» Håll dig ajour kring AI · En AI-skapad och ständigt föränderlig nyhetstidning om AI. Idag har vår robot sammanfattat 355 nyhetshändelser. Upptäck gärna vår kurs AI på jobbet förresten. «

University of California, Davis, även känt som UC Davis, är ett offentligt forskningsuniversitet beläget i Davis, Kalifornien, USA. Det grundades 1905 och är en del av University of California-systemet, som består av tio campus. UC Davis erbjuder ett brett utbud av grund- och forskarutbildningsprogram inom områden som jordbruk, veterinärmedicin, teknik, humaniora och samhällsvetenskap. Universitetet är känt för sin starka forskning och innovation inom miljövetenskap, bioteknik och livsvetenskaper. UC Davis har också en framstående idrottsavdelning och många studentorganisationer som främjar akademisk och personlig utveckling.

Senaste nytt kring University of California, Davis

Gratis YouTube-kurser för personer som vill bli datavetare: Börja lära dig 2024

Det kommer att finnas gratis datavetenskapskurser på YouTube år 2024. Dessa kurser syftar till att ge kunskap och färdigheter inom datavetenskap, ett område som ständigt förändras. Kurserna inkluderar ´Data Science: Hur man börjar med R´ från Harvard University, ´Master Python for Data Analysis´ från IBM, ´Machine Learning´ från Stanford University, ´Deep Learning´ från deeplearning.ai, ´Natural Language Processing´ från National Research University Higher School of Economics, ´Computer Vision Basics´ från University of Buffalo, ´Introduction to Big Data´ från University of California, San Diego, ´Data Visualization with Tableau´ från University of California, Davis, ´Statistics and Probability´ från Khan Academy och ´Mathematics for Machine Learning´ från Imperial College London.

Direktlänk Dela Invest Records fördjupade 11 februari
2 400+ svenska företag och offentliga verksamheter har gått vår kurs "AI på jobbet".

USA:s senat diskuterar AI och innovation inom jordbruket

USA:s senata jordbrukskommitté höll en utfrågning om AI och innovation inom amerikanskt jordbruk. I sitt öppningsanförande påpekade Michigan-senatorn och ordförande Debbie Stabenow jordbrukets roll i teknologi. Hon betonade vikten av att hitta en balans mellan att utnyttja fördelarna som AI erbjuder, samtidigt som man adresserar de problem det medför. Stabenow påpekade att AI redan integreras i våra dagliga liv. Panelmedlem Dr. Mason Earles från University of California Davis definierade AI.

Direktlänk Dela AgInfo fördjupade 29 november

Forskare introducerar PRANC, ett nytt ramverk för djupa modeller

Forskare från Vanderbilt University och University of California, Davis, har introducerat PRANC, en ramverk som demonstrerar omparametrisering av en djup modell som en linjär kombination av slumpmässigt initierade och frysta djupa modeller i viktutrymmet. PRANC adresserar utmaningar med att lagra och kommunicera djupa modeller och erbjuder potentiella tillämpningar i multi-agent inlärning, kontinuerliga elever, federerade system och kantenheter. PRANC jämförs med traditionella codecs och inlärningsbaserade metoder i bildkomprimering, och visar dess effektivitet. Framtida tillämpningar och förbättringar för PRANC föreslår att utvidga PRANC till kompakta generativa modeller som GANs eller diffusionsmodeller för effektiv parameterlagring och kommunikation.

Direktlänk Dela MarkTechPost fördjupade 18 november

Forskare vid University of California, Davis, har utforskat hur artificiell intelligens (AI) kan förbättra livsmedelssäkerheten. Forskarna upptäckte att en teknik som använder AI och optisk bildbehandling snabbt och korrekt kan identifiera bakterier i mat. Metoden, känd som YOLO, kunde korrekt identifiera 11 av 12 salladsprover som var förorenade med E. coli. Forskarna menar att denna teknik kan leverera en ännu högre nivå av livsmedelssäkerhet och ge konsumenterna mer förtroende för våra livsmedelssystem.

Food Safety News fördjupade 16 oktober

Arizonas CISO ser möjligheter för AI inom cybersäkerhet

Arizonas chefsinformationssäkerhetsansvarige, Ryan Murray, ser två betydande möjligheter för artificiell intelligens inom cybersäkerhet. Han nämner att konstant hotövervakning har blivit en för stor uppgift för människor att hantera på egen hand. Därför har regeringar över hela världen börjat använda automatiserade verktyg för att effektivt analysera de ständiga intrångsförsöken. Murray diskuterar fördelarna med att använda AI för övervakningsändamål och betonar att det är viktigt att skydda känslig medborgardata.

Direktlänk Dela Government Technology fördjupade 9 oktober

Datingappen SciMatch använder AI för att matcha partners baserat på en selfie

Datingappen SciMatch hävdar att den använder socialvetenskap och AI för att matcha kompatibla partners. Användare behöver bara ladda upp en selfie, som appen sedan analyserar med hjälp av en AI-algoritm för att identifiera personlighetsdrag. Appen är gratis, men användare kan betala för att ladda upp en bild på en kändisförälskelse för att hitta en partner som liknar denne. Appen lanserades förra året av systrarna Yanina och Viktoryia Strylets, som båda har examen i datavetenskap. Tekniken är enligt Yanina Strylets mer exakt än mänskligt omdöme för att förutsäga karaktärsdrag och är korrekt 87% av tiden.

Direktlänk Dela Yahoo Finance fördjupade 2 oktober

SciMatch, en dejtingapp som använder AI för att matcha partners

SciMatch är en dejtingapp som hävdar att den använder socialvetenskap och AI för att matcha kompatibla partners. Istället för att skapa en hel dejtingprofil, kräver appen bara en selfie från användarna. Appen använder en AI-algoritm för att undersöka personlighetsdrag den identifierar i ditt ansikte och rekommenderar potentiella partners baserat på deras kompatibla drag. Appen är gratis, men användare kan betala för att ladda upp ett foto av en kändisförälskelse för att hitta en partner som liknar. Appen startades förra året av systrarna Yanina och Viktoryia Strylets, som är data- och datavetenskapsstudenter.

Direktlänk Dela Business Insider fördjupade 1 oktober

AI används för att förbättra njurtransplantationsresultat

Forskare vid University of Florida Health och deras kollegor använder artificiell intelligens (AI) för att förbättra resultatet av njurtransplantationer. Dr. Pinaki Sarder och hans team tilldelades en beviljning på 2,8 miljoner dollar för en femårig studie för att undersöka hur AI kan förbättra förutsägelserna för transplantationsresultat genom att snabbt analysera njurvävnadsprover och kombinera proverna med annan patientdata. Målet är att utveckla ett system som använder AI-verktyg för att bygga autonoma modeller som kan diagnostisera, förutsäga och hjälpa läkare att bättre hantera patienternas vård på lång sikt.

Direktlänk Dela Mainstreet Daily News fördjupade 30 september

» Nyheterna från en dag tidigare

Några av våra kursdeltagare