63

Facebook-analys av

Junköfiskarna

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Junköfiskarna. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 27 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Junköfiskarna publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,6 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
80
Följarskara
51
Frekvens
28
Följare
1,2K
Interaktioner
654
Interaktioner per inlägg
109
Interaktioner per följare
0,5
Inlägg per vecka
0,6

Vinnarinlägg

Junköfiskarna

God Jul önskar Junköfiskarna????

174 interaktionspoäng på 1 222 följare
Junköfiskarna

Nu inleder vi andra veckan av årets löjfiske och hoppas på fortsatt god fiskelycka????

170 interaktionspoäng på 1 222 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Örebro 10 april, Göteborg 12 april, Södertälje 17 april eller Stockholm 18 april.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Junköfiskarna
24 interaktionspoäng på 1 222 följare
5 mån sedan
Junköfiskarna

Från en av de ljuvligaste platserna på jorden ...

54 interaktionspoäng på 1 222 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.