60

Instagram-analys av

Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 21 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
58
Följarskara
51
Frekvens
65
Följare
1,2K
Interaktioner
2,5K
Interaktioner per inlägg
76,5
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
5,2

Vinnarinlägg

Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur

Nu tar vi stora julbadet och bara njuter. Vi lägger ett roligt, händelserikt, utmanande 2017 i vår skattkista och ser med spänning fram mot 2018. Tusen tack till alla ni där ute som ger oss så mycket ispiration och glädje:)

184 interaktionspoäng på 1 163 följare
Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur

Skogsröjning står på Kastebergs schema. Snart 12 år efter gudrun är det mycket av det jobbet på vinterhalvåret. Vid frukostrasterna diskuteras hur skogsdikerna funkar. Vilket trädslag som trivs bäst på olika platser. Mossa på trädstammar. Korta eller långa trädtoppar. Snöböjda träd…

130 interaktionspoäng på 1 163 följare

Förlorarinlägg

Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur

Kasteberg har pellets som hjälper dig att hålla värmen i kylan. 1 pall 2150kr eller 45kr st. Vi har öppet vardagar 9-17.30 Lördagar 10-13. Välkomna:)

25 interaktionspoäng på 1 163 följare
Kasteberg, Ljungby-Djur&Natur

Nytt år - nya tillskott till häst! ???????????? Välkommen till Kastebergs Gårdsbutik så berättar vi mer om våra nyheter. @eclipsebiofarmab #spirulina #rödbeta #djävulsklo #chiafrö #kiselgur

33 interaktionspoäng på 1 163 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.