» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 145 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Malaysia är ett sydostasiatiskt land som består av två huvudsakliga regioner: Malaysiska halvön och östra Malaysia på ön Borneo. Landet har cirka 32 miljoner invånare och huvudstaden är Kuala Lumpur. Malaysia är känt för sin mångkulturella befolkning, bestående av malajer, kineser, indier och ursprungsbefolkningen. Landet har en rik historia och kultur, med en blandning av traditioner och influenser från omgivande länder. Malaysias ekonomi är en av de mest konkurrenskraftiga i Asien, med starka industrier inom elektronik, petroleum och palmolja. Landet har även en imponerande natur, inklusive tropiska regnskogar och vackra stränder.

Senaste nytt kring Malaysia

Helgaktiviteter i Klang Valley

Det finns flera händelser i Klang Valley, Malaysia, under helgen den 13-15 oktober. Detta inkluderar Kuala Lumpur Coffee Hunterz 2023 på Lanai Matic, en hyllningskonsert till Whitney Houston på Plenary Hall, KLCC, och The Urban People Market på Sentul Depot. Andra händelser inkluderar ett Michael Jackson-tribut och Kdrama Top Hits på Jao Tim KL, AniMania Festival på 3 Damansara Mall, och Kidpreneurs ´Weekend Bazaar & Howl-o-ween Pawty på The School & The Square, Jaya One. Dessutom kommer det att finnas ett komediworkshop på Ark Event Space Plaza Damas, Sri Hartamas, och en marknad vid sjön på Anjung Floria Putrajaya.

Direktlänk Dela The Rakyat Post fördjupar idag
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

Mer förebyggande lagar behövs för AI-användning i Malaysia

CyberSecurity Malaysia (CSM) rapporterar att malaysiska organisationer är redo att anta generativ artificiell intelligens (Gen AI) för sina affärer och operationer, men att mer förebyggande lagar behövs. Detta är i linje med Malaysia Digital-initiativet som syftar till att katalysera landets digitala ekonomi, enligt Mohd Zabri Adil Talib, chef för CSM:s cybersäkerhetstjänster. Han tillade att landet behöver en förebyggande lag som kräver att kritiska nationella informationsinfrastrukturorganisationer genomför en säkerhetsrevision och bedömning av sina system minst en gång om året.

Direktlänk Dela Marketing Interactive fördjupade 20 februari

Singaporeföretag söker expansion i Klang Valley och Penang, Malaysia

Flertalet Singaporeföretag söker efter möjligheter för expansion i Klang Valley och Penang i Malaysia, enligt en hög chef på Singapore Business Federation (SBF). Trots att Johor fortfarande är förstahandsvalet för de flesta Singaporeföretag, har trängsel vid landövergångarna och ett växande behov av talanger fått dem att vända sig till andra städer, sa Tan Teck Lee, SBF:s landschef för Malaysia, Thailand och Filippinerna. SBF har organiserat en workshop till Malaysia för 21 delegater från 19 Singaporeföretag.

Direktlänk Dela The Business Times Singapore fördjupade 19 februari

Lätt flygplan kraschar i Malaysia, pilot och co-pilot döda

Piloten och co-piloten i ett lätt flygplan som kraschade i Kapar, Klang, dog i incidenten. Selangor polischef Hussein Omar Khan sa att kropparna till piloten och co-piloten i BK160 Gabriel hittades i flygplanets cockpit, som var begravd mer än 2m i marken. Enligt Hussein var piloten i 30-årsåldern medan co-piloten var i 40-årsåldern. Transportministeriets Air Accident Investigation Bureau kommer att leda utredningen om kraschen. Flygplanet, som opererades av Air Adventure Flying Club, hade avgått från Sultan Abdul Aziz Shah Airport i Subang för en rekreativ flygning.

Direktlänk Dela Free Malaysia Today fördjupade 18 februari

Landasan Lumayan Sdn Bhd (LLSB) har undertecknat ett Memorandum of Understanding (MoU) med The Ocean Cleanup för att etablera en plastavfallssorteringsanläggning längs Sungai Klang. Samarbetet syftar till att främja helhetslösningar för flodrensning med cirkulär ekonomi i Malaysia. Selangor Maritime Gateway (SMG) -projektet kommer att vara värd för The Ocean Cleanups första sorteringsanläggning i Malaysia, särskilt för plast, med finansiering från Coca-Cola Malaysia. Anläggningen förväntas vara operationell under första kvartalet 2024.

The Star Online fördjupade 18 februari

Bombhot mot elva skolor i Malaysia

Elva skolor i Klang Valley och Penang i Malaysia har mottagit bombhot, vilket polisen har bekräftat. Selangors polischef, Hussein Omar Khan, och Kuala Lumpurs polischef, Allaudeen Abdul Majid, meddelade att polisanmälningar har gjorts gällande bombhoten mot skolorna i deras respektive områden. Hussein sa att polisen i Selangor mottog sju rapporter. Allaudeen sa att två internationella skolor i Wangsa Maju mottog hot. I Penang bekräftade Timur Lauts tillförordnade polischef V Saravanan att två skolor i distriktet också mottog bombhot idag.

Direktlänk Dela Free Malaysia Today fördjupade 18 februari

Lätt flygplan kraschar i Klang, Malaysia

Ett lätt flygplan kraschade i Kapar, Klang, denna eftermiddag. Civil Aviation Authority of Malaysia (CAAM) meddelade att tillståndet för de två personerna ombord på BK160 Gabriel, inklusive piloten, ännu inte har bekräftats. Flygplanet, som drivs av Air Adventure Flying Club, avgick från Sultan Abdul Aziz Shah Airport i Subang för en rekreationstur vid 13.28. Det gjorde senast kontakt med flygtrafikkontrollen vid 13.35, och det fanns inga nödsamtal mottagna innan det kraschade.

Direktlänk Dela Free Malaysia Today fördjupade 17 februari

Ett modernt bondgårdshem i Bandar Bukit Raja, Klang

Nurul Zarina Rosnan och hennes make Mohd Roshidi Ismail, båda revisorer, flyttade in i sitt nyrenoverade dubbelhus i Bandar Bukit Raja, Klang i Malaysia den 18 maj i år. Huset, som är inrett i modern bondgårdsstil med neutral färgpalett, ljust trä och vävda detaljer, ligger inom ett inhägnat och bevakat samhälle. Paret har lagt till estetiska franska fönster och shiplap-väggar i hemmet. Trädgården är enkel med inhemska växter och blommor. Nurul, 39, gillar sitt öppna kök och beskriver sitt hem som ett modernt bondgårdshem med valvbågsdesign och rottingelement.

Direktlänk Dela The Star Online fördjupade 14 februari

Pacific Senior Living öppnar sitt första seniorboende i Klang, Malaysia

Pacific Senior Living har officiellt invigt sitt första seniorboende, Acacia, i Klang, Malaysia. Anläggningen, som nyligen invigdes av Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah, erbjuder en resortliknande miljö, toppmoderna medicinska faciliteter och premiumtjänster för individer över 60 år. Detta kommer som svar på att Malaysia förväntas bli ett åldrande samhälle 2030, med de över 60 år utgörande 15% av befolkningen. Acacia erbjuder även Silver Club, en innovativ dagvårdstjänst, samt en mängd olika faciliteter och tjänster för att främja fysisk, mental och emotionell välbefinnande.

Direktlänk Dela Galen Centre for Health & Social Policy fördjupade 13 februari

Malaysia planerar att introducera ´van-on-demand´-tjänst för att förbättra kollektivtrafiken

Transportministeriet och Selangors regering i Malaysia planerar att introducera en ny ´van-on-demand´-tjänst i Klang Valley. Denna tjänst kommer att fungera på ett liknande sätt som befintliga e-hämtningstjänster. Användning av mindre fordon som skåpbilar kommer att möjliggöra tillgång till smala och tätt packade områden som stora bussar inte kan betjäna. Om det genomförs ordentligt kommer tjänsten att fylla stora luckor i första och sista milens anslutning som har plågat det offentliga transportsystemet. Tjänsten förväntas ge betydande fördelar för användare av LRT, MRT och KTM Komuter-tjänster.

Direktlänk Dela Free Malaysia Today fördjupade 13 februari

Australiensisk borgmästare avbryter ärekränkningsåtgärder mot OpenAI

En regional australiensisk borgmästare har meddelat att han inte längre kommer att föra ärekränkningsåtgärder mot OpenAI, tillverkaren av ChatGPT, i vad som skulle ha varit ett världsledande testfall över falska påståenden gjorda av en AI-chattbot. Brian Hood gjorde globala rubriker förra året när han meddelade att han övervägde rättsliga åtgärder för falska påståenden om att han hade avtjänat tid i fängelse för mutor. ChatGPT påstod att Brian Hood var inblandad i betalning av mutor till indonesiska och malaysiska tjänstemän och dömdes till fängelse. Hood, som nu är borgmästare i det regionala Hepburn Shire-rådet nordväst om Melbourne, larmade myndigheter och journalister för mer än ett decennium sedan om utländsk mutbrott av agenterna för ett sedeltryckeri som kallas Securency, som då ägdes av Australiens reservbank. ChatGPT hade dock en annan syn på hans roll.

Direktlänk Dela The Sydney Morning Herald fördjupade 11 februari

AI-företag överväger förbud mot politiska bilder, AI förväntas ta över kodning, AI sparar liv i Assam och mer

AI-företaget Midjourney överväger att förbjuda skapandet av politiska bilder, inklusive de av Joe Biden och Donald Trump, för att förhindra missbruk under det amerikanska presidentvalet 2024. Experter i Suffolk förutser att AI kommer att ersätta mänskliga kodare inom ett decennium. Ett AI-pilotprojekt har räddat liv genom att upptäcka hjärtattacker på Assams sjukhus. Musiker Adnan Sami stöder positiv användning av AI i musikskapande. Dessutom har den koreanska AI-chattboten Hellobot fått global erkännande genom att bli den första koreanska chattbot-tjänsten som presenteras på Google Play.

Direktlänk Dela Hindustan Times Tech fördjupade 11 februari

AI i utvecklingsländer: Hur ´tiny machine learning´ kan ha stor påverkan

Tiny Machine Learning (TinyML) är en teknik som tillåter AI-applikationer att köras på små, energieffektiva enheter snarare än på resurskrävande servrar. Dessa enheter är billiga och små nog att kunna användas i fält, exempelvis för att detektera myggvingeslag för att hjälpa till att förhindra spridning av malaria. TinyML-enheter fungerar inom begränsningar som påminner om persondatorns tidiga dagar, med minne mätt i kilobyte och hårdvara som kan köpas för så lite som 1 US-dollar. Dessa enheter kräver inte en bärbar dator eller mobiltelefon, utan kan köras på enkla mikrokontroller som driver standard elektroniska komponenter över hela världen.

Direktlänk Dela Tech Xplore fördjupade 10 februari

Majoriteten av arbetsgivare i Malaysia planerar inte att implementera AI i rekryteringsstrategier

En majoritet av arbetsgivare i Malaysia planerar inte att implementera artificiell intelligens (AI) i sina rekryteringsstrategier detta år, enligt en ny rapport från Hays. I sin undersökning bland 832 malaysiska arbetsgivare fann Hays att 39,4% inte har några planer på att använda AI under det kommande året. Ytterligare 29,8% sa att de inte har infört det men planerar att utforska dess användning under det kommande året. Detta trots att 83% av personalresurserna i undersökningen sa att de stöder användningen av AI-verktyg för att hjälpa till med sina uppgifter på jobbet.

Direktlänk Dela Human Resources Director Magazine fördjupade 7 februari

Generativ AI i rekryteringsprocessen: En studie av Hays i Malaysia

En analys utförd av Hays i Malaysia avslöjar hur anställda och rekryteringschefer använder generativ AI i rekryteringsprocessen. Undersökningen inkluderade 2 014 yrkesskickliga yrkesverksamma och 832 arbetsgivare från Malaysia. Resultaten visade att 51,7% av arbetssökande använde AI-verktyg som ChatGPT och Bing i sina senaste jobbansökningar. Trots att 83,0% av HR-personalen stöder användningen av AI-verktyg, anser bara 44,0% att deras organisationer har omfamnat AI tillräckligt för att vara relevanta i framtiden. Bland de arbetsgivare som använde AI i rekryteringen använde 54,3% det för CV-granskning och urval, 33,7% för kandidatbedömning och rankning och 31,4% för att utföra prediktiv analys för kandidatpassning.

Direktlänk Dela The Global Recruiter fördjupade 6 februari

AI-assistent hjälper affärsjournalist att skriva kolumn

Affärsjournalisten Jia Teng från Malaysia söker hjälp från AI-assistenten ChatGPT för att skriva en kolumn på 600 ord kallad ´Coffee Break´. Jia Teng är osäker på vilket ämne kolumnen ska handla om, men ChatGPT föreslår att de utforskar konceptet arbetslivsbalance. Under konversationen diskuterar de också om Jia Teng bör kreditera ChatGPT för det genererade innehållet, vilket ChatGPT rekommenderar för transparensens skull. De diskuterar också humoristiska aspekter av AI och refererar till populärkulturella AI-karaktärer som John Connor och Skynet från ´Terminator´-filmerna.

Direktlänk Dela The Edge Malaysia fördjupade 22 januari

Teknologiföretaget Cellebrite donerar verktyg för att bekämpa människohandel och sexuellt utnyttjande av barn

John Walsh, förespråkare för försvunna barn och långvarig värd för ´America´s Most Wanted´, uttrycker oro över kriminellas tekniska överlägsenhet, särskilt i rättssalen. Han noterar att människohandlare och sexuella rovdjur ofta använder högteknologiska verktyg och kryptering för att skydda detaljer om sina brott, medan brottsbekämpande myndigheter saknar budget och tillgång till liknande teknik. Cellebrite DI, Ltd., en leverantör av digitala verktyg för brottsbekämpning, lanserade nyligen ´Operation Find Them All´, där företaget kommer att donera sin teknik till ideella organisationer som hjälper till att hitta utsatta barn. Företaget kommer även att göra en finansiell donation till dessa organisationer.

Direktlänk Dela The Associated Press fördjupade 12 januari

Agroz Group använder Microsofts AI och molnlösningar för att bygga jordbrukssystem

Det malaysiska jordbruksteknikföretaget Agroz Group Sdn Bhd bygger sitt grundläggande Agroz Farm Operating System (Agroz OS) och Agroz Copilot för bönder med hjälp av Microsofts AI och molnlösningar, inklusive Microsoft Azure OpenAI Service, GitHub, GitHub Copilot, Microsoft Copilot Studio och Microsoft AI Studio, Microsoft Fabric och Microsoft Power BI. Agroz använder Azure OpenAI Service för att bygga sin nästa generations mjukvaruapplikation, Agroz Copilot för bönder, som hjälper bönder att odla en mängd olika grödor i Agroz CEA Vertical Farms och snart i Agroz CEA Greenhouses. Agroz OS är en plattform som kombinerar operativ teknik och informationsteknik som driver Agroz storskaliga inomhus vertikala gårdar i Malaysia och skalar upp under 2024 över Indonesien, Thailand och Mellanöstern.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 4 januari

Audacity lanserar AI-verktyg för musikgenerering och transkription

Audacity har lanserat sina AI-verktyg för musikgenerering, transkription och mer. Intel använde Audacity som en demonstrationspartner vid beskrivning av Meteor Lake-arkitekturen i Malaysia, och visade några av de verktyg som officiellt släpptes på måndag. Verktygen använder OpenVINO, ett öppet källkodsverktyg som utvecklats av Intel. Audacitys nya AI-verktyg inkluderar brusundertryckning, transkription, musikgenerering och musikseparation. För att använda dessa verktyg krävs en äldre version av Audacity, Audacity 3.4.2.

Direktlänk Dela PC World fördjupade 3 januari

Trip.com gruppens årsrapport visar på ökad reslust och AI:s roll i framtida resplanering

Trip.com Group, en global ledare inom online resebranschen, rapporterar om en sexfaldig ökning av utresor från Kina jämfört med 2022, särskilt under semestertider. Öppnandet av Kinas gränser har lett till en ökad efterfrågan på utlandsresor, med Sydostasien som populärt resmål. Å andra sidan visar data att inresor till Kina återhämtar sig, med fyrsiffrig tillväxt jämfört med 2022. Trip.com har även lanserat TripGenie, en AI-assistent för resplanering, och förutser att AI kommer att spela en central roll i framtida resplanering. Dessutom förutspås hållbara resor och eventturism bli framstående trender 2024.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 28 december

Ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter publicerad

Mr Accuracy Reports har publicerat ny forskning om global artificiell intelligens för Edge-enheter som täcker mikronivåanalys av konkurrenter och nyckelaffärssegment (2022-2029). Forskningen utförs på primära och sekundära statistikkällor och består både av kvalitativa och kvantitativa detaljer. Några av de stora spelarna som profileras i studien är Microsoft, Qualcomm, Intel, Google, Alibaba, NVIDIA, Arm, Horizon Robotics, Baidu, Synopsys, Cambricon, MediaTek, Mythic, NXP. Rapporten belyser viktiga marknadsaspekter och svarar på frågor som vilka som är de viktigaste marknadsaktörerna i marknaden för artificiell intelligens för Edge-enheter.

Direktlänk Dela Artrocker fördjupade 26 december

Maskininlärning inom finanssektorn: Marknadsrapport diskuterar tillväxtfaktorer och utmaningar

En marknadsrapport om maskininlärning inom finanssektorn diskuterar de största faktorerna som ansvarar för branschens tillväxt, samt nyckelhindren och utmaningarna. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policyerna som observerats på den globala marknaden. Studien erbjuder även en analys av de senaste händelserna, som tekniska framsteg och produktlanseringar, och deras konsekvenser på den globala maskininlärningsmarknaden inom finans. Rapporten innehåller också data som samlats in från många primära och sekundära källor.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 21 december

VCI Global Limited förvärvar 51% av Nextech3D.AI

VCI Global Limited meddelar att de förvärvar en 51% andel i ett specialändamålsfordon (SPV) för CAD12.1 miljoner. Denna investering görs i samband med överföringen av Nextech3D.AI:s tillgångar till det nämnda SPV, inklusive Nextech3D.AI:s proprietära AI 3D-modelleringsplattform och 3D-modelleringskontrakt. Nextech3D.AI:s 3D-modellering har fått enorm efterfrågan och har hittills levererat över 50 000 3D-modeller till sina kunder inom olika e-handelsindustrier. Detta har bidragit till Nextech3D.AI:s 97% intäktsökning, år till år, för de första nio månaderna av 2023.

Direktlänk Dela Surperformance SAS fördjupade 18 december

Super Micro Computers lager faller 25%, men förutspås hoppa 170% tack vare AI-trenden

Super Micro Computer, känd för att erbjuda modulära serverlösningar, har sett en betydande ökning i aktiekursen under 2023 tack vare AI-trenden, trots att aktien har sjunkit nästan 25% sedan den nådde sin 52-veckors topp tidigare i augusti. Företaget höjde nyligen sin helårsprognos till ett spann mellan 10 och 11 miljarder dollar, vilket indikerar en årlig omsättningsökning på 48% från 2023 års siffror. Analytiker förutspår att företagets fokus på att förbättra sin tillverkningskapacitet kan leda till starkare tillväxt än väntat, vilket också förklarar varför dess tillväxt förväntas accelerera under det kommande året.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 17 december

Super Micro Computers aktie har potential trots nylig nedgång

Super Micro Computer, känd för att tillhandahålla modulära serverlösningar, har sett en betydande aktieökning på 222% under 2023 tack vare AI-trenden. Trots en nedgång på nästan 25% sedan toppnoteringen i början av augusti, anser många att aktien fortfarande har potential. Företagets fiskala resultat för fjärde kvartalet 2023 visade stark tillväxt och en uppmuntrande prognos. Super Micro har nyligen höjt sin helårsprognos till mellan 10 och 11 miljarder dollar, vilket indikerar en årlig intäktsökning på 48% jämfört med 2023. Företaget har även utökat sin globala kapacitet till 5 000 serverrack per månad, vilket ökar dess årliga intäktspotential.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 17 december

Marknadsrapport för Tiny Machine Learning (TinyML) teknologi fokuserar på nuvarande och framtida utsikter

Rapporten om marknaden för Tiny Machine Learning (TinyML) teknologi fokuserar på en omfattande analys av nuvarande och framtida utsikter för TinyML-industrin. Den beskriver den optimala eller fördelaktiga passformen för leverantörer att anta efterföljande fusioner och förvärvsstrategier, geografisk expansion, forskning och utveckling samt nya produktintroduktionsstrategier för att genomföra ytterligare affärsutvidgning och tillväxt under en prognosperiod. En djupgående analys av tidigare trender, framtida trender, demografi, tekniska framsteg och regulatoriska krav för TinyML-marknaden har gjorts för att beräkna tillväxthastigheterna för varje segment och undersegment. Direkta effekter av COVID-19 på marknaden spåras regelbundet, tillsammans med den indirekta påverkan av associerade industrier. Dessa observationer kommer att integreras i rapporten.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 13 december

Marknadsrapport för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar

En marknadsrapport fokuserar på analysen av nuvarande och framtida utsikter för industrin för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar. Rapporten beskriver optimala strategier för leverantörer att anta för att genomföra ytterligare affärsutvidgning och tillväxt under en prognosperiod, inklusive sammanslagningar och förvärv, geografisk expansion, forskning och utveckling samt introduktion av nya produkter. En djupgående analys av tidigare trender, framtida trender, demografi, tekniska framsteg och regulatoriska krav för marknaden för lågkod och ingen kod maskininlärningsplattformar har gjorts för att beräkna tillväxthastigheterna för varje segment och undersegment.

Direktlänk Dela Salisburyandstonehenge.net fördjupade 13 december

Global marknadsanalys av Machine Learning as a Service

Global Market Vision tillhandahåller en väldefinierad rapport med djupgående analys av den globala marknaden för Machine Learning as a Service. Rapporten ger en omfattande analys av marknadsgrunderna, inklusive SWOT-analys, PESTEL och värdefulla åsikter från respekterade marknadsledare för Machine Learning as a Service. Rapporten lyfter fram extra värde med diagram och innehållsförteckning och nyckelregional analys. De stora aktörerna är också tydligt fokuserade i rapporten, med fakta och siffror nämnda. Amazon, Oracle, IBM, Microsoft, Google, Salesforce, Tencent, Alibaba, UCloud, Baidu, Rackspace, SAP AG, Century Link Inc., CSC (Computer Science Corporation), Heroku, Clustrix, Xeround.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 10 december

Nvidia ser Malaysia som potentiell AI-hub

Nvidias VD, Jensen Huang, ser Malaysia som en potentiell hub för tillverkning av artificiell intelligens (AI), även om han inte bekräftade att chipmakaren förhandlar med det lokala konglomeratet YTL Corp om att inrätta AI-datacenter i landet. Huang sa att YTL är ett extraordinärt företag med otrolig ledning och arv och att Malaysia är en mycket viktig knutpunkt för Sydostasiens datatekniska infrastruktur. Han sa att Nvidia arbetar med 80 AI-startups i landet och att Sydostasien troligen kommer att bli en hub för AI-beräkning eftersom länderna behöver sina egna AI-datacenter för att förädla och omvandla data till värdefull information.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 8 december

AI-investeringar i Nvidia och Super Micro kan generera avkastning

Artificiell intelligens (AI) har varit ett hett investeringstema på aktiemarknaden 2023, vilket inte är förvånande då snabb adoption av denna teknik har boostat tillväxten för många företag. Nvidia och Super Micro Computer är två företag som dragit stor nytta av AI:s spridning detta år, vilket återspeglas i de imponerande vinster båda teknikaktierna levererat 2023. Båda företagen har mer än tredubblat investerarnas pengar detta år. Nvidia har ökat med 227% och Super Micro har levererat vinster på 221%.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 3 december

Enligt en global undersökning har upp till 40% av studenterna använt generativ artificiell intelligens (GenAI) i sina studier, en praxis som är mest populär i Kenya. Nästan två tredjedelar av de 11 816 deltagande studenterna önskar att deras studieplaner inkluderar utbildning i AI-verktyg som kan vara relevanta för deras framtida karriärer. Undersökningen visade att användningen av GenAI varierar stort mellan länder. I Kenya använde 63% GenAI, medan endast omkring en femtedel av studenter i USA (20%) och Storbritannien (19%) sade sig ha använt det. Forskningen tyder på att universitet kan behöva justera sina AI-policyer med tanke på den utbredda användningen av GenAI.

University World News fördjupade 30 november

AI in Supply Chain and Logistics marknaden växer

Artificiell intelligens (AI) inom Supply Chain och logistikmarknaden har upplevt tillväxt från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022. Med CAGR beräknas denna marknad nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorleken för AI inom Supply Chain och logistik, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör den mer allmänt använd i nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 26 november

Malaysia överväger att reglera AI för att bekämpa desinformation

Malaysias regering överväger att reglera användningen av artificiell intelligens (AI) för att bekämpa spridningen av desinformation. Detta kommer efter oro för att generativ AI, som OpenAI:s ChatGPT och Elon Musks Grok, kan användas för att skapa övertygande innehåll som kan förväxlas med mänskligt genererat innehåll. Malaysia har tidigare försökt att bekämpa falska nyheter genom lagstiftning, men dessa försök har stött på kritik. Landet planerar nu att börja arbeta med AI-styrningsmekanismer 2024, särskilt inom ramen för det ansvarsfulla AI-etiska ramverket.

Direktlänk Dela EastMojo fördjupade 24 november

Tre aktier att hålla koll på inom artificiell intelligens 2024: Amazon, Micron Technology och Super Micro Computer

Om du inte redan äger aktier inom artificiell intelligens (AI) kan du missa en av de största teknikinflationerna i historien. Men det är fortfarande tid att investera då många viktiga aktörer inom AI-industrin fortfarande handlas under sina 2021-toppar. Tre företag att hålla koll på är Amazon, Micron Technology och Super Micro Computer. Amazon har nyligen gjort stora framsteg inom AI, Micron Technology är en av endast tre stora DRAM-tillverkare och Super Micro Computer har sett en stark tillväxt inom AI-relaterade servrar.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 20 november

Artificiell Intelligens inom Legal Tech förväntas växa kraftigt till 2031

Enligt en ny forskningsrapport förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom Legal Tech att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Marknaden växer stadigt och förväntas stiga över den projicerade horisonten tack vare ökad efterfrågan och strategier från nyckelaktörer. Marknaden för Legal Tech AI värderades till 8152,0 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,7% under prognosperioden, vilket uppgår till 46564,0 miljoner USD 2027. Rapporten ger en detaljerad analys av marknaden, inklusive storlek, andel, CAGR-status, PESTEL & SWOT-analys, historisk bedömning, tillväxtutsikter, industridrivare och begränsningar, intäktssegmentering och mer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 15 november

Feedzai och Chartis Research släpper gemensam rapport om bedrägeribekämpning i APAC-regionen

RiskOps-plattformen Feedzai och Chartis Research har släppt en gemensam rapport som undersöker hur finansiella företag hanterar bedrägerier i APAC-regionen. Rapporten, som lanserades vid Singapore FinTech Festival, undersökte finansiella brottsproffs från 48 banker och 27 betalningstjänsteleverantörer (PSP) i Australien, Malaysia, Filippinerna, Thailand och Singapore. Rapporten visade att framsteg har gjorts i tillvägagångssättet mot bedrägerier, med över 90% av organisationerna har någon form av medvetenhetsprogram på plats. Mer än 80% av organisationerna använder nu artificiell intelligens (AI) för att upptäcka bedrägerier.

Direktlänk Dela Business Wire fördjupade 15 november

AI inom regenerativ medicin väntas nå 240,63 miljoner USD till 2030

Enligt en rapport från 360iResearch förväntas den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom regenerativ medicin växa från 49,22 miljoner USD 2022 till 240,63 miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 21,94%. AI spelar en allt viktigare roll inom regenerativ medicin, en multidisciplinär metod för att reparera, ersätta eller regenerera skadade eller förlorade vävnader och organ inom människokroppen. AI-teknologier tillämpas på olika aspekter av regenerativ medicin för att påskynda forskning, förbättra patientvård och förbättra behandlingsresultat.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 14 november

Rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens diskuterar tillväxtfaktorer och utmaningar

En rapport om artificiell intelligens (AI) marknaden tar upp de stora faktorer som ansvarar för att driva tillväxten av AI-industrin, samt de viktigaste hindren och utmaningarna. Rapporten diskuterar marknadsdefinition, översikt, produktbeskrivning, produkträckvidd, produktkarakterisering och produktspecifikation. Studien erbjuder en analys av de senaste händelserna som tekniska framsteg och produktlanseringar och deras konsekvenser på den globala AI-marknaden. Rapporten belyser de senaste trenderna inom intäkter och marknadsframsteg, och alla realistiska statistik om projekt. Rapporten innehåller också data som samlats in från många primära och sekundära källor.

Direktlänk Dela Argyle Report fördjupade 9 november

OCBC implementerar AI-chattbot för förbättrad kundservice

OCBC:s kontaktcenter i Singapore har börjat använda en generativ AI-chattbot för att snabbare och effektivare kunna svara på kunders frågor och behov. Chattboten, som kommer att rullas ut bankövergripande i november, har utvecklats med hjälp av Microsofts molntjänst Azure och OpenAI:s modell ChatGPT. Verktyget har testats av nästan 1 000 anställda på OCBC och dess dotterbolag Bank of Singapore, i länder som Singapore, Hongkong, Malaysia och Indonesien. Resultaten har varit positiva och 93% av de som deltog i pilotprogrammet var nöjda med chattboten.

Direktlänk Dela Microsoft News fördjupade 8 november

Singapore toppar index för AI-beredskap i Asien-Stillahavsregionen

Singapore har framträtt som den mest förberedda nationen för AI-integration i Asien-Stillahavsregionen, enligt den senaste Asia Pacific AI Readiness Index 2023. Med en imponerande poäng på 70,1 av 100 i total AI-beredskap, överträffar Singapore sina regionala motsvarigheter, inklusive teknikjättarna Japan (59,8) och Kina (59,7). Detta beror på landets strategiska nationella AI-policyer och en blomstrande ekosystem som främjar innovation och ansvarsfull AI-användning. Trots eftersläpning visar länder som Indonesien, Malaysia och Vietnam löfte med nyligen införda nationella AI-policyer.

Direktlänk Dela CDOTrends fördjupade 6 november

AI kan vara en nyckelfaktor för Applied Materials

Artificiell intelligens (AI) har en stor inverkan på halvledarindustrin och tekniken är starkt beroende av avancerade chips med stor beräkningskapacitet. Företag köper kraftfulla chips från Nvidia och liknande företag för att träna och distribuera stora språkmodeller. Efterfrågan på AI-chips förväntas öka med 38% årligen under det nästa decenniet, vilket genererar $384 miljarder i årlig omsättning fram till 2032. Applied Materials, en leverantör av tillverkningsutrustning för halvledare, har sett aktiekurserna öka med 37% 2023, men de har dragit tillbaka 12% under de senaste tre månaderna, vilket ger en möjlighet att köpa denna potentiella AI-vinnare till ett attraktivt värde.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 2 november

Subsea Cloud utvecklar undervattensdatacenter för att minska energiförbrukningen

Artificiell intelligens (AI) anses vara den mest spännande utvecklingen inom teknik sedan internet, men det innebär en stor ökning av energiförbrukningen. Maxie Reynolds, VD för Subsea Cloud, arbetar på sätt att använda havets förnybara energi för att lagra och bearbeta data under vatten. Reynolds startup fokuserar på att bygga, distribuera och underhålla undervattensdatacenter. De befinner sig för närvarande i utvecklingsstadiet med platser i Nordsjön, utanför kusterna till Nya Zeeland och Malaysia. Genom att placera dem under vatten elimineras den elektriskt drivna kylningen och vi ser cirka 40% minskning i den energi som konsumeras, säger Reynolds.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 31 oktober

Artificiell intelligens på transportmarknaden: Global prognos 2023-2030

En rapport om AI på transportmarknaden har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten kategoriserar marknaden för att förutse intäkter och analysera trender i olika undermarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över hårdvara, tjänster och mjukvara. Baserat på teknik studeras marknaden över datorvision, sammanhangsmedvetenhet, djupinlärning och naturlig språkbearbetning. Baserat på tillämpning studeras marknaden över automatiserad nummerplåtsigenkänning, datorvision-drivna parkeringshantering, fotgängardetektion, vägskickövervakning, självkörande fordon, trafikdetektion och trafikflödesanalys. Marknaden studeras också över olika regioner.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 28 oktober

Marknadsrapport om global tillväxt och utveckling inom AI-verktyg för innehållsautomatisering

En marknadsrapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknadstillväxten för AI-verktyg för innehållsautomatisering. Rapporten innehåller information om marknadsstorlek på landsnivå, marknadsandel och marknadssegmentets omfattning. Den visar också en konkurrenslandskap, värdekedjeoptimering, handelsprocedurer, aktuella utvecklingar och identifierar resultat från globala marknadsföretag. Nyckelspelare som nämns i rapporten inkluderar Adobe Systems, Cognizant, IBM Corporation, Microsoft Corporation och Google LLC. Rapporten följer en metodisk forsknings- och strukturerad metodik som hjälper forskare att få värdefull insikt i varje aspekt av forskning och analys.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 oktober

Samsung planerar att göra Galaxy S24 till den ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´

Samsung planerar att göra Galaxy S24 till den ´smartaste AI-smarttelefonen någonsin´ med en mängd nya AI-funktioner, inklusive några som kan vara inspirerade av ChatGPT och Google Bard. En av de nya AI-funktionerna som Samsung ryktas arbeta på är förmågan att skapa innehåll och berättelser baserat på minimal input från användaren. Samsung sägs också överväga att lägga till en text-till-bild-funktion på Galaxy S24. Dessutom kan Samsung förbättra prestanda för Bixby, sin egen digitala assistent. Bixby kan med hjälp av generativ AI bli mer konversations- och människolik. Förväntas köras på Qualcomms Snapdragon 8 Gen 3-chips, som ryktas ha betydande AI-prestandaförbättringar.

Direktlänk Dela HeadTopics fördjupade 24 oktober

Fugees-medlem Pras Michél kämpar för sin frihet efter dom för penningtvätt och vittnesmanipulation

Pras Michél, medlem i hiphopgruppen Fugees, kämpar för sin frihet efter att ha dömts för flera brott, inklusive penningtvätt, vittnesmanipulation och deltagande i en olaglig internationell finansiell plan där han kanaliserade miljoner dollar från malaysiska affärsmannen Jho Low till presidentkampanjer för Barack Obama och Donald Trump. Michél mottog cirka 88 miljoner dollar från Low, som han träffade 2006 på en nattklubb i New York. På rättegången vittnade skådespelaren Leonardo DiCaprio och den tidigare amerikanska justitieministern Jeff Sessions. Michéls nya juridiska team har lämnat in en begäran som anklagar de ursprungliga advokaterna, särskilt huvudadvokaten David E. Kenner, för att ha varit ´bristfälliga under´ rättegången. De nya advokaterna hävdar att Kenner använde ett experimentellt AI-program för att skapa ett slutanförande.

Direktlänk Dela Atlanta Black Star fördjupade 24 oktober

Fel i ansiktsigenkänning och könsskillnader i kreditgränser: AI:s oavsiktliga konsekvenser

Det finns minst sex dokumenterade fall av olagligt frihetsberövande i USA, alla afroamerikaner, på grund av felaktigheter i automatiska ansiktsigenkänningssystem. En utredning har öppnats mot Apple Card för att erbjuda lägre utgiftsgräns för kvinnor jämfört med män med samma inkomstnivå. I Storbritannien orsakade algoritmen som bestämde A-nivå betyg under Covid-19 pandemin utan prov en orättvis nackdel för studenter från fattigare skolor. Toju Duke, som arbetade på Google i 10 år som ansvarig AI-programchef, har grundat en NGO, Diverse AI, för att uppmuntra till mångfald inom disciplinen. Hon varnar för att explosionen av generativ AI kommer att öka teknikens inverkan på samhället.

Direktlänk Dela El País fördjupade 21 oktober

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens inom IoT har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten analyserar trender och prognoser för intäkter baserat på komponenter (plattform, tjänster, programvara), teknik (maskininlärning & djupinlärning, naturlig språkbearbetning) och vertikaler. Tjänstesektorn förväntas ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Rapporten studerar också marknaden baserat på region, med Amerika som största marknadsandel på 38,75% 2022, följt av Europa, Mellanöstern och Afrika.

openPR fördjupade 19 oktober

Försvarsadvokat för Fugees-stjärna kritiseras för att ha använt AI för att skapa sitt slutanförande

Prakazrel “Pras” Michel, tidigare medlem i hiphopgruppen Fugees, har begärt en ny rättegång efter att hans försvarsadvokat, David Kenner, anklagats för att ha använt ett experimentellt AI-program för att skapa sitt slutanförande. ArentFox Schiff, Michels nya advokatbyrå, hävdar att Kenner gjorde felaktiga argument och ignorerade svagheter i åklagarens fall. De hävdar även att Kenner och hans medadvokat Alon Israely kan ha haft ett icke avslöjat ekonomiskt intresse i företaget CaseFile Connect, en teknologipartner till AI-programmet EyeLevel.AI. Kenner och Israely har inte kommenterat anklagelserna.

Direktlänk Dela NBC News fördjupade 18 oktober

Artificiell intelligens för IT-driftmarknad | 360iResearch

En rapport om ´Artificiell intelligens för IT-driftmarknad´ har lagts till i 360iResearch.com:s erbjudande. Rapporten kategoriserar AI för IT-driftmarknaden för att prognostisera intäkter och analysera trender i olika delmarknader. Baserat på komponent studeras marknaden över plattform och tjänster. Baserat på funktion studeras marknaden över ansökningsprestandahantering, infrastrukturhantering, nätverks- och säkerhetshantering och realtidsanalys. Baserat på bransch studeras marknaden över flyg- och försvarsindustrin, bil- och transportindustrin, bank-, finans- och försäkringstjänster, bygg-, bygg- och fastighetsindustrin, konsumentvaror och detaljhandel, utbildning, energi och verktyg, regering och offentlig sektor, hälso- och livsvetenskap, informationsteknik, tillverkning, media och underhållning, telekommunikation och resor och gästfrihet. Baserat på region studeras marknaden över Amerika, Asien-Stilla havet, och Europa, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 18 oktober

Rapparen Pras Michel vill ha rättegång omgjord på grund av advokatens användning av AI

Rapparen Pras Michel, tidigare medlem i gruppen Fugees, vill att hans fällande dom ska kasseras eftersom hans förra advokat använde AI för att skapa sina slutanföranden. Michel dömdes för att ha konspirerat om att göra olagliga kampanjdonationer och agera som en oregistrerad agent för Kina. Hans nya advokater hävdar att advokaten David Kenner, som använde AI-programmet EyeLevel.AI, misslyckades med att belysa viktiga svagheter i åklagarens fall. Neil Katz, operativ chef för EyeLevel.AI, förnekar att Kenner eller hans kollegor har en finansiell andel i företaget.

Direktlänk Dela The Hollywood Reporter fördjupade 18 oktober

Juniper Networks moderniserar PayNets nätverksinfrastruktur

Betaltjänstleverantören Payments Network Malaysia (PayNet) har valt Juniper Networks för att uppgradera sitt campusnätverk med hjälp av Mist AI. Uppgraderingen inkluderar Juniper Networks EX-serie och trådlösa åtkomstpunkter, trådbundna och Wi-Fi Assurance-tjänster, samt Marvis Virtual Network Assistant drivet av Mist AI. Detta kommer att förbättra nätverkskapaciteten över PayNets campusplatser och fjärrkommandocenter. PayNet, som behandlade transaktioner till ett värde av MYR$1 biljon 2022, förväntar sig en ökning av volymerna och behövde därför uppgradera sitt nätverk för att förbättra den digitala upplevelsen för sina över 500 anställda.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 17 oktober

Pras Michel begär ny rättegång, hävdar att AI användes i hans försvar

Pras Michel, en medlem av Fugees som dömdes i april för att ha konspirerat för att göra falska valkampanjdonationer, vittnesmål och agerat som en oregistrerad utländsk agent för Kina, begär en ny rättegång. Han hävdar att hans försvarsadvokater förlitade sig på artificiell intelligens (AI) för att sammanställa sitt slutgiltiga argument för juryn. Hans nya advokater från ArentFox Schiff argumenterar att hans Los Angeles-baserade advokat David Kenner använde AI-teknik vid kritiska punkter i Michels rättegång, vilket bidrog till ´fördelaktig ineffektiv rättslig hjälp´.

Direktlänk Dela Politico fördjupade 17 oktober

360iResearch har lagt till en rapport om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens. Rapporten undersöker marknaden baserat på teknologinoder (10nm, 20-28nm, 7nm), tillämpningar (AR/VR, bilindustri, kameror, drönare, robotik, smartphones) och regioner. Baserat på teknologinoder förväntas 10nm ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på tillämpningar förväntas bilindustrin ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Baserat på regioner förväntas Europa, Mellanöstern och Afrika ha en betydande marknadsandel under prognosperioden.

openPR fördjupade 14 oktober

Automatiserad maskininlärningsmarknad förutspås och analyseras i ny rapport

En ny rapport har lagts till på 360iResearch.com som förutspår och analyserar trender i den automatiserade maskininlärningsmarknaden fram till 2030. Rapporten kategoriserar marknaden baserat på automationstyp, distribution, tillämpning och region. Baserat på automationstyp studeras marknaden över datatranskription, funktionskonstruktion, modellering och visualisering. Baserat på distribution studeras marknaden över moln och på plats. Baserat på tillämpning studeras marknaden över bilindustri, transport och logistik, bank, finansiella tjänster och försäkring, regering och försvar, hälso- och livsvetenskap, IT och telekommunikation samt media och underhållning. Rapporten inkluderar också en FPNV-positioneringsmatris och marknadsandelanalys.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 9 oktober

Super Micro Computers kan överträffa Nvidia som AI-hårdvaruaktie

Nvidia har blivit populärt bland investerare på grund av den snabbt växande användningen av artificiell intelligens (AI), vilket har skapat enorm efterfrågan på företagets grafikkort som spelar en central roll i träning av AI-modeller. Men det finns en annan AI-hårdvaruaktie som har levererat ännu starkare vinster än Nvidia i år, är mycket billigare och förväntas stiga mycket på lång sikt: Super Micro Computer. Företaget säljer högpresterande server- och lagringslösningar som driver flera applikationer som datacenter, 5G-mobilnätverk, molnbaserad databehandling och AI-servrar. Företagets intäkter sköt upp 36% jämfört med föregående år till 7,1 miljarder dollar.

Direktlänk Dela The Motley Fool fördjupade 7 oktober

Ny marknadsrapport släppt för AI-verktyg för sociala medier

En ny marknadsundersökning har släppts om AI-verktyg för sociala medier. Rapporten täcker alla aspekter av marknaden och ger uppdaterade data om nuvarande trender. Den kan hjälpa kunder att fatta affärsbeslut och förstå strategierna för stora spelare i branschen. Rapporten innehåller en detaljerad analys av marknadssegmentering, regional och landspecifik nedbrytning. Nyckelspelare som nämns inkluderar Invideo, VistaSocial, Magic Studio, ContentStudio, Emplifi, Stockimg, FeedHive, Hootsuite, Sprout Social, Lately, Synthesia.io, Cortex, Meltwater, HubSpot, Copy.ai, Ocoya, WordStream, Riffusion, Buffer, Flick, Audiense, Predis.ai, Taplio, Publer och andra.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

Maskininlärning i medicinmarknaden: Forskningsrapport och globala trender

En forskningsrapport om maskininlärning i medicinmarknaden ger detaljer om marknadsstorlek, drivkrafter och sårbarheter, stora aktörer, segmentöversikt och geografiskt perspektiv. Rapporten innehåller även data om affärsmiljön, värde/volymresultat, marknadsföringstaktik och expertkunskap. Några av de ledande företagen på den globala marknaden för maskininlärning inom medicin är Google, Bio Beats, Jvion, Lumiata, Dreamed, Healint, Arterys, Atomwise, Health Fidelity och Ginger. Rapporten undersöker betydelsen av fält och bevis för prognos, samt deras olika aspekter.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 2 oktober

Artificiell intelligens inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031

En marknadsundersökningsrapport om artificiell intelligens (AI) inom försäkringsmarknaden fungerar som en viktig resurs för företag, investerare och intressenter som vill ha en omfattande förståelse för marknaden. Rapporten förutspår marknadstrender, möjligheter och potentiella hinder som kan ändra branschens kurs de kommande åren. Rapporten erbjuder praktiska råd och strategier för att effektivt hantera en konkurrensutsatt landskap. Den globala AI inom försäkringsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2022 och 2031, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Marknaden förväntas uppnå anmärkningsvärd tillväxt vad gäller storlek och CAGR, drivet av faktorer som tekniska framsteg och närvaron av nyckelspelare.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 29 september

Marknaden för AI-chips förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031

En forskningsrapport om marknaden för artificiella intelligens (AI) chips förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2031. Rapporten ger statistisk information om marknadens tidigare och nuvarande tillstånd, produktionskostnader, volym, andel, storlek och tillväxt. AI-chip används för maskininlärning och hjälper till att eliminera eller minimera risker för människoliv inom många branscher. 2022 uppskattades den globala AI-chipsmarknaden till 13131,9 miljoner USD och förväntas nå 92537,66 miljoner USD 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,46% under prognosperioden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

Globala insikter i artificiell intelligens på marknaden för små och medelstora företag 2023-2031: Upplåsning av tillväxtpotential

En omfattande rapport erbjuder en djupgående analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag från 2023 till 2031. Rapporten framhäver tillväxtmöjligheter för nyckelspelare och kastar ljus över framtida utsikter och branschutvecklingar. Den inkluderar även företagsprofiler och avslöjar deras affärsstrategier samt lovande nya investeringsmöjligheter. Rapporten ger dig kunskap och insikt som behövs för att fatta informerade beslut i en ständigt föränderlig affärsmiljö. Den täcker forskningstiden från 2018 till 2028 och ger en djup och omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens i små och medelstora företag.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

En nyligen publicerad rapport om användningen av artificiell intelligens (AI) inom processfinansieringsmarknaden ger värdefulla insikter om dess nuvarande tillstånd, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten betonar AI:s roll i att revolutionera processfinansieringsindustrin. Marknaden för AI inom processfinansiering har vuxit från miljontals USD till miljontals USD från 2017 till 2022. Med en årlig tillväxttakt (CAGR) på procent beräknas denna marknad nå miljontals USD år 2029. Nyckelspelare på den globala marknaden för AI inom processfinansiering inkluderar LP, Pravati Capital LLC, Apex Litigation Finance Limited, Longford Capital Management, VALIDITY FINANCE, LLC, Augusta Ventures Ltd., Deminor och Woodsford Litigation Funding Ltd.

Benzinga fördjupade 26 september

Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) marknaden växer globalt, prognos till 2031

En ny forskningsrapport visar den globala marknaden för Maskininlärning som en tjänst (MLaaS) och dess kommersiella möjligheter fram till 2031. Rapporten inkluderar en analys av hur COVID-19 påverkat marknaden och hur företag kan övervinna hoten som pandemin har medfört. De stora aktörerna på MLaaS-marknaden inkluderar ISHIR, IBM, Google, Microsoft och Amazon. MLaaS-marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en beräknad CAGR på procent. Marknaden förväntas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Marknadsutsikter för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) 2023-2030

En ny rapport visar kommersiella möjligheter och inkomstprognoser för marknaden för artificiell intelligens i plattform som en tjänst (PaaS) under de kommande åren. Marknaden har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en CAGR på procent. Det uppskattas att marknaden kommer att nå USD miljoner år 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek (inklusive produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att övervinna hot från COVID-19.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Kunstgjord intelligens på rättegångsfinansieringsmarknaden växer globalt fram till 2030

En ny forskningsrapport visar kommersiella möjligheter och intäktsprognoser för marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom rättegångsfinansiering från 2023 till 2030. Rapporten inkluderar data om marknadsstorlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, aktuell status och utvecklingstrender. Den täcker också strategier för företag att övervinna hot som orsakats av COVID-19. Marknaden för AI inom rättegångsfinansiering har vuxit från USD miljoner till USD miljoner från 2017 till 2022, med en årlig tillväxttakt (CAGR) av procent. Marknaden beräknas nå USD miljoner år 2029.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

AI-marknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, enligt 360 Research Reports

360 Research Reports har publicerat en ny rapport med titeln ´Artificial Intelligence Market´ som prognostiserar marknadens tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten visar att den globala AI-marknaden förväntas öka betydligt under prognosperioden. 2022 var marknaden värd 59732,12 miljoner dollar och förväntas nå 323964,51 miljoner dollar 2028, med en CAGR på 32,55% under perioden 2022-2028. De största tillverkarna av AI globalt inkluderar Intel Corporation, International Business Machines Corporation, Apple Inc., CloudMinds Technology Inc., SenseTime, Alphabet Inc., AIBrain, Banjo, Microsoft Corporation, Anki, UBTECH Robotics, Inc., Megvii Technology Limited, Nvidia Corporation, Amazon.com, Inc. och CloudWalk Technology Co., Ltd.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

Artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden väntas växa årligen till 2030

En rapport om artificiell intelligens (AI) på hotellmarknaden förutspår att marknaden kommer att växa årligen fram till 2030. Rapporten analyserar olika applikationer av AI inom hotellbranschen, inklusive kundköp, reseval, restauranger, underhållning, resmönster och resplaner. Bland tillverkarna av AI för hotellmarknaden finns Hilton CRS Technologies, KLM Airlines, Lemax, IBM, mTrip, Cvent, Amadeus IT, Qtech Software, Infosys, Altexsoft och Lola. Rapporten fokuserar på marknaden i Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havsområdet, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

AI/Machine Learning-marknadens framtida tillväxttrender | Kommande möjligheter och utmaningar fram till 2030

Globala AI/Machine Learning Market Research Report 2023-2030 ger en grundlig analys av konkurrenslandskapet för topp tillverkare [GOOGLE, Amazon, PINTEREST, TRADEMARKVISION, BAIDU, IBM, SOUNDHOUND] samt utvecklingsdrivare och begränsningar. Forskningen erbjuder djupgående och kvalitativa insikter om banbrytande företags tillväxtplaner, makroekonomiska och mikroekonomiska variabler, bedömning av trender och finansiella uttalanden av stora företag. AI/Machine Learning-marknadsstudien inkluderar detaljerade industrisegment efter typ [TensorFlow, Caffe2, Apache MXNet] och tillämpningar [Automotive, Santific Research, Big Date, Other] med segmenteringsanalys, CAGR-status, tillväxtintäktsinformation och prognoser om branschstorlek och andel.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Marknadsrapport för kognitiva system och AI-system förutspår tillväxt till 2030

En ny rapport ger viktig statistisk information om marknadsstatus för aktörer inom kognitiva system och AI-system. Den omfattar historiska och projicerade marknadsdata, efterfrågan, applikationsspecifikationer, prisutveckling och geografiska uppdelningar av ledande företag inom kognitiva system och AI-system. Rapporten erbjuder en omfattande bild av den globala marknaden för kognitiva system och AI-system från 2023 till 2030. Forskningsrapporten ger även omfattande data om de viktigaste faktorerna som driver tillväxten på marknaden för kognitiva system och AI-system på både nationell och lokal nivå.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

OpenAI försvarar användning av romaner för AI-utbildning, Malaysia överväger att tvinga internetjättar att betala nyhetsleverantörer, Musk överväger rättsliga åtgärder mot ADL

OpenAI försvarar användningen av upphovsrättsskyddat material som romaner i datamängder för att träna stora språkmodeller (LLM), med hänsyn till att fair use skyddar sådan innovation. Detta som svar på en stämning av författarna Paul Tremblay och Mona Awad, som hävdade att AI-startupen använde deras upphovsrättsskyddade arbete för att träna ChatGPT. Malaysia överväger regleringar som kommer att tvinga internetjättar som Alphabet Inc.´s Google och Facebooks moderbolag Meta att kompensera nyhetsutgivare för innehåll hämtat från dem. Elon Musk överväger att lämna in en förtalsstämning mot Anti-Defamation League (ADL).

Direktlänk Dela The Hindu fördjupade 5 september

AI-drivna verktyg ökar efterfrågan på datacenterkapacitet globalt

Det har gått drygt åtta månader sedan ChatGPT släpptes till allmänheten och AI-verktyget har redan satt rekord för antagande samtidigt som det skapar en ökande efterfrågan på datacenterkapacitet globalt. Med 100 miljoner aktiva användare inom bara två månader efter lanseringen i november har användningen av ChatGPT och konkurrenter som GoogleBard fått techjättar att låsa in mer serverkapacitet. Denna våg av efterfrågan har redan börjat påverka datacenterindustrin i Asien och Stillahavsområdet. Mingtiandi kommer att utforska effekten som AI har på efterfrågan på serverkapacitet som ett av de centrala temana i sitt fjärde årliga datacenterforum.

Direktlänk Dela Mingtiandi fördjupade 3 september

Global marknad för mobil AI förväntas expandera med 6% CAGR mellan 2023 och 2029

En nyligen utgiven studie om den globala marknaden för mobil artificiell intelligens (AI) förutspår att marknaden kommer att expandera med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 6 % mellan 2023 och 2029. Studien inkluderar kvalitativ analys av olika segment när det gäller övergripande tillväxt, utveckling, möjligheter, affärsstrategier och procedurer. Nyckelspelare i rapporten inkluderar IBM, Microsoft, Huawei Technologies, MediaTek, Apple Inc., Samsung Electronics, Intel Corporation, Qualcomm Incorporated, Google Inc. och Nvidia Corporation. Rapporten belyser också tillväxten av mobil AI i olika delar av världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 2 september

Marknadsrapport för Data Science och Machine Learning Service 2023-2030

Enligt den senaste forskningsrapporten är marknaden för Data Science och Machine Learning Service segmenterad i olika typer och applikationer, vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar också på en djupgående analys av nyckelspelare som International Business Machine, DataScience.com, Google, ZS, AtandT, Fico, LatentView Analytics med flera. Rapporten presenterar även en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet, inklusive företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utvecklingar, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Global rapport om maskininlärningsmarknaden nu tillgänglig

En nyligen publicerad rapport från Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter om maskininlärningsmarknaden´ är nu tillgänglig. Global Machine Learning Market Report 2023, som ger en grundlig analys av marknaden, har nyligen släppts av Orbis Market Research. Studien inkluderar marknadsstorlek, konkurrentandelar, marknadsuppskattningar och branschuppdateringar på global, regional och nationell nivå tillsammans med kvantitativa och kvalitativa data. Kvalitativa data belyser bland annat marknadsdrivare, begränsningar, nuvarande trender och möjligheter. Rapporten innehåller också en detaljerad studie av marknadssegment och undersegment för att erbjuda betydande insikter.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

Forskningsrapport: Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En senaste forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning (2023-2030) segmenteras i olika typer [Deep Learning, Natural Language Processing, Machine Vision, Others] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities, Others], vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar på en djupgående analys av nyckelspelarna [Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), SAP SE, IBM Corporation, BaiduInc., GoogleInc., BigMLInc., SAS Institute Inc., etc]. Rapporten presenterar viktig data och siffror som täcker prognosperioden till 2030. Dessutom ges en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet för artificiell intelligens och maskininlärning, med insikter i företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utveckling, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

AI i olje- och gasindustrin förväntas nå 7,942.1 miljoner dollar år 2032

Enligt en ny rapport kommer den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) i olje- och gasindustrin att uppgå till 7,942.1 miljoner dollar år 2032, med en årlig tillväxt på 12.1% mellan 2022 och 2032. Denna tillväxt drivs av behovet av att minska produktions- och underhållskostnader, den ökande efterfrågan på säkerhets- och säkerhetsstandarder, den ökande användningen av avancerad teknik i olje- och gasindustrin samt de höga investeringarna och snabba innovationerna inom AI-implementering. Rapporten baseras på omfattande forskning av hela den globala AI-marknaden inom olje- och gasindustrin och alla dess undersegment.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Forskning syftar till att bestämma storleken och framtida tillväxtpotentialen för AI-marknaden över olika segment, inklusive implementeringsmetoder, slutanvändare och geografiska platser. Basåret som används för att storleksbestämma AI-marknaden varierar från 2023 till 2029. Sekundärforskning användes för att samla in information om viktiga leverantörsintäkter. Marknaden delades in i ett antal segment och undersegment som validerades genom primärforskning. De viktigaste konkurrenterna på marknaden är bland annat Alphabet Inc., Microsoft Corporation, IBM Corporation, Baidu, Inc., Intel Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Amazon Web Services, Inc., SAS Institute Inc., Facebook, Inc., SAP SE, Salesforce.com, Inc., NVIDIA Corporation, Oracle, Cisco, Siemens, Huawei, Alibaba Cloud.

The Knox Student fördjupade 28 augusti

Så använder du ChatGPT utan att dela ditt telefonnummer

ChatGPT, skapat av OpenAI, är en avancerad AI-driven språkmodell som kräver telefonnummerverifiering för registrering, vilket bekymrar användare som prioriterar sin integritet. Det finns dock alternativa metoder för att använda ChatGPT utan att ange ditt riktiga telefonnummer för verifiering. Alternativen inkluderar att använda WhatsApp för verifiering (tillgängligt i vissa länder), virtuella telefonnummer, Google Bard (en AI-chatbot från Google), Bing ChatGPT (kräver Microsoft-konto), Snapchat bot, Reddit ChatGPT Discord-kanal, tillfälliga telefonnummer eller genom att använda en vän telefon för att verifiera ditt konto. Användare kan också kontakta OpenAI:s supportteam för ytterligare hjälp.

Direktlänk Dela Online Tech Tips fördjupade 17 augusti

Malaysias vetenskapsministerium överväger AI-chatbot för offentliga förfrågningar

Malaysias ministerium för vetenskap, teknik och innovation överväger att använda ChatGPT, en AI-driven chatbot, för att hantera offentliga förfrågningar. Minister Chang Lih Kang uttryckte sin beundran för ChatGPT:s förmåga att generera mänsklig text under AI Unplugged-konferensen. Även om integrationen ännu inte har implementerats, ser Chang stor potential i att använda ChatGPT för statliga tjänster. Ministeriet tror att tillräcklig träning av ChatGPT skulle göra det möjligt att effektivt hantera regeringsrelaterade frågor. Chang betonade också potentialen för AI inom jordbruksindustrin, specifikt för att stärka livsmedelssäkerheten.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 12 augusti

Analys av sökdata avslöjar ländernas intresse för AI-verktyg

Electronics Hub har analyserat Googles sökdata för att identifiera de länder som söker mest efter text-, röst-, ljud- och bildbotar. Generativa AI-verktyg förvandlar snabbt många branscher, från marknadsföring till konst. Mest populära är de verktyg som har högst månatlig sökvolym. Costa Rica visar störst intresse för generisk AI i Centralamerika (och topp 4 i Latinamerika), med ChatGPT som det mest googlade verktyget i landet. Globalt sett har Filippinerna den högsta månatliga sökvolymen för AI-verktyg, följt av Singapore, Kanada, Förenade Arabemiraten, Australien, Malaysia, Irland, Norge och Storbritannien. ChatGPT är det mest eftertraktade generativa AI-verktyget i de flesta länder, inklusive USA.

Direktlänk Dela World Nation News fördjupade 11 augusti

Marknadsrapport för Content Automation AI Tools 2023-2030

En marknadsrapport för Content Automation AI Tools för perioden 2023-2030 inkluderar drivande faktorer i branschen, regionala storleks- och andelsuppskattningar av ledande tillverkare. Rapporten ger en detaljerad granskning av marknaden och fokuserar på branschens kedjestruktur, produkttyper, tillämpningar, nyckelspelare och sektorer. De största tillverkarna av Content Automation AI Tools inkluderar Cognizant, Adobe Systems, Google LLC, Microsoft Corporation och IBM Corporation. Rapporten erbjuder en detaljerad bedömning av marknadsstorleken och identifierar och undersöker de viktigaste trenderna som formar marknaden.

Direktlänk Dela Kalkine Media fördjupade 3 augusti

Ny rapport förutspår tillväxt för global marknad för data science och maskininlärningsplattformar

En ny rapport av Precision Reports analyserar den globala marknaden för data science och maskininlärningsplattformar. Rapporten förutspår att marknaden kommer att växa betydligt mellan 2023 och 2029. Stora tillverkare inkluderar Domino Data Lab, Dataiku, Lexalytics, TIBCO Software, Rapid Insight, Google, Microsoft, SAS, H20.ai, Anaconda, Alteryx, MathWorks, SAP, Databricks, KNIME, IBM, RapidMiner och Angoss. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nyliga status och utvecklingstrender. Teknisk innovation och framsteg förväntas optimera produkternas prestanda och göra dem mer använda i nedströmsapplikationer.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 juli

Malaysia överväger reglering av AI-applikationer

Malaysias ministerium för vetenskap, teknologi och innovation undersöker möjligheten att reglera artificiell intelligens (AI) applikationer, med fokus på märkning av material genererat av AI som ´AI-genererat´ eller ´AI-assisterat´. Minister Chang Lih Kang sade att detta steg är ett svar på den globala trenden av starkare regleringar kring AI-användning. Ministeriet överväger att utarbeta ett lagförslag som kommer att innefatta samråd med experter, jurister, intressenter och allmänheten för att säkerställa dess effektivitet. Ministeriet siktar också på att anta globala standarder för AI-transparens och främja relevant certifiering för att förbättra transparensinsatserna.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 24 juli

Framtida trender och dynamik i marknaden för digital marknadsföringsbyråtjänster

En forskningsrapport om ´Digital Marketing Agency Service Market´ ger en autentisk industriell synvinkel, framtida trender och dynamik för marknadstillväxt, marknadsstorlek, handel och nyckelspelare i branschen med prognosperioden 2023 till 2030. Rapporten har utformats genom en noggrann analys av primära och sekundära forskningsmetoder för att extrahera värdefulla insikter från olika företag på ett unikt sätt. Rapporten presenterar en omfattande analys av den konkurrenskraftiga landskapet, som visar branschaktörernas marknadsandel, koncentrationsindex och andra relevanta mätvärden.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 18 juli

Uppdateringar om Silly Season för AIK, Djurgården och Hammarby

AIK har anställt Kazimierz Sokolowski som ny assisterande tränare. Jacob Bergström är på väg att lämna Djurgården för Mjällby, medan Noel Milleskog från Örebro SK kan ansluta till Djurgården. Anton Kralj kommer att förlänga sitt kontrakt med Hammarby, och klubben är också intresserad av vänsterbacken Runar Thor Sigurgeirsson och anfallaren Nikolai Baden Frederiksen. AIK kan också vara på väg att värva Mamoudou Karamoko från FC Köpenhamn.

Direktlänk Dela Fotboll Sthlm fördjupade 14 juli

Global AI-marknad inom läkemedelsupptäckt förväntas nå 2,57 miljarder dollar år 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom läkemedelsupptäckt växer snabbt på grund av dess potential att revolutionera läkemedelsindustrin. AI möjliggör analys av stora mängder data i en aldrig tidigare skådad hastighet, vilket hjälper till att identifiera potentiella läkemedelsmål och effektivisera läkemedelsutvecklingsprocessen. Marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt de kommande åren när fler läkemedelsföretag antar AI-teknik för snabbare och mer effektiv läkemedelsupptäckt. Den globala marknaden för AI inom läkemedelsupptäckt kommer att nå 2,57 miljarder dollar år 2026, med en årlig tillväxt på 30,3% under perioden 2020-2026 trots effekterna av COVID-19.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Global AI-bildigenkänning växer till 8,9 miljarder dollar 2026

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) bildigenkänning växer, tack vare den ökande efterfrågan på avancerade datorseendeteknologier inom olika branscher. Marknaden förväntas växa betydligt de kommande åren, tack vare framsteg inom djupinlärning, neurala nätverk och tekniker för naturlig språkbearbetning som förbättrar noggrannheten och effektiviteten hos bildigenkänningsalgoritmer. Den globala AI-bildigenkänningsmarknaden kommer att uppgå till 8 898,2 miljoner dollar 2026, med en årlig tillväxt på 26,9% mellan 2020 och 2026.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 14 juli

Uppdateringar om AIK:s, Djurgårdens och Hammarbys silly season

Bloggen ger uppdateringar om AIK:s, Djurgårdens och Hammarbys silly season. Hammarby vill förstärka i sommarfönstret, särskilt på positionerna ytterback och anfallare. De är intresserade av vänsterbacken Runar Thor Sigurgeirsson och dansken Nikolai Baden Frederiksen. AIK kan välja bort Lukas Mühl och vill låna in FC Köpenhamns anfallare Mamoudou Karamoko. Jakob Bergström kan återvända till Mjällby, men kan ersättas av Örebros Noel Milleskog. Hammarby försöker värva vänsterbacken Shayne Pattynama från norska Viking. Pavle Vagic kan snart lämna Bajen. Djurgården har landat anfallaren Musa Gurbanli. AIK jobbar på att värva hem Anton Salétros från SM Caen. Hammarby har en värvningsbudget på åtta miljoner kronor.

Direktlänk Dela Fotboll Sthlm fördjupade 11 juli

Marknadsrapport för sökmotoroptimeringsverktyg 2023

En ny marknadsrapport om sökmotoroptimeringsverktyg (SEO) för 2023 ger en detaljerad analys av branschens tillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och trender i alla geografiska regioner. Rapporten täcker en djupgående analys av tillväxtfaktorer, globala trender, och nyckelspelares profilering med företagsprofiler och utbud-efterfrågan. Nyckelspelare som behandlas i den globala marknaden för sökmotoroptimeringsverktyg inkluderar Ayima, KWFinder, SEMRush, SpyFu, Screaming Frog, Ahrefs, BrightEdge, Buzzsumo, Yoast SEO, MOZ, Yext och ubersuggest.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 21 juni

Global marknad för sociala annonser och sociala medier förväntas växa med 19,5% fram till 2029

En ny studie om den globala marknaden för sociala annonser och sociala medier marknadsföring utvärderar marknadsstorlek, trender och prognoser fram till 2029. Marknaden förväntas växa med en CAGR på +19,5% under prognosperioden (2023-2029). Nyckelspelare i rapporten inkluderar Facebook, LinkedIn, Google Edition, Twitter, Instagram, Snapchat, WeiBo, Tencent, LINE, Kakao Talk, MoMo och Microsoft. Rapporten genomförde även en PESTEL-analys i branschen för att studera viktigaste influenser och barriärer för inträde.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 15 juni

Microsoft Imagine Cup Junior 2023: AI-projekt från över 100 länder

Microsoft Imagine Cup Junior 2023 är en global tävling för studenter mellan 13 och 18 år, där de får lära sig och använda AI-teknik för att lösa världens största utmaningar. I år deltog lag från över 100 länder, och de tio vinnande projekten inkluderade lösningar för minnesförlust, cancerdetektion, kulturarv och mental hälsa. Tävlingen syftar till att öka AI-medvetenheten och förbereda eleverna för en digital framtid. Microsoft erbjuder även produkter, partners, innehåll och läroplaner för att hjälpa lärare att engagera sina elever och göra inlärningen mer personlig.

Direktlänk Dela Microsoft Corporation fördjupade 8 juni

Generativ AI förändrar företagande och kreativa processer

Generativ AI, såsom Midjourney, förändrar hur företag och kreativa processer fungerar genom att erbjuda snabbare och mer effektiva lösningar. Företag som Lit Lab Studios och Virtualtech Frontier använder AI för att förbättra produktiviteten och göra kreativa verktyg mer tillgängliga. Foxmont Capital Partners använder AI för att analysera stora datamängder och hitta investeringsmöjligheter. Gen.T-hedersmedlemmar menar att AI inte kommer att ersätta människor inom den närmaste framtiden, men att det finns utmaningar med tekniken, såsom potentiell snedvridning av data och säkerhetsrisker.

Direktlänk Dela Tatler Asia fördjupade 1 juni

Stratagem Market Insights erbjuder en 70% rabatt på rapporter om automatiserad maskininlärningsmarknad för enskilda användare och obegränsad användaråtkomst. Rapporten innehåller insikter om marknadens storlek, nuvarande trender, drivkrafter, risker, potentiella utfall och viktigaste segment. Rapporten förutspår marknadens framtida tillväxt baserat på precisa antaganden och ger handlingsbara insikter i marknadens framtida tillväxt för att hjälpa läsarna att utveckla effektiva strategier. Nyckelspelare på marknaden inkluderar bland annat Amazon Web Services Inc., DataRobot, EdgeVerve Systems Limited, H20.ai Inc., IBM, JADBio - Gnosis DA S.A., QlikTech International AB, Auger, Google, Microsoft och SAS Institute lnc.

Digital Journal fördjupade 31 maj

Ny rapport om Big Data och maskininlärning inom telekommarknaden

En ny affärsrapport om den globala marknaden för Big Data och maskininlärning inom telekom har lagts till i Dynamic Report Repository. Rapporten ger en exklusiv, praktisk referens till olika marknadsdynamiker som möjliggör hög tillväxtpotential. Den har utformats med nuvarande och tidigare utvecklingar i åtanke för att säkerställa stabil marknadstillväxt och oavbruten överlevnad trots hård konkurrens. Rapporten analyserar de fem krafterna SWOT, PESTEL och PORTER och inkluderar företagsprofiler för stora marknadsaktörer som Allot, Argyle Data, Ericsson, Guavus, Huawei, Intel, Nokia, Openwave Mobility, Procera Networks, Qualcomm, Zte, Google, AT&T, Apple, Amazon och Microsoft.

Direktlänk Dela The Nelson Post fördjupade 25 maj

AI inom cybersäkerhet marknadsrapport

En marknadsrapport om artificiell intelligens (AI) inom cybersäkerhet undersöker de viktigaste faktorerna som driver tillväxten inom branschen, samt de största hinder och utmaningar. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policys i den globala marknaden. Studien erbjuder en analys av de senaste händelserna, såsom tekniska framsteg och produktlanseringar, och deras konsekvenser på den globala AI inom cybersäkerhetsmarknaden. Rapporten innefattar också data som samlats in från flera primära och sekundära källor. De stora marknadsaktörerna som profilerats i rapporten inkluderar BAE Systems, Cisco, Fortinet, FireEye, Check Point, IBM, RSA Security, Symantec, Juniper Network och Palo Alto Networks.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

En ny marknadsrapport för maskininlärning inom tillverkningsindustrin har släppts, som undersöker de viktigaste faktorerna som ansvarar för att driva tillväxten av maskininlärning inom tillverkning, samt de största utmaningarna och hindren. Rapporten presenterar en översikt över de senaste trenderna och utvecklingsplanerna, mönstren och policyn på den globala marknaden. Studien erbjuder också en analys av de senaste händelserna, såsom tekniska framsteg och produktlanseringar och deras konsekvenser på den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkning.

Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Maskininlärningsprogramvarumarknad förväntas växa 2023-2030

En ny studie om maskininlärningsprogramvarumarknaden förväntas växa mellan 2023 och 2030. Rapporten innehåller marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, CAGR, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Studien undersöker också rollen för de ledande marknadsaktörerna inom branschen, inklusive deras företagsöversikt, finansiell sammanfattning och SWOT-analys. Rapporten täcker företagsprofilering, specifikationer och produktbilder, försäljning, marknadsandel och kontaktinformation för olika regionala, internationella och lokala leverantörer av maskininlärningsprogramvarumarknaden.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 23 maj

Rapport om Machine Learning as a Service-marknaden 2023-2031: Tillväxt, trender och prognoser

Machine Learning as a Service (MLaaS) Market Research Report 2023-2031 syftar till att underlätta företagstillväxt med djup förståelse för affärsgrunder, inklusive nuvarande tillväxt, nyckeltrender, drivkrafter, kostnadsanalys, framtida prognoser och viktiga segment. Rapporten kommer att ge en grundlig analys av varje segment i MLaaS-marknadsundersökningsrapporten 2023-2031, inklusive anpassad regional analys för att förvärva affärsmöjligheter i det berörda geografiska området. Rapporten kan anpassas för att möta kärnaffärsmål för tillväxt och användas för utbildningsändamål för att informera allmänheten i stort.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare