61

Instagram-analys av

Degerfors IF

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Degerfors IF. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 23 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Degerfors IF publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
63
Följarskara
52
Frekvens
58
Följare
2,4K
Interaktioner
6,5K
Interaktioner per inlägg
224
Interaktioner per följare
2,7
Inlägg per vecka
3,2

Vinnarinlägg

Degerfors IF

Välkommen till Degerfors Viktor Götesson! ????????⚽️ läs mer via degerforsif.se!

402 interaktionspoäng på 2 416 följare
Degerfors IF

2-1 till rövitt efter mål av Lindell och Wright⚽️⚽️

345 interaktionspoäng på 2 416 följare

Förlorarinlägg

Degerfors IF

Häng med I årets upplaga av tipsklubben som beräknas köra igång på lördag! För info och anmälan, kolla länk i bio????⚽️

89 interaktionspoäng på 2 416 följare
Degerfors IF

Ute efter julklappar i sista minuten? Åk ner till Kronhallen! Montern är full med våra nya mössor, öl & whiskyglas, termosar, almanackor mm

103 interaktionspoäng på 2 416 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.