Linkedin för småföretag och säljare (personlig profil)

Workshop med Linda Björck
BOKA NU

Den här utbildningen riktar sig till dig som är småföretagare eller säljare, med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt och säljande med LinkedIn – via din egna profil. Du vill nu komma i gång och skapa handfasta resultat. Med rätt hantering så kommer ditt nätverk och dina kontakter se till att överträffa dina och företagets högt ställda mål.

Kursledaren Linda Björck berättar vad du kan förvänta dig

Vi visar dig hur du kan få bättre resultat på tiden du lägger ner, utöka ditt nätverk, rikta ditt budskap mot rätt målgrupp och generera fler leads. Dagen är fullmatad med konkreta tips och övningar som du direkt kan ta till dig.

Det här lär du dig

Den här heldagsutbildningen riktar sig till dig som använder LinkedIn utan en företagssida och som vill få bättre resultat på tiden du lägger ner.

  • Din profil, gå från en medioker profil till en som berättar exakt vad du erbjuder.
  • Gå från passiv till aktiv – rätt aktiviteter som ger högre synlighet.
  • Så bygger du ditt personliga varumärke som ger ökad trovärdighet.
  • Hitta och prospektera leads via den avancerade sökfunktionen.
  • Så fungerar social selling.
  • Använd LinkedIn för prospektering & social selling på bara 15 minuter per dag.

Vill du istället lära dig mer om hur du använder företagssidan, gå vår kurs LinkedIn för företag (företagssida).

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 1 700 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du deltar online hemifrån eller från kontoret. Efter workshopen får du tillgång till presentationen samt hela live-sändningen.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr om du deltar online. 7 450 kr för dig som deltar på plats.

Kursledaren Linda Björck

Linda Björck är en av landets främsta LinkedIn-experter och utbildad social media-manager med många nöjda kunder i bagaget. Hon är en van föreläsare och konsult. Med glimten i ögat guidar hon dig igenom den digitala marknadsföringsdjungeln för att bombardera dig med kunskap och höja ditt resultat.

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra workshopar, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Klockslag: 08:45-16:00

Nya kursdatum är på gång. Var vänlig återkom senare eller hör av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]).

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 3 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud