62

Facebook-analys av

Sunnanö Camping

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Sunnanö Camping. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Sunnanö Camping publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
70
Följarskara
50
Frekvens
48
Följare
1,1K
Interaktioner
1,0K
Interaktioner per inlägg
84,6
Interaktioner per följare
1,0
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

Sunnanö Camping

Äntligen vinter på Sunnanö ❄️

141 interaktionspoäng på 1 060 följare
Sunnanö Camping

Bra slut på en bra säsong ???? nu stänger vi Sunnanö Camping för sjunde året ???? Nu Längtar vi till vinter, is och skridskor! Stort tack till alla er gäster och hoppas vi ses 2018 ????

131 interaktionspoäng på 1 060 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Sunnanö Camping

Lika mycket idag igen ❄️ Hoppas morgondagen bjuder på sol så vi kan få till spår och isbana ????

32 interaktionspoäng på 1 060 följare
Sunnanö Camping

Sunnanö camping lörd 17/2. OK skridsko is. skidspår lite isiga. ????

39 interaktionspoäng på 1 060 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.