Webinarpaket:
LinkedIn Grund (personlig profil)

Passar dig som nybörjare, du har troligtvis en LinkedIn-profil idag men du får förmodligen ingen nytta av den. Du vet inte var du ska börja, det tar tid, är tråkigt, och ger inget tillbaka. Nu är det dags att ändra på detta. Vi lär dig grunderna i LinkedIn som du behöver för att få bättre resultat och nå dina mål. Det spelar ingen roll om det för dig betyder att: öka intäkterna, bygga varumärke, eller rekrytera. Om bara ett par veckor kommer du ha självförtroendet och kunskaperna för att lyckas.

Kursinnehåll
LinkedIn Grund (personlig profil)

9 lektioner · 995 kr exkl. moms

Konvertering är alltid målet

Oavsett om konvertering för er betyder sälja t-shirts, informera kommuninvånare, öka kundinströmningen till frisörsalongen/stålverket eller skapa kö utanför butiken. B2B eller B2C så är dessa paket aktuella för just er. Når man ut med sitt budskap, förbi allehanda "elaka" algoritmer och filter samt till precis rätt målgrupp med rätt presenterat budskap, så ger det resultat!

Boka kursen

Din kursledare

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Boka din kurs

Fyll i din e-postadress för att beställa. Priset är 995 kr exkl. moms. Du kommer inom några minuter få en orderbekräftelse med ett formulär där du fyller i dina faktureringsuppgifter. Undrar du något, så var inte rädd att kontakta oss på 08-24 62 00 eller .

Våra KickStarter-paket

“Kunskap som ökar intäkterna är alltid en god investering”

Över 2 500 företag, organisationer och offentliga verksamheter har ordentligt ökat sina resultat, tack vare oss. Välkommen in i gänget - vare sig du vill öka försäljningen eller vill få folk att ta till sig din information.

Samtliga workshops och webinarpaket har tagits fram för att du snabbt skall se resultat. För att garantera detta släpper vi dig inte vind för våg efter avslutad utbildning, åh nej. Alla deltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp där de kan ställa frågor och få hjälp av våra experter. Men lyssna inte för mycket på oss, lyssna till de saliga omdömena på Facebook.

Nischad Utbildning drivs av LunarStorm-grundaren och sociala medier-gurun Rickard Eriksson, beteendevetaren och Marketing Automation-experten Fredrik Sunmo samt organisationsrådgivaren Jan Westermark. Läs mer om våra utbildningar på nischad.se.

  08-24 62 00   |     

Några av våra kursdeltagare

 
 
 
Boka kursen