Facebook-analys av

Moderaterna i Skåne

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Moderaterna i Skåne, baserad i Malmö i Skåne län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*84, vilket är 69 % bättre än medianen.

84

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
62
Följarskara
100
Frekvens
91

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! Moderaterna i Skåne publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Göteborg 7 oktober eller Stockholm 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följa

Följare
8,1K
Interaktioner
85,8K
Interaktioner per inlägg
403
Interaktioner per följare
10,6
Inlägg per vecka
6,3


Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Kurstipset: Avancerad Facebook för företag
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Göteborg 7 oktober eller Stockholm 8 oktober.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» LinkedIn för företag i Malmö 6 oktober
» Avancerad Facebook för företag i Göteborg 7 oktober
» Avancerad Facebook för företag i Stockholm 8 oktober
» Facebook för företag (bas-/medelnivå) i Malmö 20 oktober
» Marknadsföring i sociala medier i Helsingborg 21 oktober

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning har utbildat och stöttat 2 500+ verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Vi är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 3 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter på Facebook. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkommen till Skånemoderaternas sida! Här kan du få information och se bilder om vad som händer i Moderaterna, vad som är på gång bland de skånska föreningarna och hitta information angående kommande evenemang och kampanjer som förbundet anor