60

Instagram-analys av

Muskelbygget

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Muskelbygget. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*60, vilket är 20 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Muskelbygget publicerar ett inlägg igenomsnitt 15,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Tråkiga inlägg. Tyvärr publicerar Muskelbygget för oengagerande inlägg. De 3675 följarna gillar, kommenterar eller delar inte inläggen tillräckligt mycket. Och om en följare inte nån gång ibland visar att de uppskattar inläggen, så kommer de att se färre och färre av dem i sitt nyhetsflöde. Så sträng är algoritmen. Många tror att om de har 2 000 följare, så når deras inlägg 2 000 personer. Tvärtom når man kanske 0,5-1 % av dem om man inte har koll på vilka strängar man ska spela.

Det hade inte skadat med en praktiskt, hands-on kurs med Nischad Utbildning för Muskelbygget. Vi har kurser för alla stora sociala medier.

NU-poängens beståndsdelar

Engagemang
39
Följarskara
54
Frekvens
100
Följare
3,7K
Interaktioner
7,6K
Interaktioner per inlägg
68,2
Interaktioner per följare
2,1
Inlägg per vecka
15,5

Vinnarinlägg

Muskelbygget

Vad motiverar just dig?! #muskelbygget #motivation #morot #beyourself #bestyou #love #fitness #träning #hälsa #gym #aldrigvila #fitfam #fitspo

113 interaktionspoäng på 3 675 följare
Muskelbygget

#muskelbygget #motivation #health #inspiration #aldrigvila #fitness #träning #hälsa #gym #shine #bodybuilding

103 interaktionspoäng på 3 675 följare

Förlorarinlägg

Muskelbygget

Butiken i #vimmerby håller stängt 2:e och 3:e för inventering. Öppet som vanligt 4:e. Muskelbygget.se är öppet precis som vanligt dygnet runt och skickar lika snabbt som alltid ???? happy shopping #muskelbygget #inventering #lagerkoll #butik #shopping #fitnesslifestyle #fitfam #bodybuilding…

31 interaktionspoäng på 3 675 följare
Muskelbygget

MISSA inte vår pågående mellandagsrea online och i butiken! #muskelbygget #mellandagsrea #sale #vimmerby #fitness #träning #hälsa #gym #aldrigvila #neverstop #motivation #inspiration

32 interaktionspoäng på 3 675 följare

Interaktioner per inlägg

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.