» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 343 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Etsy är en global online-marknadsplats som specialiserar sig på att sälja unika och kreativa varor, inklusive handgjorda, vintage och konstnärliga produkter. Det grundades 2005 och har sedan dess vuxit till en plattform där miljontals köpare och säljare kan kopplas samman över hela världen. Etsy erbjuder en mängd olika kategorier, såsom kläder, smycken, heminredning, konst och hantverk. Säljarna på Etsy är oftast småföretagare, konstnärer och hantverkare som vill dela med sig av sina passioner och skapelser till en större publik.

Senaste nytt kring Etsy

AI i reklam: Microsoft och Google betonar AI, medan andra företag är mer subtila

Både Microsoft och Google nämner ofta AI i sina reklaminnehåll, medan företag som Crowdstrike och Etsy föredrar att vara mer subtila när det gäller att nämna AI i sina annonser för AI-produkter. I en reklamfilm som sändes under Super Bowl tidigare denna månad, gjorde Microsoft människor medvetna om AI-verktyget Copilot igen. Google introducerade också sin Pixel 8 tidigare denna månad, med en reklamfilm på YouTube som har överstigit 50 miljoner visningar. Crowdstrike, en ledande AI-baserad cybersäkerhetsplattform, släppte en annons för sina AI-baserade säkerhetstjänster utan att nämna AI. Etsy följer samma mönster i sin senaste annons.

Direktlänk Dela Windows Report fördjupade igår
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Hummingbird lanserar AI-baserade verktyg för att bekämpa finansiell brottslighet

Hummingbird, ett företag baserat i San Francisco, lanserar en ny mjukvaruprodukt för att eliminera manuella, repetitiva uppgifter som belastar utredare och efterlevnadsteam på stora finansinstitut. Företaget, som grundades 2016, erbjuder lättanvända, säkra verktyg för interna brottsutredare och efterlevnadsteam på stora finansinstitut och betalningsleverantörer. Verktygen hjälper till att samla information om rutinmässiga finansiella brott som skatteundandragande, samtidigt som de frigör mänskliga utredare att fokusera på svårare, mindre automatiskt upptäckbara problem som människohandel. De nya verktygen kommer att användas av företag som Stripe, Etsy, DraftKings och FirstBank Puerto Rico.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade i förrgår

Fiverr ser AI som en tillväxtkatalysator trots hotet mot sin affärsmodell

Det israeliska företaget Fiverr International, en online-marknadsplats för frilansare, står inför hotet från generativ AI. Fiverr har dock inte sett detta som ett existentiellt hot, utan snarare som en möjlighet för tillväxt 2024. Företagets plattform har många listningar, vilket gör det svårt för köpare att hitta rätt frilansare. Fiverr tror att AI kan förbättra sökresultaten. Under tredje kvartalet 2023 lanserade Fiverr Neo, en tjänst som matchar köpare med frilansare. Fiverr hoppas att detta kommer att förbättra köparens upplevelse, vilket leder till ökad användning och utgifter.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 16 februari

AI fortsätter att göra sig gällande på olika sätt, inklusive i reklamfilmer under Super Bowl. Microsoft Copilot, Google´s Pixel 8, CrowdStrike, Etsy och Avocados from Mexico använde alla AI i sina reklamfilmer under matchen. Vissa annonser framhävde hur AI hjälper deras produkter, andra använde AI för att faktiskt göra sina annonser, och åtminstone en gjorde narr av AI.

CNET Networks fördjupade 13 februari

AI i Super Bowl-reklam: Framtidens marknadsföring eller bara hype?

Under Super Bowl i år var teman kring artificiell intelligens (AI) framträdande, med AI-drivna produktlanseringar och annonser skapade med hjälp av generativ AI. Teknikjättar som Microsoft och Google visade upp sina AI-funktioner i annonser, medan andra varumärken som Avocados From Mexico använde AI-verktyg för att skapa guacamole-recept. Trots detta föreslår experter att verkligheten inte lever upp till hypen kring AI-ledda annonser under Super Bowl. Super Bowl är den största natten för annonsörer och varumärken är långt ifrån villiga att riskera sitt rykte på en annons genererad av generativ AI.

Direktlänk Dela Adweek fördjupade 12 februari

AI gör sig gällande i Super Bowl-reklam

Artificiell intelligens (AI) är närvarande i flera reklamfilmer under Super Bowl, inklusive Microsoft, Google, CrowdStrike, Etsy och Body Armor. Microsofts ´Watch Me´ marknadsför AI-assistenten Microsoft Copilot i Windows 11. Google presenterar en tillgänglighetsfunktion för Pixel 8-smarttelefonen som använder Google AI för att hjälpa synskadade att ta bilder. Cybersäkerhetsföretaget CrowdStrike visar hur de använder AI för säkerhet. Etsy använder AI för att bestämma vad de ska ge tillbaka till sina franska vänner. Body Armor använder AI för att göra narr av konceptet.

Direktlänk Dela CNET Networks fördjupade 12 februari

Översikt över bästa marknadsplatserna för AI-prompter

Artificiell intelligens (AI) är en växande trend som skapar många möjligheter, inklusive AI-promptmarknader. AI-prompter är verktyg som hjälper till att förbättra output från AI-chattbotar. AI-promptmarknader använder avancerade algoritmer för att generera olika kreativa prompter. Dessa kan vara i form av en skriven mening, en visuell bild eller en kombination av båda. Några av de mest populära plattformarna för AI-promptmarknader inkluderar PromptBase, ChatX, PromptHero, Lexica Art, PromptSea, Etsy, FlowGPT, AIRPM och Arthub.ai.

Direktlänk Dela The Windows Club fördjupade 19 januari

AI-tränad på ursprungsbefolkningens konst utan tillstånd skapar falsk konst

Konstnärer från ursprungsbefolkningen i Australien hävdar att deras verk stjäls för att skapa oautentisk konst genom artificiell intelligens (AI), vilket säljs online på plattformar som drivs av företag som Adobe och eBay. Detta utgör ett hot mot deras levebröd och kulturer, då de redan kämpar för att konkurrera med falsk konst skapad av icke-ursprungsbefolkningar. AI-genererad konst i ursprungsbefolkningens stil dyker upp på online-marknadsplatser som säljer konst och derivatprodukter, ofta i direkt konkurrens med verk av riktiga ursprungsbefolkningens konstnärer.

Direktlänk Dela Irshadgul.com fördjupade 19 januari

AI-tränas på ursprungsbefolkningens konst utan tillstånd, skapar och säljer oautentiska verk

Konstnärer från ursprungsbefolkningen i Australien hävdar att deras konstverk stjäls för att skapa oautentiska verk med hjälp av artificiell intelligens (AI), vilka sedan säljs på plattformar som drivs av företag som Adobe och eBay. Forskare från Washington University och New York University har analyserat data från den populära frilansplattformen Upwork och funnit att frilansare redan upplever minskad sysselsättning och inkomst sedan lanseringen av ChatGPT. Nu dyker AI-genererad ursprungsbefolkningskonst upp på online-marknadsplatser där konst och derivatprodukter säljs, ofta i direkt konkurrens med verk från riktiga ursprungsbefolkningskonstnärer. Adobe och Shutterstock driver populära bildbankswebbplatser där människor kan köpa AI-genererade bilder för en mängd olika kommersiella ändamål.

Direktlänk Dela Crikey fördjupade 19 januari

Sedan ChatGPT släpptes till allmänheten i slutet av 2022 har det uppstått olika exempel på hur kreativa personer kan använda det revolutionerande verktyget för att skapa en ny inkomstkälla. Ett annat AI-drivet verktyg som har fångat kreatörers intresse är Midjourney, ett program för generativ konst. Här är flera enkla sätt att tjäna pengar med denna AI-bildgenerator: Erbjuda anpassade tjänster på en etablerad plattform, skapa logotyper, skapa konst för NFTs, sälja dina bästa prompts för att generera konst, sälja AI-genererad konst som lagerfoton, undervisa människor om att använda Midjourney och skapa en sociala medier-sida.

Yahoo Finance fördjupade 18 januari

Kommer AI att utrota konstnärer?

Ny teknik, som AI, kan hota kreativa yrken. Programvara som DALL-E och Midjourney kan ersätta digitala konstnärer och grafiska designers genom att skapa högkvalitativ konst baserad på skrivna prompts. Även skrivande kan påverkas, då program som ChatGPT kan massproducera sökmotoroptimerade artiklar. Trots detta menar författaren att människor har en stor fördel framför AI - deras mänsklighet.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 13 januari

Så här säljer du ChatGPT-prompter för att generera passiv inkomst

ChatGPT är ett användbart verktyg för att generera inkomst eftersom det möjliggör passiv inkomst från olika källor. Det är möjligt att tjäna stora pengar med AI-chattboten, men det är viktigt att ha realistiska förväntningar eftersom inkomst alltid beror på hur du utnyttjar och implementerar inkomststrategier. Du kan använda promptbase som en marknadsplats för att sälja dina GPT-prompter, eller sälja promptbibliotek på plattformar som Gumroad och Etsy. Du kan också erbjuda tjänster för att skapa anpassade prompter baserade på kundens unika behov och preferenser.

Direktlänk Dela Daily News & Analysis India fördjupade 11 januari

Midjourney: AI-verktyg för att skapa pixelkonst

Midjourney är ett verktyg som omvandlar text till bilder med hjälp av AI, och det är särskilt bra på att skapa pixelkonst. Användare kan generera pixelkonsttillgångar för ett spel, sälja pixelkonst på Etsy eller bara bli kreativa. Allt som behövs är en uppmaning, och artikeln ger 50 uppmaningar för pixelkonst med Midjourney. Exempel på uppmaningar inkluderar att skapa en 8-bitars pixelkonstbild av en ångande skål med chilaquiles, inspirerad av den klassiska videospelsstetiken från 1980-talet.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 10 januari

ChatGPT underlättar försäljning av digitala produkter online

ChatGPT kan hjälpa företagare att skapa och sälja digitala produkter online för att generera passiv inkomst. Exempel på framgångsrika företagare inkluderar MoneyHackingMama som tjänar $120k per år genom att sälja nedladdningsbara utskrivbara dokument på Etsy, och Jordan Makelle som tjänar $25k per månad genom att sälja en onlinekurs om frilansskrivning. ChatGPT kan användas för att snabbt och effektivt skapa digitala produkter som e-böcker, digitala utskrivbara dokument, Notion-mallar och onlinekurser.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 9 januari

Guid för att skapa mer raffinerade uppmaningar för AI-bildgeneratorer

Att skapa effektiva uppmaningar för AI-bildgeneratorer är enklare än du tror. Genom att beskriva vad ditt ämne gör och dess miljö kan du skapa fantastiska bilder. Du kan även lägga till en konst- eller designstil för att förbättra ditt resultat. Det finns flera AI-bildgeneratorer att välja mellan, inklusive Midjourney, Stable diffusion, DALLE-3, Starry AI, Night cafe, DeepAI, Deep dream generator, Pixray, Bing Image creator och Craiyon. Tips för att skapa uppmaningar inkluderar att hålla dem enkla, skapa scenarier med ett ämne, använda adjektiv, arbeta med konkreta substantiv, undvika negativa uppmaningar, beskriva din miljö, lägga till en konststil eller form, använda ljus- och färgschema samt ange programvarufunktioner.

Direktlänk Dela Gadget Stripe fördjupade 3 januari

Google´s Project Relate hjälper personer med talhandikapp att kommunicera

Aubrie Lee, en 31-årig varumärkeschef på Google, föddes med en sällsynt form av muskeldystrofi. Hon använder en rullstol, har ett talhandikapp och kan inte riktigt le. Lee hjälpte till att namnge Project Relate, en AI-aktiverad app som gör samtal lättare. Projektet är en del av en uppsättning AI-verktyg kända som AAC - augmentativ och alternativ kommunikation. Jordan Green, en talpatolog vid Massachusetts General Hospital´s Institute of Health Professions som arbetar med Google, sa att maskinerna agerar som professionella lyssnare och kan lära sig att känna igen tal med en noggrannhet på 80% till 90%. Sedan lanseringen 2021 har Project Relate´s beta-app för Android-telefoner laddats ner av tusentals användare. Andra mindre företag erbjuder också liknande produkter, som Voiceitt.

Direktlänk Dela Marketplace fördjupade 2 januari

2023: Året för AI med miljarder dollar i VC-finansiering och viktiga frågor om teknikens plats i samhället

2023 var AI:s år med miljarder dollar i VC-finansiering som flödade in i fältet. Efter lanseringen av ChatGPT i november 2022 blev det en av de snabbast växande apparna någonsin, med 100 miljoner månatliga användare inom två månader. Microsoft investerade 10 miljarder dollar i AI MVP OpenAI, som nu växer till ett värde av 80 miljarder dollar. Högt profilerade AI-startups, som Inflection och Hugging Face, nådde värderingar på 4 miljarder dollar. Amazon planerade att investera 4 miljarder dollar i OpenAI-utmanaren, Anthropic. Trots framstegen ställdes det frågor om teknikens plats i samhället, inklusive oro över utnyttjandet av AI-verktyg för att skapa skadligt innehåll och frågor om rättigheter och betalning för upphovsrättsligt skyddat material som används i AI-modeller.

Direktlänk Dela Biz.crast.net fördjupade 27 december

Artificiell intelligens kan hjälpa till med julklappsinköp men kan också medföra risker

Artificiell intelligens (AI) kan hjälpa till att förenkla julklappsinköp, men det finns också risker med tekniken. AI kan minska stressen kring att hitta rätt gåva, men kan också bidra till avpersonifiering av gåvogivningen och öppna dörren för teknikens inneboende faror, som bias. Google har uppgraderat sin AI-drivna generativa sökupplevelse inför december, vilket gör det möjligt för användare att skapa en bild av en drömprodukt. Men experter varnar för att AI kan vara en ´samhällsskalig risk´ som kan leda till mänsklig utrotning.

Direktlänk Dela The Daily Beast fördjupade 16 december

Amazon Web Services (AWS) har investerat 1,25 miljarder dollar i AI-startupen Anthropic. Detta har tolkats som ett försök av AWS att hålla jämna steg med Microsoft och Google inom AI-området. AWS, som är världens dominerande molnleverantör, har dock kritiserats för att inte vara tillräckligt utrustad för att vinna i den nya fasen av molntjänster, kallad Cloud 2.0, där företag måste konkurrera baserat på hur väl deras mjukvara och andra verktyg stöder AI. AWS VD, Adam Selipsky, har dock inte förnekat att företaget försöker komma ikapp. Anthropic kommer att göra AWS till sin primära molnleverantör och kommer att använda AWS egna AI-chip för att träna och distribuera framtida modeller.

Fortune Media fördjupade 3 december

Comet lanserar nytt initiativ för att hjälpa dataforskare och mjukvaruutvecklare med storskaliga språkmodeller

MLOps-plattformen Comet har lanserat ett nytt initiativ för att hjälpa dataforskare och mjukvaruutvecklare att hålla jämna steg med utvecklingen av storskaliga språkmodeller (LLMs). Initiativet består av en kurs där medgrundaren av DAIR.AI, Elvis Saravia, lär ut hur man bygger LLMs för verkliga tillämpningar, exempelvis hur man bygger en tillförlitlig kundsupport-chattbot och hur man skapar en klickbete-detektor från grunden. Kursen är tillgänglig gratis och syftar till att ge deltagarna förståelse för hur man bäst använder LLMs och hur man bygger LLM-drivna applikationer.

Direktlänk Dela Inside Big Data fördjupade 29 november

Shopify publicerar mer än 100 nya verktyg och funktioner i ´Editions Summer ’23´

Shopify publicerar en halvårsuppdatering, kallad ´Editions´, av uppgraderingar till sin plattform. Editions Summer ’23, släppt i augusti, innehåller mer än 100 nya verktyg och funktioner. Bland dessa finns verktyg för AI och B2B samt en mängd appar för att utöka en onlinebutik. Nya Shopify-verktyg inkluderar Shopify Magic, en generativ AI utbildad på proprietära data och OpenAI:s ChatGPT. Magic kan producera produktbeskrivningar, varumärkesinnehåll och e-postkampanjer. Shopify Marketplace Connect är en app för att koppla och integrera en Shopify-produktkatalog med flera marknadsplatser som Amazon, Walmart, eBay och Etsy. TikTok-appen gör det möjligt för handlare att koppla ett Shopify-konto till en TikTok Shop. Shopify Collective är en ny dropship-funktion som låter återförsäljare sälja produkter från andra Shopify-säljare. Shopify Subscriptions är en gratis app för att sätta upp och hantera återkommande, schemalagda produkter. Shopify Flow, nu tillgängligt för grundplaner, gör det möjligt för handlare att bygga anpassad automatisering utan kodning. Shopify Bundles är en gratis app för att skapa fasta buntar och multipacks från plattformens admin. Teman har nu inbyggt stöd för animationer. Shopify POS har strömlinjeformats för mer effektiva arbetsflöden. Shopify Credit är ett företagskreditkort för berättigade handlare. B2B-funktioner har förbättrats på Shopify Plus. Hydrogen, Shopifys React-baserade stack för headless commerce, har lagt till funktioner för att göra det enklare och snabbare att bygga en butik.

Direktlänk Dela Practical Ecommerce fördjupade 19 november

Tjäna pengar online genom att skapa och sälja enkla linjekonst-T-shirts med Midjourney v5

Midjourney v5, ett AI-drivet verktyg för text-till-bild, gör det enklare än någonsin att skapa och sälja T-shirts med enkel linjekonst. Midjourney v5 kan omvandla textbeskrivningar till visuella skapelser, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för T-shirt designers. Detta blogginlägg guidar genom stegen för att skapa och sälja linjekonst-T-shirts med Midjourney v5. Med hjälp av Midjourney v5 kan du generera en mängd olika linjekonst-designer, från minimalistiska och abstrakta till detaljerade, utan behov av omfattande konstnärlig expertis.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 18 november

De bästa AI-promptmarknaderna för chatbot-användare

AI chatbot-användare kan dra nytta av AI-promptmarknader för att köpa eller sälja AI-prompts. Några av de bästa AI-promptplattformerna inkluderar PromptBase, som erbjuder över 100 000 AI-prompts för olika populära modeller och ger användare möjlighet att sälja sina egna prompts. PromptHero erbjuder en premiumversion av sin marknadsplats för $9 i månaden, medan ChatX erbjuder både gratis och betalda prompts. PromptSea är en AI-promptmarknad där varje prompt är en icke-fungibla token (NFT), medan Etsy säljer AI-prompts i buntar. AIPRM är en gratis Chrome-tillägg som låter dig komma åt användbara ChatGPT-prompts, och FlowGPT erbjuder en rad användbara AI-tjänster, inklusive en promptmarknad för ChatGPT-användare.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 16 november

AI-teknik har förändrat hur vi skapar, marknadsför och säljer konst. Midjourney, en framstående AI-driven bildgenerator, har betydligt minskat hindren för att skapa realistisk digital konst. Med Midjourney kan konstnärer och entreprenörer omvandla sina kreativa färdigheter till en lönsam verksamhet. Denna artikel utforskar olika metoder för att tjäna pengar på dina AI-konstverk skapade med Midjourney. Det finns flera sätt att tjäna pengar med Midjourney, till exempel genom att sälja anpassade konsttryck, kommissionsarbete, självpublicering, konsttävlingar, utbildning och konstnärliga tjänster.

AMBCrypto fördjupade 15 november

Så här använder du AI för att tjäna pengar online: En guide

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat flera sektorer, inklusive den digitala ekonomin. Med ett ökande antal AI-verktyg tillgängliga för allmänheten har dessa avancerade teknologier blivit en tillförlitlig inkomstkälla för många individer. Denna artikel ger tips om hur man kan använda AI för att tjäna pengar online, inklusive frilansarbete med avancerade AI-applikationer, digital produktframställning och försäljning, affiliatemarknadsföring, dropshipping, AI inom webbdesign och konsulttjänster. Dock finns det risker att beakta, som beroende av datakvalitet, begränsad reglering, risk för överoptimering och etiska frågor.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 12 november

Fem effektiva sätt att tjäna passiv inkomst med ChatGPT

ChatGPT, en AI-språkmodell utvecklad av OpenAI, kan hjälpa till att generera passiv inkomst på flera sätt. För det första kan den användas för att skapa professionella CV-mallar för försäljning på Etsy. För det andra kan den generera kärnan i en unik berättelse för att skriva fiktiva böcker för försäljning på Amazon. För det tredje kan den skapa engagerande och informativa läromedel för försäljning. För det fjärde kan den hjälpa till att bygga och sälja prenumerationsbaserade Google Chrome-tillägg. Slutligen kan den användas för att utveckla och sälja en handelsbotsindikatortjänst.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 10 november

AI kan generera betydande inkomster hemifrån, enligt ekonomisk expert

Artificiell intelligens (AI) kan användas för att generera betydande inkomster hemifrån, enligt den ekonomiska experten Charlie Chang. Han presenterade fem AI-baserade ´sidohustler´ som potentiellt kan lägga till $1,000 eller mer till din dagliga inkomst. Dessa inkluderar att starta ett AI-automatiseringsbyrå, använda AI för att skapa professionella CV, använda AI för att skapa unika vinylklistermärken för bilar och använda AI för att generera engagerande innehåll för sociala medier. Chang hävdar att med rätt teknologi och entreprenörsanda kan dessa sidohustler vara början på din ekonomiska transformation.

Direktlänk Dela GoBankingRates fördjupade 6 november

DALL-E 3, en artificiell intelligens (AI) bildgenerator inbyggd i Microsoft Bings Image Creator-webbplats, gör det möjligt att generera bilder från textuella uppmaningar. Tekniken har förbättrats avsevärt och blivit mer tillgänglig, vilket har radikalt förbättrat bildkvaliteten. AI-bilder låter människor visualisera ett koncept eller en idé på ett tidigare otänkbart sätt. Även om det finns oro för hur AI kan användas och missbrukas, har en moderat position framkommit: AI kommer att förändra, inte avsluta, konstpraxis. AI-bilder gör det möjligt att visualisera alla koncept eller idéer, vilket tidigare var otänkbart.

The Atlantic fördjupade 31 oktober

AI kan låsa upp $6 biljoner i online-utgifter, med Trade Desk och Etsy i framkant

Artificiell intelligens (AI) kan påskynda digital transformation och generera $6 biljoner i online-utgifter över flera branscher, enligt en rapport från Morgan Stanley. Effekterna kan bli särskilt betydande inom digital annonsering och e-handel. The Trade Desk och Etsy har identifierats som två företag som är unikt positionerade för att driva och dra nytta av AI-transformationen. The Trade Desk är det största oberoende adtech-företaget i världen, och Etsy har särskiljt sig inom e-handelssektorn genom att rikta in sig på små säljare som specialiserar sig på icke-kommersialiserade varor.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 9 oktober

Skapa sömlösa mönster med Midjourney och AI

Midjourney är ett verktyg som använder artificiell intelligens för att generera sömlösa digitala mönster. Dessa mönster kan användas i allt från textilindustrin till digital marknadsföring. Användare kan skapa, lagra och manipulera mönster med lätthet, och till och med lägga till ytterligare element som färg. Midjourney tillåter även användare att sälja sina skapelser på plattformar som Etsy. I 3D-modellering och animation används sömlösa texturer för att skapa realistiska ytor utan synliga kanter där texturen börjar eller slutar. Dessutom har sömlösa mönster tillämpningar i vetenskaplig visualisering och datarepresentation.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 24 september

AI-genererade produkter ökar på online-marknadsplatser

En växande trend på online-marknadsplatser som Amazon och Etsy är produkter som skapats av artificiell intelligens (AI). Dessa varor, som självhjälpsböcker, muggar, väggkonst och målarböcker, kommer ofta med förvrängda funktioner och udda egenskaper. Tredjepartssäljare är inte skyldiga att avslöja att deras produkter är AI-genererade, vilket gör det nästan omöjligt för konsumenter att skilja mellan mänskligt skapade och AI-genererade varor. Detta leder till en ökning av bluffprodukter som översvämmar den redan förvirrande online-shoppinglandskapet. Dessutom är upphovsrätt och immateriella rättigheter kring AI fortfarande olösta. AI kan till och med användas för att imitera specifika kreatörer, vilket orsakar problem för konstnärer och författare. Stora e-handelsföretag som Amazon och Etsy har inte förbjudit AI-genererat innehåll från sina plattformar, och de kräver inte heller märkning eller offentliggörande av produkter som huvudsakligen produceras med AI-verktyg. Detta brist på reglering lämnar konsumenterna i en sårbar position. Teknikorganisationer arbetar på verktyg för att identifiera AI-genererat innehåll. Till exempel utvecklar Google ett osynligt vattenmärkningsverktyg för att upptäcka AI-utdata. Dessa verktyg syftar till att ge konsumenterna möjlighet att skilja mellan mänskliga och AI-skapade produkter.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 16 september

Artificiell intelligens skapar produkter för e-handel

I en färgbok som heter ´Floral Whispers´ finns det något konstigt med de svartvita teckningarna. Boken, som säljs på Amazon, har alla kännetecken på att ha genererats av artificiell intelligens (AI). Detta är ett exempel på hur lättillgänglig AI förändrar hur vi kommunicerar, arbetar och skapar. Det har också börjat infiltrera e-handeln, där AI-genererade självhjälpsböcker, muggar, väggkonst och färgböcker blir allt vanligare på online-marknader som Amazon och Etsy. Eftersom tredjepartsförsäljare inte behöver avslöja vad som är AI-genererat kan det vara nästan omöjligt att bekräfta om något är AI bara genom utseendet. Detta kan leda till att konsumenter av misstag köper något av låg kvalitet eller till och med skadar riktiga konstnärers försörjning.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 14 september

Chat GPT från OpenAI revolutionerar teknikvärlden med kraftfull språkmodell

Chat GPT, utvecklat av OpenAI, har revolutionerat teknikvärlden genom att tillhandahålla en kraftfull språkmodell som kan generera mänskliga svar. Detta AI-verktyg kan nås via en webbläsare eller iOS-app, vilket gör det tillgängligt för småföretag att utnyttja kraften i AI. För att fullt ut utnyttja potentialen i Chat GPT är välskrivna prompts avgörande. Prompts är instruktioner eller frågor som ges till Chat GPT för att styra dess svar. Genom att skapa genomtänkta prompts kan kvaliteten och relevansen av den genererade texten förbättras.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 27 juli

Hitta de bästa gratis kurserna på Midjourney på Udemy

Midjourney är en generativ AI-tjänst som producerar bilder från naturliga språkbeskrivningar kallade prompts. För att utnyttja denna teknologi finns det många onlinekurser på Udemy. Udemy erbjuder onlinekurser i allt från Python-programmering till ChatGPT, med några av de bästa exemplen till och med tillgängliga gratis. Det finns en stor bank av gratis onlinekurser där ute, bara väntar på att du ska anmäla dig. Här är de bästa gratis onlinekurserna på Midjourney från och med den 25 juli.

Direktlänk Dela America Online fördjupade 26 juli

OpenAI:s Chat GPT nu tillgänglig på webbläsare och iOS, med fokus på prompts

OpenAI har revolutionerat teknikindustrin med sin kraftfulla språkmodell, Chat GPT, som nu kan nås direkt via webbläsare och iOS-app. För att fullt utnyttja Chat GPTs potential spelar utformade prompts en avgörande roll. Prompts agerar som vägledande meddelanden eller frågor till AI, vilket möjliggör generering av korrekta och hjälpsamma texter. Användare kan förbättra sin förmåga att exakt förmedla nyckelmeddelanden genom prompts. Här är tio källor till exceptionella Chat GPT-prompts: Etsy, Gumroad, PromptFlat, PromptAttack, PromptsIdeas, Fiverr, Chat GPT Documentation, AI Dungeon, Reddit, Chat GPT Blog.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 26 juli

Tips för att skapa effektiva prompts för Chat GPT

Chat GPT, utvecklad av OpenAI, är en kraftfull språkmodell som har förändrat teknikindustrin med sina mänsklika svar. Denna AI-verktyg kan nås via din webbläsare eller på din mobila enhet med lanseringen av iOS-appen. För att fullt utnyttja dess kapabiliteter krävs välutformade prompts. Genom att skapa genomtänkta prompts kan du förbättra kvaliteten och relevansen av den genererade texten. För att utveckla effektiva prompts är det viktigt att börja med att identifiera de huvudmeddelanden eller idéer du vill att AI ska förmedla. Det finns flera källor för att hitta de bästa Chat GPT-prompts, inklusive plattformar som Etsy och Gumroad, PromptFlat, PromptAttack, PromptsIdeas och Fiverr.

Direktlänk Dela The 1014 fördjupade 26 juli

Hitta de bästa gratis kurserna om AI-tjänsten Midjourney på Udemy

Hitta de bästa gratis kurserna om Midjourney på Udemy. Midjourney är en generativ AI-tjänst som producerar bilder från naturliga språkbeskrivningar, kallade prompts. Om du undrar hur du kan göra denna teknik till nytta för dig, finns det massor av onlinekurser på Udemy som du borde kolla in. Udemy har onlinekurser om allt från Python-programmering till ChatGPT, med några av de bästa exemplen tillgängliga gratis. Här är de bästa gratis onlinekurserna om Midjourney från 25 juli: ChatGPT, Midjourney, Google Bard och DALL-E AI Crash Course, Generative AI: ChatGPT och 25 Game-Changing AI Apps, Master ChatGPT, Midjourney, GPT-4 och mer, Midjourney AI Kläddesign Revolution Redefining Fashion, Midjourney Guide: Hur man genererar AI-konst på sekunder, Midjourney 101: Unleash AI för unik bildgenerering, Starta ett T-shirtföretag med ChatGPT, Midjourney och Etsy. Du missar saker som ett slutförandecertifikat eller direktmeddelande med instruktören, men du får fortfarande obegränsad tillgång till allt videoinnehåll.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 25 juli

För att skapa unika klädmockups kan man använda Photoshop´s Generative Fill-verktyg. Detta är särskilt användbart när man säljer kläder online, där bildmaterialet är det viktigaste. Med Generative Fill kan man skapa egna mockups för sitt klädmärke, vilket är ett enkelt och roligt alternativ till att använda överanvända bilder. Verktyget kan användas för att förbättra foton och göra många andra fantastiska saker, inklusive att skapa en mockup-bild. Det är snabbt och enkelt att skapa klädmockups med Photoshop´s Generative Fill-verktyg.

MakeUseOf fördjupade 25 juli

Bästa termiska skrivare för små företag och hantverkare

Termiska skrivare kan vara praktiska enheter för alla som driver eget företag och behöver skriva ut etiketter, kvitton och mer. Bra termiska skrivare tenderar att vara mindre, lättare och mer tillförlitliga än standard hemskrivare, och de kräver vanligtvis mindre underhåll, vilket gör dem till bra alternativ för små konst- och hantverksföretag. Det bästa med termiska skrivare och de bästa termiska etikettskrivarna är att de inte använder bläckpatroner eller toner. Allt du behöver är papper och själva skrivaren. Det innebär att de vanligtvis är billigare att använda om du skriver ut etiketter i bulk när du säljer hantverksartiklar genom webbplatser som Etsy.

Direktlänk Dela Creative Bloq fördjupade 15 juli

Colgate har börjat sända en serie reklamfilmer helt på Spanglish, en hybrid av spanska och engelska. Detta markerar en stor kulturell förändring och visar hur företaget anpassar sig till en allt mer mångkulturell värld. Tidigare har företag som Etsy också använt Spanglish i sina reklamfilmer. Genom att använda Spanglish kan varumärken nå ut till en bredare publik och förstå vart kulturen är på väg.

Adweek fördjupade 5 juni

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare