Webinarpaket:
LinkedIn Medel (företagssida)

Detta paket passar dig som har en företagssida på LinkedIn men där du varken får engagemang eller förstår hur LinkedIns ekosystem är uppbyggt. Efteråt kommer du förstå vad som krävs för att nischa ett budskap så att det ger ett bra resultat, till en noga utvald målgrupp. Hur du klappar algoritmer medhårs för bästa kort- och långsiktiga resultat.

Detta paket rekommenderas även till dig som jobbar med företagets kommunikation.

Kursinnehåll
LinkedIn Medel (företagssida)

9 lektioner · 1 445 kr exkl. moms

Konvertering är alltid målet

Oavsett om konvertering för er betyder sälja t-shirts, informera kommuninvånare, öka kundinströmningen till frisörsalongen/stålverket eller skapa kö utanför butiken. B2B eller B2C så är dessa paket aktuella för just er. Når man ut med sitt budskap, förbi allehanda "elaka" algoritmer och filter samt till precis rätt målgrupp med rätt presenterat budskap, så ger det resultat!

Boka kursen

Din kursledare

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Boka din kurs

Fyll i din e-postadress för att beställa. Priset är 1 445 kr exkl. moms. Du kommer inom några minuter få en orderbekräftelse med ett formulär där du fyller i dina faktureringsuppgifter. Undrar du något, så var inte rädd att kontakta oss på 08-24 62 00 eller .

Våra KickStarter-paket

“Kunskap som ökar intäkterna är alltid en god investering”

Över 2 500 företag, organisationer och offentliga verksamheter har ordentligt ökat sina resultat, tack vare oss. Välkommen in i gänget - vare sig du vill öka försäljningen eller vill få folk att ta till sig din information.

Samtliga workshops och webinarpaket har tagits fram för att du snabbt skall se resultat. För att garantera detta släpper vi dig inte vind för våg efter avslutad utbildning, åh nej. Alla deltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp där de kan ställa frågor och få hjälp av våra experter. Men lyssna inte för mycket på oss, lyssna till de saliga omdömena på Facebook.

Nischad Utbildning drivs av LunarStorm-grundaren och sociala medier-gurun Rickard Eriksson, beteendevetaren och Marketing Automation-experten Fredrik Sunmo samt organisationsrådgivaren Jan Westermark. Läs mer om våra utbildningar på nischad.se.

  08-24 62 00   |     

Några av våra kursdeltagare

 
 
 
Boka kursen