68

Instagram-analys av

Uppvidinge kommun

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Uppvidinge kommun. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*68, vilket är 37 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Uppvidinge kommun publicerar ett inlägg igenomsnitt 16,0 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
100
Följare
1,6K
Interaktioner
18,4K
Interaktioner per inlägg
112
Interaktioner per följare
11,8
Inlägg per vecka
16,0

Vinnarinlägg

Uppvidinge kommun

Hej! Nu ska ni få följa mig, Johan Linnér under de närmsta 2 veckorna. Jag bor och arbetar i Åseda där jag driver Studio Hårteam .Jag kommer bl.a. att dela med mig om mitt jobb som frisör och mitt engagemang i föreningar. @upplevuppvidinge #upplevuppvidinge

325 interaktionspoäng på 1 555 följare
Uppvidinge kommun

Det här är ett kort på mig som liten. Jag är inte som alla andra. Att leva med ett funktionsnedsättning är inte lätt alla gånger, särskilt om det inte syns heller. Mitt sitter i käkmuskulaturen och gör att mitt tal blir svår att tyda för dem som inte känner mig. Det kan också se…

248 interaktionspoäng på 1 555 följare

Förlorarinlägg

Uppvidinge kommun

Man kanske skulle nyårs städa skrivbordet:) #upplevuppvidinge #uppvidinge #lenhovda

19 interaktionspoäng på 1 555 följare
Uppvidinge kommun

Börjar morgonen med lite styrka #upplevuppvidinge #uppvidinge

19 interaktionspoäng på 1 555 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.