Varför har 4 000+ företag
och offentliga verksamheter
anlitat oss?

Ja du... Det skulle kunna vara för att vi är förträffligt unga och vackra. Eller för att vi älskar ärtsoppa. Men när man undersöker det i grunden, tror vi mer att det handlar om att vi fokuserar på att du ska öka konverteringen. Vi är helt enkelt duktiga på att förstå din vardag, och att göra resan från ointresserad, digital flanör till glad, betalande kund till nåt lättbegripligt och fullständigt självklart. Dessutom utan buzzwords.

För att en konvertering ska ske, d.v.s. att någon blir övertygad om att de har ett visst problem som behöver lösas - och att du är lämpligaste problemlösaren, det handlar både om vilka emotionella knappar man ska trycka så, såväl som vilka digitala. Empati, psykologi, sunt förnuft och gigaflops i kombination.

Vi är ett litet företag och skall så förbli. Vi brinner för våra utbildningar och den konsultverksamhet vi är involverad i. Kvalitén kommer alltid hamna i första rummet. En kurs hos Nischad Utbildning kommer betala sig!

Kontakta oss

Fredrik Sunmo, VD och medgrundare

[email protected] · 08-24 62 00
Beteendevetare med en stark entreprenörsådra och en förkärlek till en relationsdrivande försäljning. Fem år som VD på ett bolag i Asien gav honom minst 25 års erfarenhet och en kärlek till stark mat.

Rickard Eriksson, kursledare och medgrundare

[email protected]
Rickard har jobbat kommersiellt med sociala medier i 25 år. Ja, han grundade t.o.m. det första sociala mediet, LunarStorm. Han nördar lätt iväg och har byggt våra fiffiga analysrobotar. Men allra helst äter han kräftor.

Anna Carlsson, kurskoordinator

[email protected]
Anna är pedagog i grunden och en uppmärksam, hjälpsam och klok person. På fritiden ägnar hon sig åt att ordmärka grammatik och att sitta i lotusställning i närmaste tempel. Hon är dessutom snudd på kompis med Bono i U2.

Tobias Saigmark, kursrådgivare

[email protected] · 070-595 14 84
En envis vinnarskalle med bakgrund som säljchef i Spanien och som solarie-ägare i Sveriges regnigaste stad, Borås. Ibland visar han prov på att han kan gå på händer och jonglera. Dock inte samtidigt.

Några av våra kursdeltagare