3 timmar online:

AI på jobbet

Välkommen till AI på jobbet, en nödvändig 3-timmars onlinekurs som är skräddarsydd för att hjälpa anställda på svenska företag och offentliga institutioner att förstå och utnyttja kraften i AI för att effektivisera sitt dagliga arbete, spara mycket tid och göra arbetsdagen mer intressant. Haktappning utlovas!

Varför ska du delta i denna kurs?

Vad kommer du att lära dig?

För vem är denna kurs?

Denna kurs är designad för alla som klickar i rutan "Jag är inte en robot", när det valet kommer upp. Om du använder en dator i ditt dagliga arbete, oavsett bransch eller yrkesroll, så är detta en ovanligt nödvändig utbildning.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet med AI, eller ens vara det minsta tekniskt begåvad, för att dra nytta av kursen.

Anteckningar

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att du inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar dig på mental närvaro.

Repris · Kursen spelas in och kapitelindelas så att du i efterhand, i lugn och ro, kan hoppa till rätt avsnitt och kan se vad Rickard klickade på, eller vad begreppen heter. Ovärderligt för dig som har fullt upp.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Kickstarter

Är du helt grön? Ingen fara. :) Du får en kortare, studieförberedande förinspelad video innan själva kursen. Titta igenom denna innan kurstillfället. Här får du de grundläggande kunskaperna som gör att du enkelt hänger med under själva kursen.

Din kursledare

Rickard, som inte är AI utan en livs levande människa, har 27 års erfarenhet av att jobba kommersiellt med sociala medier och tillika traditionell PR, med hundratals mediaframträdanden och talargig i bakfickan. Rickard grundade bland annat världens första sociala medium LunarStorm som då hade 75 anställda i Varberg, Stockholm och London. Och omsatte ca 100 MSEK. Han sålde och lämnade sin skapelse helt när det låg på topp 2006.
         Något som ständigt är väldigt uppskattat är att han alltid väver in sina egna praktiska erfarenheter från LunarStorm och sina andra entreprenörsresor, vilket ger en tyngd till varje argument, fast totalt prestigelöst à la go gubbe från västkusten. Han har inte bara gjort det mesta, han har rattat både strategi och hållit i de flesta detaljerna. Generalistens fågelperspektiv och specialistens the devil is in the details.
         Sedan ett år tillbaka har han ägnat större delen av sin tid åt att forska inom AI. Vilka verktyg och användningsområden är konkret användbara idag för svensk arbetskraft? Hur filar man bort AI:ns svagheter så att resultatet blir användbart och pålitligt?

Boka din plats

För fler än 10 deltagare, eller om du vill boka flera deltagare på olika datum, vänligen ring 08-24 62 00 eller mejla [email protected].


ChatGPT 5

Några av våra kursdeltagare

Naturlig språkbehandling

AI-etik

Maskinvision

Office 365 CoPilot

AI-värdegrund

PyTorch

ChatGPT för lärare

Modellering av tidsserier

Office CoPilot

Dataintegritet

Federated Learning

ChatGPT 4

ChatGPT 4

ChatGPT 5

Big Data

AI

Supervised Learning

Windows CoPilot

AI-strategi

AI-drivna rekommendationssystem

Databehandling

Unsupervised Learning

Chatbots

Beslutsträd

DALL-E 3

OpenCV

AI-regler

AI-policy

GPT-3

Random Forests

Office CoPilot

Maskininlärning

Taligenkänning

Internet of Things

Statistisk inlärning

Keras

AI Governance

Semantisk analys

ChatGPT 3.5

Text Mining

Data Mining

Genetiska algoritmer

AI och GDPR

Hadoop

OpenAI

Robotprocessautomatisering

Artificiell Generell Intelligens

Data Lake

AI-juridik

Neurala nätverk i realtid

Automatiserad beslutsfattning

Edge Computing

AI inom kommunal verksamhet

Bildigenkänning

Bias in AI

Llama

AI för lärare

OpenAI

TensorFlow

Djupinlärning

ChatGPT

AI-utbildning

AI-säkerhet

Microsoft CoPilot

Datainsamling

Algoritmisk handel

Webb skrapning

AI inom offentlig sektor

Dataanalys

Prediktiv modellering

Data Visualisering

ETL-verktyg

ChatGPT 6

Regressionsanalys

AI-konferens

Bing CoPilot Enterprise

Transfer Learning

Cloud Computing

AI-kickoff

Neurala nätverk

Data Science

Scikit-learn

Office 263 CoPilot

Data Warehouse

Anomalidetektion

Förstärkande inlärning

Konvolutiva neurala nätverk

AI-kurs

Windows CoPilot