62

Facebook-analys av

Black Bull, Functional Fitness

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Black Bull, Functional Fitness. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Black Bull, Functional Fitness publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,7 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
68
Följarskara
50
Frekvens
53
Följare
1,0K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
55,1
Interaktioner per följare
1,3
Inlägg per vecka
1,7

Vinnarinlägg

Black Bull, Functional Fitness

Vill du starta 2018 på bästa sätt?! Kom igång med träningen en gång för alla och passa på att ta del av våra bästa erbjudanden inför 2018!! Läs mer här: Foto: Herman Lundell

202 interaktionspoäng på 1 037 följare
Black Bull, Functional Fitness

Vi på Black Bull har startat en digital insamlingsbössa för Musikhjälpen 2017. Namnet på bössan är: Black Bull Functional Fitness. Vi instruktörer och coacher med frivilliga medlemmar kommer att välta däck för varje…

120 interaktionspoäng på 1 037 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Black Bull, Functional Fitness

Stöd gärna våra vänner IBF Tranås med deras ”Projekt Flicka” ???????? Swisha ett bidrag till 073-578 46 83

4 interaktionspoäng på 1 037 följare
Black Bull, Functional Fitness

Wohoooo, vi har lagt ut pass på söndag! In och boka! ????????✨

11 interaktionspoäng på 1 037 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.