2 halvdagar online:

Nya Google Analytics (GA4)

Nya Google Analytics (GA4) är fullpumpad med nya kraftfulla verktyg. Designen är helt omgjord och förändringarna är många, smarta och efterlängtade.

Har du erfarenhet av tidigare versioner så kommer denna utbildning vara klockren för dig. Är du mer oerfaren men nu klarsynt insett att detta är kunskaper ni inte kan vara utan, så passar utbildningen även dig, tack vare våra förkunskapshöjande Kickstart-videor.

Denna handgripliga onlineutbildning, kommer direkt ge dig de kunskaper du behöver för att kunna skapa mervärde (öka konverteringen).

Med det sagt, denna kurs kommer inte försöka lära dig alla tusentals funktioner i GA4. Men vi kommer lära dig det du direkt behöver, för att på riktigt kunna dra nytta av de bästa redskapen, och bearbeta kunder på ett smartare sätt.

Fokus på konvertering · Efter dessa två förmiddagar kommer du kunna använda Analytics 4 till att hitta och ta bort hinder för dina blivande kunder samt göra kundresan på era kanaler betydligt mer användarvänlig. Inse att all kundkontakt är försäljning och därmed göra helhetsintrycket av era kanaler så optimalt det bara går. Öka den direkta försäljningen, merförsäljningen och antalet leads.

Kursinnehåll

Dina kursledare Linnea och Ulrika

Google Analytics GA4-experterna Linnea Staaf och Ulrika Henriksson är dina värdar under dessa förmiddagar. Linneas pedagogiska ådra och koll på statistiken i kombination med Ulrikas flinka fingrar efter dagligt analyserande åt kunder, bäddar för att du verkligen ska förstå och öka intäkterna.

Slappna av

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att deltagarna inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar sig på mental närvaro.

Videorepris · Vi spelar in alla sessioner och kapitelindelar dem för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta rätt knappar och fylla rätt i fält. Självklart får du även presentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dessa dagar.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp, i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Tentamen

Få ett kvitto på dina kunskaper, i priset ingår ett skriftligt test. Klarar du detta föräras du med ett digitalt, delningsbart diplom. Mål i stort är att dessa frågor skall leda till eftertanke och en bättre förståelse kring hela kursen, inte att kugga någon. Om du misslyckas får du ytterligare hjälp att klara provet, självklart kostnadsfritt.

Boka din plats


Några av våra kursdeltagare