61

Facebook-analys av

Växtzon 4

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Växtzon 4. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*61, vilket är 22 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Växtzon 4 publicerar ett inlägg igenomsnitt 9,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
79
Följare
1,3K
Interaktioner
3,3K
Interaktioner per inlägg
47,1
Interaktioner per följare
2,5
Inlägg per vecka
9,2

Vinnarinlägg

Växtzon 4

TACK alla som kom på strålande jul! Vi är oerhört tacksamma och glada, men inte visste vi att det skulle komma så många. Tack för ert tålamod som stöd i kö till kassan, tack för er förståelse att blommor och fika tog slut. Nu har vi gjort premiär på strålande jul och nästa år ska…

213 interaktionspoäng på 1 299 följare
Växtzon 4

Eva! Nu är det klart. Vi ska vara med på Nordiska Trädgårdar och göra en inspirationsträdgård

98 interaktionspoäng på 1 299 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Jakobsberg 20 mars, Örebro 10 april, Göteborg 12 april eller Södertälje 17 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Växtzon 4

Vinnare från lotteriet ”Musikhjälpen” Barn är inte till salu är nu dragna. Vi vill främst tacka för stödet i denna viktiga hjälp att barn ska få möjlighet att få en trygg plats att gå till. Vinnarna är: 100 kr Anna-Lena Baadstrand 200 kr Carina Widén 300…

5 interaktionspoäng på 1 299 följare
Växtzon 4

Intressant föreläsning av Jureskog om att grilla och om kött. Han berättade om världens godaste kött Kobebiff och det är verkligen magiskt gott. Har fått äran att äta det två gånger i Japan. Grillat kött och äppelsmör är en höjdare????????#jureskog #formex2018 #växtzon4

6 interaktionspoäng på 1 299 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.