62

Facebook-analys av

Livingstone Estates - Estepona Real Estate

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Livingstone Estates - Estepona Real Estate, baserad i Estepona i Andalusia. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 23 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
61
Följarskara
60
Frekvens
64

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! Livingstone Estates - Estepona Real Estate publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 24 september, Malmö 25 september, Göteborg 3 oktober eller Varberg 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följas

Följare
1,4K
Interaktioner
2,2K
Interaktioner per inlägg
13,7
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
2,4

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Facebook för företag (bas-/medelnivå)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Stockholm 24 september, Malmö 25 september, Göteborg 3 oktober eller Varberg 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» LinkedIn för företag i Göteborg 12 september
» Marknadsföring i sociala medier i Borås 17 september
» Facebook for businesses i Unknown 18 september
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Stockholm 24 september
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Malmö 25 september
» LinkedIn för företag i Stockholm 26 september
» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 30 september
» Instagram för företag i Stockholm 1 oktober
» Facebook for businesses i Unknown 2 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Göteborg 3 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Livingstone Estates has positioned itself throughout its history as the Real Estate leading choice in the New Golden Mile - Estepona on the Costa del Sol. Specialize in Luxury and High quality Properties. Calling from the UK? +44 203 769 7859