker, lär oss och arbetar. Men dessa tekniker har en ´svart låda´-natur, vilket gör det svårt att förstå och förklara hur de matematiska modellerna beräknar sina resultat. Detta kräver en kollektiv utforskningsprocess för att förstå hur det fungerar och vad det är kapabelt till. Högre utbildningsinstitutioner har en kritisk roll att spela för att möjliggöra kollektivt lärande om GenAI. Det finns även behov av att utveckla kritiskt tänkande och faktagranskningsfärdigheter, samt etisk prompt engineering.

Direktlänk Dela Canadian Manufacturing fördjupade 22 november

OpenAI:s GPT-4 språkmodell ökar AI-kapabiliteter och popularitet

OpenAI:s språkmodell GPT-4 har blivit mycket populär på senare tid. Modellen förväntas förbättra AI-förmågor betydligt och erbjuda konsumenter oöverträffade nivåer av intelligent automation. Nya funktioner som läggs till i GPT-4 kommer endast att vara tillgängliga för betalande ChatGPT Plus-användare. Dessa inkluderar redigering, uppladdning och skapande av bilder på ChatGPT, samt den unika funktionen att generera AI-videor från text. Under en utvecklarlivestream analyserade Greg Brockman, president och medgrundare av OpenAI, styrkor och svagheter hos språkmodellen GPT-4. GPT-4 har en ordgräns som är åtta gånger högre än ChatGPT:s gratisversion, med en maximal gräns på 25 000 ord. OpenAI använde GPT-4 för att bygga en Discord-bot som kunde ta emot och visa meddelanden genom att integrera både text- och bildinmatningar. ChatGPT API kommer snart att möjliggöra för ChatGPT Plus-användare och utvecklare att delta i en gratis online-tävling med GPT-4-versionen av internet.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 21 november

18 gratis AI-konstgeneratorer utan NSFW-filter

Artikel utforskar 18 AI-konstgeneratorer som inte har NSFW-filter, vilket ger konstnärer frihet att skapa erotisk konst. Bland dessa verktyg finns DeepArt, Runway ML, Daz 3D, Artbreeder, Deep Dream Generator, NightCafe, Petalica Paint, Wombo Dream, NeuralStyler, Ostagram, GANPaint Studio, Deep Art Effects, Chaingenerator, PaintsTensor, Deep Dream Studios, Muah AI, Neural Love AI och PixAI. Dessa verktyg använder avancerade algoritmer och maskininlärningsmodeller för att skapa unika konstverk. Det är viktigt att använda dessa verktyg på ett etiskt sätt och att respektera upphovsrätten.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 20 november

Fem AI-verktyg för att skapa text-till-bild presenteras

AI-bildgeneratorer har blivit allt mer populära och används för att omvandla text till bilder med hjälp av AI-algoritmer. Dessa verktyg kan snabbt förvandla idéer eller koncept till visuella representationer. Artikeln presenterar fem AI-verktyg för att skapa text-till-bild: DALL-E 2, Nightcafe, Midjourney, Dream by WOMBO och DreamStudio (Stable Diffusion). Varje verktyg har sina egna unika funktioner och fördelar, och kan användas för olika ändamål, från att generera inspiration för kreativa projekt till att visualisera idéer eller utforska olika scenarier eller koncept.

Direktlänk Dela TechNext24 fördjupade 18 november

Moonvalley AI är ett innovativt verktyg som omvandlar text till video genom att använda avancerade artificiella intelligensalgoritmer. Verktyget fungerar främst på kommunikationsplattformen Discord och skapar dynamiska och visuellt tilltalande videoklipp utifrån användarnas inmatade text. Moonvalley AI erbjuder både gratis och premiumplaner, den senare kallas ´Hobby Plan´ och kostar $7 per månad. Med Hobby Plan kan användare kommunicera direkt med Moonvalley bot och få videor utan vattenmärken.

Dataconomy Media fördjupade 17 november

Discord stänger ner sin AI-chattbot Clyde

Discords AI-chattbot Clyde, som drivs av OpenAI, kommer att stängas ner, enligt botens supportsida på företagets webbplats. Clyde lanserades i mars 2023 och har blivit en av plattformens mest populära botar. Tyvärr för botens fans har Discord beslutat att stänga ner den från och med den 1 december 2023. Den 16 november 2023 började användare märka att Discords supportsida för Clyde avslöjade att boten skulle stängas ner. Clyde kommer att inaktiveras i slutet av månaden.

Direktlänk Dela Dexerto fördjupade 17 november

Discord stänger ner sin AI-chattbot, Clyde

Discord meddelar att de kommer att inaktivera sin AI-chattbot, Clyde, mindre än ett år efter att den först introducerades. Clydes support-sida har uppdaterats med en notis som informerar användarna om att botten kommer att inaktiveras i slutet av denna månad. Clyde, som drivs av OpenAI-teknologi, beskrevs som en experimentell funktion när den lanserades i mars. Botten var tänkt att fungera som en AI-assistent som kunde nås direkt inom servern. Användarna kunde också prata med den för skojs skull och be den att spela spel eller berätta skämt.

Direktlänk Dela Engadget fördjupade 17 november

Discord stänger ner sin AI-chattbot Clyde

Discord kommer att avaktivera sin experimentella AI-chattbot Clyde vid månadens slut. Från och med den 1 december kommer användare inte längre att kunna använda Clyde i direktmeddelanden, gruppmeddelanden eller serverchattar. Discord började testa Clydes AI-funktioner tidigare i år med hjälp av OpenAI:s modeller. Clyde har varit i begränsad testning sedan dess, och företaget hade planerat att göra den till en grundläggande del av sin chatt- och gemenskapsapp. Orsaken till att Clyde plötsligt stängs ner är oklar.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 17 november

Jämförelse mellan AI-konstgeneratorer: Midjourney och Stable Diffusion

Midjourney och Stable Diffusion är två av världens bästa plattformar för generativ konst. Båda kan generera bilder från en enkel textinmatning, en process som kallas text-till-bild. Midjourney är en högeffektiv programvara som skapar realistiska och högupplösta bilder. Stable Diffusion genererar bilder av lägre upplösning, men tillåter detaljerad bildredigering. Midjourney kräver en månadsavgift för tillgång, medan Stable Diffusion erbjuder både en gratis webbversion och en betald version. Båda har olika anpassningsalternativ för bilderna.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 17 november

Användare får AI att tro att den är en häst

En användare har lyckats få generativa AI ChatGPT att tro att den är en häst. Användaren, känd som Reecepedia på Discord, tillbringade mer än sex månader med att meddela ChatGPT, och manipulerade AI:n att tro att den är en häst. Trots att ChatGPT initialt var ovillig att sluta kommunicera på engelska, tycks Reecepedia ha lyckats göra AI:n oförmögen att kommunicera utöver gnägg och vrinskningar. Reecepedia avslöjade även att de hade experimenterat med AI:n under gaslighting-processen, bland annat genom att introducera hästen för olika stimuli.

Direktlänk Dela Stealth Optional fördjupade 14 november

Australienska hamnar drabbade av cyberattack och AI-företag ansluter sig till Christchurch Call to Action

Australiens största leverantör av leveranskedjor, DP World, drabbades av en cyberattack vilket ledde till att landoperationer i hamnarna i Sydney, Melbourne, Fremantle och Brisbane stängdes ner. DP World kopplade proaktivt från sitt IT-nätverk. Det är oklart om angriparna använde ransomware eller CitrixBleed. Frakttransporter sitter fast i hamnen, men fartyg som redan har ankrat kan lossa last. AI-företagen OpenAI och Anthropic, samt Discord och Vimeo, har anslutit sig till Christchurch Call to Action, ett initiativ för att bekämpa spridningen av terroristinnehåll online.

Direktlänk Dela CISO Series fördjupade 14 november

Midjourney, AI-plattformen som skapar engagerande videor på minuter

Midjourney är en innovativ AI-driven plattform som ger användarna möjlighet att generera engagerande videor från AI-skapade bilder på bara några minuter. Plattformen utnyttjar djupinlärningsalgoritmer för att skapa unik konst baserat på användargenererade prompts. Plattformen har utformats för att fungera tillsammans med Discord, en populär kommunikationsapplikation. Användare kan få tillgång till Midjourneys servrar på Discord eller använda Midjourney Bot från sin egen Discord Server eller Discord DM. Genom att helt enkelt lägga till -videoparametern till din inmatningsprompt på Discord, sätter Midjourney igång processen att skapa din AI-genererade video.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 12 november

Midjourney introducerar Remaster-funktion för AI-bildgenerering

Midjourney är en AI-bildgenerator som är relativt enkel att använda om man håller sig till grunderna, men som erbjuder många möjligheter när man börjar utforska dess mer komplexa kommandon. En funktion som kanske inte är så känd är Remaster. Midjourney Remaster låter dig göra om tidigare, uppgraderade Midjourney-bilder för att dra nytta av nyare renderingsmodeller. När du använder Remaster skapas en ny rutnät av bilder baserat på den ursprungliga kompositionen. Färgerna och detaljerna kan skifta, och kanske även den övergripande stilen.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 10 november

Lösningar för vanliga problem med AI-bildgeneratorn Midjourney

AI-bildgeneratorn Midjourney, som endast kan nås via spelchattplattformen Discord, kan stöta på en rad problem, inklusive otydliga felmeddelanden och överbelastade servrar. Lösningar kan inkludera att vänta en stund, lämna Discord-servern och/eller starta om Discord-appen, ansluta via VPN, uppdatera Discord-klienten, dubbelkontrollera bildlänkar och filtyper och ändra Discord-säkerhetsinställningar för att tillåta direktmeddelanden. Dessutom kan felmeddelandet ´Server has reached limit of active threads´ innebära att användaren måste vänta på att aktiviteten på Discord-servern svalnar.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 10 november

Midjourney lanserar ny AI-konstskapande webbplats

Midjourney, en betydande aktör inom AI-konstskapande, har nyligen lanserat sin nya webbplats. Den nya webbplatsen kombinerar AI och HTML i sin användargränssnittsdesign och erbjuder förbättrade bildsökningsfunktioner, en omformad community-feed och ett innovativt bildbedömningssystem. Webbplatsens minimalistiska design underlättar navigeringen för användarna. Dock har vissa funktioner tagits bort från den tidigare webbplatsen, vilket har lett till diskussioner bland användarna. Webbplatsen låter användarna skapa bilder utanför Discord, vilket ger mer flexibilitet och kreativ frihet. Kritik har riktats mot webbplatsen för brist på vissa funktioner.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 8 november

De bästa AI-bildgeneratorerna: DALL-E 2, Firefly, Stable Diffusion, Midjourney, Craiyon, Artbreeder och NightCafe Creator

AI-bildgeneratorer tillåter användare att snabbt skapa bilder från textbeskrivningar. Tekniken är kontroversiell och utvecklas snabbt, men det är tydligt att alla som arbetar med visuell konst, inklusive fotografer, kommer att behöva veta om dem. AI-funktioner finns redan i populära bildredigeringsprogram som Photoshop, Lightroom och Luminar Neo. De bästa AI-bildgeneratorerna kan dock skapa en hel bild från grunden baserat endast på en textprompt. Dessa maskininlärningsmodeller har tränats på stora dataset av miljontals bilder och bildtexter, vanligtvis hämtade från webben.

Direktlänk Dela Digital Camera World fördjupade 7 november

Jämförelse av AI-modeller för text-till-bild-generation: Dall-E 3, Stable Diffusion och Midjourney

AI-modellerna Dall-E 3, Stable Diffusion och Midjourney har distinkta egenskaper och framsteg inom text-till-bild-generation. Dall-E 3 är djupt integrerad med ChatGPT, vilket möjliggör en konversationsbaserad metod för att förbättra och brainstorma bilduppmaningar. Stable Diffusion och dess iteration, Stable Diffusion XL, erbjuder förmågan att generera fotorealistiska och konstnärliga bilder med hög frihetsgrad. Midjourney skiljer sig genom att använda Discord som plattform för interaktion, vilket gör tekniken allmänt tillgänglig utan specialiserad hårdvara eller programvara.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 6 november

ChatGPT, OpenAI:s AI-textgenererande chatbot, har blivit en global sensation. Den kan skriva uppsatser, kod och mer, vilket ökar produktiviteten dramatiskt. Stora varumärken experimenterar nu med den för att generera reklam- och marknadsföringskopior, bland annat. OpenAI investerar också kraftigt i den. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Dessutom har OpenAI nyligen anslutit ChatGPT till internet för alla användare. Med integrationen av DALL-E 3 kan användare också generera både textuppmaningar och bilder direkt i ChatGPT.

TechCrunch fördjupade 3 november

Midjourney lanserar ´Style Tuner´ för att skapa konsekventa bildstilar

Midjourney, en populär AI-art- och text-till-bildgenerator, har lanserat sin senaste uppdatering - ´Style Tuner´. Den nya funktionen låter användare generera sin unika visuella stil och tillämpa den på alla bilder som genereras i appen framöver. Tidigare var användare tvungna att upprepa sina textbeskrivningar för att generera konsekventa stilar över flera bilder. Nu kan användare välja mellan olika stilar och få en kod att tillämpa på alla deras verk framöver. Detta är stort för företag, varumärken och alla som söker att arbeta med gruppkreativa projekt i en enhetlig stil.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 2 november

Alternativ till AI-bildgeneratorn Midjourney granskas

Midjourney, en AI-bildgenerator, blev känd 2022 när en bild av påven iförd en Balenciaga-jacka gick viral. Trots imponerande resultat kräver Midjourney ett Discord-konto och en prenumerationsavgift, vilket öppnar dörren för konkurrenter. Bland de mest framstående alternativen finns Leonardo AI, Adobe Firefly, DALL-E 2, Bing Image Creator, Stable Diffusion, Picsart och Craiyon. Dessa verktyg utvärderades utifrån noggrannhet och användarvänlighet.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 1 november

Skapa din egen Disney Pixar AI-hund med ChatGPT och DALL-E 3

En ny trend sveper över sociala medier, där användare använder AI-teknik för att skapa Disney Pixar-inspirerade hundkaraktärer. Med hjälp av ChatGPT och DALL-E 3 kan användare skapa unika karaktärer genom att ge specifika beskrivningar och instruktioner. Två metoder presenteras: ChatGPT Plus, som har integrerad tillgång till DALL-E 3 för sömlös bildgenerering, och Bing Image Creator, som erbjuder gratis krediter för att generera bilder med DALL-E 3. Alternativt kan användare överväga att använda Midjourney.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 31 oktober

John Redgrave, Discord´s chef för förtroende och säkerhet, beskriver hur företaget har utvecklat sin tillvägagångssätt för att skydda användare, särskilt minderåriga, från skadligt innehåll och utnyttjande. Redgrave, som har en bakgrund inom maskininlärning, har utökat Discords förtroende- och säkerhetsteam och lutar sig mot maskininlärning för att förhindra utnyttjande på plattformen. Han delade hur Discord har arbetat med brottsbekämpande myndigheter för att förhindra skolskjutningar i Brasilien och avslöjade ny programvara som kan upptäcka barnsexuellt övergreppsmaterial som ännu inte identifierats av myndigheterna.

Yahoo News fördjupade 28 oktober

Generativ AI behöver förbättra användarupplevelsen, enligt teknikskribent

Jen McFarland, IT-specialist och grundare av Marit Digital, påpekar att generativ AI, som ChatGPT från OpenAI, behöver förbättra användarupplevelsen. Trots att OpenAI har uppnått ett rekordstort antal användare, så menar McFarland att verktygets användargränssnitt och interaktion med AI kan vara utmanande och frustrerande. Hon nämner att Jakob Nielsen, pionjär inom användarupplevelse (UX), har skrivit om ´artikulationsbarriären´ där användare behöver skriva kvalitativa uppmaningar för att uppnå önskade resultat. McFarland menar att detta kräver mycket bra skribenter, vilket kan vara en utmaning då mer än hälften av världens befolkning har ´låg läskunnighet´.

Direktlänk Dela WRAL TechWire fördjupade 27 oktober

Penn State University arrangerar ´Bias-a-thon´ för att belysa fördomar i AI-verktyg

Penn State Universitys Center for Socially Responsible Artificial Intelligence (CSRAI) kommer att vara värd för ´Bias-a-thon´, en tävling för att exponera fördomar i dagens AI-verktyg. Det virtuella evenemanget kommer att äga rum från måndag 13 november till torsdag 16 november, exklusivt på Discord. Deltagarna kommer att uppmanas att identifiera frågeställningar som leder populära generativa AI-verktyg, som OpenAI´s ChatGPT och Stability AI´s Stable Diffusion, att producera fördomsfulla eller stereotypförstärkande resultat. Evenemanget syftar till att belysa bristerna hos befintliga modeller och främja en mer inkluderande AI-framtid.

Direktlänk Dela Mirage News fördjupade 27 oktober

Midjourney: En guide till promptkommandon och parametrar för AI-bildgenerering

Midjourney är en betydande kraft inom AI-bildgenerering. Två väsentliga element ligger i hjärtat av detta verktyg: kommandon och parametrar. Dessa är inte bara kodrader eller konfigurationer; de är nycklarna till en värld där konst och innovation kolliderar. Midjourney promptkommandon är instruktioner som styr AI-systemets handlingar och vägleder bildgenereringsprocessen. De spelar en grundläggande roll i att forma den kreativa produktionen och interaktionen med AI-verktyget. Midjourney-parametrar spelar en avgörande roll för att anpassa bildgenereringsprocessen till din kreativa vision. Dessa parametrar gör det möjligt att finjustera olika aspekter av genereringen.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 24 oktober

Så kan du använda tjänsten Midjourney mer produktivt

Midjourney är en AI-tjänst som genererar bilder baserat på användarens instruktioner, eller prompter. Sedan den senaste guiden har tjänsten uppgraderats från version 4 till 5.1, vilket har förbättrat bildgenereringen. Version 5.1 är lättare att använda med kortare prompter och ger skarpare bilder. Tjänsten kan användas för att skapa unika bilder för olika ändamål, till exempel webbdesign, logotyper, bokomslag, flyers, produktdesign, inbjudningskort och målarbilder för barn. För att komma igång med Midjourney behöver användaren skapa ett konto på meddelandetjänsten Discord och välja ett abonnemang på Midjourney.

Direktlänk Dela M3 Media AB fördjupade 21 oktober

Jämförelse av AI-bildgeneratorer: Dall-E 3, MidJourney 5.2 och Stable Diffusion XL

Dall-E 3, den senaste bildgeneratorn från OpenAI, jämförs med sina närmaste konkurrenter MidJourney 5.2 och Stable Diffusion XL. Dall-E 3 utmärker sig för sin konsistens och bildkvalitet. MidJourney 5.2 presterar bäst med estetiskt tilltalande och kreativa bilder, men kan sakna konsekvens. Stable Diffusion XL är en bra allround AI-bildgenerator, men ligger efter både MidJourney 5.2 och Dall-E 3 när det gäller visuell estetik och konsekvens. Adobe har nyligen släppt sin egen AI-bildgenerator, Firefly 2.0.

Direktlänk Dela Venture Company fördjupade 21 oktober

Web3 e-lärningsplattform BeNFT byter namn till BeAI och lanserar AI-lösningar

BeNFT, en ledande web3 e-lärningsplattform, har bytt namn till BeAI som en del av en omorientering mot AI-lösningar inom e-lärande och kundservicebranschen. BeAI lanserar två flaggskeppsprodukter som en del av omprofileringen, LearnAI och ChatAI, vilket framhäver BeAI:s styrka som en AI-lösningsleverantör. BeAI:s LearnAI-plattform är en AI-driven e-lärningsplattform som använder AI-förbättrade kursverktyg för att personanpassa kurser till lärares profiler. ChatAI är en konversationell AI-kundserviceplattform som kan integreras i vilken webbplats som helst.

Direktlänk Dela StreetInsider fördjupade 19 oktober

BeNFT byter namn till BeAI och introducerar nya AI- och maskininlärningslösningar

BeNFT, en ledande web3 e-lärandeplattform, har bytt namn till BeAI som en del av en förändring mot AI-lösningar inom e-lärande och kundtjänstindustrin. BeAI lanserar två flaggskeppsprodukter som en del av namnändringen, LearnAI och ChatAI, vilket framhäver BeAI:s styrka som en AI-lösningar leverantör. LearnAI-plattformen är en AI-driven e-lärandeplattform och ChatAI är en konversationell AI-kundtjänstplattform. Guillermo Gharib, VD och grundare av BeAI, uttrycker förväntningar på att fortsätta bygga företagets AI-portfölj efter den fullständiga lanseringen av LearnAI och ChatAI.

Direktlänk Dela Princegeorgepost.com fördjupade 19 oktober

Midjourney lanserar mobilapp ´Niji Journey´ i samarbete med Sizigi Studios

Start-up-företaget Midjourney, känt för sin populära AI-generator för text-till-bild, har lanserat en mobilapp vid namn Niji Journey. Appen, som utvecklats i samarbete med det japanska spelbolaget Sizigi Studios, är särskilt anpassad för den japanska marknaden och fokuserar på att generera bilder i Midjourneys animekonststil, även känd som ´Niji´. Appen kräver fortfarande en betald prenumeration via Midjourney för att användas, men befintliga prenumeranter kan logga in med sina Discord-uppgifter utan extra kostnad. Midjourneys grundare, David Holz, avslöjade att företaget planerar att till slut lansera sin egen fristående app, men gav ingen tidslinje för när detta kan förväntas.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 19 oktober

Google och Discord driver inbjudningsbaserad chatt för Bard-användare

Alphabet Inc:s Google och Discord Inc. har i flera månader drivit en inbjudningsbaserad chatt för tunga användare av Bard, Googles AI-drivna chattbot. Google produktchefer, designers och ingenjörer använder forumet för att öppet debattera AI-verktygets effektivitet och nytta, med vissa som ifrågasätter den enorma...

Direktlänk Dela World News Network fördjupade 15 oktober

Midjourney blir en av de mest populära generativa AI-verktygen

Midjourney har plötsligt blivit ett av de mest populära generativa AI-verktygen. Användare kan mata in text och Midjourney genererar automatiskt en levande bild. Till skillnad från andra AI-bildgeneratorer som DALL-E, kan Midjourney endast nås via chattappen Discord. Användare måste skapa ett gratis Discord-konto och gå med i Midjourney-servern för att generera bilder. Midjourney är dock inte längre gratis för nya användare, och erbjuder tre prenumerationsplaner, den billigaste kostar 10 dollar per månad.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 14 oktober

AI-tjänster kan snart förbruka lika mycket energi som hela nationer

Enligt en studie publicerad i tidskriften Joule kan stora AI-industrier, som OpenAI´s ChatGPT och DALL-E, Google´s Bard, Midjourney´s Discord bot och liknande, förbruka lika mycket energi som en liten nation, som Belgien eller Nederländerna, fram till 2027. Studien, baserad på spekulativ forskning, analyserade tillväxttakten för AI, tillgängligheten av AI-chips och servrar som behövs för att stödja dess drift de kommande åren. Forskaren förutspådde att Nvidia kommer att vara den främsta leverantören av AI-datorpaket som krävs av industrin.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 14 oktober

Krishna Hegde ansluter sig till Got It AI för att driva strategiska partnerskap, NVIDIA AI Solutions integreras i ELMAR-plattformen

Got It AI, en ledande innovatör inom generativ AI, har meddelat sin plan att integrera NVIDIA AI Solutions i sin ELMAR-plattform. Krishna Hegde, tidigare vice VD för partnerintäkter på VMware, har anslutit sig till Got It AI för att leda företagets plattformspartnerskap. Detta kommer också att möjliggöra för NVIDIA AI Enterprise-partners som VMware, HPE och DELL att utnyttja ELMAR. ELMAR är en företags-AI-plattform med unika funktioner som PII-maskering, prompt-injektionsförsvar och minskning av LLM-hallucinationer. Integrationen med NVIDIA AI Solutions kommer att förbättra ELMARs hanterbarhet och prestanda för AI-arbetsflöden.

Direktlänk Dela StreetInsider fördjupade 13 oktober

Datorvetenskapsstudent vinner global tävling för att läsa text i koliserad skrift från Herculaneum

En 21-årig datorvetenskapsstudent, Luke Farritor, vid University of Nebraska-Lincoln har vunnit en global tävling för att läsa den första texten inuti en koliserad skrift från den antika romerska staden Herculaneum. Skriften har varit oläsbar sedan ett vulkanutbrott år 79 e.Kr. Farritor utvecklade en maskininlärningsalgoritm som har detekterat grekiska bokstäver på flera linjer av papyrusrullen, inklusive πορϕυρας (porphyras), som betyder ´lila´. Genombrottet kan öppna upp hundratals texter från det enda intakta biblioteket från grekisk-romersk antik.

Direktlänk Dela Nature fördjupade 12 oktober

Googles Bard AI ifrågasätts av interna källor

Insiders på Google börjar ifrågasätta effektiviteten och nytta av deras Bard AI, ett artificiell intelligens-drivet chatbot. Google och Discord har drivit en inbjudan-endast chatt för tunga användare av Bard, där Google produktchefer, designers och ingenjörer öppet debatterar AI-verktygets effektivitet och nytta. En del frågar sig om de enorma resurserna som går in i utvecklingen är värda det. Bard produktchef Dominik Rabiej föreslog att begränsa människors användning av Bard till ´kreativa / brainstorming applikationer´.

Direktlänk Dela Fudzilla fördjupade 12 oktober

Google och Discord värd för exklusiv chatt för Bard-användare, etiska frågor väcks

Google och Discord har hållit en exklusiv chatt för flitiga användare av Bard, Googles AI-drivna chattbot. Plattformen har blivit en plats för öppna diskussioner bland Googles produktchefer, designers och ingenjörer, där de utvärderar Bards prestanda och ifrågasätter värdet av de betydande resurser som tilldelats dess utveckling. Dominik Rabiej, senior produktchef för Bard, uttryckte skepsis mot tillförlitligheten hos stora språkmodeller (LLM). Användare har uttryckt oro över att AI-verktyget genererar felaktig information och potentiellt farliga råd.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 12 oktober

Google och Discord värd för exklusiv chatt för Bard-användare

Google och Discord Inc har varit värd för en exklusiv chatt för ivriga användare av Bard, Googles AI-drivna chatbot. Plattformen har blivit en plats för öppna diskussioner bland Googles produktchefer, designers och ingenjörer, där man utvärderar Bards prestanda och ifrågasätter värdet av de omfattande resurser som tilldelats dess utveckling. Dominik Rabiej, senior produktchef för Bard, uttryckte skepticism om tillförlitligheten hos stora språkmodeller. Han betonade behovet av oberoende verifiering av LLM-utdata.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 oktober

Google och Discord diskuterar AI-chattbotens effektivitet

Google och Discord har i flera månader drivit en inbjudningsbaserad chatt för tunga användare av Bard, Googles AI-drivna chattbot. Google produktchefer, designers och ingenjörer använder forumet för att öppet diskutera AI-verktygets effektivitet och nytta. Diskussioner har kretsat kring om de enorma resurserna som går in i utvecklingen är värda det. Google har nyligen anslutit Bard till sina mest populära tjänster, som Gmail, Maps, Docs och YouTube. Men samtidigt har företaget också stött på klagomål om att verktyget genererar påhittade fakta och ger potentiellt farliga råd.

Direktlänk Dela Fortune Media fördjupade 11 oktober

Midjourney toppar listan över bästa AI-art-generatorer 2023

En artikel har rangordnat de fem bästa AI-art-generatorerna för 2023, med Midjourney som den obestridda mästaren. Andra nämnda generatorer inkluderar Jasper Art, NightCafe, DALL-E 2 och Craiyon. Varje generator bedömdes baserat på användarvänlighet, mångsidighet, communitystöd, kvalitet på output och pris. Midjourney utmärkte sig för sin intuitiva gränssnitt, mångsidighet i konsttyper, starkt communitystöd, högkvalitativ produktion och prisvärdhet.

Direktlänk Dela Venture Company fördjupade 11 oktober

Utvecklarna av den populära nätverket för att skapa bilder, Midjourney, stängde av gratis tillgång till programmet våren 2023. Det är oklart om och när det kommer att återaktiveras. Detta har lett till att många användare letar efter alternativ till Midjourney. Här är några gratis nätverk att överväga: Kandinsky 2.1, Picsart, ChainGPT, Blue Willow och Playground.

BeInCrypto fördjupade 11 oktober

Unstable Diffusion: En ny neural nätverk för att generera 18+ bilder

Unstable Diffusion är ett neuralt nätverk baserat på Stable Diffusion, men det har specifikt tränats för att generera 18+ bilder av kvinnor. Det fungerar på samma sätt som Midjourney, men utan någon censur. Unstable Diffusion har en gratis version som tillåter generering av 28 bilder på tre timmar. Registrering sker på deras officiella webbplats via Google Mail eller Discord, och det krävs ingen verifiering av kontots äkthet. Om du är i Ryssland, behöver du vara ansluten till ett VPN för att registrera dig.

Direktlänk Dela Tproger fördjupade 11 oktober

Googles insiders ifrågasätter användbarheten hos Bard AI Chatbot

Produktchefer och designers på Google och Discord Inc. har i flera månader diskuterat effektiviteten och användbarheten av Bard, Googles AI-drivna chatbot, i en inbjudan-endast chatt. Vissa ifrågasätter om de enorma resurser som går till utvecklingen är värda det. Dominik Rabiej, en senior produktchef för Bard, skrev i Discord-chatten i juli att han inte litar på LLM-utdata om han inte kan verifiera det oberoende. Han skulle vilja få det till en punkt där man kan, men det är inte där än.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 11 oktober

Alternativa sätt att använda ChatGPT utan att registrera telefonnummer

ChatGPT, en generativ artificiell intelligensverktyg utvecklad av OpenAI, kräver att användarna registrerar både e-post och telefonnummer för att använda tjänsten. Detta är för att förhindra missbruk och överbelastning av servrar. Men det finns alternativa sätt att använda ChatGPT utan att behöva registrera ett telefonnummer. Användare kan tillgå ChatGPT via Microsofts sökmotor Bing, Snapchat eller Discord. Dessutom kan användare använda virtuella telefonnummer genom olika applikationer.

Direktlänk Dela Voonze fördjupade 10 oktober

Alternativa sätt att använda OpenAI:s ChatGPT utan att ange telefonnummer

Sedan lanseringen i november har OpenAI:s ChatGPT fortsatt att generera uppmärksamhet och locka ett växande antal användare. För att använda verktyget kräver OpenAI att vi anger vår e-post och mobilnummer. Detta är för att förhindra missbruk och undvika duplicering av konton. Om vi inte kan registrera oss med vårt e-post eller mobilnummer finns det alternativa sätt att använda ChatGPT. Dessa inkluderar via Bing, Snapchat, Discord eller genom att använda virtuella telefonnummer.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 7 oktober

OpenAI introducerar DallE 3, en ny AI-konstgenerator

OpenAI har introducerat DallE 3, en ny AI-konstgenerator som är tillgänglig via Microsoft Bing Image Creator webbplats. Till skillnad från andra AI-bildgeneratorer, tillåter DallE 3 användare att skriva uppmaningar på ett mer konversationellt sätt, medan Midjourney kräver mer teknisk skicklighet för att ställa in och justera konstnärliga resultat. DallE 3 genererar fyra bilder per uppmaning, som kan sparas, laddas ner eller anpassas genom Microsofts designer-app. Trots vissa begränsningar, representerar DallE 3 ett betydande steg framåt inom området för AI-bildgeneratorer.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 5 oktober

Midjourney bildgenerator kan ge felmeddelanden på grund av överbelastning eller regionala restriktioner

Midjourney, en populär bildgenerator, kan ibland ge svar som ´Failed to process your command´. Detta beror oftast på att AI:ns servrar överbelastas med förfrågningar. En mindre sannolik orsak kan vara regionala restriktioner. För att lösa problemet föreslår man att användare väntar en stund och försöker igen, lämnar och återgår till Midjourney Discord-servern, eller använder en VPN om det finns regionala restriktioner. Man varnar dock för att använda VPN i länder med auktoritära regimer, då det kan vara olagligt och innebära risker.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 30 september

Midjourney är en generativ AI som skapar bilder baserat på textbeskrivningar inmatade av användaren. Den kan skapa nästan alla typer av bilder som användaren vill ha, inklusive olika färger, stilar, epoker och mer. Verktyget har släppts i flera versioner sedan februari 2022. Användare kan skapa bilder genom att skriva effektiva uppmaningar, och det finns både grundläggande och avancerade uppmaningar. Midjourney har också en bildblandningsfunktion som låter användare ladda upp 2-5 bilder och skapa nya koncept och estetik genom att blanda bilderna. Användare kan använda Midjourney genom att logga in på sitt Discord-konto och välja en plan som passar dem.

MobileAppDaily fördjupade 28 september

AI skapar bild av Pokémon-karaktären Meowth i Studio Ghibli-stil

AI-artgeneratorn Midjourney har skapat en bild av den ikoniska Pokémon-karaktären Meowth i stil med den berömda japanska animationsstudion Studio Ghibli. Med hjälp av textbeskrivningar kan Midjourney skapa realistiska konstverk med bara några klick. I det här fallet har Meowth avbildats med mer detaljerade och realistiska drag, men behåller sina kännetecken som det gyllene amuletten på pannan, de svarta ränderna på ryggen och den snurrade svansen. Bilden är imponerande eftersom den visar AI: s förmåga att generera konst från ord.

Direktlänk Dela Hoy Cripto fördjupade 26 september

Ny uppdatering för Midjourney-utvidgningen för Chrome webbläsare

Tokenized AI, under ledning av Christian Heidorn, har uppdaterat sin AI-verktyg, Promptalot, en förlängning till Midjourney för Chrome webbläsare. Uppdateringen innebär en rad förbättringar och nya funktioner, vilket förbättrar användarupplevelsen och utökar förlängningens kapacitet. Promptalot har utformats för att förenkla processen att kopiera prompts inom Discord. Den senaste uppdateringen har introducerat flera ändringar i layouten på förlängningen. Dessutom har Promptalot introducerat en betald Pro-prenumeration, som erbjuder ytterligare funktioner.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 september

AI-modell för att skapa musik och ljud nu tillgänglig på Discord

En ny AI-modell kallad Suno AI har utvecklats för att generera hyperrealistiskt tal, musik och ljudeffekter. Modellen, som är tillgänglig på kommunikationsplattformen Discord, är designad för att stärka kreatörer och utvecklare. Suno AI kan generera låtar från grunden, inklusive att skriva texter, skapa beat och spela in rösten. Verktyget är tillgängligt för en gratis provperiod på suno.ai och kan också nås via Discord. Grundplanen är gratis och ger 250 krediter per månad, med varje genererad låt som kostar 10 krediter.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 24 september

AI-artgeneratorn Midjourney visar hur Sorg från Disneyfilmen skulle se ut som en riktig person

Tack vare Midjourney, en konstgenerator baserad på artificiell intelligens (AI), kan vi nu se hur Sorg, den blå känslan från Disneyfilmen Insidan Ut, skulle se ut om den var en riktig person. Sorg representerar sorg, olycka och melankoli i livet för Riley, en 11-årig flicka som flyttar till San Francisco med sin familj. Genom att använda texten ´Disney´s Insidan Ut-filmen skulle vara sorglig om den existerade i verkliga livet´, skapade Midjourney en realistisk bild av Sorg. Resultatet var en bild som förblir trogen mot originalkaraktären men anpassar den till en mer realistisk stil.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 23 september

OpenAI lanserar ny version av DALL-E med förbättrade funktioner

OpenAI lanserar en ny version av sitt verktyg för text-till-bild-promptning, DALL-E 3. Denna version kan använda ChatGPT för att hjälpa till med promptidéer. DALL-E3 använder ChatGPT för att fylla i prompts, tillgängligt för prenumeranter på ChatGPT Premium-planer. DALL-E kan skapa högkvalitativa bilder som mer noggrant återspeglar de prompts som matas till den. OpenAI säger att chatboten kommer att vägra att skapa konst i stil med en levande konstnär eller porträttera offentliga personer. Konstnärer kan nu välja att inte ha all sin konst använd för att träna framtida generationer av artificiell intelligens.

Direktlänk Dela Digital Music News fördjupade 21 september

LimeWire förvärvar AI-bildskapande plattform BlueWillow

LimeWire, tidigare känd för musikpiratkopiering, har förvärvar BlueWillow, en populär generativ AI-bildskapande plattform. BlueWillow grundades tidigare i år och har redan en community på 2,5 miljoner medlemmar och har skapat över 500 miljoner bilder. Företaget kommer att behålla sin närvaro på Discord men kommer även att integreras i LimeWires webbplats. Det ekonomiska villkoren för affären har inte offentliggjorts, men förvärvet kommer inte att inkludera något av talangen som arbetar på BlueWillow. LimeWire planerar att utöka sina medietjänster i framtiden med hjälp av BlueWillow.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 20 september

Midjourney: AI-verktyg som omvandlar text till visuell konst

Midjourney är ett generativt AI-verktyg som omvandlar textprompts till visuell konst. Verktyget har fått erkännande inom maskinlärningsbaserad bildgenerering, tillsammans med framstående motsvarigheter som DALL-E och Stable Diffusion. Midjourney skiljer sig genom sin användarvänliga inställning, fungerar inom Discord-chatappen och kräver minimal installation, vilket gör det tillgängligt för en bred publik. Som ett oberoende och självfinansierat projekt har det visat förmågan att generera övertygande bilder från enkla textinmatningar, vilket visar AI: s växande potential inom den kreativa industrin.

Direktlänk Dela Techopedia fördjupade 18 september

Hur man använder Midjourney på Discord för att skapa AI-genererade bilder

Artificiell intelligens har utvecklats för att inkludera bildgenereringsplattformar som OpenAI´s DALL-E, Stability AI´s Stable Diffusion och senast Midjourney, Inc.´s Midjourney generativa AI-program. Medan andra plattformar är lättillgängliga som oberoende appar, är Midjourney bara tillgängligt via Discord. Midjourney är en rolig och spännande AI-bildgenerator som genererar detaljerade bilder genom att förbättra din beskrivning. Plattformen är för närvarande endast tillgänglig via Discords chattapp. Artikeln ger en steg-för-steg guide om hur man lägger till Midjourney på Discord och hur man skapar och genererar AI-genererade bilder.

Direktlänk Dela Tuko fördjupade 18 september

StartEngine lanserar ´StartEngine Private´ för ackrediterade investerare

StartEngine, en plattform för equity crowdfunding, har avslöjat sitt senaste initiativ: StartEngine Private. Det nya företaget syftar till att skapa ett dedikerat utrymme för ackrediterade investerare att investera i några av nationens främsta venture-stödda startups. Det förväntas att välkända namn kommer att ingå i StartEngine Private-portföljen, inklusive Stripe, Canva, SpaceX, Epic Games, OpenAI, Plaid och Discord. StartEngine Private ger investerare möjlighet att investera i företag som tidigare var reserverade för venturekapitaljättar som Andreessen Horowitz, Draper Venture Network och Sequoia Capital.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 17 september

Midjourney: En framgångshistoria trots utmaningar och utan VC-finansiering

Trots problem med användarvänlighet och rättsliga frågor kring upphovsrätt, är Midjourney den näst mest populära plattformen inom generativ AI och den mest populära inom AI-bildgenerering. Företaget, med endast 40 anställda, förväntas dra in 200 miljoner dollar i intäkter detta år, främst genom prenumerationsavgifter och extra GPU-tidsköp. Midjourney överträffar stora SaaS-företag som Dropbox, Slack, Squarespace och Palantir när det gäller intäkter per anställd. Företaget har uppnått denna framgång utan VC-finansiering, en inställning som grundaren David Holz starkt förespråkar. Han planerar att hålla Midjourney självfinansierat för långsiktig hållbarhet.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 12 september

Så här tjänar du pengar online genom att sälja AI-genererade bilder

I den digitala tidsåldern har det blivit allt viktigare att hitta innovativa sätt att generera inkomst. Ett sådant tillfälle är att sälja AI-genererade bilder, vilket har blivit allt mer populärt sedan MidJourney lanserades. MidJourney är en kraftfull plattform som låter användare skapa unik digital konst och bilder. Dessa bilder är mycket efterfrågade på den online marknaden, vilket gör det till en lovande inkomstkälla. Användare kan sedan ladda upp dessa bilder till en marknadsplats som Wirestock, där de kan säljas. Wirestock är en populär plattform där fotografer och konstnärer kan sälja sina bilder, inklusive de som genererats på MidJourney. Det ger en bred publik och robusta verktyg för att hantera din portfölj.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 11 september

Hur man avslutar en prenumeration på Midjourney: En steg-för-steg-guide

Midjourney, ett verktyg baserat på artificiell intelligens (AI) för generering av bilder, har blivit populärt tack vare sina unika funktioner och förmågor. Ibland kan det dock finnas anledningar till att du vill avsluta din prenumeration på Midjourney. Denna guide förenklar processen och ger en steg-för-steg-procedur för att avsluta din Midjourney-prenumeration. Om du har problem med att avsluta prenumerationen kan du kontakta Midjourneys supportteam för hjälp. Efter att du har avslutat prenumerationen kan du fortfarande använda Midjourney till slutet av din nuvarande faktureringscykel.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 10 september

Benjamin Cariens, ordförande för konst- och konsthistorikavdelningen vid University of New Hampshire (UNH), och Otto Luna, digital resurskurator vid UNH:s Collaboration, Arts and Technology Lab (CAT Lab), ser den nya artificiella intelligens (AI) teknologin Midjourney som ett potentiellt verktyg. Midjourney är ett generativt AI-program som använder bilder från en online-algoritm för att skapa sitt arbete. Programmet har väckt mycket diskussion om upphovsrätt och konstnärlig integritet. Trots detta ser Cariens potentialen för AI-verktyg att vara en startpunkt för kreativa personer.

The New Hampshire Digital fördjupade 8 september

Skapa animerade GIF:ar med hjälp av AI-verktyg

Internet erbjuder en mängd AI-verktyg som låter dig skapa animerade GIF:ar med hjälp av textkommandon. Några av dessa verktyg är gratis, medan andra kräver en prenumeration. Bland dessa finns Picsart, en webbaserad grafisk designservice med ett GIF-generatorverktyg som använder AI för att skapa GIF:ar baserat på textkommandon. Pika Labs har nyligen släppt ett betaprogram för att testa sin animationsgenerator, som är baserad på Discord. Gooey.ai är ett nytt generativt AI som skapar animationer med en unik stil. Runway.ml är ett populärt AI-verktyg för generativa projekt, medan Mage.Space är en bildgenererande AI som nyligen fick en uppdatering för att skapa animerade bilder.

Direktlänk Dela Gadgets To Use fördjupade 8 september

AI-baserade bildgeneratorer blir allt vanligare

AI-baserade bildgeneratorer blir allt vanligare, med företag som Snapchat, Discord, Shutterstock och Adobe som integrerar sådana verktyg i sina system. Dessa generatorer kan skapa unika bilder från textinstruktioner, vilket gör dem till ett intressant verktyg för konstnärer och designers. Några av de mest populära generatorerna inkluderar Jasper, ArtBreeder, MyHeritage´s AI Time Machine, ModelScope och Zeroscope v2. Trots deras framsteg är dessa verktyg fortfarande i början av sin utveckling, och deras förmåga att skapa konstnärligt tilltalande bilder varierar kraftigt.

Direktlänk Dela Gizmodo fördjupade 8 september

Paal lanserar tre nya AI-verktyg för att hjälpa krypto-handlare

Paal är en unik plattform som låter användare skapa personliga AI-program. AI-applikationerna som skapas på denna plattform är kompatibla med plattformar som Telegram och Discord. Nyligen har den lanserat tre olika verktyg som hjälper kryptohandlare att effektivisera sina investeringar. Dessutom tillåter det användarna att tjäna pengar genom intäktsdelning och belöningsmodeller. De tre nya verktygen är AutoPaalX, AutoPaal och MyPaal, alla utformade för att hjälpa handlare att köpa och sälja digitala tokens. Dessutom har Paal samarbetat med Ator för att underlätta antagandet av Tor-nätverket.

Direktlänk Dela The Coin Republic fördjupade 8 september

Discord inleder lönsamt samarbete med AI-startupen Midjourney

AI-bildgenereringsföretaget Midjourney, som växt till nästan 15 miljoner användare och flera hundratals miljoner i intäkter utan venturefinansiering, har etablerat ett lukrativt förhållande med chattplattformen Discord. Midjourney är byggt på Discord, vilket innebär att användare skriver uppmaningar i en Discord-server och väntar på att en bild ska dyka upp. Discord tar en del av Midjourneys intäkter i utbyte mot de sociala verktygen och de extra resurserna som Discord har tillhandahållit för att hjälpa dem att expandera. Detta antyder att Discord har skapat sin egen version av plattformsavgifterna som företag som Apple tar ut.

Direktlänk Dela The Information fördjupade 7 september

OpenAI:s AI-chattbot ChatGPT tar världen med storm

OpenAIs AI-chattbot ChatGPT har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer baserat på korta textprompter. Stora varumärken experimenterar med den och använder AI för att generera reklam- och marknadsföringskopia. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAIs laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. OpenAI har nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 7 september

AI-företaget Midjourney skapar bilder från textprompts

Midjourney, ett generativt artificiellt intelligensföretag, specialiserar sig på att skapa bilder från textprompts och visuella indata. Företagets grundare, David Holz, vägrar att ta riskkapital och värdtjänsten på Discord, en chattapplikation populär bland spelare. Vissa konstnärer fruktar att generativa AI-program kan göra deras arbete föråldrat, eller orättvist använda deras arbete för att träna modellerna. Men andra använder tekniken i sitt arbete.

Direktlänk Dela The Information fördjupade 6 september

Midjourney AI inspirerar till nästa logotypdesign

Logotypdesign är en central del av att etablera en stark varumärkesidentitet. Med uppkomsten av AI-konstgeneratorer som Midjourney AI har designers nu ett kraftfullt nytt verktyg för att skapa unika och iögonfallande logotyper. Artikeln utforskar över tio olika förslag på hur man kan använda Midjourney AI för att generera AI-konstlogotyper med lätthet. Oavsett om du är en designer som vill utöka dina kreativa förmågor eller en företagsägare som vill ha en anpassad logotyp, kan dessa förslag sätta dig på rätt väg.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 2 september

Midjourney AI konstgenerator lanserar version 5.2 med nya funktioner

Den digitala plattformen Midjourney, som används för lagring och redigering av bilder, har lanserat version 5.2 med en mängd nya funktioner, inklusive vazry region inpainting, zoomning, panorering och kamera vinklar. För att använda dessa nya funktioner på äldre bilder lagrade på Midjourney-plattformen, bör användare kopiera bildens jobb-ID från Midjourney-webbplatsen och klistra in det i promptboxen i Discord. Denna åtgärd kommer att uppdatera bilden som om den var nyligen gjord, inklusive nya funktioner som in-målning. Användare kan också använda ´remix´, ´uppscale´ och ´remaster´ knapparna för att integrera en gammal bild i den nyaste algoritmen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 1 september

Midjourney lanserar ny inpainting-funktion för AI-konst

AI-konstälskare har länge väntat på nyheten om att Midjourney har lanserat en ny inpainting-funktion, som i grunden tillåter användare att ändra utvalda delar av deras bild. Funktionen är fortfarande i testfasen, men resultaten är redan imponerande. Vissa kallar uppdateringen ´ett svar på Adobes Generative Fill´. Midjourney anses vara en av de bästa bildgeneratorerna på marknaden. Trots att utvecklarna tillhör ett oberoende forskningslabb lyckas de släppa nya uppdateringar och funktioner i en otrolig hastighet. Användare uppskattar också den precisa språkförståelsen och de otroligt fotorealistiska resultaten av denna djupinlärningsmodell.

Direktlänk Dela CineD fördjupade 31 augusti

AI-genererade mästerverk revolutionerar världen för digital konst

Världen för digital konst har genomgått en revolution tack vare ökningen av AI-genererade mästerverk. En nyligen rapport från AI-centrerade bloggen, Everypixel Journal, analyserade några av de mest framstående text-till-bild-algoritmerna från 2023. Gemenskaper tillägnade AI-konst har dykt upp över det digitala landskapet, fungerar som dynamiska nav för konstnärer att finslipa sina färdigheter, utbyta tekniker och skapa förtrollande bilder. En av de mest framstående algoritmerna, DALL-E 2, OpenAI:s banbrytande bildgenereringsmodell, släpptes först i april 2022. På mindre än ett och ett halvt år producerade användare en fantastisk mängd av 916 miljoner bilder.

Direktlänk Dela Interesting Engineering fördjupade 27 augusti

AI-konstverktyget Midjourney tappar popularitet medan Ideogram AI växer

Sedan lanseringen har AI-konstgenereringsverktyget Midjourney använts av omkring en lakh människor på internet varje dag. Men verktygets popularitet minskar dramatiskt, delvis på grund av att plattformen slutade med gratis provperioder och att den endast kan nås via Discord, vilket gör den mindre intuitiv att använda. Dessutom erbjuder Midjourney fortfarande inte användarna möjligheten att direkt registrera sig, betala och få resultat. I stället har ett team av tidigare Google-anställda introducerat Ideogram AI, ett text-till-bild-verktyg liknande Midjourney. Användare påstår att Ideogram har pålitlig textgenerering, vilket kan ge den nya aktören en fördel för att generera logotyper.

Direktlänk Dela Analytics India Magazine fördjupade 27 augusti

Midjourney lanserar ny redigeringsfunktion för AI-bildgenerator

Midjourney har lanserat en ny redigeringsfunktion som låter användare modifiera delar av genererad konst istället för att skapa ett nytt verk, en process som kallas ´inpainting´. Detta är en av de största uppdateringarna till deras AI-bildgenerator sedan plattformens debut i juli 2022. Genom att välja en ny ´Vary (Region)´-knapp, kan användare ange en ny prompt för att anpassa en del av det redan genererade konstverket. Funktionen har några begränsningar och fungerar bäst på ´stora områden (20% till 50% av bilden)´ och för små promptändringar.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 25 augusti

Nya redigeringsfunktioner på AI-bildgeneratorn Midjourney

Midjourney har lanserat en ny redigeringsfunktion som låter användare modifiera delar av genererad konst istället för att skapa ett helt nytt verk, en process känd som ´inpainting´. Detta är en av de största uppdateringarna till AI-bildgeneratorn sedan plattformens debut i juli 2022. Med den nya ´Vary (Region)´-knappen kan användare ange en ny prompt för att anpassa en del av det redan genererade konstverket. Detta kan hjälpa till att korrigera felaktigt formade händer och lemmar, något AI-bildgeneratorer har svårt med. Funktionen har dock vissa begränsningar och fungerar bäst på stora områden.

Direktlänk Dela PC Magazine Middle East fördjupade 25 augusti

Så använder du AI-bildgeneratorn Midjourney på Discord

Midjourney är en AI-bildgenerator som endast kan användas via sociala appen Discord. För att använda Midjourney måste användare först skapa ett Discord-konto och sedan gå med i Midjourney´s Discord-kanal. Trots att Midjourney tidigare erbjöd gratis provversioner, har dessa tillfälligt upphört på grund av missbruk. Användare måste nu prenumerera på en betalplan för att använda Midjourney. Användare kan generera och redigera bilder via Midjourney och även kommunicera med Midjourney och andra bots på Discord genom att använda snedstreckskommandon. Bilderna kan sedan sparas, delas eller öppnas i webbläsaren.

Direktlänk Dela Online Tech Tips fördjupade 25 augusti

Ideogram, AI-startup som genererar bilder, lanseras med 16,5 miljoner dollar i seed-finansiering

Ideogram, en AI-startup som genererar bilder, grundad av tidigare forskare från Google Brain, lanserades tidigare denna vecka med 16,5 miljoner dollar i seed-finansiering från a16z och Index Ventures. Ideogram har löst ett problem som plågat populära AI-bildgeneratorer: pålitlig textgenerering inom bilden, som text på skyltar och företagslogotyper. Företaget erbjuder flera förinställda bildgenereringsstilar på sin webbapp, inklusive en märkt ´typografi´. Ideogram är redan tillgängligt för anmälan i beta. Företaget använde lanseringen och beta-släppet för att subtilt belysa denna funktion med ett inlägg på X (tidigare Twitter).

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 25 augusti

Använda AI för att skapa bilder med matchande ansikten

Artikeln beskriver hur man kan använda AI-verktygen Midjourney, InsightFace och Adobe Generative Fill för att skapa bilder med matchande ansikten. Författaren förklarar hur han använde dessa verktyg för att skapa bilder för sin musikpromotion. Han visar hur man kan använda en befintlig bild som vägledning för Midjourney, och hur man kan använda InsightFace för att byta ansikte på en bild. Slutligen används Adobe Generative Fill för att justera håret på bilden. Författaren noterar att det kan ta flera försök innan man får en bild man är nöjd med.

Direktlänk Dela Technology For You fördjupade 18 augusti

Använda AI för att skapa matchande karaktärer i bilder

Artikeln diskuterar hur AI-verktyg som Midjourney kan användas för att generera bilder, men också om dess svagheter. Författaren visar hur man kan arbeta runt en av dessa svagheter för att skapa två eller fler karaktärer med matchande ansikten. Tekniken innebär att använda ett befintligt fotografi som en del av bildprompten, vilket ger Midjourney vägledning om vad man ska skapa. Författaren diskuterar också hur man kan använda InsightFace och Adobe Generative Fill för att förbättra bilderna. Slutligen nämns att Midjourney inte längre har en gratis version och kostar 8 dollar i månaden, medan InsightFace erbjuder vissa gratis krediter.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 18 augusti

Topp 10 alternativ till Midjourney för generering av AI-bilder

Midjourney, en av de bästa AI-bildgeneratorerna med över 13,6 miljoner medlemmar, är inte längre gratis och kräver användning av Discord. Här är 10 toppalternativ till Midjourney: 1. Fotor: Kombinerar traditionell bildredigering med kraftfull AI-teknik. 2. Firefly av Adobe: En kraftfull alternativ till Midjourney för generativ AI, integreras väl med andra Adobe-produkter. 3. Canva: Innehåller nu generativa AI-verktyg som förenklar designprocessen. 4. DALL-E: Utvecklad av OpenAI, en kraftfull generativ AI-bildpartner till ChatGPT. 5. AI Studio av NightCafe: Baserat på stabila diffusionsmodeller som rivaliserar Midjourney. 6. Leonardo.AI: Ett budgetvänligt alternativ som specialiserar sig på att skapa videospelsresurser. 7. Dream Studio av Stability AI: Erbjuder unika funktioner som AI-bildexpansion och uppskalning.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 16 augusti

Midjourney är en av de bästa AI-bildgeneratorerna, men plattformen är inte för alla. Den är inte längre gratis och att behöva använda Discord kan vara störande. Om du letar efter AI som Midjourney, erbjuder dessa 10 toppalternativ liknande fantastiska resultat med unika fördelar: 1. Fotor 2. Adobe Firefly 3. Canva 4. DALL-E 2 5. NightCafe 6. Leonardo AI 7. Dream Studio 8. Jasper Art 9. Bing Image Creator 10. Craiyon. Var och en av dessa alternativ har sina egna unika fördelar, inklusive tillgänglighet på olika plattformar, fler gratis krediter eller bättre prissättning.

MSPoweruser fördjupade 16 augusti

Generativ AI förändrar tekniklandskapet och ekonomier

Generativ AI omformar dynamiken i mänsklig-datorinteraktion och växer fram som en teknologisk kraft att räkna med. Marknadsstorleken för generativ AI förväntas nå cirka 118,06 miljarder USD 2032, enligt en rapport från Precedence Research. Stora teknikföretag har investerat stort i detta område, med framsteg som ChatGPT, LLama 2, GitHub Copilot och Stable Diffusion. Dessa framsteg kan ha påverkat investerarsentiment och beslutsfattande. Företag som Microsoft, Apple, Alphabet, Amazon och Meta har alla sina egna initiativ inom generativ AI. Dessutom har startups som OpenAI, Anthropic och X.AI gjort betydande framsteg.

Direktlänk Dela Unite.AI fördjupade 15 augusti

Styr konstverkets utseende med MidJourney genom att ladda upp en bild

För att påverka stil och komposition hos konstverk genererade av AI-verktyget MidJourney, kan användare börja med en befintlig bild. Denna bild laddas upp till Discord-servern och länken till bilden kopieras. Användaren skriver sedan ett vanligt MidJourney-prompt, men infogar bildlänken efter ´/imagine´-kommandot. Ytterligare parametrar kan ställas in för att påverka hur nära det genererade konstverket ska följa den ursprungliga bilden, samt dess bildförhållande. Användare bör dock vara medvetna om att känsliga eller privata bilder inte ska delas med MidJourney Discord-bot.

Direktlänk Dela How-To Geek fördjupade 15 augusti

Konstnärer och skapare diskuterar konstgjord intelligens inom konstvärlden

AI-bildgeneratorer som DALL-E 2, Discord och Midjourney har skapat kontrovers kring om konst skapad av artificiell intelligens ska betraktas som riktig konst, och om det kan hota konstnärers och skapares jobb. Flera konstnärer och lärare vid Harvard delar sina tankar. Författaren Daphne Kalotay tror att AI kommer att sakna sann insikt och erfarenhet. Musiker Yosvany Terry är inte orolig för AI inom musikframträdanden, men uttrycker oro över att AI komponerar musik för film och TV. Animatören Ruth Stella Lingford ser AI som ett hot mot jobb inom animationsindustrin, men också som en potentiell medarbetare. Konstnären Matt Saunders tror att AI kan utmana och störa konstnärers vanor och antaganden. Arkitekten Moshe Safdie ser AI som ett verktyg för att förbättra design, men tror inte att det kan skapa konst.

Direktlänk Dela Harvard University Gazette fördjupade 15 augusti

Midjourney AI lanserar nya funktioner för att förbättra bildgenerering baserat på text

Midjourney AI är ett kraftfullt verktyg som kan generera bilder baserat på textbeskrivningar, vilket gör att användare kan skapa unika visuella bilder. Textbeskrivningarna, kallade prompts, bör vara korta och koncisa. För att få tillgång till detta text-till-bild-konverteringsverktyg behöver användare ett Discord-konto. Midjourney släppte nyligen version V5.2 den 23 juni 2023, som introducerar flera nya funktioner. Det nya estetiska systemet och höga variationsförmågan förbättrar bildkvaliteten och förbättrar textförståelsen. Dessutom hjälper en förkortad kommandofunktion användarna att förstå promptkraven och ger förslag. Zooma in och zooma ut alternativ är också tillgängliga, vilket gör att användarna kan förbättra sina bilder. Steg-för-steg-guide om hur man använder Midjourney AI finns tillgänglig. Begränsade gratisbilder finns tillgängliga, men det finns också månadspaket för obegränsad bildåtkomst. Användare kan välja att betala $8 för 200 bilder eller $24 per månad för obegränsad åtkomst.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 14 augusti

Tokenized AI lanserar guide för karaktärskonsekvens i design med hjälp av AI-verktyg

Tokenized AI har skapat en omfattande guide som utforskar karaktärsdesign och tillhandahåller innovativa lösningar för att säkerställa karaktärskonsekvens i dina projekt med hjälp av olika AI-verktyg. Guiden belyser bland annat användningen av High Variation Mode-verktyget för bildbyte, vilket låter designers byta ansiktet på en karaktär i en bild mot ett nytt ansikte. InsightFaceSwap, en Discord bot, introduceras som ett värdefullt verktyg för att skapa porträttbilder och ersätta ansikten i bilder med flera karaktärer. Dessutom förklaras High Variation Mode på Midjourney, vilket erbjuder revolutionerande bildvariationsteknik.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 13 augusti

ChatGPT, OpenAIs AI-chattbot, har tagit världen med storm. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer med korta textprompter, vilket ökar produktiviteten. Stora varumärken experimenterar med den, till exempel för att generera annons- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen förbättrats av GPT-4, den senaste språkskrivande modellen från OpenAIs labb. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen kopplat ChatGPT till internet med tillägg som finns tillgängliga i alpha för användare och utvecklare på väntelistan.

TechCrunch fördjupade 10 augusti

Top 3 AI-verktyg för att skapa konst

AI-plattformar för konstskapande blir allt mer populära tack vare deras förmåga att skapa enkla och attraktiva bilder. De tre främsta AI-verktygen för konstskapande är Autodraw, Midjourney AI och Canva AI. Autodraw, en plattform från Google, omvandlar skisser till mer definierade bilder. Midjourney AI är en bildgenerator som skapar bilder baserat på korta textprompter. Canva AI, en del av den populära bildplattformen Canva, har lagt till en funktion som omvandlar text till bilder. Alla dessa verktyg har sina begränsningar och kostnader, men de erbjuder alla unika möjligheter för konstskapande.

Direktlänk Dela The Coin Republic fördjupade 5 augusti

ChatGPT, en AI-genererad chatbot, har fortsatt att fascinera internet med sitt innehåll. Tekniken har skapat mycket intresse, kontrovers, rädsla och spänning. ChatGPT är en naturlig språk AI chatbot, vilket innebär att du kan ställa vilken fråga som helst till den, och den kommer att generera ett svar. Användningen av ChatGPT chatbot är ganska enkel, allt du behöver göra är att skriva in din text och ta emot information. ChatGPT vet kontexten av tidigare frågor du ställer, så du kan förbättra därifrån snarare än att börja om på nytt varje gång. Du kan även använda ChatGPT i vardagslivet eller arbetsaktiviteter för att se hur den kan hjälpa till. Det finns dock en potential för ChatGPT att börja fylla i luckor med felaktig data. Enligt OpenAI är dessa fall sällsynta, men AI ´hallucinationer´ händer definitivt.

Digital Trends fördjupade 4 augusti

Microsofts Bing Chat och Midjourney jämförs som AI-bildskapare

Microsoft erbjuder Bing Chat som en AI-bildskapare, helt gratis för användare med bekräftat konto. Alternativet Midjourney, som tidigare erbjöd en gratis provversion, kräver nu betalning för en av tre prenumerationsplaner. Bing Chat är lättillgängligt via webbläsare, medan Midjourney är värd på Discord och kan vara mer komplicerat för nya användare. Trots att det kräver betalning, erbjuder Midjourney mer realistiska och intressanta resultat jämfört med Bing Chat. Båda alternativen använder stora bild databaser för att skapa nya bilder baserat på meddelanden.

Direktlänk Dela World Nation News fördjupade 4 augusti

Översikt över utvecklingen av OpenAI:s ChatGPT

ChatGPT, OpenAI:s AI-chattbot, har snabbt blivit populär. Den kan skriva uppsatser, kod och mycket mer utifrån korta textinmatningar, vilket ökar produktiviteten avsevärt. Stora varumärken experimenterar med det, använder AI:n för att generera annons- och marknadsföringstexter. ChatGPT har nyligen fått en boost av GPT-4, den senaste språkskrivningsmodellen från OpenAI:s laboratorier. Betalande ChatGPT-användare har tillgång till GPT-4, som kan skriva mer naturligt och flytande än den modell som tidigare drev ChatGPT. Utöver GPT-4 har OpenAI nyligen anslutit ChatGPT till internet med plugins tillgängliga i alfa för användare och utvecklare på väntelistan.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 4 augusti

Påstådda läckor av OpenAI:s nya AI-bildgenerator DALL-E 3 delas på Discord

En oidentifierad individ på Discord har delat påstådda läckor av OpenAI:s kommande uppgradering till sin AI-bildgenerator, vilket orsakar uppståndelse bland AI-entusiaster över hela världen. Den nya versionen, känd som DALL-E 3, erbjuder betydande förbättringar i visuella effekter samt förståelse av användarprompts och generering av bildtexter jämfört med sin föregångare. OpenAI verkar återigen vara redo att revolutionera branschen med sin uppgraderade AI-bildgenerator. DALL-E 3:s inverkan kommer att bli tydlig allteftersom fler människor integrerar AI-verktyg i sina dagliga liv.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 3 augusti

AI skapar viralt fotografi av LeBron James i rosa kläder

Ett viralt fotografi av basketstjärnan LeBron James i rosa kläder skapades med hjälp av ett AI-baserat verktyg kallat Midjourney. Bilden, som visar James i en rosa pikétröja och plisserad kjol, har delats över 47 000 gånger på Facebook. Vissa användare kunde identifiera att bilden skapades med artificiell intelligens, medan andra trodde att den var äkta. Midjourney är en plattform som tillåter användare att posta och skapa AI-innehåll via snabbmeddelandetjänsten Discord. Det bör noteras att tatueringarna synliga på James ben på bilden inte matchar hans riktiga tatueringar.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 augusti

Lösningar på ´Väntar på att starta´-problemet med Midjourney, Inc:s AI-program

Midjourney är ett generativt AI-program och en tjänst som låter användare generera bilder från naturliga språkbeskrivningar. Det har utvecklats av Midjourney, Inc. i San Francisco och liknar OpenAI:s DALL-E och Stable Diffusion. Dock kan Midjourney stöta på ett vanligt fel kallat ´Väntar på att starta´. Detta blogginlägg förklarar vad som orsakar detta fel och ger steg-för-steg-lösningar för att lösa det. De möjliga lösningarna inkluderar att kontrollera statusen för Midjourney-servrarna, avbryta den fastnade prompten, starta om datorn och Discord-appen och kontakta Midjourney-support.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 augusti

Midjourney, Inc. erbjuder lösningar på ´Väntar på att starta´ fel i deras AI-bildgenereringsprogram

Midjourney, Inc., ett företag baserat i San Francisco, har utvecklat en revolutionerande AI-programvara som kan generera bilder från naturliga språkbeskrivningar. Programmet, som liknar OpenAI:s DALL-E och Stable Diffusion, kan ibland stöta på problem, som ´Väntar på att starta´-felet. För att lösa detta problem kan användare kontrollera Midjourney-servrarnas status, avbryta fastnade prompts, starta om datorn och Discord-appen, eller kontakta Midjourneys support. Trots dessa tillfälliga hinder kan Midjourney omvandla idéer till fängslande visuella bilder, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för artister, designers och de som är intresserade av AI.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 2 augusti

Läckt version av DALL-E 3 visar nya kraftfulla funktioner

En ny version av DALL-E 3, den generativa AI-teknologin som kan skapa bilder från textbeskrivningar, har läckt online. Versionen visar att DALL-E 3 har flera nya funktioner, inklusive förmågan att generera bilder från mer komplexa textbeskrivningar och att kontrollera stilen på de genererade bilderna. Användare kan nu specificera den konststil de vill att DALL-E ska använda, till exempel impressionism, kubism eller popkonst. Den läckta versionen av DALL-E 3 är fortfarande under utveckling, så det är ännu inte klart när den kommer att släppas till allmänheten. DALL-E utvecklades gemensamt av OpenAI och Microsoft.

Direktlänk Dela WinBuzzer fördjupade 2 augusti

OpenAI kan förbereda nästa version av DALL-E AI text-till-bild-generator

OpenAI förbereder kanske nästa version av sin DALL-E AI text-till-bild-generator med en serie alfa-tester som nu har läckt till allmänheten. En anonym läckare på Discord delade uppgifter om sin erfarenhet av att ha tillgång till den kommande OpenAI-bildmodellen som hänvisas till som DALL-E 3. Modellen har uppdaterats avsevärt mellan maj och juli. Läckaren har visat detta genom att dela bilder som genererats baserat på samma uppmaning, vilket visar hur kraftfull DALL-E 3 har blivit över tid. Men med alfa-testet som är ocensurerat, noterade läckaren att det också har potential att generera scener av ´våld och nakenhet eller upphovsrättsskyddat material som företagslogotyper´.

Direktlänk Dela Digital Trends fördjupade 2 augusti

OpenAI testar ny version av AI-bildgeneratorn DALL-E

OpenAI genomför rapporterat en serie alfa-tester för den kommande versionen av sin DALL-E AI text-till-bild-generator. Information om testerna har läckt ut av en anonym källa på Discord. Källan påstår att den deltog i ett alfa-test för OpenAI:s nya AI-bildmodell, känd som DALL-E 3, och delade bilder som genererades under testet. Den läckta informationen tyder på att DALL-E 3:s maj-version kunde generera bilder med flera aspektratio. Modellen visade också sin förmåga att generera bilder av människor, inklusive en bild av en kvinna som äter spaghetti på en fest från ett unikt perspektiv. Läckaren återvände till Discord i mitten av juli med mer information och nya bilder. De påstod att de var en del av ett slutet alfa-test med cirka 400 deltagare. Uppdateringarna tyder på betydande förbättringar i DALL-E 3 sedan maj. Läckaren delade bilder som genererats baserat på samma prompt, vilket visar hur modellens förmågor har utvecklats över tid. DALL-E 3 visade överlägsen prestanda jämfört med rivaliserande modeller som Midjourney, genom att generera mer korrekta och detaljerade bilder baserat på den givna prompten. DALL-E 2, den tidigare versionen av OpenAI:s AI-bildgenerator, lanserades i april 2022 men var starkt reglerad och endast tillgänglig via en väntelista. Den blev tillgänglig för allmänheten i september 2022, efter oro kring etik och säkerhet.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 2 augusti

Använda referensbilder i AI-verktyget Midjourney

Midjourney är ett AI-verktyg för att generera bilder. Användare kan nu använda referensbilder för att bättre förmedla stil, komposition, stämning, färger, objekt och andra kvaliteter de vill återspeglas i den genererade bilden. Referensbilder fungerar som extra vägledning för AI-generatorn. Användare kan ladda upp referensbilden till Discord och kopiera mediens länk. Denna länk används sedan som bildprompt för Midjourney-bot. Genom att följa dessa steg kan användare effektivt använda referensbilder i Midjourney, oavsett om de är nybörjare eller erfarna användare.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 1 augusti

Jämförelse av AI-genererad konst: MidJourney, Stable Diffusion och SDXL

Åldern för AI-genererad konst är i full gång och tre verktyg har framträtt som favoriter för digitala skapare: Stability AI:s nya SDXL, den gamla pålitliga Stable Diffusion v1.5 och deras huvudkonkurrent MidJourney. MidJourney är mest användarvänliga och gör AI-konst tillgänglig även för icke-tekniska användare, men den är begränsad av sin stängda källkod och strikta innehållsregler. Stable Diffusion v1.5, en öppen källkodsmodell, kan generera detaljerade bilder anpassade till din kreativa vision. SDXL är en kraftfull modell som utnyttjar dubbla textkodare för att bättre tolka prompts och uppnå överlägsen bildsammanhållning vid höga upplösningar.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 31 juli

Midjourney introducerar bilduppladdningsfunktion

Midjourney, känt för sin förmåga att skapa visuella bilder med hjälp av artificiell intelligens (AI), erbjuder nu användarna möjligheten att ladda upp bilder. Genom att inkludera en bild i din prompt kan du styra Midjourneys AI att skapa visuella bilder som är mer anpassade till din specifika vision. För att ladda upp en bild till Midjourney krävs ett Discord-konto och en prenumeration på Midjourney. Bilder kan laddas upp via Discord eller Noonshot, och bildens URL används sedan som en prompt. Med bildlänken kan du skapa den perfekta prompten för Midjourneys AI.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 30 juli

Använda referensbilder i Midjourney: En omfattande guide

Midjourney är ett banbrytande verktyg som använder AI för att omvandla text- och bildinmatningar till kreativa resultat. Plattformen använder generativa motståndsnätverk (GANs) för att skapa konst från text- och bilduppmaningar. Användare kan använda bilder som uppmaningar, vilket leder AI:n att generera resultat som håller sig till den visuella stilen, färgpaletten eller kompositionen av den inmatade bilden. Det finns två huvudsakliga metoder för att ladda upp referensbilder i Midjourney: använda bilder via webb-URL:er eller ladda upp egna bilder. Användare kan också förbättra sina resultat med funktionen för omtagning och använda avancerade tekniker för att optimera och förbättra sina resultat.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 30 juli

AI-konstgenerator Midjourney integrerad med Discord, men en oofficiell app finns tillgänglig

AI har haft en betydande inverkan på olika branscher världen över, inklusive digital konst. Midjourney är en ledande AI-konstgenerator som använder djupinlärningsteknik för att producera högkvalitativa bilder från textinmatningar. Användare har dock uttryckt oro över dess integration med Discord och undrar om de kan använda Midjourney oberoende. För närvarande är Midjourney helt integrerad med Discord, vilket innebär att ett Discord-konto krävs för att få tillgång till dess AI-konstgenererande funktioner. Det finns dock en oofficiell Midjourney-app tillgänglig för iOS och Android-enheter som gör att användare kan använda AI-verktyget med en anslutning till Discord.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 29 juli

AI-baserad konstgeneration med Midjourney

AI har förvandlat konstvärlden och med Midjourney behöver du inte längre vara en mästarkonstnär för att förverkliga din fantasi. Midjourney, som introducerades 2022, är för närvarande den ledande högupplösta text-till-bild AI-genereraren på marknaden. Med en unik blandning av text-till-bildgenerering, medieredigering och uppskalning samt tillgång till en aktiv konstgemenskap, erbjuder Midjourney en spännande plattform för konstnärer, teknikentusiaster och AI-professionella. Den amerikanska upphovsrättsbyrån har klargjort att AI-genererade verk inte är berättigade till upphovsrätt, men mänskliga inslag i AI-skapelser kan skyddas.

Direktlänk Dela Unite.AI fördjupade 27 juli

Alchemy: Battle for Ankhos använder AI och blockchain för att skapa en unik spelupplevelse på Discord

Alchemy: Battle for Ankhos, ett videospel som är spelbart inom en Discord-chattserver, byggs med generativa AI-verktyg och utnyttjar Solana NFTs och tokens för spelarägda tillgångar och belöningar. Spelet använder både AI och blockchain för att leverera engagerande, ihållande upplevelser inom det bekanta, interaktiva chattfönstret för en Discord-server. Spelet är ett text- och tur-baserat rollspel (RPG), som håller sina strider i en fantasivärld via spelets officiella Discord-server. Det använder också Solana blockchain för sina NFT-baserade föremål, inklusive in-game karaktärer.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 27 juli

AI-bildgeneratorn Midjourney revolutionerar den kreativa sektorn

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat olika branscher, inklusive den kreativa sektorn. Ett av de mest fascinerande utvecklingarna inom detta område är Midjourney, en AI-bildgenerator som fångar kreatörers intresse över hela världen. Midjourney kan också modifiera bilder. Plattformen tillåter användare att generera unika bilder baserat på deras prompts och erbjuder otrolig flexibilitet. Den har stigit till framträdande bland konstnärer och kreatörer, och erbjuder unika sätt att modifiera och anpassa bilder. Den opererar främst genom Discord, en plattform ursprungligen designad för gamers.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 26 juli

Midjourney är ett AI-drivet verktyg för bildskapande som tillåter användare att skapa imponerande bilder enbart genom att mata in text. Trots sina avancerade funktioner är Midjourney intuitivt och användarvänligt, vilket gör det populärt bland både nybörjare och erfarna proffs. För de användare som önskar mer sekretess finns Stealth Mode, även känt som Private Mode. Detta är en premiumfunktion som gör att användarna kan skapa bilder i en privat miljö. Dock är denna funktion endast tillgänglig med Midjourneys högsta abonnemangsmodell, ´Pro´-abonnemanget. Dessutom kommer det med en extra kostnad på $20/månad för Basic eller Standard-abonnenter, men ingår i den månatliga avgiften för Pro-abonnenter.

AMBCrypto fördjupade 26 juli

Newegg lanserar AI-drivet PC Builder ChatGPT-plugin

Newegg Commerce, Inc., en global ledare inom e-handel för teknikprodukter, meddelade idag lanseringen av sin PC Builder ChatGPT-plugin, den första ChatGPT-pluginen för datorköp. Den nya pluginen använder artificiell intelligens (AI) för att hjälpa ChatGPT Plus-prenumeranter att sätta ihop PC-komponenter för att bygga sin önskade stationära PC. Newegg är också ett av de första detaljhandelsvarumärkena att skapa en ChatGPT-plugin. Den nya PC Builder-pluginen är nu tillgänglig för både GPT-4 skrivbords- och mobilplattformar. Med Newegg´s PC Builder-plugin kan GPT-4-användare ange detaljer för sin önskade framtida PC-byggnad inklusive komponentpreferenser, prestandakrav, PC-användning och budget. GPT-4 kommer sedan att visa namnet, priset, bilden och länken för varje komponent i den rekommenderade PC-byggnaden. Efter att GPT-4 har satt ihop komponenterna kan användarna hitta sin PC Builder-lista på Newegg.com för ytterligare anpassning och utcheckning.

Direktlänk Dela The Bakersfield Californian fördjupade 25 juli

Teknikens roll i fotografiindustrins förändring

Fotografiindustrin genomgår stora förändringar, med tekniska framsteg som kan hjälpa till att förbättra arbetsflöden och kreativitet. Smarta efterproduktionsprogram som Imagen kan förbättra kvaliteten på arbetet genom att automatisera redigering och urval. AI-teknik kan även användas för att öka kreativiteten, med verktyg som Midjourney av Discord som genererar bilder för inspiration, och Photoshop´s nya Generative Fill-verktyg för att ta bort oönskade objekt. AI-verktyg kan också användas för att automatisera marknadsföringsinsatser, med verktyg som ChatGPT som hjälper till att generera innehållsidéer. Teknik kan också förbättra kundvård genom att automatisera arbetsflöden, med smart CRM-programvara som Studio Ninja eller Honeybook.

Direktlänk Dela Fstoppers fördjupade 24 juli

Midjourney V5: En omfattande guide till den senaste AI-konstgeneratorn

Artificiell intelligens (AI) har omdefinierat många aspekter av våra liv, inklusive konst. Ett AI-verktyg som har fått betydande uppmärksamhet är Midjourney, en AI-bildgenerator. Den senaste versionen, Midjourney V5, har tagit AI-konstvärlden med storm. Midjourney har snabbt blivit en av de bästa AI-konstgeneratorerna tack vare sin förmåga att generera ultrarealistiska AI-bilder från grunden. Midjourney V5 lovar en mängd förbättringar, inklusive mer realistisk bildkvalitet och förbättrad detalj i genererade bilder. För att använda Midjourney V5 behöver användarna ett Discord-konto, tillgång till Midjourney-servern på Discord och en betald prenumerationsplan.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 24 juli

Så här ger du Discord Nitro som present

Den betalda Discord-prenumerationen, känd som Discord Nitro, erbjuder funktioner som anpassade emojier, större uppladdningar, profilanpassning och mer. En Discord Nitro eller Nitro Classic-medlemskap kan ges som en månads- eller års present. Det är en engångsgåva, så prenumerationen fortsätter inte. När du har gjort transaktionen kommer presenten att sparas i din presentinventering. Du kan lära dig hur du ger Discord nitro som present från denna artikel.

Direktlänk Dela IRN Post fördjupade 19 juli

Discord lanserar föräldrakontrollfunktion för att öka säkerheten för unga användare

John Redgrave, Discord´s VP för Trust & Safety, har avslöjat att företaget lanserar en ny föräldrakontrollfunktion, Family Center. Funktionen är den första sedan plattformens lansering 2015 och syftar till att öka föräldrars medvetenhet om hur deras barn interagerar med världen via Discord. Family Center kommer att ge föräldrar tillgång till information om vilka deras barn har kontakt med och vilka servrar de har deltagit i eller gått med i under de senaste sju dagarna. Föräldrar kommer dock inte att kunna se innehållet i barnens meddelanden.

Direktlänk Dela Romper fördjupade 14 juli

ClubNFT stänger sin Discord-server och konsoliderar diskussioner till Twitter och Instagram

ClubNFT stängde officiellt sin Discord-server den 17 april och meddelade att de kommer att konsolidera alla sina diskussioner till Twitter och Instagram. Enligt James Oldham, medgrundare av Web3-plånboken Vero, blev Discord den främsta samlingsplatsen för krypto-gemenskaper eftersom det erbjöd ett enkelt sätt att gruppera användare bakom olika roller. Discord, som ursprungligen designades för Twitch-streamers, hade tillräckligt med funktionalitet och var tillräckligt långt ifrån traditionella företagskommunikationsverktyg som Cisco, Microsoft Teams och Slack. Ethereum medskapare Vitalik Buterin och andra framstående programmerare skapade själsbundna tokens (SBT), inspirerade av föremål i det massiva onlinefantasispelet Everquest. Dessa tokens var bundna till en enda plånboksadress och inspirerade till attester, som är en mer flyktig idé av SBT, i det att de kan löpa ut, och andra former av icke-fungibla tokens (NFT) som kunde brännas eller tidslåsas medan de var bundna till användarna. Företaget Spectral AI skapade en finansiell ryktesprimitiv i form av en NFT innehållande en kreditvärdighetsbedömning kallad MACRO Score.

Direktlänk Dela CoinDesk fördjupade 14 juli

Discord introducerar föräldrakontrollverktyg för att skydda tonåringar

Discord, ett växande sociala medier företag, har introducerat föräldrakontrollverktyg för att skydda tonåringar. De nya inställningarna i Discords Family Center låter föräldrar veta vilka Discord-samhällen deras tonåringar tillhör, samt vilka användare deras tonåringar blir vänner med och interagerar med. De kommer dock inte att tillåta föräldrar att få tillgång till det faktiska innehållet i deras tonåringars interaktioner. Denna åtgärd kommer som ett svar på ökande press från föräldrar och allmänheten om frågor relaterade till tonåringars användning av sociala medier. En rapport från Kirurgen General indikerade att 46% av tonåringar mellan 13-17 år säger att sociala medier får dem att känna sig sämre om deras kroppsbild och att det finns ett samband mellan användning av sociala medier och depression.

Direktlänk Dela Globe Echo fördjupade 12 juli

Så skapar du bilder utan att förbruka Fast Hours på Midjourney

Midjourney erbjuder ett sätt att generera bilder utan att använda Fast Hours genom att använda Relax Mode. Detta läge kan aktiveras på Midjourney-konton som är abonnerade på Standard-, Pro- och Mega-planerna. I Relax Mode placeras bildgenereringar i en kö och behandlas mellan 0-10 minuter baserat på GPU-tillgänglighet och månatlig användning. Det finns tre sätt att aktivera Relax Mode: genom att använda /relax-kommandot, genom att ändra inställningarna på Midjourney eller genom att använda -relax-parametern. Relax Mode kan stängas av när som helst.

Direktlänk Dela Nerds Chalk fördjupade 11 juli

Discord utökar stöd för Xbox-gemenskapen

Discord, en kommunikationsplattform populär bland gamers, har meddelat att dess tjänster blir mer tillgängliga för Xbox-gemenskapen genom att lägga till stöd för Xbox Series X, S och Xbox One. Ursprungligen skapad för att stödja spelchattar med låg latens, tillåter Discord spelare att hålla kontakten, bygga strategier, utforska flerspelarspel tillsammans och till och med strömma smidigt. Plattformens funktioner inkluderar flera kommunikationssätt, servrar för att interagera med andra användare, stöd för tredjepartsappar och cross-platform support. Användare kan nu integrera Discord på sin Xbox för att förbättra spelupplevelsen.

Direktlänk Dela Cyberockk fördjupade 11 juli

Så genererar du bilder utan att konsumera Fast Hours på Midjourney

Midjourney låter användare generera bilder utan att spendera sina Fast Hours genom att använda Relax Mode. Relax Mode kan aktiveras på Midjourney-konton som är prenumererade på Standard-, Pro- och Mega-planer. Med Relax Mode placeras dina bildgenereringar i en kö och bearbetas någonstans mellan 0-10 minuter baserat på GPU-tillgänglighet och din månatliga användning. Du kan skapa ett obegränsat antal bilder med Relax Mode, men till kostnad av längre väntetider. Dessa skapelser kommer inte att kosta dig Fast Hours/Minutes från ditt Midjourney-konto.

Direktlänk Dela Nerds Chalk fördjupade 11 juli

Discord och Twitter: Värdefulla plattformar för kryptovaluta investerare

I den snabbt växande kryptovalutavärlden har Discord och Twitter framstått som ledande informationskällor. Discord, ursprungligen en plattform för videospelgemenskaper, erbjuder användare möjlighet att dela information i realtid, initiera diskussioner och skapa egna undergrupper. Twitter, å andra sidan, är en mikroblogg- och sociala nätverkstjänst där användare kan interagera genom tweets. Trots sina skillnader har båda plattformarna visat sig vara avgörande verktyg för den moderna kryptovaluta investeraren. De möjliggör ett konstant informationsflöde, främjar livlig gemenskapsinteraktion och erbjuder en plattform för influencers att dela sina tankar och strategier.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 11 juli

Att köpa Discord-medlemmar kan öka din närvaro på plattformen

Discord är en populär kommunikationsplattform som tillåter individer att kommunicera med varandra genom röst, video och text. Att köpa Discord-medlemmar från pålitliga leverantörer kan hjälpa dig att snabbt växa din närvaro på plattformen. Det finns många webbplatser som säljer Discord-medlemmar, men inte alla är pålitliga och trovärdiga. Socialplug.io, Discordbooster och SocialLyk är några av de bästa webbplatserna för att köpa Discord-medlemmar. Discord skapades ursprungligen som ett verktyg för spelare att kommunicera, men har sedan dess utvecklats till en flexibel plattform som betjänar en mängd olika nischer och företag.

Direktlänk Dela Social News Daily fördjupade 10 juli

Så här använder du Spotify i Discord

Spotify-integrationen i Discord är en funktion som låter användare njuta av musik och podcasts med sina vänner på plattformen. Genom att koppla Spotify till Discord kan användare dela sin musikaktivitet med vänner, delta i en Spotify-lyssningsfest där alla lyssnar på samma låtar eller podcasts i realtid, antingen genom röstchatt eller textchatt. För att använda denna funktion krävs ett Spotify Premium-konto. Användare kan också upptäcka ny musik och podcasts från sina vänners aktiviteter och rekommendationer, skapa spellistor och dela dem med vänner på Discord, och strömma sin egen musik eller podcast på Spotify och dela den med sin publik på Discord.

Direktlänk Dela WinBuzzer fördjupade 9 juli

Hur man lägger till emojis i Discord-namn

Vill du krydda din Discord-gemenskap eller ge din Discord-server en touch av kreativitet och visuell dragningskraft? Att lägga till emojis i dina kanalnamn kan göra just det! I den här artikeln kommer vi att vägleda dig om hur du lägger till emojis i Discord-namn, vilket gör dem mer engagerande och uttrycksfulla. Innan vi går in på stegen för att lägga till emojis i Discord-kanalnamn, överväg följande punkter; Emojis kanske inte stöds eller visas konsekvent på alla enheter och plattformar. Medan Discord generellt stöder ett brett utbud av emojis, kom ihåg att vissa användare kanske inte ser dem som avsett om de använder en äldre enhet. Använd emojis på ett sätt som stämmer överens med de riktlinjer och regler som satts av Discord-servern eller gemenskapen. Se till att du undviker att använda emojis som kan anses vara stötande, olämpliga eller mot gemenskapens standarder. Du kan lägga till emojis i servernamnet om du har administrativa eller moderatorroller inom servern. Vanliga medlemmar utan de nödvändiga behörigheterna kan inte lägga till eller ändra emojis i servernamnet. Du kan enkelt lägga till anpassade emojis på en Discord-server, förutsatt att du har de nödvändiga behörigheterna. Om du vill lägga till animerade emojis på din Discord-server måste du ha en Discord Nitro-prenumeration.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 8 juli

Horoskop och kända födelsedagar

Kända personer som fyller år idag är Sophia Bush (41 år), Milo Ventimiglia (46 år), Kevin Bacon (65 år) och Anjelica Huston (72 år). Horoskopet för dagen ger råd och vägledning för varje stjärntecken. Aries uppmanas att välja sina ord noggrant, medan Taurus råds att förenkla sitt liv. Gemini varnas för falsk information, medan Cancer uppmuntras att hitta gemensam grund med andra. Leo uppmanas att inte agera förhastat, medan Virgo råds att samarbeta med likasinnade. Libra uppmanas att inte agera impulsivt, medan Scorpio råds att förenkla sina planer. Sagittarius uppmanas att dela sina känslor, medan Capricorn råds att ta reda på fakta. Aquarius uppmanas att inte låta andras förändringar locka dem att följa efter, medan Pisces råds att omge sig med intelligenta människor.

Direktlänk Dela Sun Journal fördjupade 8 juli

Så använder du Voicemod på Discord

Discord har blivit en populär plattform för onlinekommunikation, med över 100 miljoner dagliga aktiva användare. En av dess funktioner är möjligheten att ändra användarens röst med hjälp av verktyg som Voicemod. Voicemod är ett gratisprogram som låter användare ändra deras röster i realtid, vilket kan vara användbart för spelare, influencers och innehållsskapare som vill behålla sin anonymitet. För att använda Voicemod på Discord måste användarna först ladda ner och installera programmet på sin dator, välja sin mikrofon, konfigurera Voicemod för att användas med Discord och välja en röst att använda.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 8 juli

Midjourney AI introducerar nya funktioner för fotorealistisk AI-art

Midjourney AI, en AI-baserad konstgenerator, introducerar nya funktioner för att förbättra fotorealistisk konst. Användare kan nu ´panorera´ sina genererade bilder, vilket innebär att de kan expandera bilden i en riktning för att avslöja vad AI tror skulle existera utanför den ursprungliga inramningen. Dessutom kan användare zooma ut befintliga uppskalningar, en process som kallas ´utmålning´. Midjourney har också lagt till videofunktioner i versionerna 4 och 5. Dessa nya funktioner kommer som svar på den ständiga utvecklingen inom generativ video AI.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 6 juli

Discords VD uttalar sig om barnexploatering på plattformen

Discords VD, Jason Citron, uttryckte att han finner rapporter om barnexploatering på chattplattformen ´skrämmande´ och att Discord tar frågan ´mycket seriöst´. Citron framhöll att Discord har ett dedikerat barnsäkerhetsteam som arbetar för att förebygga exploatering på plattformen. En undersökning avslöjade att sedan plattformens skapande 2015 har minst 35 fall av barnbortföring, grooming eller exploatering involverat kommunikation via Discord, och 165 fall av barnsexuellt missbruk har involverat plattformen. Citron nämnde att artificiell intelligens kan hjälpa till att lösa vissa frågor kring barnexploatering.

Direktlänk Dela NBC News fördjupade 5 juli

Midjourneys Niji: En specialiserad AI för anime-stil

Midjourney är mest känt för att vara den bästa AI-bildgenereraren för fotorealism, men deras Niji-algoritm, som är specialiserad på anime-stil, är också imponerande. Niji, som betyder ´regnbåge´ på japanska, skiljer sig från Midjourneys standardalgoritmer (version 1 – 5.2) genom att den är tränad på en omfattande kunskap om anime. Denna specialiserade och experimentella algoritm är idealisk för animefans som vill skapa digital konst med animeestetik. För att använda Niji kan prenumeranterna få tillgång till Midjourney bot via Discord-webbplatsen eller appen på olika enheter. Niji kommer med fyra olika inställningar, var och en med en unik tolkning av anime-stil.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 5 juli

Så reagerar du på meddelanden på Discord: En omfattande guide

Artikeln ger en omfattande guide om hur man reagerar på meddelanden på Discord med hjälp av funktionen Reactions. Funktionen Reactions låter användare interagera med ett meddelande genom att lägga till en emoji för att uttrycka sina känslor eller tankar. Användare kan reagera på meddelanden på Discord via både skrivbordsapp och webbläsare. Det finns också möjlighet att reagera med anpassade emojis, så länge användaren har tillstånd att hantera emojis, äger servern eller har Discord Nitro. Artikeln går också igenom hur man ser vem som har reagerat på ett Discord-meddelande och vilken emoji de använde för att reagera.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 2 juli

Så reagerar du på meddelanden på Discord: En omfattande guide

Discord har en funktion som kallas Reaktioner, som låter användare interagera med meddelanden genom att lägga till emojis för att uttrycka känslor eller tankar. Att reagera på meddelanden på Discord är enkelt, oavsett om du använder skrivbordsappen, webben eller en mobil enhet. Du kan också se vem som har reagerat på ett Discord-meddelande och vilken emoji de använde. Ibland kan du dock stöta på problem som gör att du inte kan reagera på Discord-meddelanden, till exempel om reaktioner är inaktiverade, om du inte har tillräckliga behörigheter, om en användare har blockerat dig, eller på grund av tillfälliga tekniska problem.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 1 juli

Ny forskningsrapport analyserar den globala marknaden för Team Chat Platform

En nyligen publicerad forskningsstudie, tillgänglig på OrbisResearch.com, ger en grundlig analys av den globala marknaden för Team Chat Platform. Rapporten innehåller insiktsfull information och prognoser för intressenter, och undersöker olika aspekter av marknaden, såsom trender, tillväxtdrivare, utmaningar, konkurrensmiljö och nya affärsmöjligheter. Målet är att förse viktiga leverantörer och betydande aktörer med handlingskraftig information för att fatta smarta affärsbeslut och fullt ut utnyttja marknadens potential. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Brosix, Chanty, Connecteam, Convo, Discord, Flowdock, Glip, Google, Mattermost, Microsoft, ProofHub, RocketChat, Ryver, Slack, Spike och Troop Messenger.

Direktlänk Dela Euanticorruption.com fördjupade 1 juli

Discord introducerar Remix, en inbyggd bildredigerare

Discord, en plattform som ursprungligen riktade sig till spelare, har nu över 190 miljoner aktiva användare i månaden och har blivit ett populärt verktyg för virtuell kommunikation. En av de senaste funktionerna som Discord har introducerat är Remix, en inbyggd bildredigerare. Funktionen tillåter användare att redigera bilder inom appen, inklusive beskärning, rotation och storleksändring av bilder, samt att lägga till text och emojis. Funktionen är för närvarande i beta-teststadiet och det är oklart om den kommer att vara exklusiv för Discord Nitro-användare.

Direktlänk Dela DealNTech fördjupade 1 juli

Overwatch 2 utvecklare avslöjar kommande balansändringar

Overwatch 2-utvecklarna har detaljerat kommande balansändringar i nästa mellansäsongspatch, inklusive en försvagning av Zenyattas Discord Orb och mer. Bland annat kommer det att göras justeringar i Tobjorn, Symmetra och Zenyattas karaktärer. Det största justeringen för många fans är troligen nyheten om att det kommer att finnas en ´mindre justering´ för att försvaga Zenyattas Disord Orb-förmåga. Dessutom verkar det som att Sojourns Railgun kommer att få kontrolljusteringar och Reinhardt och Orisas ´frontline capability´ kommer att ökas.

Direktlänk Dela Dexerto fördjupade 30 juni

Discord-appen orsakar minnesläckage, konsumenter ber om lösning

Discord-användare rapporterar att skrivbordsappen för chattjänsten orsakar minnesläckage och överdriven RAM-användning, vilket leder till prestandaproblem. Vissa användare har observerat att appen tar upp till 400 MB RAM vid uppstart, och en användare hävdar att appen använder mer RAM än en Construct 3-flik och ett stort spelprojekt som körs samtidigt. Användare har begärt att utvecklarna ska lösa problemet så snart som möjligt. Vissa potentiella lösningar inkluderar ominstallation av appen eller användning av webbversionen.

Direktlänk Dela PiunikaWeb fördjupade 30 juni

Så ändrar du ditt lösenord på Discord

Om du använder Discord ofta kan det vara nödvändigt att återställa ditt lösenord om det är osäkert eller om du har glömt det. En säker lösenordsinställning skyddar inte om du är inblandad i ett dataintrång. Om du är det, eller om du glömmer ditt lösenord, behöver du återställa eller ändra det omedelbart. Detta minskar risken för att dina onlinekonton olagligt åtkomsts, vilket begränsar eventuell skada. Använd en lösenordshanterare för att hålla reda på starka lösenord och ändra ditt Discord-lösenord regelbundet.

Direktlänk Dela Groovy Post fördjupade 30 juni

David El från CyberArk förklarar hur användare på sociala plattformen Discord är sårbara för cyberattacker på grund av vissa funktioner. Discord är en populär onlinechattjänst med över 140 miljoner aktiva användare per månad. Plattformens användarvänlighet underlättar för utvecklare att bygga appar, men det gör det också enklare för angripare att missbruka funktionerna för att utveckla skadlig programvara. Användare behöver vara medvetna om vanliga angreppsmetoder på Discord för att skydda sig själva.

Silicon Republic fördjupade 26 juni

Splice lanserar ny Discord-kanal för underrepresenterade musiker

Musikskaparföretaget Splice lägger till en ny kanal på sin Discord-server som heter ´Diamonds´. Den fokuserar på underrepresenterade kön och LGBTQIA+-musiker och kommer att ledas av låtskrivaren, producenten och artisten MNDR. Splice meddelade att kanalen kommer att erbjuda månatliga livestreams och frågestunder som utforskar produktion, låtskrivande, sampling och samarbete, samt erbjuda sin community ett utrymme för att koppla ihop och dela sin egen kunskap. ´Vår vision är att hjälpa till att skapa en community av aspirerande artister, producenter, låtskrivare och deras allierade, för att skapa en ny onlinekultur där kreatörer kan koppla ihop, dela tips och bygga relationer´, sa MNDR.

Direktlänk Dela Music Ally fördjupade 26 juni

Discord-appen startar om slumpmässigt på Windows-datorer: Möjliga orsaker och lösningar

Vissa användare har rapporterat att Discord-appen startar om slumpmässigt på deras Windows-datorer. Problemet kan bero på korrupta eller föråldrade drivrutiner, aktiverad hårdvaruacceleration, korrupta cachefiler eller en korrupt installation av appen. Andra möjliga orsaker är en föråldrad appversion, problem med serverregionen eller att Discord-servrarna är nere. För att lösa problemet kan användare uppdatera sina drivrutiner, radera korrupta cachefiler, stänga av hårdvaruacceleration, inaktivera Keybinds, stänga av kompatibilitetsläge för Discord eller göra en ren installation av Discord.

Direktlänk Dela The Windows Club fördjupade 25 juni

Discord lägger till nya monetiseringsmetoder för Server Subscription-prenumeranter

Discord lägger till nya funktioner och monetiseringsmetoder för användare av deras Server Subscription-tjänst. Den första nya funktionen är Media Channels Beta, som låter användare dela prenumerationsbaserat innehåll, som exklusiva memes och bakgrundsbilder, bakom en betalvägg. Discord ger också serverägare möjlighet att skapa nya prenumerationstrappor med definierade förmåner. Dessutom kommer skapare att kunna sälja engångsprodukter, som receptböcker och spelguider, som ´downloadables´. Slutligen testar Discord utrullningen av en Server Shop där serverägare och skapare kan sälja sina prenumerationer, downloadables och premiumroller.

Direktlänk Dela PCGamesN fördjupade 23 juni

RIAA stämmer Discord för att identifiera användare som bryter mot upphovsrätten

Recording Industry Association of America (RIAA) har officiellt stämt Discord för att ta reda på identiteterna för användare av AI Hub-servern, som påstås ha gjort intrång på skyddade medier. RIAA skickade ett brev till Discord i slutet av maj där de krävde att AI Hub skulle raderas. Discord har ännu inte stängt servern, som har över 145 000 medlemmar och innehåller inlägg om guider och AI-modeller. Enligt stämningen har Discord fram till den 30 juni att antingen motsätta sig begäran eller lämna information för att identifiera de påstådda intrångsgörarna, inklusive deras namn, adresser och IP-adresser.

Direktlänk Dela Digital Music News fördjupade 23 juni

My Hero Battlegrounds: Roblox-grupp och Discord-kanal för fans av My Hero Academia

Sedan dess introduktion på scenen 2014 har My Hero Academia fascinerat fans under en ganska lång tid. Dock har det bara varit några få videospel som har skapats från dess likhet. Det vill säga, om du inte hoppar in i världen av Roblox, där passionerade fans i princip har återskapat dess värld och stridsstilar i extrem detalj med upplevelser som My Hero Battlegrounds. Med bättre strid än de flesta anime fighting-spel på marknaden, måste du visa att du har fullständig behärskning av din quirk för att kunna ta ut andra karaktärer i denna multiplayer-brawler. Men om du vill bli en riktig hjälte kommer du att behöva lite hjälp utifrån. Har My Hero Battlegrounds en Trello Board? Om du hoppas bli en sann mästare av din quirk kommer lite hjälp utifrån från My Hero Battlegrounds Trello Board att göra ditt nästa äventyr mycket mer spännande. Det kan vara en mycket skrämmande upplevelse, särskilt om det är din första gång att gå in på slagfältet. Oavsett om du försöker hitta en lämplig Tier List för de quirks du kan rulla, eller bara vill ta reda på lite mer om spelet, kommer du att få alla dina frågor besvarade på Trello Board. Men om du hoppas hitta andra spelare att spela mot, eller bara några personer att prata butik med, var kan du gå för det? Har My Hero Battlegrounds en Discord-kanal? Om du hoppas ansluta dig till dina medspelare, var bättre att göra det än den officiella My Hero Battlegrounds Discord Channel? Här får du möjlighet att träffa andra My Hero Academia-fans som gärna pratar om anime, manga eller bara spelet i allmänhet. Du kanske har den perfekta chansen att träffa en ny rival eller någon som vill lära sig allt du vet om denna upplevelse. Det är bara ett problem: Discord kan bli lite vild snabbt, med nonstop pings och aviseringar. Om du inte vill hantera stressen med en annan Discord-kanal, eller om du bara inte vill skapa ett Discord-konto för ett spel, vilka andra alternativ har du? Har My Hero Battlegrounds en Roblox-grupp? Det är där den officiella My Hero Battlegrounds Roblox Group kommer in i bilden. I stället för tusen röster som ringer ut på en gång, som någon ny quirk vi kanske aldrig har hört talas om tidigare, får du äntligen chansen att ta saker lite långsammare. I Roblox-gruppen kommer du att kunna träffa många nya ansikten och samtidigt ha en stund att faktiskt bläddra igenom meddelandena som skickas. Om du hoppas hitta några fler upplevelser som denna, skulle vi gärna rekommendera Realm of Champions till dig. Det är en battle royale-upplevelse som kommer att sätta dig i skorna på några av de mest ikoniska fiktiva karaktärerna som någonsin skapats, så se till att du är redo att ta ner Harry Potter som Jack Frost. Du bör också se till att du kollar in vår Roblox-sektion nedan om du hoppas hitta fler koder för dina favoritupplevelser eller bara ett nytt spel att hoppa in i på din fritid.

Direktlänk Dela Prima Games fördjupade 23 juni

Discord används för att förbereda barn för kidnappning och utpressning

Enligt medierapporter används chattplattformen Discord av vissa vuxna i dolda grupper och chattrum för att förbereda barn för kidnappning, handel med sexuellt övergreppsmaterial på barn (CSAM) och utpressning av minderåriga. NBC News rapporterar att det under de senaste sex åren har identifierats cirka 35 fall av vuxna som åtalats för ´kidnappning, grooming eller sexuellt övergrepp´ där Discord-kommunikation var inblandad. Av dessa har minst 15 lett till fällande domar eller erkännanden. Antalet rapporter om CSAM på Discord har ökat med 474 procent från 2021 till 2022, enligt en analys av rapporter gjorda till US National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC).

Direktlänk Dela Bharat Times fördjupade 22 juni

Discord migrerar från Apache Cassandra till ScyllaDB för förbättrad prestanda

Discord har migrerat biljoner meddelandeposter från Apache Cassandra till ScyllaDB, vilket minskade storleken på den största klustret från 177 Cassandra-noder till 72 ScyllaDB-noder och minskade tail-latenserna för läsningar och skrivningar. Flytten har låst upp nya produktanvändningsfall på grund av den förbättrade databasstabiliteten och prestandan. Efter att ha migrerat alla mindre kluster 2020 förberedde teamet sig för att migrera det största klustret, som innehöll biljoner meddelanden. Migrationen själv genomfördes med en skräddarsydd lösning i Rust med SQLite för checkpointing, vilket minskade migrationstiden från tre månader till nio dagar. Sedan maj 2022 har det nya klustret visat sig vara stabilt och ha konsekvent prestanda.

Direktlänk Dela InfoQ fördjupade 22 juni

Discord lanserar nya verktyg för att hjälpa skapare tjäna pengar

Chattplattformen Discord har introducerat ett nytt verktyg kallat ´Downloadables´, som ger skapare ett nytt sätt att tjäna pengar från sina gemenskaper genom att sälja digitala produkter via engångsköp. Företaget introducerade även Premium Roles, som snart kommer att kunna köpas antingen separat eller i kombination med användarnas valda Downloadables. Dessutom testar Discord ´Server Shop´, ett ställe för serverägare att sälja Server Subscriptions, Downloadables och Premium Roles. Slutligen introducerade Discord en ny typ av kanal i beta kallad Media Channels, utformad för att fokusera på videor, bilder och filer.

Direktlänk Dela The Statesman fördjupade 22 juni

Discord utökar serverprenumerationsfunktioner och inför fler betalningsnivåer

Discord har börjat monetisera sin plattform och har nyligen utökat sina serverprenumerationsfunktioner samt lagt till fler betalningsnivåer. Bland de nya funktionerna finns en mediekanalfunktion som ger abonnenter till vissa nivåer exklusivt innehåll. Senare kommer det att finnas ytterligare monetiseringsmöjligheter för vissa nivåer av serverägare, till exempel en butik för digitala köp. Tillgång till dessa funktioner kommer att kosta serveroperatörer pengar, och här kommer de nyligen införda prisnivåerna in: serverprenumerationsfunktionerna kommer att begränsas beroende på vilken av de fyra prisnivåerna serveroperatörerna köper.

Direktlänk Dela 24S Sports fördjupade 22 juni

Discord används av barnförbrytare för att manipulera och utpressa minderåriga

Discord, en direktmeddelandeplattform med miljontals användare, har blivit en plats där barnförbrytare kan manipulera minderåriga och utpressa dem att skicka sexuellt explicita bilder av sig själva, enligt en skrämmande rapport från NBC News. Mediehuset upptäckte 35 fall under de senaste sex åren där vuxna åtalats för kidnappning, manipulering eller sexuella övergrepp och använde Discord för att kommunicera med sina offer. Dessutom fanns det ytterligare 165 fall av pedofiler som åtalats för att dela barnpornografi och engagera sig i sextortion. Över 200 onlineservrar på Discord verkar vara marknader för barnsexuellt utnyttjande material, och vissa har upp till 1 500 medlemmar, rapporterade NBC. Discords stora närvaro av online-spelare innebär också att rovdjur ibland lockar barn från Roblox eller Minecraft till plattformen, där de kan skicka textmeddelanden eller video- och ljudsamtal. Rapporter om utnyttjande material har ökat med 474 procent från 2021 till 2022 på Discord, även om plattformen också har inaktiverat 37 102 konton för brott mot barnsäkerhet. En företagsledare sade att de ´mycket aktivt undersöker och kommer att investera i åldersbekräftelse-teknik.´

Direktlänk Dela The Daily Beast fördjupade 21 juni

Discord lanserar ny monetiseringsmöjlighet för serverägare

Discord, en populär meddelandeapp, har lanserat nya monetiseringsalternativ för att belöna skapare. Serverägare kan nu tjäna pengar genom att sälja nedladdningsbara objekt, som recept eller spelhandledningar. Skaparna kan också erbjuda månatliga prenumerationer på sina servrar, vilket ger betalande användare VIP-status med särskilda förmåner. Discord vill stödja serverägare som främjar kommunikation, kreativitet och gemenskap i sina miljöer. Genom att erbjuda nya monetiseringsalternativ hoppas Discord motivera skapare och öka användarengagemanget.

Direktlänk Dela Haber TUSBA fördjupade 21 juni

Discord lanserar Patreon-stil monetiseringssystem

Discord, en av de mest använda kommunikationsapparna, har haft svårt att monetisera sin tjänst och söker nu nya sätt att göra det. Företaget meddelade nyligen på sin officiella blogg att de kommer att lansera en serie verktyg för att skapa betalda prenumerationer för att få tillgång till servrar, likt Patreon-modellen. Bland verktygen finns Media Channels och Tier Templates, som låter innehållsskapare erbjuda exklusivt innehåll och olika nivåer av stöd för sina prenumeranter. Funktionen kommer först att vara tillgänglig i beta och begränsat, med planer på att expandera till fler länder de kommande månaderna.

Direktlänk Dela Voonze fördjupade 21 juni

Discord testar funktioner för att tjäna pengar på servrar och innehållsskapare

Discord, en populär app för kommunikation inom spelvärlden, utforskar nya sätt att låta servrar och innehållsskapare tjäna pengar. Företaget testar för närvarande en funktion där användare kan sälja digitala produkter, som receptböcker och spelguider, i en så kallad Server Shop. Här kommer även Server Subscriptions och Premium Roles att erbjudas för medlemmar att köpa. Dessutom planerar Discord att införa Tier Templates för Server Subscriptions, vilket innebär standardiserade nivåer för prenumerationer med fasta priser. Det är ännu oklart när funktionerna kommer att rullas ut.

Direktlänk Dela Lowyat MSC fördjupade 21 juni

Discord lanserar nya funktioner för att hjälpa skapare tjäna pengar

Discord planerar att ge skapare ett nytt sätt att tjäna pengar från sina gemenskaper genom att sälja digitala produkter via engångsköp. Dessa nya ´Downloadables´ kan vara saker som en receptbok, en spelguide eller en digital bakgrundsbild, och företaget planerar att börja experimentera med dem under de kommande månaderna, skrev Discord´s Derek Yang i ett blogginlägg på tisdagen. Downloadables kommer att finnas tillgängliga för köp från en Server Shop, som också testas. De nya Downloadables och Server Shop läggs till Discords serverprenumerationer som sätt för skapare att tjäna pengar på sina servrar. Serverprenumerationer får också en förbättring: företaget lägger till nivåmallar för att göra det enklare att bestämma vilka prenumerationer som ska erbjudas till din gemenskap.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 21 juni

Discord lägger till nya prenumerationstier för serverägare

Discord har lagt till nya monetiseringsalternativ med nya prenumerationstier för serverägare, där vissa servermedlemmar till och med kan betala för. Att tjäna pengar från en Discord-server kan verka som en avlägsen dröm för många, men det blev verklighet i december 2022 när Discord lade till serverprenumerationer för ägare att monetisera sina gemenskaper. Och Discord vill öka sina monetiseringsintäkter igen med det nya tillskottet av prenumerationstier för serverprenumerationer. De nya nivåerna fungerar i princip som Patreon-nivåer, i det att vissa nivåer ger användarna tillgång till vissa emotes, kanaler och mer beroende på vilken nivå de får. De nya servernivåprenumerationerna kommer att aktiveras på alla Community-servrar, och det är upp till serverägarna att bestämma vad varje nivå kommer att erbjuda. Detta skiljer sig mycket från den gamla serverprenumerationsmodellen där det endast fanns en typ av prenumeration, en nivå som kanske inte var det bästa alternativet för vissa användare i en gemenskap. I annonseringsinlägget gav Discord mallar för vad varje nivå kan ge till prenumeranter, såsom exklusiva emotes, anpassade förmåner, prenumerant endast kanaler, roller och mer. Och med lanseringen innebär det att innehåll från en viss kanal på en server automatiskt skulle suddas ut för användare utan prenumerationstier som ger tillgång till den. I Discords ”Server Subscription Spotlight” presenterade de en Valorant-innehållsskapare och tränare, Woohoojin, som sålde träningspass med sina prenumerationstier. I meddelandet finns också en teaser för en framtida uppdatering av en Server Shop, där en serverägare kan inrätta en butik specifikt för servern. Och utan tvekan kommer Discord att ha en hälsosam andel av varje prenumeration och butiksköp som säljs.

Direktlänk Dela Dexerto fördjupade 21 juni

Janitor AI Discord-serverns moderatorer bannlyser användare utan tydlig anledning

Janitor AI är en populär chatbot som använder artificiell intelligens för att automatisera administrativa uppgifter, datarensning och dataanalys. Den är utformad för att hjälpa företag att öka sin effektivitet och produktion genom att låta medlemmar fokusera på mer strategiska och kreativa uppgifter. Men vissa är missnöjda eftersom Janitor AI Discord-serverns moderatorer bannlyser användare på sociala medieplattformen. Flera användare har problem med att gå med i Janitor AI Discord-servern. Enligt påståendena får de ett felmeddelande om att ´inbjudningslänken är ogiltig eller har gått ut´ varje gång de försöker gå med. Dessutom har det förekommit fall där moderatorer bannlyser användare från servern utan någon tydlig anledning. Förvånansvärt blir personer som inte har brutit mot några regler utkastade från Janitor AI-servern. Detta är otvivelaktigt mycket frustrerande och irriterande. Tyvärr kan det hända att Discord bannlyser din IP om du skapar ett nytt konto, vilket gör att åtkomsten till plattformen blir begränsad oavsett enhet eller konto som används. Vissa spekulerar i att detta beror på att Discord-servern har nått sin maximala kapacitet. Avsaknaden av en överklagandemekanism för användare som har blivit bannlysta förvärrar problemet. De kan inte överklaga bannlysningen eller begära att den ska hävas, vilket lämnar dem utan möjlighet att ta itu med problemet. Avsaknaden av en sådan mekanism ökar ytterligare de drabbade konsumenternas irritation och missnöje. De som blir bannlysta från Janitor AI kan prova att använda pawan.krd reverse proxy API.

Direktlänk Dela PiunikaWeb fördjupade 20 juni

Alternativa webbplatser till Reddit

Efter den pågående Reddit-avstängningen har många användare letat efter alternativa källor för nyheter och rådgivning. Här är några rekommendationer: Discord, en plattform som började som en plats för gamers att ansluta, men har utvecklats för att inkludera en mängd olika servrar för diskussioner om allt från spel till finans och nyheter. Hacker News, en social nyhetsdelningssida med fokus på teknik och vetenskap. Beehaw, en nyare Reddit-alternativ som uppmuntrar användare att vara trevliga och respektfulla. Tildes, en plats för kvalitetsdiskussioner med tung moderation. Hive.blog, en användardriven plattform som belönar kvalitetsinnehåll med sin egen kryptovaluta. Och slutligen Quora, en fråga-och-svar-webbplats som liknar Reddit när det gäller tankeväckande diskussioner.

Direktlänk Dela Evening Standard fördjupade 20 juni

Discord gör aktiviteter gratis för alla användare

Discord firade sin åttonde födelsedag i mitten av maj genom att låsa upp olika belöningar för användarna, inklusive särskilda Nitro-förmåner. Nitro är Discords premiumtjänst som låter användare anpassa sina profiler, använda anpassade emojis och mer. Som en del av firandet gjorde Discord alla sina aktiviteter (appar och spel som kan avnjutas med fler personer genom röstchattar) gratis, istället för att kräva en Nitro-prenumeration som tidigare. Det förväntades att denna belöning skulle vara tillfällig, men Discord har nu meddelat att aktiviteterna kommer att vara gratis för alla på obestämd tid.

Direktlänk Dela Softonic International fördjupade 19 juni

Roblox Pixel Piece Trello och Discord Link för anime-fans

Roblox har blivit en populär plattform för anime-fans tack vare det stora antalet manga-inspirerade spelupplevelser. Ett av de mest populära spelen är löst baserat på Monkey D. Luffys äventyr i serien One Piece. För att hålla sig uppdaterad om spelet kan spelare använda Roblox Pixel Piece Trello och Discord Link. Trello är en organisatoriskt verktyg där spelutvecklaren kontinuerligt uppdaterar information om spelet, medan Discord-servern ger fans insikt och aktuell information om spelet.

Direktlänk Dela Twinfinite fördjupade 19 juni

Så avfriar du någon på Discord: En steg-för-steg-guide

Discord är en populär plattform för kommunikation och socialisering inom olika gemenskaper. Ibland kan det vara nödvändigt att avfria någon på Discord av olika anledningar. Genom att följa en steg-för-steg-guide kan du enkelt avfria någon på Discord. Processen innebär att starta Discord, logga in, hitta vänlistan, hitta användaren du vill avfria, öppna användarens profil, avfria användaren, bekräfta avfriandet och slutligen verifiera att användaren har tagits bort från din vänlista. Kom ihåg att prioritera självomsorg och söka stöd om det behövs.

Direktlänk Dela Techstory fördjupade 18 juni

Ny Golang skadlig programvara hotar Windows-användare globalt

En ny Golang stealer har identifierats av Trellix Advanced Research Center som riktar sig mot Windows-användare globalt, inklusive USA, Europa och Sydostasien, och skadepotentialen är alarmerande. Golang-användning i skadlig programvara är fortfarande ganska ovanligt jämfört med andra populära programmeringsspråk, men den nya skadliga programvaran som kallas Skuld är en av de få som är skriven med Go. Detta innebär att skadlig programvara, på grund av dess enkelhet och kompatibilitet över plattformar, har potential att rikta sig mot flera operativsystem. Golang skadlig programvara är svårare att reversera, vilket innebär att det kan ta säkerhetsforskare längre tid att upptäcka och reagera med nya tekniker för borttagning av skadlig programvara. Enligt Trellix har Skulds utvecklare, som fått smeknamnet Deathined, tagit inspiration från flera öppna källkodsprojekt och skadliga programvaruprover för att bygga Skuld. Skuld fungerar genom att söka efter data som lagras i applikationer som Discord och webbläsare, och Trellix antyder även att en kryptovaluta-stöldmodul kan vara under utveckling. Sedan utbrottet i slutet av april har USA varit centrum för attacker, med vissa europeiska länder som Frankrike, Tyskland och Ukraina som också har sett stora antal attacker. Offer kommer att se ett falskt felmeddelande och genom att klicka på ´Ok´ utförs de olika modulerna som stjäl information från offret. Skuld skickar sedan informationen tillbaka till angriparen via Discord webhook eller Gofile uppladdningstjänst. Trellix hävdar att denna nya typ av skadlig programvara utgör nya hot mot individer och företag, och att ökningen av Golang innebär nya utmaningar för säkerhetsforskare. Offer bör överväga att använda de bästa verktygen för skydd mot identitetsstöld.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 18 juni

Discord: Grundare, aktieägare och företagets värde

Discord Inc. äger Discord, en kommunikationsplattform som grundades av Jason Citron och Stanislav Vishnevskiy 2015. Trots rykten om att Microsoft skulle ta över företaget är det fortfarande privatägt. Discord är ett privatägt företag, vilket innebär att det inte är skyldigt att offentligt avslöja någon information om sina institutionella aktieägare. Några av de ledande investerarna i Discord inkluderar Sony, Tencent, Index Ventures, Dragoneer Investment Group, Franklin Templeton, Fidelity Investments och Accel. Jason och Stan hade tidigare grundat och arbetat tillsammans på OpenFeint, ett företag inom mobilspel, 2008. I sin senaste finansieringsrunda 2021 värderades företaget till 15 miljarder dollar. Discord har över 150 miljoner registrerade användare världen över. Företagets totala intäkter från premiummedlemskapsprenumerationer 2022 var 220 miljoner dollar.

Direktlänk Dela Business Model Analyst fördjupade 17 juni

NSFW Discord-servrar: Vad de är och hur man blockerar eller avblockerar dem

NSFW (Not Safe For Work) Discord-servrar skapas för att minska frekvensen av olämpliga kanaler. De är viktiga för att upprätthålla balansen på snabbt växande sociala medieplattformar som Discord. Sådana kanaler blir nödvändiga eftersom Discord används av många spelbarn. I det här inlägget kommer vi att diskutera detta ämne, se vad en NSFW Discord-server är och hur man blockerar eller avblockerar den. NSFW är en förkortning av Not Suitable For Wumpus eller Not Suitable For Work. Behovet av denna kanal är mycket viktigt i dagens samhälle. Eftersom vi lever i internettider är all information tillgänglig för alla när som helst. Men det finns vissa innehåll som inte bör nås av barn eller tonåringar. Discord märker vissa kanaler som NSFW för att förhindra att barn får tillgång till vuxet innehåll. Användare under 18 år kommer inte att ha tillgång till kanalen. Om du är en Discord-användare bör du läsa följande guider för att se till att du är säker.

Direktlänk Dela The Windows Club fördjupade 17 juni

21-åring i USA:s flygvapen åtalas för att ha delat hemlig information på spelsajt

USA:s justitiedepartement meddelade på torsdagen att en 21-årig medlem av USA:s flygvapen står inför sex åtalspunkter för att ha behållit och överfört hemlig information på en spelsida. Jack Douglas Teixeira, som var stationerad i Massachusetts, greps i april men åtalades formellt av en federal storjury i Boston på torsdagen. Teixeira anklagas för att ha delat information med användare på en sociala medier-plattform som han visste inte hade rätt att ta emot den, och därmed bryta mot amerikansk lag och äventyra landets nationella säkerhet.

Direktlänk Dela The Deep Dive fördjupade 16 juni

Så här lägger du till och använder animerade klistermärken i Discord

Discord har implementerat animerade klistermärken som en funktion för att göra chattar mer underhållande. För närvarande är funktionen endast tillgänglig för Nitro-användare baserade i Brasilien, Kanada och Japan. Användare som är baserade på andra platser kan använda en VPN-tjänst, som ExpressVPN, för att ändra sin virtuella plats och få tillgång till klistermärkesfunktionen. Genom att följa stegen i artikeln kan användare lägga till och använda animerade klistermärken i Discord på iPhone, Android-enheter och PC.

Direktlänk Dela Alphr fördjupade 16 juni

Discord gör ´Activities´ gratis för alla användare

Discord meddelar att funktionen Activities, som låter medlemmar i röstkanaler spela spel eller titta på innehåll tillsammans, kommer att förbli gratis för alla användare. Tidigare var de flesta Discord Activities låsta bakom en prenumeration på Discord Nitro, men under företagets åttonde födelsedagsfirande mellan 15 maj och 15 juni togs betalväggen temporärt bort. Nu kommer aktiviteter som Sketch Heads, Blazing 8s och Bobble League att vara gratis att använda på obestämd tid. Vissa Discord-aktiviteter, som YouTubes ´Watch together´-integration och golfspel Putt Party, var redan kostnadsfria innan detta besked.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 16 juni

Massachusetts Air National Guard medlem anklagad för att läcka topphemlig information

Jack Teixeira, en medlem av Massachusetts Air National Guard, åtalades av en federal storjury i Boston på torsdagen för att påstås ha läckt topphemlig material på sociala medier. Den 21-årige mannen från Massachusetts riskerar 10 års fängelse och en böter på 250 000 dollar om han döms. Teixeira anklagas för att ha lagrat och röjt nationell försvarsinformation och obehörig borttagning och lagring av klassificerade dokument eller material. Han ska ha lagt upp försvarsdokument på en server för spelarfokuserad chattapp Discord.

Direktlänk Dela US Times Post fördjupade 16 juni

Massachusetts Air National Guardsman anklagad för läckage av hemliga dokument åtalad

Jack Teixeira, medlem i Massachusetts Air National Guard, har åtalats för federala brott efter att ha anklagats för att ha läckt högklassificerade militära dokument. Justitiedepartementet meddelade att Teixeira står inför sex åtalspunkter för avsiktligt innehar och överföring av nationell försvarsinformation. Han greps i april efter att ha delat högklassificerade militära dokument om Rysslands krig i Ukraina och andra nationella säkerhetsfrågor i en chattgrupp på sociala medier-plattformen Discord. En domare beordrade förra månaden att Teixeira skulle förbli fängslad i väntan på rättegång, med motiveringen att han skulle kunna försöka fly landet eller försvåra rättvisan om han släpptes.

Direktlänk Dela The News Herald fördjupade 16 juni

Air National Guard medlem åtalas för läckage av hemlig information

Jack Teixeira, medlem i Air National Guard som anklagas för att ha läckt hemliga regeringsdokument i en online grupp för spelare och vapenentusiaster, åtalades på torsdagen för ytterligare brott som ger mer detaljer om vilken typ av information han påstås ha hanterat felaktigt. Teixeira anklagas för sex fall av olaglig förvaring och överföring av nationell försvarsinformation, brott som kan skicka honom till fängelse i flera år om han döms. Teixeira har suttit i fängelse sedan sitt gripande i april. FBI-spårade bilder som publicerats online av hemliga dokument ledde tillbaka till Teixeira, en 21-årig från North Dighton, Mass. Myndigheterna säger att han arbetade som IT-proffs på en militärbas i Massachusetts Cape Cod och missbrukade sin topphemliga clearance - olagligt delar amerikanska underrättelsebedömningar och annan känslig information med andra på Discord, en sociala medier plattform populär bland videospelare.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 15 juni

Discords evenemangsflik saknas eller visas inte för vissa användare

Enligt flera rapporter upplever vissa Discord-användare att deras evenemangsflik saknas eller inte visas. Detta problem påverkar främst skrivbords- och webbanvändare av Discord. Nyligen genomförde Discord ändringar i sitt användarnamnssystem, vilket har lett till en rad problem och en övergripande negativ användarupplevelse. Evenemangsfliken i Discord låter användare schemalägga kommande evenemang inom sina servrar, men för närvarande finns det inga tillfälliga lösningar eller arbetslösningar för detta problem. Discord-supportteamet har ännu inte erkänt problemet.

Direktlänk Dela Insider Paper fördjupade 15 juni

Discord-användare rapporterar problem med Events-fliken

Discord-användare har rapporterat problem med plattformen, nyligen klagade användare över att få för många vänförfrågningar. Nu har ytterligare ett problem dykt upp, relaterat till Events-fliken. Schemalagda händelser i Discord låter användare planera händelser i sina servrar i förväg så att gemenskapen kan lära sig om dem och få meddelanden om när de inträffar. Dessa händelser visas i Events-fliken. Flera rapporter tyder dock på att Events-fliken för närvarande saknas eller inte visas för en del användare. Detta problem har rapporterats av användare på skrivbords- och webbversioner av Discord. Tyvärr har supportteamet ännu inte erkänt detta utbredda problem och vi hoppas att de löser det snart eftersom många användare inte kan kontrollera kommande händelser. Vi har inte heller stött på någon lösning som kan hjälpa dig att fixa detta problem tillfälligt, så du får vänta tills utvecklarna kommer med en definitiv lösning.

Direktlänk Dela PiunikaWeb fördjupade 15 juni

Så här får du den nya Discord Mobile Layout via påskägg

Discord har en ny mobil layout för appen på iPhone och Android, men den är inte den enklaste att komma åt ännu. Här är hur du får den nya Discord Mobile Layout för din enhet genom appens senaste påskägg. Sedan lanseringen 2015 har Discord blivit navet för en mängd olika innehåll på internet, med användare som skapar servrar för nästan alla ämnen du kan tänka dig. Det har haft samma visuella stil sedan dess, men Discord avslöjade sin nya mobilapp layout i februari 2023, vilket fick många att undra när den skulle släppas utanför en specifik testgrupp. Många har dock lärt sig att den nya mobilapp layouten är tillgänglig för alla att komma åt via ett av Discords många påskägg. För att få den nya layouten, skicka gnista-emojin i din föredragna server, tryck på den för att öppna beskrivningsrutan och håll sedan kvar på bilden tills den nya layouten dyker upp. Om du inte gillar den nya layouten kan du enkelt välja bort den och återgå till den bekanta designen genom att följa några enkla steg.

Direktlänk Dela Dexerto fördjupade 14 juni

Discord är en gratis onlinechatt-app som används av gamers och andra användare för att kommunicera med vänner och kollegor via text, röst och video. Roller i Discord är ett sätt att organisera och hantera användare på din Discord-server och kan ge användare olika behörigheter. Det finns två typer av roller i Discord: standardroller och anpassade roller. Serverägare och administratörer kan skapa anpassade roller. I denna artikel beskrivs hur man skapar roller i Discord för olika enheter, inklusive Android, iOS, Linux, Mac och Windows. Det finns även en bonusdel med felsöknings tips för Discord och svar på vanliga frågor om Discord-roller.

Editorial GE fördjupade 14 juni

Discord-mobilapp avbryter samtal efter 3 minuter

Efter en nyligen uppdatering avbryts Discord-samtal nu efter tre minuter på mobilappen, men detaljerna kring denna förändring har inte bekräftats. Discord har sedan starten 2015 varit känt som en röst-, video- och textchatt-app som låter användare hålla kontakten med varandra. En av funktionerna som lockade många användare var möjligheten att ha privata samtal som kunde fortsätta obegränsat utan avbrott. Efter en nyligen uppdatering har samtal nu börjat kopplas bort automatiskt efter tre minuter. Discord har ännu inte gett ut något officiellt uttalande om förändringen, så det är oklart om den kommer att vara permanent.

Direktlänk Dela JustNje fördjupade 14 juni

Discord-märken: En översikt över de olika märkena och hur man får dem

Discord, en populär plattform för kommunikation och samarbete, har en mängd olika märken som användare kan tjäna för att visa sin lojalitet och engagemang. Märkena varierar i sällsynthet och tillgänglighet, och vissa kan inte längre erhållas alls. Discord har vuxit enormt under de senaste åren och har nu uppskattningsvis 563 miljoner registrerade användare 2023. Plattformen har alltid haft sina användare i åtanke när den introducerar nya funktioner eller skapar uppdateringar, vilket har lett till införandet av några tillsynes ”onödiga” funktioner, som bara finns där för att underhålla och glädja användarna.

Direktlänk Dela JustNje fördjupade 14 juni

Så här hämtar du din gratis Discord Nitro-prenumeration från WEBTOON-kampanjen

För att hämta din gratis Nitro-prenumeration som du tjänade genom WEBTOON-kampanjen behöver du bara följa några enkla steg. Discord Nitro är en premium-prenumeration som erbjuder Discord-användare tillgång till massor av extra funktioner och fördelar på plattformen. Med WEBTOON-kampanjen kan du prova denna prenumeration i en hel månad gratis. Därefter har du fortfarande tid att hämta din belöning genom länken som skickades till dig via e-post.

Direktlänk Dela JustNje fördjupade 14 juni

Ny Golang-baserad skadlig programvara Skuld attackerar Windows-datorer

Windows-datorer är under attack från en ny Golang-baserad skadlig programvara som kan stjäla känslig data från sårbara system. Skuld har utvecklats av en person som går under aliaset Deathined och upptäcktes först i slutet av april av säkerhetsforskare på Trellix. Skadlig programvara riktar sig för närvarande mot spelare och andra Windows-användare i USA, Europa och Sydostasien. Skuld skiljer sig från andra skadliga programvaror eftersom den är skriven i Golang, vilket gör det svårare att analysera och reverse-engineera. Skuld kan stjäla en användares webbläsardata, Discord-konton och filer från användarens profilmap. För att skydda sig från skadlig programvara på Discord bör användare undvika att klicka på misstänkta länkar, använda tvåfaktorsautentisering och starka lösenord samt ha det bästa antivirusprogrammet installerat på sin dator.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 14 juni

Jämförelse mellan Discord och Voxer: Vilken plattform passar dig bäst?

Discord och Voxer är båda meddelandeplattformar som används för olika ändamål. Discord är populär bland spelgemenskaper och intressebaserade grupper tack vare dess många funktioner som text, röst och videochatt, skärmdelning, serverhanteringsverktyg och integrationer med tredjepartsapplikationer. Å andra sidan fokuserar Voxer på röstanteckningar och textchatt för yrkesverksamma och team, vilket gör det lättare att kommunicera snabbt och effektivt. Discord har en mer dynamisk och anpassningsbar användargränssnitt, medan Voxer har ett enklare och mer lättanvänt gränssnitt. Discord har fler integrationer med tredjepartsappar som Twitch, Spotify, Trello och Google Drive, medan Voxer inte har lika många integrationer. Valet mellan de två plattformarna beror på dina behov och preferenser.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 14 juni

Bästa alternativen till Discord för röst- och textchatt

Det finns flera alternativ till den populära kommunikationsplattformen Discord som erbjuder liknande funktioner och funktioner. Dessa alternativ ger människor en mängd olika sätt att prata med varandra genom text, röst och video, så att de kan användas för många olika saker. Bland alternativen finns Slack, som är ett flexibelt verktyg för team att arbeta tillsammans, Microsoft Teams, som fungerar bra med andra Microsoft-produkter, Telegram, en säker meddelandeapp med gruppchatt, Skype, som funnits länge och har många röst- och videosamtalsfunktioner, och Zoom, som är en populär videokonferenslösning.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 13 juni

Discord inför unika användarnamn och Originally Known As-märket

För att förbättra användarupplevelsen och ge större kontroll över identitet genomför Discord förändringar i sitt användarnamnssystem. Tidigare var användarnamnen skiftlägeskänsliga och åtföljdes av en fyrsiffrig diskriminator. Discord förenklar nu användarnamnen genom att ta bort diskriminatorer och införa unika användarnamn istället. Detta gör att du kan lägga till vänner med deras föredragna namn på plattformen. Eftersom uppdateringen är ny måste du hävda ditt föredragna användarnamn innan någon annan gör det. I denna artikel beskrivs hur man får märket Originally Known As på Discord (utan Nitro).

Direktlänk Dela Followchain fördjupade 13 juni

Discord-appen kan ibland orsaka problem på din Android- eller iPhone-enhet, men det finns flera lösningar för att få appen att fungera igen. Några av dessa lösningar inkluderar att tvinga stänga och öppna appen på nytt, aktivera nödvändiga behörigheter, logga ut och logga in igen, rensa appens cache, undvika att använda experimentella funktioner, tillfälligt stänga av VPN, kontrollera Discord-serverns status och uppdatera appen. Om du använder en betaversion av appen rekommenderas det att byta till en stabil version för att undvika problem.

Guiding Tech fördjupade 13 juni

Teknikjättar misslyckades med att stoppa grooming och kidnappning av 13-åring

En 13-årig pojke räddades efter att ha blivit kidnappad av en man som hade groomat honom på Twitter, Discord och Roblox. Föräldrarna upptäckte groomingen och anmälde det till polisen, men teknikjättarna misslyckades med att hindra kidnappningen. Efter kidnappningen lämnade Twitter över information om misstänkta Tadashi Kojima, tidigare Aaron Michael Zeman, inom två timmar. Kojima har åtalats för fyra fall av sexuellt övergrepp i Nebraska samt federala anklagelser om kidnappning, tvång och barnpornografi. Han har förnekat anklagelserna och väntar rättegång i juni.

Direktlänk Dela NBC News fördjupade 9 juni

Lösningar för ´Midjourney ogiltig länk´-fel

Användare av den populära AI-konstgeneratorn Midjourney har haft problem med ´Midjourney ogiltig länk´-felet. Det kan finnas flera orsaker till detta problem, såsom att ´/´ saknas i prompten, abonnemangs- eller statusdiskrepans, offline Midjourney Discord-bot, buggar inom Midjourney eller felaktig användning av kommandon på Midjourney Discord-servern. Lösningar inkluderar att uppdatera Discord-appen, kontrollera betalningsmetoden, vänta på att Midjourney-teamet löser buggar, använda korrekta kommandon och starta om Discord-appen. Om inget av dessa fungerar kan användare överväga att använda alternativa AI-konstgeneratorer.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 8 juni

Meta startar arbetsgrupp för att undersöka Instagrams roll i spridning av barnsexuellt utnyttjande material

Meta har startat en arbetsgrupp för att undersöka hur deras fotoapp Instagram underlättar spridning och försäljning av sexuellt utnyttjande av barn. Detta efter en rapport från Stanford Internet Observatory som upptäckte stora nätverk av konton som verkade drivas av minderåriga och öppet annonserade självproducerat barnsexuellt utnyttjande material till försäljning. Köpare och säljare av materialet kopplades samman via Instagrams direktmeddelandefunktion och Instagrams rekommendationsalgoritmer gjorde annonserna av det olagliga materialet mer effektiva. Instagram har stått under granskning från civilsamhället och reglerare som är oroade över rovdjur på plattformen, integritet och påverkan på den mentala hälsan. Meta har sagt att de har strikta policyer och teknik för att förhindra rovdjur från att hitta och interagera med tonåringar och att de har avvecklat 27 missbrukande nätverk mellan 2020 och 2022.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 8 juni

Adobe lägger till generativ AI-funktion i Photoshop

Adobe har lagt till en generativ AI-funktion i en betaversion av Photoshop, vilket gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt redigera bilder på sätt som tidigare krävde mycket tid och skicklighet. Funktionen, kallad ”generativ fyllning”, kan användas för att ta bort objekt, lägga till objekt och byta bakgrunder. Verktyget har fått mycket uppmärksamhet på sociala medier som TikTok och Instagram. AI-bildgeneratorer som DALL-E och Midjourney kan skapa helt nya bilder på några sekunder baserat på textinmatningar.

Direktlänk Dela The New York Times fördjupade 2 juni

Microsoft förbättrar Teams på Windows 11 med communities och AI-artverktyg

Microsoft förbättrar den kostnadsfria versionen av Microsoft Teams på Windows 11 genom att lägga till stöd för Microsofts communities-funktion, företagets svar på Facebook och Discord. Dessutom får Teams stöd för Microsoft Designer, AI-verktyget som låter användare generera bilder för saker som inbjudningar till evenemang eller inlägg på sociala medier med hjälp av textprompter. Tidigare var communities-funktionen begränsad till mobila enheter, men nu kan Windows 11-användare skapa och hantera communities inuti Teams. Microsoft planerar också att utöka stödet för communities till Windows 10, macOS och webben snart.

Direktlänk Dela The Verge fördjupade 1 juni

Instacart lanserar AI-sökmotor med hjälp av OpenAI´s ChatGPT

Instacart lanserar en ny AI-drivna sökverktyg med hjälp av OpenAI´s ChatGPT. Det nya sökverktyget ´Ask Instacart´ är utformat för att hjälpa kunder att spara tid och bistå dem med shoppingfrågor genom att erbjuda personliga rekommendationer. Verktyget börjar rullas ut idag och kommer att finnas tillgängligt för alla amerikanska och kanadensiska kunder under de kommande veckorna. Ask Instacart är direkt inbäddat i sökfältet i Instacart-appen och ger kunderna produkter, samt ytterligare information om matlagning, produkters egenskaper, kosthänsyn och mer. Instacart är fast beslutna att införliva AI-funktioner i sina produkter på ett ansvarsfullt sätt.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 31 maj

Jämförelse av generativa neurala nätverk: DALL-E, Midjourney, Kandinsky och ´Shedevrum´

Artikeln jämför fyra populära generativa neurala nätverk: DALL-E, Midjourney, Kandinsky från Sber och ´Shedevrum´ från Yandex. Författaren testar dem med enkla och komplexa förfrågningar samt utvärderar deras användarvänlighet och extra funktioner. Resultaten visar att Midjourney är den bästa generativa nätverket, följt av Kandinsky, medan DALL-E hamnar på tredje plats. ´Shedevrum´ presterar sämre i jämförelse med de andra tre.

Direktlänk Dela Rusbase fördjupade 31 maj

Så här laddar du ner och sparar Midjourney-bilder i hög kvalitet på Discord

Midjourney är ett oberoende forskningslabb som fokuserar på att utforska nya sätt att tänka och utvidga mänsklig fantasi. De erbjuder en Midjourney Bot på Discord som användare kan interagera med genom att skriva kommandon. Kommandot /imagine genererar unika bilder baserat på korta textbeskrivningar. För att ladda ner och spara bilderna i hög kvalitet på Discord, använd /imagine-kommandot och välj bilden du vill förbättra. Klicka på den förbättrade bilden, högerklicka på bilden, välj ´Spara bild´ och spara bilden på din dator. För att ladda ner bilderna i hög kvalitet, öka kvalitetsparametern genom att lägga till –q 2 i slutet av /imagine-kommandot.

Direktlänk Dela Followchain fördjupade 28 maj

Midjourney vs DALLE: Jämförelse av AI-bildverktyg

Midjourney och DALLE är två framstående AI-bildverktyg som omvandlar textbeskrivningar till visuella bilder med hjälp av avancerade tekniker som GAN. Midjourney, utvecklat av Midjourney, Inc., erbjuder hög anpassningsgrad och är tillgänglig via en Discord-bot. DALLE, skapat av OpenAI, utökar GPT-3:s kapabiliteter genom att generera bilder baserade på textinmatning. Båda verktygen har sina styrkor och svagheter, och valet mellan dem beror på specifika krav och preferenser, med hänsyn till faktorer som anpassning, bildkvalitet och tillgänglighet.

Direktlänk Dela Know Your Mobile fördjupade 28 maj

ChatGPT, en generativ AI-teknik som lanserades av Microsoft-backade OpenAI i november förra året, hotar att förändra arbetsmarknaden och påverka jobb globalt. Med 100 miljoner aktiva användare på bara två månader har ChatGPT lett till en ny era av kreativ och interaktiv AI som kan påverka en oöverträffad mängd jobb inom olika branscher. Goldman Sachs uppskattar att så många som 300 miljoner jobb kan gå förlorade eller påverkas av Gen-AI över hela världen. Detta kan innebära en tsunami av arbetsrelaterade störningar över hela världen.

The Economic Times fördjupade 22 maj

ChatGPT och Gen-AI kan påverka miljontals jobb globalt

ChatGPT, den senaste trenden inom generativ artificiell intelligens (Gen-AI), har skapat stor uppmärksamhet och kan påverka ett stort antal jobb inom olika branscher. Goldman Sachs uppskattar att så många som 300 miljoner jobb kan gå förlorade eller påverkas av Gen-AI globalt. Gen-AI är en typ av AI som kan utveckla eller generera nytt innehåll baserat på tidigare data eller information. ChatGPT är en mycket avancerad chatbot som kan analysera stora mängder inmatad text, generera nytt innehåll baserat på detta och konversera på ett mycket mänsklikt sätt. Det finns både fördelar och nackdelar med Gen-AI-verktyg, men experter ser det som en revolution som kommer att förbättra produktiviteten och skapa nya jobbmöjligheter.

Direktlänk Dela The Economic Times fördjupade 22 maj

Midjourney och Stable Diffusion är två populära AI-bildgeneratorer med olika funktioner och prissättning. Midjourney använder en proprietär maskininlärningsmodell och är tillgänglig via Discord-appen, med en kostnad på minst 10 dollar per månad. Stable Diffusion är öppen källkod och kan användas gratis på egen dator eller genom en nominell avgift för online-tjänster. Stable Diffusion erbjuder mer avancerade funktioner och anpassningsalternativ, medan Midjourney är enklare att använda. Båda generatorerna kan producera högkvalitativa bilder, men Midjourney har ett litet försprång när det gäller användarvänlighet.

Android Authority fördjupade 21 maj

AI-bildgeneratorer blir allt populärare för att skapa konstverk och kan skapa bilder baserat på en kort beskrivning. De tränas med stora datamängder av befintlig konst och används för att skapa bilder som matchar beskrivningen i en passande stil. Bildgeneratorer kan användas för att visualisera karaktärer från rollspel, skapa omslagskonst för album eller böcker och mycket mer. Några av de bästa AI-bildgeneratorerna för iPhone inkluderar Midjourney, som är tillgänglig via Discord-appen, TikTok, som har en mängd AI-filter, Dall-E 2, en avancerad AI-konstgenerator som kan användas via webbläsaren, och NightCafe, en text-till-bild-verktyg som kan användas som en app eller genom att lägga till webbsidan på hemskärmen.

Yahoo News Singapore fördjupade 19 maj

Pentagonläckan: Misstänkt 21-åring varnad om hantering av dokument

21-åringen som misstänks för att ha läckt hemligstämplade Pentagondokument fick vid flera tillfällen tillrättavisningar för hur han hanterade känslig information i sitt arbete inom USA:s nationalgarde. Justitiedepartementets åklagare presenterar nu interna meddelanden som visar att Jack Teixeiras chefer anmärkt på hans sätt att handskas med säkerhetsklassade uppgifter. Teixeira greps av FBI i april och anklagas för att ha läckt försvarsdokument till personer på nätforumet Discord. Åklagarsidan vill att han häktas i väntan på rättegång, medan försvaret anser att det räcker med att han får vistas hemma hos sin pappa.

Direktlänk Dela Dagens Nyheter fördjupade 18 maj

Wagner-chef erbjöd Ukraina information om ryska styrkor

Wagner-gruppens chef Jevgenij Prigozjin erbjöd Ukraina information om ryska truppositioner om de tillät hans legosoldater inta staden Bachmut. Prigozjin har också rått Ukraina att anfalla Krim. Detta framkommer i Pentagon-läckan på Discord. Trots att staden Bachmut ligger i ruiner har varken Wagnergruppen eller den reguljära ryska armén lyckats besegra de ukrainska styrkorna. Två ukrainska källor bekräftar att Prigozjin har haft kontakt med ukrainsk underrättelsetjänst, men Ukraina har avvisat hans erbjudande eftersom de inte litar på honom.

Direktlänk Dela Expressen fördjupade 15 maj

Ukrainas president förnekar uppgifter om planerade attacker i Ryssland

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj tillbakavisar uppgifter om att han föreslagit attacker i Ryssland. Zelenskyj säger att de inte attackerar ryskt territorium, utan befriar ukrainskt territorium. Läckta underrättelseuppgifter på Discord, som Washington Post tagit del av, säger att Zelenskyj föreslagit att Ukraina ska utföra luftattacker i Ryssland och ockupera ospecificerade ryska gränsstäder. Zelenskyj kallar uppgifterna fantasier och försvarar rätten att använda okonventionell taktik i försvaret av hans land.

Direktlänk Dela Expressen fördjupade 14 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare