Marketing automation

Workshop med Stefan Vikström

Samtliga våra workshopar är Corona-säkrade och sker online. Hösten 2020 återupptar vi även de workshops som äger rum på plats.

Luta dig tillbaka och låt systemet göra jobbet! Marketing automation är vad det låter som – ett automatiskt marknadsföringssystem som skickar rätt budskap, till rätt person, vid rätt tillfälle. Det är en nischad säljstrategi som riktar sig mot dina kunder på individnivå och förenklar och förbättrar er relation. Marketing automation är mycket populärt i andra delar av världen, men många i Norden har ännu inte upptäckt denna skattkista med digitala lösningar. Hoppa på tåget du också och ta del av de fantastiska fördelar som kommer med detta smarta automatiserade system!

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade/medelhöga kunskaper i hur man jobbar strategiskt med automatiserad marknadsföring och som nu vill sätta i gång på riktigt.

Vi hjälper er att bygga en kampanjplattform byggd för maximal konvertering utan något strul. Du får det bästa som kan erbjudas från konverteringsoptimering och marketing automation.

Genom att automatisera din prospektering kan du din organisation eller era säljare fokusera på att följa upp de personer som det verkligen lönar sig att kontakta.

Vi lär dig följande

  • Hur ni omvandlar fler besökare till leads
  • Hur ni kvalificerar era leads till säljklara leads
  • Hur du lägger upp både kort- och långsiktig strategi för din automatiserade marknadsföring
  • Hur du kan kommunicera rätt budskap till rätt person i rätt tid
  • Hur du skapar innehåll som hjälper dig till ökad konvertering
  • Hur du mäter vad som faktiskt fungerar, genom Google Analytics

PS. Vi erbjuder även andra kurser i digital kommunikation. DS.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 1 400 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du deltar online hemifrån eller från kontoret. Efter workshopen får du tillgång till presentationen samt hela live-sändningen.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms.

Kursledaren Stefan Vikström

Stefan Vikström är en driven, kreativ och resultatorienterad specialist inom Marketing Automation samt konverteringsoptimering (CRO), med dokumenterad förmåga att öka försäljningen via digitala kanaler. Med över 25 års erfarenhet av säljstrategi och digital marknadsföring hjälper han dig att rita kartan du behöver för att komma vidare.

Aktuella kursorter

Har du frågor kring våra workshopar, hör gärna av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]) eller använd chatten längst ned till höger på denna sida.

Investering: 6 450 kr exkl. moms
Klockslag: 08:45-16:00

Nya kursdatum är på gång. Var vänlig återkom senare eller hör av dig till vår utbildningssamordnare Fredrik Sunmo (08-24 62 00 / [email protected]).

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 2 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud