62

Instagram-analys av

Ung Företagsamhet Kronoberg

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Ung Företagsamhet Kronoberg. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 24 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Ung Företagsamhet Kronoberg publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,6 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
88
Följare
1,4K
Interaktioner
3,2K
Interaktioner per inlägg
53,5
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
11,6

Vinnarinlägg

Ung Företagsamhet Kronoberg

| God Jul & Gott Nytt | ????????⭐️ Önskar vi på Ung Företagsamhet Kronoberg!???? TACK för ett GRYMT 2017, VI SES IGEN 2018 ???????? #ufkronoberg #reload #jul #VISES2018 #gottnyttår #godjul #ungforetagsamhet #UF #2dagartilljulafton

116 interaktionspoäng på 1 446 följare
Ung Företagsamhet Kronoberg

Årets vinnare av BESÖKARNAS PRIS 2017, som avgjordes under gårdagens UF-julmarknad ÄR: DON’T WASTE UF

105 interaktionspoäng på 1 446 följare

Förlorarinlägg

Ung Företagsamhet Kronoberg

Det börjar lida mot jul och julmarknadstider

20 interaktionspoäng på 1 446 följare
Ung Företagsamhet Kronoberg

ÅRETS UF-LÄRARE 2018???? Vinnaren avgörs på vår regionala mässa den 21 mars i Älmhult! Tack till vår tävlingsvärd: @svensktnaringsliv #ufkronoberg #åretsuflärare #21mars #epr2018 #nukörvi #uf #ungforetagsamhet

22 interaktionspoäng på 1 446 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.