65

Instagram-analys av

Carlsson Blomstergrossisten????

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Carlsson Blomstergrossisten????. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*65, vilket är 29 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Carlsson Blomstergrossisten???? publicerar ett inlägg igenomsnitt 19,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
50
Följarskara
52
Frekvens
100
Följare
2,9K
Interaktioner
6,8K
Interaktioner per inlägg
93,8
Interaktioner per följare
2,4
Inlägg per vecka
19,2

Vinnarinlägg

Carlsson…

Anemon Mistral ????

1 201 interaktionspoäng på 2 881 följare
Carlsson…

Internationella Kvinnodagen ???????? Här ser ni en del av vår kvinnliga styrka ! #girlpower

179 interaktionspoäng på 2 881 följare

Förlorarinlägg

Carlsson…

Asså vi är så förväntansfulla på detta årets höst och jul! Men luugn först betar vi av vår och sommar vilket vi är ännu mer laddade för????????

19 interaktionspoäng på 2 881 följare
Carlsson…

LÖRDAGSKLIPP! 50% På utvalda Orkidéer.

20 interaktionspoäng på 2 881 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.