» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 135 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

HubSpot är en amerikansk mjukvaru- och teknikföretag som grundades 2006. De erbjuder en plattform för inkommande marknadsföring, försäljning och kundtjänst. HubSpot hjälper företag att attrahera besökare, konvertera dem till kunder och behålla dem genom att erbjuda verktyg och resurser för att skapa och analysera innehåll, hantera sociala medier, sökmotoroptimering (SEO) och e-postmarknadsföring. Dessutom erbjuder de utbildning och certifieringar inom inkommande marknadsföring. HubSpot är känt för att vara en ledande aktör inom inkommande marknadsföring och dess plattform används av tusentals företag över hela världen.

Senaste nytt kring HubSpot

De mest tankeväckande citaten om generativ AI 2023

Generativ AI har varit ett hett ämne i teknikvärlden under 2023. Sedan ChatGPT satte generativ AI på allas radar har det skapat förundran, rädsla, paranoia och mycket hype. Det har även fungerat som en effektiv katalysator för att införa AI i våra liv, arbete och företag. Detta har lett till diskussioner om viktiga frågor som samhället kommer att behöva ta itu med. Här är några citat från kända personer inom teknikvärlden, både optimistiska och pessimistiska, om generativ AI.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 29 november

Tamas Ham-Szabo, VD för SAAS First, diskuterar hur AI kan förbättra kundsupport. Han nämner att AI-verktyg kan förbättra kundsupport på ett mer kostnadseffektivt sätt än att bara använda mänskliga resurser. Gartner förutspår att chatbotar kommer att bli den primära kundtjänstkanalen för nästan en fjärdedel av organisationerna fram till 2027. Ham-Szabo delar fem viktiga lärdomar han har lärt sig från att använda AI för kundsupport: att förse AI-modeller med omfattande kunskapsbaser för att hantera ´AI-hallucinationer´, att förstå kostnaden för AI, att väga för- och nackdelar mellan interna och externa AI-lösningar, att analysera kostnaden för skalning och att träna AI för komplexa uppgifter.

Forbes Media fördjupade 28 november

Salesflow lanserar en guide för AI-baserade verktyg för att automatisera social försäljning på LinkedIn

Salesflow har lanserat en guide som täcker några av de senaste verktygen för att automatisera social försäljning på LinkedIn med hjälp av AI-baserad teknik. Företaget förklarar också hur dess egen plattform passar in i detta ekosystem, med flera avancerade funktioner som kan förbättra effektiviteten. Salesflow förstår att AI är ett relativt nytt område och erbjuder därför en provversion av sin egen lösning. Salesflows system har använts av flera stora organisationer, inklusive Verizon, HubSpot, GoCardless och Visyond.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 20 november

AI sparar tid och pengar för småföretag, enligt rapport från SBEC

En ny rapport från Small Business and Entrepreneurship Council (SBEC) visar att en stor andel småföretag använder AI-verktyg och sparar hundratals miljarder dollar årligen. Enligt undersökningen har nästan hälften (48%) av småföretagen börjat använda AI-verktyg det senaste året och 29% har använt dem i ett till två år. SBEC:s VD Karen Kerrigan menar att småföretag snabbt har omfamnat AI och att verktygen hjälper till att öka lönsamhet, produktivitet och konkurrenskraft. Enligt SBEC:s undersökning har småföretag upplevt betydande tids- och kostnadsbesparingar tack vare AI, vilket har möjliggjort för dem att omfördela resurser till olika områden.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 17 november

Årets aktieprestanda för olika företag enligt Jim Cramer

HubSpot: ´Det är som en mini-Salesforce, den har otrolig tillväxt, och folk gillar tillväxt igen. Jag tror att aktien kommer att rally härifrån.´ Albemarle: ´Nej... Jag tror att litiums priset kommer att sjunka och det finns ingen återvändo, det är bara inte rätt plats att vara.´ Chewy: ´Jag tror att Chewy bottnar här, men jag vet inte mycket uppsida, eftersom jag tror att folk kan få grejerna från Amazon.´ Leonardo DRS: ´Jag tror att utsikterna är riktigt bra för det.´ New York Community Bancorp: ´Nej. Jag tror bara att även med lägre räntor kommer det inte att, det är bara en tuff, tuff miljö.´ Brown-Forman: ´Det är ett bra företag, men, vet du vad, jag tror att så snart någon börjar göra GLP-1-försöket för tunga drickare, tror jag att folk kommer att säga att jag måste komma ur Brown-Forman.´ Sarepta Therapeutics: ´Jag är inte där för de killarna... De förlorar bara en enorm mängd pengar. De har brutit många hjärtan. Jag går inte dit på den.´ C3.ai: ´De levererar inte, de förlorar en förmögenhet. Titta, jag gillar grundaren, Tom Siebel, jag har känt honom i många år. Men det finns för mycket hype där och för mycket hopp där, och jag gillar inte någon ´H.´´ US Bancorp: ´Om du ska köpa en regional bank, USB, du kan göra mycket värre än det... Det verkar mycket säkert för mig.´ CrowdStrike: ´Jag tror att det har ben. Jag menar, den här saken har bara varit en otrolig häst... Jag har varit ett stöd för George Kurtz hela vägen, och han fortsätter att göra bra för oss, och jag säger att han kommer att fortsätta att göra bra.´

Direktlänk Dela Consumer News and Business Channel fördjupade 15 november

Bästa AI-verktygen för försäljning: ChatGPT, Pipedrive, Seismic, Seamless.AI

AI kan effektivisera försäljning genom att snabbt nå fler människor och erbjuda riktade, vänliga och läsbara försäljningspresentationer. Några av de bästa AI-verktygen för försäljning inkluderar ChatGPT, Pipedrive, Seismic och Seamless.AI. ChatGPT kan snabba upp många av de uppgifter som säljare hanterar dagligen, som att svara på frågor, sammanfatta material och utforma och korrekturläsa skrivinsatser. Pipedrive är en CRM-lösning som erbjuder en Sales Assistant, en bot som skannar företagets försäljningsdata och rekommenderar olika åtgärder. Seismic är en bred försäljningsplattform som använder AI för att identifiera mönster och beteenden i försäljningsdata. Seamless.AI är en sökmotor inriktad på att hitta B2B-försäljningsledningar.

Direktlänk Dela Android Authority fördjupade 15 november

Topp 10 bästa AI-verktyg för att förbättra din effektivitet

Artificiell intelligens (AI) förändrar industrier och vårt dagliga liv i dagens snabbt digitala miljö. Denna artikel delar en lista över 10 av de bästa AI-verktygen som du kan använda för att förbättra din effektivitet. Verktygen inkluderar Perplexity AI, en chattbot och sökmotor som använder AI; Duet AI, ett generativt AI-verktyg som hjälper användare att organisera, skriva och designa; SaveDay, ett effektivt sätt att organisera och hitta dina favoritsaker; Campaign Assistant, ett AI-verktyg för att snabbt producera marknadsföringsmaterial; Kickresume, en AI CV-skapare; Mubert AI, en royaltyfri musikekosystem; Framer AI, ett designverktyg för att skapa interaktiva prototyper och användargränssnitt; Bardeen AI, en AI-driven plattform för att automatisera repetitiva processer; Clipdrop AI, ett foto-redigeringsprogram; och Leonardo AI, en AI bildgenerator.

Direktlänk Dela Daily News & Analysis India fördjupade 13 november

Analys av de bästa AI-assistenter för möten

AI-assistenter för möten kan avlasta anteckningsbördan och ge hjälp under dina möten, vilket gör att du kan koncentrera dig på dina möten utan distraktioner. Denna artikel analyserar de bästa AI-assistenter för möten för att hjälpa dig att bestämma vilken virtuell assistent som är bäst för ditt företag. De utvärderade deras funktioner, prissättning, för- och nackdelar, samt vilka användarpersoner varje AI-assistent-app är bäst lämpad för.

Direktlänk Dela Compliance Week fördjupade 9 november

Generativ AI-marknaden förväntas växa till 59 miljarder dollar år 2028

Den globala marknaden för generativ AI förväntas växa från 6 miljarder dollar i år till 59 miljarder dollar år 2028, visar nya prognoser. Teknologin, som kan generera stora mängder sofistikerade media som text, datorprogram, bilder eller musik genom att lära sig från onlinedata, förväntas öka produktiviteten avsevärt. Men det finns också farhågor för teknologins skadliga potential, inklusive automatisering av hundratals miljoner jobb. Tillväxten kommer att vara snabbast på konsumentmarknaden, där AI kan driva sökmotorer, skrivassistenter och konstproduktion, med intäkter som förväntas uppgå till cirka 11 miljarder dollar år 2028. Därefter kommer medie- och underhållningssektorn, som kommer att nå 8 miljarder dollar i intäkter, följt av hälso- och sjukvård, företag och bilmarknader.

Direktlänk Dela Financial Times fördjupade 6 november

AI förvandlar försäljningslandskapet, enligt HubSpot och G2-rapport

Artificiell intelligens (AI) förändrar snabbt försäljningslandskapet genom att automatisera många tråkiga och tidskrävande uppgifter som försäljningsrepresentanter traditionellt har utfört. HubSpot har samarbetat med G2 för att ge kunderna en omfattande översikt över hur AI kan användas för att förbättra försäljningsprocessen. Rapporten, ´Smartare försäljning med AI 2023´, är full av värdefulla insikter, tips och bästa praxis om hur AI kan ge försäljningsrepresentanter mer tid att ägna åt högvärdesuppgifter som att ansluta till kunder och stänga affärer. AI hjälper försäljningsrepresentanter att göra mer informerade beslut genom att ge dem insikter i kundbeteende och marknadstrender.

Direktlänk Dela G2 fördjupade 1 november

E-postmarknadsförare kan använda artificiell intelligens (AI) för att testa e-postleverans och identifiera potentiella problem. AI kan hjälpa till att filtrera ut spam, skapa ämnesrader och optimera sändningstider. AI kan även användas för att segmentera listor och optimera frekvensen av e-postutskick. Dessutom kan förutsägande engagemang användas för att prioritera mottagare som aktivt engagerar sig med varumärket. AI-verktyg som Microsoft Dynamics 365, Omnisend, Seventh Sense, Emarsys och Adobe Campaign kan hjälpa marknadsförare att förbättra e-postleveransen.

ReadWrite fördjupade 1 november

AI kan bli din nya MVP för kundtjänst, lagerhantering och digital marknadsföring

Enligt en undersökning av HubSpot anser 78% av marknadsförare att branschen har förändrats mer under de senaste tre åren än under de senaste fem decennierna. AI-verktyg som ChatGPT kan bli ovärderliga för uppgifter som kundtjänst, lagerhantering och digital marknadsföring. Målet är att frigöra tid så att du kan fokusera på kärnan i din verksamhet. Det är viktigt att anpassa innehållet som ChatGPT eller vilken bot du än använder genererar genom att mata den med några varumärkeselement du redan använder. Dessutom bör du inte glömma att inkludera uppmaningar till handling för att säkerställa att din publik vet exakt vad de ska göra härnäst.

Direktlänk Dela Komando fördjupade 19 oktober

Prognos för AI-verktyg för sociala medier marknaden 2023: Avslöjar möjligheter och tillväxt

Globala marknaden för AI-verktyg för sociala medier undersöks i en rapport som presenterar prognoser fram till 2023. Rapporten tar hänsyn till både nuvarande toppspelare och kommande konkurrenter. Den inkluderar en analys av marknaden, definition av marknaden, segmentering, betydande trender i branschen, en undersökning av den konkurrensutsatta landskapet och forskningsmetodik. Nyheter för 2023 inkluderar särskild täckning av Ryssland-Ukraina-kriget, global inflation, lättnader av noll-Covid-policy i Kina och dess ´knöliga´ återöppnande, störningar i försörjningskedjan, globala handelsspänningar och risken för recession.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 17 oktober

Marknaden för AI-verktyg för sociala medier förväntas växa med +28,5% CAGR mellan 2023 och 2029

En omfattande studie om AI-verktyg för sociala medier inkluderar historiska data och prognoser för marknadens storlek och tillväxt mellan 2023 och 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +28,5% under prognosperioden. Rapporten innehåller även en SWOT-analys och en Porter´s Five Forces-analys. De största spelarna på marknaden inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio och Publer.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 9 oktober

Rapport om AI-verktyg för sociala medier publicerad av Statsndata

Statsndata har publicerat en rapport om insamlingsprocessen, analysen och tolkningen av data för AI-verktyg för sociala medier. Rapporten ger en översikt över marknaden, inklusive definition, applikationer och utveckling, tillverkningsteknik. Den spårar alla de senaste utvecklingarna och innovationerna på marknaden. Den ger data om hinder som mötts under företagstillväxt och ger råd om hur man övervinner kommande utmaningar och hinder. Några av de största företagen som påverkar denna marknad inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio och Publer.

Direktlänk Dela Meade County Messenger fördjupade 8 oktober

Ny marknadsrapport släppt för AI-verktyg för sociala medier

En ny marknadsundersökning har släppts om AI-verktyg för sociala medier. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden och ger uppdaterade data om nuvarande trender. Den kan hjälpa kunder att fatta affärsbeslut och förstå strategierna för stora spelare i branschen. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadssegmentering, regional och landspecifik nedbrytning. Nyckelspelare som nämns inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio, Publer och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Hur marknadsföringsbyråer kan dra nytta av AI: fyra nyckeltips

Enligt Salesforce´s 2022 State of Marketing-rapport har 68% av marknadsförarna en fullt definierad AI-strategi, en stadig ökning från 60% 2021 och 57% 2020. HubSpot´s rapport, The State of AI in Marketing in 2023, fann att 67% av marknadsförarna som använder AI använder det för att skapa innehåll snabbare. Devin Schumacher, grundare och tillväxtchef för SERP, ger fyra tips för att marknadsföringsbyråer framgångsrikt ska kunna dra nytta av AI. Dessa inkluderar att lära sig grundläggande programmering, hitta AI-verktyg designade för specifika användningsfall, använda AI för att fylla kunskapsluckor och ersätta tråkiga uppgifter och inte överanvända AI.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 21 september

AI-startup Capsule lanserar videoredigeringsverktyg till allmänheten efter tre år i utveckling

Capsule, ett uppstartsföretag som använder AI för videoredigering, släpper sin produkt till allmänheten efter tre år i utveckling. Företagets AI-redigerare syftar till att inte ersätta människor inblandade i videoredigering, men att hjälpa innehålls- och marknadsföringsteam att producera video tio gånger snabbare än tidigare. Med sin produkt strävar företaget efter att erbjuda en liknande enkelhet som finns i andra produktivitetsappar genom att erbjuda ett lättanvänt gränssnitt som också använder AI för att göra videoredigering enklare. Videoredigeringen sker i webbläsaren, vilket eliminerar behovet av en snabb dator.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 20 september

AI-assistenten ChatSpot lovar att förändra företags interaktion med CRM

Artificiell intelligens (AI) har medfört betydande förändringar i digital marknadsföring och kundrelationshantering (CRM). Bland de många AI-drivna verktygen har HubSpots ChatSpot framstått som en revolutionerande assistent som lovar att omdefiniera hur företag interagerar med CRM. ChatSpot är HubSpots AI-drivna assistent som är utformad specifikt för CRM-användare. Verktyget kombinerar ChatGPT och HubSpot, vilket möjliggör interaktion med verktyget och utförande av CRM-specifika uppgifter med naturligt språk. Den förenklar användningen av HubSpot CRM och syftar till att förbättra företagens effektivitet och produktivitet.

Direktlänk Dela AMBCrypto fördjupade 16 september

Använd AI-verktyg för att revolutionera din videoproduktion

Video marknadsföring är ett kraftfullt verktyg som kan skilja ditt varumärke, produkt eller tjänst från konkurrensen i den stora online-världen. Enligt en rapport från HubSpot använder 90% av företagen redan video som en marknadsföringsstrategi och hela 99% planerar att fortsätta använda videomarknadsföring år 2023. Att skapa exceptionella videor kan dock vara en utmaning, särskilt om du har begränsade resurser. Lyckligtvis erbjuder AI-videogeneratorer en lösning. Dessa uppfinningsrika online-verktyg använder artificiell intelligens för att automatiskt skapa videor från text, bilder eller ljud. Du kan sedan anpassa den genererade videon för att passa dina preferenser.

Direktlänk Dela TechBullion fördjupade 13 september

Sex AI-verktyg för att automatisera marknadsföring och försäljning

Lanseringen av ChatGPT 2022 ledde till en influx av marknadsföringsinriktade AI-produkter. Marknadsföringsindustrin har varit en av de snabbast växande adoptörerna av generativa AI-verktyg. Dessa verktyg kan personalisera utskick och skapa dynamiskt webbplatsinnehåll och marknadsföringsmaterial. Trots utmaningar som integritetsproblem och lagliga ansvarsfrågor kan generativa AI-verktyg förbättra marknadsföring och försäljningsinsatser. Sex verktyg som kan automatisera marknadsföring och försäljningsuppgifter har valts ut baserat på professionella och användarrecensioner: ChatGPT, Jasper, Einstein GPT, Rapidely, Manychat och Flick.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 11 september

HubSpot lanserar AI-baserade verktyg för kundinriktade team

Kundplattformsföretaget HubSpot har lanserat en uppsättning verktyg baserade på artificiell intelligens (AI) som riktar sig till kundinriktade team. Verktygen och funktionerna, som har lagts till i HubSpots plattform, inkluderar generativa AI-assistenter för att skapa innehåll, skapa bilder, generera bloggidéer, bygga webbplatser och utveckla rapporter. HubSpot har också lagt till AI-baserade insikter för analys och rekommendationer, inklusive prognoser. Företaget utvecklar också ´AI-agenter´ för att hjälpa små och medelstora företag att automatisera och svara på kundförfrågningar via livechatt och e-post, med dessa verktyg planerade att lanseras tidigt nästa år.

Direktlänk Dela Research Live fördjupade 11 september

Google har ändrat sin policy för politisk annonsering inför 2024 års val, nu krävs det att kandidater avslöjar alla AI-genererade bilder eller videor de använder i annonser på Googles plattformar. Anthropic har lanserat en betalversion av sin AI-chattbot Claude, som konkurrerar med OpenAI´s ChatGPT. Apple rapporteras också arbeta på nya konversations-AI-verktyg. I Kina har techjättarna Tencent och Baidu annonserat nya generativa AI-förmågor. Microsoft har sagt att de kommer att juridiskt försvara kommersiella användare av sin Copilot-produkt om kunder stäms för upphovsrättsintrång relaterat till deras användning av Microsofts AI-verktyg.

Digiday Media fördjupade 11 september

AI-teknik tillgänglig och prisvärd för småföretag

Artificiell intelligens (AI) är inte längre exklusivt för stora företag med djupa fickor, utan är nu tillgängligt och prisvärt för småföretag. Denna omvandlande teknik kan förändra allt från projektledning till kundengagemangsstrategier. Fördelarna med att införa AI i ditt företag är bland annat ökad operationell effektivitet, förbättrad kundinteraktion och datadrivna strategiska beslut. Tidig implementering av AI-teknik kan vara faktorn som skiljer dig från din konkurrens. AI-applikationer hjälper dig inte bara att hålla jämna steg; de kan placera dig före kurvan.

Direktlänk Dela Cryptopolitan fördjupade 10 september

HubSpot lanserar HubSpot AI och nya Sales Hub på INBOUND 2023

HubSpot presenterade HubSpot AI och nya Sales Hub på INBOUND 2023. HubSpot AI är en ny serie AI-drivna produkter och funktioner som låter kundorienterade team öka produktiviteten, använda data för förbättrad prestanda och skapa djupare kopplingar till kunderna. Det inkluderar AI-assistenter, AI-agenter och AI-insikter. HubSpot har också omdefinierat sin Sales Hub med nya förmågor, inklusive prospekteringsarbetsplats, avancerad leadhantering och rapportering, intelligent dealhantering och prognoser, sömlös schemaläggning och överlämningar samt utökning av HubSpots relation med LinkedIn över marknadsföring och försäljning. HubSpot presenterade också nya utgåvor som mobilmeddelanden och nya Smart CRM-anpassningar.

Direktlänk Dela Wire19 fördjupade 8 september

HubSpot förbättrar arbetskvaliteten med AI-assistent

HubSpots AI-innehållsassistent, drivet av OpenAI:s GPT-modell, förbättrar arbetet för marknadsförare, säljteam och servicetjänster. Innehållsassistenten är en del av HubSpots AI-assistenter, designade för att eliminera repetitiva uppgifter, generera nytt innehåll och öka produktiviteten. Detta hjälper kunderna att spendera mer tid på att skapa relationer och mindre tid på manuella aktiviteter. AI-innehållsassistenten kan generera blogginlägg, titlar, innehåll och bilder baserade på SEO-data, generera svar på kundsupportbiljetter och sammanfatta konversationer, och generera rapporter baserat på frågor.

Direktlänk Dela Martech Cube fördjupade 7 september

HubSpot introducerar nya AI-funktioner för att hjälpa små och medelstora företag växa

HubSpot, lanserat 2006, har haft framgång tack vare sina sociala medier och digitala marknadsföringsverktyg, samt kundrelationshanteringsplattformen (CRM) Smart CRM, designad för att växa med entreprenörer och små till medelstora företag (SMB). Nu vill företaget dra nytta av generativ AI och prediktiv AI för att hjälpa sina kunder med deras kundanskaffning och kommunikationsresor. På Hubspots INBOUND 2023-konferens introducerade företaget HubSpot AI, en svit med nya AI-funktioner tillgängliga för användare av HubSpots sociala publicerings- och marknadsföringsverktyg.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 7 september

HubSpot presenterar omfattande AI-strategi

HubSpot, marknadsförings- och CRM-plattformen baserad i Boston, har tillkännagivit en omfattande AI-strategi vid sin Inbound-kundkonferens. Företaget har arbetat med AI-element i flera år, men med uppgången av ChatGPT i år tar de ett bredare tillvägagångssätt. HubSpot AI syftar till att underlätta för marknadsförare och säljare att göra sitt jobb. Företaget lagrar data om företag i sin CRM-databas för att hjälpa användare att bättre förstå sina kunder. HubSpot AI innefattar en fyrdelad strategi, inklusive innehållsassistenter, AI-agenter, AI-insikter och ChatSpot.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 6 september

HubSpot presenterar AI-drivna produkter och funktioner på INBOUND 2023

HubSpot presenterade HubSpot AI, en ny uppsättning AI-drivna produkter och funktioner, på INBOUND 2023. HubSpot AI är en robust portfölj av nya och befintliga produkter och funktioner som är tillgängliga globalt. Det inkluderar AI-assistenter som hjälper team att skapa innehåll, AI-agenter som hjälper små och medelstora företag att automatisera och förbättra sin kundservice, och AI-insikter som ger bättre analys och rekommendationer. Dessutom presenterades ChatSpot, som kombinerar kraften hos ChatGPT med unika datakällor för att ge växande företag tillgång till kraftfulla generativa AI-funktioner.

Direktlänk Dela EnterpriseTalk fördjupade 6 september

AI är här för att stanna: Så förbereder du ditt företag

Artificiell intelligens (AI) är här för att stanna och kommer att förvandla hur företag fungerar och engagerar sig med sina kunder. AI-baserade applikationer gör sitt inträde i företagsorganisationer och det är viktigt att man är redo att använda dem på rätt sätt. AI har potential att förvandla kundupplevelsen över nästan alla branscher och kundkontaktpunkter. Det är viktigt att ha en strategi som omfattar var och hur du kommer att använda AI, att etablera riktlinjer för att säkerställa att alla arbetar efter samma regler och parametrar och en plan för att se till att dina data är redo att utnyttjas av olika AI-applikationer.

Direktlänk Dela Martech.org fördjupade 1 september

Generativ AI blir allt mer populärt men risker kvarstår

Hubspot CTO Dharmesh Shah jämförde i början av året ChatGPT med Netscape i sitt förhållande till internet. Han menade att precis som Netscape hjälpte miljoner att förstå internet, så gör ChatGPT samma sak för artificiell intelligens (AI). Generativ AI har blivit allt mer tillgängligt och används nu inom en rad olika branscher och funktioner. En studie från McKinsey visade att 79% av deltagarna har någon exponering för generativ AI och 22% använder det regelbundet i sitt arbete. Salesforce rapporterade att 67% av IT-ledare prioriterar generativ AI för verksamheten de kommande 18 månaderna. Trots detta har endast 21% av organisationer som redan använder generativ AI några fastställda policys. Risken för felaktigheter och IP-intrång är fortfarande hög, med bara 32% respektive 25% av organisationerna som vidtar åtgärder för att minska dessa risker.

Direktlänk Dela Marketoonist fördjupade 28 augusti

AI kan inte ersätta mänsklig interaktion i alla affärsområden

Artificiell intelligens (AI) kan effektivisera många aspekter av företagsdrift, men det är viktigt att förstå när det är bäst att ha personlig interaktion med människor. AI är bäst för att automatisera tråkiga, repetitiva uppgifter. Mer avancerade uppgifter är bättre lämpade för mänsklig inblandning. Inom kundservice kan AI till exempel förbättra vissa delar, som att svara på grundläggande frågor och felsöka enkla problem. Men när en kundfråga går utöver en bots träning, bör den omedelbart vidarebefordras till en live-supportagent. AI kan också inte garantera att innehållet kommer att resonera med dina kunder, det kräver mänsklig strategi och förståelse för målgruppen. Dessutom kan AI inte anpassa sig till företagskulturen vid anställningar.

Direktlänk Dela U.S. Chamber of Commerce fördjupade 23 augusti

Akkio säkrar 15 miljoner dollar i serie A-finansieringsrunda för att påskynda kommersialiseringen av sin AI-plattform

Den AI-fokuserade no-code-företaget Akkio, med säte i Cambridge, Massachusetts, har nyligen avslutat sin serie A-finansieringsrunda och säkrat 15 miljoner dollar i investeringar. Denna runda inkluderade bidrag från Bain Capital Ventures och Pandome, Inc. Pengarna ska användas för att påskynda kommersialiseringen av Akkios AI-plattform, som är känd för sin användarvänliga gränssnitt och överkomliga pris. Plattformen hjälper kunder med datainteraktion, skapar realtidsinstrumentpaneler och tillämpar maskininlärning för prediktiv analys. Detta omfattar områden som lead scoring, prognoser och innehållsoptimering.

Direktlänk Dela Jumpstart Magazine fördjupade 20 augusti

Generativ AI förändrar säljteamens arbetssätt

Säljteam kan använda generativ AI för att skapa personligt innehåll, coacha säljare och förbättra prognoser. Efter att ChatGPT lanserades offentligt 2022, släppte CRM-leverantörer som Microsoft, Salesforce och HubSpot generativa AI-funktioner för sina säljerbjudanden. Generativ AI kan automatisera uppgifter för att förbättra försäljningseffektiviteten, såsom att skapa personliga e-postmeddelanden i stor skala, coacha säljare i realtid, poängsätta leads och automatiskt lägga till ny kundinformation i säljares kontaktlistor. Dock inkluderar riskerna dataskydd och brist på empati. Generativ AI kommer inte att ersätta säljrepresentanter, men det kan förändra hur de arbetar.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 18 augusti

Översikt över topp AI-skrivverktyg

Grammarly, Jasper AI och ChatGPT är några av de mest populära AI-skrivverktygen. Grammarly granskar grammatik, stavning, interpunktion och stil för att säkerställa klart och professionellt innehåll. Jasper AI gör det enkelt att skapa innehåll för webbplatser, bloggar och sociala medier. ChatGPT är en robust språkgenereringsmodell som hjälper till med en rad skrivuppgifter. Andra nämnda verktyg inkluderar Growthbar, ClosersCopy, Writesonic, Article Forge, ParagraphAI, Scalenut, Content at Scale, Copy AI, Frase.io, Rytr, AI Writer, Simplified, Copymatic, Peppertype, HiveMind, Anyword, Narrato, WordAI, Writerly, NeuralText, INK, SEO.ai, HubSpot, ProWritingAid, Wordtune, Writer, LongShot, GetGenie, Reword, Outranking, Hoppycopy, Lightkey, SEOmater, AISEO.ai, Neuroflash, TextCortex, Regie.ai, TextExpander, Lyne.ai, Shopia, Lavender, NexMind, Benchmark Email, Swiftbrief, Cohesive AI och Quillbot.

Direktlänk Dela MarkTechPost fördjupade 14 augusti

Förstå och använda AI för vardaglig excellens: En guide för yrkesverksamma, inklusive pedagoger

Artificiell intelligens (AI) har flyttat från science fiction till verklighet, förändrar hur vi lever och arbetar. Detta inkluderar att förenkla vardagliga uppgifter till att erbjuda djupgående insikter, vilket gör AI till ett oumbärligt verktyg för yrkesverksamma inom alla branscher. I artikeln utforskas hur individer, inklusive lärare, kan integrera AI i sina dagliga rutiner, med verkliga exempel på tillgängliga verktyg. AI förändrar inte bara utbildning, utan även hälso- och sjukvård, marknadsföring och försäljning, finans, juridik, kreativa yrken, tillverkning, personalresurser och kundtjänst.

Direktlänk Dela Medium fördjupade 13 augusti

AI-chattbotar förväntas driva enorm tillväxt på globala marknaden

AI-marknaden har upplevt en imponerande tillväxt nyligen, med AI-chattbotar som en drivande kraft bakom denna snabba tillväxt. Det förväntas att AI-chattbotmarknaden kan nå otroliga 267 miljarder dollar år 2027. Dessutom förutspår experter att AI kan bidra med upp till 15,7 biljoner dollar till den globala ekonomin till 2030. Branschjättar har erkänt potentialen, då nio av tio ledande företag investerar i AI-teknologier. AI-chattbotar som ChatGPT, Google BARD och Baidu´s Ernie erbjuder var och en unika styrkor och bidrar på olika sätt inom AI-chattbotkapplöpningen. Dessa chattbotar är ovärderliga verktyg för att skapa decentraliserade applikationer (dApps) med naturliga språkgränssnitt.

Direktlänk Dela Herald Sheets fördjupade 13 augusti

AI-marknaden och chatbotar förändrar globala affärslandskapet

AI-marknaden växer stadigt och förväntas nå 267 miljarder dollar 2027 och potentiellt bidra med upp till 15,7 biljoner dollar till den globala ekonomin 2030. AI-chatbotar har blivit kraftfulla verktyg som förändrar det globala affärslandskapet. Tre framstående chatbotmodeller är ChatGPT, Google BARD och Ernie. Dessa chatbotmodeller är särskilt värdefulla för att skapa decentraliserade applikationer (dApps) med naturliga språkgränssnitt. Förbättringar behövs fortfarande för att fullt ut förstå unika kodningsterminologier för dApp- och Web3-programvaruutveckling och hantera flerspråkiga interaktioner.

Direktlänk Dela DTG Reviews fördjupade 11 augusti

AI-chattbotar förväntas nå 267 miljarder dollar år 2027

AI-chattbotar förväntas nå en marknadsvärde på 267 miljarder dollar år 2027 och bidra med upp till 15,7 biljoner dollar till den globala ekonomin år 2030. Flera företag, inklusive nio av tio ledande företag, investerar i AI-teknik. AI-chattboten ChatGPT fungerar i två huvudfaser, liknande Google-sökning. Google BARD, ett verktyg som använder Google´s språkmodell för dialogapplikationer (LaMDA), gör information universellt tillgänglig och användbar. Ernie, en ny AI-modell utvecklad av Baidu, integrerar externa datakällor för att förbättra sin förståelse för språk.

Direktlänk Dela Cointelegraph fördjupade 11 augusti

AI-teknikens framväxt skapar nya värdeskapande möjligheter

Teknisk utveckling inom mjukvara tenderar att följa Schumpeters kreativa förstörelse: nya vinnare framträder med nya eror. Detta fenomen börjar nu synas inom AI. Efter decennier av AI-vintrar står vi äntligen på tröskeln till en verklig plattformsskifte, som kommer att öppna ännu mer värdeskapande för AI-företag. Trots mycket fokus på nya användningsområden som drivs av LLM och generativ AI, kommer värdeskapandet att gå utöver generativ AI för att inkludera icke-generativa användningsområden, särskilt kring alltmer mogna datorseendemodeller. För att utforska vilka som kommer att vinna i kapplöpningen om att skapa värde, har vi studerat intäktsgenerering i vårt urval av 262 offentliga B2B-mjukvaruföretag under de senaste två decennierna.

Direktlänk Dela Andreessen Horowitz fördjupade 11 augusti

AI i fokus för teknikföretagens andra kvartalsrapporter

Investerare fokuserade starkt på artificiell intelligens (AI) under teknikföretagens rapportering av andra kvartalets resultat, i förhoppningen om att företag som Microsoft och Advanced Micro Devices kan dra nytta av AI på samma sätt som Nvidia har gjort. Microsofts VD, Satya Nadella, nämnde AI 48 gånger under företagets resultatrapport, en stor ökning från sex gånger året innan. Alphabet, tidigare Google, nämnde AI 47 gånger under sitt samtal, vilket är tre gånger så mycket som föregående år. Meta Platforms, tidigare Facebook, AMD, Amazon och Apple diskuterade också AI under sina respektive kvartalsrapporter.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 8 augusti

AI-företaget Akkio har meddelat att de har avslutat en serie A-finansiering på 15 miljoner dollar med deltagande av Bain Capital Ventures och Pandome, Inc. Finansieringen kommer att påskynda kommersialiseringen av Akkios kraftfulla, användarvänliga och prisvärda AI-plattform. Akkio har hundratals kunder som interagerar med sina data, genererar live-instrumentpaneler och använder maskininlärning för att förutsäga framtida utfall över hela deras verksamhet. Generativa AI-assistenter förändrar snabbt hur arbetet blir gjort.

Yahoo Finance fördjupade 1 augusti

AI förvandlar försäljning men kräver noggrann implementering

Artificiell intelligens (AI) har blivit en viktig del av våra liv och dess inflytande är särskilt tydligt i affärsvärlden där det har förvandlat olika avdelningar, inklusive försäljning. Enligt en undersökning av HubSpot använder 24% av försäljningsproffsen för närvarande AI i sitt dagliga arbete. AI kan lösa flera utmaningar som försäljningsproffs står inför och hjälpa företag att effektivisera och automatisera olika uppgifter. Trots fördelarna är det viktigt att erkänna de etiska övervägandena som är förknippade med AI i försäljning.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 28 juli

400 000 företagsuppgifter till salu på Darknet och Telegram

Digitala övervakningsföretaget Flare har upptäckt att cirka 400 000 komprometterade företagsuppgifter erbjuds till försäljning på Darknet-forum och Telegram-kanaler. Flare analyserade 19,6 miljoner informationsstjälningsloggar och fann att 1,91% av dem innehåller uppgifter för företagsapplikationer som AWS, Google Cloud Platform, Salesforce och Hubspot. Företaget hittade också över 200 000 OpenAI-kontouppgifter, dubbelt så många som upptäcktes av Group-IB förra månaden. För att minska riskerna rekommenderar Tomer Bar, VP för säkerhetsforskning på SafeBreach, kontinuerlig säkerhetsvalidering på alla bärbara datorer och fjärrenheter.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 26 juli

Generativ AI förvandlar marknadsföringskarriärer

Generativ AI har blivit ett betrodd verktyg för marknadsförare, vilket förändrar sättet de arbetar på. För innehållsskapare kan AI generera innehåll, spara tid och resurser, analysera data snabbare och hjälpa till att skapa väl optimerade kopior för webben. AI kan även hjälpa till att utveckla nya och kreativa idéer. Kundupplevelsesspecialister kan förbättra sin service med AI, som kan analysera stora mängder data omedelbart, förbättra kundinteraktionen och ge data-drivna insikter. Sociala medier marknadsförare kan dra nytta av AI för att skapa perfekta sociala medieinlägg, analysera användarbeteende och producera högkvalitativt ljud- och videoinnehåll.

Direktlänk Dela Spiceworks fördjupade 24 juli

Ny rapport analyserar den globala marknaden för digital marknadsföringsanalys

En nyligen släppt forskningsrapport från OrbisResearch.com, ´Digital Marketing Analytics Industry 2023-2031 Size and Share Analysis´, erbjuder en djupgående analys av den globala marknaden för digital marknadsföringsanalys. Rapporten undersöker marknadens storlek, konkurrensmiljö, framväxande teknologier och utvecklingsmöjligheter. Nyckelaktörer på marknaden inkluderar SAS Institute Inc., Marketo, Hubspot, IBM Corporation, Microsoft, CodeBright, Hewlett-Packard (HP), Adobe Systems, ScienceSoft, SAP AG, Oracle Corporation och Salesforce.Com Inc. Rapporten identifierar också nuvarande trender och möjligheter på marknaden.

Direktlänk Dela Hometown Pages fördjupade 17 juli

Marknadsföringsteknikmarknaden förväntas växa till 419 885,86 miljoner USD till 2028

En rapport om marknadsföringsteknikmarknaden 2023 visar att marknaden förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 14,19% och nå ett värde av 419 885,86 miljoner USD till 2028, från 189 431,74 miljoner USD 2022. Marknadsföringsteknik (MarTech) är mjukvara som hjälper till att utföra marknadsföringsaktiviteter och förbättrar effektiviteten i marknadsföringsprocesser. Rapporten ger en detaljerad analys av marknadsstorleken, globala tekniktrender och profiler av nyckelspelare, inklusive deras företagsbakgrund och tillgångs- och efterfråganomfånget.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 11 juli

Influencer-marknadsföring: Inte bara för kändisar

Influencer-marknadsföring är inte bara för kändisar. Med en välplanerad strategi kan engagemang av personal, kunder och potentiella kunder genom influencer-marknadsföring leda till ökad varumärkesexponering, högre intäkter och förbättrade möjligheter till leadsgenerering. Enligt HubSpot genererar mikro-influencers upp till 60% mer engagemang än makro-influencers. 92% av marknadsförare tror att influencer-marknadsföring är en effektiv form av marknadsföring. Det är viktigt att välja rätt plats för influencer-marknadsföring. Det bör stämma överens med ditt varumärkes image och målgrupp. Här är några tips: Förstå lokala trender och intressen, använd lokala influencers, skapa plats-specifikt innehåll, använd geo-targeting, arrangera evenemang, utnyttja platsbaserade hashtags, samarbeta med lokala företag, erbjuda exklusiva upplevelser och respektera platsen.

Direktlänk Dela CPA Practice Advisor fördjupade 11 juli

Vikten av marknadsföringscertifikat för framgång 2023

Marknadsföring och reklam genomgår snabba förändringar. För att vara framgångsrika 2023 måste marknadsförare hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och strategierna. Marknadsföringscertifieringar ger yrkesverksamma möjlighet att förvärva kunskap, tjäna meriter och skilja sig från andra jobbkandidater. Certifieringar erbjuder en möjlighet för marknadsförare att visa expertis inom olika områden, till exempel sociala medier, innehållsmarknadsföring, sökmotoroptimering (SEO) och digital analys. Det finns både gratis och betalda marknadsföringscertifikat. Populära marknadsföringscertifikat och kurser för 2023 inkluderar Google Analytics-certifiering, HubSpot Inbound-certifiering, Professional Digital Marketing Course+, Google Ads-certifiering, SEO Toolkit av Semrush, Social Media Marketing-certifiering från Hootsuite, Email Marketing-certifiering från HubSpot och Microsoft Advertising-certifiering.

Direktlänk Dela TechTarget fördjupade 10 juli

Toppwebbplatser för länkbyggnad för att öka din webbplats synlighet och auktoritet

Länkbyggnad spelar en avgörande roll inom SEO. Kvalitativa bakåtlänkar hjälper inte bara till att förbättra din webbplats sökmotorrankningar, utan de driver också refererad trafik och etablerar ditt varumärkes auktoritet online. I denna artikel kommer vi att dyka in i de bästa webbplatserna som kan hjälpa dig att bygga högkvalitativa länkar för att öka din webbplats synlighet och auktoritet. De bästa webbplatserna för länkbyggnad inkluderar Forbes, Moz, HuffPost, Business Insider, Entrepreneur, Inc., HubSpot, Search Engine Journal, Search Engine Land och Social Media Today.

Direktlänk Dela News Agency of Nigeria fördjupade 8 juli

Global digital marknadsföringsprogramvarumarknad förväntas växa med 15 %

Digital marknadsföringsprogramvarumarknad värderades till 40 miljarder dollar 2021. Enligt Maximize Market Research förväntas den globala marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15 % under prognosperioden. Rapporten analyserar marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara tillsammans med nuvarande och framtida trender. Rapporten ger en fördjupad analys av nyckelutvecklingar, marknadsföringsstrategier, indikatorer för utbud och efterfrågan och företagsprofiler för marknadsägare, marknadsledare, potentiella aktörer och nya aktörer.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 30 juni

DesignRush listar de bästa SEO-byråerna i juni

DesignRush, en B2B-marknadsplats som kopplar företag med byråer, har utsett de bästa SEO-byråerna som hjälper företag att bli upptäckta online och fånga webbanvändares uppmärksamhet. Enligt Statista står Google för 85,53% av den globala sökmarknaden för skrivbord, vilket gör det till den dominerande sökmotorn på marknaden. HubSpot delar att 97% av konsumenterna använder Google för att lära sig om en produkt eller ett varumärke, vilket tyder på att varumärken bör säkerställa synlighet och lämna ett gott första intryck online.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 juni

Global marknad för digital marknadsföringsprogramvara förväntas växa med 15,94% årligen fram till 2031

En ny rapport från Absolute Markets Insights visar att den globala marknaden för digital marknadsföringsprogramvara omsatte 36,53 miljarder dollar 2023 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 15,94% under prognosperioden 2023-2031. Rapporten analyserar marknaden i termer av intäkter över alla större regioner och länder. Nyckelspelare som verkar på den globala digitala marknaden inkluderar ActiveTrail, Act-On Software, ActiveCampaign, Adobe, GetResponse, Hatchbuck, Hubspot, IBM Corporation, Infusionsoft, Marketo, Markodojo, Microsoft, Oracle, Salesforce.com, SAP SE, SAS Institute Inc., SHARPSPRING och Sizmek, Inc. bland flera andra.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Studie undersöker tillväxtmöjligheter inom konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden

Studien undersöker hur nyckeltrender påverkar konverteringsoptimeringsprogramvarumarknaden och vilka tillväxtmöjligheter som finns inom olika segment. Rapporten ger en grundlig analys av framväxande trender, marknadsdrivare, tillväxtmöjligheter och begränsningar som kan förändra marknadens dynamik. Den utvärderar också marknadens storlek och strategimönster som antagits av framstående internationella spelare. Nyckelkonkurrenter på den globala marknaden är bland annat Unbounce, Hotjar, Instapage, Optimizely, Algolia, AB Tasty, Evergage, VWO, Landingi, Freshmarketer, Smartlook, HubSpot, Mailchimp, ClickFunnels och Crazy Egg.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Sökmotoroptimering (SEO) har blivit alltmer populärt på grund av dess fördelar jämfört med kontextuell annonsering. SEO riktar sig till en intresserad målgrupp och genererar högkvalitativa leads, vilket resulterar i en högre konverteringsgrad. Det är också mer kostnadseffektivt eftersom det inte kräver betalning för annonser. SEO hjälper till att undvika begränsningarna i kontextuell annonsering, såsom annonser som blockeras av adblockers eller strikta policyer på annonseringsplattformar. Dessutom förenklar SEO implementeringen av marknadsföringsstrategier genom att fokusera på konsumenten och organisk sökning. Slutligen erbjuder SEO en långsiktig och pålitlig strategi för att upprätthålla en optimal ranking på sökmotorer.

Programming Insider fördjupade 19 juni

Att skapa länkbara innehållstillgångar kan förbättra SEO och minska tidsåtgången för att få inlänkar till blogginlägg. Länkbara innehållstillgångar är högkvalitativa innehållsbitar som är utformade för att attrahera bakåtlänkar från andra webbplatser. De kan presenteras i olika format, såsom infografik, skrivna artiklar, videor, onlineverktyg eller nedladdningsbara dokument. En optimal länkbar tillgång är en grundlig, långformig resurs som överträffar topprankat innehåll inom samma nisch. För att optimera en länkbar tillgång bör den demonstrera expertis, erfarenhet, auktoritet och förtroende (E-E-A-T) inom sitt område.

Search Engine Journal fördjupade 19 juni

Forskning om marknadsstorlek och framtida tillväxtpotential för digitala marknadsföringstjänster undersöker olika segment, inklusive distributionssätt, slutanvändare och geografiska platser. Basåret för att mäta marknadsstorleken sträcker sig från 2023 till 2029. Nyckelspelare på den globala marknaden inkluderar Adobe, Hewlett Packard, HubSpot och Microsoft Corporation. Forskningen syftar till att ge en kvantitativ analys av marknadssegmenten, aktuella trender, uppskattningar och dynamik i Digital Marketing Services Market-analys från 2023 till 2029.

The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

25 ChatGPT-plugins för marknadsföring och SEO tillgängliga för Plus-användare

ChatGPT Plus-användare kan nu få tillgång till nästan 400 plugins, med nya som läggs till regelbundet. Här är 25 ChatGPT-plugins för marknadsföring och SEO. OpenAI fortsätter att utöka användningsområdena för generativ AI genom ChatGPT-plugins. Sedan OpenAI släppte ChatGPT-plugins i beta för Plus-användare har utvecklare skapat nästan 400 tredjepartsplugins, som nu finns tillgängliga i plugin-butiken. En sak som OpenAI ännu inte har utformat är dock ett sätt att bläddra bland plugins efter kategori, vilket gör det tidskrävande att hitta de plugins som hjälper dig mest. Lyckligtvis har vi förenklat processen för dig.

Direktlänk Dela Search Engine Journal fördjupade 12 juni

Huble Digital förvärvar HubSpot Solutions Partner Digitag

HubSpot Elite Solutions Partner, Huble Digital, fortsätter att expandera sina europeiska verksamheter genom förvärvet av det Brysselbaserade HubSpot Solutions Partner, Digitag. Huble Digital Group lanserades i mars 2020 som ett resultat av sammanslagningen av HubSpot Elite Solutions Partner, The B2B Marketing Lab, och HubSpot Diamond Solutions Partner, MPULL. Genom att lägga till HubSpot Solutions Partner, Digitag, förs fyra framgångsrika HubSpot-partners samman i ett stort globalt team. Omsättningen för båda företagen tillsammans under innevarande år överträffar förväntningarna och uppskattas till över 17 miljoner euro, och gruppen förutspår stark tillväxt för 2023.

Direktlänk Dela Martech Cube fördjupade 2 juni

Känd klättrare tar sig an tumgrekning med hjälp av Dr. Squatch

Den kända solo-klättraren Alex Honnold, känd för sina starka händer, har nu tagit sig an en ny utmaning - tumgrekning. Han har tränat med Dr. Squatch, ett företag för personlig vård för män, för att bli världens bästa tumgrekare. Hans första offentliga tumgrekning som Alex ´Big Thumb´ Honnold kommer att äga rum på Venice Beach Boardwalk onsdagen den 7 juni från 4-6 p.m. Pacific Standard Time. Dr. Squatch erbjuder 250 dollar och ett års förbrukning av sin naturliga tvål till den som kan besegra honom. Matcherna kommer att sändas världen över på Dr. Squatch´s Instagram Stories.

Direktlänk Dela Adweek fördjupade 2 juni

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare