» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 231 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Esther Perel är en belgiskfödd psykoterapeut, författare och talare som är känd för sitt arbete inom ämnen som kärlek, sex och relationer. Hon har skrivit flera bästsäljande böcker, inklusive ´Mating in Captivity´ och ´The State of Affairs´, som utforskar ämnen som intimitet, otrohet och passion i långvariga relationer. Perel har också en populär podcast, ´Where Should We Begin?´, där hon ger råd till par och diskuterar olika aspekter av relationer. Hon är en internationellt erkänd expert inom sitt område och har talat vid konferenser som TED och SXSW.

Senaste nytt kring Esther Perel

AI på SXSW 2023: Experter diskuterar hur det omformar vår värld

Under SXSW 2023-konferensen samlades globala innovatörer och kreatörer för att diskutera AI:s framsteg och dess samhälleliga påverkan. Experterna diskuterade AI:s olika lager och hur det omformar vår värld. Psykoterapeuten Esther Perel diskuterade hur AI kan påverka mänskliga relationer genom att utforska möjligheten att skapa förbindelser med AI för att ge en ny nivå av sällskap och emotionellt stöd. Ian Beacraft, grundare av Signal And Cipher, avslöjade hur AI kan användas för att skapa en mer uppslukande och personlig upplevelse i metaversum. Tech-entreprenören whurley undersökte potentialen hos kvantberäkning för att lösa problem som för närvarande är olösliga. OpenAI:s tidigare medgrundare och president Brockman pratade om de etiska skyddsräcken som kommer med denna nya era av innovation.

Direktlänk Dela South by Southwest fördjupade 20 november

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare