63

Instagram-analys av

Nyköping Gripen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Nyköping Gripen. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Nyköping Gripen publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,7 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
51
Frekvens
56
Följare
1,2K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
160
Interaktioner per följare
1,7
Inlägg per vecka
2,7

Vinnarinlägg

Nyköping Gripen

Äntligen vinst igen! Gripen besegrar Nacka med 4-0 hemma i Rosvalla! #hockeyettan

274 interaktionspoäng på 1 246 följare
Nyköping Gripen

SEGER!!! Gripen vinner borta mot Vallentuna med 5-4 och säkrar kontraktet i Hockeyettan! Nu går vi för förstaplatsen! #hockeyettan

237 interaktionspoäng på 1 246 följare

Förlorarinlägg

Nyköping Gripen

GAMEDAY! Färdigspelat eller serieseger & Play-Off? Missa inte avgörandet på Rosvalla kl 16.00 #hockeyettan

73 interaktionspoäng på 1 246 följare
Nyköping Gripen

Då var vi igång! Välkomna! #gripendagen #hockeyettan

80 interaktionspoäng på 1 246 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.