Webinarpaket:
Facebook Grund

Passar dig som nybörjare, du kanske eller kanske inte har en fungerande Facebooksida idag. Har du det, så har du förmodligen ingen nytta av den. Tar tid, är tråkigt, och ger inget tillbaka. Nu är det dags att ändra på detta. Vi lär dig de 70% av Facebook som du behöver för att nå dina mål, spelar ingen roll om det för er betyder att; öka intäkterna, bygga varumärke, rekrytera personal eller informera kommuninvånare. Om bara ett par veckor kommer du ha självförtroendet och kunskaperna för att lyckas.

Den här kursen fokuserar främst på hur du klappar filteralgoritmen medhårs, d.v.s. når ut effektivare till dina följare gratis.

Kursinnehåll
Facebook Grund

9 lektioner · 995 kr exkl. moms

Konvertering är alltid målet

Oavsett om konvertering för er betyder sälja t-shirts, informera kommuninvånare, öka kundinströmningen till frisörsalongen/stålverket eller skapa kö utanför butiken. B2B eller B2C så är dessa paket aktuella för just er. Når man ut med sitt budskap, förbi allehanda "elaka" algoritmer och filter samt till precis rätt målgrupp med rätt presenterat budskap, så ger det resultat!

Boka kursen

Din kursledare

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 24 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 1000+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av nästan 12 000 personer.

Boka din kurs

Fyll i din e-postadress för att beställa. Priset är 995 kr exkl. moms. Du kommer inom några minuter få en orderbekräftelse med ett formulär där du fyller i dina faktureringsuppgifter. Undrar du något, så var inte rädd att kontakta oss på 08-24 62 00 eller .

Våra KickStarter-paket

“Kunskap som ökar intäkterna är alltid en god investering”

Över 2 500 företag, organisationer och offentliga verksamheter har ordentligt ökat sina resultat, tack vare oss. Välkommen in i gänget - vare sig du vill öka försäljningen eller vill få folk att ta till sig din information.

Samtliga workshops och webinarpaket har tagits fram för att du snabbt skall se resultat. För att garantera detta släpper vi dig inte vind för våg efter avslutad utbildning, åh nej. Alla deltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp där de kan ställa frågor och få hjälp av våra experter. Men lyssna inte för mycket på oss, lyssna till de saliga omdömena på Facebook.

Nischad Utbildning drivs av LunarStorm-grundaren och sociala medier-gurun Rickard Eriksson, beteendevetaren och Marketing Automation-experten Fredrik Sunmo samt organisationsrådgivaren Jan Westermark. Läs mer om våra utbildningar på nischad.se.

  08-24 62 00   |     

Några av våra kursdeltagare

 
 
 
Boka kursen