Från vänster: Sebastian Steinheim, Tobias Saigmark, Fredrik Sunmo, Anna Carlsson, Rickard Eriksson och Jan Westermark.

Kunskap som ökar intäkterna är en god investering

Oavsett om det är en text du skriver, en bild du postar eller ett samtal du ringer så kommer ditt handlande i slutändan värderas i vad kunderna beställer.

Nischad Utbildning är ett företag som satsar på ett fåtal riktigt duktiga föreläsare där konvertering alltid är målet.

Vi är ett litet företag och skall så förbli. Vi brinner för våra utbildningar och den konsultverksamhet vi är involverad i. Kvalitén kommer alltid hamna i första rummet. En kurs hos Nischad Utbildning kommer betala sig!

Våra eldsjälar

Fredrik Sunmo, VD och medgrundare

[email protected] · 08-24 62 00
Beteendevetare med en stark entreprenörsådra och en förkärlek till en relationsdrivande försäljning. Fem år som VD på ett bolag i Asien gav honom minst 25 års erfarenhet och en kärlek till stark mat.

Rickard Eriksson, kursledare och medgrundare

[email protected] (presskontakt)
Rickard har jobbat kommersiellt med sociala medier i 24 år. Ja, han grundade t.o.m. det första sociala mediet, LunarStorm. Han nördar lätt iväg och har byggt våra fiffiga analysrobotar. Men allra helst äter han kräftor.

Anna Carlsson, kurskoordinator

[email protected]
Anna är pedagog i grunden och en uppmärksam, hjälpsam och klok person. På fritiden ägnar hon sig åt att ordmärka grammatik och att sitta i lotusställning i närmaste tempel. Hon är dessutom snudd på kompis med Bono i U2.

Tobias Saigmark, kursrådgivare

[email protected] · 070-595 14 84
En envis vinnarskalle med bakgrund som säljchef i Spanien och som solarie-ägare i Sveriges regnigaste stad, Borås. Ibland visar han prov på att han kan gå på händer och jonglera. Dock inte samtidigt.

Jan Westermark, styrelseordförande och medgrundare

[email protected] · 073-943 56 71
Jan har en gedigen bakgrund inom media med både affärsutveckling och försäljning. Idag är han partner i ett konsultbolag och hjälper som ordförande Nischad med vissa förhandlingar samt affärsutveckling. Det ryktas också att han medverkat i Bruno Wintzells program på 90-talet.

Kontakta oss

Nischad Utbildning drivs av Skräddarsydd AB. Kontakta oss gärna om du undrar något. Antingen med nedanstående uppgifter, eller via chatten som du finner längst ned till höger på denna sida.

Tel: 08-24 62 00
E-post: [email protected]

Skräddarsydd AB
Norrgatan 16
432 41  VARBERG