76

Facebook-analys av

Återbruket i Karlstad

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Återbruket i Karlstad. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*76, vilket är 53 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Återbruket i Karlstad publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,5 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
94
Följarskara
54
Frekvens
52
Följare
3,6K
Interaktioner
2,6K
Interaktioner per inlägg
137
Interaktioner per följare
0,7
Inlägg per vecka
1,5

Vinnarinlägg

Återbruket i Karlstad

Smygpremiär på Återbruket I Karlstad. Fredag 12/1 och lördag 13/1 smygöppnar vi butiken efter jul- och nyårsuppehållet. Välkommen att fynda medan vi packar upp och stökar runt. Just nu extra många teveapparater samt fina datorer, både stationära och bärbara. Samt en hel biosalong med…

469 interaktionspoäng på 3 640 följare
Återbruket i Karlstad

Årets stora lagerrensning på Återbruket börjar nu i helgen. Missa inte det unika tillfället att fynda när vi de två sista helgerna innan jul säljer ut tonvis med hemelektronik, datorer och cyklar till riktiga fyndpriser. Öppet fre 11-16, lö 10-15. Adress Stormgatan 8, infart vid Würth.…

419 interaktionspoäng på 3 640 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Återbruket i Karlstad
5 interaktionspoäng på 3 640 följare
2 mån sedan
Återbruket i Karlstad
11 interaktionspoäng på 3 640 följare
2 mån sedan

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.