63

Instagram-analys av

blomstertida6

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från blomstertida6, baserad i Jönköping i Jönköpings län. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*63, vilket är 26 % bättre än medianen.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
52
Frekvens
89

Några expertråd från Nischad Utbildning

Utmärkt publiceringsfrekvens! blomstertida6 publicerar ett inlägg igenomsnitt 11,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Borås 4 april, Ystad 24 april, Västerås 14 maj eller Stockholm 21 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Några intressanta värdemätare värda att följas

Följare
2,4K
Interaktioner
7,6K
Interaktioner per inlägg
94,0
Interaktioner per följare
3,2
Inlägg per vecka
11,9

Interaktioner per inlägg

Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Borås 4 april, Ystad 24 april, Västerås 14 maj eller Stockholm 21 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

Kurstips

» Facebook för företag 1 i Jakobsberg 9 april
» LinkedIn för företag i Göteborg 10 april
» Instagram för företag i Ystad 24 april
» Avancerad Facebook för företag i Göteborg 7 maj
» Marknadsföring i sociala medier i Umeå 8 maj
» Instagram för företag i Västerås 14 maj
» Facebook för företag 1 i Stockholm 15 maj
» LinkedIn för företag i Göteborg 16 maj
» Marknadsföring i sociala medier i Stockholm 21 maj
» Instagram för företag i Stockholm 21 maj

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 2 000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.