» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 145 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

NFL står för National Football League, som är den högsta professionella nivån av amerikansk fotboll i USA. Den består av 32 lag som är uppdelade i två konferenser, American Football Conference (AFC) och National Football Conference (NFC). Lagen tävlar i en 18 veckors lång grundserie och därefter i ett slutspel som kulminerar i Super Bowl, världens största årliga sportevenemang. NFL grundades 1920 och har sedan dess vuxit till en av de mest populära och framgångsrika sportligorna i världen, med miljontals fans och höga intäkter från biljettförsäljning, TV-rättigheter och sponsring.

Senaste nytt kring NFL

Amazon Web Services förbättrar NFL med AI och dataanalys

Amazon Web Services (AWS) har bidragit till att förbättra NFL-säsongen 2023 genom användning av AI och dataanalys. Alla lag i ligan använder tekniken för att bryta ner spel under matcher och träningar, och för att identifiera vilka spelare som är mer benägna att skada sig under en säsong. AWS har även skapat Digital Athlete, ett verktyg för att förutsäga skador, som har använts av alla klubbar under säsongen. Dessutom har AWS Next Gen Stats använts för att ge en mer analytisk upplevelse för tittare på Amazon Prime Video under ´Thursday Night Football´.

Direktlänk Dela Fox Business fördjupade 17 februari
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

AI visualiserar ´genomsnittliga´ supportrar för NFL-lagen

Onlinespelplatsen FlashPicks använde AI-programmet MidJourney för att visualisera den ´genomsnittliga´ supportern för varje NFL-lag under playoff-säsongen. AI:ns skapade bilder visar supportrar med ansiktsmålningar, extravaganta hattar och färgglada kläder. FlashPicks kommenterade att de AI-genererade visualiseringarna avslöjar en rik variation av egenskaper bland NFL-lagets supportrar, och att en typisk supporter ofta är en man, troligen i en äldre åldersgrupp, och har ofta ansiktsbehåring.

Direktlänk Dela App Developer Magazine fördjupade 16 februari

Will Ferrell och Steve Carell gör oväntade AI-assisterade cameos i Despicable Me 4-trailern

Will Ferrell och Steve Carell gör oväntade, AI-assisterade cameos i trailern för Despicable Me 4, berättad av Jon Hamm, inför Super Bowl LVIII. Trailern släpptes av Universal Pictures och kommer att sändas på CBS innan Reba McEntire framför USA:s nationalsång vid NFL:s stora match i Las Vegas. Filmregissören Chris Renauds animerade film släpps den 3 juli och handlar om problemen som uppstår när Gru (Carell) och hans familj välkomnar Gru Jr. till sin skara. I den nya annonsen visas konstiga bilder som påstås vara genererade av AI, inklusive kvinnor som tränar med extra lemmar och en grupp vänner som njuter av spaghetti.

Direktlänk Dela The Hollywood Reporter fördjupade 12 februari

Super Bowl 58: AI förutspår resultat för Patrick Mahomes och Travis Kelce

Patrick Mahomes, som redan har två Super Bowl MVP-priser, är en favorit att landa ett tredje när Kansas City Chiefs möter San Francisco 49ers i Super Bowl 58 på söndag. De senaste oddsen för Chiefs kontra 49ers har hans passeringsyardage på 262,5, och Mahomes har gått under det i var och en av sina fyra senaste slutspel. Dessutom har San Francisco hållit sin motståndare till 260 passeringsyards eller färre i sina fem senaste slutspel. Med hjälp av AI och maskininlärningstekniker har SportsLines data science-team genererat AI-förutsägelser och AI-betyg för varje spelarprop. För Super Bowl 58 har AI PickBot utvärderat NFL-spelarprop-oddsen och tillhandahållit NFL-prop-picks för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 11 februari

Microsofts Super Bowl 2024-reklam: Se hur Copilot AI kan hjälpa till att låsa upp din sanna potential

Super Bowl LVII äger rum på söndag kväll på Allegiant Stadium i Paradise, Nevada. I samband med NFL:s årliga mästerskapsspel kommer andra traditioner, som stora TV-reor, stjärnspäckade halvtidsshower och en rad påkostade, dyra, noggrant producerade reklamfilmer. På onsdag avtäckte Microsoft sin plats för det stora spelet, som visar sin Copilot AI-kompanjon. Efter att ha visat olika unga vuxna med text på skärmen som ger exempel på saker de sa att de inte kunde göra, stänger den första halvan av den minutlånga reklamen med en förklaring av ´Men jag säger: Titta på mig.´ Det är då platsen växlar till exempel på hur Copilot kan användas.

Direktlänk Dela SlashGear fördjupade 10 februari

Microsoft uppdaterar sin AI-assistent Copilot med nytt gränssnitt och bildredigeringsverktyg

Microsoft har lagt till en betydande uppdatering till sin AI-assistentplattform Copilot. Ett år efter lanseringen har Microsoft Copilot fått en designöverhalning som företaget hävdar kommer att lägga till ett ´strömlinjeformat utseende och känsla´ till plattformen. Det nya gränssnittet lägger till en karusell som visar promptförslag för att hjälpa användare att förstå AI-verktygets kapaciteter. AI-assistenten kan nu redigera de bilder som den genererar. Microsoft kommer också att göra reklam för Super Bowl, efter att ha varit frånvarande i fyra år. Årets annonser kommer att fokusera på människors ´watch me´-ögonblick med Copilot där verktygets kapacitet kommer att visas.

Direktlänk Dela Gadgets 360 fördjupade 9 februari

Patrick Mahomes siktar på tredje Super Bowl-titeln, AI förutspår spelresultat

Patrick Mahomes, tvåfaldig Super Bowl-mästare, kommer att söka sin tredje titel på fem år när Kansas City Chiefs möter San Francisco 49ers i Super Bowl 58 den 11 februari. Matchen kommer att spelas på Allegiant Stadium i Las Vegas, med start klockan 6:30 p.m. ET. Trots att San Francisco är favorit med två poäng i de senaste Super Bowl-oddsen, är Mahomes +130 att vinna Super Bowl MVP ära enligt de senaste 2024 Super Bowl-spelarrekvisitan, medan Brock Purdy är +200. SportsLine AI har gjort förutsägelser för varje spelarrekvisita baserat på historiska data och styrkan på motståndarens försvar.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 3 februari

AI förutspår resultat för NFL-mästerskapsmatcher 2024

Baltimore Ravens kommer att vara värd för Kansas City Chiefs i AFC-mästerskapsmatchen 2024, medan Detroit Lions besöker San Francisco 49ers i NFC-mästerskapsmatchen. Alla fyra lag var topp 10 i totalt anfall denna säsong. Christian McCaffrey, som ledde ligan med 21 touchdowns under grundserien, förväntas springa för 87,5 yards. SportsLine AI har utvärderat NFL-spelaroddsen och gett förutsägelser för varje tillgänglig prop-marknad. AI PickBot säger att Lions mottagare Amon-Ra St. Brown går över 84,5 mottagningsyards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 28 januari

AI-genererade explicita bilder av Taylor Swift sprids på sociala medier

AI-genererade ´deepfake´-bilder och -videor som visar musikern Taylor Swift i sexuella situationer har spridits på sociala medier under de senaste 24-48 timmarna. Bilderna, som visar Swift tillsammans med fans till hennes pojkvän Travis Kelce´s NFL-lag Kansas City Chiefs, har fördömts av Swifts fans och lett till förnyade krav från amerikanska lagstiftare på att reglera AI-marknaden. Det är dock oklart vilka AI-verktyg som användes för att skapa deepfakes, då ledande tjänster som Midjourney och OpenAI´s DALL-E 3 förbjuder skapandet av sexuellt explicit innehåll. Enligt Newsweek erkände användaren @Zvbear på sociala medier att de skapat bilderna.

Direktlänk Dela VentureBeat fördjupade 26 januari

AI-teknik för vapenigenkänning växer, väcker etiska och juridiska frågor

Artificiell intelligens (AI) används allt mer för att snabbt känna igen vapen i bilder eller livevideor, inklusive dolda vapen, och skicka lämpliga varningar. 2018 använde Oakland Airport i Kalifornien AI-drivna Evolv Edge för att effektivisera sin anställdas screeningprogram. Systemet används nu av sjukvårdssystem, köpcentrum, museer och NFL-stadioner. Evolv raderar videor som inte involverar en incident efter 30 dagar. Iterate.ai tillkännagav i december att det tillhandahåller hotdetekterande AI-drivet programvara gratis till skolor och ideella organisationer. ZeroEyes system lanserades i Indianapolis i oktober. Det finns dock juridiska och etiska frågor kring användningen av AI, inklusive obehörig användning av videor och foton för att träna AI-programvara och integritetsproblem.

Direktlänk Dela American Rifleman fördjupade 21 januari

NFL 2024 Divisional Round startar med dubbelheader

NFL 2024 Divisional Round startar med en dubbelheader på lördag. Baltimore Ravens kommer att vara värd för Houston Texans och Green Bay Packers kommer att besöka San Francisco 49ers. Packers var det enda bortalaget som vann under NFL Super Wild Card Weekend och quarterback Jordan Love har kastat för flera touchdowns utan en interception i var och en av sina fem senaste starter. Hans över/under för totala passing touchdowns är 1,5 i de senaste 2024 Divisional Round NFL prop-satsningarna. SportsLine AI har utvärderat NFL spelarprop-odds och tillhandahållit NFL prop-plock för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 20 januari

AI förutspår resultat för NFL Wild Card Round

ChatGPT har gjort förutsägelser för NFL Wild Card Round. I matchen mellan Packers och Cowboys förutspår AI att Packers vinner med 35-31, trots en stark insats från Cowboys quarterback Dak Prescott. I matchen mellan Rams och Lions, förutspår AI att Lions vinner med 17-14, tack vare en stark defensiv insats. Steelers mot Bills, förutspår AI att Bills vinner med 28-17, med en stark offensiv prestation från quarterback Josh Allen. I matchen mellan Eagles och Buccaneers, förutspår AI att Buccaneers vinner med 31-21, med en stark insats från Baker Mayfield.

Direktlänk Dela Sportslens fördjupade 15 januari

De två ledarna för touchdown-passningar möts i Wild Card-match för första gången

För första gången i efter säsongens historia kommer de två ledarna för touchdown-passningar att mötas i en Wild Card-match. Detta kommer att äga rum på söndag av Super Wild Card Weekend när ledaren Dak Prescott (36 TDs) från Dallas delar ett fält med Jordan Love (32) från Green Bay. Senaste NFL-förslag har varje quarterbacks passing touchdown totalt på 1,5, och spelarnas senaste historier gör att över verkar vara sidan att stödja i NFL-prop-satsningar. Cowboys mot Packers är bara en del av en 2024 NFL-slutspel dubbelheader på söndag.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 14 januari

Ndamukong Suh: NFL-spelare med imponerande fastighetsportfölj

Ndamukong Suh, en av de mest fruktade spelarna i NFL, har samlat på sig en imponerande fastighetsportfölj. Trots att han är känd för att vara lugn och sansad, har han stora ambitioner när det gäller fastigheter. Suh hoppas kunna använda fastigheter för att minska välståndsklyftan för färgade människor.

Direktlänk Dela Bloomberg fördjupade 13 januari

NFL-säsongen 2023: Packers mot Vikings avgörande för Wild-Card plats

Den näst sista veckan av NFL-säsongen 2023 kommer att avslutas med att Green Bay Packers reser för att möta Minnesota Vikings på Sunday Night Football. Båda lagen gick in i söndagens match ett spel utanför en NFC Wild-Card-plats och deras playoff-sannolikheter kommer att svänga med 40% eller mer baserat på om de vinner eller förlorar denna match. Packers running back Aaron Jones kommer från sin bästa rusningprestation (127 yards) för säsongen och hans över/under för totala rusning yards är 52,5 enligt de senaste Vikings vs. Packers prop odds.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 1 januari

AI förutspår NFL-match mellan Lions och Cowboys

Lions rookie Jahmyr Gibbs har sprungit minst 60 yards i fyra raka matcher, inklusive en 80-yard prestation mot Minnesota förra veckan. Han kommer att försöka bygga på den momentum när han möter Dallas på lördag kväll under vecka 17 i NFL-schema. Hans totala antal rushing yards för lördagens match är 52,5 enligt de senaste oddsen från Cowboys vs Lions. Cowboys running back Tony Pollard har en över/under på 54,5 rushing yards, trots att han avslutade med mindre än 40 yards mot Miami på julafton. AI PickBot har utvärderat NFL-spelarodderna och gett Lions vs Cowboys prop-picks för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 30 december

AI-testar Minnesota-tematiserade nyårsaftonshändelser

Det var ett stort år för artificiell intelligens, så vi bestämde oss för att testa ChatGPT:s förmåga att skapa en Minnesota-tematiserad lista över nyårsaftonshändelser. Vi körde en förfrågan som gav 34 poster, och sedan kontrollerade vi varje händelse och lade till webblänkar. Variationen imponerade på oss (från folkdans till inomhusgolf till en NFL-tittarfest), men vi upptäckte att den AI-producerade listan endast var 73 procent korrekt och inkluderade flera föråldrade aktiviteter. Om du fortfarande letar efter något roligt att fira in det nya året, kolla in dessa inomhus- och utomhusevenemang.

Direktlänk Dela Minnesota Monthly fördjupade 29 december

Commanders byter quarterback och förbereder för stora förändringar

Commanders huvudtränare Ron Rivera har officiellt meddelat att laget kommer att bänka quarterback Sam Howell till förmån för Jacoby Brissett. Trots att Rivera har talat om Howell som framtiden för franchisen, har hans spel försämrats under den senaste månaden. Brissett har å andra sidan utmärkt sig när han kommit in som avlastning. Med tanke på att Commanders redan är utslagna från slutspelet och bara har två matcher kvar, kan det vara bäst för laget att förlora för att få en högre draftplats. Josh Harris ägarlag förväntas göra stora förändringar i organisationen när säsongen är över.

Direktlänk Dela NBC Washington fördjupade 27 december

NFL: Vecka 16 avslutas med juldagsmatch mellan topp två lagen

Vecka 16 i NFL avslutas med en juldagsmatch mellan de två bästa lagen. San Francisco ligger i toppen av NFC med ett resultat på 11-3, medan Baltimore ligger först i AFC med samma resultat. Ravens quarterback Lamar Jackson är en av ligans främsta spelare, men han har hållits under 180 passningsyards i två av sina senaste tre matcher. Hans totala passningsyards är 220,5 i de senaste oddsen för 49ers mot Ravens. 49ers quarterback Brock Purdy, som är favorit till MVP, har en total passningsyards på 252,5 i vecka 16 NFL-oddsen. SportLines AI PickBot har utvärderat NFL-spelarnas odds och tillhandahållit NFL-spelval för varje tillgänglig spelmarknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 25 december

Jacksonvilles ledning i AFC South minskar, Trevor Lawrence står inför tufft Baltimore-försvar

Jacksonvilles ledning i AFC South har minskat de senaste veckorna, då Jaguars har förlorat två matcher i rad mot Cincinnati och Cleveland. De ligger bara ett spel före Indianapolis och Houston i AFC South-ställningen inför deras match mot Baltimore på Sunday Night Football. Jaguars quarterback Trevor Lawrence har kastat minst 255 yards i fyra raka spel, samlat åtta touchdowns under den perioden. Han står dock inför ett Baltimore-försvar som rankas som nummer två i ligan, vilket bara tillåter 284,4 yards per spel. AI PickBot har utvärderat NFL-spelarprop-satsningarna och tillhandahållit Ravens vs. Jaguars prop-satsningar för varje tillgängligt prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 18 december

AI-teknikens påverkan på TV-sändningar och dess potential inom branschen

AI-tekniken stör redan TV-sändningsindustrin, till exempel använde NFL AI-verktyget Respeecher för att återskapa rösten av den avlidne fotbollstränaren Vince Lombardi för Super Bowl. Det finns dock oro för hur AI kan ersätta jobb och arbetsflöden i framtiden. AI kan dock ha en mer positiv effekt än vad rubrikerna kan få en att tro. AI kan förbättra produktionen och effektiviteten, och skapa mer engagerande innehåll. AI kan också göra produktion och 3D-grafik billigare och enklare än tidigare. AI kan även användas för att skapa nya möjligheter för datadriven berättande. Trots vissa noggrannhetsproblem kommer modellerna bara att bli bättre och mindre felaktiga med mer offentliga och privata data. Framsteg inom AI kommer att låta mänsklig kreativitet blomstra, vilket leder till bättre och mer engagerande innehåll.

Direktlänk Dela BroadcastPro Middle East fördjupade 15 december

AI PickBot förutspår resultat för Raiders vs. Chargers NFL-match

Las Vegas Raiders kommer att vara värd för Los Angeles Chargers för en AFC West-match på torsdagskvälls fotboll för att inleda vecka 15. Easton Stick kommer att göra sin första karriärstart i sin femte säsong med Chargers efter att Justin Herbert genomgått en säsongsslutande fingerskirurgi. Stick har bara försökt 25 passningar i sin karriär, och 24 av dessa pass kom förra veckan i lättnad för Herbert under en 24-7-förlust mot Broncos. SportsLines AI PickBot har utvärderat NFL-spelarrekvisitaoddsen och tillhandahållit Chargers vs. Raiders rekvisita-plockar för varje tillgänglig rekvisita-marknad. AI PickBot säger att Chargers löpande back Austin Ekeler går över 49,5 rusande meter.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 14 december

Miami Dolphins möter Tennessee Titans i måndagskvällens dubbelmöte i NFL

Miami Dolphins (9-3) och Tennessee Titans (4-8) kommer att mötas i ett dubbelmöte i Monday Night Football. Dolphins har vunnit tre raka matcher och snittar 428,4 yards per match denna säsong, vilket rankar dem som nummer ett i ligan. Titans har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och har inte vunnit någon bortamatch denna säsong. Dolphins quarterback, Tua Tagovailoa, har kastat för 3 457 yards denna säsong. AI PickBot har utvärderat NFL-spelarproppens odds och har gett NFL-proppval för varje tillgänglig propmarknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 11 december

Olympiska hoppfulla använder AI-teknik i förberedelserna för Paris-spelen 2024

Olympiska hoppfulla, inklusive USA:s surfing, använder en mängd AI-verktyg och teknik på vägen till Paris-spelen 2024, i samarbete med Microsoft. NFL, genom ett partnerskap med Amazon Web Services, använder AI och datorvision för att kartlägga en ´digital atlet´. Digital twin-teknik används också i elitträning, som Tata Consultancy Services ansträngningar att producera ett digitalt hjärta som efterliknar maratonlöparen Des Lindens verkliga hjärta. Tränare och tränare vid USA:s fotbollsförbund använder AI-teknik för att omedelbart identifiera och spåra spelarrörelser och bollpositioner. AI-teknik används också för att planera olympiska idrottares kost och näring.

Direktlänk Dela NBC Bay Area fördjupade 9 december

AI-teknik och digitala tvillinghjärtan används för att förbereda idrottare för OS 2024

Olympiska hopp, inklusive amerikanska surfare i samarbete med Microsoft, använder en rad AI-verktyg och teknik på vägen mot OS 2024 i Paris. NFL, genom ett partnerskap med Amazon Web Services, använder AI och datorvision för att skapa en ´digital atlet´. Tekniken med digitala tvillingar gör också sitt inträde i elitträningen, till exempel Tata Consultancy Services ansträngningar att producera ett digitalt hjärta som efterliknar maratonlöparen Des Lindens verkliga hjärta. Tränare och tränare vid US Soccer använder AI-teknik för att omedelbart identifiera och spåra spelarrörelser och bollpositioner. 3DAT, en kommersiell applikation utvecklad av Intels olympiska teknikgrupp, används av tränare i flera sporter för att skapa tredimensionella modeller av en idrottares hela kropp. NFL själva utnyttjar AI och datorvision för att förbättra sitt digitala atletprogram, utvecklat i samarbete med Amazon Web Services sedan 2019.

Direktlänk Dela NBC New York fördjupade 9 december

AI PickBot förutspår NFL-spelresultat för Kansas City Chiefs och Green Bay Packers

Kansas City Chiefs fortsätter att luta sig tungt på stjärnquarterbacken Patrick Mahomes, som har kastat minst 30 passningar i varje match denna säsong. Spelare har chansen att satsa på hans passningsförsök för Sunday Night Football mot Green Bay Packers, med Mahomes totalt på 36,5 enligt vecka 13 NFL-odds från SportsLine-konsensus. Mahomes har gått över den totala summan i fem av sina sju senaste spel, men han föll bara kort med 34 passningsförsök mot Las Vegas förra veckan. AI PickBot från SportsLine har utvärderat NFL-spelaroddsen och tillhandahållit val för varje tillgänglig propmarknad. AI PickBot säger att Packers quarterback Jordan Love går under 15,5 rushing yards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 4 december

Dallas Cowboys möter Seattle Seahawks i vecka 13 av NFL

Dallas Cowboys (8-3) kommer att vara värd för Seattle Seahawks (6-5) för torsdagskvällens fotboll i vecka 13. Det är en sen säsongskamp mellan två slutspelskandidater i NFC, vilket bör skapa en slutspelsliknande atmosfär på AT&T Stadium. De två lagen möttes senast 2020 och Seahawks lyckades vinna med 38-31, där Tyler Lockett hade nio fångster för 100 yards och tre touchdowns. SportsLines AI PickBot, som byggts med hjälp av toppmodern artificiell intelligens och maskininlärningstekniker, har utvärderat oddsen och gett förutsägelser för varje tillgänglig propmarknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 1 december

Vikings och Bears möts i Monday Night Football - AI PickBot förutspår resultatet

Minnesota Vikings och Chicago Bears ska möta varandra i Monday Night Football för att avsluta en supersizead vecka 12 NFL-schema. Vikings rankas 28:e i genomsnittlig antal rush yards per match (93,8). Vikings running back, Alexander Mattison, har ett genomsnitt på bara 3,7 yards per carry och har ännu inte registrerat en rushing touchdown den här säsongen. Chicagos försvar ger bara upp 79,5 rushing yards per match den här säsongen, det näst lägsta i ligan. AI PickBot från SportsLine har utvärderat NFL-spelarrekvisitaoddsen och tillhandahållit prop-picks för Vikings vs. Bears för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 27 november

Austin Ekeler och Justin Herbert i fokus inför matchen mellan Chargers och Ravens

Chargers running back Austin Ekeler, som tidigare i säsongen sprungit minst 14 gånger per match, hade endast 10 rusningar mot Green Bay förra veckan. Trots det lyckades han springa över 60 yards för tredje gången i år, med ett genomsnitt på 6,4 yards per rusning. Ekeler är också en viktig del av Los Angeles passningsattack. Inför söndagens match mot Baltimore Ravens är hans totala antal yards 48,5 enligt de senaste oddsen. Baltimore utgör dock en utmaning för Ekeler, då de rankas som nummer två i NFL för minst tillåtna yards per match. AI PickBot från SportsLine har även analyserat oddsen för Chargers quarterback Justin Herbert, som förväntas göra över 1,5 passnings touchdowns.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 27 november

AI PickBot förutspår Thanksgiving Day NFL-spel mellan Detroit Lions och Packers

Detroit Lions har spelat en hemmamatch på Thanksgiving Day varje säsong sedan 1934. De kommer att vara värd för Packers på Ford Field för en avspark kl. 12.30 ET för att starta en NFL Thanksgiving tripleheader. De senaste Thanksgiving NFL-spelarrekvisitan listar David Montgomerys över/under för totala rusande yards till 66,5 och han är prissatt till -150 för att göra en touchdown. AI PickBot, som utvecklats av SportsLines data science-team, har utvärderat NFL-spelarrekvisitan och gett rekvisita för varje tillgänglig rekvisitamarknad. AI PickBot säger att Packers quarterback Jordan Love går väl över 228,5 totala passerande yards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 23 november

FIA inför AI för att förbättra spårgränskontroller

För att förbättra hastigheten vid spårgränskontroller introducerar FIA ´Computer Vision´, ett program som använder formanalys för att bedöma pixlar på en videofeed för att bättre avgöra när bilar har överträtt spårgränser. FIA tror att tekniken kommer att tillåta dem att vara mycket mer effektiva i att minska antalet incidenter som kräver slutliga kontroller av en människa. Användningen av AI-systemet bör innebära att färre spårgränsincidenter måste behandlas av FIA:s Remote Operations Centre (ROC), vilket bör resultera i mycket mindre tid mellan en rapporterad överträdelse och dess bedömning. FIA testar användningen av Computer Vision i Abu Dhabi denna helg.

Direktlänk Dela Motorsport Network fördjupade 23 november

Minnesota Vikings står inför utmaningar utan Kirk Cousins, AI förutspår Broncos QB Russell Wilson över 209,5 passerande yards

Minnesota Vikings har haft det svårt på sistone då de spelar utan sin startande quarterback Kirk Cousins. Detta har lett till dåliga resultat för NFL prop bettors från running back Alexander Mattison, som i genomsnitt har mindre än 3.5 yards per carry i sina två senaste matcher. Mattison hanterar också en hjärnskakning inför en Sunday Night Football-match mot Denver Broncos under vecka 11 i NFL. Om Mattison inte kan spela, skulle Vikings tvingas använda en kombination av Ty Chandler och Kene Nwangwu. Mattisons frånvaro skulle troligen ändra Minnesotas spelplan, vilket potentiellt kan leda till fler passförsök för quarterback Joshua Dobbs.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 20 november

Buffalo Bills söker konsekvens i mötet med Cincinnati Bengals, enligt AI PickBot från SportsLine

Buffalo Bills kommer att söka konsekvens när de möter Cincinnati Bengals i en AFC-showdown på söndagskvällens fotboll. Buffalo har varvat mellan vinster och förluster under de senaste fem matcherna, och slog Tampa Bay i sin senaste match. Quarterback Josh Allen slutförde 31 av 40 passningar för 324 yards, och kopplade upp sig med wide receiver Khalil Shakir sex gånger för 92 yards i en breakout-match. Oddsmakers förväntar sig dock inte en repris, eftersom Shakirs över/under för mottagningsyards är bara 33,5 i de senaste Bills mot Bengals NFL prop-oddsen. AI PickBot från SportsLine har utvärderat NFL-spelarprop-oddsen och gett Bills mot Bengals prop-val för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 6 november

Tennessee Titans möter Pittsburgh Steelers i Thursday Night Football vecka 9

Derrick Henry och Tennessee Titans kommer att möta Pittsburgh Steelers i Thursday Night Football under vecka 9, efter att Henry noterade sitt andra 100-yard-spel för säsongen förra veckan. De två lagen möttes senast i oktober 2020 i en match som ursprungligen sköts upp på grund av ett COVID-19-utbrott. Steelers vann den matchen med 27-24, men Henry lyckades få 75 yards och en touchdown. Steelers wide receiver Diontae Johnson hade också en stor match i det 2020-mötet, fångade nio pass för 80 yards och två touchdowns. Johnson kommer från sitt bästa spel för året med åtta fångster för 85 yards. SportsLine´s AI PickBot har utvärderat NFL-spelarpropssatsningarna och tillhandahållit förutsägelser för varje tillgänglig propmarknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 2 november

Eagles och Dolphins möts i vecka 7 av NFL med 5-1 rekord

Eagles och Dolphins, båda med 5-1 rekord, möts i vecka 7 av NFL. Dolphins vann över Panthers med 42-21 medan Eagles förlorade mot Jets med 20-14, vilket var deras första förlust för säsongen. Jets försvar tvingade Eagles quarterback Jalen Hurts till tre interceptions och höll honom under 300 passningsyards. Dolphins försvar är dock inte lika starkt. SportsLine AI har gjort förutsägelser om matchen baserat på historisk data och styrkan på motståndarnas försvar. Modellen förutspår att Dolphins quarterback Tua Tagovailoa kommer att ha under 272.5 passningsyards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 22 oktober

AI förutspår hur sporttroféer kommer att utvecklas under de nästa 50 åren

Artificiell intelligens har förutspått hur sporttroféer kommer att utvecklas under de nästa 50 åren med hjälp av ett AI-verktyg som heter Midjourney. AI förutspår att Ashes Trophy kommer att få en uppgradering och kommer att ha en silverfinish och präglade detaljer. Ballon d´Or kommer att bli ännu större och behålla sin fotbollsform. Carabao Cup kommer inte att behålla sitt namn för alltid, och Champions League-trofén kommer att se fyra nya versioner. Henri Delaunay Trophy kommer att få en rad blygsamma uppgraderingar och kommer att ha elektrisk blå detaljering. Emirates FA Cup kommer att se mycket annorlunda ut från det ursprungliga trofén. La Liga-trofén kommer att bli slankare och mer kunglig. Ligue 1 kommer att ha en dramatisk översyn av sitt trofé. NBA-trofén kommer att ha en liknande men något mindre abstrakt design. Ryder Cup kommer att bli större och ha mycket mer guldfigurer. Serie A kommer att göra sig av med sitt trattformade trofé och välja en mer traditionell figur istället. Stanley Cup kommer att gå igenom en tuff period av osäkerhet innan den återgår till sin ursprungliga form. Lombardi Trophy kommer att bli mycket mindre subtil och ta på sig influenser från naturen. Premier League-trofén kommer att förändras och det verkar som om AI har lagt ett anspråk på vem som kommer att lyfta den. UFC Lightweight-titeln kommer att förbli guld men ha röda och silver accenter. WBC Heavyweight-titeln kommer först att byta från ett bälte till ett faktiskt trofé innan den återvänder till sina rötter. Wimbledon-trofén kommer att förbli guld men luta sig mot det faktum att denna Grand Slam spelas på gräs. WWE Championship-bältet förväntas gå igenom några extravaganta trofédesigner.

Direktlänk Dela SPORTbible fördjupade 21 oktober

Google Bards AI förutspår resultaten för vecka 7 i NFL säsongen 2023/2024

Google Bards artificiella intelligens har förutsagt resultaten för vecka 7 i National Football League (NFL) 2023/2024 säsong. 13 matcher kommer att spelas, med sex viktiga lag frånvarande. Google Bards förutsägelser baseras på lagens prestationer under den nuvarande säsongen. Den tekniska företagets AI-verktyg har dock inte klara förutsägelser för fem matcher: Arizona Cardinals mot Seattle Seahawks, Pittsburgh Steelers mot Los Angeles Rams, Green Bay Packers mot Denver Broncos, Miami Dolphins mot Philadelphia Eagles och San Francisco 49ers mot Minnesota Vikings. Dallas Cowboys, Cincinnati Bengals, Tennessee Titans, New York Jets, Carolina Panthers och Houston Texans kommer inte att delta i vecka 7.

Direktlänk Dela Heraldo Deportes fördjupade 20 oktober

Chris Olave och Saints möter Jacksonville Jaguars i kvällens NFL-match

New Orleans Saints wide receiver Chris Olave, som uppnådde en 1 000-yard säsong som nykomling, är en sann No. 1 wideout. På torsdagskvällens fotboll kommer Olave och Saints att vara värdar för Jacksonville Jaguars i en match mellan två lag med playoff-aspirationer. Olave har haft 86 yards eller mer i fyra av sex spel denna säsong och kommer att möta det 31:a passförsvaret. Hans över/under för totala mottagningsyards är 62,5 i de senaste Saints vs. Jaguars NFL-spelrekvisita. Han är en av fyra mottagare i matchen med en över/under på 50 eller högre.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 19 oktober

Travis Kelce och Taylor Swift är NFL:s hetaste par

Travis Kelce och Taylor Swift har blivit NFL:s hetaste par under säsongen 2023. Paret, bestående av Kansas City Chiefs tight end och popstjärnan, verkar ha det bra och har nyligen setts hålla hand offentligt. Med tanke på kändisrelationers ökända bräcklighet har många spekulerat i hur länge Travis, 34, och Taylor, 35, kommer att hålla ihop. Skeptikerna har skämtat om att deras romans oundvikligen kommer att leda till en uppbrottssång från Swift. AI-verktyget ChatGPT genererade text till en sådan sång, med titeln ´Echoes of a Forgotten Game´.

Direktlänk Dela The Sun fördjupade 17 oktober

Förväntningar på NFL-spelare inför matchen mellan Chargers och Cowboys

Chargers mottagare Keenan Allen är en av endast tre mottagare som sett 20 mål i en match denna säsong. Han hade 15 mottagningar på 20 mål i en 28-24-seger över Vikings i vecka 3. Austin Ekeler förväntas återvända från en fotledsskada som hållit honom borta från planen sedan vecka 1. Cowboys kommer från en 42-10-förstörelse av 49ers efter att ha öppnat säsongen 3-1. SportsLine AI har utvärderat NFL-spelarprop-satsningar och tillhandahållit Cowboys vs. Chargers-prop-picks för varje tillgänglig prop-marknad. SportsLine AI säger att Chargers running back Austin Ekeler går under 50,5 rusande yards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 16 oktober

AI och smarta munskydd: framtidens verktyg för att bekämpa hjärnskador inom sport

Artificiell intelligens (AI) har börjat användas för att identifiera huvudkollisioner under NFL-matcher, vilket minskar analysprocessen från 12 timmar till minuter. NFL:s medicinska chef, Allen Sills, förklarade att AI hjälper till att minska huvudkollisioner och främja utrustningsinnovation. Samtidigt har rugby blivit den första sporten att anta smarta munskyddstekniker, vilka signalerar stora ´träffar´ i realtid. Dr Eanna Falvey, World Rugby´s medicinska chef, kallar det en ´gamechanger´.

Direktlänk Dela The Guardian fördjupade 16 oktober

Green Bay Packers förbereder sig för spel mot Las Vegas Raiders, Romeo Doubs leder laget

Green Bay Packers har haft stora frågetecken inför den kommande NFL-säsongen 2023, efter att ha förlorat quarterback Aaron Rodgers och ledande mottagaren Allen Lazard till Jets. Packers har inlett säsongen med 2-2 och förbereder sig för att möta Las Vegas Raiders. Romeo Doubs, en fjärderundsplock i NFL-utkastet 2022, leder Packers i mottagningar (20), mål (33), yard (224) och touchdowns (tre). SportsLines AI har utvärderat NFL-spelarpropåden och har gett propval för varje tillgänglig propmarknad för Packers mot Raiders.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 9 oktober

Bears mottagare D.J. Moore har bästa spelet för säsongen trots lagets förlust

Bears mottagare D.J. Moore hade sitt bästa spel för säsongen i vecka 4 med åtta fångster för 131 yards och en poäng mot Broncos. Tyvärr gick Moores prestation till spillo på grund av en sen kollaps i en 31-28 förlust. Nu kommer Bears, som ännu inte vunnit, att ta sig an Commanders på Thursday Night Football. Flera spelbolag har redan släppt NFL-spelarrekvisita för matchen. Den senaste listan över Bears vs. Commanders NFL props listar Washingtons mottagare Terry McLaurins över/under för totala mottagningsyards till 60,5.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 6 oktober

Green Bay Packers och Detroit Lions möts för 188:e gången, SportsLine AI förutspår resultat

Green Bay Packers och Detroit Lions kommer att mötas för 188:e gången på torsdagskvällens fotboll i vecka 4. Matchen startar 20:15 ET på Lambeau Field och spelarens odds för Lions vs. Packers NFL har redan öppnats för betting. Lions wide receiver Amon-Ra St. Brown, som gjorde sin första Pro Bowl förra säsongen, har redan fångat 21 pass för 275 yards och en touchdown under de första tre veckorna av säsongen. Oddsmakarna har satt över-under för St. Browns mottagande yards till 74,5 i de senaste TNF NFL-egenskaperna. SportsLine AI har gjort förutsägelser för varje spelaregenskap, baserat på artificiell intelligens och maskininlärningstekniker.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 28 september

Måndagskvällens fotboll: AI förutsäger spelarens framsteg

Fyra lag som har deltagit i de tre senaste Super Bowl-matcherna kommer att mötas i en dubbelheader i vecka 3 av Måndagskvällens fotboll. Eagles kommer att besöka Buccaneers kl. 19:15 ET, följt av Rams besök hos Bengals kl. 20:15 ET. Några av de mest populära NFL-spelarproporna inkluderar Matthew Staffords passningsmeter på 252,5, Jalen Hurts löpmeter på 44,5 och Chris Godwins mottagningstotal på 5,5. SportsLine AI har använt artificiell intelligens och maskininlärning för att generera AI-prognoser och AI-betyg för varje spelarprop. SportsLine AI förutspår att Buccaneers mottagare Mike Evans kommer att gå över 53,5 mottagningsmeter.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 25 september

Stroud leder Texans till seger över Jaguars

Stroud slutförde 20 av 30 passningar för 280 yards med två touchdowns och inga interceptions i Texans 37-17 seger över Jaguars på söndag. Han sprang också tre gånger för 14 yards. Trots att han är en rookie, visade Stroud stor skicklighet och kopplade upp sig med åtta olika mottagare, inklusive en 68-yard scoring till Tank Dell. Stroud, som valdes som nummer två i aprilutkastet, har anpassat sig snabbt till NFL-försvar och har kastat minst 242 yards i varje av sina tre första matcher. Hans nästa chans att bygga på sin imponerande tidiga karriär kommer i en vecka 4 hemmamatch mot ett tufft Steelers-försvar.

Direktlänk Dela Entertainment and Sports Programming Network fördjupade 25 september

Las Vegas Raiders och Pittsburgh Steelers möts i söndagskvällens NFL-match

Las Vegas Raiders och Pittsburgh Steelers, båda med svaga offensiva prestationer, möts i en NFL-match på söndagskväll. Raiders rankas som nummer 30 i ligan med 250 yards per match, medan Steelers ligger ännu sämre till på plats 31 med 247 yards. Båda lagens running backs, Josh Jacobs från Raiders och Najee Harris från Steelers, har haft en besvikande start på säsongen. SportsLine AI har gjort förutsägelser för matchen baserat på spelarnas historiska data och styrkan hos motståndarnas försvar.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 24 september

Plantigas AI-drivna sensor för att förbättra rehabilitering och minska skaderisker

Plantiga Technologies, ett rörelseanalysföretag baserat i Vancouver, vill hjälpa människor att förbättra rehabilitering och minska skaderisker genom en AI-driven sensor som kan infogas i skor, ortoser eller inlägg för att analysera användarnas rörelsemönster. Plantiga har deltagit i Startup Battlefield på TechCrunch Disrupt 2023 och lanserade den femte generationen av sin sensor, Arc5, i juni samma år. Quin Sandler, medgrundare och VD för Plantiga, startade företaget som ett sidoprojekt med sin far, Norman McKay, 2017. Plantigas AI är en rörelsetränare som heter Norman, uppkallad efter Sandler´s sena far. Arc5 kan samla rörelsedata i upp till 12 timmar, vilket gör det möjligt för hälsoexperter att få insikter i hur personen i fråga rör sig. Företaget har för närvarande cirka 90 kunder, inklusive elitidrottare i sportlag över hela NBA, MLB, MLS, NFL, NHL och NCAA, samt fysioterapeuter, tränare, kirurger, idrottstränare, de kanadensiska väpnade styrkorna och flera andra militärer.

Direktlänk Dela TechCrunch fördjupade 22 september

AI-robotar marknadsför ny film på NFL-match

AI-robotar observerades bland publiken vid en NFL-match mellan Los Angeles Chargers och Miami Dolphins på SoFi Stadium i Los Angeles. Dessa futuristiska fans var där för att marknadsföra en ny man-mot-maskin-film kallad ´The Creator´. Robotarna är riktiga karaktärer från den kommande filmen. Vissa placerades vid sidlinjen, andra var i hallen och vissa satt helt enkelt på platser över hela stadion. Filmen, som släpps den 29 september, utforskar en konflikt mellan mänskligheten och artificiell intelligens.

Direktlänk Dela Marca fördjupade 19 september

AI skapar alternativa uniformer för NFL-lag

Artificiell intelligens (AI) har skapat alternativa uniformer för alla 32 NFL-lag. Detta gjordes på oakleyforum.com med hjälp av AI-bildverktyget ´Midjourney´. Genom att mata in en enkel textprompt som ´ny uniformdesign för Denver Broncos´ eller ´alternativ uniformdesign för Chicago Bears´, kom AI upp med unika koncept för NFL-lag, medan andra var mer lika de ursprungliga designerna. Detta visar att AI kan användas effektivt inom sportuniformdesign.

Direktlänk Dela BroBible fördjupade 18 september

NFL: Dubbelheader på Måndag kvälls fotboll med Panthers, Saints, Steelers och Browns

Den första dubbelheadern för Måndag kvälls fotboll i NFL-säsongen 2023 äger rum under vecka 2, med Panthers som värd för Saints och Steelers som värd för Browns. Carolina kommer från en besvikande prestation, knappt nådde dubbla siffror i en 24-10 förlust mot Atlanta. Rookien quarterback Bryce Young hade bara 146 passningsyards, ett touchdown och två interceptioner på 38 passförsök. Pittsburghs offensiv gjorde endast sju poäng i en storförlust mot San Francisco i vecka 1, men quarterback Kenny Pickett kastade för 232 yards. SportsLine AI har analyserat NFL-spelarrekvisitaodds och tillhandahållit vecka 2 NFL-prop-plock för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 18 september

Mac Jones och Tyreek Hill i fokus för NFL vecka 2

Tua Tagovailoa får mycket uppmärksamhet för sin prestation i vecka 1, men hans tidigare lagkamrat från Alabama, Mac Jones, bör inte förbises. Jones har blivit fokus för vecka 2 NFL-props efter att ha lagt upp sitt första 300-yard, tre touchdown-spel mot Eagles. Patriots offensiv ser drastiskt annorlunda ut än förra årets enhet när New England tar emot Miami Dolphins på söndag kväll. Jones leder NFL i både passningar (35) och försök (54). Hans över/under för totala passer yards är 242,5 på söndag kväll. SportsLine AI förutspår att Dolphins mottagare Tyreek Hill går över 84,5 mottagande yards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 18 september

McCaffrey dominerar i NFL, Mahomes förväntas överträffa 296,5 passningsyards

Christian McCaffrey hade 152 springande yards och en touchdown i en vinst mot Steelers under vecka 1. Nu kommer han att försöka fortsätta sin dominans över divisionsrivalen Rams på söndag. McCaffreys över/under för totala springande yards öppnade på 66,5 enligt vecka 2 NFL-props, en total han har överträffat i sex av sina nio senaste starter med 49ers. SportsLine AI har utvärderat NFL-spelarpropodds och tillhandahållit propval för varje tillgänglig propmarknad. Enligt SportsLine AI kommer Patrick Mahomes att gå över 296,5 passningsyards.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 17 september

Eagles favoriter mot Vikings i vecka 2 av NFL-säsongen 2023

Efter en hjärtskärande förlust i Super Bowl 56 är Eagles tillbaka på jakt efter sin andra Lombardi Trophy. Jakten fortsätter på torsdagens nattfotboll i vecka 2. Eagles kommer att vara värd för Vikings för en avspark kl. 20:15 ET för att påbörja den andra veckan av NFL-säsongen 2023. De senaste oddsen från SportsLine Consensus listar Philadelphia som en sexpunktsfavorit, medan över/under är 49 poäng. Det finns många spelarrekvisita du kan välja mellan, inklusive totalt antal mottagningar av A.J. Brown, Justin Jeffersons totala mottagningsmeter och Alexander Mattisons totala rusningsmeter.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 14 september

Amazon Prime Video förbättrar fotbollstäckning med AI

Amazon Prime Video har använt artificiell intelligens (AI) för att förbättra sin täckning av ´Thursday Night Football´. Företagets produktion, teknik och ingenjörsteam besökte Tel Aviv för att träffa Prime Videos datorseendemaskininlärningsteam. Målet var att hitta sätt att hjälpa fans att förstå och njuta av fotboll bättre. Det första resultatet av detta samarbete är att ge tittarna en bättre förståelse för vem som kan blitz quarterbacken. Försvarsvarningar kommer att finnas på Prime Vision med Next Gen Stats. Försvarsvarningar är en AI-driven funktion som identifierar spelare i realtid med bästa odds för att ruscha quarterbacken.

Direktlänk Dela Yahoo News fördjupade 13 september

Stora teknikföretag sätter agendan för året

Den andra veckan i september markerar starten för teknikåret, med Apple Inc:s årliga iPhone-evenemang och Salesforce Inc:s populära konferens Dreamforce. De kommande veckorna kommer också att vara fyllda med teknikkonferenser från företag som Meta Platforms Inc., Microsoft Corp. och Oracle Corp. Dessutom förväntas chipdesignföretaget Arm Holdings Plc, ägt av SoftBank Group Corp., göra en börsintroduktion värderad till mellan $50 miljarder och $54,5 miljarder. Leveransstartföretaget Instacart planerar också en börsintroduktion värderad till $7,5 miljarder. Dessa affärer kan potentiellt ge en skjuts till den tekniska IPO-marknaden som varit lugn de senaste åren.

Direktlänk Dela MarketWatch fördjupade 11 september

AI kommer att revolutionera sportspel under NFL-säsongen 2023

NFL-säsongen 2023 kommer att se bekant ut för de flesta fotbollsfans, men för spelare och spelbolag kommer denna säsong att vara annorlunda på grund av artificiell intelligens (AI). AI-verktyg som ChatGPT kommer att revolutionera sportspel genom att ge spelare värdefulla insikter, förbättrade beslutsförmågor och ett mer informerat tillvägagångssätt för spel. AI kan förbättra sportspel för spelare och för böcker genom att skärpa spelstrategier, sänka risker och utbilda nybörjare, samt förbättra spelbolagens linjer och spelarupplevelsen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 11 september

AI-teknik bakom Amazon’s Just Walk Out gör kassaköer överflödiga

Seattle Seahawks fotbollsfans har tagit till artificiell intelligens (AI) för att förbättra sin matchupplevelse. Förra året introducerade Seahawks’ Lumen Field, som första NFL-stadion, Just Walk Out-tekniken. Tekniken, som är en kombination av datorseende, objektigenkänning, avancerade sensorer, djupa maskininlärningsmodeller och generativ AI, låter fansen gå in i en försäljningsstånd, ta vad de vill och snabbt återvända till sina platser, utan att behöva vänta i en kassakö eller stoppa vid en kassör. Tekniken har nu implementerats på mer än 70 butiker och mer än 85 platser i USA, Storbritannien och Australien.

Direktlänk Dela Amazon fördjupade 8 september

Kansas City Chiefs värd för Detroit Lions i 2023 NFL Kickoff Game, stora satsningar redan på plats

2023 NFL Kickoff Game kommer att äga rum på torsdag med Kansas City Chiefs som värd för Detroit Lions. Chiefs mot Lions genererar redan mycket satsningsintresse. Kansas City är en 4,5-punkts favorit enligt SportsLine Consensus och över/under är 53,5. Det finns många NFL-props att rikta in sig på. Över/under för Isiah Pachecos rusande yards är 53,5, ett nummer han toppade i åtta av sina nio senaste ordinarie säsongsspel och två av tre slutspelet. SportsLine AI har utvärderat NFL-spelarprop-oddsen och tillhandahållit Lions vs. Chiefs prop-picks för varje tillgänglig prop-marknad.

Direktlänk Dela CBS Sports fördjupade 7 september

Nickmercs konfronterar rykten om sin höjd på YouTube

Nick Kolcheff, även känd som Nickmercs, är en framstående YouTuber som är känd för sitt spelrelaterade innehåll och äger FaZe Clan. Under en av hans livestreams valde han att konfrontera spekulationer om hans verkliga höjd, med vissa fans som trodde att han kan vara kort, medan andra föreslog att han kan vara lång. Han vände sig till ChatGPT för att fråga ´Hur lång är Nickmercs?´ Verktyget svarade snabbt och angav hans höjd till 5 fot 8 tum (173 cm eller 1,73 m), till vilket han svarade skämtsamt ´Ni är smutsiga, ingen är 5´8 bruh. Ni är alla fel.´ Under en oväntad möte stötte Nickmercs på streamern Dr Disrespect, vilket ledde till några lättsinniga skämt om Nickmercs höjd på Twitter. Dr Disrespect rapporteras stå på 6 fot 8 tum (203 cm eller 2,03 m), vilket är märkbart längre än Nickmercs med 9 tum, som står på 5 fot 11 tum (180 cm eller 1,83 m). Dessutom avslöjade den amerikanska YouTubern, SypherPK, en gång Nickmercs faktiska höjd för att avgöra om han var längre eller kortare än honom själv. SypherPK rapporteras stå på 6 fot 3 tum (191 cm eller 1,91 m), medan Nickmercs höjd är 5 fot 11 tum. Detta avslöjade att Nickmercs är 4 tum kortare än SypherPK.

Direktlänk Dela Meaww.com fördjupade 5 september

Amazon introducerar AI-genererade grafiker till NFL-sändningar

Amazon planerar att introducera nya AI-genererade grafiker till sin andra säsong av NFL Thursday Night Football. Amazon Prime Video går nu in i sin andra säsong under sitt 11-åriga, 13 miljarder dollar-avtal med ligan. Amazon kommer att bygga vidare på den stabila ramen med funktioner som en ny fjärde-down-modell, defensiva varningar baserade på över 35 000 spel och statistik som förutser field-goal-procent. Denna AI är byggd med hjälp av flera olika modeller tränade på en mängd olika ingångar. Data kommer att finnas tillgängliga på Amazons valfria ´Prime Vision´-sändning av matchen.

Direktlänk Dela Next TV fördjupade 24 augusti

NFL och AWS samarbetar för att minska hjälmskador

National Football League (NFL) har etablerat en initiativ för spelarhälsa och säkerhet (PH&S) för att bättre förstå frekvensen och allvaret av spelarskador och göra amerikansk fotboll säkrare. En central del av NFL PH&S-initiativet är att minska hjälmpåverkan bland sina idrottare och mildra deras effekter när de inträffar. För att åstadkomma detta har NFL, i partnerskap med AWS Professional Services, utnyttjat den skalbara beräkningen av AWS för att köra sina ML-arbetsbelastningar i stor skala och producera den första omfattande datamängden av hjälmpåverkan över flera NFL-säsonger.

Direktlänk Dela HPCwire fördjupade 14 augusti

Före detta NFL-spelaren Vernon Davis investerar i AI-baserad sportprognosplattform

Före detta NFL-spelaren Vernon Davis har investerat i Smart Picks, en sportprognosplattform som använder artificiell intelligens och maskininlärning för att förutsäga resultat. Tjänsten, som är prenumerationsbaserad, kommer att ta hänsyn till över 150 variabler. Smart Picks kommer att börja med den kommande NFL-säsongen och sedan expandera till andra professionella sporter. Davis, som tillbringade 14 säsonger i NFL och blev Super Bowl-mästare med Denver Broncos 2015, har också investerat i flera restauranggrupper i Washington, D.C. och äger delar av Brisbane Bullets, ett basketlag i Australien.

Direktlänk Dela Sports Business Journal fördjupade 14 augusti

AI-verktyget ChatGPT:s brister i generering av fotbollsinformation

ChatGPT är ett användbart AI-skrivverktyg, men det är inte felfritt. Användaren måste vara specifik i vad de vill när de matar in en uppmaning. Verktyget antar saker som inte är sanna om uppmaningen inte är tydlig, vilket kan vara frustrerande. Dessutom tar det bara hänsyn till information fram till september 2021. Sedan dess har Michael Mayer blivit en av de bästa tight ends i Notre Dame-historia. När ChatGPT bads generera vad den tror är programmets topp 10 tight ends, inkluderades inte Mayer.

Direktlänk Dela USA Today fördjupade 30 juli

Marknadsföringstrender och framstående kampanjer under första halvåret 2023

Marknadsföringsbudgetar verkar närma sig någon form av normalitet, men för varumärken känns det lika utmanande som någonsin. Trots en känsla av tristess har stora satsningar inom generativ AI eller överdriven omprofilering haft stor inverkan de senaste sex månaderna. Vissa CMO:s ser på earned media som ett billigare, effektivare sätt att hålla sig uppdaterade med snabbrörliga kulturella diskussioner. Att välja rätt kändisambassadörer fortsätter också att resonera med konsumenterna. Coca-Cola, Dunkin´, Pepsi, Amazon Prime Video, Burger King och Dove är företag som har utmärkt sig med sina kampanjer under första halvåret 2023.

Direktlänk Dela Marketing Dive fördjupade 12 juli

Twitter inför daglig gräns för antal tweets användare kan se, Pat McAfee kritiserar beslutet

Twitterägaren Elon Musk har meddelat att Twitter-användare nu kommer att begränsas till ett visst antal tweets de kan se dagligen, på grund av ´extrema nivåer av datainsamling och systemmanipulation´. Detta har retat upp den tidigare NFL-spelaren Pat McAfee. ESPN har nyligen sparkat 20 långvariga anställda, inklusive framstående NFL-figurer, i ett försök att spara pengar. Många tror att nätverket också delvis är motiverat av behovet att frigöra plats för dess nyaste stjärnförvärv: Pat McAfee, som kommer att betalas 85 miljoner dollar över fem år för att vara värd för sin egen show på nätverket.

Direktlänk Dela Sportskeeda fördjupade 2 juli

Före detta quarterback Joe Theismann blockerad från Twitter, ber Elon Musk om hjälp

Före detta NFL-quarterback och sportkommentator Joe Theismann har blivit blockerad från Twitter och vet inte varför. Han har inte möjlighet att tweeta eller retweeta trots att han hade 156 000 följare. Theismann säger att han mestadels pratade om sport och önskade spelare lycka till. Han har även ibland tweetat om en Medicare-inskrivningsgrupp kallad ´ezMedicare´. Theismann har försökt överklaga beslutet men har inte fått något svar. Nu ber han Elon Musk om hjälp att komma tillbaka på plattformen.

Direktlänk Dela Outkick Media fördjupade 30 juni

YouTube TV inför sponsrade meddelanden under reklampauser

YouTube TV liknar kabel-TV när det gäller innehåll, men har en distinkt skillnad - reklampauserna. Tjänsten använder sig av riktad reklam och låter användarna hoppa över vissa annonser. Detta gör att YouTube TV ibland inte kan fylla ut hela reklampauserna och istället visar något som kallas Zen Mode, en lugnande video med avkopplande musik. Användare på Reddit har upptäckt att YouTube TV nu visar sponsorer under Zen Mode, till exempel genom att visa en text som säger att pausen presenteras av företaget Progressive. För närvarande verkar Google fortfarande testa denna sponsrade version av Zen Mode, då endast vissa användare ser sponsringsmeddelandet.

Direktlänk Dela Review Geek fördjupade 20 juni

Åtta BYU-alumner har förändrat amerikansk fotboll

Åtta BYU-alumner har förändrat amerikansk fotboll på ett betydande sätt. De har tagit skolans mantra ´Enter to learn, go forth to serve´ bokstavligen och deras avtryck syns överallt i USA:s mest älskade sport. Dessa ´Elite Eight´ inkluderar Jamaal Williams, Fred Warner, Taysom Hill, Brian Billick, Kyle Whittingham, Steve Young, Mike Leach och Andy Reid. De har alla bidragit mycket till spelet och deras inflytande sträcker sig över hela landet.

Direktlänk Dela Yahoo News fördjupade 13 juni

Snapchat introducerar nya annonslösningar och innehållspartnerskap

Snapchat har presenterat nya lösningar för annonsörer, nya innehållspartnerskap och nya sätt att arbeta med skapare på Snap vid IAB NewFronts i New York City. Bland nyheterna finns First Story, som låter annonsörer reservera den första videoannonsen mellan vänhistorier, och annonser i Spotlight, som nu är tillgängliga för alla annonsörer globalt. Snapchat lanserar även Snap Star Collab Studio i USA, en tjänst som underlättar samarbeten mellan varumärken och Snap Stars. Dessutom kommer Snapchat att erbjuda exklusivt innehåll från stora sportevenemang som OS i Paris 2024 och kvinnornas fotbolls-VM, samt fortsätta sina partnerskap med WNBA, NBA och NFL. Snapchat utforskar även hur deras AI-chattbot, My AI, kan förbättra användarupplevelsen och leverera mer relevant innehåll.

Direktlänk Dela Media Week Australia fördjupade 8 juni

Snapchat introducerar nya annonslösningar och partnerskap

Snapchat har introducerat nya lösningar som syftar till att göra det enklare för annonsörer att nå Snapchats unika publik, arbeta med skapare och aktivera med innehållspartner. Första Story är det senaste erbjudandet som gör att annonsörer kan reservera den första videoannonsen mellan Friend Stories. Ads in Spotlight kommer att vara tillgängliga för alla annonsörer globalt. Snap Star Collab Studio lanseras i USA och hjälper varumärken och skapare att arbeta tillsammans. Snapchat har också ingått stora sportpartnerskap och fortsätter att utveckla sin AI-chattbot, My AI.

Direktlänk Dela Social Samosa fördjupade 8 juni

Snap lanserar nya annonslösningar och partnerskap för att stödja småföretag

Under 2023 IAB NewFronts presenterade Snap en rad nya lösningar för annonsörer, innehållspartnerskap och samarbetsmöjligheter för skapare på Snapchat, vilket visar plattformens engagemang för att stödja småföretag och bygga relationer med sin community på 750 miljoner aktiva användare per månad. Bland de nya erbjudandena avtäckte Snap First Story, en funktion som låter annonsörer reservera den första videoannonsplaceringen mellan Friend Stories för maximal synlighet. Snap tillkännagav också den globala lanseringen av annonser i Spotlight, plattformens underhållningsnav. För att stödja skapare och underlätta samarbeten mellan dem och varumärken introducerade Snap Snap Star Collab Studio. Sportpartnerskap är ett annat fokusområde för Snap, med stora sponsringspaket som ska förbättra marknadsföringsmöjligheter på Snapchat under stora sportevenemang. Snap utvecklar också sin AI-drivna chatbot, My AI, för att förbättra användarupplevelser på plattformen.

Direktlänk Dela Small Business Trends fördjupade 2 juni

AI-chattbotten ChatGPT rangordnar de 15 bästa spelarna i Rams historia

Att rangordna de bästa spelarna i en franchises historia är alltid subjektivt. Det finns många faktorer att ta hänsyn till, som mästerskap vunna, individuella statistik, utmärkelser och framgång i slutspelet. Ett sätt att ta bort den mänskliga faktorn är att använda artificiell intelligens. Vi bad AI-chattbotten ChatGPT att rangordna de 15 bästa spelarna i Rams historia, och resultatet var rimligt. Vi vet inte vilka kriterier ChatGPT använde, men dess data går endast tillbaka till 2021 och tar inte hänsyn till händelser efter det. Här är hur ChatGPT rankade Rams bästa 15 spelare: 1 Merlin Olsen 2 Marshall Faulk 3 Eric Dickerson 4 Deacon Jones 5 Jack Youngblood 6 Kurt Warner 7 Isaac Bruce 8 Jackie Slater 9 Tom Mack 10 Orlando Pace 11 Elroy “Crazy Legs” Hirsch 12 Rosey Grier 13 Lawrence McCutcheon 14 Aaron Donald 15 Bob Waterfield. Det mest anmärkningsvärda problemet med listan är Aaron Donalds placering, som borde vara mycket högre än nummer 14, särskilt efter att ha vunnit en Super Bowl.

Direktlänk Dela USA Today Sports fördjupade 23 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare