» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 138 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

LuzIA är en AI (artificiell intelligens) utvecklad av OpenAI. Den är byggd på en teknik som kallas transformer och är utbildad på en stor mängd textdata för att förstå och generera mänskligt språk. LuzIA kan skapa sammanhängande och meningsfulla texter baserat på användarens instruktioner. Den kan användas för att svara på frågor, skriva artiklar, översätta text, generera textidéer och mycket mer. LuzIA är en kraftfull och innovativ AI som kan vara användbar för olika ändamål och industrier.

Senaste nytt kring LuzIA

OpenAI utvecklar AI-assistent som kan ta fullständig kontroll över användarens enhet

OpenAI utvecklar artificiell intelligens (AI) tjänster och kan arbeta på en revolutionerande ny produkt: en AI-assistent som inte bara automatiserar komplexa uppgifter, som de som utförs på webben, men också tar fullständig kontroll över användarens enhet. Den nya programvaran, kombinerad med ChatGPT, kommer att kunna svara på kommandon som tidigare krävde klick, skrivning eller cursorrörelser. Uppgifter som att överföra data mellan kalkylblad, skapa resplaner eller till och med boka flygbiljetter online kan utföras av en assistent utan behov av övervakning. Det är meningen att programvaran ska ta fullständig kontroll över enheten, inklusive Internetåtkomst, för att utföra mer tekniska aktiviteter som normalt skulle utföras av en mänsklig assistent eller användaren själva.

Direktlänk Dela Media Run Search fördjupade 11 februari
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

17 alternativ till ChatGPT: AI-chattrobotar för olika ändamål

Artikeln listar 17 alternativ till den populära AI-chattroboten ChatGPT. Dessa inkluderar Bing Chat, skapat av Microsoft, Google Bard, baserat på Googles LaMDA-modell, och LLaMA 2, en konversations-AI utvecklad av Meta. LuzIA är en AI-chattrobot designad för att användas på WhatsApp och Telegram, medan Poe är ett AI-system från Quora som erbjuder flera olika AI-språk. YouChat, AnonChatGPT, Perplexity AI, Character AI, Aria Opera, GPT4All, Socratic, Chatsonic, Jasper Chat, StableLM, Claude och CatGPT är också nämnda som alternativ till ChatGPT.

Direktlänk Dela Ruetir fördjupade 25 november

Luzia, AI-chattbot för WhatsApp, tar in $10 miljoner i Series A-finansiering

Spanska Luzia, som utvecklar en AI-chattbot för WhatsApp och Telegram, har nyligen tagit in $10 miljoner i en Series A-finansiering. Luzia grundades 2023 av Álvaro Martínez Higes, Javier Andrés och Carlos Pérez och syftar till att göra AI-chattbottar mer tillgängliga för spanska och portugisiska talare. Boten, som kan sparas som en kontakt på en användares telefon, har hittills interagerat med över 17 miljoner användare, med 8 miljoner aktiva på månadsbasis. Företaget planerar att expandera till USA och kommer då att börja prata engelska, men kan också kommunicera på andra språk tack vare GPT-teknik.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 21 oktober

WhatsApp lägger till AI-verktyget LuzIA för bättre användarupplevelse

Artificiell intelligens hjälper människor att få information och utföra tråkiga och arbetskrävande uppgifter inom sekunder. Detta är vad chatbottar som ChatGPT har erövrat många användare runt om i världen. Så är fallet med WhatsApp, världens mest använda mobila meddelandeapplikation, som lägger till AI i sina verktyg för att skapa en bättre användarupplevelse. Artificiell intelligens används redan av Banco Santander, Galicia och BBVA. Den nya artificiella intelligensen i WhatsApp är LuzIA, en fantastisk ny tillskott till världen av artificiell intelligens och ChatGTP. Den erbjuder WhatsApp-användare ett gratis och enkelt sätt att få information om en mängd olika ämnen. Detta system är helt gratis och kräver inte att du laddar ner några tredjepartsapplikationer. LuzIA nådde en miljon användare på bara 2 månader sedan lanseringen. Vissa användare rapporterar att de kan använda LuzIA på sin mobila enhet, så det är ett faktum att verktyget kan vara tillgängligt i vårt land.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 30 september

WhatsApp införlivar artificiell intelligens i sin plattform

WhatsApp har införlivat artificiell intelligens (AI) i sin plattform. De huvudsakliga AI-alternativen inkluderar ChatGPT, OpenAI, LuzIA och Pi. Google Bard har dock blivit populär tack vare dess användarvänlighet och förmåga att ge mer exakta data. Funktionen är nu tillgänglig på över 40 nya språk, inklusive spanska, arabiska, kinesiska, tyska och portugisiska. Dessutom har tillgången utökats till Brasilien och 27 länder i Europeiska unionen. Användare kan anpassa sin upplevelse, stimulera sin kreativitet och utföra en mängd olika aktiviteter.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 3 augusti

WhatsApp introducerar AI-verktyget Luzia

WhatsApp har nu sitt eget AI-verktyg som heter Luzia. Verktyget kan transkribera röstmeddelanden och ge snabba och kortfattade svar. Luzia är gratis att ladda ner och kan vara användbart för studenter, föräldrar, yrkesverksamma och kreativa personer. AI-verktyget har tre grundpelare: empowerment, universalitet och användares integritet och säkerhet. Dock finns det ingen information om hur användardata hanteras, och vissa experter pekar på etiska konsekvenser av sådana verktyg.

Direktlänk Dela Nation World News fördjupade 20 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare