» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 356 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Market.us är en global marknadsundersöknings- och konsultföretag som specialiserar sig på att erbjuda omfattande marknadsundersökningar, analyser och prognoser för olika branscher och företag över hela världen. De hjälper företag att förstå marknadstrender, konkurrens, tillväxtmöjligheter och risker för att fatta välgrundade beslut. Market.us använder avancerade datainsamlingsmetoder och analytiska verktyg för att ge sina kunder insikter om konsumentbeteende, produktutveckling och marknadsstrategier. De erbjuder också skräddarsydda rapporter och konsulttjänster för att möta specifika behov hos sina kunder.

Senaste nytt kring Market.us

Marknaden för generativ AI i självkörande fordon förväntas överstiga 20,3 miljarder dollar år 2033

Enligt en rapport från Market.us förväntas marknaden för generativ AI i självkörande fordon öka till över 20,3 miljarder dollar år 2033, från 3,0 miljarder dollar år 2023. Generativ AI, även känd som generative adversarial networks (GANs), har hittat betydande tillämpningar inom självkörande fordon. Tekniken innebär användning av maskininlärningsalgoritmer för att generera ny och realistisk data som kan användas för att träna och testa självkörande system. Marknaden för generativ AI i självkörande fordon är mycket konkurrenskraftig och består av både etablerade aktörer och innovativa startups.

Direktlänk Dela InvestorsObserver fördjupade 12 februari
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare