73

Facebook-analys av

Höga Kusten Personlig Assistans

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Höga Kusten Personlig Assistans. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*73, vilket är 47 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Höga Kusten Personlig Assistans publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
90
Följarskara
51
Frekvens
51
Följare
1,2K
Interaktioner
3,3K
Interaktioner per inlägg
99,5
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Höga Kusten Personlig…

Ikväll har vi varit på studiebesök på Polisstationen i Kramfors. Vi fick se cellerna och bilarna samt träffa flera poliser???? ✈️???????? ✈️???? Tusen tack till poliserna och sedan avslutade vi med fika som var varmchoklad och mackor???? Tusen tack för ikväll????

172 interaktionspoäng på 1 230 följare
Höga Kusten Personlig…

Idag har vi varit på Paradisbadet i Övik och sen lite shopping och super god mat på China ,tack alla för en fantastisk eftermiddag och kväll ????????????

146 interaktionspoäng på 1 230 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Höga Kusten Personlig…

Till salu. Bild 1 3 st avlastningskuddar 180 cm. 150 cm. 100 cm. Lite använda. Rena och fräscha. Kostnad 500 Bild 2. Bolltäcke till salu. St 140×200. Vikt ca 4 kg. Är stoppat med polystyrenbollar. Inkontinensskydd ingår. Täcket är i nyskick. Pris. 3000:- Köpt via Kom I Kapp. Bild 3.…

10 interaktionspoäng på 1 230 följare
Höga Kusten Personlig…

Andreas Vestin Söderberg och Björn Sundin ????

29 interaktionspoäng på 1 230 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.