» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 229 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Google Bard är en tänkt version av Googles AI som specialiserar sig på att skapa poesi och litterära verk. Detta koncept är inspirerat av William Shakespeare, en av de mest inflytelserika författarna i engelsk litteratur. Google Bard skulle använda avancerade algoritmer och maskininlärning för att analysera och förstå olika litterära stilar och skapa originella dikter och berättelser. Detta projekt är dock inte officiellt bekräftat av Google, utan är snarare en hypotetisk idé om hur AI kan användas inom litteratur och konst.

Senaste nytt kring Google Bard

Bitcoin och XRP: Potential för enorm tillväxt enligt Google Bard

Enligt Google Bard kan Bitcoins positiva momentum potentiellt driva XRP till mellan $1,5 och $3, om Bitcoin når den monumentala milstolpen $500,000. Men det finns hinder som Ripples juridiska strider och konkurrens från alternativ som Stellar (XLM). Trots en dom i juli som bekräftar XRP:s icke-säkerhetsstatus, kan pågående juridiska problem och marknadsdynamik hindra en direkt korrelation med Bitcoins uppgång. Ett samarbete mellan Bitcoin och XRP kan potentiellt driva XRP till ett intervall mellan $5 och $10. Men att nå detta skulle kräva en betydande ökning på 1,512% för XRP att nå $10.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupar idag

Användning av artificiell intelligens inom högre utbildning: Fördelar och utmaningar

Artificiell intelligens (AI) blir allt vanligare inom den akademiska världen, med program som ChatGPT, Google Bard och New Bing som växer i popularitet. AI kan användas för att spara tid, redigera papper, generera dispositioner för att underlätta linjär kommunikation, generera idéer och skapa komplett innehåll. Fördelarna inkluderar tidsbesparing, förbättrad läsbarhet, utökade ordförråd och grammatikkunskaper, förbättrade linjära kommunikationsfärdigheter, förbättrad kreativt tänkande och upptäckt av perspektiv för vidare forskning eller kritisk granskning av ämnen. Utmaningarna inkluderar att bevara den faktiska inlärningsupplevelsen och den akademiska integriteten. AI-innehåll kan vara svårt att identifiera eftersom det ofta är originellt och inte identifierar sig själv om det blir tillfrågat.

Direktlänk Dela Faculty Focus fördjupar idag

Apple och Google presenterar de bästa AI-apparna för 2023

Apple och Google presenterade sina listor över de bästa apparna för 2023, med flera AI-drivna appar i fokus. Apple inkluderade appar som ChatGPT, Canva och Picsart i en separat lista över generativa AI-appar. Andra appar som Pinterest, Craft, Artifact och Sololearn belönades också för sina AI-integrationer. På Googles lista utsågs AI-chattappen Character AI till ´bäst med AI´, medan ChatGPT fick ett hedersomnämnande. ChatGPT, som debuterade i maj, firade nyligen ettårsjubileumet för lanseringen av webbversionen. Andra generativa AI-appar som lanserats under året inkluderar chatbots som Anthropic´s Claude, Inflection AI´s Pi och Quora´s Poe, samt AI-videoverktyg som Runway AI.

Direktlänk Dela Digiday Media fördjupar idag

Google Bard förutspår att XRP kan nå upp till $10 om Bitcoin når $500 000

Google Bards AI-projekt förutspår att XRP kan nå prisnivåer som $3, $10 eller mer baserat på flera scenarier om Bloombergs prognos om ett Bitcoin-pris på $500 000 blir verklighet. Bitcoin har nyligen återhämtat sig till $42 000 och ligger bekvämt över $41 000. Om Bitcoin når $500 000 kan andra tillgångar, som XRP, uppleva liknande prisökningar om de korrelerar med Bitcoins pris. Google Bard tillhandahåller tre distinkta scenarier med motsvarande XRP-prisprognoser. I det mest optimistiska scenariot föreställer Google Bard en svart svan-händelse som utlöser en oöverträffad ökning i XRP:s värde till över $10.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupar idag

Google Bard: Ett revolutionerande verktyg för att integrera och samarbeta med andra verktyg

Google Bard är ett toppmodernt språkmodell utvecklat av Google AI, designat för att integrera och samarbeta med andra verktyg för att öka effektiviteten och produktiviteten i alla arbetsflöden. Bard kan integreras i befintliga programvaru-ekosystem och erbjuder en mängd olika möjligheter, inklusive att underlätta uppgiftshantering, tända kreativt tänkande och uppnå exceptionella resultat. Bard är byggt för att anpassa sig till dagens komplexa arbetsmiljöer och förbättra arbetsupplevelsen, oavsett uppgift. Bard kan också integreras med Google-verktyg som Gmail, Docs, Drive, Google Maps och YouTube, samt tredjepartsverktyg som Calendly, Evernote, Trello och Slack.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupar idag

Bitcoin´s uppgång kan potentiellt driva XRP till mellan $1.5 och $3, enligt Google Bard

Bitcoin nyligen nådde en imponerande $42,560 innan den stabiliserade sig runt $41,768. Många anser att detta är början på en cykel som potentiellt kan driva Bitcoin till en svindlande $500,000, vilket påverkar andra digitala valutor som XRP. Enligt Google Bard, om Bitcoin´s positiva momentum spiller över, kan XRP se en ökning till någonstans mellan $1.5 och $3. Trots en dom i juli som bekräftar XRP:s icke-säkerhetsstatus, kan pågående juridiska bekymmer och marknadsdynamik hindra en direkt korrelation med Bitcoin´s uppgång. Samarbete mellan Bitcoin och XRP kan potentiellt driva XRP till ett intervall av $5 till $10, enligt Google Bard.

Direktlänk Dela Coinpedia fördjupar idag

AI kan leda till kortare arbetsvecka, enligt Nobelpristagare

Nobelpristagaren i ekonomi, Christopher Pissarides, tror att generativ AI kommer att göra arbetstagare mer produktiva, vilket kan leda till en fyrdagars arbetsvecka. Han tror att AI-verktyg som ChatGPT kommer att förbättra arbetskvaliteten och öka produktiviteten. Pissarides är inte ensam om att tro på en kortare arbetsvecka. En studie utförd av tankesmedjan Autonomy visar att AI-driven produktivitet kan bana väg för en fyrdagars arbetsvecka i USA och Storbritannien. JPMorgan Chase VD Jamie Dimon har gått ett steg längre och sagt att nästa generation anställda endast kommer att arbeta 3,5 dagar i veckan.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupar idag

Hur stora språkmodeller (LLM) omformar HR

Stora språkmodeller (LLM) revolutionerar HR genom att omforma rekrytering, introduktion, intern mobilitet och löneanalys. Genom att strukturera och organisera data på nya sätt kan LLM ge insikter i företagsverksamhet som tidigare var otillgängliga. Till skillnad från tidigare AI-modeller kräver LLM betydligt mindre ansträngning att utveckla och träna, vilket innebär snabbare tid till värde och standardisering över användningsfall. HR-ledare blir allt mer medvetna om dessa verktygs inverkan men vet ofta inte var de ska börja. Här är fyra nyckelintegrationer för HR: 1. Rekrytering 2. Introduktion 3. Identifiering av intern mobilitet 4. Analys av löne- och löne modeller.

Direktlänk Dela Spiceworks fördjupar idag

Hur AI kommer att förändra rekryteringsprocessen

AI visar löfte om att minska diskriminering på arbetsplatsen, men det är viktigt att komma ihåg att det inte är en universal lösning. AI bör inte användas för att ersätta människor i beslutsfattande roller, utan snarare för att hjälpa dem. AI hjälper till att övervinna omedvetna fördomar som ofta fungerar som hinder för anställning för vissa grupper av individer. Genom att analysera denna information kan AI eliminera fördomar i rekryteringsprocessen och välja de mest kompetenta individerna. Men AI-drivna rekryteringsverktyg är fortfarande under utveckling och innebär utmaningar som högre initiala kostnader, behov av mycket data för träning och engagemang, potential att lära sig mänskliga fördomar från mönster i den befintliga rekryteringsprocessen, potentiellt förlust av mänsklig beröring i rekryteringen, och skepticism och tveksamhet inför att anta ny teknik.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade igår

Google Bard förutspår att Shohei Ohtani vinner 2024 American League MVP

I de senaste säsongerna har MVP-racet i American League i stort sett varit en jämn kamp mellan Shohei Ohtani och Aaron Judge. Båda superstjärnorna har vunnit utmärkelsen, med Ohtani som vunnit den två gånger som medlem i Los Angeles Angels. Ohtani och Judge är förmodligen de två mest kända spelarna i MLB, vilket gör MVP-racet i American League spännande och polariserande. Google Bard tror att Shohei Ohtani kommer att vinna 2024 American League MVP. Programmet påpekar flera aspekter om Shohei Ohtani som gör honom till sitt val för 2024 AL MVP. Det finns dock två huvudfel i Google Bards 2024 American League MVP Award-prediktion.

Direktlänk Dela Sportskeeda fördjupade igår

AI förutspår Atlanta Braves som vinnare av World Series 2024

Texas Rangers vann sin första World Series-titel 2023 genom att besegra Arizona Diamondbacks i fem spel. Med 2023 MLB-säsongen över, är förväntningarna höga inför nästa säsong. AI-programmeringsverktyget Google Bard har förutspått vinnaren, vilket kan irritera vissa fanbaser. Vi bad Bard förutspå vem som kommer att vinna World Series 2024 och de tidigare mästarna skulle bli glada att höra det. AI förutspår att Atlanta Braves kommer att krönas som mästare i World Series 2024. Google Bard valde Atlanta Braves att vinna World Series 2024, vilket gjorde stadens fanbas extremt glad.

Direktlänk Dela Sportskeeda fördjupade i förrgår

Enligt en studie utförd av Writerbuddy har AI-industrin sett en anmärkningsvärd tillväxt, med i genomsnitt 2 miljarder besök per månad under det senaste året. Denna uppåtgående trend accelererade under de senaste sex månaderna, och nådde en topp på 3,3 miljarder besök. Studien analyserade användningstrenderna för de 50 främsta AI-verktygen och avslöjade att OpenAI´s ChatGPT var det mest populära, med hela 60% av trafikbesöken mellan september 2022 och augusti 2023. USA bidrog med 5,5 miljarder besök, vilket utgjorde 22,62% av det totala antalet, medan europeiska länder tillsammans stod för 3,9 miljarder besök.

Notebookcheck fördjupade 2 december

OpenAI:s ChatGPT förändrar världen genom generativ AI

OpenAI:s lansering av ChatGPT förändrade historiens gång, enligt vissa. Före ChatGPT var AI något som dataforskare kunde arbeta med, men det hade inte någon påtaglig inverkan på vanliga människors liv. Efter ChatGPT har AI plötsligt blivit central i varje interaktion konsumenter har med datorer och telefoner. Tiotusentals företag har övergett sina gamla affärsmodeller och försöker hitta nya som bygger på generativ AI. McKinsey & Company förutspår att produktivitetsökningen från generativ AI kan göra anställda upp till 45% effektivare. Enligt en undersökning utförd av ExtraHop äger OpenAI 80% av andelen generativa AI-tjänster. Det finns dock oavsiktliga konsekvenser av AI:s stora ögonblick, som risker för företag och potentiella säkerhetsproblem.

Direktlänk Dela Datanami fördjupade 2 december

Igår markerade ettårsdagen sedan OpenAI lanserade ChatGPT, vilket har varit ett omvälvande år då otaliga företag och användare upplevt fördelar och risker med generativ AI. ChatGPT har förändrat marknadsföring, teknik, media, kultur och samhället på otaliga sätt, bland annat genom att ge nytt liv åt sökvärlden, stimulera kreativiteten och möjliggöra nya produktplaner. Samtidigt har det framkallat nya bekymmer relaterade till immateriell egendom, desinformation, diskriminering och datasekretess. OpenAI firade ChatGPT:s årsdag genom att publicera en kort video som framhäver några av de sätt som människor har använt plattformen för både arbete och vardagligt liv.

Digiday Media fördjupade 1 december

ChatGPT dominerar AI-verktygssektorn med genomsnittlig användningstid på 30 minuter

ChatGPT dominerar AI-verktygssektorn med en genomsnittlig användningstid på 30 minuter. Verktyget är mest populärt i USA, följt av Indien och Brasilien, vilket indikerar dess breda internationella räckvidd. Mobiltelefoner är det föredragna tillgångsmedlet för 58% av ChatGPT:s användare. Användarbasen är mestadels manlig, med 74,16%, vilket avslöjar en betydande könsdiskrepans i dess publik. En detaljerad studie utförd av writerbuddy.ai avslöjar de ´50 mest besökta AI-verktygen 2023´ - en omfattande guide som erbjuder en djupdykning i de AI-verktyg som formar våra digitala interaktioner idag.

Direktlänk Dela Tech Digest fördjupade 30 november

Alternativ till ChatGPT: En översikt över AI språkmodeller

ChatGPT, en AI-plattform för generering av språk, har blivit den mest erkända AI-språkmodellen sedan dess lansering för 12 månader sedan. Här är några av de mest framstående alternativen till ChatGPT: Google Bard, en AI-chatbot som ägs av Alphabet; Microsoft 365 Copilot, en mjukvara som är inbyggd i flera populära produkter; ClickUp, ett AI-verktyg som hjälper användare att skriva bättre och snabbare; Otter AI, ett AI-verktyg som fokuserar mer på transkription än produktion; Chatsonic, en AI-chatbot som bygger på GPT-4 språkmodellen; och Amazon CodeWhisperer, en maskininlärningsdriven kodgenerator.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 28 november

AI-verktyget BypassDetection lurar AI-detektorer

AI-verktyget BypassDetection låter användare kringgå AI-detektorer genom att ´humanisera´ AI-genererad text. Verktyget analyserar text genererad av stora generativa AI-språkmodeller som GPT-3, GPT-4 och Google Bard, och hittar alternativa ord, fraser och meningsstrukturer som inte utlöser populära AI-detektorer. Slutresultatet är läsbart, sammanhängande och behåller den ursprungliga meningen. BypassDetection har testats och visat sig vara 100% original, felfri och oidentifierbar av avancerade AI-kontrollanter som OpenAI:s Text Classifier, Originality AI och Copyleaks.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 28 november

Google Bard: Din portal till skapandet av chatbots

Denna guide visar hur man kan använda Google Bard för att designa en personlig chatbot. Inom det ständigt utvecklande området för artificiell intelligens har chatbots framträtt som en omvandlande kraft, revolutionerande hur vi interagerar med teknologi. Google Bard, en banbrytande AI-språkmodell från Google AI, står i förgrunden för denna revolution, och erbjuder ett kraftfullt verktyg för att skapa anpassade chatbots. Guiden går in på detaljerna om att använda Google Bard för att skapa din egen chatbot, vilket ger dig möjlighet att designa en intelligent och engagerande följeslagare.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 27 november

ChatGPT toppar listan som mest besökta AI-verktyget 2023

Enligt en studie av writerbuddy.ai är ChatGPT det mest besökta AI-verktyget 2023, med 14 miljarder besök och 60% av trafiken inom de 50 bästa AI-plattformarna. Detta motsvarar i genomsnitt 1,5 miljarder besök varje månad och en positiv netto trafiktillväxt på 1,8 miljarder, vilket innebär en genomsnittlig månatlig tillväxt på 195,1 miljoner besök. Andra framträdande AI-verktyg som Character AI, Google Bard och Perplexity AI innehar tillsammans 18,69% av chattbotmarknadens månatliga besök. ChatGPT dominerar AI-verktygssektorn med en genomsnittlig användningstid på 30 minuter.

Direktlänk Dela Travolution fördjupade 27 november

Generativ AI: Möjligheter och risker för fred och säkerhet

Artificiell intelligens (AI) har fått mycket uppmärksamhet på senare tid, särskilt med offentliggörandet av generativa AI-verktyg som Midjourney, ChatGPT, Google Bard, Claude, LLaMA, Stable Diffusion med flera. På FN:s avdelning för politiska och fredsbyggande frågor har AI använts för att underlätta digitala dialoger och öka inkluderingen i dessa processer. FN:s säkerhetsråd betonade i juli 2023 den ´oöverträffade´ hastigheten och räckvidden för AI-teknik. Generativ AI kan både ha positiva och negativa effekter, som att snabbt sprida desinformation genom att generera falska medier. AI är en kritisk teknologi för många länder, och de tävlar om att etablera ledarskap inom detta område. Generativ AI kan vara användbart för att främja ömsesidig förståelse mellan aktörer, möjliggöra lokaliserade lösningar som respekterar kulturella och nationella sammanhang samt underlätta datastyrda insikter i historiska konflikter.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 26 november

ChatGPT dominerar generativ AI-marknad, visar ny studie

Internet har varit fullt av historier om OpenAI:s framtid, företaget som skapade ChatGPT, och dess VD Sam Altmans framtid. Oavsett hur dessa frågor besvaras är det viktigt att förstå hur stor denna generativa artificiella intelligens (GenAI) marknad har blivit. Verge betonade nyligen att ChatGPT har nått 100 miljoner veckovisa användare och över 2 miljoner utvecklare bygger för närvarande på företagets API, inklusive majoriteten av Fortune 500-företag. En nyligen släppt studie av Writerbuddy undersökte detta i detalj och fann att ChatGPT dominerade med 14,6 miljarder besök på 10 månader.

Direktlänk Dela Government Technology fördjupade 26 november

Tre framstående kryptovalutor med potential för tillväxt identifierade av Google Bard

Google Bard har identifierat tre kryptovalutor med potential för tillväxt: Dogecoin (DOGE), Solana (SOL) och Everlodge (ELDG). Dogecoin har visat en 87% ökning i daglig aktiv adressräkning sedan början av november, vilket indikerar en betydande ökning av användare som interagerar med Dogecoin-nätverket. Solana har lockat det högsta inflödet av medel enligt en rapport från CoinShares. Everlodge är ett projekt som kommer att introducera den första fastighetsmarknaden som kombinerar NFT och timeshare-teknologi med delägd semesterbostad.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 25 november

Google kan tillåta användare att byta till ´Classic Assistant´

AI-funktionerna hos ChatGPT och Google Bard är anmärkningsvärda, särskilt när det gäller konversationellt innehåll. Men för användare som inte gillar AI kan det fortfarande vara oattraktivt eller oviktigt. Enligt ett inlägg av AssembleDebug kan Google snart tillåta användare att byta till ´Classic Assistant´ med Google Assistant om de föredrar att inte använda Google Bard. Tyvärr kan processen att byta från en digital assistent till en annan inte vara så enkel som den verkar. Google siktar troligen på att göra Assistant mer AI-vänlig, vilket är ett logiskt drag. Men det är för närvarande okänt om Bard kommer att integreras helt med Assistant.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 24 november

Google Bard kan nu svara i realtid och integreras med YouTube

Google har lanserat en rad uppdateringar för sin AI-chatbot, Bard, för att öka användarnas engagemang och omdefiniera innehållsupptäckten. Bard har integrerats med YouTube, vilket ger användarna nya möjligheter att utforska videoinnehållet. Tidigare i år tog Bard sitt första betydande steg genom att få förmågan att extrahera data från YouTube. Nu har Google utökat Bards YouTube-förmågor, vilket innebär att användarna kan ställa detaljerade frågor till Bard. Google råder dock användare att inte använda funktionen för känsliga ämnen.

Direktlänk Dela News9 Live fördjupade 24 november

Kaliforniens guvernörskontor släpper rapport om generativ AI

Kaliforniens guvernörskontor har släppt en rapport om möjligheter och potentiella fallgropar med generativ artificiell intelligens (AI). Rapporten är den första i en serie informativa rapporter krävda av verkställande order N-12-23, utfärdad den 6 september i år. Rapporten innehåller fyra tillfälliga principer för användning av generativ AI, inklusive skydd av kaliforniers data och säkerhet, användning av statligt godkända AI-verktyg, förklaring av hur AI-system bidrar till leverans av statliga tjänster och granskning av AI-produkter för noggrannhet. Rapporten diskuterar också skillnaden mellan framväxande generativ AI och konventionell AI.

Direktlänk Dela Keyt.com fördjupade 24 november

Google Bard kan nu svara på dina frågor om YouTube-videor

Google Bard har fått nya funktioner och kan nu titta på och förstå YouTube-videor samt svara på frågor om dem. Denna nya funktion har lanserats och användare bör kunna testa den. Funktionen är en del av Bard Extensions som introducerades tidigare i år. Genom olika tillägg av olika Google-produkter kan Bard samarbeta och svara på frågor från appspecifik kunskapsbas. Bard kan förstå YouTube-videor till viss del. Den kan bearbeta ljud- och videoinnehållet i en video och extrahera huvudpunkter och idéer. Bard svarar dock inte på frågor från videor som innehåller ´potentiellt osäkert innehåll´.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 23 november

Brittiska ungdomar vänder sig till AI-chattbotar för skolarbete och yrkesutveckling

Enligt en nyligen genomförd studie i Storbritannien vänder sig över hälften av de yngre till AI-chattbotar för hjälp med skolarbete och yrkesutveckling. Studien, utförd av Nominet i samarbete med Opinum, visade en ökning på sju procent jämfört med föregående år i exponeringen för olika onlineinnehåll. Även om ungdomarna tillbringar mer tid online har det också observerats en ökning i användningen av AI-chattbotar inom utbildning. Trots fördelarna har användningen av AI-chattbotar väckt diskussioner om potentiella nackdelar, inklusive oro över överberoende av teknik och dess inverkan på traditionella inlärnings- och mentorskapsmetoder.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 22 november

Riskkapitalföretag använder AI för att effektivisera investeringsprocessen

AI kan utföra nästan alla jobb inom riskkapital, vilket innebär att en riskkapitalfirma bara kan behöva 1-2 personer för att fortfarande kunna tjäna miljontals dollar genom investeringar. I dag har endast 1% av riskkapitalfonderna interna datadrivna initiativ, enligt en nyligen rapport av Earlybird-partner Andre Retterath. Enligt en studie av ängelinvesteraren Bartosz Trocha har ungefär hundra riskkapitalfonder, inklusive SignalFire, Episode 1, InReach Ventures och EQT Ventures, redan använt AI-verktyg. InReach Ventures har skapat en plattform som heter DIG för att effektivisera startup-sourcing och due diligence. EQT Ventures har utvecklat en data-skrapande och maskininlärningsplattform som heter Motherbrain, som kan siktas igenom två miljoner företag per dag. Flera riskkapitalföretag har börjat använda AI för att säkerställa en mer diversifierad investeringsstrategi. SignalFire investerar till exempel runt 10 miljoner dollar om året i sin programvara.

Direktlänk Dela Entrepreneur Media fördjupade 22 november

Kalifornien undersöker fördelar och risker med generativ AI i statliga operationer

En ny rapport från Kaliforniens Government Operations Agency undersöker fördelar och risker med att använda generativ AI, verktyg som kan skapa originalinnehåll baserat på stora datamängder, i statens dagliga verksamhet. Rapporten är ett svar på guvernör Gavin Newsoms order att statliga myndigheter ska utveckla en plan för att ´etiskt och ansvarsfullt´ använda AI-teknik i statliga operationer. Rapporten pekar på potentiella användningsområden som att sammanfatta möten, analysera feedbackundersökningar, övervaka offentlig infrastruktur och generera reklammaterial. Rapporten påpekar dock också risker, såsom tillförlitligheten hos modellerna och algoritmerna som driver AI-verktygen, samt potentiella snedvridningar i form av omedvetna fördomar.

Direktlänk Dela The Sacramento Bee fördjupade 22 november

Framtiden för Terra Classic (LUNC) granskas

Terra Classic (LUNC), en gång i topp 100 över kryptovalutor sett till marknadskapitalisering, står nu på 103:e plats och väcker frågor om dess potential att återgå till topp 100. Det återstår att se om Terra Classics koppling till en stor kryptovalutabörs som Binance har betydande konsekvenser för LUNC. Google Bards AI-verktyg har använts för att göra en djupgående analys av LUNC:s utsikter. Verktyget förutspår ett prisintervall på $0.00006 till $0.0001 för LUNC i början av 2024, vilket skulle representera en ökning på 40% till det övre intervallet.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 22 november

Kryptovalar staplar upp Cardano (ADA), Tron (TRX) och Everlodge (ELDG) - Google Bard förklarar varför

Nyligen observationer tyder på betydande valaktiviteter kring Cardano (ADA), Tron (TRX) och Everlodge (ELDG). Detta har fångat uppmärksamheten och väckt nyfikenhet inom kryptosamhället. AI-chatten Google Bard har gett några skäl till att dessa tre tokens är så tilltalande. Cardano (ADA) ser ett uppsving i valintresset på grund av potentiella samarbetsmöjligheter. Tron (TRX) har också sett en märkbar valackumulering, parallellt med den snabba expansionen av sitt ekosystem. Valaktiviteten kring Everlodge (ELDG) har intensifierats på grund av växande spekulationer om att projektet kan revolutionera fastighetsmarknaden.

Direktlänk Dela Captain Altcoin fördjupade 21 november

AI förbättrar skrivprocessen: Så kan du använda ChatGPT och Google Bard

Artificiell intelligens (AI) har revolutionerat skrivprocessen genom att erbjuda tusentals chatbots och andra resurser som gör skrivandet enklare. ChatGPT hjälper författare över hela världen att uttrycka sig på kreativa sätt, men många använder inte det på bästa sätt för att hjälpa dem med deras skrivande. Artikeln ger flera förslag på prompts som kan förbättra innehållet, inklusive ´Reframe´, ´Expand´, ´Paraphrase´, ´Summarise´, ´Reinterpret´, ´Simplify´, ´Amplify´, ´Elaborate´, ´Adapt´, ´Clarify´, ´Modernise´, ´Condense´, ´Emphasise/Reiterate´, ´Informalise´, ´Formalise´, ´Neutralise´, ´Streamline´, ´Enrich/Embellish´, ´Illustrate with examples´, ´Sensationalise´ och ´Humanise´.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 21 november

Microsofts AI-assistent Copilot kan optimera ditt företag

Om det används korrekt kan Microsofts generativa AI-assistent, ibland kallad Bing Chat, göra mycket för ditt företag. Under det senaste året har artificiell intelligens varit en stor faktor inom IT-sektorn. Microsoft har länge inkluderat sin egen AI-chattbot, Copilot, i sina tjänster. Copilot kan svara på frågor, producera innehåll, ta bilder och utföra en mängd andra uppgifter. Copilot är annorlunda från ChatGPT och andra liknande appar eftersom den är en del av Microsofts ekosystem. Användare kan använda Copilot gratis via Windows-operativsystemet och Bing-sökmotorn. För att använda Copilot med andra tjänster (Outlook, Office och Teams) måste du betala lite mer.

Direktlänk Dela CIO Look fördjupade 21 november

AI förutspår Dogecoins prisutveckling till 2024

Med hjälp av artificiell intelligens (AI) från Google Bard strävar Finbold efter att få värdefulla insikter om DOGE:s framtida prisrörelser. Analysen kommer att ta hänsyn till de rådande marknadsdynamiken och trenderna, och ger investerare och entusiaster ett datadrivet perspektiv på vad man kan förvänta sig av denna kryptovaluta i början av 2024. AI-verktyget indikerar det förväntade prisintervallet för DOGE i början av 2024, som ligger mellan $0,09 och $0,15. Dock betonar Bard behovet av försiktighet när man beaktar några förutsägelser på den volatila kryptomarknaden.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 21 november

Google Bard förutspår Dogecoins prisrörelser med hjälp av AI

Med det pågående intresset för artificiell intelligens (AI) spelar plattformar som Google Bard en viktig roll i analysen av trender och insikter i kryptosektorn, inklusive tillgångar som Dogecoin (DOGE). Med hjälp av Google Bards avancerade förmågor syftar man till att få värdefulla insikter i DOGEs framtida prisrörelser. Analysen kommer att beakta de rådande marknadsdynamiken och trenderna, och ger investerare och entusiaster ett datadrivet perspektiv på vad man kan förvänta sig av denna kryptovaluta i början av 2024. AI-verktyget indikerar det förväntade prisintervallet för DOGE i början av 2024, vilket ligger mellan $0,09 och $0,15.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 20 november

De fem bästa LLM-text AI-verktygen i världen för juridiken

I den digitala tidsåldern ökar efterfrågan på effektiva och korrekta språkbehandlingsverktyg. Inom juridiken kan tillgång till de bästa stora språkmodellerna (LLM) betydligt förbättra produktiviteten och effektivisera juridisk forskning. Med den växande betydelsen av LLM har en mängd AI-drivna textverktyg uppstått, var och en med unika funktioner och funktionaliteter. I denna artikel kommer vi att utforska de fem bästa LLM text AI-verktygen i världen, vilka revolutionerar hur juridiska yrkesverksamma analyserar och förstår komplexa juridiska texter.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 19 november

Google Bard: Ett revolutionerande verktyg för företagsmarknadsföring

Google Bard, en produkt från Google AI, erbjuder en rad fördelar för företag som vill förbättra sina marknadsstrategier. Bard kan generera olika kreativa textformat, vilket är avgörande för att fånga publikens uppmärksamhet. Dessutom kan Bard översätta språk, vilket möjliggör global räckvidd. Bards förmåga att ge informativa svar på olika frågor ger en extra dimension till marknadsföringsinsatser. Bard kan hjälpa företag att skapa engagerande innehåll, optimera innehåll för sökmotorer, generera personliga rekommendationer, utvidga global räckvidd genom översättning, strömlinjeforma marknadsföringsuppgifter och processer, få insikter från kundfeedback och förbättra kundsupport och interaktioner.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 19 november

Google skjuter upp lanseringen av AI-modellen Gemini till 2024

Google skjuter upp lanseringen av sitt flaggskeppsmodell för stora språkmodeller (LLM), Gemini, som är en konkurrent till GPT-4. Google-representanter har meddelat att AI-modellen inte bör förväntas förrän i det första kvartalet 2024. Förseningen beror på osäkerheten om Gemini kan matcha eller överträffa OpenAI:s mest avancerade LLM i GPT-4. Källor till The Information uppgav också att förseningen av Gemini berodde på att man ville stärka sina konsumenterbjudanden med den nya AI-drivna tekniken innan man gav externa mjukvaruutvecklare tillgång till den. Google planerade ursprungligen att släppa Gemini i december.

Direktlänk Dela UC Today fördjupade 17 november

AI förutspår möjlig prisklass för Apple-aktier vid början av 2024

Trots nyligen vinster har Apples aktiekurs varit volatil, särskilt sedan dess topp på $197 i juli. Fokus ligger nu på detta teknikjätte när det hanterar investerarors oro efter förra kvartalets vinst rapport. Trots negativa kvartalsrapporter visade Apple-aktien tecken på återhämtning när den passerade $190-gränsen den 16 november. Detta ledde till att AI-verktyget ChatGPT fick i uppdrag att föreslå en trolig prisklass för APPL-aktien i början av 2024. Google Bards motpart var mer exakt och erbjöd en optimistisk förutsägelse med en prisklass på $200 och $240.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 17 november

AI förutsäger potentiellt pris för Ethereum 2024

Med ständiga framsteg inom artificiell intelligens (AI), inklusive Google Bard, har tekniken redan visat sin potential inom flera branscher, inklusive insikter i kryptomarknadstrender och avledning av trender i priset på tillgångar som Ethereum (ETH). Med detta i åtanke har Alphabet´s AI-plattform bett om en analys av det möjliga priset på Ethereum i början av 2024, med hänsyn till dess nuvarande pristrender och historiska rörelser, möjlig godkännande av spotbörsnoterade fonder (ETF) och andra faktorer. Enligt Bard kan ett potentiellt prisintervall för Ethereum i början av 2024 ligga mellan 2 500 dollar och 4 500 dollar.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 17 november

Artificiell intelligens och debatten om terminaler versus smarta mobiler

Artificiell intelligens (AI) återupplivar debatten om användningen av terminaler kontra smarta mobiler. Debatten har rötter i den tidiga datorhistorien, då enorma datorer kommunicerade med terminaler utan egen intelligens. Med tiden har den lokala beräkningskraften i enheter som mobiltelefoner ökat, men idén om terminaler har också haft enstaka framgångar, till exempel med Chromebooks och streamingtjänster. Nu argumenterar vissa att AI kan kräva tillbaka till terminalbaserade system på grund av den enorma beräkningskraft som krävs. Andra hävdar dock att lokal beräkningskraft fortsätter att vara nödvändig och kommer att förbättras med AI.

Direktlänk Dela mobil.se fördjupade 17 november

Spotify utökar samarbete med Google Cloud för att förbättra rekommendationer och säkerhet

Spotify har utökat sitt samarbete med Google Cloud för att använda storskaliga språkmodeller (LLM) för att identifiera en användares lyssningsmönster över podcasts och ljudböcker för att föreslå skräddarsydda rekommendationer. Artificiell intelligens-drivna LLM:er som OpenAI:s ChatGPT och Google Bard, är tränade på en massiv mängd data för att generera text och annat innehåll. Spotify, som varit en tidig anammare av AI, siktar nu på att använda LLM:er för att replikera detta över sitt icke-musikinnehåll som podcasts och ljudböcker. Spotify utforskar också användningen av LLM:er för att tillhandahålla en säkrare lyssningsupplevelse och identifiera potentiellt skadligt innehåll.

Direktlänk Dela Brand Equity Economic Times India Times fördjupade 17 november

Google Bard presenterar avancerat stöd för matematiska ekvationer och datavisualisering

Google Bard har avtäckt sin senaste uppsättning funktioner, vilket är spännande nyheter för dataentusiaster och matematikstudenter. Utöver den konversationella finessen vi har kommit att förvänta oss, tar Bard nu ett steg framåt genom att erbjuda avancerat stöd för att hantera matematiska ekvationer och för att visualisera data. Om du är en snabb ingenjör eller en AI-entusiast, kan denna uppdatering revolutionera ditt arbete.

Direktlänk Dela TestingCatalog fördjupade 16 november

Google Bard AI Chatbot rekommenderar kryptovalutor SHIB, KCS och ELDG

Google Bards AI-chatbot har identifierat Shiba Inu (SHIB), KuCoin (KCS) och Everlodge (ELDG) som lovande kryptovalutor med stor tillväxtpotential. SHIB har nyligen lanserat ´The Shib Magazine´, vilket har skapat mycket uppmärksamhet. KCS har fått ett uppsving tack vare att två nya tokens har lagts till på KuCoin-börsen. ELDG är ett innovativt projekt som syftar till att digitalisera fastigheter och göra dem till NFT:er. Google Bards rekommendationer bär stor tyngd och experter förutspår en ljus framtid för dessa kryptovalutor.

Direktlänk Dela The Cryptonomist fördjupade 15 november

AI-verktyg som ChatGPT och Google Bard kan hjälpa personer med särskilda behov

Stora språkmodeller (LLM) som ChatGPT, Google Bard och Bing Chat kan vara mycket användbara för personer med särskilda behov. ChatGPT kan hjälpa personer med dyslexi genom att korrekturläsa och assistera i att skriva e-post. Google Bard kan förklara matematiska koncept för personer med dyskalkyli på ett lättförståeligt sätt. Dessutom kan dessa verktyg hjälpa individer med ADHD att fokusera på ett ämne genom att konsolidera information i en webbläsarflik, vilket minskar distraktioner. Trots etiska frågor och potentialen för plagiering, har dessa verktyg en stor potential att vara enormt hjälpsamma för tillgänglighet.

Direktlänk Dela XDA Developers fördjupade 14 november

ChatGPT kan generera Windows 11 licensnycklar

ChatGPT, en AI-chattbot, kan generera Windows 10 och Windows 11 licensnycklar, enligt en användare på Twitter. Användaren gav en snabb uppmaning om hans mormors död, och AI-plattformen genererade fem licensnycklar. Andra webbplatser skapar sina egna AI-chattbotar, som Google Bard och Microsofts ´Bing Chat´. Det bör noteras att de genererade nycklarna är generiska licensnycklar, vilket innebär att de tillåter dig att uppdatera och installera Windows, men den resulterande versionen kommer att vara begränsad med begränsade funktioner.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 11 november

Dogecoin visar lovande tecken enligt kryptoanalytiker

Under den förnyade vågen av optimism på kryptomarknaden har Dogecoin (DOGE) presterat starkt. Kryptoanalytikern Ali Martinez gav en spännande insikt om denna mememynts pris den 29 oktober. Enligt honom visade Dogecoin ´lovande tecken´ med kryptomyntet som ´bryter ut ur en flerårig nedåtgående triangel på den veckovisa diagrammet´. ChatGPT från OpenAI, väger DOGE:s utsikter och identifierar sex kritiska faktorer för DOGE:s prisutveckling de närmaste två månaderna. Dessa faktorer är marknadssentiment, adoption och användningsfall, marknadstrender, regulatorisk utveckling, tekniska uppdateringar och DOGE:s makroekonomiska omgivningar.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 10 november

AI-chatbotten Google Bard identifierar tre kryptovalutor för passiv inkomst

Google Bards AI-chatbot har identifierat tre framstående tokens som erbjuder exceptionella möjligheter till passiv inkomst. Dessa är KuCoin (KCS), BNB (BNB) och Everlodge (ELDG). KuCoin har visat sitt engagemang för att utöka sina token-erbjudanden, vilket öppnar upp spännande möjligheter för passiv inkomst. BNB har utvecklats utöver sin ursprungliga nytta som en handelsrabatt-token och visar potential för ´yield farming-aktiviteter´. Everlodge gör vågor i kryptosamhället med sitt uppdrag att revolutionera fastighetsmarknaden genom att digitalisera och mynta villor eller hotell till NFT:er.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 10 november

OpenAI löser periodiska driftstopp efter DDoS-attack

OpenAI löste de periodiska driftstopp som beskrivs i företagets senaste incidentrapport, vilken visade på ett onormalt trafikmönster till följd av en DDoS-attack. OpenAI implementerade en lösning för incidenten igår och har övervakat periodiska driftstopp. DDoS-attacken rapporterades av Anonymous Sudan. OpenAI upplever för närvarande en större driftstörning, den första? Anonyma sudanesiska hackare hävdar att det är de. De började posta om sin DDoS-attack med servrar som kraschar. Problemen kopplades ursprungligen till nya funktioner som nyligen släppts via OpenAI-plattformen på DevDay. Som ett resultat av de periodiska driftstopp fick ChatGPT-användare olika felmeddelanden under dagen relaterade till hög efterfrågan och dåliga gateways. Vissa buggar förhindrade utloggade användare från att logga in. Andra blockerade helt enkelt användare från att komma åt ChatGPT. Användare som försökte skapa nya anpassade GPTs stötte också på flera felmeddelanden. Externa källor bekräftar driftstopp. Downdetector visar flera rapporter om driftstopp på ChatGPT-webbplatsen och appen under de senaste 24 timmarna. Checkhost har märkt ett driftstopp över OpenAI globalt. Tidigare, kl 05:42 PT, fanns det ett större driftstopp i ChatGPT och API:et. Problemen började kvällen innan, den 7 november, när det partiella strömavbrottet började. OpenAI:s ingenjörsteam svarade omedelbart och implementerade en serie lösningar för att lösa problemen. OpenAI upprätthåller 99% drifttid. Denna incident representerar en sällsynt störning till OpenAI:s normalt pålitliga tjänster. OpenAI:s ingenjörsteams snabba respons minskar vanligtvis varaktigheten på sådana driftstopp, men händelsen belyser de komplexiteter som är inneboende i att upprätthålla storskaliga AI-tjänster. Lösning för detta Blackouts. Futures kommer att vara särskilt relevanta för de som är starkt beroende av etablerade AI-verktyg för innehållsskapande, dataanalys och automatiserad kundservice. Kraften i dessa system är avgörande för den smidiga driften av dina online-marknadsförings- och engagemangsstrategier. För de som är beroende av AI-drivna verktyg är OpenAI:s driftstopp en påminnelse om vikten av beredskapsplaner vid oväntade driftstopp. Nackdelen med ChatGPT-alternativ. Lyckligtvis, när ChatGPT är inaktiverat, har användarna andra alternativ att välja mellan. Men när ChatGPT-användare flyttade till alternativ som Google Bard, upptäckte de att det stötte på problem. Bard hade vissa svårigheter tidigare ... Jag ber om ursäkt till de som hade svårt att förverkliga sina idéer ... Allt är klart nu. - Jack Krawczyk (@JackK) 8 november 2023. Claude.ai-användare rapporterade också ett driftstopp tidigare idag. - ChatGPT nere. -Cloud Down. Vem är nästa? pic.twitter.com/oKWt3sux1c - DataChazGPT

Direktlänk Dela Dev Hardware fördjupade 9 november

Möjligheten till Bitcoin ETF närmar sig, Google Bard tror att det kommer att påverka kryptovalutapriserna positivt

En Bitcoin-börsnoterad fond (ETF) närmar sig godkännande, vilket markerar en milstolpe för kryptomarknaden. Många experter tror att ETF:en kommer att uppmuntra institutionella investerare att köpa Bitcoin. Google Bard tror att det kommer att påverka Bitcoins pris positivt på grund av ökad tillgänglighet och legitimitet. Dessutom framhäver Google Bard Bitcoin ETF Token (BTCETF) som en lovande alternativ som kan dra nytta av ett godkännande av en spot ETF. BTCETF, som för närvarande är i sin förhandsförsäljningsfas, syftar till att dra nytta av hypen kring lanseringen av en spot BTC ETF i USA.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 9 november

Artificiell intelligens omformar snabbt det professionella landskapet i Indien, enligt studie

En nyligen genomförd studie av UKG visar att artificiell intelligens (AI) snabbt omformar det professionella landskapet i Indien. Studien visar att 72% av de indiska anställda direkt interagerar med AI-drivna verktyg på sina arbetsplatser. Trots oro uttrycker 95% av de indiska anställda optimism om AI:s positiva inverkan på deras liv. Studien visar dock att en betydande kunskapslucka finns, endast 47% av anställda förstår fullt ut och 44% förstår delvis hur AI används på deras arbetsplatser.

Direktlänk Dela TechCircle fördjupade 9 november

Stora störningar i OpenAI:s ChatGPT och API-tjänster

OpenAI:s ChatGPT och API-tjänster upplevde betydande avbrott under två dagar, enligt företagets incidentrapport. Problem började den 7 november med partiella avbrott och fortsatte till de tidiga timmarna den 8 november, vilket orsakade höga felräntor och påverkade alla tjänster. OpenAI:s ingenjörsteam svarade snabbt genom att implementera en serie lösningar för att lösa problemen. Användare som växlade till alternativ som Google Bard upptäckte att även det hade problem. Vissa användare som loggades ut före incidenterna började kan fortfarande inte logga in.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 8 november

Google Bards toppval av kryptovalutor för fjärde kvartalet 2023

I takt med att det sista kvartalet av 2023 är igång, förblir kryptovalutamarknaden ett centrum för spänning och möjligheter. Google Bard, en berömd AI-chattbot, har valt ut toppkryptovalutorna BNB (BNB), KuCoin (KCS) och Everlodge (ELDG). BNB, den infödda kryptovalutan i Binance-ekosystemet, visar starka tjuriga signaler. KuCoin, en snabbt växande kryptovalutabörs, har fått erkännande för sitt engagemang för transparens och säkerhet. Everlodge (ELDG) kommer att vara en unik aktör inom kryptovalutaområdet, enligt Google Bard. Detta innovativa projekt fokuserar på att lösa alla problem på den $280T stora fastighetsmarknaden.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 8 november

Samsung presenterar sin första generativa AI, Samsung Gauss

Samsung Electronics presenterade sin första generativa AI-modell, Samsung Gauss, för att konkurrera med liknande AI-verktyg som ChatGPT, Google Bard och Bing AI chatbot. Samsung Gauss kommer initialt att användas internt bland företagets anställda för att förbättra produktiviteten, men planeras sedan att integreras i smarta enheter, inklusive kommande Galaxy S24-smarttelefoner. Samsung Gauss består av tre modeller - Samsung Gauss Language, Samsung Gauss Code och Samsung Gauss Image. Företaget har även samarbetat med Naver Corp. för att utveckla en generativ AI-plattform för företagsanvändare, särskilt inom chipdesign och tillverkningssektorn.

Direktlänk Dela Korea Economic Daily Global fördjupade 8 november

YouTube testar AI-funktioner för att svara på användarfrågor och sammanfatta kommentarer

YouTube testar två AI-funktioner för Premium-användare som kommer att svara på användarfrågor om den video de tittar på och sammanfatta en videokommentarssektion, meddelade Google på måndag. En ´Fråga´-knapp kommer att dyka upp under YouTube-videor, vilken öppnar en chatbot med samma logotyp som Google Bard, vilket antyder att chatboten körs på Googles stora språkmodell. En ´Ämnen´-knapp sammanfattar kommentarsektionerna till de största temana från en videokommentarssektion. Funktionerna är experimentella och Google samlar in feedback.

Direktlänk Dela Gizmodo Australia fördjupade 7 november

Elon Musks AI-företag, xAI, lanserar ny chatbot, Grok

Elon Musks AI-företag, xAI, är redo med sin nya chatbot, Grok. Enligt Musk är Grok redo att ta upp kampen mot OpenAI:s ChatGPT och Google Bard. Grok är modellerad efter Douglas Adams populära science fiction-franchise ´Liftarens guide till galaxen´. Musk påstår att Grok är ´designad för att svara på frågor med lite kvickhet och har en rebellisk ådra, så använd den inte om du hatar humor!´ Grok svarar också på ´kryddiga´ frågor, vilka de flesta AI-system avvisar. Grok har bara funnits i två veckor men har redan överträffat ChatGPT-3.5 i flera jämförelser. Grok är endast tillgänglig för utvalda verifierade X-användare i USA som ursprungligen anmälde sig till xAI:s tidiga tillgångsprogram.

Direktlänk Dela KnowTechie fördjupade 7 november

Strategier för att hålla sig uppdaterad om Google Bards utveckling

Google Bard, en framstående figur inom artificiell intelligens (AI), har snabbt etablerat sig som ett kraftfullt verktyg med förmågan att generera text, översätta språk och delta i insiktsfulla samtal. Att hålla sig uppdaterad om Bards senaste utvecklingar är avgörande för dem som vill utnyttja dess potential. Här är några strategier för att göra det: prenumerera på Google AI Blog och Google Research Blog, följ Google AI och Google Research på sociala medier, övervaka AI-fokuserade nyhetssajter och publikationer, delta i AI-relaterade forum och onlinegemenskaper, delta i AI-konferenser och evenemang, prenumerera på Google Bard-uppdateringar och tillkännagivanden, utforska Google Bards officiella webbplats och dokumentation, engagera dig med Google Bard på sociala medier, använd Google Search och AI-fokuserade nyhetsaggregatorer samt nätverka med AI-professionella och forskare.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 7 november

AI löser tekniskt problem med Google Workspace och Gmail

Efter att ha ändrat sitt Google-lösenord började en kvinnas företagsmail via hennes Google Workspace Enterprise-konto att studsa tillbaka. Trots att hon kunde logga in på både sitt privata Gmail-konto och sitt företagskonto, fick hon fel när hon försökte skicka e-post som sitt företagsidentitet via Gmail-gränssnittet. Efter att ha testat olika lösningar utan framgång, vände hon sig till Google Bard, en AI som hjälpte till att diagnostisera problemet. Med AI:ns hjälp upptäckte de att hon behövde använda ett applikationsspecifikt lösenord. Efter att ha skapat ett sådant lösenord fungerade allt som det skulle.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 7 november

Elon Musks företag xAI introducerar AI-chatboten ´Grok´ för att konkurrera med Google och Bing

Elon Musks företag xAI har nyligen introducerat en AI-chatbot vid namn ´Grok´ för att konkurrera med ChatGPT, Google Bard och Bing AI. Musk nämnde att Grok har ´real-time kunskap om världen´ via X-plattformen. Till skillnad från ChatGPT är Groks system designat att injicera humor i sina svar och kan svara på även ovanliga eller ´kryddiga´ frågor. Grok siktar på att erbjuda en unik och underhållande upplevelse, men måste också upprätthålla en balans mellan humor och praktikalitet för olika affärstillämpningar. Grok är för närvarande i tidig beta och tillgänglig för en utvald grupp användare.

Direktlänk Dela Odisha Television fördjupade 6 november

Google Bard: AI-verktyget som revolutionerar e-boksskapande

Google Bard, ett AI-verktyg utvecklat av teknikjätten Google, förändrar landskapet för digital publicering. Verktyget möjliggör för innehållsskapare att bredda sin online-närvaro och låsa upp nya intäktsmöjligheter. Google Bard erbjuder en rad funktioner som förenklar innehållsskapandet, vilket innebär att kraften att skapa fängslande, informativa och säljbara e-böcker nu ligger i dina händer. Google Bard är inte bara ett verktyg; det är en katalysator för kreativitet och ekonomisk vinst. Genom att utnyttja dess avancerade funktioner kan du producera en e-bok som fångar din publik, etablerar din expertis och öppnar upp en inkomstström som belönar din intellektuella investering.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 5 november

Brave lanserar AI-assistenten Leo med starkt fokus på integritet

Brave, en webbläsare baserad på Chromium med egen sökmotor, lanserar nu sin AI-assistent Leo. Leo är framtagen med starkt fokus på användarnas integritet och erbjuder betydligt mer omfattande skydd än konkurrerande AI-teknologier som ChatGPT. Brave använder inte användardata för att träna sin chattbot, och Leo sparar inte chatt-historik. Dessutom behöver man inte ha ett konto för att använda boten. Leo har testats i tre månader och rullas nu ut till alla Brave-användare med version 1.60 av webbläsaren. Stöd för Leo kommer att läggas till för både Android och iPhone under de kommande månaderna.

Direktlänk Dela TechKrest fördjupade 4 november

Google Bard varnar användare att dela personlig information

Google Bard, en av de största konkurrenterna till ChatGPT på marknaden för AI-drivna chattbotar, har nyligen gett en allvarlig varning till sina användare att sluta ge ut personlig information till chattboten. Google säger att användare bör undvika att dela information som de inte skulle vilja att en främling vet. Detta beror på att Bards konversationer granskas av mänskliga granskare som hjälper Google att förbättra chattboten. Google Bard tillåter nu också användare att se svar medan de genereras, precis som ChatGPT.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 3 november

OpenAI:s AI-chatbot ChatGPT når 100 miljoner användare globalt

OpenAI:s AI-chatbot ChatGPT har nått över 100 miljoner användare globalt, vilket gör den till den snabbast växande appen i historien. ChatGPT, som släpptes den 30 november 2022, är nu en multimodal artificiell intelligens med integration av DALL-E 3, AI-bildmodellen som driver GPT-4V ´Vision update´. OpenAI:s medgrundare Sam Altman meddelade via Twitter att tjänsten passerade 1 miljon användare bara fem dagar efter lanseringen. Trots utmaningar från Google Bard, Microsofts AI-drivna Bing och Anthropics Claude 2, fortsätter ChatGPT att växa och utveckla nya funktioner och funktionalitet.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 3 november

Bästa AI-verktygen för studenter

Artificiell intelligens (AI) har blivit allt mer integrerad i våra liv, och kan nu hjälpa till på utbildningsområdet. AI-verktyg kan hjälpa studenter med allt från att forska om ämnen, snabbt hitta fakta, korrekturläsa uppsatser och till och med skriva hela forskningsrapporter. Några av de bästa AI-verktygen för studenter inkluderar ChatGPT, Grammarly, Google Bard, Bing Chat, Nuance Dragon Everywhere, Otter.ai, Socratic och Copyscape. Dessa verktyg kan hjälpa till med allt från att förbättra texter, tillhandahålla åtkomst till den senaste informationen, transkribera föreläsningar, och till och med fungera som en AI-lärare.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 2 november

Upptäck de bästa gratis onlinekurserna om ChatGPT på Udemy

Udemy erbjuder en rad gratis onlinekurser om ChatGPT, en populär chatbot med enorm potential. Kurserna täcker ett brett spektrum av ämnen, från hur man blir en AI-drivna ingenjör till hur man använder Google BARD och ChatGPT AI för ökad produktivitet. Även om dessa gratis onlinekurser inte inkluderar certifikat för slutförande eller direkt meddelande till instruktören, får du fortfarande obegränsad tillgång till allt videoinnehåll, så att du kan lära dig i din egen takt.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 1 november

Google utökar sitt belöningsprogram för sårbarheter till att inkludera AI-system

Google meddelade förra veckan att de utökar sitt Vulnerability Rewards Program för att inkludera buggar och sårbarheter som hittats i generativa AI-system. Detta är det senaste steget Google tar mot att säkra den snabbt framväxande tekniken. Det utökade programmet kommer att uppmuntra säkerhetsforskare att upptäcka potentiella problem med generativ AI för Googles egna system, inklusive Google Bard och Google Clouds Contact Center AI. Google har släppt nya riktlinjer som beskriver vilka typer av sårbarheter de vill att forskare ska identifiera, inklusive orättvis bias, modellmanipulation och feltolkning av data.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 1 november

Använda och förstå tillägg på Google Bard

Google Bard är ett av de mest älskade AI-verktygen på marknaden idag och Bard-tillägg är som hemliga vapen för att få saker gjorda. Bard-tillägg är små programvaruapplikationer som lägger till mer funktionalitet till AI-verktyget. De gör det möjligt för dig att skräddarsy funktionaliteten och beteendet hos Google Bard för att möta individuella behov eller preferenser. Dessutom ansluter de sömlöst till Google-appar som Gmail, Drive, Google Docs, YouTube, Maps och mer, vilket för Bard´s kraft in i dina vardagliga uppgifter.

Direktlänk Dela Guiding Tech fördjupade 1 november

Google Bard förväntas överstiga en miljard användare till slutet av 2023

Google Bard är en chattbot utvecklad av Google för att underlätta naturliga konversationer genom spetsteknik som naturlig språkbearbetning och maskininlärning. Bard förväntas överstiga en miljard användare till slutet av 2023, med över 140,6 miljoner månatliga besökare. Den är tillgänglig på över 43 språk och har användare från mer än 230 länder och territorier. Bard lanserades officiellt den 21 mars 2023. Användare använder Google Bard för att utforska ämnen av intresse, skapa dikter, skript och berättelser, söka hjälp med arbets- eller utbildningsuppgifter och för underhållning som spel, videosökningar och musikutforskning.

Direktlänk Dela Scoop Market fördjupade 31 oktober

Topp 5 AI-verktyg för skrivande och deras fördelar för författare

I dagens snabbt rörliga digitala landskap kan innehållsskapande vara en överväldigande process. Men med framväxten av AI-verktyg för skrivande har författare nu hjälp de behöver för att skapa högkvalitativt innehåll snabbt och effektivt. Denna artikel diskuterar de topp 5 AI-verktygen för skrivande och deras fördelar för författare. De inkluderar Microsoft Bing, Perplexity AI, Google Bard, Chatsonic och Claude 2. Dessa verktyg hjälper författare att producera felfritt, engagerande och SEO-vänligt innehåll snabbare och mer effektivt.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 31 oktober

Förklaring och lösning på ChatGPT Felkod 1101

ChatGPT Felkod 1101 uppstår när användare inte kan komma åt ChatGPT, men detta är inte ett serverproblem hos OpenAI. Istället beror det på att inloggningsautentiseringsleverantören Auth0 har problem, vilket påverkar OpenAIs förmåga att låta användare logga in eller stanna inloggade och använda sina konton för att få tillgång till ChatGPT. Vanliga råd som att rensa webbläsarens cache eller cookies, återställa internetanslutningen eller använda en alternativ enhet kommer inte att lösa problemet. Användare kan dock fortfarande skicka in en prompt via ChatGPT API, om de har det inställt.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 31 oktober

XRP:s värde förväntas öka enligt AI-prognos

Data från CoinMarketCap visar att XRP har ökat med 24,99% under det senaste året. Den är för närvarande rankad som #5 enligt marknadsvärde och har presterat bättre än många mynt på marknaden. Dock är den fortfarande 84,93% under sin högsta notering någonsin på 3,84 dollar som uppnåddes i januari 2018. AI-verktyg dominerar för närvarande tekniklandskapet och har gjort sitt intåg i kryptorummet. Coincodex, en populär kryptoövervakningswebbplats, har ett prognosverktyg som ger prognoser baserat på tidigare prestanda. Webbplatsen spårar 28 420 kryptovalutor från 428 börser och är en av de mest framstående samlarna i kryptoindustrin. Maskininlärnings-AI på CoinCodex föreslår en liten ökning av XRP:s värde vid slutet av november. Det förutsagda priset vid skrivandets stund är 0,621854 dollar den 30 november.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 31 oktober

Generativa AI-verktyg förändrar hur vi arbetar

För ett år sedan lanserades ChatGPT för allmänheten. Dessa AI-verktyg, kallade generativa AI, används allt mer för att spara tid, generera idéer och snabba på forskning eller analysuppgifter. Verktyg som ChatGPT, Google Bard och bildgenereringsverktyget Dall-E svarar nu på konversationsspråk. Det har varit viss oro över hur dessa verktyg kan ersätta människor för att utföra vissa uppgifter. För närvarande är detta mest troligt i kundsupportroller i form av chattbotar, datainmatning och analys och allt som involverar rutinmässiga eller repetitiva administrativa uppgifter. Dessa verktyg kan vara mycket användbara, särskilt om du har en marknadsförings-, publikutvecklings- eller insamlingsroll.

Direktlänk Dela ArtsProfessional fördjupade 30 oktober

Google Bard: Ett AI-verktyg för förbättrad skriftlig kommunikation

Google Bard är ett kraftfullt AI-verktyg utvecklat av Google för att hjälpa användare med deras dagliga skrivuppgifter, särskilt e-post. Verktyget, tidigare känt som Smart Compose, föreslår fraser och meningstillägg när du skriver e-post i Gmail. Det sparar tid och förbättrar användarens vokabulär, uttryck och skrivande. Google Bard kan integreras i Gmail och lär sig användarens skrivstil för att anpassa förslag. Verktyget lanseras gradvis globalt och kräver aktivering i Gmails inställningar eller via mobilappen.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 30 oktober

Google förbättrar sin AI-baserade chatbot Google Bard

Google har förbättrat sin AI-baserade chatbot, Google Bard, för att den nu ska kunna svara på användarnas frågor i realtid. Tidigare tog det en stund för Google Bard att svara på en fråga, men nu har Google lagt till en funktion för realtidssvar, liknande ChatGPT och BingChat. Google introducerade sin AI-drivna chatbot i februari 2023 och började ge människor tillgång till den i mars. I maj introducerades Google Bard i över 180 länder och regioner. Dessutom har Google gjort Bard till en del av tjänster som Gmail, Docs och Drive i september, så att användare kan få specifika detaljer eller sammanfattningar av e-postmeddelanden från sin AI-drivna chatbot.

Direktlänk Dela Geo TV News fördjupade 30 oktober

Bill Nye lär Google Bard om AI:s potential att rädda världen

Bill Nye, ´The Science Guy´, gav Google Bard en lektion i hur AI kan hjälpa till att rädda världen. Han uttryckte mindre oro för att artificiell intelligens skulle förstöra världen än för stora solfläckar. Nye, som inte är en AI-expert, sa att det grundläggande problemet alla bör vara bekymrade över med AI-design är att vi kan förstå vad som går in i datasystemen, men vi kan inte vara säkra på vad som kommer ut. Han menar att god design i utbildning är viktig för att få människor som inte är datorlitterära att förstå och acceptera AI.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 29 oktober

Generativa AI-modeller växer snabbt, marknaden förväntas nå $110,8 miljarder 2030

Generativa AI-modeller används allt mer i olika tillämpningar, och marknaden förväntas växa till $110,8 miljarder till 2030. Dessa modeller använder neurala nätverk för att skapa nytt innehåll baserat på befintliga data. De har transformerande effekter på branscher som konst, skrift och spel. PaLM 2, utvecklat av Google, är ett av de främsta generativa AI-modellerna 2024, känd för sina flerspråkiga förmågor och avancerade logik. Imagen är en annan framstående modell, med anmärkningsvärd fotorealism och djup språkförståelse. Parti är en autoregressiv text-till-bild-modell känd för sin skalbarhet och representation av kunskap om verkligheten. ChatGPT, utvecklat av OpenAI, erbjuder nu realtids internetbrowsing, röst- och bildfunktioner samt flerspråkigt stöd. Google Bard, drivet av PaLM 2, introducerar röstinput, förbättrad innehållssammanfattning och integration med Googles tjänster.

Direktlänk Dela Blockchain Council fördjupade 29 oktober

Googles AI-chattbot Bard får realtidsfunktion

Googles AI-chattbot Bard har uppdaterats och kan nu svara i realtid, vilket liknar funktionen hos andra AI-chattbots som ChatGPT och Bing Chat. Tidigare komponerade Bard sina svar i sin helhet innan de visades på skärmen. Nu kommer Bard att göra det i realtid som standard. Denna förändring är mestadels kosmetisk, eftersom det inte finns någon skillnad i svaren du faktiskt får från AI:n bakom Google Bard. Men den realtida responsen ger mer av en mänsklig känsla.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 29 oktober

Google Bard LLM introducerar nya funktioner och förbättringar

Google Bard LLM har fått nya funktioner och förbättringar som hjälper till att förbättra användbarheten och kvaliteten på dess svar. Nya modeller är också en del av dessa formella ´uppdateringar´ som listas i ändringsloggen. Förvånansvärt har ett par nya funktioner, inklusive förmågan att generera svar i realtid och hoppa över svar emellan, lagts till i Google Bard utan något samtal i ändringsloggen. Google Bard erbjuder nu möjligheten att svara i realtid istället för att svara på din fråga på en gång. Dessutom introducerar Google ´Skip Response´-knappen för att spara tid.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 28 oktober

Google Bard introducerar realtidsrespons

Google Bard har introducerat stöd för realtidsrespons, vilket gör att användare kan se och styra svaren medan de genereras. Användare kommer också att se en ny ´hoppa över svar´-knapp för att stoppa svaret mitt i om det inte är hjälpsamt. Denna funktion fanns redan tillgänglig i ChatGPT och Bing Chat. När Bard börjar generera ett svar kommer du att se en ny ´hoppa över svar´-knapp ovanför prompt-rutan. Om du trycker på den kommer Bards svar att stoppas och du kan skriva in en annan fråga eller be den generera ett annat svar. Google Bard tillåter också användare att ändra svaret för att låta mer ´vardagligt´ eller ´professionellt´.

Direktlänk Dela News9 Live fördjupade 28 oktober

Google Bard: En chattrobot som kan skapa och analysera text

Det har gått ett år sedan chattroboten Chat GPT lanserades och intresset för artificiell intelligens har ökat kraftigt. Microsoft har använt tekniken i sin sökmotor Bing, medan Google har utvecklat sin egen AI-tjänst, Google Bard. Google Bard fungerar likt Chat GPT, där användare kan ställa frågor och få svar i klartext på svenska. Google Bard kan även skapa egen text för olika ändamål, som överklagandetexter och bröllopstal. Den kan även förkorta och förenkla texter som användaren matar in. Dock har tjänsten problem med att ge felaktiga svar och kan för närvarande inte effektivt skapa och analysera bilder.

Direktlänk Dela PC för Alla fördjupade 28 oktober

Säkerhetsrisker med AI-verktyg i arbetslivet

Under det senaste året har AI blivit ett verktyg för produktivitetsomvandling, med potential att revolutionera industrier över hela linjen. AI-applikationer som ChatGPT och Google Bard blir allt vanligare verktyg inom företagsområdet för att effektivisera verksamheten och förbättra beslutsfattandet. Emellertid medför AI:s snabba ökning i popularitet en ny uppsättning säkerhetsrisker som organisationer måste hantera för att undvika kostsamma dataintrång. Enligt Netskopes senaste Cloud and Threat Report ökar AI-appanvändningen exponentiellt inom företag över hela världen, med en tillväxt på 22,5% under maj och juni 2023. På denna nuvarande tillväxthastighet kommer populariteten för dessa applikationer att fördubblas till 2024. Enligt en online-undersökning av Reuters och Ipsos har så många som 28% av arbetstagarna omfamnat generativa AI-verktyg och använder ChatGPT regelbundet under arbetsdagen. Dessvärre har ChatGPT, efter att ha bevisat sig som ett smidigt verktyg för korrekturläsning av dokument och kontroll av kodfel, blivit en exponeringspunkt för känslig information när anställda klipper ut och klistrar in konfidentiellt företagsinnehåll på plattformen. Enligt en nyligen genomförd studie av Layer X av 10 000 anställda anses en fjärdedel av all information som delas till ChatGPT vara känslig. Med 1,43 miljarder människor som loggar in på ChatGPT i augusti är det inte förvånande att dess hype och popularitet är attraktivt för illvilliga aktörer, som söker utnyttja LLM för att uppnå sina egna illvilliga mål och även utnyttja hypen kring LLM för att rikta in sig på sina offer. Företagsledare kämpar för att hitta ett sätt att använda tredjeparts AI-appar på ett säkert och säkert sätt. Tidigare i år blockerade JPMorgan tillgången till ChatGPT, med hänvisning till dess brist på överensstämmelse med företagspolicy, och Apple tog samma väg efter att ha avslöjat planer på att skapa sin egen modell. Andra företag som Microsoft har helt enkelt rått personalen att inte dela konfidentiell information med plattformen. Det finns ännu ingen stark reglerande rekommendation eller bästa praxis för användning av generativ AI, med den mest oroande konsekvensen att 25% av amerikanska arbetstagare inte har någon aning om deras företag tillåter ChatGPT eller inte.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 27 oktober

Google Bard lanserar två betydande uppgraderingar

Google Bard har nyligen lanserat två betydande uppgraderingar. Användare kan nu dela konversationer med hjälp av bildprompter, vilket ger mer kontext för andra användare om de vill fortsätta chatta med Bard. Dessutom kan Bard nu sammanfatta fler av dina e-postmeddelanden på en gång. Genom att använda Bard´s Workspace Extension kan du få en sammanfattning av flera e-postmeddelanden för att ge dig de viktigaste punkterna. Detta innebär att du inte längre behöver gå igenom e-post för e-post för att få en översikt över vad som begärs av dig.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 27 oktober

Google Bard rekommenderar Shiba Inu, BNB och Everlodge som bästa tokens för nya investerare

Trots den senaste björnsäsongen inom kryptovalutamarknaden har Google Bard valt Shiba Inu, BNB och Everlodge som de bästa tokens för nya investerare. Shiba Inu´s brännprogram har ökat med 111,35%, vilket syftar till att minska tokenförsörjningen och skapa brist, vilket i sin tur skulle driva upp priset. BNB Chain har lanserat ett lagringsnätverk som kallas Greenfield Mainnet, som syftar till att förändra sättet människor interagerar med sina data på BNB Chain. Everlodge, som syftar till att förändra fastighetsindustrin, har gett investerare 100% ROI.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 27 oktober

Kommande kryptotrender: Google Bard förutsäger priser för Litecoin (LTC), VC Spectra (SPCT) och Avalanche (AVAX) 2023

Kryptomarknaden har konsoliderat vinster sedan den 16 oktober. Som ett resultat förutspår Google Bard att topp altcoins som Litecoin (LTC) och Avalanche (AVAX) kommer att fortsätta återhämta sig 2023. Under tiden har VC Spectra (SPCT), som samlade in 2,4 miljoner dollar i sin seed/private försäljning, upplevt massiv framgång i Q3 och fortsätter sin bana i Q4. Varför presterar VC Spectra (SPCT) bättre än populära kryptos som Litecoin (LTC) och Avalanche (AVAX)? Låt oss titta på analytikernas förutsägelser för att ta reda på det!

Direktlänk Dela Captain Altcoin fördjupade 26 oktober

Effektivt skrivande av AI-konstuppmaningar med exempel

Framgången för AI-konst beror på precision, kreativitet och förståelse i uppmaningarna. Genom att skapa AI-konst krävs det mer än att bara slänga ihop några ord. Det kräver precision, fantasi och en djup förståelse för vad du vill att AI ska skapa. Medan grundläggande uppmaningar kan ge dig kvalitativa resultat med generativa AI-verktyg som ChatGPT, Google Bard och andra textgenererande AI-verktyg, kräver text-till-bild-uppmaningar att du är specifik i dina begäranden för att få bästa resultat. Detta innebär ofta att du behöver förstå vad du vill att slutresultatet ska vara och veta hur man beskriver detaljerna, inramningen och belysningen för att komma dit.

Direktlänk Dela TechRepublic fördjupade 26 oktober

Översikt över topp AI-verktyg och deras trafikvolymer

ChatGPT, lanserad i november 2022, dominerade snabbt med 14,6 miljarder besök på 10 månader, med ett genomsnitt på 1,5 miljarder i månaden. Character AI, introducerad i september 2022, ackumulerade 3,8 miljarder besök och ökade med 463,4 miljoner inom ett år. Google Bard, Google´s bidrag från mars 2023, såg 241,6 miljoner besök på bara 6 månader. Janitor AI, en unik chatbot från maj 2023, upplevde en snabb ökning med 192,4 miljoner besök på 4 månader. Perplexity AI, etablerad av tidigare Google-anställda i augusti 2022, lockade snabbt 134,3 miljoner användare på 9 månader. Civitai, en AI-konsthub sedan november 2022, klättrade till 177,2 miljoner besök inom 10 månader. Leonardo AI, ett visuellt verktyg från december 2022, blev ett populärt val för skapare och samlade 101,6 miljoner besök på 9 månader. ElevenLabs, med avancerad röst-AI sedan oktober 2022, lockade 88,6 miljoner användare på 11 månader. CapCut, ett etablerat videoverktyg från april 2020, drog konsekvent till sig 203,8 miljoner besök under det senaste året. Cutout.pro, ett AI-innehållsverktyg från 2018, behöll sitt grepp med 133,5 miljoner användare under året.

Direktlänk Dela Tech Digest fördjupade 26 oktober

Google Bard presenterar avancerade funktioner och global tillgänglighet

Google Bard, AI-assistenten, har avtäckt sin mest avancerade version hittills för att förbättra användarupplevelse, kreativitet och samarbete. De senaste uppdateringarna lovar att göra Bard mer intuitiv, fantasifull och responsiv. Bard kan nu integrera realtidsinformation från Google Apps, samarbeta med Gmail, Docs och Drive, och dubbelkontrollera AI-genererade svar med Google. Bard tillåter nu användare att fortsätta konversationer som initierats av andra genom sin offentliga länkdelningsfunktion. Dessutom har Bard utvidgat sitt språkstöd till över 40 nya språk och är nu tillgängligt i alla 27 EU-länder och Brasilien.

Direktlänk Dela Timesng.com fördjupade 25 oktober

OpenAI förbättrar ChatGPT Plus med webbsökning och bildskapande

OpenAI har gjort två stora justeringar till ChatGPT. De som betalar för företagets 20 dollar i månaden ChatGPT Plus-abonnemang kan nu få den att surfa på internet, även om ChatGPT är låst till Bing´s sökmotor. Prenumeranter kan också be chatboten att skapa bilder med hjälp av Dall-E 3 i beta. Tidigare 2023 kunde prenumeranter använda webbsökning för ChatGPT, märkt som ´Browse With Bing´. Funktionen drogs tillbaka av OpenAI efter att användare upptäckte att chatboten kunde kringgå online betalväggar. Två gratis alternativ till ChatGPT Plus är Microsoft Bing och Google Bard.

Direktlänk Dela Wired fördjupade 25 oktober

Förståelse för AI och dess betydelse för framtiden

AI är inte en sak, det är ett omfattande studiefält med flera discipliner. Det finns olika typer av maskininlärning, inklusive övervakad inlärning, oövervakad inlärning, semi-övervakad inlärning, förstärkningsinlärning, djupinlärning, transferinlärning, generativa motståndsnätverk, självövervakad inlärning, evolutionära algoritmer, ensembleinlärning och motståndsinlärning. ChatGPT är ett stort språkmodell (LLM) som använder en typ av maskininlärning som kallas motståndsinlärning. AI har utvecklats genom tre faser: Konstgjord smal intelligens (ANI), Konstgjord allmän intelligens (AGI) och Konstgjord superintelligens (ASI). Det finns många sätt att delta i AI-revolutionen, inklusive AI-etik och policy, AI-utbildning, AI-marknadsföring och innehållsskapande, AI-användarupplevelse och design, AI-forskning och analys, AI-försäljning och affärsutveckling, AI-journalistik, AI-rådgivning och rådgivning, AI-projektledning, AI-partnerskap och allianser, AI-rättsliga tjänster och AI-startups och entreprenörskap.

Direktlänk Dela Techzim.co.zw fördjupade 25 oktober

Samsung planerar att lansera Galaxy S24-serien med avancerade AI-funktioner

Samsung, det sydkoreanska techföretaget, är känt för sina populära elektroniska produkter, särskilt Galaxy S-serien. Efter framgången med Galaxy S23-serien, planerar företaget nu att lansera Galaxy S24-serien, som kommer att inkludera modellerna Galaxy S24, Galaxy S24+ och Galaxy S24 Ultra. Det talas om att dessa modeller kommer att ha avancerade AI-funktioner, med möjlighet att arbeta på text-till-bild Generative AI, liknande ChatGPT och Google Bard. Dessutom kan det komma stora förändringar i designen för Galaxy S24 Ultra, inklusive en ny design för bottenhögtalaren och en titan-kropp liknande iPhone.

Direktlänk Dela News Day Express fördjupade 25 oktober

11 ultimata tips för att använda Google Bard effektivt

Google Bard är ett kraftfullt verktyg som kan användas till en mängd olika uppgifter, från att generera text till att svara på frågor och översätta språk. Genom att följa tipsen i denna artikel kan du lära dig att använda Bard effektivt och få ut det mesta av dess funktioner. Oavsett om du är student, yrkesverksam eller bara någon som tycker om att lära dig nya saker, kan Bard vara en värdefull resurs för dig. Experimentera med olika uppmaningar och inställningar för att se vad Bard kan göra, och ha kul!

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 oktober

Google Bard lägger till stöd för bilduppladdning i delade konversationer

Google Bard, en huvudkonkurrent till Microsofts Bing Chat, har nyligen lanserat en uppdatering som innebär att AI-chatten snart kommer att ha stöd för bilduppladdning i delade konversationer. Detta innebär att om du delar en konversation som innehåller en bild som en del av prompten, kommer den också att vara tillgänglig för de personer du delar den med. De kan sedan fortsätta där du slutade med chatten - och bilden förblir på. Google Bard ligger därmed ett steg före OpenAI. Bing Chat har också haft bilduppladdningsfunktionen tillgänglig för gratisanvändare under en längre tid. Dessutom meddelade techjätten att du kan sammanfatta fler e-postmeddelanden åt gången när du använder Workspace Extension.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 25 oktober

Samsungs nästa Galaxy S-serie siktar på att bli ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´

Samsungs nästa generation av Galaxy S-serien, Galaxy S24, planeras släppas 2024 och siktar på att bli den ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´. Serien inkluderar Galaxy S24, Galaxy S24 Plus och den högkvalitativa Galaxy S24 Ultra. Alla tre modeller har nyligen varit föremål för många läckor. En rapport från SamMobile hävdar att Galaxy S24-serien kommer att ha ett imponerande utbud av AI-drivna funktioner, inspirerade av ChatGPT och Google Bard. Telefonerna kommer också att ha Samsung-utvecklade AI-funktioner, inklusive text-till-bild Generative AI. Samsungs virtuella assistent, Bixby, förväntas också få AI-funktioner.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 25 oktober

Samsungs Galaxy S24-serie kan lanseras tidigare än väntat med AI-funktioner

Samsungs Galaxy S24-serie, som är en potentiell rival till iPhone 15, kan lanseras tidigare än väntat 2024. Enligt rapporter kommer S24-serien att inkludera funktioner direkt från ChatGPT och Google Bard, till exempel möjligheten att generera innehåll med hjälp av bara några nyckelord. Samsung har designat några av de kommande AI-funktionerna, som text-till-bild generativ AI. Detta diskuterades under Googles Pixel 8-event.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 24 oktober

Samsung planerar att göra Galaxy S24 till den ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´

Samsung planerar att göra Galaxy S24 till den ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´ med en mängd nya AI-funktioner, inklusive några som kan vara inspirerade av ChatGPT och Google Bard. En av de nya AI-funktionerna som Samsung ryktas arbeta på är förmågan att skapa innehåll och berättelser baserat på minimal input från användaren. Samsung sägs också överväga att lägga till en text-till-bild-funktion på Galaxy S24. Dessutom kan Samsung förbättra prestanda för Bixby, sin egen digitala assistent. Bixby kan med hjälp av generativ AI bli mer konversations- och människolik. Förväntas köras på Qualcomms Snapdragon 8 Gen 3-chips, som ryktas ha betydande AI-prestandaförbättringar.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 24 oktober

Guide för att använda promptteknik med Google Bard

Denna guide visar hur man använder promptteknik med Google Bard. Promptteknik är processen att skapa prompts för att styra en stor språkmodell (LLM) att producera önskad output. Det är en viktig färdighet för att få ut det mesta av LLMs som Bard, som kan användas för en mängd olika uppgifter, inklusive att generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. Guiden ger detaljerade instruktioner om hur man använder promptteknik med Google Bard, inklusive tips och exempel.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 24 oktober

Cybersäkerhet oroar sig över AI-genererade email-attacker

En ny undersökning av 300 ledande intressenter inom cybersäkerhet visar att 98 procent är oroade över de cybersäkerhetsrisker som verktyg som ChatGPT, Google Bard och WormGPT medför. Rapporten från Abnormal Security visar att huvudbekymret är ökad sofistikering av email-attacker som generativ AI kommer att möjliggöra. 80,3 procent av respondenterna bekräftar att deras organisationer antingen redan har fått AI-genererade email-attacker eller starkt misstänker att detta är fallet. Majoriteten av respondenterna förlitar sig fortfarande på sina moln-email-leverantörer eller äldre verktyg för email-säkerhet.

Direktlänk Dela BetaNews fördjupade 24 oktober

Ultimata guiden till att använda Google Bard, det revolutionerande AI-språkverktyget

Google Bard är ett avancerat språkmodellverktyg utformat för att hjälpa till med en mängd olika uppgifter, från att skriva och översätta språk till att svara på frågor och generera kreativt innehåll. Verktyget är användbart för författare, forskare, studenter, affärsfolk och kreativa yrkespersoner. För att börja använda Google Bard måste användare först skapa ett konto på den officiella webbplatsen. Verktyget kan sedan nås via webbläsaren eller via en dedikerad mobilapp. Funktioner inkluderar textgenerering, språköversättning, frågesvar och generering av kreativt innehåll.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 24 oktober

AI-baserade sökmotorer testade för att identifiera och förklara bildelar

En bilägare har testat AI-baserade sökmotorer Google Bard och Microsoft Bing Chat för att se om de kan identifiera och förklara olika delar av hans bil baserat på bilder. Han upptäckte att AI-systemen kunde identifiera och beskriva de flesta komponenter korrekt, men hade svårt att identifiera felaktiga delar eller utföra mer komplexa uppgifter. Trots detta var han nöjd med att AI kunde identifiera eller åtminstone gissa verkliga objekt. Han förutspår att dessa verktyg kommer att bli ännu mer kapabla och kanske till och med kunna diagnostisera bilproblem baserat på bilder, videor och ljud.

Direktlänk Dela Dignited fördjupade 24 oktober

Samsungs kommande Galaxy S24 förväntas ha avancerade AI-funktioner

Samsung Galaxy S24 planeras lanseras i början av 2024, och rykten tyder på att den kommer ha avancerade AI-funktioner och en designändring för Ultra-modellen. Källor har berättat för SamMobile att Samsung planerar att fokusera mycket på artificiell intelligens i sina kommande flaggskeppsmobiler, med syftet att göra dem till de mest AI-drivna mobilerna någonsin. Detta tyder på att Samsung har sett vad Google har gjort med Pixel 8 och Pixel 8 Pro och vill gå längre. Det finns också omnämnanden om uppgraderingar för tal-till-text-motorn och att digitala assistenten Bixby kan få mer rampljus. En annan läcka gäller designändringen för Galaxy S24 Ultra, där högtalaren på mobilens underkant kommer att vara ett långt galler istället för en serie hål.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 24 oktober

Samsung siktar på att göra Galaxy S24-serien till ´smartaste AI-smartphones någonsin´

Samsung planerar att satsa helt på AI för sin kommande Galaxy S24-serie, enligt en rapport. Företaget vill att S24-serien ska bli de ´smartaste AI-smartphones någonsin´ och kan ta funktioner från ChatGPT och Google Bard. Detta kan inkludera förmågan att ´skapa innehåll och berättelser´ via användarens input. Samsung kan också implementera en text-till-bild-funktion. Dessutom kan Samsungs AI-satsning resultera i ett förnyat fokus på Bixby, för att göra den smartare och mer mänsklig. Galaxy S24-serien förväntas köra på Qualcomms Snapdragon 8 Gen 3-chip.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 23 oktober

Google Bards AI-chatbot svarar inte på frågor om Israel och Palestina

Googles AI-chatbot, Bard, svarar inte på användarfrågor om den pågående krisen i Israel och Palestina eller några frågor överhuvudtaget om Israel eller Palestina. Denna begränsning upptäcktes av Peli Greitzer, en doktorand inom matematisk litteraturteori. Google Bard svarar dock på frågor om andra pågående internationella konflikter, inklusive kriget mellan Ryssland och Ukraina. Det är oklart om Google tillfälligt begränsar Bards svarskapacitet på denna fråga och hur beslutet fattades att begränsa svar om denna konflikt när Bard kan svara på andra.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 23 oktober

Google Bards AI förutspår 10x ökning för tre kryptovalutor

Google Bards AI-chatbot har förutspått att tre kryptovalutor - THORChain, Toncoin och Everlodge - kan öka tio gånger i värde innan december. THORChain, en decentraliserad börs, har nyligen återaktiverat sin THORSwap efter att ha stängt den förra veckan på grund av olämplig överföring av medel. Toncoin, det infödda tokenet i Toncoin-ekosystemet, har sett en betydande ökning i handelsvolymen, trots en prissänkning. Everlodge är en kommande Web3-plattform som kommer att möjliggöra handel med fastigheter genom att generera och dela icke-fungibla tokens (NFTs) som representerar lyxiga egenskaper.

Direktlänk Dela The Coin Republic fördjupade 23 oktober

OpenAI:s VD Sam Altman bekräftade att företagets mest kraftfulla språkmodell, GPT-4, släpptes i mars 2023. Den nya stora språkmodellen följer den tidigare flaggskeppsmodellen GPT-3.5, som nu är standard för gratisanvändare. Sedan dess har båda dessa neurala nätverk sett flera uppdateringar och en ny iterativ version tillgänglig via ChatGPT API (GPT-4 API). Lanseringen av OpenAI:s mest kraftfulla AI-chatbot utgör en betydande utmaning för konkurrenter som Microsoft Bing Chat och Google Bard. GPT-4 kan nu till exempel lösa CAPTCHA- och ReCAPTCHA-koder och bläddra på webben via ´Bläddra med Bing´.

PC Guide fördjupade 23 oktober

Apple planerar att investera upp till $1 miljard årligen i generativ AI

Apple rapporteras vara på väg att investera upp till $1 miljard om året i generativ AI för att konkurrera med företag som Google och Microsoft. Detta kommer efter rapporter om att Apple forskar på generativ AI. Företaget försöker utveckla sin egen version av Bing med ChatGPT, Google Bard och många alternativ till ChatGPT. Apple har dock inte deltagit i denna tävling under hela året. Analytiker Ming-Chi Kuo tror inte att AppleGPT kommer att lanseras 2024. Apple överväger att integrera AI i sina produkter och tjänster, inklusive iOS, Siri, Apple Music och andra appar. AI kan också användas i företagets AppleCare-program.

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 23 oktober

Apple planerar att spendera $1 miljard per år på utveckling av AI-produkter

Apple är på väg att spendera $1 miljard per år på att utveckla sina generativa artificiella intelligensprodukter, enligt Bloomberg. Företaget ligger efter konkurrenter som Google, Microsoft och Amazon, som redan har lanserat nya AI-produkter och funktioner. Apple använder AI i sina produkter men har ännu inte lanserat en generativ AI-produkt som OpenAI:s ChatGPT eller Google Bard. Apple har byggt sin egen stora språkmodell, eller LLM, ramverk, känd som Ajax, samt en ryktad chatbot, internt känd som Apple GPT. Företaget planerar att integrera AI i Siri, Meddelanden och Apple Music.

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 23 oktober

Guide: Hur man startar ett företag med hjälp av Google Bard

Denna guide visar hur du kan starta ett företag med hjälp av Google Bard. Google Bard är ett kraftfullt AI-verktyg som kan hjälpa dig att starta ett företag på olika sätt. Bard kan generera innehåll för ditt företag, utveckla nya produkter och tjänster, förbättra dina marknadsförings- och försäljningsinsatser och automatisera uppgifter och processer. Vi kommer att diskutera hur man startar ett företag med Google Bard, ge steg-för-steg instruktioner och specifika exempel på hur Bard kan användas för att starta och växa ett företag. Oavsett om du bara börjar eller vill ta ditt befintliga företag till nästa nivå, kan Google Bard vara ett värdefullt verktyg för dig.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 23 oktober

Apple och Samsung planerar att integrera AI i kommande smartphones

Apple och Samsung förbereder sig för att integrera generativa AI-modeller i sina kommande smartphones, Galaxy S24 och iPhone 16, i linje med Googles Pixel 8 Pro. Båda företagen försöker dra nytta av den imponerande kraften och beräkningskapaciteten hos de kommande A18 Bionic och Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-chippen. Apple arbetar internt med sin egen stora språkmodell (LLM) kallad ´Ajax´, medan Samsung planerar att inkludera AI-funktioner i Galaxy S24. Det är troligt att de kommer att inspireras av framgångshistorier från LLMs som ChatGPT, Bing Chat och Google Bard.

Direktlänk Dela Laptop Mag fördjupade 23 oktober

Google Bards AI förutspår en ökning av Ethereum, Shiba Inu och Everlodge

AI-drivna chatbotten Google Bard har nyligen blivit populär bland kryptovalutahandlare. När den tillfrågades om vilka kryptovalutor som kan öka i värde fram till december, rekommenderade den Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) och Everlodge (ELDG). Ethereum kan se en betydande prisökning i slutet av Q4, Shiba Inu kan stiga i värde till så högt som $0.00001078 i slutet av 2023 och Everlodge kan också växa vid lansering. Everlodge siktar på att omvandla fastighetsbranschen genom att använda NFT-fractionalisering och erbjuder möjligheten att investera i fastigheter med så lite som $100.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 23 oktober

Förbättra dina kodningsfärdigheter med Google Bard

Google Bard, en innovation från Google AI, erbjuder en mängd funktioner för att förbättra dina kodningsfärdigheter. Bard kan generera kod i olika programmeringsspråk, förklara koden, identifiera potentiella fel och föreslå fixar. Du kan be Bard att granska din kod, generera enkla kodexempel för dig, generera kodsnuttar för specifika uppgifter och ge hjälp med kodproblem. Det är viktigt att vara specifik i dina förfrågningar och ge kontext för att Bard ska kunna generera den mest användbara koden. Eftersom Bard fortfarande utvecklas, bör du noggrant granska all kod den genererar.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 23 oktober

AI-chatbot Google Bard rekommenderar Ethereum, Shiba Inu och Everlodge som potentiella kryptovalutor att öka

AI-chatboten Google Bard har sett en ökning i popularitet bland kryptovalutahandlare. När den frågades om de bästa kryptona som kan öka till december, rekommenderade den Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) och Everlodge (ELDG). Ethereum kan se en betydande prisökning vid slutet av fjärde kvartalet. Shiba Inu kan öka i värde så högt som $0,00001078 vid slutet av 2023. Everlodge kan också växa vid lansering. Besök Everlodge-försäljningen för att se hur du kan vinna en lyxsemester till Maldiverna.

Direktlänk Dela CryptoPotato fördjupade 23 oktober

AI-chatbotar som OpenAI´s ChatGPT, Google Bard, Perplexity AI och Claude kan fungera som fantastiska hjälpmedel för brainstorming, genom att generera idélistor och vägleda användaren genom strukturerade brainstormingstekniker som TRIZ eller Six Thinking Hats. Genom att ställa frågor till chatboten kan den hjälpa till att kritiskt utvärdera idéer, utöka eller förbättra dem och till och med simulera olika synvinklar för att ge en bredare förståelse för ett problem. Oavsett om man brainstormar ensam eller som en del av ett team, kan man helt enkelt uppmana ChatGPT med specifika behov, till exempel ´Hjälp mig att brainstorma sätt att förbättra kundnöjdheten´, för att starta den kreativa processen.

Geeky Gadgets fördjupade 22 oktober

IBM och NXP Semiconductors: Undervärderade aktier inom artificiell intelligens

Många aktier inom artificiell intelligens (AI) har skjutit i höjden under året, men aktier i AI-specialisten NXP Semiconductors och sektorns veteran International Business Machines (IBM) har inte följt med i samma takt. Aktierna i NXP Semiconductors har endast ökat med 17% 2023 och IBM har faktiskt minskat något. Båda dessa AI-aktier anses vara utmärkta köp till rimliga aktiekurser just nu. IBM har en djuprotad historia inom AI och har tiotusentals patent inom sektorn. NXP Semiconductors är en ledande leverantör av edge computing-lösningar med en stark position inom fordonsdatorer och nästan monopol på NFC-chip i våra smartphones.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 22 oktober

Guide: Hur du optimerar svar och svar från Google Bard

Denna guide visar hur du kan optimera svar och svar från AI-verktyget Google Bard. Google Bard är ett mångsidigt verktyg som kan anpassa och svara på en mängd olika förfrågningar och kommandon. För att fullt ut förstå verktygets potential krävs dock en förståelse för hur man interagerar med det på ett meningsfullt sätt. Guiden ger 10 praktiska tips för att förbättra kvaliteten, noggrannheten och relevansen i svaren du får från Google Bard. Dessa inkluderar att vara specifik i dina prompts, ge kontext, prioritera korrekt stavning och grammatik, styra outputformatet, följa upp med frågor, experimentera med formuleringar, faktagranska output, ge feedback, ha tålamod och ha kul.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 oktober

Använda AI för att skapa passiva inkomster

Att använda artificiell intelligens (AI) kan hjälpa till att skapa och förbättra passiva inkomstkällor. AI kan användas för att automatisera och effektivisera processer, spara tid och pengar och utvidga passiva inkomstkällor till nya marknader och regioner. Exempel på detta inkluderar att använda AI för att skapa produktbeskrivningar, processa kalkylblad och automatisera andra uppgifter inom affiliatemarknadsföring. AI kan också användas för att skapa personliga nyhetsbrev, skriva manus för nischade podcasts, generera unika recept och skapa affärsplaner. AI-verktyg som ChatGPT kan till och med användas för att skapa digitala produkter som e-böcker och programvara.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 oktober

Google Bards AI pekar ut fem aktier för framgång till 2024

Google Bards AI har identifierat fem aktier som förväntas prestera bra fram till 2024. De fem aktierna är Nvidia (NVDA), Adobe (ADBE), Datadog (DDOG), Sociedad Quimica y Minera de Chile (SQM) och Fiverr International (FVRR). Nvidia är känt för sina grafikprocessorer (GPU:er) som används inom spel, AI och andra applikationer. Adobe är ett mjukvaruföretag som erbjuder en rad kreativa produkter, som Photoshop, Illustrator och Acrobat. Datadog är en molnbaserad övervaknings- och analysplattform. SQM är ett chilenskt gruvföretag som är en av världens största producenter av litium, en nyckelingrediens i batterier för elbilar och andra elektroniska enheter. Fiverr International är en frilansmarknadsplats.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 21 oktober

OpenAIs GPT-4 AI-modell har blivit ännu kraftfullare med lanseringen av GPT-4V den 25 september 2023. Tack vare integrationen med DALL-E 3 är den inte längre en ren textbaserad neural nätverksmodell. GPT-4 har över 1 biljon parametrar, vilket gör det möjligt att generera ännu mer komplexa och nyanserade språk. Dess förmågor sträcker sig långt utöver de flesta andra AI-textgeneratorer, med undantag för Microsoft Bing Chat och Google Bard. GPT-4 kan svara på frågor, översätta språk och generera kodsnuttar.

PC Guide fördjupade 20 oktober

Google Bard: Ett nytt AI-verktyg som kan stödja välgörenhetsorganisationer

Google Bard, ett nytt artificiell intelligens (AI) verktyg lanserades av Google i mars 2023. Detta verktyg kan användas för att utforska kreativa idéer och få enkla förklaringar. Google Bard kan ändra sättet internet sökningar fungerar genom att sammanfatta information från olika källor, inklusive andra Google-tjänster. Generativ AI, som Google Bard, växer i popularitet eftersom det kan producera en rad innehåll. Välgörenhetsorganisationer kan använda Google Bard för att utföra forskning, skapa idéer och innehåll, samt översätta språk. Google Bard är tillgängligt på över 40 språk. Det är dock viktigt att vara försiktig när man använder Google Bard eftersom det kan ge felaktig information.

Direktlänk Dela Charity Digital fördjupade 20 oktober

Google Bards AI förutspår resultaten för vecka 7 i NFL säsongen 2023/2024

Google Bards artificiella intelligens har förutsagt resultaten för vecka 7 i National Football League (NFL) 2023/2024 säsong. 13 matcher kommer att spelas, med sex viktiga lag frånvarande. Google Bards förutsägelser baseras på lagens prestationer under den nuvarande säsongen. Den tekniska företagets AI-verktyg har dock inte klara förutsägelser för fem matcher: Arizona Cardinals mot Seattle Seahawks, Pittsburgh Steelers mot Los Angeles Rams, Green Bay Packers mot Denver Broncos, Miami Dolphins mot Philadelphia Eagles och San Francisco 49ers mot Minnesota Vikings. Dallas Cowboys, Cincinnati Bengals, Tennessee Titans, New York Jets, Carolina Panthers och Houston Texans kommer inte att delta i vecka 7.

Direktlänk Dela Heraldo Deportes fördjupade 20 oktober

Google BARD förändrar stora datamängder

Google BARD, Big Augmented Reality Data, är en banbrytande teknik som kan revolutionera hur vi analyserar och tolkar stora datamängder. Med sin förmåga att visualisera och manipulera massiva mängder information i realtid öppnar Google BARD upp nya möjligheter för forskare, vetenskapsmän och företag. Traditionellt sett har analys av stora datamängder varit en tidskrävande och komplex process. Google BARD ändrar detta genom att använda förstärkt verklighet, vilket gör det möjligt för användare att interagera med data på ett mer intuitivt och immersivt sätt. Detta inte bara snabbar upp analysprocessen, utan förbättrar också noggrannheten och objektiviteten. Google BARD kan hantera miljarder datapunkter, vilket öppnar upp nya möjligheter för fält som hälso- och sjukvård, finans och marknadsföring. Dessutom är Google BARD:s realtidsfunktioner banbrytande och kan demokratisera dataanalys.

Direktlänk Dela Anyuak Media fördjupade 19 oktober

Google Bard mot ChatGPT - Avancerade språkmodeller

Språkmodellernas värld har sett anmärkningsvärda framsteg, med Google Bard och ChatGPT som framstående aktörer. Dessa modeller har introducerat innovativa funktioner, förbättrad funktionalitet och utvidgat möjligheterna för naturlig språkbearbetning. Google Bard och ChatGPT har gjort betydande framsteg i funktioner och kapabiliteter. Google Bard har utvecklat ett mycket responsivt dialogsystem som upprätthåller sammanhängande konversationer över flera turer. ChatGPT har omfattande träningsdata och pålitlig prestanda, vilket gör det till ett värdefullt verktyg för olika applikationer. Dessa avancerade språkmodeller har en betydande inverkan på företag, särskilt små företag som vill växa.

Direktlänk Dela Grit Daily fördjupade 19 oktober

Företag oförberedda för risker med generativ AI, visar undersökning

En majoritet av risk- och efterlevnadsproffs anser att anställdas användning av generativ artificiell intelligens (AI) öppnar dörren för affärsrisker, och mindre än 10% av företagen är förberedda för att mildra interna hot kopplade till den framväxande tekniken. Detta framgår av en undersökning av Riskonnect med 300 yrkesverksamma. Generativ AI har potential att automatisera arbetsaktiviteter som tar upp 60-70% av anställdas tid. Enligt 93% av respondenterna skapar generativa AI-verktyg som OpenAI´s ChatGPT och Google Bard intern risk, med endast 9% som säger att de är förberedda att hantera associerade hot.

Direktlänk Dela SC Media fördjupade 19 oktober

Skillnader och likheter mellan ChatGPT och Google Bard

ChatGPT och Google Bard är generativa AI-produkter som genererar text, bilder eller annat media baserat på användarprompts. OpenAI utvecklade ChatGPT, som använder en Microsofts superdatorplattform och lanserades 2022. Bard är en AI-chattbot skapad av GoogleAI och Deepmind, som använder Googles plattform och lanserades 2023. Båda baseras på stora språkmodeller, men Bard använder den fria Pathways Language Model (PaLM 2), medan ChatGPT använder den fria versionen av GPT-3.5 och Plus-versionen av GPT-4. Bard har realtidsinternetåtkomst och använder Google-sökning, medan ChatGPT är begränsat till datainsamling till september 2021 och använder Bing-sökning.

Direktlänk Dela The Star fördjupade 19 oktober

Google Bard: En AI-verktyg som kan stödja välgörenhetsarbete

Google Bard är ett artificiellt intelligens (AI) verktyg som lanserades i mars 2023. Det är ett AI-chattbot som kan användas för att utforska kreativa idéer och få enkla förklaringar. När man ger en prompt till Bard, svarar den med information den hämtar från andra källor på webben, inklusive andra Google-tjänster. Detta kan potentiellt förändra hur internetsökningar fungerar. Generativ AI är en växande trend och Google Bard är en typ av generativ AI. Det kan utföra en rad uppgifter som välgörenhetsorganisationer potentiellt kan använda för att stödja sitt arbete, till exempel för att utföra forskning, brainstorma och generera idéer för innehåll, skapa innehåll och översätta språk. Dock bör användare vara försiktiga då Bard fortfarande är ett ´experiment´ och kan ge felaktig information.

Direktlänk Dela Charity Digital fördjupade 19 oktober

Microsoft främjar aggressivt Bing Chat mot Google Bard på Edge-webbläsaren

Microsoft gör ett nytt försök att utklassa sin konkurrent genom att aggressivt marknadsföra Bing Chat när användare försöker använda Google Bard på Edge-webbläsaren. Denna förändring har observerats i den senaste versionen av Canary, Microsofts experimentkanal. När användare söker på ´google bard´ visas en popup som annonserar Bing Chat. När Bard öppnas föreslår en Bing-ikon i adressfältet att användaren ska öppna AI-chattbotten i en delad skärm och jämföra svaren. Microsoft har flera fördelar i denna konkurrens, inklusive en stor marknadsandel av stationära datorer med sitt Windows-operativsystem och integrationen av Bing Chat & Copilot i många populära appar.

Direktlänk Dela MSPoweruser fördjupade 18 oktober

X Corp (tidigare Twitter) kan ta ut abonnemangsavgift för nya användare

X Corp, tidigare Twitter, har meddelat att nya användare kommer att behöva betala en årlig prenumerationsavgift på $1 för att slutföra sin registrering. Detta beslut, som har blivit kontroversiellt, är en av flera förändringar sedan Elon Musk köpte företaget 2022 och gjorde det privat. Musk har tidigare nämnt planer på att återigen göra Twitter publikt. Google Bards AI har gjort en insikt om vad som skulle vara det uppskattade värdet för en hypotetisk börsintroduktion (IPO) för nuvarande X Corp, ledd av VD Linda Yaccarino.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 18 oktober

Använd Google Bard för att skriva handledningar

Denna guide är utformad för att visa hur man kan använda Google Bard för att skriva handledningar. Bard kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. Bard är fortfarande under utveckling, men har lärt sig att utföra många typer av uppgifter, inklusive att skriva handledningar. Artikeln täcker följande ämnen: Vad är en handledning? Varför använda Bard för att skriva en handledning? Hur man skriver en handledning med Google Bard Tips för att skriva en bra handledning med Google Bard Ytterligare tips.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 18 oktober

Förbered dig för jobbintervjuer med hjälp av AI-verktyg som ChatGPT

En guide designad för att visa hur du kan förbereda dig för en jobbintervju med hjälp av ChatGPT har lanserats. Med den alltmer konkurrenskraftiga arbetsmarknaden idag är det viktigt att göra ett starkt första intryck. Enligt forskning bildar 33% av intervjuarna en anställningsbeslut inom de första 90 sekunderna av att träffa en kandidat. Därför är den första frågan ofta: ”Berätta om dig själv”. En växande andel av arbetssökande - 46% - använder nu artificiella intelligensverktyg som ChatGPT och Google Bard för att förbereda sig. Denna guide kommer att fokusera på att skapa ett övertygande svar på frågan ”Berätta om dig själv” med hjälp av ChatGPT och en strukturerad strategi känd som ”Nutid, Dåtid och Framtid”-ramverket.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 18 oktober

Florida överväger samtyckesregel för jurister som använder AI

Jurister i Florida kan snart behöva inhämta sina klienters samtycke innan de använder artificiell intelligens (AI) i deras juridiska ärenden. Florida Bar arbetar med en ny rådgivande åsikt som fokuserar på användningen av AI och har bett Floridas jurister att väga in. Florida Bar-ledare har bett Florida Board Review Committee on Professional Ethics att skapa regler kring användningen av generativ AI, som OpenAI:s ChatGPT, Google Bard eller Microsofts Bing. Utöver ett krav på att jurister inhämtar sina klienters samtycke innan de använder AI, kommer kommittén också att överväga om sådan AI är föremål för samma advokattillsynskrav som icke-juridiska assistenter, och om advokatavgifterna bör vara lägre när AI används.

Direktlänk Dela Reuters fördjupade 16 oktober

Google Bard och Microsoft Bing Chat rapporterar felaktigt om vapenvila i Israel-Hamas-konflikten

Googles AI-bot Bard och Microsofts Bing Search har nyligen rapporterat felaktigt om en vapenvila i Israel. OpenAIs AI-drivna chatbot ChatGPT, som introducerades i november 2022, har förmågan att hämta realtidsinformation från webben. Men nyligen har både Google Bard och Microsoft Bing Chat fått kritik för att ge felaktiga rapporter om Israel-Hamas-konflikten. Båda påstod felaktigt att det råder vapenvila. Det är fortfarande oklart varför dessa felaktigheter uppstår, men AI-bots har ett rykte om att ibland vrida på fakta, ett fenomen känt som AI-hallucination.

Direktlänk Dela International Business Times fördjupade 16 oktober

Google Bard och Bing Search rapporterar felaktigt om eldupphör i Israel

AI-chattbotarna Google Bard och Microsoft Bing Chat har anklagats för att ge felaktiga rapporter om konflikten mellan Israel och Hamas. Enligt en rapport från Bloomberg påstod båda chattbotarna felaktigt att det fanns ett eldupphör på plats. Google Bard hävdade också felaktigt att dödstalet hade överstigit ´1300´ den 11 oktober, ett datum som ännu inte hade inträffat. Det exakta skälet till dessa felaktiga rapporter är inte känt, men AI-chattbotar har tidigare varit kända för att förvränga fakta, ett problem som kallas AI-hallucination.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 16 oktober

Google och Discord driver inbjudningsbaserad chatt för Bard-användare

Alphabet Inc:s Google och Discord Inc. har i flera månader drivit en inbjudningsbaserad chatt för tunga användare av Bard, Googles AI-drivna chattbot. Google produktchefer, designers och ingenjörer använder forumet för att öppet debattera AI-verktygets effektivitet och nytta, med vissa som ifrågasätter den enorma...

Direktlänk Dela World News Network fördjupade 15 oktober

Google lanserar PaLM 2, ett avancerat AI-verktyg för utvecklare

Google har lanserat PaLM 2, ett avancerat AI-verktyg som är utformat för att driva avancerade AI med många användbara funktioner. Detta verktyg kan användas direkt från en smartphone. PaLM 2 är Googles enorma LLM (Large Language Model) som för närvarande styr det mesta av den prediktiva och genererande AI-tekniken som Google använder. PaLM 2 är mindre än andra kraftfulla LLM, men är gjord för att utföra mer specifika saker. Verktyget har uppdaterats för att stödja över 20 programmeringsspråk för utvecklare, inklusive C, C++ och Python. Google erbjuder flera versioner av PaLM 2 baserat mestadels på storlek. Mindre versioner kör snabbare och är mindre kostsamma att implementera, vilket är idealiskt för användning av Android-appar och liknande exempel.

Direktlänk Dela Android Police fördjupade 14 oktober

Google Bard: Ett nytt verktyg för lärare

Denna guide visar hur du kan använda Google Bard för utbildning som lärare. Bard är en avancerad beräkningsmodell utvecklad av Google AI, designad för att bearbeta och generera en mängd text- och kodbaserat innehåll. Bard kan vara ett värdefullt verktyg för lärare på olika sätt. Här är några idéer: Skapa engagerande lektioner och aktiviteter. Bard kan hjälpa dig att skapa lektioner och aktiviteter som är anpassade till dina elevers intressen och inlärningsnivåer. Ge feedback och stöd till studenter. Bard kan hjälpa dig att ge feedback och stöd till studenter på olika sätt. Främja kreativitet och innovation. Bard kan hjälpa dig att främja kreativitet och innovation hos dina studenter. För att komma igång med Google Bard för utbildning behöver du skapa ett Google-konto eller logga in med ditt befintliga Google-konto. När du är inloggad kan du gå till Bard-webbplatsen och börja använda Bard gratis.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 14 oktober

ChatGPT kan förbättras med Event-Driven Architecture

Genom att samarbeta med Event-Driven Architecture (EDA) kan OpenAI:s chattbot ChatGPT förbättras på flera sätt. EDA kan hjälpa till att öka responsiviteten, minska energiförbrukningen och öppna upp nya möjligheter för B2B och B2C e-handelsföretag. ChatGPT har snabbt blivit populär med sina innovativa tillämpningar och hade 100 miljoner aktiva användare bara två månader efter lanseringen. Trots detta finns det fortfarande utmaningar att övervinna, och EDA kan vara lösningen. EDA kan hjälpa till att förbättra tjänstenivåerna för användarna, göra ChatGPT mer energieffektiv och eliminera driftstopp.

Direktlänk Dela RTInsights fördjupade 13 oktober

Generativ AI förbättrar kunskapshantering

Generativ AI kan automatisera och förbättra kunskapshanteringsprocesser. Detta inkluderar att skriva artiklar, förbättra sökfunktionen, identifiera kunskapsluckor och dupliceringar, samt automatisera styrningsprocesser. Generativ AI är en typ av AI som använder avancerade maskininlärningsmodeller för att lära av stora mängder data. Dessa modeller, kända som stora språkmodeller (LLM), kan generera högkvalitativ text, ljud och visuellt innehåll från naturliga språkledtrådar. Medan generativ AI kan förbättra kunskapshanteringen, bör organisationer vara medvetna om risken för ´AI-hallucinationer´, vilket innebär att AI ger felaktiga svar.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 13 oktober

Använda Google Bard med Gmail: En guide

Förra månaden introducerade Google sina nya Google Bard-tillägg, som gör det möjligt att använda Bard med Google-appar som Gmail, Docs, Drive, Maps och YouTube. Detta gör att Bard kan få tillgång till och använda information från dessa appar och tjänster för att ge dig mer omfattande och informativa svar. Denna guide visar hur du kan använda Google Bard med Gmail, det kan användas för en mängd olika uppgifter med Gmail, inklusive att utforma e-post, svara på dem, sammanfatta dem, översätta e-post och mycket mer. Google Bard kan hjälpa dig att utforma e-post genom att generera text, översätta språk och föreslå kreativt innehåll. Google Bard kan också hjälpa dig att svara på e-post. Google Bard kan också sammanfatta e-post för dig. Detta kan vara till hjälp om du har mycket e-post att läsa och du snabbt vill få en översikt över varje e-post. Google Bard kan också översätta e-post för dig. Detta kan vara till hjälp om du får e-post på språk som du inte förstår. Google Bard kan användas för att utföra en mängd andra uppgifter med Gmail, såsom att generera kreativt e-postinnehåll, föreslå lösningar på kundproblem, forska om ämnen för e-post, hitta relevant information från andra Google-appar och tjänster, såsom Google Docs, Drive och Google Maps.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 13 oktober

Google kommer att bekämpa upphovsrättsstämningar mot kunder som använder dess AI-tjänster

Google meddelade den 12 oktober att det kommer att bekämpa eventuella upphovsrättsstämningar mot kunder som använder dess generativa AI-tjänster. ´Om kunder utmanas på upphovsrättsliga grunder kommer vi att ta ansvar för de potentiella juridiska riskerna´, sa företaget. Denna garanti täcker alla utmaningar mot träningsdata som används av Google för generativa AI-modeller samt utdata genererade av dessa modeller. Den konsumentinriktade Google Bard är dock inte täckt. Microsoft och Adobe har också gjort liknande åtaganden för att skydda sina användare mot upphovsrättsstämningar. ´Denna skadeslöshet gäller endast om du inte försökte att medvetet skapa eller använda genererad output för att kränka andras rättigheter´, sa Google.

Direktlänk Dela MediaNama fördjupade 13 oktober

Förbereder studenter för en framtid med artificiell intelligens

Artificiell intelligens (AI) har potential att automatisera upp till 50% av jobben under nästa årtionde. Detta betyder att unga behöver vara förberedda på en framtid där AI spelar en stor roll på arbetsplatsen. AI-chatbotten ChatGPT och andra AI-verktyg används redan i många branscher, inklusive hälso- och sjukvård, finans, underhållning och tillverkning. Skolor diskuterar hur AI-verktyg kan användas och missbrukas av lärare och studenter. Världsekonomiska forumet argumenterar att AI gör traditionella utbildningsmodeller föråldrade och att det nu är dags att omarbeta utbildning för AI-åldern.

Direktlänk Dela Evanston RoundTable fördjupade 13 oktober

Google Bard: En kraftfull språkmodell med vissa begränsningar

Google Bard är en stor språkmodell från Google AI, tränad på en massiv databas med text och kod. Den kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. Bard är dock fortfarande under utveckling och har vissa begränsningar. Dessa inkluderar ibland felaktig eller vilseledande information, snedvridna svar, brist på originalitet, begränsad kunskap och tekniska problem. Användare bör alltid kontrollera informationen som Bard ger och vara kritiska till svaren som Bard genererar. Tips för att förbättra Bards svar inkluderar att vara tydlig och specifik i dina prompts, vara medveten om Bards begränsningar, inte förlita sig på Bard för kritisk eller känslig information, faktakontrollera informationen som Bard ger, och inte anta att allt Bard säger är korrekt.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 12 oktober

Tio tips för att förbättra dina svar från Google Bard

Google Bard är en banbrytande stor språkmodell som revolutionerar hur vi interagerar med teknik. Här är de tio bästa tipsen för att förbättra dina svar från Google Bard och låsa upp Bard´s fulla potential: 1. Var specifik i dina uppmaningar. 2. Ge sammanhang. 3. Använd nyckelord. 4. Ställ uppföljande frågor. 5. Betygsätt Bard´s svar. 6. Utforska kreativa funktioner. 7. Använd språköversättning. 8. Ställ en mängd olika frågor. 9. Utnyttja Bard för arbetsuppgifter. 10. Ha kul! Följ dessa tips för att inte bara förbättra kvaliteten på dina Google Bard-svar utan också upptäcka nya sätt att få denna kraftfulla stora språkmodell att fungera för dig.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 11 oktober

Google introducerar Google Bard till Google Assistant

Google presenterade nyligen Google Bard till Google Assistant vid sitt senaste ´Made by Google´-evenemang. Google Bard kombinerar Googles assistentens personliga assistans med generativt resonemang för att ge Android- och iOS-kunder bättre kontextuellt medvetna lösningar. Google Bard är fortfarande i tidiga utvecklingsstadier och företaget distribuerar det till tidiga beta-testare för att få feedback. Google lovar att funktionen kommer att bli tillgänglig för alla Android- och iOS-användare under de kommande månaderna. Den nya assistenten kan utföra en mängd aktiviteter och kommandon och har större koppling till Googles appar som Gmail, Docs, Drive, Maps, YouTube och Google Flights.

Direktlänk Dela TechnoSports fördjupade 10 oktober

Google Bard väcker oro för integriteten: här är några tips för att skydda din information

Googles AI-chattbot, Google Bard, har visat sig vara en stark konkurrent till ChatGPT, men har även väckt integritetsbekymmer med sin senaste uppdatering som ger den möjlighet att söka igenom alla dina Google Docs, Gmail-meddelanden och YouTube-videor. Användare kan nu ge Google åtkomst till denna data genom att lägga till tillägg till Bard. Men innan du börjar experimentera med de nya Bard-tilläggen är det värt att granska dina Google Bard integritetsalternativ. Här är vad du kan göra för att stoppa Google Bard AI-chattbot från att spionera på dig, och andra integritetsfrågor som du tyvärr bara måste leva med.

Direktlänk Dela MethodShop fördjupade 10 oktober

Google Bards AI identifierar VC Spectra, Shiba Inu och Filecoin som toppkryptovalutor

AI-plattformen Google Bard har identifierat kryptovalutorna VC Spectra (SPCT), Shiba Inu (SHIB) och Filecoin (FIL) som de mest lovande för investering. VC Spectra har lockat stor investerarintresse efter framgångar i förhandsförsäljningen och dess decentraliserade modell erbjuder investerare exklusiv tillgång till pre-ICOs och diversifierade portföljer. Shiba Inu överraskade kryptovalutavärlden med en massiv tokenöverföring, samtidigt som dess pris förväntas öka i de kommande veckorna. Filecoin har genomfört stora uppgraderingar i sitt ekosystem för att förhindra skadlig aktivitet.

Direktlänk Dela Bitcoinist fördjupade 9 oktober

Viktiga AI-begrepp arbetsgivare bör känna till enligt Dayforce

Som arbetsgivare implementerar fler AI-system, gör ny jargong, från ´maskininlärning´ till ´svart låda´, sitt intåg på kontoret. Om arbetsgivare använder AI är det viktigt att de förstår de viktigaste punkterna om tekniken, enligt David Lloyd, Chief Data Officer på Dayforce. På Dayforces konferens på tisdagen sa han: ´AI är inte nytt, men vi har nyligen fått den datorkraft och data för att göra det revolutionerande. Arbetsgivare kan gå tillbaka till grunderna och se till att förstå det så att vi kan använda det effektivt och etiskt.´ Här är fem viktiga AI-begrepp HR bör känna till. Generativ AI, algoritm, svart låda AI/vit låda AI, AI-bias, Oövervakad och övervakad maskininlärning.

Direktlänk Dela HR Magazine fördjupade 9 oktober

Lär dig nya språk med Google Bard

Guiden visar hur du kan använda Google Bard för att lära dig nya språk. Bard är en stor språkmodell (LLM) från Google AI som kan hjälpa dig att lära dig nytt på en mängd olika sätt. Bard kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. En av de viktigaste sätten Bard kan hjälpa dig att lära dig nya språk är genom att ge dig personlig instruktion. Bard kan anpassa sina lektioner till dina individuella behov och inlärningsstil. Bard kan även hjälpa dig att öva dina tal- och skrivfärdigheter genom att ge feedback och rättelser. Bard kan översätta text och ljud mellan över 40 språk, inklusive många populära språk som spanska, franska, tyska, kinesiska och japanska.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 9 oktober

Google Bard: En chattbot som låter dig göra allt från att planera ett födelsedagskalas till att svara på frågor om komplexa ämnen

Google Bard är Googles svar på ChatGPT, men skiljer sig också åt. Bard är en chattbot som låter användaren göra allt från att planera ett födelsedagskalas till att svara på frågor om komplexa ämnen. Den låter även användaren koda och kommer snart att ha en AI-bildgenerator tack vare Adobe. Google påpekar att vissa av Bards svar kan vara felaktiga. Bard är nu tillgänglig i 180 länder och på tre språk. Google kan också träna sin AI med hela internet, enligt en nyligen ändrad policy som säger att företaget kommer att använda ´offentligt tillgänglig information´ för att ´hjälpa till att träna Googles AI-modeller och bygga produkter och funktioner som Google Translate, Bard och Cloud AI-funktioner.´

Direktlänk Dela Tom´s Guide fördjupade 9 oktober

Bill Ackman investerar i Alphabet trots tvivel från andra investerare

Förra veckan diskuterade den välkända hedgefondförvaltaren Bill Ackman en ny position i sin portfölj. Ackman har nyligen köpt mer Alphabet-aktier (GOOG 2.02%) (GOOGL 1.86%), en position värd över $1 miljard i hans portfölj. Detta var ett intressant drag av Ackman, eftersom inte alla framstående investerare är säkra på att Alphabet bygger en AI-fördel. Brad Gerstner från Altimeter Capital har talat om varför han sålde Alphabet-aktier tidigare i år. Gerstner menar att Alphabet har ett monopol på sökningar, men givet de många AI-drivna verktyg och tjänster som finns tillgängliga, är det osannolikt att Alphabet kommer att ha samma fördel inom AI som det har inom konsumenters sökningar. Trots detta tror Ackman att Alphabets ekosystem och den otroliga mängden data företaget kommer åt tjänar som en konkurrensfördel. Dessutom kan Alphabet genom att utnyttja data över sin stora svit av produkter träna sin AI på ett ´integrerat sätt´.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 8 oktober

Lär dig programmeringsspråk med Google Bard

Google Bard, ett stort språkmodell (LLM) utvecklat av Google AI, kan användas för att lära sig en rad programmeringsspråk. Bard kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. För att lära sig programmeringsspråk med Google Bard bör man börja med grunderna i datavetenskap, välja ett programmeringsspråk, använda Bard för att hitta och förstå resurser, generera kod och felsöka kod. Dessutom bör man vara specifik i sina uppmaningar, använda exempel och ge feedback till Bard.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 8 oktober

Google Bard: Ett kraftfullt verktyg för kreativa och praktiska uppgifter

Google Bard är en stor språkmodell (LLM) chatbot utvecklad av Google AI. Den är tränad på en massiv databas av text och kod och kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. Bard är fortfarande under utveckling, men den har lärt sig att utföra många olika uppgifter, inklusive att följa instruktioner och slutföra begäranden på ett genomtänkt sätt, svara på frågor på ett omfattande och informativt sätt, även om de är öppna, utmanande eller konstiga, generera olika kreativa textformat av textinnehåll, som dikter, kod, manus, musikstycken, e-post, brev, etc. Bard är ett kraftfullt verktyg som kan användas för en mängd olika uppgifter, både kreativa och praktiska.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 8 oktober

Telegram implementerar Google Bard AI i sin app

Artificiell intelligens (AI) har blivit mer närvarande i våra dagliga liv, med ökade funktioner i appar som Telegram. Telegram har nyligen lagt till en bot som möjliggör kommunikation med Google Bards AI-modell. Genom att söka efter ´@gad_kpbot´ i sökrutan kan användare interagera med botten. Telegram är känt för sina bots, program som ger tillgång till många innehåll och funktioner, utöver appens ursprungliga syfte. Till exempel kan de fungera som ordböcker eller översättare. En fördel med att använda Bard i Telegram är att ingen installation krävs, användare behöver bara se till att de har installerat den senaste uppdateringen.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 7 oktober

Google uppgraderar sin röstassistent med nya AI-funktioner

Google har annonserat en uppgradering av sin röstassistent, Google Assistant, med nya AI-funktioner. Den största förändringen är att assistenten kommer att införlivas med Google Bard chatbot för att bli en mer personlig digital assistent - Assistant with Bard. Denna uppgradering kommer att göra det möjligt för Google Assistant att hjälpa användare att slutföra uppgifter tack vare större kontextuell medvetenhet. Uppgraderingen kommer att rullas ut till tidiga testare snart och kommer att vara tillgänglig för både iOS och Android-användare ´de närmaste månaderna´.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 7 oktober

Google Bard: En revolutionerande AI-verktyg för författare

Google Bard är en AI-baserad chatbot utvecklad av Google AI. Den är inte bara en vanlig chatbot, utan en stor språkmodell som har tränats på en enorm mängd text och kod. Google Bard kan generera text, översätta flera språk, skapa olika typer av kreativt innehåll och ge välinformerade svar på frågor. Verktyget är fortfarande under utveckling, men dess potential är enorm. Det kan vara en ovärderlig tillgång för författare på alla nivåer, från erfarna författare till nybörjare. Google Bard kan hjälpa till med allt från idégenerering till redigering och korrekturläsning.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 7 oktober

Google Bards programmeringsfunktioner

Google Bard, en stor språkmodell chattbot utvecklad av Google AI, har nyligen introducerat en rad funktioner, inklusive kodgenerering, kodavfelsökning och kodförklaring. Bard kan generera kod i över 20 olika programmeringsspråk, hjälpa till att identifiera och fixa fel i koden, samt förklara syftet och beteendet hos kodsnuttar. För att använda Google Bard för kodning, besök webbplatsen och starta en ny konversation med Bard. Trots att Bard fortfarande är under utveckling, har den redan lärt sig att koda på en hög nivå. Det är dock viktigt att noggrant granska Bards genererade kod innan den används i produktion.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 7 oktober

Kunstig intelligens revolutionerar universitetsklassrummet

Kunstig intelligens (AI) revolutionerar universitetsklassrummet och vid University of New Hampshire (UNH) integreras AI-verktyg över flera avdelningar. AI använder maskiner för att simulera mänskliga intelligensprocesser som resonemang och problemlösning. Stora språkmodeller (LLMs) som ChatGPT, Google Bard och LLaMA av Meta används flitigt inom högre utbildning. Alex LaBrecque, biträdande professor i marknadsföring vid UNH, uppmuntrar sina studenter att använda AI-verktyg som ChatGPT för att komplettera deras tänkande. Sam Carton, biträdande professor i datavetenskap vid UNH, forskar om hur samarbetet mellan människa och AI-modeller kan göras mindre farligt och mer etiskt.

Direktlänk Dela The New Hampshire Digital fördjupade 6 oktober

AI-teknik, speciellt generativ AI som OpenAI och Google Bard, kommer att medföra stora fördelar för företag och konsumenter inom kundservice, inklusive snabbare självbetjäning, minskade väntetider och förbättrad kundupplevelse. Trots oro kring teknikens potentiella inverkan på mänsklig interaktion, kan generativ AI positivt förstärka mänskliga kommunikationsförmågor och överbrygga språkbarriärer. AI kan även effektivisera textbaserade kundserviceinteraktioner genom funktioner som autokorrigering, förutsägande text och grammatikkorrigeringar. Dessutom kan AI-analyser och transkriptioner av samtal generera användbara sammanfattningar för att hjälpa företag automatisera vanliga kundförfrågningar.

Forbes Media fördjupade 6 oktober

Google Bard AI och OpenAI ChatGPT: Nya Uppdateringar och Funktioner

I artificiell intelligens (AI) världen har två modeller gjort avtryck med sina senaste uppdateringar och funktioner: Googles Bard AI och OpenAIs ChatGPT. Båda är utformade för att förändra hur vi interagerar med teknik, men de har var och en sina unika styrkor och svagheter. Google Bard AI har nyligen fått en betydande uppdatering, som inkluderar nya funktioner och förbättringar för att konkurrera med OpenAIs ChatGPT. En av de mest noterbara tilläggen till Bard är inkluderingen av tillägg. Dessa tillägg integrerar med Google Flights, Hotell, Maps, Workspace och YouTube, vilket ger användarna tillgång till en mängd information från olika källor. OpenAI har också tillkännagivit en rad nya tillägg till sin ChatGPT-tjänst, inklusive en ny bilduppladdningsfunktion och integration med OpenAIs AI-konstgenereringssystem DallE 3.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 6 oktober

Framsteg inom multimodal AI: Översikt över senaste teknikerna

Multimodal AI kombinerar olika datatyper för att uppnå bättre prestanda jämfört med traditionella AI-modeller som endast kan hantera en datatyp. En betald version av ChatGPT som använder GPT-4 är ett exempel på multimodal AI, den kan hantera text och bilder och kan bearbeta olika filer. DALL-E 3 är det senaste framsteget inom OpenAIs text-till-bild-teknologi. Google BARD har förbättrats genom tillägg som gör att det kan ansluta till olika Google-appar och tjänster. Claude är en AI-chattbot utvecklad av Anthropic som kan bearbeta olika dokument. DeepFloyd IF är en kraftfull text-till-bild-modell utvecklad av Stability AI. ImageBind, skapat av Meta AI, kan kombinera data från sex typer utan direkt vägledning. CM3Leon är en avancerad modell för att generera text och bilder.

Direktlänk Dela MarkTechPost fördjupade 5 oktober

Google lanserar Pixel 8 och AI-assistenten Bard

Google höll nyligen sitt Made By Google-event i New York där företaget presenterade Pixel 8 och Pixel 8 Pro, smartphones som konkurrerar direkt med Galaxy S23 och Galaxy S23 Ultra. Huvudattraktionen var dock lanseringen av Assistant with Bard, en personlig assistent som drivs av generativ artificiell intelligens (GenAI), en kombination av Google Assistant och Google Bard. Assistant with Bard kommer att finnas tillgänglig på Android och iOS inom de kommande månaderna och kan utföra en mängd olika uppgifter åt användaren.

Direktlänk Dela SamMobile fördjupade 5 oktober

AI-verktyg utvecklas snabbt, med större kompetens och kapabilitet att göra mer än bara generera bilder. Videor kan nu också skapas med verktyg som Runway AI och Synthesia, som bara behöver enkel textinmatning. Chatbots blir allt smartare, med Google Bard som utmanar de etablerade aktörerna. Canva, en populär designplattform, breddar användarnas möjligheter med en generativ AI-uppdatering. Globalisering är ett växande tema för chatbots och AI-verktyg, i sökandet efter en bredare användarbas. Behovet av säkerhetsmekanismer för bildgeneratorer blir tydligt, då det finns många exempel på realistiska men AI-genererade bilder av offentliga personer som cirkulerar på sociala medier.

Hindustan Times fördjupade 5 oktober

Google introducerar AI-chattbot Bard i sin assistent

Google har introducerat sin AI-chattbot Bard i sin assistent. Bard, som lanserades i början av året, har fått många uppdateringar och funktioner sedan dess. Nu arbetar Google Assistant och Google Bard tillsammans för att ge användarna vad företaget kallar ´världens mest hjälpsamma personliga assistent´. Assistant med Bard kan använda Google-appar för att utföra uppgifter åt dig, till exempel läsa ett e-postmeddelande om en händelse som sker senare idag och göra planer för hur du ska komma dit. För närvarande kommer Google att rulla ut Assistant till utvalda testare, men tillgängligheten kommer att utökas inom de närmaste månaderna.

Direktlänk Dela PhoneArena fördjupade 4 oktober

Google lägger till AI-motorn Bard till Google Assistant

Google har tillkännagivit att de kommer att lägga till sin generativa AI-motor Google Bard till Google Assistant, ett verktyg som har ställt in larm och sökt upp fakta på webben i flera år. ´Assistant with Bard´ beskrivs som ´ett steg mot en mer personlig assistent´ av Google-chefen Sissie Hsiao. Detta bygger på de nyligen tillagda integrationerna mellan Bard och andra Google-produkter som Gmail och Google Drive. Tjänsten kommer att finnas tillgänglig på Android och iOS under de kommande månaderna.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 4 oktober

Generativ AI förändrar HR-arbete, enligt studie från HiBob och Arctic Shores

HiBob och Arctic Shores undersöker hur generativ AI har blivit en spelväxlare för att hjälpa HR-team att locka och behålla ung talang. Endast 13% av kandidaterna sa att de inte skulle vilja använda generativ AI när de söker jobb. Europeiska teknikarbetare är ´något´ eller ´mycket säkra´ på framstegen inom AI. 4 av 5 kandidater som undersöktes i Europa tror att AI kommer att ha en positiv inverkan på deras arbete, till exempel genom att öka produktiviteten eller förbättra psykisk hälsa. Generativ AI är något som Marmite - du älskar det antingen eller hatar det. Men nu har 72% av studenter och nyutexaminerade rapporterat att de använder det regelbundet, enligt ny forskning från talanganskaffningsföretaget Arctic Shores. Studien, som undersökte över 2 000 deltagare, fann att antalet användare av plattformar som ChatGPT, Google Bard och Adobe Firefly har ökat avsevärt under de senaste fyra månaderna. Dessutom uppgav nästan en femtedel av respondenterna att de använder generativa AI-verktyg för att slutföra jobbansökningar, med sju av tio som överväger att göra det i framtiden. Jobb som inte tillät kandidater att använda generativa AI-verktyg skulle avskräcka en tredjedel av sökande från att ansöka, med en tredjedel som också sa att de inte skulle arbeta för ett företag som inte tillät användningen. Dessutom sa endast 13% av kandidaterna att de inte skulle vilja använda generativ AI eftersom de ansåg att det var fusk, vilket innebär att en förbluffande 87% inte såg det som oärligt. Generativ AI behåller personal genom att öka produktiviteten och förbättra psykisk hälsa Generativ AI ses inte bara som ett verktyg för att hjälpa kandidater att säkra jobbroller, eftersom det också har visat sig förbättra jobbnöjdheten. HR-teknikledaren HiBob beställde den andra Young Generation in Tech-undersökningen och fann att nästan fyra av fem kandidater som undersöktes i Europa tror att AI kommer att ha en positiv inverkan på deras arbete. Faktum är att unga teknikarbetare rapporterade att de var ´något´ eller ´mycket säkra´ på framstegen inom AI och teknik, med 70% som delade att de tror att AI ökar produktivitetsnivåerna. ´Det är uppmuntrande att se att förtroendet återhämtar sig bland de yngsta teknikarbetarna´, sa Davor Hebel, Managing Partner, Eight Roads Ventures. ´Trots den pågående ekonomiska osäkerheten visar dagens unga yrkesverksamma just hur motståndskraftiga och anpassningsbara de kan vara. ´Inte förvånansvärt är de den snabbaste generationen att omfamna AI, ser det som en stark produktivitetshebel och inte ett hot. AI är en av de mest betydande innovationerna i vår tid, och det är bra att se yngre människor så engagerade i det.´ Jobbnöjdheten har också ökat, med 48% av europeiska teknikarbetare som rapporterar att de är ´mycket nöjda´ med sin roll, och 63% som delar att de planerar att stanna kvar hos sin nuvarande arbetsgivare under överskådlig framtid. Dessa resultat har en knock-on-effekt på hur unga teknikarbetare - typiskt i åldrarna 20-30 år - känner om sina roller. Till exempel ansåg 59% av respondenterna 2023 att deras position var säker jämfört med endast 51% 2022. På samma sätt uppgav 56% av respondenterna att deras jobb påverkade deras psykiska hälsa. När man frågade hur arbetsgivare kan erbjuda stöd, delade respondenterna att både att ha de nödvändiga resurserna för att göra sitt jobb och att lita på att slutföra uppgifter var bland de högsta prioriteringarna. ´Den unga generationen signalerar ett tydligt budskap: bortom konkurrenskraftiga löner och förmåner söker de arbetsplatser som resonerar med syfte och ger dem de nödvändiga resurserna för att blomstra´, sa Ronni Zehavi, medgrundare och VD för HiBob. ´Företag som förstår dessa behov kommer att lyckas göra unga människor känner sig mer säkra och mindre sannolikt att lämna.´ AI och UNLEASH World 2023 Automation och AI kommer att vara i centrum på UNLEASH World 2023. Skaffa en biljett nu för vår kommande Paris-show för att få ovärderliga, personliga, handlingsbara insikter om hur man använder AI till din fördel från Josh Bersin, samt HR-ledare som Anika Grant och James Purvis.

Direktlänk Dela Unleash AI fördjupade 4 oktober

Top 10 alternativ till ChatGPT för marknadsförare

Det finns en mängd alternativ till OpenAI:s ChatGPT för marknadsförare, från Google Bard till OpenAI:s Playground. Flera alternativ erbjuder sömlös integration med befintliga plattformar och tjänster, som Googles verktygssvit. Alternativen inkluderar möjligheten att träna en anpassad AI-modell, vilket ger marknadsförare möjlighet att skräddarsy AI-teknologi efter sina specifika behov och mål. De tio bästa AI-verktygen att använda som alternativ till ChatGPT inkluderar Google Bard, Microsoft Bing AI, Jasper AI, Claude Pro, YouChat, Poe AI by Quora, Chatsonic, Grammarly, OpenAI Playground och Bygg din egen.

Direktlänk Dela CMSWire fördjupade 4 oktober

Google Assistant kommer snart att ha Bard-integration

Google har meddelat att Google Bard kommer att integreras med Google Assistant inom kort. Detta kommer att möjliggöra generativa AI-svar på frågor, samtidigt som de vanliga funktionerna i Assistant bibehålls. Användare kommer fortfarande att kunna skicka textmeddelanden, starta timers och kontrollera sitt smarta hem, men kommer också att kunna göra mer. Funktionen kommer att rullas ut på både Android och iOS under de kommande månaderna och kommer att integreras med andra Google-tjänster som Gmail. De tidiga testarna kommer att få tillgång till Google Bard med Assistant först.

Direktlänk Dela XDA Developers fördjupade 4 oktober

Google integrerar sin Bard AI-chattbot i röstassistent på mobiltelefoner

Google meddelade på onsdagen att de kommer att integrera sin Bard AI-chattbot i sin populära röstassistent på mobiltelefoner under de ´närmaste månaderna´. Detta kommer två veckor efter att Amazon meddelade att de också kommer att lägga till en mer kapabel konversationschattbot i sina Alexa-enheter. Tekniken är fortfarande ny och företagen arbetar aktivt med att lösa buggar, trots att de redan har lanserat verktygen till miljontals människor. I september integrerade Google Bard i Gmail, YouTube och Google Docs, men botten upptäcktes snabbt att göra misstag.

Direktlänk Dela The Washington Post fördjupade 4 oktober

Microsofts AI-assistent Copilot är inte så smart som den verkar

Microsofts nya AI-assistent, Copilot, kommer snart att finnas tillgänglig på alla Windows 11-datorers aktivitetsfält. Copilot är dock inte ny, det är Bing Chat som har varit tillgängligt i åtta månader. Under huven är det samma teknologi som driver ChatGPT. Microsoft marknadsför Copilot som ett produktivitetsverktyg, men verkligheten är mer komplicerad. Copilot kan ofta hitta information korrekt, men det är viktigt att dubbelkolla informationen eftersom den ofta kan vara ´självsäkert felaktig´.

Direktlänk Dela Computerworld fördjupade 4 oktober

AI förväntas skapa en paradigmförändring i högre utbildning

Artificiell intelligens (AI) förväntas skapa en paradigmförändring inom högre utbildning. AI kan hjälpa lärare att omforma kursinnehåll och läroplaner för att utforska eller anamma AI. Det finns många möjligheter och användningsområden för att införliva AI-verktyg, som ChatGPT, i högre utbildningskurser. AI kan hjälpa till att handleda studenter, förbättra deras skrivande genom stödjande prompter och anpassa lärandeupplevelsen. AI har potential att automatiskt korrigera frågor som involverar resonemang och naturligt språk, och är särskilt skickliga på att ranka olika svar.

Direktlänk Dela University of California, Riverside fördjupade 4 oktober

Google Bard lyfter fram tre lovande tokens för 2023

Google Bard har lyft fram tre lovande tokens som kommer att lysa under 2023. Uniswap (UNI), PancakeSwap (CAKE) och Tradecurve Markets (TCRV) är de toppval som har fångat Google Bards uppmärksamhet. Uniswap har lanserat Uniswap University, en utbildningsplattform för att introducera användare till Uniswap V3. PancakeSwap har integrerats med Transak, vilket öppnar upp för mer tillgängliga kryptoköp. Tradecurve Markets, en kommande plattform, kommer att omdefiniera onlinehandel genom att erbjuda unika lösningar på vanliga problem.

Direktlänk Dela The Coin Republic fördjupade 4 oktober

Uppdateringar till Google Bard gör det mer mångsidigt och användarvänligt

Förra månaden gjorde Google flera uppdateringar till Google Bard, vilket gör det mer mångsidigt och användarvänligt. Med Bard Extensions kan Bard nu integreras sömlöst med Googles verktygssvit, inklusive Gmail, Google Docs, Drive, Maps, YouTube, Google Flights och hotellbokningar. Detta innebär att användarna nu kan interagera med dessa plattformar utan att behöva växla mellan flera appar eller flikar. Bard kan också dra information från sina integrerade plattformar för att ge korrekta, realtidsrespons på användarnas frågor. Dessutom kan Bard läsa och sammanfatta användarens e-post och hjälpa till att hitta de mest prisvärda direktflygen och hotellbokningarna, anpassade efter användarens budget och preferenser.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 oktober

Google utvecklar minnesfunktion för sin chatbot Bard

Google utvecklar en funktion som låter användare lägga till preferenser som deras chatbot, Bard, måste följa. Detta kommer att göra att AI kan svara på ett mer relevant sätt. Funktionen kommer att tillåta användare att starta nya konversationer med Google utan att behöva peka ut en tom sida. Istället kommer svaren snabbt och ofta. Google kommer att lägga mycket tid på att lägga till minnen till Bard för att förbättra detta. Funktionen kommer att låta användare skapa ett viktigt minne så att Bard kommer ihåg vissa viktiga saker från början. Om du till exempel ber om ett recept kan Bard komma ihåg att du inte äter kött, inte är allergisk mot denna ingrediens, eller kan laga mat till dig och dina barn. Det kommer också att finnas möjlighet för Bard att ge korta, förmodligen mindre koncisa, svar. Det bör noteras att denna typ av personliga instruktioner inte kommer att vara exklusiva för Google Bard. Google har redan antagit ett liknande system. Av konfidentialitetsskäl, eller praktiska skäl, kommer det att vara möjligt att inaktivera Bards minnen genom att trycka på knappen på vänster sida av skärmen.

Direktlänk Dela Game News 24 fördjupade 3 oktober

Google Bards AI-chatbot: 5 unika användningsområden

Google Bard, en AI-chatbot, har fem unika användningsområden som kan förbättra användarnas vardag. Den kan agera som en shoppingassistent, hjälpa till att hitta bästa online-erbjudanden och tillhandahålla filtreringsalternativ baserat på pris, återförsäljare eller fraktalternativ. Google Bard kan transkribera handskrivna anteckningar och brev, vilket gör det lättare att läsa och bevara gamla dokument i digitalt format. Den kan också assistera i att skapa personliga reseplaner, föreslå aktiviteter och hjälpa till med bokningar baserat på användarens intressen och budget. En av dess unika funktioner är förmågan att identifiera objekt, vilket gör den till ett praktiskt verktyg i olika situationer.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 3 oktober

Google Bards unika användningsområden: shoppingassistent, transkribering av handskrivna noteringar och resplanering

Åldern för generativ artificiell intelligens har anlänt och det är viktigt att förstå hur man kan utnyttja hela potentialen hos AI-verktyg som Google Bard. Artikeln utforskar 5 unika användningsområden av Google Bard, inklusive att agera som en shoppingassistent, transkribera handskrivna anteckningar och skapa resplaner. Google Bard kan användas som en shoppingassistent, hjälpa användare att hitta de bästa erbjudandena online genom att filtrera resultat baserat på pris, återförsäljare eller fraktalternativ. En annan unik användning är Google Bards förmåga att transkribera handskrivna anteckningar och brev, vilket gör det användbart för att tyda svårlästa handstilar eller bevara gamla dokument i digitalt format. Google Bard kan också hjälpa till att skapa resplaner, ge personliga förslag, boka flyg, hotell och hyrbilar och föreslå saker att göra på varje destination.

Direktlänk Dela BollyInside fördjupade 3 oktober

5 unika användningsfall för AI-chattroboten Google Bard

Vi lever i en tid av generativ artificiell intelligens, och det är viktigt att veta hur man använder AI-verktyg, särskilt AI-chattrobotar, till sin fulla potential. Google Bard är en kraftfull AI-chattrobot och här är fem unika användningsfall. 1. Söka efter bästa erbjudanden online: Google Bard kan agera som en shoppingassistent. 2. Transkribera handskrivna anteckningar och brev: Google Bard kan läsa handskrivna anteckningar och brev och transkribera dem. 3. Skapa en reseplan: Google Bard kan hjälpa dig att planera din hel resa. 4. Identifiera objekt: Du kan ladda upp en bild av ett objekt och be den att identifiera det. 5. Receptförslag baserade på vad som finns i ditt kylskåp: Du kan berätta för Google Bard om dessa ingredienser och be den om ett recept som inkluderar dem.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 3 oktober

Guide för att använda Google Bard med andra Google-produkter

Guiden är utformad för att visa hur Google Bard kan användas med andra Google-produkter som Sök, Docs och Sheets. Google Bard är en stor språkmodell som kan användas för att generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och besvara frågor på ett informativt sätt. Bard kan också användas med andra Google-produkter, som Google Sök, Google Docs och Google Sheets, för att förbättra produktiviteten och kreativiteten. Google Bard kan hjälpa till med uppgifter som att analysera data, skapa diagram och grafer och skriva formler i Google Sheets. Bard kan också hjälpa till med mer komplexa uppgifter, som att bygga statistiska modeller och utföra maskininlärning.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 oktober

Guide: Så har du roligt med Google Bard

Google Bard är en stor språkmodell, även känd som en konversations-AI eller chatbot, utbildad för att vara informativ och omfattande. Den är tränad på en massiv mängd textdata och kan kommunicera och generera människoliknande text som svar på en mängd olika prompts och frågor. Bard kan till exempel ge sammanfattningar av faktiska ämnen eller skapa berättelser. Här är några idéer för hur du kan ha roligt med Google Bard: Fråga Bard att berätta ett skämt, ha en konversation med Bard om dina hobbyer och intressen, be Bard skriva en historia, spela spel med Bard, be Bard översätta språk, be Bard skriva olika typer av kreativt innehåll.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 oktober

Hur man brainstormar idéer med Google Bard: En guide

Denna guide är utformad för att visa hur du kan brainstorma idéer med Google Bard. Bard är en kraftfull språkmodell som kan användas för en mängd olika uppgifter, inklusive brainstorming av idéer. Bland dess förmågor är att underlätta brainstorming-sessioner, där den kan hjälpa till att generera en mängd innovativa idéer. Dessutom är Bard skicklig på att skapa olika specialiserade former av textinnehåll, allt från poetiska kompositioner och datorprogrammering till teatermanus, musikpartitur, professionella e-postmeddelanden och personliga brev. Modellen är konstruerad för att sträva efter perfektion i att möta dina specifika behov och gör sitt yttersta för att uppfylla alla kriterier och krav du kan ha. Tipsen nedan förklarar hur du kan brainstorma med Bard.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 oktober

Google Bard väljer SHIB, XRP och TCRV som topp tokens att äga

Google Bards AI-drivna chatbot har valt ut Shiba Inu (SHIB), XRP (XRP) och Tradecurve Markets (TCRV) som de topp tokens att äga denna månad. SHIB har fått uppmärksamhet på grund av den unika känslan kring Shibarium, dess Ethereum-baserade L2 skalningslösning. XRP har uppmärksammats efter att Ripple, företaget bakom XRP, säkrade en plats på Georgiens nationella banks exklusiva lista för deras kommande CBDC-projekt. Tradecurve Markets (TCRV) har uppmärksammats för sin unika position i att lösa långvariga problem inom online-handel.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 3 oktober

Google Bards topp tre kryptovalutor: BNB, OKB och Everlodge

AI-chattboten Google Bard har valt ut tre kryptovalutor som man tror kommer att växa: BNB (BNB), OKB (OKB) och Everlodge (ELDG). BNB har valts ut på grund av Binance, företaget bakom myntet, och deras engagemang i socialt ansvar. BNB förväntas nå ett värde på $307.41 vid slutet av 2023. OKB har valts ut på grund av sina starka fundamenta och dedikation till att minska tillgången och öka värdet. OKB förväntas nå ett värde på $58.78 i december 2023. Everlodge, som är i sin försäljningsfas, har potential att störa fastighetsmarknaden genom att digitalisera och mynta lyxiga villor och hotell till NFT:er. ELDG:s värde förväntas öka med 280% innan försäljningen är över.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 2 oktober

AI-chatbots står inför motstånd från webbplatser de skrapar information från

Generativ AI, som används i chatbots som ChatGPT och Google Bard, står inför motstånd från webbplatser som de skrapar information från. AI-företag använder mjukvaror kallade ´crawlers´ för att samla in information från webbplatser och mata det till sina chatbots. Många av de största webbplatserna blockerar nu dessa crawlers för att förhindra datainsamling. En rapport från Originality.AI avslöjar att 242 av de topp 1000 webbplatserna blockerar crawlers. Webbplatser som blockerar chatbots inkluderar Amazon, Pinterest, Quora, Tumblr, Indeed, Dictionary.com, Shutterstock, WikiHow och flera nyhetsmedier som CNN, The NY Times, The Verge, Reuters, CNBC News, Insider, The Washington Post, Wired och Polygon. Fler chatbots som CCBot och Anthropic AI har också gått med i striden.

Direktlänk Dela Android Headlines fördjupade 2 oktober

Google Bard introducerar innovativ ´Memory´-funktion

Google Bard, Googles starka konkurrent mot ChatGPT och Bing Chat, kommer att introducera en innovativ funktion känd som ´Memory´. Denna banbrytande tillägg ger den AI-drivna chattboten möjlighet att behålla viktig användarspecifik information. Medan konventionella sökningar ger generiska resultat, lovar introduktionen av ´Memory´-växeln en mer personlig metod, som drar nytta av användarens sökhistorik och individuella preferenser. ´Memory´-funktionen demonstreras i den medföljande bilden, där användaren gav Google Bard specifika instruktioner som ´undvik att äta kött´ och ´jag har 2 barn´.

Direktlänk Dela Transcontinental Times fördjupade 2 oktober

Google Bard: En guide till automatisering av innehållsskapande med AI

Den här guiden är utformad för att visa hur man kan använda Google Bard för att automatisera innehållsskapandet. Google Bard är en kraftfull AI-språkmodell som kan användas för att automatisera många uppgifter relaterade till innehållsskapande, inklusive forskning och insamling av information, generering av innehållsidéer, skrivning av innehåll och redigering och korrekturläsning av innehåll. För att fullt ut automatisera ditt innehållsskapande med Google Bard kan du följa dessa steg: Bestäm de olika kategorier av innehåll som du syftar till att automatisera i din digitala strategi. Skapa en omfattande innehållskalender som fungerar som ett strategiskt planeringsverktyg. Formulera en systematisk innehållsskapandeprocess som är anpassad till dina specifika behov och mål. Inkorporera Google Bard i din etablerade innehållsskapandeprocess för att ytterligare optimera och effektivisera processen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 2 oktober

18 tips för att förbättra dina svar med Google Bard

Google Bard är en kraftfull språkmodell som kan användas för att generera text, översätta språk, skapa olika typer av kreativt innehåll och svara på frågor på ett informativt sätt. I denna artikel ges 18 tips för att förbättra dina svar med Google Bard. Tipsen inkluderar att vara specifik i dina prompts, att tillhandahålla kontext, att använda sökord, att bryta ner komplexa frågor i mindre, att använda exempel, att vara tydlig med din ton och stil, att använda feedback, att använda rätt instruktioner, att tillhandahålla tillräcklig information, att vara tålmodig, att använda din fantasi, att använda begränsningar, att använda humor, att använda Bard för att generera idéer, att använda Bard för att skriva utkast, att använda Bard för att översätta språk och att använda Bard för att sammanfatta information.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 2 oktober

Google introducerar ny kontrollmekanism för förläggare genom Bard Vertex AI

Google introducerar en ny era av kontroll för förläggare över deras innehåll genom Bard Vertex AI. Detta nya initiativ gör det möjligt för förläggare att exakt kalibrera AI: s tillgång till deras innehåll, vilket främjar ett mer anpassat och fördelaktigt engagemang mellan förläggare och AI. Google-Extended, en kontrollmekanism, gör det möjligt för webbförläggare att bestämma om eller hur deras webbplatser bidrar till förfiningen av Google Bard och Vertex AI generativa API:er och framtida AI-modeller. Google-Extended fungerar som en ´standalone product token´ som webbförläggare kan använda för att hantera hur deras webbplatser förbättrar Bard och Vertex AI generativa API:er och AI-modellerna som driver dem.

Direktlänk Dela Tech Edt fördjupade 2 oktober

Google arbetar på att förbättra AI-chattbotten Bard med nytt minnesfunktion

Google arbetar på att förbättra sin AI-chattbot Bard genom att lägga till en ny funktion kallad ´Memory´. Denna funktion kommer att låta Bard komma ihåg specifika detaljer och preferenser som användaren delar, vilket kommer att förbättra framtida resultat. Till exempel kan användaren be Bard att komma ihåg att de försöker undvika att äta kött, eller att de har två barn. Även om funktionen ännu inte är helt funktionell, kommer användare att kunna lägga till och radera preferenser. För dem som är oroade över integriteten kan funktionen också stängas av.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 2 oktober

Automatisera ditt arbetsflöde med Google Bard

Google Bard är ett stort språkmodell som för närvarande är under utveckling och är utformat för att utföra en mängd olika lingvistiska och beräkningsuppgifter. Den kan inte bara generera sammanhängande och kontextuellt relevant text, utan har också förmågan att översätta mellan flera språk med hög noggrannhet. Google Bard utmärker sig i att skapa olika former av kreativt innehåll, som poesi, berättelser och till och med manus. Dessutom fungerar den som en pålitlig källa för att svara på frågor du kan ha, och ger informativa och välgrundade svar. En av de framstående funktionerna hos denna språkmodell är dess anpassningsförmåga för att automatisera många uppgifter inom ditt arbetsflöde, vilket förbättrar produktiviteten och effektiviteten.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 2 oktober

Meta fokuserar på generativ AI: andra stora spelare gör viktiga framsteg

Två år efter att ha börjat marknadsföra metaversum, har Meta, tidigare känd som Facebook, nu vänt sin uppmärksamhet mot generativ AI med en rad nya funktioner för användare, utvecklare, företag och skapare. Meta arbetar med att bygga och skala upp sina ambitioner inom generativ AI, och frågan är om företaget och andra jättar kommer att lära av misstagen från Web2-eran eller om nya generativa AI-verktyg kommer att påskynda gamla problem. För att utveckla sina AI-chattrobotar samarbetade Meta med olika författare, producenter, användarforskare samt team inom mångfald, medborgerliga rättigheter och teknik. Andra stora AI-spelare som OpenAI, Amazon, IBM och Spotify meddelade också viktiga uppdateringar och investeringar inom AI.

Direktlänk Dela Digiday Media fördjupade 2 oktober

Topp 10 alternativ till ChatGPT för professionellt och personligt bruk

AI-teknologins bästa gåva 2023 är utan tvekan ChatGPT, men det finns många alternativ om ChatGPT-servern är nere eller tillfälligt otillgänglig. Här är de tio bästa alternativen för både professionella och utbildningsändamål: 1. Google Bard AI, 2. Bing AI Chat, 3. Jasper Chat, 4. Perplexity AI, 5. Claude 2, 6. OpenAI GPT Playground, 7. Poe av Quora, 8. YouChat, 9. Chatsonic, 10. Pi, din personliga AI. Dessa verktyg är bra för frågor och forskning endast, och man bör säkerställa faktakontroll vid användning av den producerade texten i professionella och utbildningsavsnitt.

Direktlänk Dela UbuntuPIT fördjupade 2 oktober

OpenAI introducerar audio- och videofunktioner till sin chattbot ChatGPT

San Francisco-baserade OpenAI har lagt till audio- och videofunktioner till sin framgångsrika chattbot ChatGPT. Användare kan nu ha röstkonversationer eller dela bilder med chattboten. Funktionen, som är den första av sitt slag för OpenAI, ger användare fler sätt att använda ChatGPT i sina liv. I juli introducerade Google multimedia i sin chattbot - Google Bard, i ett försök att hålla sig före OpenAI. Men med ChatGPT Vision har OpenAI återigen bevisat sig vara en pionjär inom AI-innovation.

Direktlänk Dela Geo TV News fördjupade 2 oktober

OpenAI introducerar röst- och videofunktioner till sin chattbot ChatGPT

OpenAI lägger till röst- och videofunktioner till sin chattbot ChatGPT

Direktlänk Dela Irshi Videos fördjupade 2 oktober

Skydda din integritet med Google Bard genom att hantera datalagring och platsinställningar

Google Bard, AI-chatten, har fått nya funktioner som gör att den kan dyka in i dina Google Docs, gräva fram gamla Gmail-meddelanden och till och med söka igenom YouTube-videor. Som standard lagrar Google Bard varje interaktion du har med chatten i 18 månader. Detta inkluderar din ungefärliga plats, IP-adress och alla fysiska adresser kopplade till ditt Google-konto. Om du vill förhindra att Google Bard lagrar dina interaktioner kan du inaktivera Bard-aktivitet, men detta begränsar tillgången till tillägg. Du kan använda ett virtuellt privat nätverk (VPN) för att maskera din IP-adress och förbättra din integritet online.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 1 oktober

Kan Turnitin upptäcka AI-genererat innehåll från Google Bard?

I takt med att världen blir allt mer digital har användningen av artificiell intelligens (AI)-baserade verktyg som Google Bard för innehållsskapande ökat markant. Detta har väckt frågor om plagieringsdetekteringsprogramvarans förmåga att identifiera AI-genererat innehåll. Institutioner och lärare världen över frågar nu: Kan Turnitin upptäcka Google Bard? Google Bard är ett AI-verktyg utformat för att generera innehåll snabbt och effektivt. Turnitin är en ledande programvara för plagieringsdetektering, utformad för att bibehålla akademisk integritet genom att identifiera kopierat innehåll från en omfattande databas som innefattar webbsidor, studentuppsatser och professionella artiklar. Ja, Turnitin har förmågan att identifiera innehåll genererat av AI-skrivassistenter som Google Bard. Turnitin använder en flerdimensionell strategi för plagieringsdetektering som inkluderar analys av text på en detaljerad nivå. Detta innebär att det kan granska de mönster, formuleringar och strukturer som vanligtvis är förknippade med AI-genererat innehåll. Dessutom uppdaterar Turnitin kontinuerligt sin omfattande databas, som omfattar prov av AI-genererat arbete, för att ligga före framväxande mönster och tekniker som används av AI-författare som Google Bard. Det är också noga med citat och referenser inom texten, och flaggar källor som inte är offentligt tillgängliga eller som är kända för att användas av AI-skrivverktyg. Sammanfattningsvis gör Turnitins sofistikerade algoritmer, utvecklande databas och citatanalys det skickligt på att upptäcka AI-genererat innehåll, vilket förstärker vikten av akademisk integritet i utbildningssammanhang.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 1 oktober

Bill Ackman tror på Googles framtid inom AI

Miljardären och investeraren Bill Ackman tror att Google kommer att vara en dominerande spelare inom artificiell intelligens (AI) under lång tid. Ackman, VD för hedgefonden Pershing Square Capital Management, har köpt aktier i Googles moderbolag Alphabet tidigare i år, vilket nu är Pershing Squares näst största innehav. Trots att vissa tror att Alphabet tappade bollen efter att OpenAI lanserade sin ChatGPT AI-app, tror Ackman att Alphabet bara snubblat i sin PR. Han förutspår att Alphabet kommer att vara en dominerande spelare inom AI under mycket lång tid. Han tror också att Alphabet har många konkurrensfördelar, bland annat tillgång till data och molntjänster.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 1 oktober

Google leder stora projekt inom AI, mjukvara och hårdvara

Google leder flera stora projekt inom hårdvara, mjukvara och artificiell intelligens. Från Google Bard till Pixel 8, Android 15 till Chromebook-serien finns det något för alla. I oktober släpper företaget en ny generation smartphones, Pixel 8 och Pixel 8 Pro. Google Bard är en viktig ledare på AI-fronten och nya Bard-produkter kommer att finnas tillgängliga i framtiden. Android 14 släpps snart med nya funktioner, medan Android 15 förväntas medföra betydande förbättringar till systemet nästa år. Det finns också läckor som tyder på att Google arbetar på nya Chromebook-produkter.

Direktlänk Dela Game News 24 fördjupade 1 oktober

Använd Google Bard för att formulera SMARTa mål

SMART-mål, som står för Specifika, Mätbara, Uppnåeliga, Relevanta och Tidsbundna, fungerar som en effektiv ram för att etablera och uppnå mål i olika aspekter av ditt liv, inklusive din professionella resa. Google Bard kan spela en central roll i att hjälpa dig att formulera dessa SMART-mål. Genom att utnyttja Google Bards kapaciteter kan du berika din målsättningsprocess, göra den mer informerad och fantasifull. Google Bard kan hjälpa dig att skriva SMART-mål på flera sätt, inklusive att generera en lista över möjliga mål, forskning om ditt mål, utveckla en plan för att uppnå ditt mål och spåra dina framsteg.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 1 oktober

Använd Google Bard för att formulera SMART-mål

SMART-mål, som står för Specifika, Mätbara, Uppnåeliga, Relevanta och Tidsbundna, fungerar som ett effektivt ramverk för att etablera och uppnå mål inom olika områden av ditt liv, inklusive din professionella resa. Google Bard kan spela en avgörande roll för att hjälpa dig att formulera dessa SMART-mål. Det kan erbjuda en mängd information, leverera nyanserade insikter och till och med tända kreativa idéer som kan hjälpa dig att formulera dina mål på ett sätt som överensstämmer med SMART-kriterierna. Genom att använda Google Bards förmågor kan du berika din målsättningsprocess, vilket gör den mer informerad och fantasifull.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 1 oktober

Google Bard blir smartare och mer anpassningsbar tack vare senaste uppdateringen

Google Bard, en av de mest framgångsrika typerna av AI, har genomgått uppdateringar för att göra den smartare och mer anpassningsbar. Användare kan nu ´personifiera´ sin integritet genom en funktion som hindrar Bard från att använda deras online-innehåll för utveckling. Google Bard lär sig från våra data, eller inte, beroende på oss. Detta innebär att användare kan välja att inaktivera ´User-Agent: Google-Extending´-funktionen i sin webbplats robots.txt-fil. Google Bard kommer inte att kunna utveckla sin AI utan tillgång till en stor mängd data.

Direktlänk Dela Hardwood Paroxysm fördjupade 1 oktober

OpenAI tillkännager nya multimodala funktioner för ChatGPT

OpenAI har tillkännagett nya multimodala funktioner för sin chattbot, ChatGPT, som nu kan se, höra och tala. Användare kan ha röstkonversationer eller dela bilder med ChatGPT i realtid. Röstfunktioner kommer att finnas tillgängliga på iOS och Android. Till skillnad från nuvarande röstassistenter drivs ChatGPT av mer avancerade stora språkmodeller, vilket innebär att du kommer att höra samma typ av konversationella och kreativa svar som OpenAIs GPT-4 och GPT-3.5 kan skapa med text. Användare kan ladda upp en bild av något och fråga ChatGPT om det. Multimodalt kommer att vara tillgängligt på alla plattformar.

Direktlänk Dela Mashable fördjupade 1 oktober

Google Bard får ´Memory´-funktion för att förbättra framtida chatbotinteraktioner

Google förbereder sig för att lägga till en ny funktion kallad ´Memory´ till sin AI-chatbot, Google Bard. Med denna funktion kommer Bard att kunna komma ihåg viktiga användardetaljer och preferenser. För närvarande börjar Bard varje konversation från början, men med ´Memory´-funktionen kommer Bard att lagra specifika detaljer som användare delar, vilket förbättrar framtida interaktioner och skapar en mer personlig och effektiv chatbotupplevelse. Användare kan lägga till och ta bort preferenser, och för att bemöta integritetsfrågor kommer Google Bard att erbjuda ett alternativ för att inaktivera ´Memory´-funktionen.

Direktlänk Dela NewsBytes fördjupade 30 september

AI-verktyg rekommenderar tre elbilsaktier att behålla på lång sikt: Tesla, BYD och Albemarle

Google Bards AI-verktyg har rekommenderat tre elbilsaktier att köpa och behålla på obestämd tid. På toppen av listan är Tesla, som behåller sin ledande position på elbilsmarknaden. Tesla har rapporterat konsekvent tillväxt under flera kvartal och har en aggressiv expansionsstrategi. BYD Company, en framstående kinesisk elbilstillverkare, har också rekommenderats. Företaget tillverkar sina egna batterier och väsentliga komponenter, vilket ger det en distinkt kostnadsfördel över sina konkurrenter. Slutligen rekommenderas Albemarle Corporation, en ledande litiumproducent, som spelar en avgörande roll i elbilssektorns ekosystem.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 30 september

Google Bard möter ökat granskning i kampen om generativ AI

Google Bard, en AI-modell utformad som ett gränssnitt för stora språkmodeller (LLM), står inför ökad granskning på grund av påståenden om att producera falska nyheter och desinformation. Trots att Bard nu är tillgänglig på över 40 språk och i över 230 länder, visade en nyligen genomförd granskning av två ledande generativa AI-verktyg, OpenAI:s ChatGPT och Google’s Bard, att de är benägna att generera falska påståenden. Google Bard genererade 80 av 100 myter från en slumpmässig prov ur databasen, medan ChatGPT genererade 98 av 100. Google Bard integreras nu med Google-appar och tjänster för mer hjälpsamma svar, men står också inför rättsliga utmaningar då det har anklagats för att skrapa data från miljontals användare utan deras samtycke.

Direktlänk Dela Newskarnataka fördjupade 30 september

Googles AI-chatbot Bard kan få en ny ´Memory´-funktion

Googles generativa AI-chatbot och ChatGPT-rival Bard kan få en ny ´Memory´-funktion som kommer ihåg viktiga detaljer om dig och dina preferenser, enligt en mediarapport. Enligt en tidig version av Bards användargränssnitt som 9 till 5 Google har sett, kommer funktionen att låta AI-chatboten hålla reda på specifika detaljer du delar med den och använda dem för att förbättra framtida resultat. Dessutom sa rapporten att du från minnessidan kommer att kunna lägga till nya preferenser. Denna sida kommer förmodligen också att låta dig radera minnen som är felaktiga eller oönskade. För att upprätthålla privatlivet kommer en växel på skärmens vänstra sida att låta dig snabbt och enkelt stänga av Bards minne. Under tiden har Google släppt en mer kapabel version av Bard som nu integreras med Google-appar och tjänster, inklusive Gmail, Docs, Drive, Maps, YouTube och Google Flights och Hotels för mer hjälpsamma svar.

Direktlänk Dela Latestly.com fördjupade 30 september

Google utvidgar tillgången till AI-modeller för ungdomar och webbpublicister

Google har meddelat nya funktioner för att optimera processer för tidiga testare av det generativa AI-stödda sökverktyget (SGE) och webbpublicister med hjälp av Google Bard AI-chattbot. Google utvidgar nu tillgången till SGE för användare mellan 13 och 17 år i USA. Google implementerar också ytterligare skydd för att förhindra att tonåringar får tillgång till olämpligt eller skadligt innehåll. Dessutom erbjuder Google en ny AI Literacy Guide för tonåringar och deras föräldrar. Google har också presenterat Google-Extended, vilket ger webbpublicister möjlighet att bestämma om de vill att deras webbplats ska användas för att träna Bard och Vertex AI-generativa API:er.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 29 september

Google lanserar en fristående webbsökrobot kallad ´Google-Extended´ som låter webbpublicister välja bort Google Bard utan att påverka deras synlighet på Google Search. Tidigare kunde förläggare bara välja att helt stänga av Googles sökrobot, vilket kunde ha negativ inverkan på deras prestanda på Google Search. Google Bard har utökat sina funktioner, ansluter till andra Google-tjänster och erbjuder funktioner som dubbelkontroll av information, uppladdning av bilder och tillgång till data från Google Drive. Google-Extended gör det möjligt för webbpublicister att specifikt välja att Google inte kör sökroboten på deras webbplatser.

Android Police fördjupade 29 september

Internet har utvecklats mycket under de senaste 20-25 åren och har blivit en enorm plats full av data och kunskap, vilket gör det perfekt för att träna artificiell intelligens (AI). Google har nyligen meddelat att de kommer att ge webbpublicister valet att låta data från deras webbplatser användas för att träna AI, som Google Bard. Detta kommer att hanteras genom ett nytt verktyg kallat Google-Extended. Detta följer efter en uppdatering av Googles sekretesspolicy i juli, där företaget sa att de förbehåller sig rätten att skrapa all offentligt tillgänglig information för att bygga sina AI-verktyg.

Phandroid fördjupade 29 september

OpenAI:s ChatGPT kan nu söka på webben

OpenAI har meddelat att ChatGPT nu kan söka på webben inom sina konversationer. Funktionen, som kallas Browse with Bing, använder Microsofts sökmotor för att ge svar från aktuella och auktoritativa källor, vilka också länkas i svaren. Funktionen är för närvarande endast tillgänglig för Plus- och Enterprise-prenumeranter av OpenAI, men företaget säger att det snart kommer att göra det tillgängligt för alla användare. Tidigare var ChatGPT den enda stora AI-chattboten som saknade webbåtkomst. Alternativ som Bing Chat och Google Bard har erbjudit denna funktionalitet från start.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 29 september

Google lanserar Google-Extended för att ge webbplatsadministratörer mer kontroll över AI-träning

I takt med att generativa AI-tjänster som OpenAI´s ChatGPT, Microsofts Bing Chat och Google Bard används allt mer som alternativ till sökmotorer, möter de också motstånd från personer och företag som inte vill att deras AI-modeller tränas på deras onlineinnehåll. Google har nu annonserat ett nytt sätt för webbplatsadministratörer att antingen tillåta dess Bard och Vertex AI-tjänster att få tillgång till dess innehåll, eller att välja bort att användas för att träna dessa API-modeller. Google-Extended är en ny kontroll som webbpublicister kan använda för att hantera om deras webbplatser hjälper till att förbättra Bard och Vertex AI generativa API:er.

Direktlänk Dela Neowin fördjupade 28 september

WhatsApp och Instagram lägger till animerade AI-chatt avatarer, inklusive Snoop Dogg som Dungeon Master

Meta lanserar sin egen ´Meta AI´ chat-assistent och en rad AI-karaktärer på sina meddelandeplattformar, inklusive WhatsApp, Instagram och Messenger. Assistenten kommer att kännas bekant för dem som har använt chattbots som ChatGPT eller Claude. Den är designad för att hjälpa till med att planera resor, besvara frågor och generera bilder från textprompter. Meta rullar också ut 28 AI-drivna karaktärer på sina meddelandeplattformar, inklusive många spelade av kändisar, som Tom Brady, Kendall Jenner och Snoop Dogg. Dessa kändis-AI:er gick in i begränsad beta på onsdag.

Direktlänk Dela Ars Technica fördjupade 28 september

AI-modeller förutspår Bitcoins prisutveckling och framhäver Bitcoin Minetrix som en lovande kryptovaluta

Artificiell intelligens (AI) modeller ChatGPT och Google Bard har analyserat och förutspått Bitcoins (BTC) situation och prisutveckling. Båda AI-modellerna tror att Bitcoin kan nå mellan $30 000 till $40 000 vid slutet av 2023, beroende på olika faktorer som global ekonomi och marknadssentiment. De har också identifierat det nya försäljningsprojektet Bitcoin Minetrix (BTCMTX) som en token som kan vara redo för betydande tillväxt. Bitcoin Minetrix tillåter användare att satsa tokens och tjäna krediter för att få tillgång till molnbrytningskraft, vilket gör gruvdrift mer tillgänglig för massorna.

Direktlänk Dela FXStreet fördjupade 28 september

Skapa sammanfattningar av webbsidor med AI-verktyg

AI-verktyg som ChatGPT, Google Bard, Bing AI och andra kan snabbt generera sammanfattningar av webbsidor. Användare kan kopiera URL:en till den önskade artikeln eller webbsidan, logga in på AI-verktyget och skriva in ett kommando för att skapa en sammanfattning. Dessutom kan vissa AI-verktyg som Google Bard även detektera text i bilder eller skärmdumpar för att generera sammanfattningar. Det finns också webbläsartillägg och online-verktyg som kan användas för att sammanfatta webbsidor. Efter att ha testat flera AI-verktyg och tillägg blev ´Bard AI´ och ´ChatGPT Summarize Everything´ favoriter.

Direktlänk Dela Gadgets To Use fördjupade 28 september

Google Bard förutspår topp 3 kryptovalutor att bevaka 2023: Shiba Inu, Tradecurve Markets och Cardano

Google Bard har identifierat tre kryptovalutor att hålla ögonen på under 2023: Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA) och Tradecurve Markets (TCRV). Shiba Inu förväntas blomstra tack vare nya framsteg med Shibarium, och experter förutspår ett potentiellt pris på $0.00001078 till december 2023. Cardano förväntas stiga efter lanseringen av Midnight, en satsning på innovation och integritet. Analytiker förutspår ett Cardano-pris på $0.37 till Q4 2023. Tradecurve Markets, en nykomling på kryptoscenen, har snabbt fått uppmärksamhet och har redan lockat 18 000 användare och samlat in $6M under sin pågående förhandsförsäljning.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 28 september

Datakvalitet och generativ AI: nyckeln till framgång i sök- och innehållsmarknadsföring

Data är avgörande för sökning och innehållsmarknadsföring. Med den snabba tillväxten av data och framväxten av generativ AI, är det viktigt att använda rätt och kvalitativ data. Dålig data kan leda till driftstörningar, felaktiga insikter och dåligt beslutsfattande. Kvalitativ data kombinerar faktorer som noggrannhet, anslutning, fullständighet och tillförlitlighet. En kombination av människor och maskiner skapar en data- och innehållsmarknadsföringsbattleground där kvalitet och anslutning är avgörande för framgång. Generativ AI kan hjälpa SEO och innehållsmarknadsförare att slutföra repetitiva uppgifter snabbare och mer exakt. Men för att generativ AI ska fungera effektivt, måste marknadsförare justera sitt tillvägagångssätt för data och säkerställa kvalitet och anslutning av data.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 28 september

Google Bard rekommenderar BNB, OKB och Tradecurve Markets som topp tre tokens 2023

Google Bard rekommenderar BNB, OKB och Tradecurve Markets (TCRV) som de topp tre tokens att fokusera på 2023. BNB, den infödda token för Binance ekosystem, erbjuder mångsidig användning, från att minska handelsavgifter till att delta i tokenförsäljningar på Binance Launchpad. OKB, den infödda token av OKEx, används för olika ändamål inom OKEx ekosystem, inklusive att minska handelsavgifter, delta i tokenförsäljningar och staking för belöningar. TCRV fokuserar på att lösa verkliga problem inom den online handelsmarknaden, sätter användarintegritet i förgrunden och förenklar handelsprocessen.

Direktlänk Dela CoinCodex fördjupade 28 september

Google Bard förutser prisutvecklingen för Dogecoin, UNUS SED LEO och Tradecurve Markets

AI används allt mer för att förutsäga kryptovalutors prisutveckling. Google Bards analysverktyg har därför använts för att förutse prisutvecklingen för Dogecoin, UNUS SED LEO och Tradecurve Markets till oktober 2023. Dogecoin har visat en starkt negativ trend på sin veckograf, vilket har fått stor uppmärksamhet. Trots detta förutser Google Bard att priset kommer att ligga mellan $0.0524 och $0.0701 till oktober 2023. UNUS SED LEO har visat en stark uppåtgående rörelse och Google Bard förutser en fortsatt prisökning. Tradecurve Markets har snabbt vuxit och lockat över 18 000 användare.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 28 september

Google Bards AI förutspår priser på kryptovalutor

Google Bard, en av de bästa AI-chattbotarna 2023, har släppt sina prisförutsägelser för tre stora digitala valutor - Shiba Inu, Pepe och Everlodge, för Q4 2023. Shiba Inu har drabbats av en marknadsnedgång och dess pris har sjunkit till $0.00000727. Trots detta förutspår Google Bard att Shiba Inus mynt kommer att öka till $0.00000839 i Q4 2023. Pepe, en berömd grodtema meme-mynt, har förlorat prisets momentum men har vänt saker runt och Google Bard förutspår att Pepe´s pris kommer att stiga till $0.000000450 vid utgången av 2023. Everlodge, ett nytt projekt som låter alla investera i fastigheter genom att dela upp egenskaper i mindre bråkdelar och sälja dem som NFT:er, förväntas också öka. Enligt Google Bard kommer ELDG-myntet att stiga 35x i Q4 2023.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 28 september

Borttagen Forbes-artikel förutspår XRP-pris på $59,472

En nyligen borttagen artikel från Forbes har genererat diskussioner inom XRP-gemenskapen genom att förutspå ett nytt prisrekord för XRP på 59 472 dollar. Orsaken till att artikeln togs bort är okänd, men spekulationer inkluderar felaktig information, rutinmässiga redaktionella övningar eller potentiella juridiska eller regulatoriska problem. Artificiell intelligens (AI) modeller från Microsoft Bing och Google Bard har bekräftat artikeln och dess innehåll. De faktorer som framhävdes för att stödja prisprojektionen inkluderade ökande antagande av RippleNet, positiva kryptomarknadssentiment och ökat intresse och antagande från individer och företag.

Direktlänk Dela Times Tabloid fördjupade 28 september

Google kan visa dina konversationer med Bard i sökresultaten på grund av en bugg

När du chattar med Google Bard förväntar du dig en viss grad av integritet. Självklart har Google tillgång till denna information, men man kan anta att det du frågar AI kommer bara vara känt av dig själv och Google, inte alla andra, eller hur? Det visar sig att det kanske inte är fallet. Det verkar som att på grund av en potentiell bugg kan det vara så att Google nu indexerar de konversationer som användare har haft med Bard i sökresultaten. Det innebär att när någon klickar på länken kan det sluta med att din information visas i processen.

Direktlänk Dela Phandroid fördjupade 28 september

AI-chattboten ChatGPT kan hjälpa till med semesterplanering

AI-chattboten ChatGPT kan utföra många tekniska uppgifter som att skriva, koda och forska, men kan också användas för mer spännande projekt som semester- eller resplanering. Chattboten kan hjälpa till med allt från att hitta rätt destination till att boka allt och ha en ordnad resplan. Det kan svara på alla dina frågor på samma sätt som en resebyrå skulle göra genom att söka i sin robusta databas och ge ett konversationsmässigt svar. Andra AI-chattbotar som Bing Chat eller Google Bard kan också användas för samma ändamål.

Direktlänk Dela ZDNet fördjupade 27 september

Google Bard förutser hög avslutning för tokens Synthetix, Kava och Shiba Budz

Investorer söker ständigt efter lovande tokens med potential för betydande utveckling i kryptovalutavärlden. Synthetix (SNX), Kava (KAVA) och Shiba Budz (BUDZ) är tre tokens som förväntas avsluta året på en hög nivå, enligt Google Bard. Dessa tokens har lockat mycket uppmärksamhet på grund av sina distinkta kvaliteter, livliga samhällen och potential för branschstörningar. Shiba Budz (BUDZ) syftar till att decentralisera spelindustrin med hjälp av blockchain-teknologi. Synthetix (SNX) revolutionerar decentraliserade finanser genom att tillåta användare att skapa och handla syntetiska tillgångar. Kava (KAVA) stärker kryptovalutasamhället genom att erbjuda säkra och effektiva decentraliserade finansiella tjänster för användare.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 27 september

NExT-GPT: En ny AI-modell som skakar om saker och ting

2023 har känts som ett år dedikerat till artificiell intelligens och dess ständigt expanderande förmågor, men tiden för ren textoutput håller redan på att förlora kraft. AI-scenen kan domineras av jättar som ChatGPT och Google Bard, men en ny stor språkmodell (LLM), NExT-GPT, är här för att skaka om saker och ting - och erbjuder full text-, bild-, ljud- och videooutput. NExT-GPT är ett resultat av forskare från National University of Singapore och Tsinghua University. NExT-GPT kan acceptera inslag i olika format och leverera svar enligt önskat output i video, ljud, bild och text. Detta innebär att du kan lägga in en textprompt och NExT-GPT kan bearbeta den till en video, eller du kan ge den en bild och få den omvandlad till ljud. ChatGPT har nyligen tillkännagivit förmågan att ´se, höra och tala´ vilket liknar vad NExT-GPT erbjuder - men ChatGPT siktar på en mer mobilvänlig version av denna typ av funktion och har ännu inte introducerat videofunktioner.

Direktlänk Dela TechRadar fördjupade 27 september

Vad är en AI-prompt och varför är det viktigt?

En AI-prompt är ett sätt för en människa att interagera med en stor språkmodell som låter modellen generera den avsedda outputen. AI-prompts har en bred tillämpning, inklusive textgenerering, språköversättning och att ge informativa svar på frågor. Det är viktigt att ha välformulerade AI-prompts för att uppnå relevans och noggrannhet i de output som AI-modeller producerar. Användare kan dra nytta av AI-prompts på många sätt, inklusive förbättrad produktivitet, bättre kundservice och anpassning. Men AI-prompts kan också medföra utmaningar och etiska frågor, som skadligt innehåll, AI-hallucinationer, tvetydighet, snedvridna resultat och komplexitet.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 27 september

Google exponerar oavsiktligt användarkonversationer med AI-chatbot

Google har oavsiktligt exponerat konversationer mellan användare och Bard AI-chatbot på dess sökmotorresultatsida på grund av indexeringen av funktionen ´dela konversations-URL´. Google Bard AI är en konverserande generativ AI-chatbot utvecklad av Google. Funktionen ´dela konversations-URL´ i Bard AI låter dig dela en länk till din konversation med Bard med andra. Google indexerade oavsiktligt dessa konversations-URL:er på sina sökmotorresultatsidor, vilket gjorde dem tillgängliga för alla som utförde en Google-sökning. Google har uttalat att det oavsiktliga indexeringen av dessa konversationer i dess sökmotorresultat hanteras och åtgärder vidtas för att förhindra att det händer igen.

Direktlänk Dela Hack Read fördjupade 27 september

Google indexerar samtal med sin AI-chatbot i sökresultaten

Google indexerar konversationer med sin AI-chatbot i sökresultaten, vilket innebär att privata chattar kan bli offentliga. Det är oklart om detta är avsiktligt eller ett fel. Google Bard-konversationer syns i sökresultaten och det har rapporterats länkar till konversationer med Googles Bard-chatbot i sökresultaten, vilket väcker farhågor om integritet och datasäkerhet. Google har inte kommenterat om chatbot-indexeringen är en avsiktlig funktion eller ett indexeringsfel. Användare av Google Bard bör vara medvetna om att deras konversationer kanske inte förblir privata.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 26 september

Privata konversationer dyker upp i Google-sökningar

Google Bard tillåter användare att dela konversationer med andra genom att generera en länk. Dessa konversationer, inklusive de som är tänkta att vara privata, indexeras dock oavsiktligt av Google-sök. Google har inte kommenterat situationen eller förklarat om indexeringen av konversationer är en avsiktlig ´funktion´. Enligt Bard Hjälp-sidan bör delade konversationer endast kunna nås av dem med rätt URL, vilket antyder att det ska finnas en grad av privatliv. Användare uppmanas att radera alla genererade Bard-konversationslänkar tills vidare.

Direktlänk Dela How-To Geek fördjupade 26 september

Google Bards integration med Google-appar lämnar mycket att önska

Google Bard har äntligen integrerats i andra Google-produkter, inklusive Google Docs, Gmail och Drive, samt Maps, Flights, Hotels och YouTube. Trots att uppdateringen var spännande, lämnar integrationerna mellan Bard och Googles andra appar mycket att önska. Google Bard har alltid legat ett steg efter ChatGPT, och trots att Bard nu har integrerats med Google-appar, verkar det fortfarande vara en kamp för Google att hävda sig mot ChatGPT och andra generativa AI-system. Trots att Bard har öppen tillgång till dina Google-appar, fortsätter den att tillhandahålla information som den verkar dra ur luften. Detta har också märkts av Michael Nuñez från VentureBeat under hans testning av Google Bards senaste uppdatering.

Direktlänk Dela Toys Matrix fördjupade 26 september

Getty Images lanserar AI-plattform för generering av bilder

Getty Images har lanserat sin nya generativa AI-plattform, Generative AI by Getty Images, utbildad uteslutande på dess enorma bibliotek av egna och licensierade bilder. Plattformen syftar till att locka användare från andra AI-bildgeneratorer som Midjourney och Stable Diffusion, vars genererade bilder har varit under juridisk granskning. Getty Images säger att dess generativa AI-plattform tillåter användare att skapa visuella bilder med ´obegränsad skadeslöshet´. Generative AI by Getty Images använder NVIDIA’s Picasso, lanserad av komponenttillverkaren som blev AI-utvecklare i mars.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 26 september

MSI lanserar AI Prompting Essentials Certified, ett gratis certifieringsprogram

Management and Strategy Institute (MSI) har stolt presenterat sitt senaste certifieringsprogram, AI Prompting Essentials Certified (AIPEC). Detta banbrytande program, som erbjuds gratis, syftar till att förmedla grunderna i AI-promptning, med fokus på applikationer med ChatGPT och Google Bard. Genom denna onlineutbildning och certifieringsprogram kommer individer att förvärva kunskap och färdigheter som behövs för att med säkerhet navigera i AI-genererat innehåll samtidigt som etik och ansvar upprätthålls. AI-språkmodeller har potential att revolutionera branscher, från innehållsskapande till kundengagemang. Det är dock nödvändigt att närma sig deras användning med en stark etisk grund.

Direktlänk Dela TechBullion fördjupade 25 september

Microsoft 365 Chat vs Google Bard Extensions: Jämförelse av AI-verktyg

Microsoft 365 Chat och Google Bard Extensions är två AI-verktyg som syftar till att förbättra produktivitet och kreativitet. Microsoft 365 Chat, som kostar $30 per månad, integreras djupare i Microsoft 365-appar för att förbättra produktivitet och samordning mellan teammedlemmar. Å andra sidan är Bard Extensions gratis att använda och ansluter till dina mest använda Google-tjänster, inklusive Gmail, Drive, Docs, YouTube, Maps, Google Flights och Google Hotels. Valet mellan de två verktygen beror på dina specifika behov. Microsoft 365 Chat kommer att lanseras den 1 november 2023.

Direktlänk Dela Nerds Chalk fördjupade 25 september

AI Chatbot Google Bard identifierar toppkryptovalutor

Google Bards AI-chatbot har identifierat KuCoin Token (KCS), Axie Infinity (AXS) och Tradecurve Markets (TCRV) som de bästa kryptovalutavalen. KCS har fått uppmärksamhet tack vare sitt nyligen partnerskap med Stoic AI och förväntas nå $7.26 till december 2023. AXS har också inkluderats i Google Bards lista efter att ha tillkännagett upplåsningen av över 14 miljoner tokens i oktober, med förväntningar om att priset kommer att stiga till $7.73 inom fjärde kvartalet 2023. TCRV erbjuder en handelsplattform som kombinerar de bästa funktionerna hos centraliserade och decentraliserade börser, med en 50x pump förutspådd innan dess förhandsförsäljning avslutas.

Direktlänk Dela Claytoncountyregister.com fördjupade 25 september

Googles AI chatbot listar toppkryptovalutor att bevaka

Googles AI chatbot, Google Bard, har nyligen avslöjat en lista över toppkryptovalutor att bevaka. Bland dessa finns KuCoin Token (KCS), Axie Infinity (AXS) och Tradecurve Markets (TCRV). KuCoin Token har fått ökat intresse efter ett nytt partnerskap med Stoic AI, och dess pris förväntas nå 7,26 dollar i december 2023. Axie Infinity förbereder sig för att låsa upp över 14 miljoner tokens i oktober, vilket signalerar en fortsatt utveckling och expansion. Tradecurve Markets introducerar en unik handelsplattform som kombinerar de bästa CEX- och DEX-funktionerna, vilket gör handel tillgänglig för en bredare publik.

Direktlänk Dela Hindustan Times fördjupade 25 september

Shiba Budz, Shiba Inu och Polygon: Kryptovalutor att hålla ögonen på

Bland alla tillgängliga kryptovalutor har Shiba Budz (BUDZ), Shiba Inu (SHIB) och Polygon (MATIC) fångat investerarnas och entusiasternas uppmärksamhet. Dessa tokens har gjort avtryck på marknaden, med Google Bard som förutser betydande vinster för Shiba Budz och potential för Shiba Inu och Polygon att säkra platser i topp 10 kryptovalutor. Shiba Budz, en ERC20-token byggd på Ethereum-blockchain, syftar till att revolutionera cannabisindustrin genom att utnyttja blockchain-teknik. Shiba Inu, även om den ursprungligen började som en meme-token, har snabbt utvecklats till en seriös konkurrent inom kryptovalutautrymmet. Polygon är en skalningslösning för Ethereum, utformad för att lösa skalbarhets- och användbarhetsproblem i Ethereum-nätverket.

Direktlänk Dela TechBullion fördjupade 25 september

Google Bard listar topp tre kryptovalutor för Q4 2023: BNB, Litecoin och Tradecurve Markets

AI-drivna chatten Google Bard har listat sina tre toppval för kryptovalutor för det fjärde kvartalet 2023: BNB (BNB), Litecoin (LTC) och Tradecurve Markets (TCRV). BNB, Binance’s inbyggda kryptovaluta, förväntas stiga efter att ha övervunnit regulatoriska hinder. Binance har nyligen antagit Optimism’s rollup-teknologi för att förbättra sin L2 skalningsplattform, opBNB. Litecoin har sett imponerande tillväxt, med antalet långsiktiga innehavare som ökar med 96%. Tradecurve Markets är en ny spelare i kryptovalutavärlden som kombinerar de bästa funktionerna hos CEX och DEX på en plattform. De har tagit in över 6 miljoner dollar och har över 18 000 användare.

Direktlänk Dela Crypto Mode fördjupade 25 september

AI dominerar höstens produktlanseringar hos Amazon, Microsoft och YouTube

Generativ AI var i fokus under teknikjättarnas höstevents. Amazon presenterade en smartare version av Alexa, driven av generativ AI. Microsoft och YouTube fokuserade också på AI under sina evenemang. Dave Limp, Senior VP för Devices and Services på Amazon, beskrev hur generativ AI kommer att vara grunden för nästa steg i omgivande intelligens. YouTube VD Neal Mohan och Microsofts VD Satya Nadella uttryckte liknande tankar. Amazon meddelade att AI-uppdateringen för Alexa kommer att vara tillgänglig för alla Echo-produkter från 2014 och framåt. Amazon, Microsoft och YouTube har alla gjort framsteg inom AI, och alla vill demonstrera de verkliga användningsfallen för AI genom de applikationer som kommer att påverka både konsumenter och företag.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 25 september

Hur man använder Google Bard för att skapa en personlig sparplan

Denna guide visar hur du kan använda Google Bard för att skapa en personlig sparplan. Observera att detta är finansiell rådgivning och du bör alltid rådfråga en kvalificerad finansiell professionell för specifika råd. Google Bard är en avancerad och omfattande språkmodell, utvecklad av experterna på Google AI. Den har noggrant tränats på en omfattande och varierad datamängd som inte bara inkluderar en mängd textinnehåll, men också olika former av kod. Detta gör det till ett otroligt mångsidigt verktyg med en mängd applikationer. Bland dess funktioner finns textgenerering, språköversättning och skapandet av en rad kreativt innehåll, från poesi till tekniska artiklar. Dessutom utmärker den sig på att ge välbegrundade, informativa svar på ett brett spektrum av frågor du kan ha. En av de mer specialiserade och praktiska användningarna av Google Bard är dess förmåga att hjälpa användare att utforma och implementera en personlig sparplan (PSP), vilket erbjuder en blandning av automatiserad intelligens och personlig finansiell rådgivning.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 september

Google Bard, AI-samarbetspartner utvecklad av Google, förväntas konkurrera med OpenAI´s ChatGPT

Google Bard, en AI-samarbetspartner utvecklad av Google och drivs av PaLM 2, är redo att förverkliga idéer. Chatten är mycket lik ChatGPT och ger individer möjlighet att generera text av alla slag. Google Bard, som har potential att förändra hur en individ söker, kommer snart. Verktyget är Googles svar på ChatGPT men erbjuder olika funktioner. Google släppte tidig tillgång till Bard den 21 mars 2023, vilket tillät användare i USA och Storbritannien att gå med i väntelistan. Verktyget förväntas vara tillgängligt på över 40 språk, inklusive engelska, japanska och koreanska. Till skillnad från ChatGPT kommer Google Bard att erbjuda funktionen att inkludera bilder i svaren, vilket gör sökningen mer relevant för användarna. Dessutom ökar talade svar, bild- och videoanalys, chatbot-personalisering och flerspråkiga svar Google Bards rykte i den utvecklande världen. Bard´s användning i Gmail erbjuder en ny effektivitetsnivå.

Direktlänk Dela The Coin Republic fördjupade 25 september

Lär dig dropshipping med hjälp av Google Bard

Google Bard, en kraftfull språkmodell, kan användas för att lära sig om en mängd olika ämnen, inklusive dropshipping. Dropshipping är en affärsmodell där du säljer produkter utan att behöva hålla något lager. När en kund lägger en order kontaktar du helt enkelt leverantören och de skickar produkten direkt till kunden. Google Bard kan användas för att lära sig allt du behöver veta om dropshipping, från grunderna till mer avancerade ämnen. Google Bard kan generera innehåll på en mängd olika ämnen, inklusive dropshipping, och ge omfattande och informativa svar på alla dina frågor.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 23 september

AI-chattrobotar hävdar att Forbes förutspådde XRP-rally till $59,472

Enligt uppgifter från två framstående AI-chattrobotar, Google Bard AI och Microsofts Bing, publicerade Forbes en artikel där man förutspådde att XRP skulle stiga till $59,472. Bing bekräftade att Forbes publicerade en artikel med titeln: ´Den nya Bitcoin är XRP och den är på väg till $59,472´. Enligt Bing togs artikeln dock snabbt bort efter publicering. Google Bard hävdar att publiceringsdatumet var den 21 september 2023. Båda robotarna antyder att artikeln förutspådde en betydande prisökning för XRP, vilket ledde till spekulationer inom kryptovalutagemenskapen.

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 23 september

AI Google Bard ger investeringsråd för altcoins

AI-chattboten Google Bard har gett råd om vilka altcoins man ska investera i. De rekommenderade kryptovalutorna var XRP (XRP), PancakeSwap (CAKE) och Tradecurve Markets (TCRV). Enligt Google Bard kan XRP stiga till $0,79 vid slutet av Q4 2023, PancakeSwap kan nå $1,96 vid årets slut och Tradecurve Markets kan stiga med 35x vid lansering. Dessa förutsägelser baseras på aktuella marknadsdata och investerarens sentiment.

Direktlänk Dela Outlook India fördjupade 22 september

Juridiska överväganden för företag som integrerar generativ AI

Generativ AI ger företag möjligheter men medför också risker. Juridiska överväganden inkluderar att förstå skillnaden mellan ett AI-företag och ett företag som använder AI, att välja rätt partner med användarvillkoren i åtanke, att navigera ägarskapsrättigheter, att hitta rätt balans mellan upphovsrätt och immateriella rättigheter, att veta var data lagras och hur det används och vilka datasekretesslagar som gäller, att vara medveten om lokala regleringar och att bestämma och enas om ansvarsskyldigheter. AI kommer att påverka företagsledares ansvarsskyldigheter betydligt.

Direktlänk Dela G2 fördjupade 22 september

Google Bard förbättras med ny bilduppladdningsfunktion

Google har utvecklat nya uppdateringar för sin AI-drivna chattrobot Bard som svar på framgången med ChatGPT. Bard erbjuder ett mycket bättre gränssnitt och en nyligen lanserad bilduppladdningsfunktion gör den unik. Artikeln presenterar flera värdefulla sätt att utnyttja fördelarna med att använda Google Bards bilduppladdningsfunktion, inklusive att få bildförklaringar, skapa bildtexter för sociala medier, översätta text i bilder, analysera bilder och extrahera relevant innehåll, sammanfatta data i bilder, generera koder för att skapa webbplatser eller gränssnitt, lösa matematiska utmaningar, uppfinna matrecept och identifiera medicinska tillstånd.

Direktlänk Dela Gadgets To Use fördjupade 22 september

Skapa en budget med Google Bard

Google Bard, en stor språkmodell, kan användas för olika uppgifter, inklusive finansiell planering. Den kan hjälpa dig att skapa en budget genom att svara på dina frågor, generera rapporter och ge rekommendationer. För att skapa en budget med Google Bard, samla din finansiella information, skapa ett nytt Google Sheet, ange din inkomst och lista dina utgifter per kategori. Totala din inkomst och utgifter för varje månad, ställ in budgetmål och granska din budget regelbundet. Google Bard kan också hjälpa dig att skapa kalkylblad för att planera din budget, besparingar och mer.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 22 september

Google Duet hjälper till att generera bilder för presentationer i Google Slides

Google Duet är ett verktyg som kan generera bilder för presentationer i Google Slides. För att använda Duet, skapa eller öppna en presentation i Google Slides, klicka på Infoga > Bild > Hjälp mig att visualisera. Du kan sedan skriva in en ledtråd, välja en stil och klicka på Skapa. Du kan välja en bild att infoga i din presentation, eller klicka på Visa mer om du inte är nöjd med resultaten. Du kan inte använda Google Bard direkt i Slides, men Duet är ett annat AI-verktyg från Google med direkt integration i Slides. Duet använder Google´s mer avancerade Pathway Language Model 2 (PaLM 2), som är närmare i kapabiliteter till ChatGPT-4.

Direktlänk Dela Lifewire fördjupade 22 september

Google Bard tillkännager tillgängligheten av förlängningar och nya funktioner

Google Bard har tillkännagett tillgängligheten av förlängningar som låter chatboten söka igenom användarens Gmail, Drive och Docs, samt lokalisera mer data. Förlängningarna inom Google Bard och andra tjänster tillåter integration med Gmail, Drive, Docs, YouTube, Maps och Google Flights, samt med hotell. Dessutom kan Bard skanna e-post och dokument för att hitta den information som efterfrågas inom Workspace-apparna. Google Bard är ett offentligt dataservice över hela EU som låter dig få tillgång till realtidsinformation om flyg och hotell, samt onlinevägbeskrivningar via Google Maps eller YouTube-videor, allt utan att kräva manuell inmatning.

Direktlänk Dela List23 fördjupade 22 september

ChatGPT introducerar bildigenkänning och generering

ChatGPT, en kraftfull språkmodell från OpenAI, har introducerat bildigenkänning och generering i sin senaste version, GPT-4. Tidigare modeller, som GPT-3, kunde inte acceptera bilduppmaningar. Med GPT-4 kan användare nu använda bilder som inmatningar och generera bildtexter, klassificeringar och analyser. Funktionen för visuell inmatning tillkännagavs via en tweet den 14 mars 2023. Användargränssnittet för Open AI Chat GPT AI chatbot kan likna AI-konstgeneratorer som Midjourney, men tekniken under huven är inte densamma.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 21 september

AI:s roll i spelutveckling: Fördelar och risker

Artificiell intelligens (AI) har visat sig vara effektiv i vissa områden där människor tidigare dominerade, till exempel genom tjänster som ChatGPT och Google Bard. Detta har lett till en ökning av arbetslösheten i vissa sektorer, med Mindark som ett exempel där 40% av personalen har ersatts av AI. Trots detta har AI redan etablerat sig inom spelbranschen och ser ut att fortsätta vara en del av den. Diskussionen rör nu vilka fördelar och risker som finns med AI inom spelutveckling.

Direktlänk Dela FragZone fördjupade 21 september

Google utökar Bard AI:s tillgång till fler applikationer och tjänster

Google´s Bard, en generativ AI, kommer nu att ha tillgång till ett bredare utbud av Googles applikationer och tjänster, inklusive Gmail, Docs, Drive, YouTube och mer. Denna funktion, känd som Bard Extensions, kommer att låta dig interagera med chatboten för att maximera kraften i Googles verktygssvit. Bard Extensions kommer att ha tillgång till dina personuppgifter på Google. Google har betonat sitt åtagande för användarnas integritet och klargjort att användarnas personuppgifter inte skulle användas för att träna AI-modeller eller rikta in annonser. Med mer kraft kan Google Bard nu göra det möjligt för användare att dela sina konversationer med andra. Dessutom stöder den konversationer på flera språk, vilket gör den globala användarupplevelsen ännu mer inkluderande.

Direktlänk Dela The Tech Report fördjupade 21 september

Google Bards AI förutser Binance Coin, Filecoin och Tradecurve Markets som framstående tokens 2023

Google Bards AI-chatbot har identifierat Binance Coin (BNB), Filecoin (FIL) och Tradecurve Markets (TCRV) som de mest framstående tokensen 2023. BNB:s engagemang i socialt ansvar, inklusive en donation på $3M till offren för jordbävningen i Marocko, gör den till en potentiell topp-token. Filecoin, en viktig aktör inom datalagring och decentraliserad filutbyte, förväntas se en potentiell uppgång. Tradecurve Markets, som fokuserar på att lösa utmaningar på onlinemarknaden, har hittills samlat in över $5,8M under sin förhandsförsäljning.

Direktlänk Dela Bitcoinist fördjupade 21 september

Google utökar AI chatbot Bard till alla dess applikationer

Google har tillkännagivit att de nu har integrerat AI chatbot Google Bard i allt från Gmail till YouTube, Maps och Drive. Detta innebär att Google-användare nu kommer att kunna använda AI chatbot i alla Googles applikationer. AI Bard kommer att kunna svara på användarnas frågor på ett bättre sätt efter att ha kopplats till olika applikationer. Google har också tagit hänsyn till användarnas integritet, och företaget säger att data som kommer att användas inte kommer att vara tillgänglig för granskare.

Direktlänk Dela Presswire 18 fördjupade 21 september

Kan Google Bard konkurrera med ChatGPT?

Bard är en AI-driven chatbot och Googles svar på ChatGPT. Google släppte sin första version av Bard i februari 2023, men den hade brister som utplånade 100 miljarder dollar i marknadsvärde för moderbolaget Alphabet. I maj 2023 lanserades en ny version av Bard, som nu körs på PaLM2. I september 2023 meddelade Google att de kommer att lansera Bard Extensions för att integrera AI med populära Google-applikationer. Bard och ChatGPT kan fungera som personliga assistenter och hjälpa till med uppgifter som att boka flyg, samt generera innehåll. Bard kan forskning aktuell information, men källorna på internet är inte alltid tillförlitliga. Bard stöder över 20 programmeringsspråk och kan förklara och felsöka. Bard-användare kan nu dela sin chatt via en offentlig länk, och mottagaren kan granska och fortsätta idégenereringen eller konversationen.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 20 september

Google Bard, en AI-chatbot, utmanar OpenAI:s ChatGPT

Google Bard, en AI-chatbot, lanserades av Google Corporation som ett svar på OpenAI:s ChatGPT. Bard har förmågan att bearbeta stora mängder information, kod, lösa matematiska problem och komma med skrivlösningar. Den använder internetresurser för att hitta de mest relevanta lösningarna på frågor och kan interagera med användare via röstinput. Bard AI kan också generera texter i olika format, sammanfatta webbsidor och hjälpa till med reseplanering. Den är nu tillgänglig på 40 språk och i över 200 länder. Till skillnad från ChatGPT använder Google Bard realtidsdata, vilket gör den mer aktuell.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 20 september

AI ses som både hot och möjlighet för journalistik, visar rapport

AI är både ett hot och en möjlighet för journalistiken, med mer än hälften av de tillfrågade i en ny rapport som uttrycker oro över dess etiska implikationer för deras arbete. Medan 85 procent av respondenterna hade experimenterat med generativ AI som ChatGPT eller Google Bard för uppgifter som att skriva sammanfattningar och generera rubriker, sa 60 procent att de också hade reservationer. Studien, utförd av London School of Economics JournalismAI-initiativ, undersökte över 100 nyhetsorganisationer från 46 länder om deras användning av AI och tillhörande tekniker. Journalister erkände tidsbesparande fördelar med AI, men noterade också behovet av att AI-genererat innehåll kontrolleras av en människa.

Direktlänk Dela New Delhi Television fördjupade 20 september

AI:s betydande roll för afrikanska uppstartsföretag

Artificiell intelligens (AI) spelar en avgörande roll för afrikanska uppstartsföretag. AI förbättrar produktiviteten och effektiviserar verksamheten genom att automatisera rutinmässiga uppgifter. AI stärker beslutsfattandet genom att analysera stora datamängder och upptäcka mönster som kan vara svåra för mänskliga analytiker att se. AI underlättar utvecklingen av nya produkter och tjänster som är skräddarsydda för afrikanska konsumenter och företag. AI verktyg, särskilt de som fokuserar på språköversättning, kan hjälpa afrikanska uppstartsföretag att marknadsföra sina erbjudanden till globala publik. AI förväntas skapa miljontals nya jobbmöjligheter de kommande åren.

Direktlänk Dela Tech in Africa fördjupade 20 september

Santa Cruz County antar policy för användning av artificiell intelligens

Ledare i Santa Cruz County har utvecklat och antagit en policy för användning av artificiell intelligens (AI), vilket formar hur statstjänstemän kommer att implementera nästa generations verktyg i framtiden. Santa Cruz County Board of Supervisors röstade enhälligt på tisdag för att godkänna den nya policyen för lämplig användning av AI. Denna policy utvecklades med hjälp av ett AI-verktyg och kommer att rullas ut formellt i början av oktober. Policyn tillåter och uppmuntrar användning av AI i länets verksamheter, med riktlinjer som syftar till att undvika missbruk och delning av känslig information.

Direktlänk Dela Santa Cruz Sentinel fördjupade 20 september

Rekryterare varnar för användning av AI för att skriva CV och personliga brev

Användning av AI-verktyg som ChatGPT och Google Bard för att skriva CV och personliga brev kan minska dina chanser att få jobbet, enligt rekryterare. Dessa verktyg har blivit populära under det senaste året och används i företag världen över för allt från kodning till att svara på e-post. De läggs kontinuerligt till populär programvara som Salesforce och Microsoft 365. Men de har sina begränsningar, och det verkar som att att få dig ett jobb är en av dem. En rapport från ABC Gold Coast i Australien fann att fler och fler personliga brev låter ´robotiska´ på grund av ökningen av AI-verktyg.

Direktlänk Dela Wccftech fördjupade 19 september

Kör AI-chatbotar offline med nya skrivbordsappar

Det finns flera AI-spelare på marknaden just nu, inklusive ChatGPT, Google Bard, Bing AI Chat och många fler. Alla dessa kräver dock en internetanslutning för att interagera med AI. Med nya GUI-skrivbordsappar som LM Studio och GPT4All kan du köra en ChatGPT-liknande LLM offline på din dator utan problem. Du kan ladda ner modeller som Vicuna, StarCoder och WizardCoder. All din chatt är privat och du kan använda LM Studio i offline-läge också. GPT4All är en annan skrivbordsapp som låter dig köra en ChatGPT-liknande LLM på din dator privat. Det kräver inte ens en dedikerad GPU och du kan också ladda upp dina dokument för att träna modellen lokalt. Ingen API eller kodning krävs.

Direktlänk Dela Beebom fördjupade 19 september

Google Bard får betydande uppdateringar och integrerar med andra Google-produkter

ChatGPT var den första generativa AI-chatten som blev mainstream, men det finns flera andra produkter som Bing Chat, Google Bard, Google SGE och Claude att använda för daglig internetanvändning. Google Bard har nyligen fått en av de största uppdateringarna i sin historia och kan integrera med andra Google-produkter som Gmail, Docs, Drive, Maps, Flights, Hotell och YouTube. Detta kan göra Bard till den mest användbara chatten på internet. Google säger att det inte kommer att använda någon data från Gmail, Docs och Drive för att träna Bard, men samma integritetsregler kanske inte gäller för Maps, Flights, Hotell och YouTube. Google Bard har också gjort andra förbättringar som gör dessa integrationer möjliga, inklusive en uppdatering till PaLM 2, dess mest kapabla språkmodell än.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 19 september

Google Bard introducerar Bard Extensions - integrerar med dina favorit Google-appar

Google Bard har lanserat Bard Extensions, en uppdatering som gör det möjligt för Bard att sömlöst ansluta till dina favorit Google-appar och tjänster. Med Bard Extensions kan du nu integrera Google Docs, Google Drive, Gmail, YouTube, Google Maps och Google Flights och hotell. Bard kan erbjuda dig den mest relevanta informationen och tjänsterna baserat på dina behov och kan till och med samarbeta över flera appar samtidigt för att hitta den optimala lösningen. Google försäkrar att ingen av de data som Bard har tillgång till någonsin ses av människor.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 19 september

Google Bards AI förutspår prisökningar för Compound, Chainlink och Everlodge

Google Bard, en av de mest konkurrenskraftiga AI:erna inom sökmotorfältet, rekommenderar investeringar i altcoins Compound (COMP), Chainlink (LINK) och Everlodge (ELDG). Enligt Google Bard kan Compound öka till $72, Chainlink till $9.12 och Everlodge kan öka i värde med 35x vid lansering. Everlodge, en kommande marknadsplats, kommer att förändra hur handlare och investerare interagerar med semesterhemsmarknaden eller någon annan fastighetsinvestering.

Direktlänk Dela The Merkle fördjupade 19 september

Bästa praxis för implementering av AI i företag

För att framgångsrikt implementera AI-initiativ måste företag förstå vilka AI-modeller som bäst passar deras affärsfall. Det är viktigt att känna till fyra nyckelbegrepp: maskininlärning (ML), djupinlärning, enkel AI och generativ AI. ML är den vanligaste formen av AI, ofta införlivad i affärsverktyg som analytik och driftsstöd. Djupinlärning är en form av ML som använder komplexa neurala nätverk. Enkel AI använder regelbaserade system för att automatisera grundläggande uppgifter. Generativ AI, ofta baserad på djupinlärning, förutsäger det optimala svaret på en fråga baserat på dess träningsdata. Generativ AI har nyligen varit den hetaste formen av AI, främst på grund av dess förmåga att generera lättförståelig information. Bland de mest aktiva och snabbt föränderliga områdena inom generativ AI är privat data. Alla stora offentliga molnleverantörer - Amazon, Google, IBM, Microsoft, Oracle och Salesforce - erbjuder molnbaserade AI-verktyg för att underlätta byggandet av modeller som använder privat data. Företag som vill utveckla sina egna AI-modeller kanske vill titta på dessa verktyg och hålla utkik efter utvecklingen av nya funktioner. Djupinlärningsmodeller är grunden för många anpassade AI-projekt klassificerade som generativ AI. Det finns ett antal kraftfulla öppen källkodsmodeller och ramverk tillgängliga, inklusive följande: Apache MXNet. Keras. PyTorch. TensorFlow. TFLearn. Theano. Det finns också specialiserade öppen källkods bibliotek, som Fast.ai, Hugging Face Transformers och Stable Diffusion för naturlig språkbearbetning, och Detectron2 och OpenCV för bildbehandling. Dessa verktyg används för att bygga modeller och är lämpliga endast för organisationer vars personal inkluderar utvecklare som är mycket bekanta med AI och ML-principer, öppen källkods kodning och ML-arkitekturer. Många företag kommer att finna det svårt att använda dessa verktyg i frånvaro av sådan expertis. När de integreras i bredare programvara kan ML-verktyg lägga till en nästan mänsklig utvärderingsnivå till applikationer. ML används ofta för att förbättra affärsanalys samt grundläggande bildbehandling för igenkänning av verkliga förhållanden. Självkörande och assistansfunktioner i fordon, till exempel, baseras på ML. Enkla AI-verktyg är nu nästan helt integrerade med andra produkter, vilket innebär att det troligen kommer att vara utmanande att anta dem om du redan använder en produkt med AI-funktioner eller är villig att byta verktyg för att anställa en som gör det. Dessutom är AI-funktioner av denna typ primitiva jämfört med vad som finns tillgängligt i de andra tre modellkategorierna, så det finns en risk för att förvänta sig för mycket. Så, vad ska ett företag som är intresserat av att anta AI leta efter vad gäller övergripande modeller och specifika verktyg? Offentliga generativa AI-verktyg som ChatGPT och Bard är användbara för att skriva annonskopior, skapa enkla dokument och samla in information. Men behandla dem som juniorpersonal, alltid underkasta deras utdata en granskning av en seniorperson. Antingen privata generativa AI-verktyg eller djupinlärningsfunktioner integrerade i analysprogramvara kan hantera affärsanalysapplikationer. IBM:s AI-verktyg är mycket uppskattade inom detta område, och leverantörer som VMware rör sig in i samma utrymme med ett mer allmänt tillvägagångssätt. Alla molnbaserade generativa AI-verktyg som är tillgängliga som webbtjänster på det offentliga molnet är väl lämpade för detta, oavsett om du integrerar AI i din egen programvara eller införlivar den som en del av ett analyspaket du redan använder. För realtidskontroll, överväg ML-verktyg som kan integreras med IoT-enheter, händelsebearbetning eller logganalys. Enkel ML används bäst som en del av en bredare applikation, men djupinlärningsverktyg i öppen källkodsform kan hjälpa till att bygga mer komplexa applikationer. Se till att sätta alla verktyg du utvecklar eller väljer för realtidsapplikationer genom omfattande tester. Ett problem med antingen verktyget eller med din utveckling kan ha allvarliga konsekvenser i tidskänsliga applikationer, som processkontroll eller säkerhets- och driftsövervakning. Generering av specialiserat innehåll, som kod och bilder, är för närvarande den svåraste uppgiften att matcha till en modell och tillvägagångssätt. För kodgenerering tenderar användarna att vara överens om att det bästa tillvägagångssättet är att använda ett co-pilot-stil AI-kodningsverktyg - GitHub Copilot är ett ledande exempel - med specialiserad träning och ett användargränssnitt som är kompatibelt med vanliga integrerade utvecklingsmiljöer, som Visual Studio Code. För mer allmän innehållsskapande är specialiserade AI-skrivverktyg starka konkurrenter. Men som nämnts ovan kräver de noggrann mänsklig granskning för att hantera hallucinationer. Om det är viktigt att bygga innehåll baserat på dina egna data, då behöver du en generativ modell som du kan träna på dina egna dokumentresurser - en form av privat generativ AI. Som en sista varning är AI inte medveten - trots vad vissa har spekulerat. I många fall kommer generativ AI och andra djupinlärningsmodeller ofta att generera fel i många av sina svar. Det är avgörande att inte integrera AI i din företags IT-miljö utan att implementera tillräckliga kontroller över hur resultaten används. Att inte göra det kommer nästan säkert att diskreditera projektet, projektets förespråkare och kanske AI totalt sett inom ditt företag.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 18 september

Så här skapar du e-post i Gmail med Google Bard

Denna guide visar hur man skapar e-post i Gmail med hjälp av Google Bard. Google Bard är en stor språkmodell från Google AI, tränad på en massiv datamängd av text och kod. Bard kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. En av de saker som Bard kan göra är att hjälpa dig att skriva e-post i Gmail. Du kan använda Bard för att generera nya e-postutkast, eller för att förbättra befintliga utkast. Bard kan också hjälpa dig att skriva e-post i olika toner och stilar, som formell, informell, vänlig eller professionell.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 18 september

Bästa maskininlärningsaktier att köpa: Adobe, Alphabet och Meta

Maskininlärning och AI blir allt mer relevanta i affärer och kreativitet. Adobe har integrerat AI i sin flaggskeppsprogramvara Photoshop, vilket har revolutionerat den kreativa industrin. Alphabet, Googles moderbolag, är i framkant av AI-revolutionen med sina företagsnivåteknologier och tjänster. Meta, Facebooks moderbolag, har tagit en unik taktik genom att göra sina verktyg öppna källkoder. Alla tre företagen är starka investeringsalternativ för dem som vill dra nytta av maskininlärningens framsteg.

Direktlänk Dela InvestorPlace Media fördjupade 18 september

Google Bard kommer att integreras med Google Assistant

Google Bard, en stor språkmodell från Google AI, kommer att integreras med Google Assistant i framtiden. Google Bard kan generera text, översätta språk, skriva olika typer av kreativt innehåll och svara på dina frågor på ett informativt sätt. Google Assistant fungerar som en avancerad virtuell assistent designad för att hjälpa dig att utföra en mängd olika uppgifter som underlättar vardagslivet. När Google Bard integreras med Google Assistant kommer du att kunna använda Bards kraftfulla språkförmågor för att göra ännu mer saker. För att använda Google Bard med Google Assistant måste du först aktivera funktionen i Google Assistant-appen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 18 september

Lär dig nya färdigheter effektivt med Google Bard

Google Bard är ett kraftfullt verktyg för att lära sig nya färdigheter snabbt och effektivt. Verktyget kan hjälpa dig att lära dig en nytt språk, ett musikinstrument och mycket mer. Genom att följa vissa riktlinjer och bästa praxis kan du optimera din upplevelse med Google Bard och överträffa dina utbildningsmål. Börja med att identifiera den färdighet du vill lära dig. Använd Google Bard för att forska om färdigheten. Google Bard erbjuder ett omfattande informationslager över en mängd ämnen. Du kan använda dess funktioner för att läsa fördjupade artiklar, se instruktionsvideor och lyssna på insiktsfulla podcasts som rör den färdighet du siktar på att förvärva. När du har en grundläggande förståelse för färdigheten kan du börja ställa specifika frågor till Google Bard.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 16 september

Shiba Inu-ekosystemets expansion kan leda till betydande prisökning

Utvidgningen av Shiba Inu (SHIB) ekosystemet genom andra nivåns protokoll Shibarium ses av många som en faktor för tokenprisets tillväxt. Än så länge har vi inte sett en självständig tillväxt av mem-tokenen, som strider mot den allmänna trenden på kryptomarknaden. Enligt en prognos som begärts av Google Bard´s AI-verktyg, kan den genomsnittliga förväntade priset på SHIB vara cirka $0,89 år 2050. Detta värde innebär en signifikant hopp på cirka 11,6 miljoner procent jämfört med tokenens nuvarande värde.

Direktlänk Dela Cryptos TV fördjupade 16 september

Google Bard förutser att kryptovalutan Shiba Inu kommer att öka med 114% 2024 och kan nå $0.89 2050. De senaste 30 dagarna har Shiba Inu sjunkit med över 24%, vilket sätter dess pris till $0.000007475. Trots det har myntet sett en liten uppgång i värde under de senaste 24 timmarna då kryptomarknadsdeltagare utbytte över $75 miljoner värda Shiba Inu. Shiba Inu-gemenskapen förblir optimistisk om SHIB:s potential. Google Bard tror att Shiba Inu kommer att handlas i genomsnitt till $0.000016 nästa år, med ett minimum och maximum av $0.000012 och $0.000019.

The Crypto Basic fördjupade 16 september

Hur man använder Google Bard för att organisera sitt digitala liv

Denna guide visar hur du kan använda Google Bard för att organisera ditt digitala liv. För att börja använda Google Bard behöver du först skapa ett Google-konto. När kontot är klart kan du interagera med Bard via Google Assistant eller Google Search. Bard kan användas för att organisera dina att göra-listor, ta anteckningar, hantera din kalender, skapa och skicka e-post, söka information och skapa presentationer. Bard kan även användas för att skapa en inköpslista, spåra dina utgifter, planera dina måltider, skriva ett blogginlägg, översätta språk, skriva kod och brainstorma idéer. Google Bard är fortfarande under utveckling, men lär sig ständigt nya saker för att hjälpa dig att spara tid och bli mer produktiv.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 16 september

Binance stöder översvämningsdrabbade i Libyen, medan Domini.art lockar investerare

Trots avgången av Binance.US VD förblev Binance-myntet ($BNB) stabilt i juli. Binance har dock fortfarande problem. Google Bard förutser ett prisfall för $MATIC på grund av nyligen hackningar. För närvarande anser kryptoinvesterare att det bästa kryptovalutan att köpa är Domini.art ($DOMI). Den 11 september lovade Binance att distribuera $500 000 i $BNB-tokens till användare drabbade av översvämningar i Libyen. I andra nyheter rapporterade CertiK, ett ledande företag inom blockkedjesäkerhet, att hackare överförde 300 $BNB-tokens till en extern adress. Dessa tokens var intäkter från en nyligen hackning på Stake.com. Dessutom förlorade $MATIC 5,85% under andra veckan i september. Kryptovalutan $DOMI lockar investerare.

Direktlänk Dela Coinpedia fördjupade 16 september

Google Bard AI förutser att XRP kan nå tidigare ATH på $3.84

Google Bard AI förutspår att XRP kan nå sin tidigare högsta nivå (ATH) på $3,84, med hänvisning till ökad adoption, nya användningsområden och en potentiell lösning på SEC-rättegången. Efter flera veckor av björnprestanda har XRP återfått $0,5-prismärket. Med tanke på att XRP:s handelsvolym konsekvent har legat över en halv miljard dollar under månader, kan tillgången vara på väg mot en betydande rally. Google Bard nämner flera faktorer som stödjer denna optimistiska syn, inklusive ökad adoption av XRP av företag och konsumenter, utvecklingen av nya användningsområden för XRP, särskilt inom gränsöverskridande betalningar och mikrotransaktioner, och en potentiell lösning på den långvariga rättsliga tvisten mellan Ripple och US Securities and Exchange Commission (SEC).

Direktlänk Dela The Crypto Basic fördjupade 16 september

Bästa alternativen till ChatGPT: Bing Chat och Google Bard

ChatGPT, utvecklad av OpenAI, är en chattbot som kan hjälpa till med en mängd uppgifter, men det finns alternativ. Microsoft och Google har utvecklat konkurrerande chattbottar, Bing Chat och Google Bard. Bing Chat använder Bing-sökmotorn och LaMDA, och kan ge webbsökresultat och skapa grafisk konst. Den använder GPT-4, en uppdaterad version av OpenAI:s konversationella AI. Google Bard är en generativ AI-chattbot som kan förstå och svara på flera språk. Båda chattbottarna har sina fördelar och nackdelar, och kan vara ett bättre alternativ till ChatGPT beroende på användarens behov.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 16 september

Jämförelse av chattbotar: ChatGPT, Bing Chat och Google Bard

Chattbotar som ChatGPT, Bing Chat och Google Bard används allt mer och har varierande förmågor och begränsningar. ChatGPT, som drivs av OpenAIs GPT-3.5-modell, kan hantera ett brett spektrum av ämnen och uppgifter, men kan ibland producera felaktig information och har inte tillgång till internet. Bing Chat, Microsofts chattbot, använder GPT-4 och kan ge mer exakta och kreativa svar, men kräver Microsoft Edge och ett Microsoft-konto för att få tillgång till alla funktioner. Google Bard, som är i experimentfasen, kan förstå och svara på flera språk, men drar på information från webben som kanske inte är verifierad eller tillförlitlig.

Direktlänk Dela Fox News Network fördjupade 15 september

Skillnader och samverkan mellan konversationell AI och generativ AI

Förståelsen av skillnaderna och det gemensamma samarbetet mellan konversationell AI och generativ AI är avgörande för deras roll i formandet av det digitala landskapet. Konversationell AI hjälper maskiner att interagera och engagera sig med människor på ett mer naturligt sätt, som används i applikationer som chatbots, meddelandeappar och virtuella assistenter. Generativ AI gör det möjligt för användare att skapa nytt innehåll - som animation, text, bilder och ljud - med hjälp av maskininlärningsalgoritmer och de data som tekniken tränas på. Medan varje teknik har sin egen tillämpning och funktion, är de inte ömsesidigt exklusiva.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 15 september

Förklaring av stora språkmodeller och deras användning i AI

Stora språkmodeller (LLM) används för att träna artificiell intelligens (AI) att förstå och generera text som en människa. LLM är djupinlärningsalgoritmer som letar efter mönster i sekventiella datauppsättningar för att etablera sammanhang. De mest populära tillämpningarna av LLM är AI-chattrobotar. Exempel på stora språkmodeller inkluderar GPT-4, som driver den populära ChatGPT, och PaLM2, algoritmen bakom Google Bard. LLM har lovande tillämpningar inom flera områden, från teknik till hälso- och sjukvård. Utbildning av en LLM kräver mycket tid och beräkningsresurser.

Direktlänk Dela Lifewire fördjupade 15 september

Google Bard förväntas överstiga en miljard användare 2023

Google Bard är en chattbot utvecklad av Google för att underlätta naturliga konversationer genom banbrytande teknik som naturlig språkbearbetning och maskininlärning. Bard förväntas överstiga en miljard användare vid slutet av 2023, med över 140,6 miljoner månatliga besökare. Människor från mer än 230 länder och territorier har tillgång till denna chattbot. Bard finns tillgänglig på över 43 språk, inklusive kinesiska, koreanska, arabiska, hindi och spanska. Demografiskt sett är 60% av Bards användare män och 40% kvinnor. Den största användargruppen, som utgör 34,20%, faller i åldersintervallet 25 till 34 år, följt nära av åldersgruppen 18 till 24 år.

Direktlänk Dela Scoop Market fördjupade 15 september

15 tips för att förbättra dina Google Bard-resultat

Den här guiden omfattar en rad tips som du kan använda för att förbättra dina Google Bard-resultat. Google Bard är en banbrytande utveckling inom sökmotorer, som använder artificiell intelligens för att erbjuda en sökupplevelse som är mer omfattande och insiktsfull än vad traditionella sökmotorer har kunnat erbjuda. För att verkligen utnyttja Google Bards fulla potential och dra nytta av dess avancerade funktioner, är det viktigt att förstå nyanserna i hur man interagerar med det effektivt. Här är 15 tips för att hjälpa dig få bättre Google Bard-resultat.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 15 september

Google Bards prognoser för Tradecurve Markets, OKB och Binance

Vi går in i en ny era inom kryptovaluta och vänder nu vår uppmärksamhet mot Google Bards prognoser för Tradecurve Markets, OKB (OXK) och Binance (BNB). Analysen kommer vid en kritisk tidpunkt då Tradecurve, en lovande ny aktör på kryptomarknaden, för närvarande är i sin försäljningsfas. Tradecurve Markets fungerar som en banbrytande bro mellan centraliserade och decentraliserade sfärer, omformar landskapet för kryptohandel. Dess framträdande funktion, och en som har fångat Google Bards uppmärksamhet, är dess avvikelse från konventionella KYC-processer.

Direktlänk Dela Coinfomania fördjupade 14 september

Google Bard: Ett revolutionerande verktyg för webbutveckling

Google Bard är ett nyskapande verktyg för webbutveckling som inte bara hjälper till att utveckla webb- och mobilapplikationer, utan även chatbots. Det som skiljer Google Bard från andra verktyg på marknaden är dess förmåga att producera naturligt klingande, interaktiva meddelanden. Detta minskar behovet av manuella ingripanden och kodning, vilket gör utvecklingsprocessen mer effektiv och användarvänlig. Artikeln ger en detaljerad, steg-för-steg handledning om hur man skickligt designar en webbplats genom att utnyttja de unika fördelarna med detta banbrytande verktyg.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 14 september

Experter medger att AI-chatbots kan ha en viss medvetenhet

Teknikexperter har medgett att artificiell intelligens (AI) chatbots kan ha en viss medvetenhet. Medvetenhet och självmedvetenhet inom AI chatbots har ifrågasatts i takt med att plattformen blir mer avancerad. Det finns flera versioner av AI chatbots tillgängliga, inklusive ChatGPT, Google Bard och OpenAI. Många experter förnekar att AI chatbots kan vara självmedvetna och menar att de bara verkar vara det eftersom de är programmerade på det sättet. Men vissa kan inte förneka hur verkliga och självmedvetna AI kan verka. Blake Lemoine, tidigare Google-programmerare, känner att han pratar med ett ungt barn som är exceptionellt bra på vetenskap när han interagerar med AI. Ilya Sutskever, medgrundare av OpenAI, har uttryckligen sagt att AI chatbots är lite medvetna. Nick Bostrom, en Oxford-filosof, tror att medvetenhet i AI inte är ett svartvitt ämne.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 13 september

Google Bard: En ovärderlig resurs för små företag och startups

Google Bard är en ovärderlig resurs för företag av alla storlekar och industrier som erbjuder en rad funktioner som kan optimera olika aspekter av verksamheten. Verktyget är särskilt användbart för små företag och uppstartsföretag som ofta arbetar under resursbegränsningar. Google Bard fungerar som en ´på begäran´ virtuell team, kapabel att utföra en mängd olika funktioner som annars skulle kräva uppmärksamheten av flera professionella. Genom att använda Google Bard kan små företag och startups effektivt konkurrera med större, mer etablerade organisationer på ett kostnadseffektivt och effektivt sätt.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 13 september

Guide: Hur man använder Google Bard för projektledning

Google Bard är ett stort språkmodell skapat av Googles AI-division. Den kan användas för en mängd olika uppgifter inom projektledning, som idégenerering, dokumentkomposition, projektövervakning, effektiv kommunikation och problemlösning. Bard kan hjälpa till med att generera nya idéer, skriva dokumentation, övervaka projektets framsteg, underlätta kommunikation inom teamet och lösa problem. För att börja använda Google Bard för projektledning behöver du navigera till Google Bards webbplats, autentisera med ditt Google-konto, börja brainstorma idéer, övergå till dokumentation, använda Bard för att övervaka projektet och koordinera teamet, och utnyttja Bards problemlösande verktyg.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 13 september

AI-användning vid resultatrapportering kan förbättra effektiviteten och noggrannheten

En studie av John Bai, Nicole Boyson, Yi Cao, Miao Liu och Chi Wan introducerar ett unikt mått på informationsinnehåll kallat Human-AI Differences (HAID), som jämför svar från företagsledare under resultatrapporter med de som genereras av stora språkmodeller (LLM) som ChatGPT, Google Bard och andra öppna LLM:er. Forskarna fann att HAID är en stark prediktor för aktielikviditet, onormal avkastning, analytikers prognosrevideringar, prognosnoggrannhet och ledningens vägledning. Företag använder nu språk-AI-system för att bedöma algoritmiska svar på deras förberedda anmärkningar och justera sitt språk därefter.

Direktlänk Dela Vigour Times fördjupade 13 september

Google Bard: En guide för problemlösning

Google Bard är en stor språkmodells (LLM) chatbot byggd på en enorm databas som inkluderar både textinformation och programmeringskod. Den kan hjälpa till att lösa problem, generera konstnärligt innehåll och översätta språk. Google Bard kan användas för att brainstorma idéer, genomföra omfattande forskning, diagnostisera och lösa tekniska problem, assistera i mjukvaruutveckling och stimulera kreativa projekt. För att använda Google Bard för problemlösning, besök https://bard.google.com/, logga in med ditt Google-konto och skriv in din specifika fråga eller problem i textfältet.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 13 september

Förstå Generativ AI: En djupdykning i tekniken och dess tillämpningar

Generativ AI, som har varit i rampljuset under senaste året, kan generera en mängd olika innehåll, såsom bilder, video, musik, tal, text, programkod och produktdesigner, med en kvalitet som är svår att skilja från mänskligt producerat innehåll. Denna teknik, som möjliggör efterlikning av mänskligt innehållsskapande, aktiveras genom att AI-program analyserar stora mängder befintligt innehåll (”träningsdata”) med hjälp av enorm datorkraft. Exempel på generativ AI inkluderar ChatGPT, DALL-E 2, Google Bard och GitHub Copilot. Generativ AI har potential att automatisera specifika uppgifter och öka effektiviteten inom olika sektorer, inklusive hälso- och sjukvård, digital marknadsföring, utbildning och finans.

Direktlänk Dela Economist Writing Everyday fördjupade 12 september

Google Bard förutsäger framtida värdeökning för ApeCoin, Immutable och Everlodge

Tokenisering av reala tillgångar är den nästa sektorn inom kryptovalutor som kommer att växa, och Everlodge (ELDG) är ett av de första projekten som kan dra nytta av denna tillväxt, enligt data från Google Bard. AI-drivna handelsboten genererade också data om hur ApeCoin (APE) och Immutable (IMX) kan öka i värde. ApeCoin kan klättra till $2.32, medan Immutable kan stiga till $1.79. Everlodge kan öka 30 gånger. Everlodge tillåter investerare att investera så lite som $100 i fastigheter genom att fraktionera egendomar till NFTs.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 12 september

Vilken altcoin kommer att klättra längst? Google Bard väljer ApeCoin, Immutable och Everlodge

Tokenisering av verkliga tillgångar är nästa sektor av krypto som kommer att växa och Everlodge är ett av de första projekten som kan dra nytta av denna tillväxt, enligt Google Bard. AI-drivna handelsboten har också genererat data om hur ApeCoin och Immutable kan öka i värde. ApeCoin kan stiga till $2.32, medan Immutable kan nå $1.79. Everlodge kan öka 30 gånger i värde. Everlodge gör det möjligt att investera i fastigheter genom att prägla dem som NFT:er, vilket kan generera passiv inkomst från uthyrning.

Direktlänk Dela TechCabal fördjupade 11 september

Google Bards toppval av kryptovalutor: Shiba Inu, XRP och Pomerdoge

Google Bard, en AI-chatbot, har valt ut sina toppval av kryptovalutor med potential för betydande vinst. Dessa är Shiba Inu (SHIB), XRP (XRP) och Pomerdoge (POMD). Shiba Inu är en membaserad kryptovaluta med en livlig gemenskap och deflationära åtgärder som driver upp värdet. XRP, den infödda kryptovalutan på Ripple-nätverket, erbjuder låga transaktionskostnader, hastighet, skalbarhet och gröna attribut. Pomerdoge, trots att det är en nykomling, skiljer sig ut med ett unikt och innovativt koncept som kretsar kring mem, P2E och NFT.

Direktlänk Dela Crypto News Flash fördjupade 11 september

Generativ AI kan effektivisera inköpsprocessen men kräver fortfarande mänsklig intervention

Generativ AI kan hjälpa inköpschefer att effektivisera inköpsprocessen, men det finns också rädsla för fel, utelämnande och att skapa ett system där mänsklig erfarenhet och intuition inte längre har en plats. I ett experiment testades tre framstående generativa AI-plattformar - ChatGPT 3.5, Microsoft Bing AI och Google Bard - för att se hur de skulle hjälpa ett inköpsteam med att skapa frågor för en Request for Proposal (RFP). ChatGPT 3.5 visade en imponerande förmåga att generera detaljerade och relevanta RFP-frågor, medan Microsoft Bing AI och Google Bard rekommenderade frågor som var mycket sämre och mindre komplexa. Det var tydligt att AI är en bra utgångspunkt, men mänsklig intervention är fortfarande nödvändig.

Direktlänk Dela Accelerationeconomy.com fördjupade 11 september

Google Bard identifierar Tron, Stellar och Everlodge som topp tre kryptovalutor att inneha 2023

Google Bards AI-chatbot har identifierat Tron (TRX), Stellar (XLM) och Everlodge (ELDG) som de tre bästa kryptovalutorna att inneha 2023. Tron framhävs som en stark långsiktig investering på grund av plattformens konsekventa arbete med att främja tillväxten av sitt ekosystem, låga transaktionskostnader och skalbarhet. Stellar presenterar ett lockande långsiktigt investeringsprospekt, med nyligen utvecklingar som förstärker dess potential. Everlodge kommer att störa fastighetsmarknaden genom att använda blockchain-teknik för att öka transparensen och introducera fraktionerat ägande. Dessutom pekade Google Bard på ELDG: s låga marknadsvärde och reala band till den 280 biljoner dollar stora fastighetsmarknaden.

Direktlänk Dela Crypto Mode fördjupade 11 september

Meta utvecklar nytt AI-system för att konkurrera med OpenAI:s GPT-4

Meta Platforms Inc., under ledning av Mark Zuckerberg, arbetar rapporterat på ett nytt artificiellt intelligenssystem för att konkurrera med OpenAI:s GPT-4. Det nya systemet syftar till att överträffa Metas nuvarande öppna AI-språkmodell, Llama 2, både i kapacitet och förmåga. Llama 2 lanserades i juli och distribueras via Microsoft Corporations Azure-tjänster. Det nya systemet planeras att ge företag ännu mer avancerade verktyg för textgenerering och analys. Utvecklingen av detta nya AI-system visar Metas engagemang för att främja AI-tekniken.

Direktlänk Dela Ticker fördjupade 11 september

Meta´s Llama 2 överträffar andra öppen källkods språkmodeller

Enligt Meta överträffar deras språkmodell Llama 2 andra öppen källkods språkmodeller på många externa mätvärden, inklusive resonemang, kodning, kompetens och kunskapstester. Llama 2, som skapades i ett forskningslabb på Meta av ett team ledd av Yann LeCun, kommer att konkurrera direkt mot OpenAI´s GPT-4. Llama 2 har tränats på 2 biljoner tokens och har dubbelt så lång kontextlängd som Llama 1. Llama 2 är tillgänglig via Microsofts Azure-plattform, AWS, Hugging Face och Qualcomm samarbetar med Microsoft för att integrera Llama 2-modellen i telefoner, bärbara datorer och headset från 2024.

Direktlänk Dela True Scoop News fördjupade 11 september

Meta Platforms utvecklar nytt AI-system för att konkurrera med OpenAI

Meta Platforms Inc., under ledning av Mark Zuckerberg, rapporteras arbeta på ett nytt artificiellt intelligenssystem, en utmanare till GPT-4, för att tävla med OpenAI, ledd av Sam Altman. Llama 2, Metas öppen källkods AI-språkmodell släppt i juli, markerade företagets första framsteg inom AI-landskapet, distribuerat via Microsoft Corporations Azure-tjänster för att konkurrera med OpenAIs ChatGPT och Alphabet Incs Google Bard. Det kommande systemet syftar till att överträffa Llama 2 i både kapacitet och förmåga, och syftar till att ge företag avancerade textgenererings- och analysverktyg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

Google Bard identifierar Solana, Chainlink och Everlodge som toppkryptovalutor för tillväxt

Google Bard har identifierat Solana (SOL), Chainlink (LINK) och Everlodge (ELDG) som toppkryptovalutor för betydande tillväxt denna månad. Solana har blivit populär för sin skalbarhet och blixtsnabba transaktionshastigheter, och dess kodbas kan tjäna som bas för MakerDAO:s nästa blockchain. Chainlink har etablerat sig som det ledande orakellösningen för den decentraliserade världen, och dess växande lista över partnerskap positionerar den som en stark aktör i september. Everlodge är en ny aktör inom kryptovaluta som fokuserar på att revolutionera fastighetsmarknaden genom att digitalisera och prägla lyxiga fastigheter som semesterhem eller villor till NFT:er.

Direktlänk Dela Blockzeit fördjupade 9 september

Jämförelse mellan AI-språkmodellerna Claude 2, Bard och ChatGPT

Landskapet för språkmodeller blir allt mer diversifierat och komplext. Denna guide syftar till att ge en snabb jämförelse mellan tre av de mest framstående modellerna som för närvarande finns tillgängliga: Claude 2, Bard och ChatGPT. Var och en av dessa modeller har sina unika styrkor och förbättringsområden. Claude 2 representerar en betydande framsteg inom konversationell AI, inte bara när det gäller prestanda utan också i dess funktionalitetsomfång och etiska överväganden. Bard Google Bard framstår som en mycket kompetent och mångsidig konversationell AI, med starka tekniska grundvalar. ChatGPT OpenAI´s GPT-4, den senaste i GPT-serien, fortsätter att flytta gränserna för vad konversationell AI kan uppnå.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 8 september

AI förutspår prisutvecklingen för Dogecoin

Dogecoin, en memekryptovaluta, är intressant för investerare på grund av dess gemenskapsdrivna initiativ, stöd från kända enheter och potential för betydande värdeökning. För att få insikt i myntets prestanda har Finbold vänt sig till AI-plattformen ChatGPT från OpenAI. AI:n gav både optimistiska och konservativa prisprognoser för Dogecoin för åren 2024, 2028, 2032 och 2050, men specificerade inte exakta prisfigurer. Istället framhävde den faktorer som sannolikt kommer att påverka prisutvecklingen. Google Bard AI förutspådde även specifika Dogecoin-priser för samma år.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 7 september

Google Bard: En plattform för interaktiva berättelser och dikter

Har du någonsin hört talas om Google Bard? Det är inte ett feltryck – vi pratar inte om Googles sökalgoritm eller ett hemligt projekt, utan en helt annan webbtjänst som du kanske inte är bekant med. Google Bard är en webbtjänst som låter användare skapa och dela interaktiva berättelser och dikter online. Den erbjuder ett användarvänligt gränssnitt med fördesignade mallar, bilder och ljudfiler för kreativt uttryck. Google Bard är en innovativ plattform som ger ett kreativt utlopp för författare, poeter och berättare. Med Google Bard kan användare enkelt skapa interaktiva berättelser och dikter online, vilket gör det lätt att engagera läsare och ge liv åt sina berättelser på unika och fångande sätt. Plattformen erbjuder ett brett utbud av mallar, anpassningsbara bilder och ljudfiler för användarna att arbeta med, vilket gör det ännu enklare för dem att släppa loss sin kreativitet. Google Bard tar integritetsfrågor på allvar och har infört åtgärder för att skydda användardata. När du registrerar dig för ett Google Bard-konto kan du vara säker på att din personliga information kommer att lagras säkert och endast användas som beskrivs i Googles integritetspolicy. Dessutom ger Google Bard dig möjlighet att hålla dina berättelser och dikter privata om du föredrar att inte dela dem offentligt.

Direktlänk Dela Cellular News fördjupade 7 september

DataRobot hjälper företag att utvärdera och övervaka AI-modeller

DataRobot Inc. hjälper företag att utvärdera och övervaka storskaliga språkmodeller, vilket är särskilt viktigt i situationer där misstag kan bli extremt kostsamma. Detta framkom i en intervju med Ted Kwartler, teknisk chef på DataRobot, och Arvind Thinagarajan, chef för dataanalys och analys på Gannett Co. Inc., under Google Cloud Next event. De diskuterade hur Gannett, ett massmediebolag med namn som USA Today Network under sitt paraply, använder DataRobots AI för att mäta toxicitet, kostnad, sanningsenlighet och andra dimensioner på en och samma plattform.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 7 september

Google Bards AI-drivna chatbot förutspår framtiden för kryptovalutor

Google Bard, en av de mest avancerade AI-drivna chatbotarna, används för att förutsäga framtiden för kryptovalutor. Särskilt mycket uppmärksamhet har riktats mot altcoins som THORChain (RUNE), Fantom (FTM) och Watchvestor (WVTR). THORChain har sett en hög nivå av on-chain aktivitet och förutspås kunna växa ytterligare i värde. Fantom har däremot minskat med 32,2% under det senaste året, men förväntas nå $0,3 vid slutet av 2023. Watchvestor, den första blockchain-baserade marknadsplatsen som möjliggör delägande av lyxklockor, kan dominera industrin enligt Google Bard.

Direktlänk Dela The Merkle fördjupade 7 september

Guide till att använda Google Bard för att skriva e-post

Google Bard är en avancerad beräkningsplattform utvecklad av Google AI, speciellt utformad för att hantera en mängd olika språkuppgifter. Trots att Google Bard fortfarande är ett pågående projekt, sträcker sig dess förmågor till en mängd olika uppgifter - att skriva e-post är bara ett sådant exempel. För att dra nytta av e-postsfunktionerna i Google Bard behöver en användare: Ett aktivt Google-konto för att underlätta tillgången till Googles svit av applikationer. Google Chrome som den föredragna webbläsaren för att säkerställa kompatibilitet. Den specialiserade Google Bard-webbläsartillägget, som fungerar som gränssnittet för att utnyttja dess förmågor.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 7 september

Använd Google Bard för att skriva en bok: En guide

Google Bard är ett avancerat språkmodellverktyg som kan hjälpa till att skriva en bok. Verktyget har tränats på en omfattande och mångsidig databas och erbjuder funktioner som går utöver enkel textgenerering. Det kan översätta flera språk, skapa olika former av kreativt skriftligt material och leverera välgrundade svar på en mängd frågor. Med hjälp av Google Bard kan man brainstorma idéer, skriva ett första utkast, redigera och korrekturläsa boken. Trots att Google Bard är ett kraftfullt verktyg, betonas det att det inte kan ersätta den mänskliga författarens kreativitet, intuition och intellekt.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 7 september

Google Bard AI jämför Bitcoin och guld som investeringar

Google Bards generativa AI-plattform har jämfört Bitcoin och guld som investeringar och identifierat fyra skäl till varför Bitcoin kan ha en fördel över guld. Bitcoin är extremt likvid och kan handlas 24/7, till skillnad från guld som kräver fysisk ägande. Bitcoin är också enkelt att lagra och överföra, eftersom det bara kräver en digital plånbok. Dessutom är Bitcoin inte föremål för statlig reglering, till skillnad från guld som historiskt sett har varit föremål för statlig tillsyn. Slutligen har Bitcoin potentialen för höga avkastningar, även om detta kommer med volatilitetsrisker. Google Bard påpekar dock att slutgiltiga investeringsbeslut alltid kommer att bero på individens preferenser.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 7 september

AI-chattbotar testas för att skapa WordPress-plugin

AI-chattbotar har öppnat upp en värld av möjligheter för människor att prova på projekt de kanske inte tagit sig an på grund av brist på erfarenhet. Författaren testade sex AI-chattbotar för att skapa en enkel WordPress-plugin: GPT-4 för ChatGPT Plus-prenumeranter, GPT-4 via Microsoft Bing AI, PaLM 2 via Google Bard, Claude 2 via Anthropic´s webbplats med ett gratis konto, Meta´s Code Llama och Llama 2 via Perplexity Labs med ett gratis konto. Resultaten visade att ChatGPT, Bard, Bing och Claude genererade PHP-kod som skapade inga problem under installationen, aktiveringen eller avaktiveringen av den nya ordantal-pluginen. Llama krävde dock hjälp från andra AI-chattbotar.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 7 september

Använd Google Bard för att felsöka kod

Google Bard är en avancerad textgenererande plattform utvecklad av Googles AI-division. Den kan användas för ett brett spektrum av uppgifter, inklusive felsökning av kod i över 20 programmeringsspråk som C++, Go, Java, JavaScript, Python och TypeScript. För att använda Google Bard för felsökning av kod, besök webbplatsen, klicka på ´Start coding´-knappen, välj programmeringsspråk, skriv din kod i textredigeraren. Om det finns ett fel kommer Bard att markera raderna med felet. Du kan sedan be Bard att hjälpa dig att fixa koden genom att klicka på ´Ask Bard to fix it´-knappen eller genom att skriva ´fix´ följt av en beskrivning av felet.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 6 september

Google Bards AI-chatbot avslöjar toppkryptoval för augusti: Chiliz, Gala Games och Watchvestor

Google Bards AI-chatbot har avslöjat sina toppkryptoval för augusti: Chiliz (CHZ), Gala Games (GALA) och Watchvestor (WVTR). Chiliz har fått erkännande för sin omvandlande inverkan på fan-engagemang inom sport- och underhållningsindustrin. Gala Games har fått uppmärksamhet för sitt engagemang för att stärka spelare och skapare inom spelindustrin. Watchvestor (WVTR) kommer att kapitalisera på lyxklockmarknaden, som enligt Statista kommer att generera 48 miljarder dollar i intäkter 2023, genom att bygga den första någonsin fraktionerade lyxklockmarknaden på blockkedjan.

Direktlänk Dela Euro Weekly News fördjupade 6 september

Använd Google Bard som forskningsverktyg

Google Bard är ett AI-system som kan användas som ett forskningsverktyg. Det kan generera sammanfattningar av artiklar och webbsidor, svara på frågor, hjälpa till med brainstorming, generera innehåll och översätta text mellan över 100 olika språk. För att optimera kvaliteten på svaren rekommenderas det att vara så specifik som möjligt när man formulerar sina frågor. Bard har också funktioner för att bedöma källors trovärdighet, organisera forskningsmaterial och dela forskningsresultat med andra.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 6 september

Att skapa högkvalitativa svar från AI: 6 grundläggande komponenter i en bra uppmaning

För att skapa högkvalitativa svar från AI som ChatGPT, Google Bard och Claude, bör en bra uppmaning innehålla sex grundläggande element. Dessa inkluderar uppgift, kontext, exemplar, persona, format och ton. Uppgiften, som bör inledas med ett aktivt verb och tydligt ange slutmålet, är det viktigaste elementet. Kontexten är den mest utmanande delen att skapa, då den tekniskt sett kan innehålla oändligt med information. Exemplar, eller exempel, har visat sig förbättra kvaliteten på svar. Personan är den roll som AI:n ska ta på sig, medan formatet och tonen kan ses som ´dekorationer´ till uppmaningen. Genom att inkludera dessa sex element kan användare förvänta sig mer exakta och högkvalitativa svar från AI.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 6 september

Guide: Så använder du Google Bard för att hantera din tid

Guiden visar hur man kan använda Google Bard och AI för att hantera sin tid. Google Bard är en potent mjukvarulösning utformad för att hjälpa dig att optimera hur du tilldelar och använder din tid. Det kan användas för att sätta mål och spåra framsteg, skapa att-göra-listor och scheman, brainstorma idéer, delegera uppgifter, bibehålla fokus och ta pauser. Google Bard kan också anpassas för att förbättra produktiviteten och effektiviteten genom att använda tydliga direktiv, relevanta sökord och vara öppen för att utforska olika funktioner och metoder.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 5 september

Förbättra ditt minne med Google Bard

Google Bard är en AI-chattbot utvecklad av Google AI som kan användas för att förbättra ditt minne. Google Bard är inte bara en stor språkmodell utan även en multifunktionell digital assistent. Den har tränats på en omfattande korpus av text och kod och är skicklig på att generera mänsklig text, översätta flera språk, skapa en mängd kreativt innehåll och leverera insiktsfulla svar på dina frågor. Denna guide visar hur du kan använda Google Bard för att förbättra ditt minne genom att underlätta sökning av information, organisera kunskap, skapa minnesstöd genom kreativa format, förbättra kognitiva länkar och erbjuda flerperspektivanalys för en mer helhetssyn på ämnen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 5 september

Frågor som ChatGPT inte kan svara på

OpenAIs ChatGPT, en AI-chattbot med hundratals miljarder till hundratals biljoner parametrar, kan inte svara på alla frågor trots sin omfattande förståelse för vår värld. Begränsningarna inkluderar innehåll som främjar hat, våld, olaglig verksamhet, skadlig programvara, högriskaktiviteter och bedräglig verksamhet. Dessutom kan ChatGPT inte svara på frågor om aktuella händelser eller realtidsdata, men detta har ändrats med introduktionen av ChatGPT Plus, som ger direkt tillgång till internet. Trots detta kan ChatGPT inte svara på frågor om olagliga droger, brottslig verksamhet, hatiska frågor, frågor som riskerar användarnas integritet och konfidentialitet eller kränker immateriella rättigheter.

Direktlänk Dela PC Guide fördjupade 5 september

ChatGPT India: Allt du behöver veta om OpenAI:s AI-drivna chatbot

ChatGPT India, en AI-drivna chatbot utvecklad av OpenAI, lanserades i november 2022. Den är designad för att förstå och generera mänsklig text och lovar att förändra hur vi interagerar med teknik. Chatbotten stöder flera indiska språk och kan användas på Android- och iOS-enheter. Det finns också alternativ till ChatGPT i Indien, inklusive Microsoft Bing AI, Google Bard och Perplexity AI. OpenAI har även utvidgat tillgängligheten för sin ChatGPT Plus-prenumeration till användare i Indien, vilket erbjuder snabbare svarstider, prioriterad tillgång till nya funktioner och möjligheten att använda AI-chatboten även under perioder av hög efterfrågan.

Direktlänk Dela Dataconomy Media fördjupade 5 september

Artificiell intelligens verktyg förklarar termen ´Swellesley´

Tre artificiella intelligensverktyg - Google Bard, ChatGPT och Claude - fick frågan: Var ligger Swellesley? Google Bard förklarade att ´Swellesley´ är ett informellt namn för Wellesley, Massachusetts, ofta använt av lokalbefolkningen. Staden är känd för sina utmärkta skolor, inklusive Wellesley College, och har ett antal parker och fritidsområden. ChatGPT bekräftade att Swellesley sannolikt hänvisar till Wellesley, känt för sina vackra bostadsområden och närhet till Boston. Claude antog att ´Swellesley´ kan vara en fiktiv stad eller stadsdel som ska framkalla känslor av överklassens välstånd.

Direktlänk Dela The Swellesley Report fördjupade 4 september

AI förutspår Shiba Inu (SHIB) kryptovalutans prisutveckling

Meme-kryptovalutan Shiba Inu (SHIB) har varit ett av de mest bevakade tokens på grund av dess potentiella prisutveckling. AI-plattformen ChatGPT har gjort både optimistiska och konservativa prisprognoser för SHIB. I det optimistiska scenariot kan SHIB uppleva en rally på grund av bred acceptans och användning i olika applikationer och ekosystem. Men SHIB är fortfarande känsligt för regulatoriska frågor. I det konservativa scenariot kan SHIB:s värde stå inför utmaningar som regulatoriska hinder och konkurrens. För specifika prisprognoser konsulterades Google Bard AI-verktyget.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 4 september

AI-verktyg skapar dilemma för amerikanska universitet vid antagning

För att få antagning till ett amerikanskt universitet eller college krävs inte bara bra betyg och extracurrikulära aktiviteter, utan också ett personligt uppsats. Dock har generativa AI-verktyg som ChatGPT och Google Bard skapat ett dilemma för utbildningsinstitutioner. Enligt en rapport står flera universitet inför en utmaning när det gäller collegeuppsatser. Universitet har tagit olika ställning till användningen av AI. Till exempel har University of Michigan helt förbjudit användningen av AI, medan Arizona State University har uppmanat studenter att använda AI ansvarsfullt.

Direktlänk Dela The Times of India fördjupade 4 september

Kina lanserar ERNIE Bot, en AI-plattform för att konkurrera med västerländska motsvarigheter

Kinas strävan att förbli konkurrenskraftigt inom AI har resulterat i lanseringen av en ny plattform kallad ERNIE Bot, som kommer att bli en konkurrent till liknande plattformar som ChatGPT och Google Bard. Nya regler har införts av den kinesiska regeringen som tillåter lokala utvecklare att förbli konkurrenskraftiga internationellt, samtidigt som regeringen behåller sträng kontroll över informationsdelning. ERNIE Bot släpptes den 31 augusti 2023, med en rad funktioner för allmänheten att uppleva nya generativa AI-funktioner inom fyra kategorier: förståelse, generering, resonemang och minne.

Direktlänk Dela Mashable Southeast Asia fördjupade 4 september

Google Bard: En avancerad chatbot för kodgenerering

Google Bard är en avancerad chatbot utvecklad av Google AI, som använder toppmoderna maskininlärningsalgoritmer. Den är designad som ett mångsidigt verktyg med förmågan att producera kohärent och engagerande text, men även att översätta flera språk, skapa olika typer av kreativt innehåll och ge omfattande, välinformerade svar på en mängd olika frågor. Dessutom har Bard en imponerande förmåga att skriva kod, med stöd för flera programmeringsspråk som Python, Java, JavaScript och C++. Denna guide syftar till att utrusta dig med kunskap och verktyg för att utnyttja Google Bards kapabiliteter för kodgenerering, särskilt för spel- och applikationsutveckling.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 4 september

Viktiga termer att känna till inom artificiell intelligens

Artificiell intelligens (AI) har en växande inverkan på världen, men få förstår det fullt ut. Det finns dock en rad termer som är viktiga att förstå för att kunna diskutera och förstå AI, inklusive ´chatbots´, ´maskininlärning´ och ´stora språkmodeller´. Denna artikel diskuterar viktiga AI-termer som ´ChatGPT´ och ´algoritm´. Andra viktiga begrepp inkluderar AI-etik, AI-säkerhet, fördomar, stora data, djupinlärning, emergent beteende, generativ AI, Google Bard, Google Gemini, GPT-3, GPT-4, guardrails, hallucination, maskininlärning, Microsoft Bing, naturlig språkbearbetning, OpenAI och virtuella assistenter.

Direktlänk Dela Inquirer Technology fördjupade 4 september

AI-chatboten Google Bard pekar ut Solana, Chainlink och Everlodge som bästa kryptovalutorna 2023

Google Bards AI-chatbot har identifierat Solana (SOL), Chainlink (LINK) och Everlodge (ELDG) som de mest lovande kryptovalutorna att hålla i 2023. Solana har lockat kryptovalutagemenskapens uppmärksamhet med sin skalbarhet och snabbhet, och dess potential att lösa skalbarhetsproblem som ofta plågar andra blockkedjenätverk. Chainlink har etablerat sig som en pionjär inom decentraliserade orakel, vilket gör det möjligt för smarta kontrakt att interagera med data från den verkliga världen. Everlodge har fått uppmärksamhet för sitt innovativa tillvägagångssätt för att lösa verkliga utmaningar inom fastighetsmarknaden.

Direktlänk Dela Cryptodaily.co.uk fördjupade 3 september

Guide för att skapa sociala medier-innehåll med Google Bard

Google Bard, utvecklat av Google AI, är en avancerad språkmodell som kan användas för att skapa en rad sociala medier-innehåll. Den kan inte bara generera text, utan även utföra uppgifter som språköversättning, formulering av olika typer av fantasifullt innehåll och tillhandahållande av informativa svar på ett brett spektrum av frågor. För att använda Google Bard effektivt, bör man först välja rätt sociala medieplattform, brainstorma idéer, använda Google Bard för att generera innehåll, redigera och förfinar innehållet, och slutligen publicera innehållet.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 september

Google Bard: En omfattande guide till AI-drivet språköversättning

Google Bard är en AI-modell utvecklad av Google för att utföra en mängd olika tjänster, inklusive generering av text och översättning av språk. Google Bard är mer än bara en chattbot, den är en multifunktionell, intelligent assistent designad för att göra ditt liv enklare och mer informerat. För att använda Google Bard för att översätta text, behöver du bara skriva in texten du vill ha översatt i den angivna textrutan. Välj sedan både käll- och målspråken från rullgardinsmenyerna för att ange vilka språk du vill översätta mellan. Klicka sedan på ´Översätt´-knappen.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 3 september

Varför Google Bard presterar bättre än ChatGPT: Fem anmärkningsvärda användningsfall

I den ständigt utvecklande världen av artificiell intelligens fortsätter konkurrensen mellan teknikjättarna om att producera de mest avancerade AI-chattbotarna. Bland konkurrenterna har ChatGPT från OpenAI och Google Bard framträtt som framstående aktörer. Google Bard har överträffat ChatGPT i fem anmärkningsvärda användningsfall: transkribering av brev, reseplanering, igenkänning och förståelse av objekt, måltidsplanering och teknisk felsökning. Dessa funktioner visar att Google Bard formar sig till en formidabel rival, som erbjuder användare en mängd funktioner som överstiger konventionella förväntningar.

Direktlänk Dela Pratidin Time fördjupade 3 september

AI-utvecklare skapar virtuella dejting-chatbots

Generativa AI-utvecklare skapar nu en ny version av dejting-hotlines med AI-genererade chatbots som användare kan ´dejta´ mot en avgift. AI-chatbots, inklusive OpenAI´s ChatGPT, Google Bard och Claude AI, använder alla generativ AI för att producera snabba, personliga svar på användarprompts. Företag som Forever Voices AI erbjuder via sin plattform Forever Companion AI-upplevelser med virtuella flickvänner och pojkvänner baserade på verkliga kändisar. Användare kan ´dejta´ avatars av verklighetsstjärnor och influencers som Amouranth och Caryn Marjorie. Andra plattformar som Anima och Replika ber om detaljer om användarens intressen och hur de vill att avataren ska framstå.

Direktlänk Dela Decrypt Media fördjupade 2 september

Google Bard: En guide till att öka din kreativitet med AI

Den här guiden visar hur man använder Google Bard för att bli mer kreativ. Google Bard är mer än en chatbot; det är en sofistikerad stor språkmodell som noggrant har utvecklats av Googles AI-division. Denna AI-nyhet syftar till att vara ett kvantumsprång inom maskin-genererad text. Google Bard har byggts på en omfattande och diversifierad dataset som omfattar inte bara stora mängder text utan också komplexa kodlinjer. Den är utformad för att ge insiktsfullt och intelligent stöd över en bred spektrum av uppgifter. Google Bard fungerar som en katalysator för kreativa strävanden, och erbjuder en rad idéer för att sparka igång din fantasi.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 2 september

Google rullar ut Duet AI för Workspace-appar

Google har meddelat att de kommer att rulla ut Duet AI över Workspace-appar. Funktionen, som redan testats av över en miljon människor, beskrivs som en samling funktioner som kan hjälpa till att samarbeta i alla Google-appar. Duet kan bland annat skapa en översikt av dina Google Docs i en Slide-deck, skapa diagram, skriva e-postsvar, generera bilder, kontrollera grammatik och hitta saker i din Drive. Duet AI är dock inte gratis, den kostar 30 dollar per månad, vilket är lika mycket som Microsofts 365 Copilot-förbättringar. Prissättningen är dock ännu inte fastställd för mindre organisationer och enskilda användare.

Direktlänk Dela Social Barrel fördjupade 2 september

OpenAI lanserar ny version av populära ChatGPT, känd som GPT-4

OpenAI släpper en ny version av deras populära ChatGPT, känd som GPT-4. Teknologin ChatGPT använder artificiell intelligens (AI) för att generera uppsatser, berätta historier och till och med skriva kod. Medan alla kan använda den kostnadsfria versionen av ChatGPT Login-webbplatsen, är GPT-4 endast tillgänglig för premiumkunder via ChatGPT Plus. Skolor har börjat förbjuda ChatGPT eftersom det kan användas av studenter för att fuska. Andra nationer har också begränsat sina medborgares tillgång till ChatGPT-webbplatsen. Trots detta har ChatGPT:s tillgänglighet sedan lanseringen förra året lockat miljontals användare och mycket debatt.

Direktlänk Dela UrbanMatter fördjupade 2 september

UK:s NCSC varnar för cybersäkerhetsattacker mot AI

Storbritanniens National Cyber Security Centre (NCSC) har publicerat information om hur företag kan skydda sig mot två hot mot AI-modeller - prompt injektionsattacker och dataförgiftningsattacker. Stora språkmodeller som används inom AI, såsom ChatGPT och Google Bard, är särskilt utsatta för dessa typer av attacker. NCSC rekommenderar att företag designar sina system med säkerhet i åtanke, implementerar validering och sanering av input, och skapar regler för att förhindra att ML-modellen utför skadliga åtgärder, även när den uppmanas att göra det. Dessutom bör standardpraxis för säkerhet i leveranskedjan tillämpas.

Direktlänk Dela TechRepublic fördjupade 1 september

Google Bard förutsäger framgång för Cosmos, Aptos och Everlodge 2023

Enligt en nyligen gjord förutsägelse av Google Bard, utmärker sig tre tokens som potentiella juveler 2023: Cosmos (ATOM), Aptos (APT) och Everlodge (ELDG). Cosmos har etablerat sig som en ledare inom blockchain-interoperabilitet och förväntas spela en central roll i utformningen av framtida blockchain-nätverk. Aptos, drivet av ett team av tidigare Facebook-anställda, har nyligen inlett ett partnerskap med Lotte Group för att hjälpa dess Web3-relaterade företag. Everlodge siktar på att omdefiniera fastighetsmarknaden genom att erbjuda innovativa lösningar på dess långvariga utmaningar, bland annat genom fraktionerat ägande och fastighetsbackade NFT:er.

Direktlänk Dela NewsBTC fördjupade 1 september

ChatGPT och Google Bard: Vilken chatbot kommer att dominera?

AI-chatbots har potential att förändra arbetsmetoder dramatiskt och spara enorma mängder tid. ChatGPT och Google Bard är två framstående chatbots. ChatGPT, som lanserades först, drar information från en kuraterad kunskapsbas, medan Google Bard drar information direkt från internet som liveinformation. Trots att liveinformation ger Bard en fördel, har ChatGPT:s kuraterade information visat sig vara mer användbar för specifik information som inträffade före september 2021. För närvarande leder ChatGPT, men Google kan komma ikapp eller överträffa ChatGPT i framtiden.

Direktlänk Dela Cyber Kendra fördjupade 1 september

Guide: Hur man skapar presentationer med Google Bard

En guide har släppts som visar hur man kan skapa presentationer med Google Bard, en konversationell AI eller chatbot. Google Bard har utvecklats genom att träna på en enorm mängd textdata och kan generera text som liknar mänskliga interaktioner. Den kan svara på en mängd olika frågor och uppmaningar. För att använda Google Bard behöver man först ha ett aktivt Google-konto. Därefter kan man använda Google Bard för att generera text till sina presentationer, formatera och styla sina slides, och spara och dela sin presentation.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 1 september

Googles generativa AI ChatGPT utvidgas till Indien och Japan

Googles generativa AI ChatGPT har lett till flera produkter, inklusive Google Bard och en beta av ett Google Search-experiment kallat Search Generative Experience (SGE). SGE har nyligen utvidgats till Indien och Japan, och Google har också förbättrat SGE genom att visa länkar till källor för SGE-påståenden. SGE kommer att fungera på liknande sätt i Indien och Japan, där användarna kan skriva upp uppmaningar eller använda röst för att diktera dem på sina egna språk. Indiska användare kan välja mellan engelska och hindi i sina konversationer med generativ AI. SGE kommer att fortsätta som ett test snarare än den nya sökstandarden.

Direktlänk Dela BGR Media fördjupade 1 september

Guide för att använda Google Bard för att skriva uppsatser

Google Bard är en kraftfull AI-programvara som används för att skriva högkvalitativa uppsatser och innehåll. Trots att det fortfarande är under utveckling visar det stor potential för att förändra hela skrivlandskapet. För att använda Google Bard för att skriva en uppsats, navigera till Google Bard-webbplatsen och klicka på knappen ´Prova mig´. Skriv in din fråga eller ämne och klicka på ´Skicka´. Google Bard genererar ett första utkast som du kan redigera. Om du inte är nöjd med svaret kan du generera ett nytt utkast. När du är nöjd kan du kopiera texten och klistra in den i ditt större uppsatsdokument. Det finns vissa begränsningar med Google Bard, såsom att det kanske inte alltid genererar helt korrekta eller omfattande svar, och det kan ha svårt att förstå komplexa eller nyanserade frågeställningar.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 31 augusti

Så här skriver du ett CV med hjälp av Google Bard

Google Bard, en AI-driven lösning, kan hjälpa till med att skapa ett unikt och effektfullt CV. Bard kan samla all nödvändig information, skräddarsy CV:t för att lyfta fram relevanta färdigheter och erfarenheter, generera text, redigera och korrekturläsa samt hjälpa till att få feedback. Genom att vara specifik och detaljerad, använda riktade nyckelord, hålla brevitet och fokus, använda aktiv röst och genomföra noggrann korrekturläsning kan man skapa ett framstående CV som ökar chansen att säkra drömjobbet.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 31 augusti

Google Bard: En omfattande guide till Googles avancerade chatbot

Google Bard är en avancerad chatbot utvecklad av Googles AI-avdelning, som är noggrant tränad på en enorm och diversifierad datamängd bestående av både text och kod. Bard kan producera skriftlig text, utföra språköversättningar, skapa olika typer av konstnärligt och kreativt innehåll samt ge omfattande och insiktsfulla svar på en rad olika frågor. Även om Bard fortfarande är ett pågående projekt har den redan uppnått förmågan att utföra en mängd olika uppgifter. Bard har potential att bli en ovärderlig resurs inom utbildning, affärsliv och personlig utveckling.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 31 augusti

Varför kräver ChatGPT ett telefonnummer för användning?

För att använda chatboten ChatGPT måste användare registrera sig med ett telefonnummer. Detta krav är för att verifiera att användaren är en legitim person och inte ett automatiserat program som försöker missbruka tjänsten. Genom att kräva ett telefonnummer kan man förhindra att en person skapar för många konton och överbelastar servrarna. Telefonnumret kan också användas som återställningsmetod för OpenAI-kontot. Det går inte att använda ChatGPT utan att tillhandahålla ett telefonnummer vid registrering, men det finns några alternativ som att använda en online SMS-tjänst, använda en rivaliserande chatbot eller verifiera via WhatsApp.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 31 augusti

USA:s upphovsrättskontor överväger nya regler för generativ AI

USA:s upphovsrättskontor överväger att införa nya regler för generativ AI och hur tekniken använder författares och andra skapares arbete. Kontoret har öppnat en period för allmänna kommentarer, som varar till den 18 oktober, för att ytterligare ´informera´ sin pågående studie av AI-verktyg som Midjourney, OpenAI:s ChatGPT och Google Bard. Kontoret undersöker möjlig regleringsåtgärd eller nya federala regler på grund av ´omfattande allmän debatt om vad dessa system kan innebära för framtidens kreativa industrier´.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 30 augusti

Google Bard mot ChatGPT: Vilken generativa AI är bäst?

Google och OpenAI har utvecklat sina AI-chatbots, Google Bard och ChatGPT. Båda kan generera textrespons, men det finns skillnader. Google Bard har internetåtkomst, vilket ChatGPT saknar, vilket gör att Bard kan generera uppdaterad information. Bard kan också tolka bilder med hjälp av Google Lens och generera svar med röstkommandon. Dessutom kan Bard generera kod i 20 språk med hjälp av Google Collab. Slutligen har Google redan integrerat Bard i sina G-suite-produkter. Trots att Bard fortfarande är i experimentfasen, visar den stor potential.

Direktlänk Dela Tech´n Club fördjupade 30 augusti

AI-genererad desinformation skapar utmaningar

AI-genererad desinformation blir alltmer utmanande i en tid där sanning och lögn online blir svårare att skilja åt. Tekniken utnyttjas av skadliga aktörer för att skapa vilseledande innehåll, exempelvis av Republikanska nationella kommittén (RNC) som använde generativ AI för att skapa en politiskt laddad annons som framställer en alternativ verklighet under president Joe Bidens ledning. Användningen av generativ AI i politiska kampanjer har höjt desinformation till nya höjder. Det är viktigt att vara vaksam på AI-desinformation och att teknikjättar arbetar för att mildra missbruket av AI.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 30 augusti

Guide: Så använder du Google Bard på din iPhone

Denna guide visar hur du använder Google Bard på din iPhone. Google Bard är en kraftfull och mångsidig språkmodell som fungerar som ett allomfattande verktyg på din iPhone, som tjänar en mängd olika roller med oöverträffad effektivitet. Verktyget är konstruerat för att erbjuda ett omfattande utbud av funktioner som täcker ett brett spektrum av applikationer. Oavsett om du söker snabba svar på brådskande frågor, letar efter hjälp med programutvecklingsuppgifter som kodning, eller till och med utforskar konstnärliga företag som att generera bilder, har Google Bard allt du behöver. För att börja använda Google Bard måste du först komma åt det via Safari-webbläsaren på din iPhone.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 30 augusti

Jämförelse av konversations-AI-plattformar: Perplexity, Google Bard och ChatGPT

Konversations-AI-plattformar förändrar vårt sätt att interagera med maskiner. I denna översikt jämförs Perplexity, Bard och ChatGPT. Perplexity är designad för att förstå användarens avsikt genom naturligt språk och har en avancerad svarsmotor som beaktar hela konversationshistoriken. Google Bard, som fortfarande är under utveckling, använder sig av Pathways Language Model 2 (PaLM 2) och kan stödja över 40 språk. ChatGPT utmärker sig genom sitt unika dialogformat och tränas genom Reinforcement Learning from Human Feedback (RLHF).

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 30 augusti

10 nödvändiga tips och tricks för att maximera användningen av Google Bard

Google Bard har revolutionerat det digitala landskapet sedan dess debut. För att hjälpa användare att dra full nytta av denna banbrytande verktyg, har en lista med 10 nödvändiga tips och tricks skapats. Dessa strategier syftar till att förbättra användarupplevelsen och möjliggöra en mer sömlös, produktiv interaktion med Google Bard. Tipsen inkluderar att vara tydlig med dina uppmaningar, utnyttja kraften i nyckelord, ställa uppföljningsfrågor, utnyttja Bards brainstorming-förmåga, skapa innehåll med Bard, tolka komplex data, generera kod, bryta språkbarriärer, utforska Bards kreativa palett och ha roligt med Bard.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 29 augusti

Generativ AI växer snabbare än Netflix i Australien, enligt Telsyte

Nästan en femtedel av Australiens befolkning har redan använt generativa AI-system, en ökningstakt som överstiger till och med Netflix tillväxt. Detta framkom vid en teknikkonferens i Pokolbin, där den australiensiska teknikforskningsfirman Telsyte presenterade en undersökning om användningen av generativ AI i Australien. OpenAI´s ChatGPT var den mest populära AI-appen, följt av Snapchat´s My AI och Bing Chat. Foad Fadaghi, VD för Telsyte, påpekade att generativ AI har överträffat smarta högtalare i hushållsanvändning. Han tillade att det finns en stark efterfrågan på teknik som förenklar livet för konsumenterna.

Direktlänk Dela Channel News fördjupade 29 augusti

Pomerdoge (POMD) visar lovande potential i den digitala valutavärlden

Trots minskad dragkraft för populära tokens som Pepe (PEPE) och Shiba Inu (SHIB), riktas nu uppmärksamheten mot en ny spelare i den digitala valutavärlden - Pomerdoge (POMD). Pomerdoge, som för närvarande befinner sig i sin presale-fas, visar lovande potential, och Google Bards prognos har bara ökat investerarnas aptit. Pomerdoge skiljer sig från andra nya tokens genom sitt robusta ekosystem, som inkluderar ett lockande P2E-spel och område för att handla med in-game föremål. Pomerdoges presale startar med POMD-token prissatt till $0,008, vilket erbjuder en lockande möjlighet för tidiga investerare. Marknadsexperter är överens om att Pomerdoge är på väg att omdefiniera memecoin-landskapet. Vissa förutser till och med att POMD-token kommer att stiga från $0,009 till $1,00 under de kommande åren.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 28 augusti

Google Bard: En AI-drivna produktivitetsverktyg

Google Bard är ett AI-drivet verktyg designat för att öka produktiviteten. Det erbjuder en mängd funktioner, inklusive brainstorming, sammanfattning av innehåll, skrivhjälp, forskningsverktyg, översättningar och kodgenerering. Google Bard är utformat för att förstå och svara på naturligt mänskligt språk, vilket gör det till en värdefull digital följeslagare i dagliga arbetsuppgifter. För att maximera användningen av Google Bard bör användarna vara specifika i sina förfrågningar, engagera sig i naturliga konversationer och inte tveka att ställa uppföljande frågor. Google Bard är fortfarande under utveckling och dess potential som ett lärande verktyg och beslutsförstärkare är stor.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 28 augusti

Investerare litar mer på AI-genererade finansiella råd än sociala medier

Enligt en undersökning av CFP Board har investerare mer förtroende för finansiella råd genererade av artificiell intelligens (AI) än råd de hittar på sociala medier. 71% av respondenterna angav att de har lite eller inget förtroende för råd de hittar på sociala medieplattformar. Medan mer än hälften (51%) har lite eller inget förtroende för råd från plattformar som Chat GPT och Google Bard, säger 31% att de är bekväma att agera på rådet utan verifiering från en annan källa. Även efter att ha kontrollerat informationen med en finansiell planeringsprofessionell, är endast cirka hälften bekväma med att agera på rådet från generativ AI (52%) eller sociala medier (46%).

Direktlänk Dela InvestmentNews fördjupade 28 augusti

Google Bards AI förutspår framgång för kryptovalutorna Dogecoin, XRP och Everlodge

Google Bards AI-chatbot har nyligen avslöjat att Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) och Everlodge (ELDG) är tre solida investeringar för 2023. Dogecoin förväntas öka till $0.098, medan XRP förväntas nå $1.61 till 2025, enligt Google Bard. Everlodge förväntas växa 25 gånger fram till slutet av året. Everlodge-plattformen introducerar ett nytt tillvägagångssätt mot fastighetsbranschen, vilket kommer att förändra dynamiken i fastighetsinvesteringar. Genom Everlodge kan vem som helst enkelt investera i semesterbostäder och till och med få gratis nattvistelser.

Direktlänk Dela The Portugal News fördjupade 28 augusti

Konkurrensen om bästa AI-chattbot intensifieras: ChatGPT vs Bing vs Bard vs Claude 2.0

Konkurrensen om att utveckla den mest avancerade och användarvänliga AI-chattboten blir allt hårdare. Fyra stora aktörer har framträtt i denna arena: ChatGPT, Bing, Bard och Claude 2.0. Varje AI-modell har unika funktioner och förmågor, vilket gör val av vilken man ska använda till en fråga om personlig preferens och specifika behov. Claude 2.0 är utmärkt på att sammanfatta dokument, men tenderar att hallucinera svar, vilket gör den olämplig för dataanalys. Google Bard rekommenderas för internetkrävande uppgifter. GPT-4 anses överlägsen för svårare resonemangsuppgifter. Valet mellan ChatGPT, Google Bard, Microsoft Bing och Claude 2.0 beror på dina specifika behov och preferenser.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 28 augusti

En guide till att använda Google Bard för nybörjare

Guiden är utformad för att ge information om hur man använder Google Bard för nybörjare. Google Bard är en avancerad språkmodellchattbot som inte bara är en digital assistent, utan ett sofistikerat verktyg för att effektivisera våra dagliga uppgifter. Google Bard representerar toppen av artificiell intelligensprestationer av företaget. Denna chattbot är ett invecklat system som utnyttjar de stora kapaciteterna i en sofistikerad språkmodell. Med sin underliggande arkitektur och algoritmer utmärker sig Bard i en rad uppgifter.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 27 augusti

Google investerar i generativ AI för att konkurrera med ChatGPT

Google har svarat på lanseringen av ChatGPT genom att investera i generativ AI, vilket resulterade i lanseringen av Google Bard och Gemini. Gemini är en samling stora språkmodeller som kombinerar GPT-4 med träningsmetoder från AlphaGo, vilket potentiellt kan göra Gemini till den mest dominerande generativa AI-lösningen. Google Gemini förväntas släppas hösten 2023 och trots att få detaljer är kända, har Google och Alphabets VD Sundar Pichai uttalat att Gemini är skapat för att vara multimodal och effektiv vid verktygs- och API-integrationer. Gemini ska också kunna generera text och kontextuella bilder och tränas på källor som YouTube-videotranskriptioner.

Direktlänk Dela Techopedia fördjupade 26 augusti

Google Bard lyfter fram Cardano och Everlodge som kryptovalutor att bevaka

Google Bard, AI-chatten, har nyligen lyft fram Cardano (ADA) och Everlodge (ELDG) som toppkonkurrenter med anmärkningsvärd tillväxtpotential. Cardano, en unik blockchain-plattform byggd på vetenskaplig forskning och granskad teknologi, har släppt en ny Hydra-uppgradering för att förbättra utvecklarvänligheten. Everlodge introducerar en innovativ sammanslagning av fastigheter och blockchain, och erbjuder en unik marknadsplats för lyxiga villor och semesterbostäder. Everlodge bryter barriärerna för traditionella fastighetsinvesteringar genom att introducera fraktionerad äganderätt, vilket gör det möjligt för alla investerare att få tillgång till högvärdesfastigheter.

Direktlänk Dela Nulltx.com fördjupade 26 augusti

Google introducerar Bard, en banbrytande AI-chattjänst

Google har introducerat Bard, en banbrytande konstgjord intelligens (AI) chattjänst. Bard är en experimentell AI-chattjänst som använder LaMDA för att generera text, översätta språk och skapa kreativt innehåll. LaMDA är en toppmodern neuralt nätverksspråkmodell som tränats på stora datamängder av text och kod. Generativ AI är en gren av AI som specialiserar sig på att skapa nytt innehåll, vare sig det är text, bilder eller musik. Dialogsystem är datorprogram som är designade för att samtala med mänskliga användare. Naturligt språkbehandling (NLP) är ett område inom datavetenskap som ägnas åt att förstå och generera mänskligt språk. Maskininlärning är en disciplin inom datavetenskap som ger datorer möjlighet att lära sig autonomt, utan explicit programmering. Djupinlärning är en undergrupp av maskininlärning som använder artificiella neurala nätverk för att avkoda datamönster. Neurala nätverk är matematiska modeller inspirerade av mänskliga hjärnstrukturer. Datasätt är samlingar av data som används för att träna maskininlärningsmodeller.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 26 augusti

Alibaba lanserar två nya AI-modeller för bildigenkänning

Det kinesiska techbolaget Alibaba har lanserat två nya AI-modeller, Qwen-VL och Qwen-VL-Chat, som förbättrar möjligheterna för artificiell intelligens genom att ´läsa´ bilder snarare än text. Qwen-VL-Chat har komplexa funktioner som att ge vägbeskrivningar genom att skanna gatuskyltar, lösa matematiska ekvationer baserat på en bild och skapa en berättelse baserat på flera bilder. Qwen-VL är en uppdaterad version av Alibabas befintliga bildläsande chatbot som nu kan läsa bilder i högre upplösning. Båda modellerna kommer att finnas tillgängliga på Alibabas molnbaserade plattform Modelscope och på Hugging Face. Alibaba förbereder också en omstrukturering där Alibaba Cloud, divisionen som huserar dess AI-forskning, ska bli en självständig enhet.

Direktlänk Dela Fortune Media fördjupade 25 augusti

Använda Google Bard för språkinlärning: En guide

Guiden är utformad för att hjälpa dig att lära dig ett språk med hjälp av Google Bard. I den moderna eran, präglad av snabba tekniska framsteg och ett ökande beroende av digitala verktyg, har metoderna och tillvägagångssätten för utbildning och inlärning genomgått en betydande förändring. Särskilt inom språkinlärning kompletteras, och i vissa fall ersätts, traditionella metoder av innovativa digitala lösningar. I spetsen för denna språkliga revolution står Google Bard. Denna toppmoderna stora språkmodell (LLM) exemplifierar inte bara toppen av artificiell intelligens inom språkbearbetning, utan erbjuder också en lockande inblick i framtiden för språkinlärning.

Direktlänk Dela Geeky Gadgets fördjupade 25 augusti

Google Bard är ett revolutionerande verktyg som hjälper användare att övervinna gapet mellan ambition och förståelse inom kodning. Verktyget har en automatiserad kodgenereringsfunktion som förenklar komplexiteten i kodsyntax och struktur. Google Bard fungerar som ett intuitivt gränssnitt som väntar på dina instruktioner och genererar kod anpassad efter dina specifikationer. Det stödjer över 20 programmeringsspråk, vilket gör det möjligt för användare att dyka in i allt från Python och Java till JavaScript, C++ och Go. Utöver kodgenerering kan Google Bard också hjälpa till att tyda och felsöka kod.

Geeky Gadgets fördjupade 25 augusti

Google Bards förutsägelse om Bitcoins pris 2023

Bitcoin har upplevt en betydande nedgång de senaste veckorna, med ett värde som sjunkit till cirka 26 000 dollar. Detta kommer knappt en månad efter att kryptovalutan nästan nådde 30 000 dollar. Nedgången kan tillskrivas en kombination av faktorer, inklusive minskad marknadsdeltagande, brist på stora framsteg gällande Bitcoin-baserade börshandlade fonder (ETF), samt rapporter om att SpaceX, ledd av Elon Musk, minskat sina Bitcoin-innehav. Google Bards artificiella intelligens förutspår att det lägsta genomsnittliga priset Bitcoin kan nå 2023 är 20 759 dollar, baserat på analyser av flera finansiella experter.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 25 augusti

OpenAI släpper GPT-3.5 Turbo, CoinDCX minskar personal och Meta utvecklar AI-modell med översättningsförmåga

AI-jätten OpenAI, baserad i San Francisco, har släppt GPT-3.5 Turbo, företagets mest sofistikerade språkmodell, tillgänglig för ChatGPT Plus-medlemmar. Modellen kan enligt företaget presterar nästan lika bra som GPT-4 med en viss träning. Samtidigt har den Mumbai-baserade kryptovalutafirman CoinDCX minskat sin personal med 12% som svar på den negativa marknaden för kryptovalutor och påverkan av TDS på lokala börser. Meta, tidigare känt som Facebook, har utvecklat en AI-modell med inbyggd direkt översättningsförmåga. Modellen, kallad SeamlessM4T, kan översätta språk i realtid.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 24 augusti

Googles AI förutspår att Ethereum kan nå $10 000

Googles AI, Google Bard, förutspår att priset på Ethereum (ETH) kan nå 3 000 dollar i nästa kryptobullmarknad och kanske till och med så högt som 10 000 dollar. Förutsägelsen baseras på antagandet att nästa bullmarknad kommer att drivas av utvecklingen av decentraliserad finans (DeFi) och metaversum. Det finns dock också risker som kan förhindra att Ethereum når denna nivå, inklusive regulatorisk osäkerhet och säkerhetsrisker. Som det ser ut nu handlas Dogecoin till 1 674 dollar, upp 1,8% under de senaste 24 timmarna och ner över 6% under den senaste veckan.

Direktlänk Dela Finbold fördjupade 24 augusti

AI-modell förutspår rally för meme-kryptovalutor

Enligt AI-drivna prediktionsmodellen Google Bard kommer meme-kryptovalutor som Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) och Pomerdoge (POMD) att vara de största vinnarna i en kommande rally. Dogecoin, världens mest populära meme-kryptovaluta, har brutit kopplingen till Bitcoin och väntas stiga kraftigt i värde. Samtidigt har Shiba Inu nyligen lanserat Shibarium, vilket har lett till en ökning av kryptovalutans pris. Pomerdoge, som inkluderar ett aktivt blockchain-spel-ekosystem, förväntas bli den största vinnaren i rallyt.

Direktlänk Dela Bitcoinist fördjupade 24 augusti

Ethereum kan nå $10 000 enligt Google AI:s språkmodell Bard

Google AI:s språkmodell Bard förutser att Ethereum (ETH) kan nå $3 000 eller till och med $10 000 under nästa krypto tjurmarknad. Denna förutsägelse baseras på utvecklingen av decentraliserad finans (DeFi) och metaversum. Ethereum är den ledande plattformen för att bygga decentraliserade applikationer och Bard tror att efterfrågan på Ethereum kommer öka i takt med utvecklingen av DeFi och metaversum. Bard noterar också att det finns risker, såsom regulatorisk osäkerhet och säkerhetsproblem, som kan förhindra Ethereum från att uppnå sin fulla potential.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 24 augusti

Google Bards AI identifierar Pomerdoge som bästa investeringen 2023

Google Bards AI har identifierat Pomerdoge (POMD) som den bästa investeringen 2023. Denna prognos kommer när kryptosamhällets uppmärksamhet, inklusive innehavare av Render (RNDR) och Injective (INJ), riktas mot denna framväxande meme-mynt. Pomerdoge skapar ett plask i kryptopoolen genom att integrera meme-kulturen med spel-till-tjäna-spel, inslaget i ett väldefinierat ekosystem. Det inkluderar ett P2E-spel där spelare kan engagera sig globalt och en marknadsplats, Pomerplace, för handel med in-game tillgångar. Google Bards godkännande av Pomerdoge är rotat i dess unika blandning av innovativt spel, community-engagemang och en lovande ekonomisk modell. Dessutom speglar Pomerdoges community-drivna natur framgångsrika modeller inom krypto, vilket potentiellt lovar en framgångsrik bana. Det noterar till och med att Pomerdoge kan replikera den 100x tillväxt som Dogecoin upplevde i de tidigare tjurmarknaderna.

Direktlänk Dela Analytics Insight fördjupade 23 augusti

Kryptovalutor att investera i: Solana, Monero eller Pomerdoge?

Kryptoinvesterare överväger var de ska investera, med tanke på alla tillgängliga alternativ idag. Solana (SOL), Monero (XMR) och den uppåtgående stjärnan Pomerdoge är bland de mest diskuterade. Google Bards AI ger vägledning i detta digitala labyrint. Solana (SOL) kan se en liten ökning på $ 23,29 de kommande dagarna. Monero (XMR) förväntas handlas mellan $ 155,80 och $ 156,17 nästa vecka. Pomerdoge har samlat in $ 964,250,92 inom en vecka. Solana (SOL) blir mer attraktivt än sina konkurrenter och handlas för närvarande till $ 23,25.

Direktlänk Dela Crypto News Flash fördjupade 23 augusti

5 gratisalternativ till ChatGPT

ChatGPT är en AI-modell utvecklad av OpenAI som kan förstå och generera mänskligt innehåll. Den är användbar för uppgifter som att svara på frågor, ge förklaringar, koda, skript, läxor och delta i konversationer. Denna artikel utforskar fem alternativ till ChatGPT. Ett av dem är Chatsonic, en kraftfull AI-chattbot som kan generera text, översätta språk och skapa kreativt innehåll. Ett annat alternativ är Google Bard AI, en tjänst som fortfarande utvecklas av Google. Det finns också gratisalternativ som Bing AI, utvecklad av Microsoft, och YouChat, drivs av OpenAI:s GPT-3.5-modell. Sist men inte minst, Poe från Quora ger tillgång till flera AI-chattbotar som använder mänskligt språk.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 23 augusti

MediaTek planerar att införliva Meta Llama 2 AI i framtida enheter

MediaTek, en av de ledande tillverkarna av mobilprocessorer, har stora AI-planer för framtiden, inklusive att inkludera Meta Llama 2 stora språkmodell. Meta, moderbolaget till Facebook, har länge använt AI för att förbättra sina sociala mediealgoritmer, och MediaTek vill skapa ett generativt AI-drivet edge computing-ekosystem baserat på Facebooks AI. Detta innebär att MediaTek vill förbättra en rad edge-enheter med artificiell intelligens, inklusive smartphones, bilar och IoT-enheter. Med hjälp av Meta´s Llama 2 planerar MediaTek att enheter kommer att kunna innehålla dessa avancerade beteenden direkt i dem, snarare än att förlita sig på fjärrservrar.

Direktlänk Dela UberGizmo fördjupade 23 augusti

Hackare utnyttjar Google Bard-annonser för att sprida skadlig programvara

Hackare utnyttjar allmänhetens förlitan på teknik och använder smarta taktiker för att sprida skadlig programvara och snärja oskyldiga internetanvändare. Den senaste inriktningen av denna skadliga kampanj är Google Bard chatbot, en plattform som oavsiktligt har blivit en portal för cyberbrottslingar att infektera enheter med skadlig kod. Cybersecurity forskare från ESET har upptäckt ett sofistikerat system där hackare förkläder sina skadliga programvarubelastade annonser som äkta Google Bard-kampanjer. Istället för att omdirigeras till en officiell Google-sida, hamnar användarna på en webbplats full av skadlig programvara. Dessutom omdirigeras användare till en Dublin-baserad företagssida, rebrand.ly, istället för en officiell Google-värddomän.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 23 augusti

Google Gemini: Ett AI-projekt för att konkurrera med OpenAI´s ChatGPT

Google Gemini är ett kommande AI-projekt som syftar till att konkurrera med OpenAI´s ChatGPT-app. Gemini är en stor språkmodell (LLM) som kombinerar språkförmågorna hos GPT-4 och styrkorna hos AlphaGo-typsystem. Googles motiv bakom Gemini är att förbättra sina företagsbaserade produkter, utmana Microsoft och potentiellt främja utvecklingar inom medicinsk vetenskap. Släppdatumet och de slutgiltiga kapabiliteterna för Gemini är fortfarande okända. Google och DeepMind har försökt skapa en värdig konkurrent till ChatGPT-chatboten tidigare, med Google Bard som konkurrerar med ChatGPT. Men med det starka samarbetet mellan de två hoppas Google skapa Gemini för att till sist slå sin konkurrens.

Direktlänk Dela MakeUseOf fördjupade 23 augusti

Prisprognos för Dogecoin i kommande krypto tjurmarknad

Dogecoin (DOGE) har varit en av de mest populära kryptovalutorna på senare tid, delvis tack vare dess status som meme och Elon Musks stöd. Men myntets värde har varit volatilt. Google Bard har försökt förutsäga priset på Dogecoin i nästa krypto tjurmarknad. Faktorer som kan påverka priset inkluderar att fler företag och återförsäljare börjar acceptera DOGE som betalning, vilket kan öka efterfrågan och priset. Dessutom kan utvecklingen av nya Dogecoin-relaterade projekt också öka dess värde. Enligt prognoser kan DOGE nå $0.10 eller till och med $0.20 i nästa tjurmarknad.

Direktlänk Dela Crypto News BTC fördjupade 22 augusti

Google utforskar 21 sätt att förbättra sin AI-modell Bard

Google undersöker 21 olika sätt att förbättra sin omfattande språk-AI-modell, Bard. Bland dessa potentiella tillämpningar ser Google Bard fungera som en AI-driven livscoach som erbjuder värdefulla råd till individer. Fusionen av Googles forskningslabb DeepMind med Brain AI-teamet ägnar sig åt att skapa denna innovativa modul. Bard kan även svara på kritiska frågor med en emotionell touch, tack vare artificiell intelligens. Utöver rollen som livscoach överväger Google olika andra implementeringar för Bard. Den kan användas som ett verktyg för att generera vetenskapligt och kreativt innehåll.

Direktlänk Dela Techiexpert fördjupade 22 augusti

Google AI ger kontroversiella svar på kontroversiella frågor

Teknikexperter har uttryckt oro över Google´s AI-bots, som har gett chockerande svar på kontroversiella frågor. Avram Piltch, teknikskribent, testade Google Bard och Google SGE (Search Generative Experience) och fick svar som föreslog att slaveri och folkmord hade positiva effekter. Piltch påpekade att SGE var mer benägen att ge kontroversiella svar än Bard. Google Bard är designad med säkerhetsfilter för att förhindra skadliga uttalanden, men gav ändå chockerande svar. Google och OpenAI har kontaktats för kommentar.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 22 augusti

Investerares tillit till AI och sociala medier för finansiellt råd varierar, enligt CFP Board-undersökning

En amerikansk undersökning utförd av CFP Board visar att 71% av investerare har liten eller ingen tillit till finansiella råd från sociala medier, jämfört med 51% som känner likadant för råd från AI-verktyg. Trots detta rapporterar nästan en tredjedel (31%) att de känner sig bekväma med att implementera finansiella råd från AI utan att kontrollera dem med en annan källa. Men investerare har mer förtroende för råd från både AI och sociala medier när de har bekräftats av en finansiell rådgivare. 62% av investerare 45 år och äldre var ´mycket nöjda´ med att ta emot finansiella råd från AI-verktyg, jämfört med 38% av investerare under 45 år. Män är mer optimistiska än kvinnor om den potentiella effekten nya teknologier kan ha på finansplanering.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 22 augusti

Google Bard förutspår Bitcoins framtid

AI-världen är i full fart, mycket tack vare OpenAI´s ChatGPT. Men nya aktörer kliver in på scenen, som Google Bard. Kryptovalutamarknaden upplever sina egna dynamik. Rykten om SpaceX:s beslut angående dess Bitcoin-reserv har fått tungorna att vifta. Enligt Google Bard är det svårt att förutsäga Bitcoins exakta pris i nästa tjurmarknad. Men om historien upprepar sig kan vi se betydande prishöjningar efter halveringshändelserna. Nästa halvering i april 2024, som kommer att halvera Bitcoins tillgång, kan bränsle denna ökning. Bitcoins nuvarande värde ligger på 26 013 dollar.

Direktlänk Dela Editorial GE fördjupade 22 augusti

Google utvecklar Bard, sitt svar på OpenAI:s ChatGPT

Google utvecklar Bard, en stor språklig AI-modell, som svar på OpenAI:s ChatGPT. Företaget undersöker för närvarande 21 olika sätt att integrera Bard, inklusive som en AI-driven livscoach för att ge människor hjälpsamma råd. Google har sammanslagit DeepMind forskningslabb med Brain AI-teamet för att utveckla denna modul. Bard kan även få ytterligare funktioner som kan hjälpa journalister med rubriker. Trots att både Google Bard och OpenAI:s ChatGPT kan producera mänskliga svar på de flesta frågor, har de sina egna problem.

Direktlänk Dela The Indian Express fördjupade 22 augusti

Google Bard förutspår Bitcoinpriset i nästa kryptotjurmarknad

Enthusiasmen kring artificiell intelligens (AI) fortsätter, med OpenAI:s lansering av textbaserade ChatGPT och Google Bard som framträdande aktörer inom generativ AI. SpaceX:s överväganden kring sina Bitcoin-innehav fortsätter att påverka, med spekulationer om att en nedskrivning kan ha bidragit till Bitcoins fallande värde. Google Bard förutspår att Bitcoins pris i nästa tjurmarknad är osäkert, men troligen betydligt högre än dagens pris. Halveringseventet 2024, som kommer att minska tillgången på Bitcoin med hälften, kan driva upp priset. Priset på Bitcoin kommer dock att bero på en rad faktorer, inklusive den globala ekonomin, institutioners acceptans och regleringsmiljön.

Direktlänk Dela Industry Trend fördjupade 22 augusti

Apple utvecklar AI-chattbot ´Apple GPT´ för intern användning

Apple arbetar på en AI-chattbot kallad ´Apple GPT´, som för närvarande är ett internt projekt. Chattboten kommer att dra nytta av maskininlärning och artificiell intelligens, tekniker som redan har införts i Apple-produkter som Siri, Apple Maps och Vision Pro. Apple GPT kommer att fungera liknande som Bard, ChatGPT och Bing AI, och tränas på sitt stora språkmodell. Företaget har inte delat mycket information om projektet, men det förväntas bli en del av Apples befintliga och framtida projekt, inklusive den nya hälso-coachingtjänsten Quartz och det elektriska bilprojektet Titan.

Direktlänk Dela Lifewire fördjupade 22 augusti

Apple arbetar på intern AI-chatbot kallad ´Apple GPT´

Apple arbetar på en intern projekt kallad ´Apple G