» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 148 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Liberty Mutual är ett amerikanskt försäkringsbolag grundat 1912. Företaget erbjuder olika typer av försäkringar, inklusive bil-, hem-, liv- och företagsförsäkringar. Liberty Mutual är en av de största försäkringsgivarna i USA och har också verksamhet i flera andra länder. Företaget är känt för sina anpassningsbara försäkringslösningar och konkurrenskraftiga priser. Liberty Mutuals motto är att hjälpa människor att leva säkrare och mer trygga liv genom att erbjuda pålitliga och prisvärda försäkringar. Företaget har en stark finansiell styrka och är engagerat i att ge tillbaka till samhället genom olika välgörenhetsinitiativ.

Senaste nytt kring Liberty Mutual

Generativ AI förändrar rättspraxis, enligt panel

Generativ AI, som GPT-4 från OpenAI, har fått stor spridning och väntas få ännu större inverkan med kommande GPT-5. En panel diskuterade AI:s inverkan på rättspraxis vid ett evenemang sponsrat av BC Law. Panelen betonade att det är avgörande att den nya generationen jurister tar kontroll över tekniken. BC Law-dekan Odette Lienau modererade diskussionen som inkluderade Edward Black från Ropes & Gray och Damon Hart och Tricia Wood från Liberty Mutual. De diskuterade bland annat utmaningar med teknikimplementering i juridiska firmor, risken för AI-hallucinationer och behovet av mänsklig ansvarighet.

Direktlänk Dela Lawmagazine.bc.edu fördjupade 14 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI-företaget Luminance samlar in 40 miljoner dollar i Serie B-finansieringsrunda

Luminance, en ledare inom juridisk AI, meddelade att de har samlat in 40 miljoner dollar i en serie B-finansieringsrunda. March Capital ledde rundan, som inkluderade deltagande från National Grid Partners och andra befintliga investerare, inklusive Slaughter and May. Luminances juridiska Large Language Model (LLM) automatiserar skapandet, förhandlingen och analysen av kontrakt och andra juridiska dokument för en snabbt växande kundbas som sträcker sig över 600 organisationer i 70 länder. Företaget har sett en femfaldig tillväxt i ARR under de senaste två åren, och denna senaste finansieringsrunda kommer att driva Luminances globala tillväxt och utöka dess fotavtryck i USA.

Direktlänk Dela Pulse 2.0 fördjupade 9 april

Luminance samlar in 40 miljoner dollar för att stärka sin ställning på den amerikanska marknaden

Det brittiska företaget Luminance, som fokuserar på AI för juridiska dokument, har samlat in 40 miljoner dollar i en serie B-finansieringsrunda. Företaget planerar att använda finansieringen för att stärka sin ställning på den amerikanska marknaden, som står för en tredjedel av dess intäkter. Luminance använder AI för att automatisera skapandet, förhandlingen och analysen av kontrakt och andra juridiska dokument. Företagets teknik har använts i flera världspremiärer för AI, inklusive en live-demonstration för BBC förra året.

Direktlänk Dela PYMNTS fördjupade 2 april

Teknikdirektör för Liberty IT delar sina erfarenheter av AI

Stuart Greenlees, teknikdirektör på Liberty IT, delar sina lärdomar från att dyka in i AI-världen och ger råd till de som börjar sin karriär. Greenlees har arbetat på Liberty IT i cirka 20 år och har under denna tid fått en bred erfarenhet inom hela organisationen. Han är särskilt intresserad av hur framväxande teknologier och professionella metoder kan användas för att lösa framväxande affärsproblem för moderbolaget Liberty Mutual Insurance. Greenlees började intressera sig för AI och analys för cirka sju år sedan och har sedan dess varit djupt involverad i AI.

Direktlänk Dela Silicon Republic fördjupade 15 februari

AM Best: AI inte huvudorsaken till försäkringsbranschens uppsägningar

Kreditvärderingsbyrån AM Best tror inte att artificiell intelligens (AI) är huvudorsaken till de senaste uppsägningarna inom försäkringsbranschen. I stället menar AM Best att uppsägningarna troligen faller inom den cykliska, snarare än den strukturella, kategorin. Detta kommer efter att Liberty Mutual, American Family och GEICO meddelat personalminskningar på senare tid. AM Best skrev att personliga linjer påverkas mest av de senaste uppsägningarna, eftersom förlustkvoter och underwritingmarginaler pressas av förlustkostnadsinflation, återförsäkringskapacitet och prissättning samt ökande klimatrisk.

Direktlänk Dela Insurancejournal.com fördjupade 15 november

Ny forskningsrapport om AI inom försäkringsmarknaden

Advance Market Analytics har publicerat en ny forskningsrapport om ´Artificiell intelligens (AI) inom försäkringsmarknaden, fram till 2028´. Rapporten presenterar nya trender, drivkrafter, begränsningar och möjligheter på marknaden. Tillväxten för AI inom försäkringsmarknaden drivs främst av ökade utgifter för forskning och utveckling globalt. Några av de profilerade företagen i studien är Liberty Mutual Insurance, CCC Intelligent Solutions, Insurify, Clearcover, Bold Penguin, Lemonade Insurance, Snapsheet, CAPE Analytics, Hi Marley, Gradient AI, Yembo, Nayya, ZestFinance, Flyreel, INSHUR och Afiniti. Försäkringssektorn använder alltmer ny teknik för att lösa stora kundproblem. AI kan hjälpa försäkringsbolag att bedöma risker, upptäcka bedrägerier och minska mänskliga fel i ansökningsprocessen.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 8 juli

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare