» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 148 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Mphasis är ett globalt IT-tjänsteföretag med huvudkontor i Bangalore, Indien. Företaget grundades 2000 och har sedan dess vuxit till att bli en ledande leverantör av IT-lösningar inom områden som digital transformation, infrastruktur, applikationsutveckling och underhåll, samt outsourcing. Mphasis fokuserar på att erbjuda innovativa, kundcentrerade lösningar till kunder inom bank, försäkring, telekom och andra branscher. Företaget har över 26 000 anställda och verkar i mer än 15 länder världen över, med en stark närvaro i Nordamerika, Europa, Asien och Australien.

Senaste nytt kring Mphasis

Mphasis inleder flerårigt globalt avtal med Amazon Web Services

IT-lösningsleverantören Mphasis har meddelat ett flerårigt globalt avtal med Amazon Web Services (AWS). Samarbetet markerar ett betydande steg när Mphasis inrättar Gen AI Foundry, ledd av Mphasis.AI, en affärsenhet dedikerad till AI-lösningar, AI-användningsfallsbedömningar, konsultationer och affärstransformation. Gen AI Foundry kommer att fungera som en dynamisk plattform för modellering av industriella användningsfall och utveckling av beviskoncept. Denna virtuella forum kommer att erbjuda klienter möjlighet att uppleva demonstrationer och POCs på Mphasis Experience Centre i NYC eller AWS Executive Briefing Center (EBC) i NYC. Mphasis samarbetar också med Alight, en ledande leverantör av molnbaserade humankapital- och tekniktjänster.

Direktlänk Dela PR Newswire fördjupade 15 april
3 000+ kursdeltagare från svenska företag och offentliga verksamheter
har gått vår kurs "AI på jobbet".

Mphasis och Amazon Web Services lanserar AI-lab för finanstjänster

IT-lösningsspecialisten Mphasis har meddelat ett flerårigt globalt strategiskt samarbetsavtal med Amazon Web Services (AWS) för att lansera Gen AI gjuteri för finanstjänster. Gen AI gjuteriet kommer att fungera som en dynamisk plattform för modellering av branschanvändningsfall och utveckling av bevis på koncept inom finanstjänstsektorn, med planer på att expandera till andra sektorer. Detta virtuella forum kommer att erbjuda klienter möjligheten att uppleva demonstrationer och POCs antingen på Mphasis upplevelsecenter i NYC eller AWS Executive Briefing Center i NYC.

Direktlänk Dela Business Standard fördjupade 15 april

Mphasis inleder strategiskt samarbete med Amazon Web Services

Bangalore-baserade tekniktjänstleverantören Mphasis har meddelat ett flerårigt globalt strategiskt samarbetsavtal (SCA) med Amazon Web Services (AWS). Mphasis kommer att etablera Gen AI Foundry, en enhet som fokuserar på AI-lösningar och affärsomvandling. Gen AI Foundry kommer att fungera som en dynamisk plattform för att modellera branschanvändningsfall och utveckla bevis på koncept inom finanstjänstindustrin. Mphasis har också meddelat att deras styrelsemöte kommer att hållas den 25 april för att överväga finansiella rapporter för perioden fram till den 31 mars 2024, tillsammans med eventuella utdelningsrekommendationer.

Direktlänk Dela Goodreturns fördjupade 14 april

Mphasis samarbetar med Amazon Web Services för att lansera Gen AI Foundry

IT-lösningar leverantören Mphasis har meddelat ett flerårigt globalt strategiskt samarbetsavtal med Amazon Web Services (AWS) för att lansera Gen AI Foundry för finanstjänster. Gen AI Foundry kommer att fungera som en dynamisk plattform för att modellera branschanvändningsfall och utveckla konceptbevis, inledningsvis inom finanssektorn. Mphasis planerar att expandera till andra sektorer. Gen AI Foundry linjerar med Mphasis vision att fullt ut integrera som en betrodd leverantör till finanssektorn.

Direktlänk Dela Siasat Daily fördjupade 6 april

Veckans tekniknyheter: SiMa.ai samlar in $70M, Zand Bank samarbetar med Infosys, Mphasis och AWS startar AI-enhet, USA och Storbritannien ingår AI-avtal, NetApp graderar startups, WebEngage acqui-hirar från Propellor.ai

Under veckan har flera tekniknyheter rapporterats. SiMa.ai, ett företag för mjukvara och design av maskininlärningschip, har samlat in 70 miljoner dollar i en utökad serie B-finansieringsrunda. Zand Bank i Förenade Arabemiraten har valt Infosys Finacle Solutions för att förbättra kundcentrerade banktjänster. IT-lösningar företaget Mphasis har ingått ett flerårigt samarbetsavtal med Amazon Web Services för att etablera Gen AI Foundry. USA och Storbritannien har tillkännagett ett nytt partnerskap om artificiell intelligens. Datainfrastrukturföretaget NetApp meddelade examen för fem djuptekniska startups från sin flaggskeppsacceleratorprogram, NetApp Excellerator. WebEngage har acqui-hired dataforskare från Propellor.ai.

Direktlänk Dela TechCircle fördjupade 5 april

Mphasis lanserar DeepInsights Doc AI för intelligent dokumentbearbetning

Mphasis, en IT-lösningar leverantör specialiserad på moln och kognitiva tjänster, har lanserat DeepInsights Doc AI, en intelligent dokumentbearbetningslösning drivs av generativ AI. Genom denna plattform kommer Mphasis att hjälpa företagsklienter att extrahera kontextspecifik information från dokument, oavsett deras format eller layout, och integrera den med nedströms IT-system för att generera åtgärdbar insikt. DeepInsights Doc AI är anpassningsbar till företagsbehov och påskyndar resan genom välarkitekterade träningsbara pipelines. Detta är väsentligt för företag som behöver bearbeta ett brett utbud av dokument eller extrahera specifika typer av information.

Direktlänk Dela Express Computer fördjupade 29 februari

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare