2 halvdagar online:

Google Analytics

En grundkurs för dig som nybörjare eller för dig som inte lyckas få de resultat du önskar. Denna handgripliga onlineutbildning, finurligt uppdelad på två förmiddagar, kommer ge dig de kunskaper du behöver för att direkt kunna börja jobba med Google Analytics, på en vinstgivande nivå.

Denna kurs kommer inte försöka lära dig alla tusentals funktioner i Google Analytics. Men vi kommer lära dig det du direkt behöver, för att på riktigt kunna dra nytta av de bästa redskapen, och börja dra in kunder på ett smart sätt.

Fokus på konvertering · Efter dessa två förmiddagar kommer du direkt kunna använda Analytics till att hitta och ta bort hinder för dina blivande kunder samt göra kundresan på era kanaler betydligt mer användarvänlig. Inse att all kundkontakt är försäljning och därmed göra helhetsintrycket av era kanaler så optimal det bara går. Öka den direkta försäljningen, merförsäljningen och antalet leads.

Kursinnehåll

Dina kursledare Linnea och Darren

Linnea Staaf och Darren Potter är ledande experter på Google Analytics och Google Ads. Linneas pedagogiska ådra och dagliga analyserande av kundernas beteendemönster, i kombination med Darrens djupnörderi under två decennier - bäddar för att du ska förstå på riktigt.

Slappna av

För att få ut max av denna utbildning rekommenderar vi att deltagarna inte tar anteckningar under kursen, utan i stället koncentrerar sig på mental närvaro.

Videorepris · Vi spelar in alla sessioner och kapitelindelar dem för att du i efterhand enkelt skall kunna gå tillbaka och förstå detaljer, hitta rätt knappar och fylla rätt i fält. Självklart får du även presentationen, lathundar, tips och tricks och allt annat material vi går igenom under dessa dagar.

Alumni-gruppen

I kursen ingår även 12 månaders fortsatt experthjälp, i vår Alumni-grupp på Facebook. En riktigt bra utbildning behöver även en fantastisk efterföljande support.

Tentamen

Få ett kvitto på dina kunskaper, i priset ingår ett skriftligt test. Klarar du detta föräras du med ett digitalt, delningsbart diplom. Mål i stort är att dessa frågor skall leda till eftertanke och en bättre förståelse kring hela kursen, inte att kugga någon. Om du misslyckas får du ytterligare hjälp att klara provet, självklart kostnadsfritt.

Boka din plats


Några av våra kursdeltagare