» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 229 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Finbold är en nyhetsplattform som fokuserar på att leverera högkvalitativa nyheter och analyser inom finans, ekonomi och teknik. De täcker aktuella händelser och trender som påverkar marknader, investeringar och företagande. Finbolds team består av erfarna journalister och analytiker som ständigt övervakar och rapporterar om viktiga händelser och insikter för att hjälpa läsare att fatta välgrundade beslut. Plattformen erbjuder också utbildningsmaterial och resurser för att hjälpa både nybörjare och erfarna investerare att förstå och navigera i den komplexa världen av finans och investeringar.

Senaste nytt kring Finbold

Finbold har utnyttjat Googles AI-chatbot, Google Bard, för att identifiera fem kryptovalutor baserat på deras prisprestanda och potentiella avkastning på investeringar. Bitcoin togs med på listan på grund av dess begränsade tillgång och motståndskraft mot inflation. Ethereum markerades för sina innovationer inom blockchain, men dess låga transaktionstakt kan vara ett problem. Solana erbjuder hög skalbarhet och låga transaktionsavgifter, men dess relativa nyhet och centraliseringsproblem kan vara riskfaktorer. Cardano berömdes för sin tekniska grund och miljömässiga hållbarhet, men marknadsvolatilitet och teknologisk utveckling kan innebära risker. Shiba Inu, en meme-drivna kryptovaluta, anses vara en riskabel investering.

Cardano Feed fördjupade i förrgår

AI rekommenderar Bitcoin, Ethereum och Binance Coin som potentiella investeringar i december

I ljuset av den senaste tidens oro på kryptovalutamarknaden, med Binance som i centrum och volatila diagram, vänder sig investerare nu till potentiella möjligheter. Santiment och Finbold har använt artificiell intelligens (AI) för att identifiera potentiella säkra tillflyktsorter för den kommande perioden. ChatGPT, ett AI-program utvecklat av OpenAI, rekommenderar fem kryptovalutor att hålla ögonen på i december baserat på marknadstrender och analyser. Dessa inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Binance Coin (BNB).

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 27 november

AI förutspår Dogecoins prisutveckling till 2024

Med hjälp av artificiell intelligens (AI) från Google Bard strävar Finbold efter att få värdefulla insikter om DOGE:s framtida prisrörelser. Analysen kommer att ta hänsyn till de rådande marknadsdynamiken och trenderna, och ger investerare och entusiaster ett datadrivet perspektiv på vad man kan förvänta sig av denna kryptovaluta i början av 2024. AI-verktyget indikerar det förväntade prisintervallet för DOGE i början av 2024, som ligger mellan $0,09 och $0,15. Dock betonar Bard behovet av försiktighet när man beaktar några förutsägelser på den volatila kryptomarknaden.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 21 november

AI förutspår prisintervallet för Ethereum 2024

Alphabets AI-plattform Bard har begärts av Finbold för att analysera möjligt pris på Ethereum i början av 2024. Bard förutspår att Ethereum kan vara mellan 2500 och 4500 dollar, drivet av tekniska indikatorer, ETF-godkännande, community-stöd, institutionellt intresse och nätverksutvecklingar. AI-chatboten rekommenderar dock försiktighet eftersom kryptomarknaden är volatil och kan påverkas av yttre faktorer. Bland huvudfaktorerna för Ethereums framtida pris betonade Bard tidigare prisrörelser, godkännande av ett spot ETH ETF, och en stark och aktiv utvecklar- och användargrupp.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 17 november

OpenAI´s ChatGPT används för att förutse Solana´s pris

Enligt ChatGPT har Solana starka grunder, vilket positionerar det som en högpresterande och skalbar blockchain med minimala transaktionsavgifter. Detta gör den exceptionellt lämpad för en mängd olika tillämpningar, inklusive decentraliserad finansiering (DeFi), icke-fungibla tokens (NFTs) och den växande spelindustrin. Plattformen har upplevt en märkbar ökning av antalet aktiva Solana-adresser. Från cirka 100 000 adresser i början av 2021 har denna siffra skjutit i höjden till över 50 miljoner idag. Dessutom har Solana lockat uppmärksamhet från institutionella investerare, vilket markerar ett avgörande ögonblick för kryptovalutan. Framför allt tog Grayscale Investments, en ledande digital tillgångsförvaltare globalt, ett stort steg genom att introducera Solana Trust i november 2021. Denna åtgärd från en större institutionell aktör signalerar en erkännande av Solana´s potential och bidrar ytterligare till dess ställning inom den bredare digitala tillgångslandskapet.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 12 november

ChatGPT används för att förutspå Solana-kryptovalutapriser

2023 har blivit ett avgörande år för snabb utveckling och implementering av artificiell intelligens (AI), vilket har lett till framväxten av stora språkmodeller (LLMs) som OpenAI´s ChatGPT. Denna snabba expansion har lett till en växande trend bland investerare som vänder sig till ChatGPT för finansiella insikter och prognoser relaterade till specifika tillgångar i både kryptovaluta och aktiemarknader. Finbold använde den 11 november ChatGPT för att förutspå priset på Solana (SOL) för 2024, 2028, 2032 och 2050. Solana har robusta grunder, vilket gör den till en högpresterande och skalbar blockchain med minimala transaktionsavgifter. Dessutom har Solana fångat institutionella investerares uppmärksamhet, vilket markerar ett avgörande ögonblick för kryptovalutan.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 12 november

AI förutser prisutvecklingen för kryptovalutan Cardano

Kryptokurrency Cardano (ADA) har stigit med cirka 40% under ett år och mer än 30% i oktober ensamt, vilket får investerare att undra om det kan nå $1 innan året är slut. En betydande ökning av handelsvolymen och en ökning av Cardano staking till ett värde av cirka $8 miljarder rapporterades den 7 november. För att söka svar på om den nuvarande hausseartade stämningen är berättigad, beslutade Finbold att konsultera artificiell intelligens (AI) ChatGPT om var ADA kan stå den 1 januari 2024. AI bedömer att det finns sex nyckelfaktorer som kommer att bestämma ADA:s pris de kommande två månaderna. Dessa inkluderar olika utvecklingsmilstolpar och uppgraderingar av ekosystemet, staking och andra on-chain-metriker, samt regulatoriska och marknadsmässiga attityder mot Cardano.

Direktlänk Dela Cardano Feed fördjupade 8 november

Ethereum kan handlas mellan $3,000 och $10,000 år 2024, enligt ChatGPT-4

Ethereum (ETH) har haft ett fantastiskt år 2023, med en ökning på 50,9% från 146,31 miljarder dollar marknadsvärde sett den 1 januari till 74,5 miljarder dollar. Investerare fortsätter att satsa på ETH, med nya rekordhöga värden satsade i Ethereum 2.0 smarta kontrakt. Det uppnådde nyligen värdet av en satsning på 32 miljoner dollar. Finbold frågade ChatGPT att förutsäga ett prisintervall för ETH i början av nästa år. ChatGPT-4 förutspår att Ethereum kommer att handlas mellan $3,000 och $10,000 år 2024.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 4 november

Bitcoin leder potentiell tjurrusning och AI rekommenderar tre lågkapitaliserade kryptokurser

Bitcoin (BTC) presterar bättre än både traditionella finansiella tillgångar och majoriteten av kryptomarknaden 2023, främst på grund av dess senaste prisrally denna vecka. Denna prestation har ökat ropen på vad som kan vara en nyss börjad tjurrusning, ledd av BTC. Det är fortfarande osäkert om en tjurrusning verkligen har börjat, eller om detta är en kort flykt som kommer att användas som utgångslikviditet för valar, Bitcoin-gruvarbetare och stora spelare. Dock har flykten börjat för BTC, vilket höjer dess dominans till över tvååriga höjder sedan april 2021, för ett märke på 52,53% vid pressens tid, enligt TradinViews Bitcoin-dominansindex (BTC.D). Historiskt sett börjar Bitcoin tjurrusningar som den ledande kryptokurrency, med en topp i marknadskapitaliseringens dominans över de andra projekten, som senare kan följa trenden för vad som kallas en ”altseason” i kryptohandel. Med det i åtanke vände sig Finbold till ChatGPT - genom GPT-4 API-boten som tar emot betalningar i krypto - för att be om tre rekommenderade lågkapitaliserade kryptokurser med ett värdeasymmetri mellan deras nuvarande marknadskapitalisering och fundamenta. ChatGPT föreslog tre lågkapitaliserade projekt för nästa tjurrusning med sina respektive motiveringar, och förklarade att: ”Även om dessa är noggrant utvalda val baserade på aktuella marknadsförhållanden, innebär den volatila och oförutsägbara karaktären hos kryptomarknaden att investerare alltid bör genomföra sin egen detaljerade forskning innan de fattar investeringsbeslut. Det är också avgörande att förstå konceptet ´investera endast vad du har råd att förlora´ när du investerar i kryptokurser.” - ChatGPT-4 Särskilt var AI: s första val för nästa tjurrusning The Graph (GRT): ”Även om det bara lanserades i december 2020 har GRT lyckats positionera sig som ett kritiskt verktyg i DeFi-utrymmet. The Graph fungerar som en Google för blockchain, indexerar data från kedjan vilket gör att utvecklare enkelt kan dra och använda den datan i sina egna dapps. Detta minskar deras utvecklingstid och med den växande trenden av decentraliserad finans (DeFi), kommer dataindexering att bli en avgörande aspekt av detta ekosystem på sätt som vi kanske inte ens kan förutse nu.” - ChatGPT-4 Som ett andra val för en möjlig altseason i denna förväntade tjurrusning hämtade GPT-4 AI Orion Protocol (ORN): ”Orion Protocol försöker lösa några av de största problemen i DeFi genom att samla likviditeten för hela kryptomarknaden till en decentraliserad plattform. Att överbrygga klyftan mellan den centraliserade och decentraliserade världen av krypto är en betydande styrka hos Orion, vilket underlättar den framtida tillväxten av DeFi. Metallager som samlar både centraliserade och decentraliserade resurser ser alltmer ut som den framtida infrastrukturen och ramverken blockchain 3.0 kommer att byggas på.” - ChatGPT-4 Injective Protocol (INJ) är den tredje rekommenderade lågkapitaliserade kryptokurrency av ChatGPT: s artificiella intelligens: ”Som en decentraliserad derivathandelsplats eliminerar Injective Protocol mellanhänder, vilket ger peer-to-peer-handel som lovar hastigheten och funktionaliteten hos en centraliserad börs utan de associerade säkerhetsriskerna. Med tanke på ökningen i populariteten för derivathandel i krypto positionerar detta Injective Protocol på en uppåtgående marknad. Dessutom är dess lager-2-lösning byggd på Cosmos, vilket kan vara ett plus om Ethereum fortsätter att ha skalbarhetsproblem.” - ChatGPT-4 Med allt detta i åtanke finns det inga garantier för att en tjurrusning redan pågår, eller att en altseason kommer att äga rum. Framtida prisåtgärder kommer att vara helt beroende av ytterligare utvecklingar i ekosystemet, liksom på makroekonomi. Det är också viktigt att säga att låg marknadskapitaliserade tillgångar erbjuder ännu högre volatilitet och risker för handlare och investerare.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 21 oktober

Google Bards AI pekar ut fem aktier för framgång till 2024

Google Bards AI har identifierat fem aktier som förväntas prestera bra fram till 2024. De fem aktierna är Nvidia (NVDA), Adobe (ADBE), Datadog (DDOG), Sociedad Quimica y Minera de Chile (SQM) och Fiverr International (FVRR). Nvidia är känt för sina grafikprocessorer (GPU:er) som används inom spel, AI och andra applikationer. Adobe är ett mjukvaruföretag som erbjuder en rad kreativa produkter, som Photoshop, Illustrator och Acrobat. Datadog är en molnbaserad övervaknings- och analysplattform. SQM är ett chilenskt gruvföretag som är en av världens största producenter av litium, en nyckelingrediens i batterier för elbilar och andra elektroniska enheter. Fiverr International är en frilansmarknadsplats.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 21 oktober

AI-plattformen ChatGPT listar topp fem kryptovalutor för investeringar 2024

Efter lanseringen av AI-plattformen ChatGPT av OpenAI, som utlöste en förnyad våg av intresse för tekniken, har den börjat visa sina förmågor inom sektorer, inklusive insikter i tillgångar på kryptomarknaden. Finbold har bett chatboten att ge en lista över de fem bästa kryptovalutorna som representerar en bra investeringsmöjlighet för det kommande året. De fem valutorna som listades var Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) och Polkadot (DOT).

Direktlänk Dela Cardano Feed fördjupade 16 oktober

AI föreslår investeringsalternativ i högräntemiljö

I mars 2022 började Federal Reserve (FED) höja räntorna i USA:s banksystem genom öppna marknadsoperationer. Denna räntehöjning har knappast upphört sedan dess, vilket skapat ett högavkastningsekonomiskt scenario och tvingat investerare att anpassa sig därefter. Finbold vände sig till ChatGPT, ett AI-verktyg från OpenAI, för att ge insikt i toppval för investerare under dessa utmanande tider. AI:n valde Treasury Inflation-Protected Securities (TIPS), guld (XAU) och Real Estate Investment Trusts (REITs) som kärnstrategi för att skydda mot ökade Fed-räntor.

Direktlänk Dela Urimuri fördjupade 15 oktober

ChatGPT identifierar Ethereum, Tezos och Cardano som topp kryptovalutor för staking

ChatGPT identifierar Ethereum, Tezos och Cardano som de ledande kryptovalutorna för staking och generering av passiv inkomst. Ethereum leder med en betydande staking-kapitalisering och en årlig belöningsgrad på 3,71%, följt av Tezos med en grad på 5,18% och Cardano på cirka 3%. Aktivt deltagande genom staking gör det möjligt för investerare att bidra till nätverkshantering och transaktionsvalidering, samtidigt som de tjänar belöningar för sin investering. Finbold frågade ChatGPT-4 att ”namnge tre kryptovalutor att staka”. Bland dem framhävde AI Ethereum (ETH), Tezos (XTZ) och Cardano (ADA).

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 8 oktober

AI pekar på Ethereum, Tezos och Cardano som bästa kryptovalutor för staking

AI-textgeneratorn ChatGPT, utvecklad av OpenAI, identifierade Ethereum (ETH), Tezos (XTZ) och Cardano (ADA) som de mest ´vanligtvis stakade av innehavare för att tjäna belöningar´. Staking innebär att låsa sina tokens under specifika regler satta av protokollet de stakar hos, för rätten att direkt delta i systemet. Staking ETH för att bli en Ethereum-validerare ger omkring 3,71% per år över det stakade beloppet. Totalt är $44,57 miljarder stakade på Ethereum. Genom att staka XTZ förväntas investerare tjäna en årlig ränta på 5,18% över det stakade beloppet. Cardano-nätverket belönar nära 3% per år till sina stakers.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 7 oktober

Maskininlärningsalgoritmer förutspår ingen förbättring för Dogecoin

Eftersom en stor del av kryptomarknaden återgår till sidohandel, följer Dogecoin (DOGE) trenden och maskinlärningsalgoritmer förutspår inte att situationen kommer att förbättras för meme-tokenet inom den närmaste framtiden. Med tanke på Dogecoins ointressanta handelsmönster har Finbold konsulterat algoritmerna på kryptoanalytik- och prognosplattformen PricePredictions, vilka har satt priset på DOGE till $0.060218 vid utgången av oktober 2023. Kryptoanalytikplattformen CoinCodex är ännu mer björnaktig än PricePrediction, och sätter Dogecoins pris till $0.053794 vid utgången av oktober 2023, vilket skulle innebära en minskning på 11.79% om det visar sig stämma.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 6 oktober

OpenAI:s ChatGPT ger insikter i Bitcoins framtid

OpenAI:s språkmodell, ChatGPT, har återigen väckt intresse för artificiell intelligens på grund av dess potential att ge marknadsinsikter, särskilt för Bitcoin, enligt en rapport publicerad på fredagen. Diskussionen fokuserade på de möjliga resultaten av Bitcoins pris efter dess halvering 2024, ett ämne som ställdes av Finbold för proof-of-work (PoW) kryptovalutan och decentraliserade finans (DeFi) tillgången. ChatGPT presenterade tre potentiella scenarier för Bitcoins framtid.

Direktlänk Dela Investing.com fördjupade 29 september

AI förutspår prisutvecklingen för Dogecoin

Dogecoin, en memekryptovaluta, är intressant för investerare på grund av dess gemenskapsdrivna initiativ, stöd från kända enheter och potential för betydande värdeökning. För att få insikt i myntets prestanda har Finbold vänt sig till AI-plattformen ChatGPT från OpenAI. AI:n gav både optimistiska och konservativa prisprognoser för Dogecoin för åren 2024, 2028, 2032 och 2050, men specificerade inte exakta prisfigurer. Istället framhävde den faktorer som sannolikt kommer att påverka prisutvecklingen. Google Bard AI förutspådde även specifika Dogecoin-priser för samma år.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 7 september

Maskininlärningsalgoritm sätter Terra Classic-priset för 30 september 2023

Värdet på Terra Classic (LUNC), den ursprungliga kedjan i det kollapsade Terra (LUNA) ekosystemet, fortsätter att handlas i rött när token försöker återhämta sig bland den övergripande marknadens negativa sentiment. LUNC-gemenskapen implementerar en rad initiativ som potentiellt kan påverka tokenets värde. Prisprognoserna för LUNC förväntas handlas till $0,000060 den 30 september 2023, baserat på information hämtad den 6 september. Detta antyder en fortsatt korrigering av tokenets värde, med en beräknad prisminskning på cirka 0,6%. Terra Classic handlades vid pressens tid till $0,0000605 med dagliga förluster på cirka 0,6%.

Direktlänk Dela Industry Trend fördjupade 6 september

Shiba Inu-kryptovalutan förväntas sjunka 7,5% i september enligt prognos

Meme-kryptovalutan Shiba Inu har haft en svängig tid på marknaden för digitala tillgångar. Ett återuppväckt intresse för valutan utlöstes av återlanseringen av Shibarium, en lösning för skalbarhet. Trots initiala problem med hög användaraktivitet och transaktionsvolymer, vilket ledde till tillfälligt driftstopp, är valutan nu fullt fungerande igen. Finansiella webbplatsen Finbold bad PricePredictions.com om hjälp för att förstå hur mycket Shiba Inu kan vara värd i september. Prognoserna indikerar att SHIB förväntas handlas till $0.0000073 den 30 september 2023, vilket representerar en minskning med 7,5% från valutans nuvarande pris.

Direktlänk Dela Techiexpert fördjupade 2 september

Google Bards AI förutser Bitcoin-värdet för 2023

Bitcoin (BTC) har upplevt en betydande nedgång de senaste veckorna, med ett värde som minskat till ungefär 26 000 dollar. Detta kommer bara en månad efter att kryptovalutan nästan nådde 30 000 dollar. Fallet kan tillskrivas en kombination av faktorer, inklusive minskad marknadsdeltagande, brist på stora utvecklingar gällande Bitcoin-börsfonder (ETF) och rapporter som indikerar att SpaceX, ledd av Elon Musk, minskade sina Bitcoin-innehav. För att få fler insikter om BTC:s framtida prisbana konsulterade Finbold Alphabet´s (NASDAQ: GOOGL) AI-bot, Google Bard, den 25 augusti. Bard förutspådde att det lägsta genomsnittliga priset Bitcoin kan nå 2023 är 20 759 dollar.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 25 augusti

Shiba Inu kan slå $1 per token inom 5-10 år, enligt ChatGPT

Meme-token Shiba Inu (SHIB) kan nå $1 per token inom de närmaste 5-10 åren, enligt en ny prognos från ChatGPT. Om SHIB skulle slå $1 inom 5-10 år, skulle det representera vinster på cirka 125,000x för nuvarande Shiba Inu-tokeninnehavare. Med det nuvarande utbudet av 589 biljoner tokens skulle ett pris på $1 innebära en marknadsvärdering på nästan $600 biljoner. En sådan rally skulle överträffa Bitcoins 26,000x avkastning sedan det handlades för $1 i april 2011. ChatGPT är också optimistisk om ett kommande web3-projekt kallat Launchpad xyz, vilket förutspås kunna ge 25-30x vinster fram till slutet av 2023.

Direktlänk Dela Crypto News fördjupade 24 augusti

Google Bard förutspår Bitcoinpriset i nästa kryptotjurmarknad

Enthusiasmen kring artificiell intelligens (AI) fortsätter, med OpenAI:s lansering av textbaserade ChatGPT och Google Bard som framträdande aktörer inom generativ AI. SpaceX:s överväganden kring sina Bitcoin-innehav fortsätter att påverka, med spekulationer om att en nedskrivning kan ha bidragit till Bitcoins fallande värde. Google Bard förutspår att Bitcoins pris i nästa tjurmarknad är osäkert, men troligen betydligt högre än dagens pris. Halveringseventet 2024, som kommer att minska tillgången på Bitcoin med hälften, kan driva upp priset. Priset på Bitcoin kommer dock att bero på en rad faktorer, inklusive den globala ekonomin, institutioners acceptans och regleringsmiljön.

Direktlänk Dela Industry Trend fördjupade 22 augusti

Google Bards AI förutser prisökning för kryptovalutan Polygon (MATIC) efter uppgradering

Google Bards textbaserade AI-verktyg har analyserat kryptovalutan Polygon (MATIC) och förutspår en eventuell prisökning efter lanseringen av Polygon 2.0. Baserat på flera faktorer, inklusive förbättrad skalbarhet och effektivitet i Polygon-nätverket samt Polygon som en populär Ethereum-skallösning, kan priset på MATIC nå 2 till 3 dollar. Kryptoanalytiska plattformar som DigitalCoinPrice, WalletInvestor och PricePrediction.net har gjort liknande förutsägelser. Dock är det viktigt att notera att kryptomarknaden kan ändras plötsligt, så grundlig forskning rekommenderas.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 14 augusti

Google Bards AI förutspår topp 10 kryptovalutor för 2023

OpenAis framgång med LLM ChatGPT har lett till ökad entusiasm för artificiell intelligens (AI), vilket har utlöst en tävling bland teknikjättar för att avslöja sina egna AI-lösningar. I denna konkurrens har Google Bard, skapat av Alphabet, framträtt som en stark aktör inom generativ AI. Google Bard har visat sin förmåga att förutse framtida trender. Den 10 augusti försökte teamet på Finbold utnyttja insikterna från Google Bard för att identifiera de tio toppvalen för kryptovalutor som sannolikt kommer att forma landskapet fram till slutet av 2023. Bland dessa val finns Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) och The Sandbox (SAND). Dessutom inkluderades Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) och Avalanche (AVAX).

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 10 augusti

Google Bards topp 10 kryptovalutor att forma branschen till 2023

OpenAI:s framgång med LLM ChatGPT har lett till en konkurrens bland teknikjättar för att avslöja sina egna AI-erbjudanden. I detta landskap har Google Bard, skapat av Alphabet, framträtt som en stark utmanare inom generativ AI. Google Bard har inte bara visat sina mångsidiga kapabiliteter utan även demonstrerat sin inflytande i att förutse framtida trender. Finbold sökte insikt från Google Bard för att identifiera dess topp 10 kryptovalutor som sannolikt kommer att forma branschen från nu till slutet av 2023. Överraskande nog inkluderade Bard alla sex av sina valda kryptovalutor i sin 100 $ kryptoportfölj: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA), Solana (SOL), Polygon (MATIC) och The Sandbox (SAND). Bard kompletterade detta urval med Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Binance Coin (BNB) och Avalanche (AVAX). Dessa val gjordes uttryckligen av Bard som dess föredragna topp 10 kryptovalutor för perioden från 10 augusti 2023 till slutet av samma år.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 10 augusti

Google Bards AI skapar diversifierad aktieportfölj

OpenAI´s framgång med LLM ChatGPT har lett till en konkurrens bland teknikjättar om att introducera sina egna AI-erbjudanden. Google Bard, skapad av Alphabet, har framträtt som en ledande kraft inom generativ AI, med förmågor som att förutsäga trender på finansmarknaderna. För att visa sina förmågor byggde Finbold en kuraterad aktieportfölj med hjälp av Bard, med en budget på $1,000. Bard valde fem elit blue-chip-aktier, inklusive Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet (Google) och Netflix. Bard rekommenderade att en fjärdedel av budgeten skulle gå till Apple, medan $100 vardera skulle gå till Google och Netflix.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 7 augusti

Ethereum siktar på milstolpen $1,900, förväntas handlas till $1,785 år 2023

Efter åtta års resa står Ethereum (ETH) stadigt som den näst största kryptovalutan med avseende på marknadskapitalisering. Dess flexibla blockchain-infrastruktur fortsätter att understödja en mängd olika funktioner, från DeFi-plattformar till robusta leveranskedjesystem. Dessutom innebär övergången till en Proof-of-Stake (PoS) konsensusmodell ett löfte om att hantera skalbarhetsproblem och miljöpåverkan. Ethereum siktar just nu på en viktig milstolpe på $1,900-nivån, baserat på dess senaste handelsaktivitet. Enligt Finbolds insikter från PricePredictions.com förväntas ETH handlas till $1,785 den 31 augusti 2023.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 6 augusti

Google Bards AI gör marknadsförutsägelser för kryptovalutan Stellar

I AI-världen har Google Bard, utvecklad av Alphabet, framträtt som en formidabel konkurrent. Google Bard har fått erkännande för sin förmåga att förutse framtida marknadstrender, vilket gör den populär bland krypto- och aktieinvesterare. Nyligen förklarade domare Analisa Torres att försäljningen av XRP på offentliga börser inte bröt mot USA:s värdepapperslagar. Detta ledde till att Stellar (XLM) ökade med över 60% i värde, och nådde en 14-månaders högsta nivå. Trots en tillbakadragning i XLM:s pris förblir det över sina nivåer före domstolsbeslutet. Detta tyder på fortsatt antagande av Stellar av företag och organisationer. För närvarande handlas Stellar till $0,1548, och upplever en liten nedgång på 2,90% under loppet av en dag. Den har dock visat motståndskraft under veckan med en märkbar ökning på 5,13%.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 31 juli

Google Bard förutspår framtida marknadstrender för XRP

Google Bard, en generativ AI skapad av Alphabet, har visat sig vara en kraftfull spelare inom teknikjättarnas AI-race. Bard har förmågan att förutse framtida marknadstrender, vilket har lockat krypto- och aktieinvesterare. Den 27 juli frågade Finbold Bard om den framtida prisutvecklingen för XRP, som nyligen gjorde stora vinster efter Ripple Labs lagliga seger mot USA:s värdepappers- och börskommission (SEC). Bard förutspådde att den senaste domstolsutslaget i SEC-Ripple-målet representerar en positiv utveckling för XRP och kan leda till en betydande prisökning.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 27 juli

Googles AI Bard förutspår Ethereums prisutveckling

Googles generativa AI-program Bard har visat imponerande språkbearbetningsförmåga och har hittat praktiska tillämpningar inom kryptovalutor. Finbold använde Bard för att få insikt i Ethereums potentiella prisbana fram till slutet av 2023. Bard menar att om faktorer som tillväxten av DeFi och NFT-marknaderna, adoptionen av nätverket av företag och institutioner samt stora ändringar i Ethereum-protokollet är positiva, kan ETH nå 2 500 dollar eller högre vid årets slut. Bard gav också insikt i prisprognoser från respekterade institutioner som Gov Capital, DigitalCoinPrice och PricePrediction, som förutspår priser mellan 2 587 och 3 000 dollar för Ethereum vid slutet av 2023.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 2 juni

Googles AI Bard förutspår Ethereums prisutveckling

Generativa artificiella intelligens (AI) system blir allt mer populära, med ChatGPT som en ledande aktör. Google´s Bard, en AI i experimentfas, visar imponerande språkbearbetningsförmågor och har hittat praktiska tillämpningar inom kryptovalutor. Finbold använde Bard den 1 juni för att söka insikter om Ethereums potentiella prisutveckling fram till slutet av 2023. Bard nämnde att om flera faktorer är positiva, som tillväxten av DeFi och NFT-marknaderna, kan ETH nå 2 500 dollar eller högre vid årets slut. Bard gav också insikter om prisprognoser från institutioner som Gov Capital, DigitalCoinPrice och PricePrediction, som förutspår priser mellan 2 587 och 3 000 dollar för Ethereum vid slutet av 2023.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 1 juni

Google Bards AI förutspår möjlig prisökning för Shiba Inu-mynt till 2023

Efter framgången med ChatGTP och det förnyade intresset för artificiell intelligens (AI) har nya produkter lanserats, inklusive Google Bard, som har visat sig vara användbar för att förutsäga framtida marknadstrender inom kryptosektorn. I detta sammanhang frågade Finbold Bard om en möjlig prisnivå för Shiba Inu (SHIB) vid slutet av 2023. Precis som sin föregångare avstod denna chattbot från att kunna förutsäga priset på SHIB med säkerhet vid slutet av 2023, men erbjöd ändå en möjlig prisnivå. Google Bard sa att det var möjligt att priset på Shiba Inu-myntet vid årets slut kunde nå $0,000010, vilket skulle motsvara en ökning med 17,65% från dess nuvarande pris på $0,0000085. AI-verktyget erbjöd också andra Shiba Inu-prisprognoser för 2023, hämtade från olika källor, inklusive CoinPriceForecast, PricePredictions och andra, vars genomsnitt kunde brytas ner till $0,00001125, nära Bards förutsägelser.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 26 maj

Googles AI Bard förutspår möjliga Bitcoin-prisrörelser för 2023

Googles generativa AI-system Bard, som fortfarande är i experimentstadiet, används redan för att generera möjliga prisrörelser för kryptovalutor som Bitcoin. Finbold frågade Bard om en möjlig prisprognos för Bitcoin vid slutet av 2023. Bard påpekade att det är omöjligt att förutsäga priset med säkerhet, men angav både pessimistiska och optimistiska förutsägelser från experter. Bard nämnde också prisprognoser från CoinPriceForecast ($35 085), Finder.com ($35 459) och Binance ($26 364,82). Bard betonade att faktorer som den globala ekonomin, institutionellt intresse och Bitcoin-relaterad teknik påverkar priset på kryptovalutan.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 25 maj

Bitcoin närmar sig motståndsnivå på $27 600, kan nå $29 000 vid genombrott

Efter att ha sjunkit under 27 000 dollar har Bitcoin återhämtat sig och passerat den viktiga prisnivån igen. Kryptovalutan stöter dock på motstånd kring 27 600 dollar och investerare väntar ivrigt på ett genombrott över denna nivå, vilket kan utlösa en återhämtning mot 29 000 dollar. Enligt senaste data från Worth Predictions, som använder maskininlärningsalgoritmer för att analysera kryptovalutans värde, förväntas Bitcoin nå 27 276 dollar den 1 juni 2023, en liten minskning från nuvarande handelspris. Bitcoin handlas för närvarande till 27 304 dollar, en ökning med 1,78 % under de senaste 24 timmarna.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 23 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare