» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 130 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

SAP SE är ett tyskt multinationellt företag som är ledande inom affärssystem och programvara för företag. Företaget grundades 1972 och har sitt huvudkontor i Walldorf, Tyskland. SAP erbjuder en rad produkter och tjänster, inklusive ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management), HCM (Human Capital Management) och SCM (Supply Chain Management) lösningar. Deras programvara hjälper företag att effektivisera sina processer, förbättra kundrelationer och optimera resursanvändningen. SAP är idag en av världens största leverantörer av affärssystem och deras produkter används av företag i över 180 länder.

Senaste nytt kring SAP SE

Maskininlärning i bankmarknaden förväntas nå 21,99 miljarder dollar till 2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom bankväsendet uppgick till cirka 1,99 miljarder dollar 2021 och beräknas nå 21,99 miljarder dollar till 2031, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 32,2% under prognosperioden från 2022 till 2031. Maskininlärning erbjuder bankindustrin framgång på grund av en betydande ökning av säkerheten. Chatbots, som replikerar diskussioner som svar på ofta ställda frågor, är framtiden för cybersäkerhet inom bankväsendet. Dessutom kan de vid behov lägga till mer åtkomst eller återställa förlorade lösenord.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 29 november

Nvidia lanserar ny AI-mikrotjänst för att förbättra noggrannheten hos företags chatbots och AI-verktyg

Nvidia Corp. har idag meddelat om en ny generativ AI-mikrotjänst, NeMo Retriever, designad för att låta företag koppla anpassade chatbots och AI-sammanfattningsverktyg till företagets realtidsdata för att leverera mer exakta resultat. NeMo Retriever är en del av Nvidia NeMo, en familj av ramverk och verktyg för att bygga, anpassa och distribuera generativa AI-modeller. NeMo Retriever kan mata in uppdaterad data i en stor språkmodell (LLM) från flera källor, vilket minskar risken för felaktiga svar eftersom LLM har bättre kontextuell information att dra nytta av. Företagskunder som Cadence Design Systems Inc., Dropbox Inc., SAP SE och ServiceNow Inc. arbetar redan med Nvidia för att använda denna nya funktion.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 28 november

AI som tjänst (AIaaS) främjar innovation och kostnadseffektivitet

Artificial Intelligence as a Service (AIaaS) är ett erbjudande inom molnbaserad databehandling som ger tillgång till avancerade AI-funktioner utan att organisationer behöver investera tungt i dedikerad AI-infrastruktur och expertis. AIaaS främjar innovation, effektivitet och kostnadseffektivitet och låter företag fokusera på sina kärnkompetenser samtidigt som de utnyttjar kraften i AI för att förbättra sina produkter och tjänster. Marknaden för AIaaS domineras av stora molntjänstleverantörer som Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud och IBM Cloud. Men marknaden för AIaaS står också inför utmaningar, inklusive dataintegritets- och säkerhetsproblem.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 27 november

Maskininlärningsmarknaden förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030

Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 19,20 miljarder USD 2022 och förväntas nå 225,91 miljarder USD 2030, med en årlig tillväxttakt på 36,2% under prognosperioden, enligt en rapport från Fortune Business Insights. Maskininlärning (ML) är ett verktyg för dataanalys som tränar datorer att lära sig från algoritmer och data och imitera mänskligt lärande. ML är en delmängd av artificiell intelligens (AI), och AI- och ML-tekniker implementeras i stor skala inom olika slutanvändningsindustrier, inklusive hälsovård, bilindustri, detaljhandel och tillverkning.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 22 november

Generativ AI kan förbättra lönsamheten för tillverkare

Generativ AI blir allt mer populärt och kan hjälpa till att lösa problem som tillverkningsföretag står inför. Forskning visar att 88% av tillverkarna fortfarande har långa ledtider från leverantörer, mestadels på grund av utmaningarna från Covid-19-pandemin. Genom att använda generativ AI kan företag öka effektiviteten och verktygshantering för att öka produktionen och minska ledtiderna. Generativ AI kan förbättra och effektivisera befintliga processer, övervaka verktygskvaliteten och optimera prognoser med avancerad dataanalys.

Direktlänk Dela Forbes Media fördjupade 22 november

Global marknad för AI inom HR förväntas växa kraftigt

Den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom HR förväntas expandera betydligt, enligt The Business Research Companys rapport. Marknaden förväntas stiga från 4,50 miljarder dollar 2022 till 5,28 miljarder dollar 2023, vilket visar en årlig tillväxttakt på 17,3%. Marknaden förväntas nå 9,80 miljarder dollar 2027. Den ökande efterfrågan på automatisering inom HR-operationer driver tillväxten för AI inom HR-marknaden. Stora aktörer som IBM Corporation, Oracle Corporation och SAP SE bidrar till marknadens dynamik genom innovation och strategiska initiativ.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 21 november

Global maskininlärningsmarknad förväntas växa kraftigt fram till 2028

Enligt en rapport från ResearchAndMarkets.com förväntas den globala marknaden för maskininlärning växa kraftigt fram till 2028. Marknaden segmenteras baserat på flera faktorer, inklusive komponenter, företagsstorlek, distribution, slutanvändare och regional fördelning. Den primära drivkraften bakom tillväxten är teknisk innovation, särskilt integrationen av artificiell intelligens (AI) i maskininlärningsprocesser. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., Domino Data Lab, Inc., Microsoft Corporation, Google, Inc., Alpine Data, IBM Corporation, SAP SE, Intel Corporation och SAS Institute Inc.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 21 november

Indien leder teknologiska eran, SAP TechEd 2023 lanseras

Sindhu Gangadharan, Senior Vice President och Managing Director för SAP Labs India, talade vid lanseringen av SAP TechEd 2023 och förklarade att Indien leder den teknologiska eran. Hon förutspår att landet kommer att ha en ekonomi värd 1 biljon dollar till 2030 och 1,5 miljoner molnproffs till 2025. Hon tillade också att 16% av den globala AI-talangpoolen kommer från Indien. Vid SAP TechEd 2023 presenterades 12 sessionformat, över 1000 timmars utbildning och över 500 SAP-talare från hela världen. Bland dessa kommer det att finnas över 70 externa talare och över 500 sessioner. Gangadharan tillade att AI representerar en unik möjlighet idag.

Direktlänk Dela Dataquest India fördjupade 3 november

SAP presenterar generativa AI-kapabiliteter och framsteg för att stärka företag

SAP har presenterat en omfattande serie generativa AI-kapabiliteter och framsteg på sitt SAP TechEd-evenemang 2023. Målet är att ge utvecklare på alla nivåer möjlighet att stärka sina företag i AI-eran. SAP lanserar SAP Build Code-lösningar, som erbjuder AI-drivna produktivitetsverktyg för utvecklare. SAP fortsätter också att innovera inom dataområdet med HANA Cloud, en modern databas som en tjänst (DBaaS), genom att lägga till nya vektordatabasfunktioner till sina multimodell-erbjudanden utan extra kostnad. SAP har även lanserat AI Foundation på SAP BTP, en ny one-stop-shop för utvecklare att skapa AI- och generativ AI-drivna tillägg och applikationer på SAP BTP.

Direktlänk Dela Technology Magazine fördjupade 2 november

AI kan öka produktivitetsökningen till 3-4% säger MIT-professor

MIT-professor och ekonom Erik Brynjolfsson har uttryckt att han skulle bli besviken om artificiell intelligens (AI) inte lyfter den nuvarande svaga produktivitetstillväxten på 1,2% till 3% eller till och med 4%. Detta skulle vara bra för företag och regeringar eftersom det potentiellt kan hjälpa till med arbetskraftsbristen, driva lönetillväxt och öka skatteintäkterna, vilket i sin tur skulle kunna hjälpa till att hantera nuvarande skuldnivåer. Trots hype kring generativ AI har de makroekonomiska effekterna ännu inte känts eftersom användningen förblir mestadels experimentell.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 21 oktober

Maskininlärningsmarknaden förändrar globala branscher och sektorer

En marknadsrapport om maskininlärning visar att denna snabbt växande industri förändrar branscher och sektorer världen över. Företag erbjuder nu maskininlärningslösningar på abonnemangsbasis. Maskininlärningsalgoritmer kan analysera stora datamängder och automatisera processer, vilket bidrar till dess snabba spridning. Utmaningar inkluderar brist på individer med analytiska färdigheter och risker med bedrägeri och oavsiktliga användningar. 2022 dominerade Nordamerika marknaden med en andel på 32%, medan Asien-Stillahavsregionen förväntas växa med en imponerande årlig tillväxttakt på 16%, främst på grund av det blomstrande startup-ekosystemet, en kvalificerad arbetskraft och ökad användning av maskininlärning.

Direktlänk Dela openPR fördjupade 20 oktober

En ny rapport om marknaden för artificiell intelligens inom IoT har lagts till på 360iResearch.com. Rapporten analyserar trender och prognoser för intäkter baserat på komponenter (plattform, tjänster, programvara), teknik (maskininlärning & djupinlärning, naturlig språkbearbetning) och vertikaler. Tjänstesektorn förväntas ha en betydande marknadsandel under prognosperioden. Rapporten studerar också marknaden baserat på region, med Amerika som största marknadsandel på 38,75% 2022, följt av Europa, Mellanöstern och Afrika.

openPR fördjupade 19 oktober

Den globala marknaden för maskininlärning förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 37% mellan 2023 och 2035. Marknaden förväntas generera en omsättning på 750 miljarder dollar vid slutet av 2035, upp från en omsättning på 24 miljarder dollar 2022. Ökande investeringar i artificiell intelligens förväntas driva marknadstillväxten för maskininlärning. Företag kommer att behöva göra betydande initiala investeringar i fysiskt, digitalt och mänskligt kapital för att köpa och integrera nya teknologier och ändra affärsprocesser för att storskalig omvandling ska ske.

GlobeNewswire fördjupade 18 oktober

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden: En detaljerad analys

En ny rapport om maskininlärning i tillverkningsmarknaden har släppts, med detaljerade analyser av både befintliga aktörer och kommande konkurrenter. Rapporten undersöker företagens affärsstrategier, gör en SWOT-analys och delar intäktsandelar och kontaktinformation. Rapporten ger också marknadsinformation när det gäller utveckling och kapaciteter. Några av de företag som nämns i rapporten inkluderar Dataiku, Baidu, Inc., Angoss Software Corporation, SAS Institute Inc., Intel Corporation, TrademarkVision, Siemens, Hewlett Packard Enterprise Development LP, SAP SE, Bosch, Domino Data Lab, Inc., Microsoft Corporation, Fair Isaac Corporation, GE, BigML, Inc., KNIME.com AG, NVIDIA, Amazon Web Services Inc., Funac, Kuka, Google, Inc., Teradata, Dell Inc., Oracle Corporation, Fractal Analytics Inc., Luminoso Technologies, Inc., IBM Corporation, Alpine Data, RapidMiner, Inc., TIBCO Software Inc.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 17 oktober

Ny forskning publicerad om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden

Ny forskning har publicerats av Adroit Market Research om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden. Rapporten innehåller en detaljerad granskning av marknadens mönster, drivkrafter, hinder och potentiella möjligheter. Den ger information om marknadens storlek, tillväxttakt, huvudaktörer och affärsplaner, samt en analys av marknadens konkurrensmiljö och framtidsprognoser. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på marknaden på grund av problem med leveranskedjan och den globala ekonomiska nedgången. Forskningen diskuterar också stora marknadssegment baserat på typ, tillämpning och geografi.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 13 oktober

Ny studie av globala maskininlärningsmarknaden tillgänglig

AdroitMarketResearch.com har nyligen publicerat en ny studie, Globala ´Maskininlärnings´ Marknadstrender och Insikter. Studien ger en djupgående undersökning av branschens trender, tillväxtdrivare, inträdesbarriärer och potentiella tillväxtområden. Den innehåller information om marknadens storlek, huvudaktörer och affärsstrategier med hjälp av primära och sekundära forskningsmetoder. Den bedömer också den konkurrensutsatta miljön och ger tillväxtprognoser för den närmaste framtiden. Studien definierar också de viktiga maskininlärningsmarknadskategorierna baserat på typ, tillämpning och plats.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 13 oktober

Deloitte utökar sin praxis för SAP Business Technology Platform för att leverera generativ AI

Deloitte utökar strategiskt sina praxis för SAP Business Technology Platform (SAP BTP) för att bygga och leverera generativa AI-lösningar till kunder. Detta är ett steg framåt, bygger på befintliga AIOPS.D mikrolösningar och möjliggör SAP AI Services att driva co-piloter och autonoma processer för branschspecifika molnlösningar. Deloitte fortsätter att skala upp sina AI-förmågor, allianser och erbjudanden efter att ha introducerat sin generativa AI-praxis 2023. Deloitte investerar också mer än 2 miljarder dollar i globala teknikutbildnings- och utvecklingsinitiativ för att öka kompetensen inom nyckelteknikområden, inklusive AI.

Direktlänk Dela AiThority fördjupade 12 oktober

Artificiell intelligens i BFSI-marknaden förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028

Artificiell intelligens (AI) i BFSI (bank, finans och försäkring) används för att låta datorer utföra uppgifter som vanligtvis är förknippade med människor, som att göra förutsägelser, erbjuda rekommendationer och fatta beslut. AI används särskilt för att upptäcka bedrägerier och säkerställa regulatorisk efterlevnad. Den globala marknaden för AI i BFSI uppgick till 14,2 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 94,1 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,9% under perioden 2023-2028. Marknadens tillväxt drivs av digitalisering och automatisering inom bank, finans och försäkring, samt behovet av AI-baserade låne- och kreditsystem för att analysera kundbeteendemönster.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 12 oktober

Ny rapport om globala trender och insikter inom AI-styrning släppt på Orbisresearch.com

En rapport om globala trender och insikter inom marknaden för yrkesverksamma inom styrning av artificiell intelligens (AI) har släppts på Orbisresearch.com. Rapporten är en fullständig bedömning och forskning om marknadsstorlek, marknadstrender och förväntad framtida tillväxt. Den analyserar marknaden i sin helhet, inklusive dess fördelar, köparens ekonomiska genomförbarhet, förfrågningar och mer. COVID-19-epidemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden, vilket orsakar problem med tillgång, efterfrågan och produktion. Studien utforskar hur utbrottet förändrade marknaden och hur branschaktörer reagerade på rädslorna.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 8 oktober

En ny rapport kallad ´Enterprise Artificial Intelligence (AI) Market Trends and Insights´ har släppts på Orbisresearch.com. Rapporten ger en fullständig bedömning och forskning av marknadsstorleken, marknadstrenderna och förväntad framtida tillväxt inom sökindustrin. Studien analyserar marknaden baserat på de främsta tillverkarna, olika typer, varierande tillämpningar och distinkta geografier. COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden för företags AI, vilket har orsakat problem med tillgång, efterfrågan och tillverkning.

Seedance.com fördjupade 8 oktober

En ny forskningsrapport om den globala maskinlärningsmarknaden undersöker marknadens konkurrenskraftiga tillväxt under de senaste åren. Rapporten granskar den nuvarande ekonomiska statusen för maskinlärningsindustrin både på inhemska och internationella marknader med hjälp av fakta och statistik från pålitliga källor. Studien undersöker den globala maskinlärningsmarknaden och analyserar faktorer som positivt påverkar maskinlärningsindustrins tillväxtpotential, utsikter, drivkrafter och unika sektorsbarriärer, samt en inneboende risk. Forskningen fokuserar på tekniker som har ökat den totala marknadskonkurrenskraften och uppfyllt målen, vilka normalt är att minska tiden, förbättra beslutsfattandet och öka produktionen och tillförlitligheten. Rapporten diskuterar också teknik och innovation samt den nuvarande situationen för den globala maskinlärningsindustrin.

Seedance.com fördjupade 6 oktober

Ny studie om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden publicerad

En ny studie med titeln ´Globala Trender och Insikter för Maskininlärningsmarknaden´ har nyligen publicerats på Orbisresearch.com. Rapporten ger en fördjupad analys av maskininlärningsmarknaden, presenterar nyckelinsikter om dess nuvarande tillstånd, tillväxtutsikter, utmaningar och framväxande trender. Rapporten är utformad för att förse intressenter med värdefull information för att fatta informerade beslut och navigera i den föränderliga marknadslandskapet. Rapporten omfattar marknadstrender, drivkrafter, utmaningar, konkurrenslandskap och framtida prognoser, vilket ger en komplett översikt över maskininlärningsmarknaden.

Direktlänk Dela Seedance.com fördjupade 6 oktober

AI inom sport förväntas nå 16685,91 miljoner USD till 2030, enligt rapport

Vantage Market Research har nyligen publicerat en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom sport. Enligt rapporten var marknadens storlek 2109,55 miljoner USD 2022 och förväntas nå 16685,91 miljoner USD till 2030, med en sammansatt årlig tillväxttakt (CAGR) på 29,5%. Rapporten omfattar marknadsdynamik, konkurrens, regional tillväxt, segmentanalys och viktiga tillväxtstrategier. Bland de ledande företagen inom AI inom sport nämns SAS Institute Inc., Opta Sports (Perform Group), Sportsradar AG, Catapult Group International Ltd, IBM Corporation, SAP SE, Trumedia Networks och Salesforce.com Inc. (Tableau Software Inc.).

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 27 september

SAP introducerar Joule, en AI som förändrar affärsverksamheten

SAP har presenterat Joule, en AI-kopilot med naturligt språk som kommer att omvandla hur företag fungerar. Joule kommer att vara inbyggd i SAP:s molnbaserade företagsportfölj och leverera proaktiva och kontextualiserade insikter från SAP-lösningar och tredjepartskällor. Joule kommer att integreras i SAP-applikationer från HR till finans, leveranskedja, inköp och kundupplevelse. Joule kommer att finnas tillgänglig med SAP SuccessFactors-lösningar och SAP Start-webbplatsen senare i år, och med SAP S/4HANA Cloud, offentlig utgåva, i början av nästa år.

Direktlänk Dela SAP fördjupade 26 september

SAP lanserar Joule, en AI co-pilot för företagets molntjänster

Företagsmjukvarujätten SAP SE bygger vidare på lanseringen av sina Business AI-verktyg i år med tillgängligheten av en ny generativ AI co-pilot som kommer att vara inbäddad i hela sitt molnföretagsportfölj. Den heter Joule och kommer att ge proaktiva och kontextualiserade insikter från hela sin svit av molntjänster, samt tredjepartssystem. Joule kommer att vara inbäddad i hela SAP:s sortiment av molnapplikationer över HR, finans, försörjningskedja, upphandling och kundupplevelse. Joule förväntas göra stor inverkan, eftersom SAP räknar med mer än 300 miljoner företagsanställda som använder dess programvara dagligen.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 26 september

Insikter om marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln 2023: Analys av nyckelaktörer, segmentering, framtida trender med tillväxt

En nyligen uppdaterad omfattande rapport om marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln har publicerats. Rapporten analyserar marknadsstorlek, andel och branschtrender. Enligt den senaste forskningen ser den globala marknaden för AI inom detaljhandeln lovande ut under de kommande fem åren. Marknaden var värderad till flera miljoner USD 2022 och förväntas nå flera miljoner USD 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på en viss procent under prognosåren. Rapporten segmenterar marknaden efter tillämpningar, typer och regionala utsikter för prognosperioden 2023-2030.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 26 september

Maskininlärningsmarknaden väntas växa till 2029

Maskininlärningsmarknaden har växt från miljontals USD till miljontals USD mellan 2017 och 2023. Med en årlig tillväxttakt förväntas marknaden nå miljontals USD 2029. Rapporten fokuserar på marknadsstorlek, segmentstorlek (huvudsakligen produkttyp, tillämpning och geografi), konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom ger rapporten strategier för företag att övervinna hot som COVID-19 utgör. Teknisk innovation och framsteg kommer att ytterligare optimera produktens prestanda, vilket gör att den kan få ett bredare spektrum av tillämpningar på nedströmsmarknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 25 september

Marknaden för autonoma AI och autonoma agenter förväntas växa till 28,5 miljarder dollar 2028

Enligt en ny rapport från MarketsandMarkets förväntas marknaden för autonoma AI och autonoma agenter växa från 4,8 miljarder dollar 2023 till 28,5 miljarder dollar 2028, med en årlig tillväxttakt på 43,0%. Marknaden drivs av ökade AI-applikationer och tillgängligheten av parallella beräkningsresurser. Begränsningar inkluderar begränsad anpassningsförmåga och förståelse för sammanhang hos autonoma AI och agenter, samt brist på mänsklig-AI-interaktion och förtroende. Framsteg inom autonom AI-teknik förväntas revolutionera transportsystem och hälso- och sjukvård.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 25 september

Ny rapport visar på flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning

En ny rapport från Global Market Vision visar på en flerdimensionell utvärdering av den globala marknaden för maskininlärning, inklusive värdekedjestruktur, regional analys, applikationer, marknadsstorlek och prognoser för perioden 2023-2030. Rapporten fokuserar på flera faktorer som global distribution, tillverkare, marknadsstorlek och marknadsfaktorer som påverkar de globala bidragen. Rapporten innehåller insikter kopplade till den globala marknaden för maskininlärning, inklusive konkurrensspektrum, geografisk utblick, konkurrentandel och konsumtionstrender i denna industri. Rapporten analyserar tidigare och nuvarande marknadsförhållanden baserat på typer, applikationer och regioner.

Direktlänk Dela Lagunanow.ph fördjupade 25 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa till 6458,6 miljoner dollar till 2028

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln kommer att växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15,27% och nå ett värde på 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2023. Rapporten ger en detaljerad översikt över marknaden, inklusive analyser av ledande företag som Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Den tar också upp effekterna av COVID-19 och regionala konflikter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

Marknaden för AI inom detaljhandeln förväntas växa avsevärt mellan 2023 och 2031

Marknaden för artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln förväntas öka avsevärt mellan 2023 och 2031. Enligt en rapport växer marknaden stadigt 2022 och förväntas öka ytterligare med ökad användning av strategier från nyckelaktörer. Rapporten täcker olika aspekter av AI inom detaljhandeln, inklusive butiksovervakning, marknadsprognoser, prediktiv handel, programmatisk annonsering och mer. Bland de stora aktörerna som nämns i rapporten finns Sentient Technologies Holdings Limited, Plexure Ltd, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Style.ai, Conversica Inc., SAP SE, Findmine Inc., BloomReach Inc., Versium Analytics Inc., Microsoft Corporation, Daisy Intelligence, Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Focal Systems Inc. och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 23 september

Globala marknaden för företagsartificiell intelligens förväntas nå 153,22 miljarder dollar år 2030

Enligt en ny rapport från Vantage Market Research förväntas den globala marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) växa från 14,74 miljarder dollar 2022 till 153,22 miljarder dollar 2030, med en sammanlagd årlig tillväxttakt (CAGR) på 34%. Rapporten innehåller även en konkurrensöversikt över stora företag på marknaden, inklusive Amazon Web Services Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Intel Corporation, Alphabet, SAP SE, C3.ai Inc., DataRobot Inc., Hewlett Packard Enterprise, Wipro Limited och NVidia Corporation. Rapporten tar också upp hur kriget mellan Ryssland och Ukraina har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst förväntas nå 132,42 miljarder dollar 2030

Enligt VMR-forskning registrerade den globala marknaden för artificiell intelligens som en tjänst 7,20 miljarder dollar 2022 och förväntas registrera 132,42 miljarder dollar vid utgången av 2030. Den förväntade årliga tillväxttakten (CAGR) för branschen är 43,9%. Marknaden för artificiell intelligens som en tjänst har upplevt ihållande tillväxt de senaste åren och förväntas visa en hög CAGR under prognosperioden 2023-2030. Några av de stora företagen på marknaden är IBM Corporation, Google Inc., Amazon Web Services, Microsoft Corporation, Salesforce, Baidu, SAP SE, Intel Corporation, Fair Isaac Corporation (FICO) och BigML.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

AI revolutionerar tillverkningsindustrin, förväntas växa med 44,5% årligen

Artificiell intelligens (AI) förändrar tillverkningsindustrin genom att revolutionera hur produkter designas, produceras och underhålls. AI påverkar allt från prediktivt underhåll och kvalitetskontroll till efterfrågeprognoser och optimering av försörjningskedjan. Globalt var marknaden för AI inom tillverkning värd 2,60 miljarder dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 44,5% under prognosperioden, enligt Emergen Research. Trots potentialen finns det utmaningar, som initiala investeringskrav och datasekretess. Stora spelare på marknaden inkluderar IBM Corporation, SAP SE, Amazon.com Inc., General Electric Company, Alphabet Inc., Microsoft Corporation, Siemens AG, NVIDIA Corporation, Rockwell Automation Inc. och Mitsubishi Electric Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 20 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa med en CAGR på 48,39% fram till 2030

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030, med en positiv prognos för 2022 och framåt. Marknaden kommer att expandera ytterligare när viktiga aktörer inom industrin antar effektiva strategier, vilket presenterar många möjligheter för framsteg. Rapporten undersöker marknadens storlek, tillväxtmöjligheter, risker, trender och konkurrens. Viktiga globala tillverkare inom maskininlärningsmarknaden inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, Inc., BigML, Inc., H2O.ai, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 19 september

Den globala marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen värderades till 915,93 miljoner USD 2021 och förväntas expandera med en CAGR på 58,59% under prognosperioden, vilket når 14573,26 miljoner USD 2027. Dynamiska spelare på marknaden för artificiell intelligens i tillverkningen (Intel Corporation, CloudMinds Technologies, AIBrain, SAP SE, Microsoft Corporation, Siemens, Cisco Systems, IBM Corporation, Oracle Corporation, DataRPM, Sight Machine, Alphabet, Ubtech Robotics, Preferred Networks, Rockwell, Automation, NVIDIA Corporation, General Electric Company, General Vision, Mitsubishi Electric Corporation, Citrine Informatics, Skymind, Vicarious) driver marknadens tillväxt inom ICT-sektorn under prognosperioden 2023-2030.

Digital Journal fördjupade 18 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas expandera med en CAGR på 48,64% till 2028

Den nyligen publicerade rapporten Machine Learning Market Report 2023 ger en omfattande översikt över marknadens nuvarande status, storlek, volym och marknadsandel. Rapporten undersöker nyckeltrender och marknadssegmenteringar efter typer [Cloud, On-Premises] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities]. Den globala marknaden för maskininlärning värderades till 14304,85 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 48,64% under prognosperioden, och nå 154282,83 miljoner dollar 2028. Rapporten inkluderar även flera nya tillägg, som: Marknadstrender, Konkurrenslandskap, Konsumentbeteende, Marknadssegmentering, Marknadsprognos, Regional analys, Tekniska framsteg.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Kunstig intelligens inom tillverkningsmarknaden: Framtida växande trender och prognoser från 2023 till 2030

Den senaste forskningsrapporten för marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning (2023-2030) är uppdelad i olika typer [Hårdvara, Mjukvara, Tjänster] och applikationer [Bil, Energi och Kraft, Läkemedel, Tunga metaller och maskintillverkning, Halvledare och elektronik, Mat och dryck]. Rapporten fokuserar på en noggrann analys av nyckelspelare, inklusive [IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Nvidia Corporation], bland andra. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, vilket når 23149,62 miljoner USD 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 18 september

Artificiell intelligens inom detaljhandeln växer snabbt

En forskningsrapport visar att användningen av artificiell intelligens (AI) inom detaljhandeln växer snabbt. Rapporten täcker perioden 2023-2031 och inkluderar forskning före och efter COVID-19. Många företag har etablerat officiella ekonomiska band med organisationen och individuella rådgivare från hela världen har gått samman med den. De stora spelarna på marknaden inkluderar Sentient Technologies Holdings Limited, Plexure Ltd, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Style.ai, Conversica Inc., SAP SE, Findmine Inc., BloomReach Inc., Versium Analytics Inc., Microsoft Corporation, Daisy Intelligence, Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Focal Systems Inc. och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 17 september

Marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En rapport om ´Artificial Intelligence in Manufacturing Market´ förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten analyserar marknaden baserat på tillämpningar som halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning, mat och dryck, och andra. De största företagen på marknaden inkluderar SAP SE, General Vision, Alphabet, AIBrain, Oracle Corporation, Cisco Systems, Preferred Networks, Vicarious, IBM Corporation, Citrine Informatics, Siemens, Mitsubishi Electric Corporation, Microsoft Corporation, CloudMinds Technologies, General Electric Company, Rockwell, Automation DataRPM, Sight Machine, NVIDIA Corporation, Intel Corporation och Skymind Ubtech Robotics. Rapporten täcker en forskningsperiod från 2018 till 2028 och förutspår att den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning kommer att nå USD 23295,36 miljoner 2028, från USD 1449,28 miljoner 2022, med en CAGR på 58,86% under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas öka betydligt mellan 2023 och 2030. Marknaden växer stadigt 2022 och förväntas stiga över den projekterade horisonten tack vare ökad användning av strategier av nyckelspelare. Bland de stora aktörerna på marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation, Google LLC. Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner USD 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner USD år 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 september

Framtida tillväxt inom AI inom tillverkning förväntas vara betydande fram till 2031

En rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förutspår betydande tillväxt fram till 2031. Rapporten betonar att integration av innovativa teknologier och kreativa lösningar kommer att driva marknadens tillväxt. Bland faktorer som bidrar till denna tillväxt nämns ökade personliga utgifter, global urbanisering och en utbredd adoption av avancerade teknologier. Rapporten ger även detaljerad analys av nuvarande marknadstillstånd, nyckelindustriaktörer, framväxande trender och framtida tillväxtutsikter.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 15 september

En ny forskningsrapport har presenterats som ger en detaljerad sammanfattning av maskininlärningsplattformsmarknaden 2023, inklusive både kvalitativa och kvantitativa aspekter av marknaden. Rapporten visar att maskininlärningsplattformsmarknaden är en ständigt föränderlig och utvecklande industri som vinner popularitet inom olika områden. Det förväntas att industrin kommer att se betydande tillväxt 2023 när fler företag investerar i avancerade strategier för att förbättra sin närvaro. Rapporten undersöker även effekterna av COVID-19-pandemin på sektorn.

Benzinga fördjupade 13 september

Maskininlärning i tillverkningsindustrin förväntas växa kraftigt 2023-2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2031. Tillväxten drivs av en återhämtande global ekonomi och förbättringar i den industriella försörjningskedjan. Marknadsanalysen ger investerare möjlighet att förstå marknadens storlek, dynamik, risker och möjligheter. Rapporten innehåller även beskrivningar av nyckelspelare, inklusive viktiga finansiella indikatorer och analys av marknadens konkurrenstryck.

Direktlänk Dela Marijuana Observer fördjupade 12 september

Företagsmarknaden för artificiell intelligens förväntas växa med mer än 34,6% mellan 2022 och 2028

Marknaden för företagsartificiell intelligens (AI) värderas till cirka 11,4 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 34,6% under prognosperioden 2022-2028. Faktorer som ökad efterfrågan på virtuella assistenter, chatbots och robotar från olika organisationer, samt det ökande behovet av att utvärdera exponentiellt större datavolymer, driver företagens efterfrågan på artificiell intelligens. Dessutom ökar företagens övergång från konventionella till digitala plattformar efterfrågan på AI-teknik i företag över hela världen.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärning i tillverkningsindustrin: Marknadsinsikter 2023-2030

Rapporten Machine Learning in Manufacturing Market Insights of 2023 ger en omfattande analys av marknadens storlek, aktieandelar, intäkter, segment, drivkrafter, trender, tillväxt och utveckling. Rapporten belyser även begränsande faktorer och regional industriell närvaro som kan påverka marknadens tillväxttrender bortom prognosperioden 2030. Rapporten syftar till att ge en fullständig förståelse för branschens potential och att ge insikter som hjälper företag att fatta välgrundade beslut. Rapporten erbjuder värdefulla insikter och strategier som kan hjälpa företag att navigera marknadens komplexa landskap och maximera sin avkastning på investeringar.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 12 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En ny forskningsrapport förutspår att marknaden för maskininlärning kommer att växa årligen med betydande CAGR mellan 2023 och 2030. De största tillverkarna av maskininlärningsteknik inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Baidu, IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, BigML, H2O.ai, Microsoft Corporation och Google. Rapporten förutser att den globala marknaden för maskininlärning kommer att växa från 9731,85 miljoner USD 2021 till 103901,16 miljoner USD 2027. Drivande faktorer för tillväxt inkluderar ökad efterfrågan inom sektorer som BFSI, hälso- och sjukvård, detaljhandel, telekommunikation, regering och försvar, tillverkning, energi och verktyg.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 september

Marknaden för industriell AI förväntas växa betydligt 2023-2030

En ny forskningsrapport förutspår en betydande årlig tillväxt för marknaden för industriell artificiell intelligens (AI) mellan 2023 och 2030. Rapporten omfattar en omfattande analys av regioner, tillämpningar (t.ex. halvledare och elektronik, energi och kraft, läkemedel, bilar, tungmetaller och maskintillverkning) och typer (hårdvara, mjukvara). Framstående globala aktörer inom marknaden för industriell AI inkluderar Rockwell, Automation Inc, SAP SE, Mitsubishi Electric Corporation, Data RPM, Sight Machine, Cisco Systems, Inc, Intel Corporation, Oracle Corporation, General Electric Company, IBM Corporation, Alphabet Inc, General Vision, Inc, Siemens AG och Microsoft Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

Marknaden för artificiell intelligens i detaljhandeln förväntas växa betydligt mellan 2023 och 2030

En omfattande rapport på 115 sidor förutspår att marknaden för artificiell intelligens inom detaljhandeln kommer att öka betydligt under prognosperioden mellan 2023 och 2030. Rapporten ger en omfattande uppskattning av marknadens påverkan före och efter COVID-19, tillsammans med en översikt över den nuvarande situationen i varje region. Bland de ledande företagen på marknaden finns Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai. Rapporten förutspår att marknaden kommer att expandera med en CAGR på 15,27%, för att nå USD 6458,6 miljoner 2028, upp från USD 2753,21 miljoner 2022.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 10 september

UiPath rapporterar starka intäkter trots konkurrens från AI-lösningar

Den amerikanska automationsleverantören UiPath Inc. har rapporterat starka intäkter, vilket ger bevis på att generativ artificiell intelligens (AI) hittills inte har varit utspädande för företaget. Företagets återkommande årliga intäkter på 1,3 miljarder dollar överträffade förväntningarna och växte med 25%. Dessutom ökade UiPaths konton med över 1 miljon dollar i årlig återkommande intäkt med 30%. Trots detta växte nya logotyper mjukt och totala bokningar växte bara med ensiffriga siffror trots UiPaths 20% utsikter för intäktstillväxt detta räkenskapsår. Företaget står inför konkurrens från Microsoft Power Automate och andra AI-lösningar, och måste därför rikta in sig på större konton med en mer funktionell produktuppsättning.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 9 september

En ny rapport visar på kommersiella möjligheter inom maskininlärning i tillverkningsmarknaden, med positiva intäktsprognoser fram till 2030. Rapporten täcker olika sektorer, inklusive bilindustrin, elektronikindustrin och flygindustrin. Bland de stora aktörerna på marknaden finns Siemens, IBM, Amazon Web Services och Google. Rapporten fokuserar på marknadens storlek, segmentstorlek, konkurrentlandskap, nyligen status och utvecklingstrender. Dessutom erbjuder rapporten en detaljerad kostnadsanalys och leveranskedja.

Benzinga fördjupade 9 september

Artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förväntas växa betydligt 2023-2030

En omfattande forskningsrapport om artificiell intelligens inom tillverkningsmarknaden förutspår en betydande tillväxt mellan 2023 och 2030. Rapporten inkluderar en detaljerad analys av marknadens tillstånd före och efter COVID-19, samt en översikt över den nuvarande situationen i varje region. Några av de ledande företagen inom denna marknad inkluderar IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknadens storlek uppskattades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 58,51% under prognosperioden, nå 23149,62 miljoner dollar 2028.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031: Analyserar aktuella trender och framtida prognoser

En nyligen släppt rapport om Maskininlärning inom tillverkningsmarknaden 2023-2031 ger analytisk information om aktuella trender, problem, marknadsrisker och marknadsbegränsningar för de största leverantörerna. Rapporten täcker möjligheter för företagstillväxt, utmaningar att övervinna och framväxande trender. De ledande tillverkarna inom Maskininlärning inom tillverkningsindustrin inkluderar BigML, Inc., Funac, TIBCO Software Inc., Angoss Software Corporation, Baidu, Inc., Siemens, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Fractal Analytics Inc., Bosch, GE, Teradata, Dell Inc., NVIDIA, Hewlett Packard Enterprise Development LP, Intel Corporation, SAP SE, Alpine Data, Google, Inc., Dataiku, Domino Data Lab, Inc., Luminoso Technologies, Inc., Amazon Web Services Inc., TrademarkVision, RapidMiner, Inc., SAS Institute Inc., IBM Corporation, KNIME.com AG, Kuka, Fair Isaac Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Ny forskningsrapport avslöjar trender och tillväxtmöjligheter inom maskininlärning inom tillverkningsindustrin

En ny forskningsrapport avslöjar djupgående analyser av trender, tillväxt och möjligheter inom maskininlärning för tillverkningsmarknaden mellan 2023 och 2030. Rapporten inkluderar en omfattande översikt över olika typer av maskininlärning inom tillverkning och deras tillämpningar, såsom moln, på plats och inom olika industrier. Rapporten belyser marknadens mest värdefulla data, tillväxtfaktorer och konkurrenslandskap. Den listar också toppkonkurrenter på marknaden.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 9 september

Företagsmarknaden för artificiell intelligens uppskattas vara värd cirka 11,4 miljarder dollar 2021 och förväntas växa med en hälsosam tillväxttakt på mer än 34,6% under prognosperioden 2022-2028. Faktorer som ökad efterfrågan på virtuella assistenter, chatbots och robotar från olika organisationer, samt det ökande behovet av att utvärdera exponentiellt större datavolymer, driver företagens efterfrågan på artificiell intelligens. Dessutom ökar företagens övergång från konventionella till digitala plattformar efterfrågan på artificiell intelligens-teknologier i företag över hela världen.

Benzinga fördjupade 8 september

Framtidsutsikter för den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning

Den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning befinner sig för närvarande i en tillväxtfas med lovande framtidsutsikter, enligt en ny rapport som täcker perioden 2023 till 2029. Rapporten erbjuder noggrann data om huvudkonkurrenter, marknadstrender och tillförlitliga prognoser, inklusive tillväxttakt. Rapporten belyser de primära faktorer som påverkar tillväxten på den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning. De ledande spelarna på den globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning inkluderar IBM, Microsoft, Oracle, Google, SAS, SAP SE, Siemens, Civis Analytics, RapidMiner, Seebo Interactive, SPD-Grupp, Acerta Analytics Solutions och andra.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 8 september

Maskininlärningsmarknaden förväntas växa kraftigt till 2030

Enligt en ny rapport förväntas maskininlärningsmarknaden växa kraftigt mellan 2023 och 2030. Marknaden var värd 9731,85 miljoner USD 2021 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 48,39%, för att nå 103901,16 miljoner USD 2027. De största tillverkarna inom maskininlärningsmarknaden inkluderar Fair Isaac Corporation, SAP SE, Amazon Web Services, Inc., Baidu, Inc., IBM Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, SAS Institute, Inc., BigML, Inc., H2O.ai, Microsoft Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 7 september

C3 AI lanserar 28 branschspecifika generativa AI-erbjudanden

Artificiell intelligensutvecklaren C3 AI Inc. har lanserat en uppsättning av 28 branschspecifika generativa AI-erbjudanden, skräddarsydda för olika industrier, affärsprocesser och företagssystem. C3 Generative AI Suite är byggd på C3 AI Platform och hanterar säkerhets- och förtroendeproblem i stora språkmodeller. Modellerna, som först lanserades i mars 2023, har redan antagits av stora företag som Georgia-Pacific LLC, Flint Hills Resources LLC, Nucor Corp., Consolidated Edison Inc. och U.S. Missile Defense Agency. C3 AI rekommenderar användning av generativ AI förbättrad med datahämtning, vilket säkerställer att modellen har tillgång till den mest aktuella informationen och att användarna kan se källorna.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 6 september

Artificiell intelligens i tillverkning förväntas växa till 23149,62 miljoner dollar 2028

En rapport om artificiell intelligens (AI) i tillverkningsmarknaden visar att marknaden förväntas växa med en årlig genomsnittlig tillväxttakt på 58,51% och nå 23149,62 miljoner dollar 2028, upp från 1459,63 miljoner dollar 2022. Rapporten inkluderar profiler på nyckelspelare som IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress DataRPM, Sight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC. Marknaden segmenteras efter slutanvändarindustri, typ och geografi.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Maskininlärning i tillverkningsmarknaden förväntas växa årligen till 2030

Enligt en ny rapport förväntas marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin växa årligen fram till 2030. Rapporten ger en djupgående analys baserad på regioner, tillämpningar (bilindustri, elektronikindustri, flygindustri, m.fl.) och typer (moln, på plats). De största tillverkarna av maskininlärning inom tillverkningsmarknaden inkluderar Siemens, Fractal Analytics Inc., RapidMiner, Inc., IBM Corporation, Alpine Data, Kuka, SAP SE, Luminoso Technologies, Inc., NVIDIA, Dell Inc., Amazon Web Services Inc., Teradata, Baidu, Inc., KNIME.com AG, Bosch, Angoss Software Corporation, TIBCO Software Inc., Microsoft Corporation, Fair Isaac Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP, BigML, Inc., Domino Data Lab, Inc., Funac, Google, Inc., GESAS Institute Inc., Intel Corporation, Dataiku, TrademarkVision och Oracle Corporation.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 6 september

Artificiell intelligensmarknad förväntas nå 350,4 miljarder dollar år 2028

IMARC Group, ett ledande marknadsanalysföretag, har nyligen släppt en rapport om den globala marknaden för artificiell intelligens (AI). Rapporten visar att marknaden för AI nådde 70,9 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 350,4 miljarder dollar 2028, med en tillväxttakt (CAGR) på 29,9% under perioden 2023-2028. Tillväxten drivs av ökad internetpenetration och digital teknik globalt, ökad efterfrågan på AI inom flera sektorer och integrationen av AI-teknologier för att öka operationell effektivitet. Rapporten inkluderar även en konkurrens- och regional analys.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 6 september

Ny forskning om den globala marknaden för maskininlärning tillkännagiven

Ny forskning om den globala marknaden för maskininlärning har tillkännagetts på AdroitMarketResearch.com. Studien omfattar en djupgående analys av hela maskininlärningsmarknaden, inklusive aspekter som försörjningskedja, marknadsföring, produktutveckling och kostnadsstruktur. Rapporten fokuserar på framtiden, med all analytisk data som leder till tillväxtprognoser och marknadsuppskattningar baserade på den globala maskininlärningsmarknaden. Den undersöker också hur COVID-19-pandemin har påverkat marknaden och de problem som orsakats av de stränga regeringarnas lagar som införts för att mildra pandemins skadliga konsekvenser.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 3 september

Ny studie om globala trender och insikter inom maskininlärningsmarknaden offentliggjord

En ny studie med titeln Global Machine Learning Market Trends and Insights har offentliggjorts på AdroitMarketResearch.com. Forskningsrapporten inkluderar branschens nuvarande tillstånd och tillväxtprognoser för åren 2023-2031. Studien definierar företagets framsteg genom uppströms och nedströms, branschutveckling och viktiga organisationer. Dessutom integrerar forskningen fragment och distinkt segmentering och skapar en rimlig förväntning om utvecklingen av affärsuppskattningar i en informationsmöjlighet. Rapporten är en guide som tjänar företagets nuvarande och framtida specialist- och finansiella intresseområden fram till 2031.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 3 september

Marknadsforskningsrapport för konstgjord intelligens i tillverkning

En marknadsforskningsrapport om konstgjord intelligens i tillverkning ger tillförlitliga data för att stödja marknadstillväxten och hjälpa kunder att fatta viktiga beslut. Rapporten innehåller omfattande studier och analyser utförda av experter inom olika områden. Bland de stora företagen som påverkar marknaden för konstgjord intelligens i tillverkning inkluderar IBM, SAS, SAP SE, Siemens, Oracle, Microsoft, Mitsubishi Electric Corporation, Huawei, General Electric Company, Intel, Amazon Web Services, Google, Cisco Systems, PROGRESS DataRPM, Salesforce, NVIDIA och Autodesk. Marknaden förväntas se en solid utveckling tack vare stimulering av konsumtion i olika marknader.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 2 september

Maskinlärning inom tillverkning: Marknadsstorlek och tillväxtanalys | Framtida trendanalys och intäktsstatus 2023-2030

Den senaste forskningsrapporten om maskinlärning inom tillverkning erbjuder en omfattande och insiktsfull analys av de nuvarande trenderna, tillväxtdrivarna och möjligheterna på marknaden. Rapporten presenterar detaljerade profiler av framträdande företag, inklusive deras produktportföljer, kapaciteter, prissättning och intäkter. Rapporten förutser att den globala marknaden för maskinlärning inom tillverkning ser lovande ut de närmaste fem åren. Från och med 2022 uppskattades den globala marknaden för maskinlärning inom tillverkning till USD miljoner, och den förväntas nå USD miljoner 2028, med en CAGR under prognosåren.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 1 september

Walter Sun utsedd till global chef för artificiell intelligens hos SAP

Walter Sun har utsetts till global chef för artificiell intelligens (AI) hos SAP. Sun kommer att ansluta till SAP den 1 september från sin nuvarande roll som vice VD för Copilot Applied Artificial Intelligence för affärsapplikationer på Microsoft. Sun har tidigare arbetat på BlackRock Financial Management som kvantitativ portföljanalytiker och på Apple Inc. som senior mjukvaruutvecklare och forskare. Han har också varit adjungerad professor vid Seattle University och affilierad lärare vid University of Washington.

Direktlänk Dela SAP fördjupade 1 september

SAP SE utnämner Walter Sun till Global Head of Artificial Intelligence

SAP SE har meddelat att Walter Sun kommer att tillträda som Global Head of Artificial Intelligence den 1 september. Sun kommer från en roll som vicepresident för Copilot Applied Artificial Intelligence för företagsapplikationer på Microsoft. Sun har en lång historia av att utveckla och implementera banbrytande teknik för att lösa centrala affärsproblem. Han har tidigare arbetat på BlackRock Financial Management och Apple Inc. Sun har även varit adjungerad professor vid Seattle University och är för närvarande medlem av rådgivande styrelsen på Georgia Tech.

Direktlänk Dela MarTech Series fördjupade 1 september

Global rapport om maskininlärningsmarknaden nu tillgänglig

En nyligen publicerad rapport från Orbisresearch.com med titeln ´Globala trender och insikter om maskininlärningsmarknaden´ är nu tillgänglig. Global Machine Learning Market Report 2023, som ger en grundlig analys av marknaden, har nyligen släppts av Orbis Market Research. Studien inkluderar marknadsstorlek, konkurrentandelar, marknadsuppskattningar och branschuppdateringar på global, regional och nationell nivå tillsammans med kvantitativa och kvalitativa data. Kvalitativa data belyser bland annat marknadsdrivare, begränsningar, nuvarande trender och möjligheter. Rapporten innehåller också en detaljerad studie av marknadssegment och undersegment för att erbjuda betydande insikter.

Direktlänk Dela Baltimore Chronicle fördjupade 1 september

En global forskningsrapport om maskininlärningsmarknaden 2023 ger en omfattande analys av regionala och stora spelarsegment. Rapporten ger insikter om nuvarande marknadsförhållanden och framtida marknadsmöjligheter, tillsammans med drivkrafter, trendande segment, konsumentbeteende, prissättningsfaktorer och marknadsprestanda. Rapporten innehåller också information om de dominerande globala leverantörerna. Nyckelspelare som studerats i rapporten inkluderar IBM, Microsoft Corporation, SAP SE, Intel Corporation, SAS Institute Inc., Amazon Web Services, Inc., Bigml, Inc., Google Inc., Fair Isaac Corporation, Baidu, Inc., H2o.AI, Hewlett Packard Enterprise Development LP.

Benzinga fördjupade 1 september

Forskningsrapport: Marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning 2023-2030

En senaste forskningsrapport om marknaden för artificiell intelligens och maskininlärning (2023-2030) segmenteras i olika typer [Deep Learning, Natural Language Processing, Machine Vision, Others] och applikationer [BFSI, Healthcare and Life Sciences, Retail, Telecommunication, Government and Defense, Manufacturing, Energy and Utilities, Others], vilket ger användarna värdefulla insikter i branschtrender och identifierar områden med potential för tillväxt. Rapporten fokuserar på en djupgående analys av nyckelspelarna [Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), SAP SE, IBM Corporation, BaiduInc., GoogleInc., BigMLInc., SAS Institute Inc., etc]. Rapporten presenterar viktig data och siffror som täcker prognosperioden till 2030. Dessutom ges en detaljerad studie av den globala konkurrenslandskapet för artificiell intelligens och maskininlärning, med insikter i företagsprofiler, ekonomisk status, senaste utveckling, fusioner och förvärv samt SWOT-analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Globala marknaden för artificiell intelligens inom tillverkning förväntas växa kraftigt

En forskningsrapport på 100 sidor erbjuder en omfattande analys av den globala marknaden för artificiell intelligens (AI) inom tillverkning. Rapporten ger insikter i marknadens nuvarande status, storlek och andel. Marknaden för AI inom tillverkning värderades till 1459,63 miljoner dollar 2022 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 58,51% under prognosperioden, för att nå 23149,62 miljoner dollar 2028. Bland de företag som dominerar marknaden finns IBM Corporation, Advanced Micro Devices, Cisco Systems, Inc., Nvidia Corporation, SAP SE, Robert Bosch GmbH, Rockwell Automation, General Electric Company, Progress Data, RPMSight Machine, Microsoft Corporation, Siemens AG, Oracle Corporation, General Vision, Inc., Amazon Web Services, Inc., Skymind, Intel Corporation och Google LLC.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 31 augusti

Google Cloud betonar AI i dess senaste molnuppdateringar och samarbeten

Google LLC:s årliga sammankomst, Google Cloud Next, inleddes med ett tydligt budskap: ”Det gamla sättet blir gammalt. Det nya sättet använder AI”. Google Cloud presenterade en rad förbättringar för sin plattform med artificiell intelligens i centrum, inklusive nya verktyg för BigQuery Studio och Duet AI, virtuella maskiner och dess Vertex-kluster av molntjänster för att bygga maskininlärningsmodeller och anpassa analys. Dessutom meddelade Google ett samarbete med Nvidia Corp., där Google’s PaxML för att bygga stora språkmodeller kommer att möjliggöra att utvecklare använder chipmakarens hårdvara. Nvidia´s H100 och A100 Tensor Core GPUs kommer nu att hjälpa till att driva Googles PaxML. Google Cloud meddelade också att det kommer att kombinera sin integrerade öppna data-moln baserat på SAP Datasphere med Vertex AI för att möjliggöra nya generativa AI-funktioner för SAP SE-kunder. AI21 Labs Ltd. meddelade också ett samarbete för att påskynda modellträning och inferens genom att erbjuda generativa AI-funktioner ovanpå Googles BigQuery-motor.

Direktlänk Dela SiliconANGLE fördjupade 30 augusti

Global marknad för artificiell intelligens i leveranskedjan förväntas nå 31 583,7 miljoner USD 2028

En marknadsundersökningsrapport presenterar en detaljerad studie av den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan, vilket hjälper företag att effektivt hantera framtida tillväxtutmaningar och säkerställa kontinuerlig affärsutvidgning. Rapporten erbjuder en noggrann analys, djupgående forskning och exakta prognoser, vilket ger lättförståeliga och tillförlitliga insikter i den globala marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan. Marknaden för artificiell intelligens i leveranskedjan värderades till 1 514,4 miljoner USD 2020 och beräknas nå 31 583,7 miljoner USD 2028, med en CAGR på 46,1% från 2021 till 2028.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 29 augusti

Marknaden för artificiell intelligensplattform väntas nå 31,51 miljarder dollar till 2029

Marknaden för artificiell intelligensplattform förväntas nå 31,51 miljarder dollar till 2029, med en årlig tillväxttakt på 35% under prognosperioden. Rapporten ger en uppskattning av marknadsstorleken för AI-plattformsmarknaden, inklusive en analys av nuvarande och framtida trender. Den omfattar en detaljerad granskning av nyckelutvecklingar, marknadsföringsstrategier, indikatorer för utbud och efterfrågan och företagsprofiler för marknadsägare, ledare, potentiella spelare och nya aktörer. Rapporten täcker lokala, regionala och globala nivåer för att förbättra förståelsen för marknadspenetration, konkurrenslandskap, efterfrågeanalys och regional analys.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Globala maskininlärningsmarknadens insikter och tillväxtprognoser

Adroit Market Research har presenterat en omfattande forskningsrapport om den globala marknaden för maskininlärning. Rapporten tar hänsyn till viktiga marknadsfaktorer som kostnadsstrukturer, leveranskedjans dynamik och försäljnings- och marknadsföringsplaner. Studien inkluderar också en prognos för framtiden, vilket riktar all analytisk data mot tillväxtprognoser och marknadsprognoser. Nyckelaktörer på maskininlärningsmarknaden inkluderar Microsoft Corporation, IBM Corporation, SAP SE, SAS Institute Inc., Google, Inc., Amazon Web Services Inc., Baidu, Inc., BigML, Inc., Fair Isaac Corporation (FICO), Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Intel Corporation, KNIME.com AG, RapidMiner, Inc., Angoss Software Corporation, H2O.ai, Alpine Data, Domino Data Lab, Inc., Dataiku, Luminoso Technologies, Inc., TrademarkVision, Fractal Analytics Inc., TIBCO Software Inc., Teradata, Dell Inc., och Oracle Corporation. Studien fokuserar också på effekterna av COVID-19 och hur pandemin har förändrat företagens affärsmodeller.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Forskning syftar till att bestämma storleken och framtida tillväxtpotentialen för AI-marknaden över olika segment, inklusive implementeringsmetoder, slutanvändare och geografiska platser. Basåret som används för att storleksbestämma AI-marknaden varierar från 2023 till 2029. Sekundärforskning användes för att samla in information om viktiga leverantörsintäkter. Marknaden delades in i ett antal segment och undersegment som validerades genom primärforskning. De viktigaste konkurrenterna på marknaden är bland annat Alphabet Inc., Microsoft Corporation, IBM Corporation, Baidu, Inc., Intel Corporation, Samsung Electronics Co., Ltd., Amazon Web Services, Inc., SAS Institute Inc., Facebook, Inc., SAP SE, Salesforce.com, Inc., NVIDIA Corporation, Oracle, Cisco, Siemens, Huawei, Alibaba Cloud.

The Knox Student fördjupade 28 augusti

Ny rapport om globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln

En nyligen publicerad rapport på Orbisresearch.com, med titeln ´Globala trender och insikter för artificiell intelligens inom detaljhandeln´, ger en djupgående översikt över marknadstrender för artificiell intelligens inom detaljhandeln. Rapporten inkluderar marknadsstorlek och tillväxt, marknadssegmentering, konkurrenslandskap, marknadstrender, möjligheter och utmaningar, samt framtida utblick för marknaden. Rapporten identifierar och profilerar stora företag som verkar inom industrin, inklusive IBM Corporation, Conversica Inc, Google LLC, Microsoft Corporation, BloomReach, Inc, Intel Corporation, RetailNext Inc, Salesforce.com, Inc, Sentient Technologies, Inbenta Technologies, Oracle Corporation, NEXT IT Corp, Amazon Web Services, Inc, SAP SE, Visenze Pte Ltd, CognitiveScale Inc, Baidu Inc, och NVIDIA Corporation.

Direktlänk Dela The Knox Student fördjupade 28 augusti

Maskininlärningsplattformar Marknadsforskning Rapport 2023-2029

En ny forskningsrapport har publicerats som granskar marknaden för maskininlärningsplattformar (ML) fram till 2029. Rapporten, som innehåller 116 sidor, analyserar produktion, potentiell tillämpning, efterfrågan och nuvarande industriell status. Den hjälper till att identifiera potentiella marknader för nya produkter och bästa distributionsstrategier. Rapporten undersöker också trender bland köpare och leverantörer som bidrar till att forma produktionsstrategin för ML-marknaden. ML-marknaden har vuxit från flera miljoner dollar till flera miljoner dollar mellan 2017 och 2022, och förväntas nå flera miljoner dollar 2029.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 22 augusti

Ny rapport om globala trender och insikter för maskininlärning inom tillverkning publicerad

En helt ny rapport med titeln ´Globala trender och insikter för maskininlärning inom tillverkning´ har just publicerats på Orbisresearch.com. Denna forskningsrapport ger en detaljerad analys av marknaden för maskininlärning inom tillverkning, som täcker nyckelfaktorer som marknadsstorlek, tillväxtdrivare, konkurrenslandskap, COVID-19-påverkan, senaste samarbeten och produktutvecklingar. Rapporten syftar till att utrusta intressenter med värdefulla insikter och strategisk vägledning för att fatta informerade beslut och utnyttja tillväxtmöjligheter på den dynamiska marknaden för maskininlärning inom tillverkning.

Direktlänk Dela Chaminade Talon fördjupade 20 augusti

Maskininlärning inom tillverkning förväntas växa till 8,77 miljarder USD fram till 2030

Enligt en rapport från Kings Research uppgick den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin till 921,32 miljoner USD 2022 och förväntas växa till 8,77 miljarder USD fram till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 33,35% under prognosperioden 2023-2030. Tillverkningsindustrin använder allt oftare maskininlärningsmodeller för produktinspektion och kvalitetskontroll, vilket driver marknadsexpansionen. Företag som Rockwell Automation, SAP SE, IBM Corporation, Robert Bosch GmbH, Intel Corporation, Siemens, General Electric Company, Microsoft och Sight Machine är några av de viktigaste aktörerna på marknaden.

Direktlänk Dela GlobeNewswire fördjupade 18 augusti

Globala marknaden för Machine Learning som en tjänst förväntas nå 128,14 miljarder dollar 2030

Den globala marknaden för Machine Learning som en tjänst (MLaaS) beräknades till 11,21 miljarder dollar 2022 och förväntas nå 128,14 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,6%. MLaaS omfattar molnbaserade tjänster som innefattar väsentliga verktyg för maskininlärning, vilket gör det möjligt för företag att dra nytta av maskininlärning utan de komplexiteter och investeringar som krävs för att bilda ett internt maskininlärningsteam. Tjänsteleverantörerna levererar prediktiv analys, djupinlärning, API:er, datavisualisering och verktyg för naturlig språkbearbetning. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Google LLC, Amazon Web Services, BigML, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Oracle Corporation, Hewlett Packard Enterprises, AT&T, FICO, Sift-Science, Yottamine Analytics, Ersatz Labs, Amazon Web Services och SAP SE.

Direktlänk Dela WhaTech fördjupade 17 augusti

Maskininlärningsmarknaden analyseras i ny rapport från Global Insight Services

En ny rapport från Global Insight Services ger en omfattande analys av maskininlärningsmarknaden, inklusive påverkan av nyligen störningar som Ryssland-Ukraina-kriget och Covid-19. Rapporten inkluderar kvalitativ analys med hjälp av olika ramverk, djupgående segmentering och marknadsstorleksdata, samt en omfattande analys av nyckelfrågor, trender och drivkrafter. Nyckeltrenderna i maskininlärningsteknologi inkluderar mer data och mer beräkningskraft, medan nyckeldrivkrafterna inkluderar ökat behov av datadriven beslutsfattande, ökad efterfrågan på personalisering och behovet av bättre prediktiv analys.

Direktlänk Dela Benzinga fördjupade 16 augusti

Marknaden för AI inom tillverkning och leveranskedja förväntas växa kraftigt

Den globala marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom tillverkning och leveranskedja förväntas öka kraftigt de kommande åren. Marknaden värderades till 849,9 miljoner dollar 2022 och förväntas nå 7058,9 miljoner dollar 2035, med en sammansatt årlig tillväxttakt (CAGR) på 35,3%. Rapporten innehåller storleken och prognoser för marknaden, inklusive intäktsinformation. Den presenterar också de fem största företagen på marknaden 2022. Marknadssegmentering inkluderar olika typer av lösningar, såsom on-premise och molnbaserade.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 15 augusti

AI-marknaden förväntas växa betydligt till 2030

Artificiell intelligens (AI) marknaden förväntas uppleva betydande tillväxt, med ett förväntat värde på $1,581.70 miljarder år 2030. AI-teknologi gör det möjligt för robotar att efterlikna mänskligt beteende, automatisera komplexa uppgifter och erbjuda personliga upplevelser. Sektorer över hela industrin omfamnar AI-drivna lösningar för att optimera verksamheten, förbättra kundupplevelser och få handlingskraftiga insikter. Fokus ligger på att bygga modeller som är ansvariga, förklarliga och opartiska för att adressera samhälleliga problem och följa regleringsstandarder. Nyckelspelare på AI-marknaden inkluderar Amazon Web Services, Inc., Apple Inc., Google LLC, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Nvidia, Oracle Corporation, SAP SE och Siemens.

Direktlänk Dela Fagenwasanni.com fördjupade 12 augusti

AI-marknaden väntas nå 1 581,70 miljarder dollar till 2030

AI-marknaden, som uppskattades vara värd 65,48 miljarder dollar 2020, förväntas öka till 1 581,70 miljarder dollar till 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 38,0% mellan 2021 och 2030. AI-teknik möjliggör för robotar att efterlikna mänskligt beteende genom att lära av tidigare misstag och anpassa sig till nya indata. Detta gör att robotar kan automatisera betydligt mer komplexa jobb. En betydande trend inom AI-marknaden är den ökande betoningen på etisk AI-utveckling och distribution. Nyckelspelarna profilerade i AI-marknadsanalysen inkluderar Amazon Web Services, Inc., Apple Inc., Google LLC, IBM Corporation, Intel Corporation, Microsoft Corporation, Nvidia, Oracle Corporation, SAP SE och Siemens.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 11 augusti

AIaaS-marknaden förväntas öka till 77 047,7 miljoner dollar 2025

Efterfrågan på effektiv AI-integration, kostnadseffektiva lösningar, skalbarhet och snabb innovation driver tillväxten för marknaden för Artificial Intelligence as a Service (AIaaS). Med en CAGR på 56,7% från 2018 till 2025 förväntas den globala AIaaS-marknaden öka från 2 397,2 miljoner dollar 2017 till 77 047,7 miljoner dollar 2025. Nordamerika kontrollerade cirka 47,0% av den globala marknaden 2017, med Asien och Stillahavsområdet som kom på andra plats. Företag över olika sektorer ser fördelarna med att få tillgång till AI-funktioner genom molnet, eftersom det erbjuder skalbarhet, kostnadseffektivitet och tillgänglighet. Denna trend drivs av behovet av snabb implementering och minskad infrastrukturkomplexitet. En annan framträdande trend är sammanslagningen av AIaaS med Internet of Things (IoT), vilket möjliggör skapandet av intelligenta system som kan samla in, analysera och tolka data från IoT-enheter i realtid. Stora aktörer, som Amazon, Microsoft Corporation, Alphabet Inc. (Google Inc.), IBM Corporation, Apple Inc., Intel, Inc., SAP SE, Salesforce, Inc., Fair Isaac Corporation och CognitiveScale, Inc., fokuserar på att utveckla nya produkter.

Direktlänk Dela EIN News fördjupade 11 augusti

Generativ AI-marknad förväntas nå 667,96 miljarder dollar år 2030

Enligt en rapport från Fortune Business Insights förväntas den globala marknaden för generativ AI nå en storlek på 667,96 miljarder dollar år 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 47,5% under prognosperioden 2023-2030. Marknaden värderades till 29 miljarder dollar 2022 och förväntas växa från 43,87 miljarder dollar 2023 till 667,96 miljarder dollar 2030. Det växande behovet av att skapa innehåll driver marknadstillväxten. Generativ AI är en typ av maskininlärning som kan skapa innehåll som kod, bilder, ljud, simuleringar, videor och texter. Det är en delmängd som använder neurala nätverk för att identifiera strukturer och mönster inom befintliga data för att generera nytt innehåll.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 7 augusti

Marknaden för artificiell intelligens (AI) och maskininlärning har upplevt en snabb expansion de senaste åren, och en analysrapport för 2031 syftar till att erbjuda djupgående perspektiv på denna marknad. Studien svarar på olika viktiga frågor gällande marknaden som köpare och intressenter kan ha. Studien ger en noggrann inblick i marknadens egenskaper och dess framtida utsikter genom att undersöka ett antal element, inklusive tillväxtfaktorer, segmenteringsprocessen, stora konkurrenter, anpassningsalternativ och regional täckning.

University City Review fördjupade 3 augusti

Global forskning om Artificiell Intelligens inom sport

En global marknadsforskningsrapport undersöker den nuvarande konkurrensutvecklingen på marknaden för Artificiell Intelligens (AI) inom sport. Studien ger en bättre förståelse för sektorns primära åsikter, tillväxtstrategier, produktutbud, utvecklingsmål och andra funktioner. Den inkluderar de mest effektiva strategierna för nya aktörer inom den globala AI-inom-sport-sektorn, samt en noggrann undersökning av marknadsstorlek, marknadsdata och möjlighetsbedömningar. Nyckelspelare på marknaden inkluderar Catapult Group International Ltd., Facebook Inc., IBM Corporation, Microsoft Corporation, Salesforce.com Inc., SAP SE, SAS Institute Inc., Sportradar AG, Stats Perform och Trumedia Networks.

Direktlänk Dela University City Review fördjupade 31 juli

Studie om global tillväxt av artificiell intelligens i detaljhandelsmarknaden 2023-2028

En detaljerad studie om global tillväxt av artificiell intelligens i detaljhandelsmarknaden 2023-2028 har genomförts. Rapporten innehåller olika marknadsprognoser relaterade till intäktsstorlek, produktion, CAGR, konsumtion, bruttomarginal, pris och andra betydande faktorer. Studien undersöker också rollen för de ledande marknadsaktörerna involverade i branschen, inklusive deras företagsöversikt, ekonomiska sammanfattning och SWOT-analys. Några av de profilerade aktörerna i studien är: IBM (USA), Amazon Web Services (USA), SAP SE (Tyskland), Oracle (USA), Google (USA), Intel (USA), Apple Inc. (USA), Salesforce (USA), People.Ai (USA).

Direktlänk Dela openPR fördjupade 12 juli

Konstgjord intelligens på detaljhandelsmarknaden förväntas växa kraftigt fram till 2029

Marknaden för konstgjord intelligens (AI) inom detaljhandeln förväntas expandera med en årlig tillväxttakt på 15,27% under prognosperioden, och nå 6458,6 miljoner dollar till 2028, upp från 2753,21 miljoner dollar 2022. Rapporten ger detaljerad information om marknadsstorlek, trender, tillväxtdynamik, segmentanalys och affärsutsikter med ledande tillverkare. De största aktörerna på marknaden inkluderar Plexure Ltd, Daisy Intelligence, Google LLC, SAP SE, ViSenze Pte Ltd, IBM Corporation, Focal Systems Inc., Findmine Inc., Versium Analytics Inc., Conversica Inc., Sentient Technologies Holdings Limited, BloomReach Inc., Amazon Web Services Inc., Salesforce.com Inc., Microsoft Corporation och Style.ai.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 12 juli

Maskinlärningsmarknaden förväntas växa med en CAGR på 48,64% till 2028

2023 års rapport om maskinlärningsmarknaden ger en noggrann analys av affärstillväxtmöjligheter, utmaningar, riskfaktorer och framväxande trender över olika geografiska regioner. Rapporten erbjuder information om de senaste tekniska framstegen, SWOT- och PESTLE-analyser och insikter om marknadsstorleken. Maskinlärningsmarknadens storlek värderades till 14304,85 miljoner dollar 2022 och förväntas expandera med en CAGR på 48,64% under prognosperioden, vilket når 154282,83 miljoner dollar 2028. Företag som täcker den globala maskinlärningsmarknaden inkluderar SAS Institute, Inc., Google LLC, H2O.ai, Fair Isaac Corporation, IBM Corporation, Amazon Web Services, Inc., BigML, Inc., Microsoft Corporation, Intel Corporation, Hewlett Packard Enterprise Development LP (HPE), Baidu, Inc., och SAP SE.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 10 juli

Maskininlärningsmarknaden granskas noggrant i ny rapport

En ny rapport har noggrant undersökt den globala marknaden för maskininlärning. Rapporten belyser viktiga aspekter som marknadskonkurrens, global och regional tillväxt, marknadssegmentering och marknadsstruktur. Författarna har uppskattat den globala marknadens storlek i termer av värde och volym med hjälp av de senaste forskningsverktygen och teknikerna. Rapporten inkluderar också uppskattningar för marknadsandel, intäkter, produktion, konsumtion, bruttovinstmarginal, CAGR och andra nyckelfaktorer. De stora spelarna som nämns i rapporten är IBM, Baidu, Inc., Microsoft Corporation, Intel Corporation, SAS Institute Inc., SAP SE, Google Inc., Amazon Web Services, Inc., Fair Isaac Corporation, Bigml, Inc., H2o.AI, Hewlett Packard Enterprise Development LP.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 8 juli

Global maskinlärningsmarknadens påverkan och analys av Covid-19 fram till 2030

Enligt en rapport från marketreports.info förväntas den globala maskinlärningsmarknaden påverkas av Covid-19-pandemin. Rapporten täcker en allomfattande analys av marknaden och dess faktorer som påverkar tillväxten. Studien ger detaljer som marknadsandel, marknadsinsikter, strategiska insikter, segmentering och nyckelspelare på maskinlärningsmarknaden. Rapporten analyserar också faktorer som påverkar marknaden och utvärderar vidare marknadsdynamiken som påverkar marknaden under prognosperioden, dvs. drivkrafter, begränsningar, möjligheter och framtida trender.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

COVID-19-pandemin har haft stor inverkan på den globala marknaden för maskininlärning

COVID-19-pandemin har haft en betydande inverkan på den globala marknaden för maskininlärning. Företag har märkt en dramatisk rörelse mot den digitala sfären på grund av regler för lockdown och social distansering. Detta har lett till en ökad efterfrågan på fokuserad maskininlärning för att förbättra online-innehåll och engagera en större publik. Pandemin presenterade dock också en rad utmaningar för maskininlärningsbranschen, inklusive minskade marknadsföringsbudgetar och svårigheter att förutsäga konsumentbeteende. Marknadsaktörer har behövt justera sina strategier för att hantera dessa förhållanden.

Direktlänk Dela Enniscorthy Echo fördjupade 6 juli

Global digital marknadsföringsprogramvarumarknad förväntas växa med 15 %

Digital marknadsföringsprogramvarumarknad värderades till 40 miljarder dollar 2021. Enligt Maximize Market Research förväntas den globala marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara växa med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 15 % under prognosperioden. Rapporten analyserar marknadsstorleken för digital marknadsföringsprogramvara tillsammans med nuvarande och framtida trender. Rapporten ger en fördjupad analys av nyckelutvecklingar, marknadsföringsstrategier, indikatorer för utbud och efterfrågan och företagsprofiler för marknadsägare, marknadsledare, potentiella aktörer och nya aktörer.

Direktlänk Dela Newstrail fördjupade 30 juni

Global marknad för digital marknadsföringsprogramvara förväntas växa med 15,94% årligen fram till 2031

En ny rapport från Absolute Markets Insights visar att den globala marknaden för digital marknadsföringsprogramvara omsatte 36,53 miljarder dollar 2023 och förväntas växa med en årlig tillväxttakt på 15,94% under prognosperioden 2023-2031. Rapporten analyserar marknaden i termer av intäkter över alla större regioner och länder. Nyckelspelare som verkar på den globala digitala marknaden inkluderar ActiveTrail, Act-On Software, ActiveCampaign, Adobe, GetResponse, Hatchbuck, Hubspot, IBM Corporation, Infusionsoft, Marketo, Markodojo, Microsoft, Oracle, Salesforce.com, SAP SE, SAS Institute Inc., SHARPSPRING och Sizmek, Inc. bland flera andra.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 20 juni

Ny marknadsstudie om digitaliseringsmjukvara publicerad av The Brainy Insights

En ny marknadsstudie om digitaliseringsmjukvara har publicerats av The Brainy Insights för prognosperioden 2023-2032. Rapporten undersöker hur företag utnyttjar marknadsförhållanden för att maximera sina vinster på den globala digitaliseringsmjukvarumarknaden. Rapporten hjälper till att uppskatta statistik relaterade till branschutveckling i termer av värde (US$ Bn/Mn) och ger en överblick över ledande företag, deras framgångsrika branschbidrag, marknadsföringsstrategier och nyligen genomförda förbättringar. Rapporten täcker också globala trender, tekniska utvecklingar och forskning och utveckling inom respektive områden.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 19 juni

Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030

Verified Market Research har nyligen publicerat en forskningsrapport med titeln ´Global Cross-Platform och Mobile Advertising Market Insight, prognos till 2030´, där man utvärderar olika faktorer som påverkar marknadens bana. Rapporten erbjuder en högkvalitativ, noggrann och omfattande forskningsstudie för att utrusta aktörer med värdefulla insikter för att fatta strategiska affärsbeslut. Forskningsanalytikerna har genomfört en djup segmentanalys av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering baserat på typ, tillämpning och geografi. Rapporten ger också två separata marknadsprognoser - en för produktionssidan och en annan för konsumtionssidan av den globala marknaden för cross-plattform och mobilannonsering.

Direktlänk Dela The Reedley Exponent fördjupade 18 juni

Global maskininlärningsmarknad förväntas domineras av Asien och Stillahavsområdet fram till 2030

En ny rapport från Mr Accuracy Reports analyserar den globala maskininlärningsmarknaden och dess tillväxt fram till 2030. Rapporten tar upp historiska data från 2017 till 2020 och ger en prognos för marknaden fram till 2030. Asien och Stillahavsområdet förväntas dominera marknaden under prognosperioden, med Kina, Japan, Indien och Sydkorea som ledande länder inom forskning, utveckling och tillverkning av maskininlärning. Rapporten innehåller även information om marknadens segmentering, regional analys och hur COVID-19-pandemin har påverkat marknaden.

Direktlänk Dela Scene for Dummies fördjupade 24 maj

Spansk maskininlärningstjänstmarknad förväntas växa fram till 2027

En rapport från Report Ocean med titeln ´Spain Machine Learning as a Service Market 2023´ avslöjar lovande tillväxtutsikter på den globala och regionala marknaden från 2023 till 2031. Rapporten analyserar industridynamik, värdekedjor, konkurrens, nyckelsegment och geografiskt landskap, och undersöker faktorer som driver och hindrar den globala marknadstillväxten. Spaniens maskininlärning som tjänstmarknad förväntas nå en hälsosam årlig tillväxttakt (CAGR) under prognosperioden 2020 till 2027. Den europeiska IKT-industrin förväntas uppleva en måttlig tillväxt de kommande åren, med en årlig ökning på 1,5% från 2021 till 2026. Tyskland innehar för närvarande toppositionen när det gäller IKT-intäkter i Europa, följt av Storbritannien, Frankrike och Irland.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 24 maj

Maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas växa kraftigt fram till 2031

Den globala marknaden för maskininlärning inom tillverkningsindustrin förväntas nå en storlek på xx miljoner USD år 2031, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på xx% under analysperioden 2023-2031. När den globala ekonomin återhämtar sig 2023 och försörjningen av industrins kedja förbättras kommer marknaden att genomgå stora förändringar. Marknadsforskningsrapporten ger investerare möjlighet att förstå marknadsstorlek, dynamik, risker och möjligheter i branschen.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

Global maskininlärningsmarknad förväntas växa till 121 miljarder dollar 2030

En ny studie från Report Ocean visar att den globala maskininlärningsmarknaden beräknas växa från 11,1 miljarder dollar 2021 till 121 miljarder dollar 2030, med en årlig tillväxttakt (CAGR) på 31% mellan 2022 och 2030. Rapporten ger värdefull information om marknadssegmentering, regionala intäktsanalyser och tillväxttakten för ledande branschaktörer. Den syftar till att hjälpa företag och organisationer att förstå branschtillväxtdrivare och fatta välgrundade beslut om strategier och investeringar.

Direktlänk Dela Navajo Post fördjupade 22 maj

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare