» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 225 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

Squirro är en AI-drivna insiktsmotor som hjälper företag att analysera och bearbeta stora mängder ostrukturerade data. Genom att använda maskininlärning och naturligt språkbearbetning kan Squirro automatiskt identifiera, extrahera och analysera viktig information från olika källor som dokument, e-post, webbsidor och sociala medier. Detta hjälper företag att förbättra beslutsfattandet, öka effektiviteten och upptäcka nya affärsmöjligheter. Squirro kan integreras med befintliga system och anpassas efter företagets specifika behov, vilket gör det till ett kraftfullt verktyg för att hantera och utnyttja data.

Senaste nytt kring Squirro

Förklarbar AI-marknad förväntas växa från 6,2 miljarder USD till 16,2 miljarder USD fram till 2028

Storleken på marknaden för förklarbar AI (XAI) förväntas växa från 6,2 miljarder USD 2023 till 16,2 miljarder USD 2028, med en genomsnittlig årlig tillväxttakt (CAGR) på 20,9% under prognosperioden. Ökade regler och krav på transparens och ansvar i AI-system driver efterfrågan på XAI-lösningar för att säkerställa överensstämmelse med lagar som GDPR och HIPAA. Inom hälso- och sjukvårdssektorn förväntas XAI växa mest under prognosperioden. XAI-teknologier används för att göra AI-modellernas förutsägelser och rekommendationer mer transparenta och tolkningsbara.

Direktlänk Dela Digital Journal fördjupade 20 november

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare