Google Ads för företag

Workshop med Darren Potter
BOKA NU

Google Ads är ett fantastiskt sätt att synliggöra er webbplats eller e-handel på, så kostnadseffektivt som möjligt. Vår kursledare Darren Potter har arbetat med Google Ads i 15 år och är en av de främsta experterna på området. Hans bleka, brittiska uppsyn i kombination med en galant, pedagogisk ådra ger en sann tyngd till all den erfarenhet han besitter.

Han vet vad du skall prioritera för att få önskat resultat och hur det handgripligen skall gå till. Med flertalet övningar och beskrivande exempel så kommer du lära dig det du behöver, för att direkt få vettiga resultat.

  • Vad är Google Ads?
  • Vilken typ av kampanj är bäst för dig?
  • Hur ska kampanjerna skapas och struktureras för bäst effekt?
  • Hur fungerar budgivningen?
  • Göra sökordsanalys.
  • Skapa Google Ads-annonser.
  • Utvärdera och optimera kampanj.

Detta är en rakt igenom handgriplig workshop med målet att du direkt efter heldagen skall börja tjäna pengar med Google Ads. Handgripliga övningar, tips, tricks, förslag och klargörande exempel - kommer se till att du når ditt mål.

Känner du att du behöver bli vassare på annonsering på Facebook och Instagram, läs mer om online-bootcampen Bli diplomerad expert på att annonsera på Facebook och Instagram. Vi har även andra workshopar i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 1 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du deltar online hemifrån eller från kontoret. Efter workshopen får du tillgång till presentationen samt hela live-sändningen.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr om du deltar online. 7 450 kr för dig som deltar på plats.

Kursledaren Darren Potter

Darren Potter är en ledande expert på Google Ads. Han har i över 20 år arbetat med att utveckla företags närvaro digitalt med framgångsrika åtgärder som ökar försäljning och utvecklar varumärken. Han är en van föreläsare och konsult som pedagogiskt och med stor kunskap ger kursdeltagarna grunderna i Google Ads.

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra workshopar, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Klockslag: 08:45-16:00

Online-workshop 28 september
Deltar online: 6 450 kr
Boka 28 september
Online-workshop 11 november
Deltar online: 6 450 kr
Boka 11 november

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 3 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud